Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2"

Transcriptie

1 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di hoofdluiscontrole vr nieuwsbrief 2 ma cito rekenen groep infoavond 1 groep 1-7 di infoavond 2 groep 1-7 do infoavond groep 8 do spreekuur Jeugd- en gezinsteam 13:30 uur di studiemiddag 1- les tot 13:00uur vr nieuwsbrief 3 do spreekuur Jeugd- en gezinsteam 13:30 uur wo studiedag Zo leer je kinderen lezen en spellen Groep 2 Kinderen van groep 2 hebben volgende week de eerste citotoets voor rekenen. Dat is snel aan het begin van het jaar. Met de resultaten houden de collega s rekening bij het onderwijs, dus het is niet voor niets! Hoofdluiscontrole Vorige week hebben de moeders bij de controle op hoofdluis gelukkig geen luis of neet gevonden! Dat is mooi en willen we graag zo houden. Daarom de oproep ook thuis actief en regelmatig te controleren. Mocht u bij uw kind(eren) hoofdluis zien, dan graag meteen behandelen en ons graag een seintje geven. Hulp?! Zoals bekend werken we dit schooljaar helaas zonder conciërge. Dat betekent, dat taken over minder schouders kunnen worden verdeeld. Omdat het personeel niet alles kan, stel ik daarom aan u de vraag ons te helpen met een aantal zaken. Voor alle klussen kinderen inschakelen is voor de leerlingen erg leuk, maar betekent voor hen ook minder tijd in de les aanwezig zijn. Momenteel zoeken we ouders die helpen met: Eenmalig: schoonmaak van keukens en (schuifdeur)kasten die tijdens de schoonmaakavond vóór de zomer niet schoon gemaakt zijn Wanneer nodig: boodschappen doen (thee, suiker / zoetjes, vaatwasmiddel, drinken, lege flessen inleveren, zeep, e.d.) Eens per week: pleinen netjes houden. Dat kan bijvoorbeeld wanneer u de kinderen naar school brengt of hen ophaalt. Dit zijn geen klusjes die erg veel tijd vergen, maar wel gedaan moeten worden! Een mailtje naar info@oranjeschoolkatwijk.nl is voldoende om u aan te melden. Wanneer u daarbij zet, wat u zou willen doen, krijgt u vanzelf een reactie.

2 Informatieavonden In deze extra nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de aanstaande informatieavonden. Deze worden D.V. gehouden op: - Donderdag 10 september voor groep 8 - Maandag 7 en dinsdag 8 september voor groep 1 tot en met 7 De avond voor groep 8 begint om 19:30 uur en staat in het teken van de verwijzing naar het voortgezet onderwijs. De avonden voor groep 1 tot en met 7 staan in het teken van informatie over uw kind die u aan de leerkrachten doorgeeft. Door middel van het gesprek willen de leerkrachten uw kind beter leren kennen waardoor zij hem of haar beter kunnen begeleiden. Daarbij kunnen onderstaande vragen helpen. - Hoe omschrijft u uw kind? - Wat vindt uw kind leuk op school? - Waar heeft hij of zij moeite mee? - Wat is zijn of haar karakter? - Wat zijn de hobby s van uw zoon of dochter? - Zijn er dingen waar de leerkracht extra goed op moet letten? - Wat vindt uw kind fijn of leuk om te doen? - Waar is hij / zij goed in? - Wat vindt uw kind nog lastig? - Hoe wordt uw kind graag beloond? - Hoe is de concentratie van het kind? - Zijn er nog bijzonderheden die de leerkrachten moeten weten? Voor elk gesprek reserveren we 10 minuten. Is meer tijd nodig, dan kunt u met de leerkracht een vervolgafspraak maken. Tijdens de informatieavonden vragen we u uw huidige bij ons bekende mailadres te controleren. Dit is van belang om de nieuwsbrief en eventuele andere berichten aan u per mail te kunnen versturen. Koptelefoons Al verschillende jaren verbruiken we koptelefoons bij de ict-lessen. Natuurlijk kunnen die bij gebruik kapot gaan. Maar helaas constateren we, dat het vaak geen gewone gebruiksschade is. Dat is jammer, onnodig en het kost veel geld. We willen daar iets aan doen. Elke leerling wordt verantwoordelijk voor een eigen koptelefoon. Deze koptelefoon krijgen ze van school. De koptelefoon is van goede kwaliteit en kan bij gewoon gebruik een aantal jaren mee. Mocht er na een periode gewone gebruiksschade optreden, dan vervangen we de koptelefoon. Zien we onnodige schade, dan spreken we de leerling hierop aan. In dit geval zijn de kosten voor de leerling: 3,65.

3 Nieuwe leerlingen, groep 1C Woensdag 9 september wordt Thomas Vlasman 4 jaar. Vanaf die dag mag hij elke (school)dag bij ons komen. Gezellig dat je bij ons in de klas komt. Ontruimingsoefening Woensdag 9 september houden we de eerste ontruimingsoefening. Regels Regels en afspraken Sommige mensen worden er niet goed van. Anderen vinden het heerlijk: je weet waar je aan toe bent. Afgelopen week hebben we als team met elkaar gesproken over nut en noodzaak van regels en afspraken. We vinden het belangrijk hierbij stil te staan en actief mee bezig te zijn. We gaan daarbij uit van vertrouwen in de kinderen wat betreft het opvolgen van de regels. Niet om wie dan ook dwars te zitten. Duidelijkheid geeft een houvast en veiligheid. Regels bieden structuur en geven grenzen aan. Dat maakt voor ons allen duidelijk wat we wel en niet prettig vinden op school. We stellen zo veel mogelijk positief geformuleerde regels. Dat betekent, dat we gedrag benoemen in woorden van gewenst gedrag. Dus wat we willen zien en horen. Gewenst gedrag van leerlingen betekent voor ons: voorbeeldgedrag laten horen en zien. Wanneer we door leerlingen respectvol benaderd willen worden en willen, dat zij onderling op die manier met elkaar omgaan, zullen we ook hen op die manier moeten benaderen. Gezamenlijke afstemming is van belang en zet gewenst gedrag kracht bij. Volgende week beginnen we daarom met een regel die in alle groepen wordt geïntroduceerd en twee weken lang centraal staat. Na twee weken volgt een andere regel. Van deze regels bestaan grote en kleine posters. Die willen we op een goed zichtbare plaats in de school en in de lokalen ophangen. Het gebruiken van regels heeft voor ons alle te maken met het concreet maken van de identiteit als christelijke school. De Bijbel geeft ons daarin veel aanwijzingen. Bijvoorbeeld in de Tien Geboden, vermaningen en oproepen. Zoals we dat altijd al doen, bespreken we dit regelmatig in de groepen. Het gevaar van regels om de regels, willen we vermijden. Een veelvoud aan regels van wat wel of niet mag en op een bepaalde manier moet, kan verstikkend werken. Daarom is het uitgangspunt dat van vertrouwen en veiligheid. Daarmee kan ieder een zo fijn mogelijke dag op school hebben. Tegelijk ontkomen we ook weer niet aan het opstellen van duidelijke regels. Deze weken richten we ons vooral op afspraken op de pleinen. Daarbij geldt, dat we het voetballen voor schooltijd hebben opgeschort. Het voetballen ontaardt nogal eens in meningsverschillen en ruzies. Dat levert lastige

4 situaties op wanneer er geen pleinwacht aanwezig. Er zijn ook steeds meer leerlingen vroeg voor schooltijd al op de pleinen. Daardoor wordt voetballen ook wat gevaarlijker. Wanneer we duidelijke regels hebben, weten we ook waar we elkaar op kunnen aanspreken. We geven complimenten als het goed gaat en praten met elkaar als dat niet lukt. Niet met het opgeheven vingertje maar met de regel van de poster als uitgangspunt. We stellen vragen die zorgen, dat we samen nadenken over het afgesproken gedrag. Volgende week starten we met de regel van elkaar afblijven. Stages In groep 1a-2a en 1b-2b zijn elke dinsdag stagiaires aanwezig: Wim Hoek en Rosanne.. Tot de kerstvakantie lopen zij bij ons stage. We wensen hen een leerzame tijd toe. Fijn, dat we hen ook kunnen inzetten voor andere werkzaamheden, waarbij in het verleden de conciërge hielp. Studie(mid)dag Dinsdag 15 september duurt de school voor alle kinderen tot 13:00 uur. Daarna heeft het team een studiemiddag over de nieuwe rekenmethode. De ochtend duurt voor de kinderen dus langer dan gebruikelijk. U kunt uw zoon of dochter daarom gerust wat extra s te eten en drinken meegeven. Woensdag 30 september zijn alle kinderen vrij. Het team studeert dan op een nieuwe manier om lezen en spelling te geven. In groep 3 zijn hiermee vorig schooljaar goede ervaringen opgedaan. Deze woensdag kijken we op welke manier dit ook in andere groepen kan worden ingevoerd. Wel en wee Vanuit het verre Israël wil juf Zwijnenburg iedereen bedanken. Een kaartje of tekening vanuit Katwijk beurt haar iedere keer weer op. Zij zegt zelf, dat ze erg ziek is. De dokters zijn heel knap, maar soms vinden ook zij het moeilijk om aan de juf de goede medicijnen te geven. De tweede chemo kuur is achter de rug en nu moet juf Zwijnenburg aansterken en wachten op de uitslag van de beenmergpunctie die eerst nog gedaan moet worden. Ze ziet hier een beetje tegenop. Het is fijn dat ze niet alleen is. Haar ouders zijn nog steeds bij haar en ze weet heel zeker, dat de Heere voor haar zorgt. Inmiddels leren de zusters haar enkele woordjes Hebreeuws. Dit is moeilijk maar wel leuk om te doen. Nogmaals heel veel dank voor alle post. Het is echt heel veel.

5 Onze oud collega meester De Roode is opnieuw getroffen door grote zorgen. In zijn familie blijkt opnieuw iemand heel ernstig ziek te zijn. We leven met hem mee. Reden tot blijdschap is er ook. Juf Tüzün vierde vorige week zaterdag haar verjaardag en juf Kuijt doet dat vandaag. Van harte! Verjaardagen Deze maand zijn jarig (geweest): Datum Groep Naam Leeftijd 1 september 3 Jerre Verdoes 7 5 Isra Varkevisser 8 6 september 3 Lotte de Vreugd 7 10 september 1A-2A Jesse van Beelen 5 8 Luca van Belen september 6 Annelinde Guijt 9 14 september 6 Jan Hoek september 8 Jozuah Christ 12 8 Julian Meijvogel september 5 Eva Pluimgraaff 9 23 september 5 Maartje van der Plas 9 24 september 6 Lieke Haasnoot 9 25 september 1A-2A Maarten Jongeneel 5 6 Selina Ouwehand 9 29 september 1B-2B Levi van Duijn 5 6 Teun Ouwehand 9 Allemaal van harte gefeliciteerd! De volgende nieuwsbrief verschijnt D.V. vrijdag

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

5 september 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 1

5 september 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 1 5 september 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 1 Geachte ouders, Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer een paar dagen oud. En.. het voelt als vertrouwd! Het was afgelopen maandag een gezellige drukte met

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 Een nieuw schooljaar Inmiddels is de zomervakantie verleden tijd en het nieuwe schooljaar al een week oud. Hopelijk zijn de kinderen gewend aan een nieuwe groep

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen.

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen. Agenda 3 juli 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 19 Juli ma 6-7-15 Inloopmiddag rapporten Schoonmaakavond Zwemwedstrijden groep 7 (middag) di 7-7-15 Zomerfeest groep 1-8 (?) Afscheidsavond groep 8 wo 8-7-15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 21 augustus 2017 Agenda Ma 21 Do 31 Di 12 Do 14 Do 14 Do 14 Ma 25 Augustus Eerste schooldag na zomervakantie Startfeest 18.00-19.30 uur September Op deze dagen gaan we op voeten

Nadere informatie

We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen! Nieuwsbrief van CNS-basisschool Juliana Halderweg 43-45 6721 ZJ Bennekom info@juliana.cnsede.nl www.juliana.cnsede.nl 21 augustus 2015 We gaan weer beginnen! Komende maandag ontvangen we als team van CNS-basisschool

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom.

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom. Nr. extra start schooljaar schooljaar 2018-2019 Eerste schooldag start met FIERS fit Vakantiefoto`s en informatie eerste weken schooljaar Gouden weken en PBS Startactiviteit oudercommissie Nieuws van juf

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda:

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 16 juni 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 19 Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 17 juni Kennismakingsavond ouders nieuwe kinderen groep 1 schooljaar

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles Agenda 12 maart 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 12 Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles di 17-03-15 C4S week: opening en sportweekbreak tussen de middag op plein wo 18-03-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Geboorte (...) Opbrengstgericht werken (2) Belangrijke data

Geboorte (...) Opbrengstgericht werken (2) Belangrijke data Jaargang 10, nummer 5 11 nov. 2016 Nieuwsbrief van GBS De Schatgraver In dit nummer GEBOORTEBERICHT 1 OPBRENGSTGERICHT 1 WERKEN BELANGRIJKE DATA 1 SCHOOLCONCEPT 2 KIJKOCHTEND 2 SCHOONMAAKROOSTER 2-4 PLEINWACHTROOSTER

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Agenda. 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9

Agenda. 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9 23 januari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 9 Agenda Februari vr 6-02-15 nieuwsbrief 10 wo 11-02-15 Ouderavond groep 6 en 7: rapporten en cito s do 12-02-15 rapport + citoresultaten mee di 17-02-15 10 - minutenavond

Nadere informatie

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 cdbsjonglaren@conod.nl, Ludinge 6, 9471 JD, Zuidlaren. 050-4092079. www.jonglaren.nl De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 Schaken: Enige weken geleden is het schoolschaakkampioenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2016

Nieuwsbrief juni/juli 2016 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2016 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden De vorige keer schreven

Nadere informatie