KIJK! Juffenfeest groep 1 en 2! Voorlezen. 20 februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KIJK! Juffenfeest groep 1 en 2! Voorlezen. 20 februari 2017"

Transcriptie

1 20 februari 2017 KIJK! Zoals u weet, zijn we in de kleutergroepen actief met het invoeren van het registratie- en observatiesysteem KIJK! De collega s hebben daarvoor een paar keer een studiemiddag. In de bijlage leest u meer over KIJK! We informeren u daar graag over, omdat het een belangrijke ontwikkeling in onze school is. Juffenfeest groep 1 en 2! De juffen van groep 1 en 2 kunnen er bijna niet van slapen: Volgende week, donderdag 23 februari is het juffenfeest. Dan worden de verjaardagen van de juffen gevierd en nemen de kleuters afscheid van juf Talukder (die na er na de voorjaarsvakantie nog een paar dagen hoopt te zijn) en van juf Tüzün die na de voorjaarsvakantie ander werk binnen de school gaat doen. De klassenmoeders zijn al met hun hulptroepen heel hard bezig geweest. De benedenverdieping is prachtig versierd. Het thema van het feest is de ruimte. De juffen moesten allemaal een paar regenlaarzen inleveren bij de klassenmoeders. Wat moeten die daar nu mee? Wat gaan de klassenmoeders allemaal uitvoeren bij de juffen? Het is echt spannend! De dag van het juffenfeest zijn de groepen 1 en 2 om uur uit. Voorlezen De afgelopen twee weken zijn we in alle groepen druk geweest met voorlezen. In alle groepen was een andere juf of meester. Soms was dat best een beetje spannend Maar leuk was het ook! Enne leest u thuis ook voor..?

2 Groep 8 Schoolkamp Het schoolkamp van groep 8 is dit jaar voor het eerst uit de buurt van Kattuk! We trekken met groep 8 naar Woudenberg. We zijn begonnen met het in elkaar knutselen van een leuk programma. Om daarmee verder te kunnen hebben we een vraag. Wie van u weet een manier om op maandag 8 mei (of misschien zaterdag 6 mei..?) de fietsen naar Woudenberg te krijgen en op woensdag 10 mei weer naar Katwijk te halen? VakantieBijbelClub In de voorjaarsvakantie is er weer Vakantie Bijbel Club! Waar? Het Anker, Voorstraat Wanneer? Donderdag 2 maart van uur Wie? Alle kinderen van 4 12 jaar Wat? 4-8 jaar: Bijbelverhaal, knutselen, poppenkast 8-12 jaar: Bijbelverhaal, bingo Aanmelding nieuwe leerlingen We maken een start met de plannen voor het komend schooljaar. Van groot belang zijn daarbij de leerlingenaantallen. Gaat uw zoon of dochter komend schooljaar of daarna naar school en is hij of zij nog niet opgegeven? Graag hoor ik dat van u, zodat we u een inschrijfformulier kunnen meegeven. De lerende school Als team hebben we al heel wat studiemiddagen over De lerende school achter de rug. Tijdens de middagen denken we na over betrokkenheid van kinderen. Betrokkenheid bij hun eigen werk, maar ook bij de school als geheel. Ontdekkend is het soms te zien, dat we als volwassenen en professionals ons eigen gedrag niet onbenoemd kunnen laten. We beïnvloeden daarmee gedrag en houding van de kinderen. Zo is het begrip pedagogische aanwezigheid naar boven gekomen. Vanuit die invalshoek vinden we het belangrijk, dat wij als teamleden dáár zijn waar de kinderen zich bevinden. Dus op de gangen wanneer de kinderen binnen komen. Op tijd buiten zijn als pleinwacht hoort daar ook bij. Het klinkt misschien als heel simpel. Maar t is wel heel belangrijk Na de voorjaarsvakantie starten we met een leerlingenpanel. Uit groep 6, 7 en 8 komt een aantal kinderen een paar keer per jaar bij elkaar. We praten dan over dingen die we belangrijk vinden. De kinderen uit het panel vertellen dat ook weer in hun groep. Een verslag van een gesprek wordt natuurlijk ook gemaakt. Ook dit is hopelijk een manier om betrokkenheid te vergroten.

3 Medezeggenschapsraad (MR) Een verslag van de laatst gehouden MR-vergadering treft u als bijlage bij deze nieuwsbrief aan. Verkeer Een ouder mailde mij het volgende: Graag wil ik wat kwijt over het oversteken bij het zebrapad. Ik sta al jaren met de auto bij school en zie heel vaak bijna-ongelukken. Auto's en tractors en nu ook bouwverkeer rijden best wel hard. Maar wat me veel verbaast, is dat kinderen vanuit school rennen, tussen de auto's door, de straat op. Of ze rennen achter elkaar aan en doen tikkertje en verstoppen zich tussen de auto's. Ik weet dat de school hier veel over praat met de kinderen en dat de school deze situaties niet allemaal in de hand heeft. Misschien is het verstandig dat kinderen van groep 1-4 gebracht en gehaald worden door een volwassene. Ik verbaas me over sommige ouders. Ik zie zo vaak gevaarlijke situaties met kleuters. Het zal wel de bedoeling zijn, dat andere broertjes en zusjes moeten oppassen. Maar die rennen 9 van de 10 keer vooruit. Moeders thuis hebben geen idee. Het is goed, dat deze zorgen bij ons allemaal bekend zijn. Zeker nu de verkeersbrigadiers gaan stoppen. En hoewel de leerkrachten de weken tot de voorjaarsvakantie extra aandacht aan oversteken geven, heeft de school niet alles in de hand. Daarom is ons dringende verzoek aan u ook thuis over deze situatie met de kinderen te praten en de nieuwe situatie goed voor te bereiden. Twee keer voorleeskampioen! Afgelopen zaterdag 4 februari was er een volgende ronde om de titel voorleeskampioen. De kampioen van de Oranjeschool, Sara Ouwehand uit groep 8, mocht met nog 15 andere voorleeskampioenen uitmaken wie er naar de volgende regionale - ronde zou gaan. En ja hoor, samen met Gijs van Delft van de Wegwijzer werd Sara uitgeroepen tot kampioen voorlezen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Gefeliciteerd! We wensen Sara veel sterkte bij de volgende ronde. Misschien wordt ze wel kampioen van Leiden en omstreken. Wat er verder ook gebeurt, we zijn trots dat we zo'n kampioen in ons midden hebben. Hartelijk gefeliciteerd Sara!

4 Wel en wee Juf Van Dam is vorige week verhuisd. Haar nieuwe adres is: Brouwersstraat 44, 2231 HS Rijnsburg. We wensen de juf en haar man veel woonplezier op de nieuwe stek. Afgelopen zondag was juf Oudshoorn jarig. Ongeveer een week daarvoor gold dat voor juf Timmers. Beide collega s: van gefeliciteerd! We delen ook wat zorg. Juf Van der Plas zag zich genoodzaakt zich op dinsdag- en donderdagmiddag ziek te melden wegens medische redenen en op advies van de huisarts. We hopen, dat zij snel weer volledig het werk kan oppakken. En tot die tijd: sterkte en van harte beterschap! Juf Zwijnenburg heeft deze week een teleurstelling te verwerken gekregen. Gezien haar gezondheid zal zij niet meer in staat zijn haar eigen werk als full-time leerkracht te hervatten. Dat betekent, dat zij zich vanaf nu volledig oriënteert op het zoeken naar ander werk bij een andere werkgever. Uiteraard wordt juf Zwijnenburg daarbij begeleid. Opnieuw wensen we onze collega veel sterkte en Gods nabijheid toe. Een kaartje sturen kan nog steeds: Rondvaart 15, 2922 DJ Krimpen a/d IJssel. Verdriet is er gekomen in een gezin waarvan de kinderen op een andere school gaan. De 6-jarige Tess Hickman is vorige week overleden. Iets wat ook op onze school indruk maakt. We wensen het gezin, de ouders en de collega s van de Groen van Prinstererschool veel zegen en troost van de Heere God toe. In het gezin Barnhoorn is verdriet gekomen. Een oma is overleden, terwijl er over de andere oma ook grote zorgen zijn. We wensen Tessa (groep 1b-2b) en Eveline (groep 5) met hun ouders veel sterkte toe. Rapporten Vorige week kregen de kinderen die lang genoeg op school zitten (langer dan een half jaar) hun eerste rapport van dit jaar. Daarbij een uitdraai van de cito resultaten. De kleuters kregen ook een uitdraai van de observatiegegevens van KIJK! En tenslotte kregen de kinderen van de +groepjes een blad bij het rapport waarop de ervaringen in de +groep staan beschreven. We hopen, dat u zich aan de hand van al deze informatie een beeld kunt vormen van de ontwikkeling van uw kind(eren). We verwachten u allen te zien tijdens de 10-minuten-avonden waarvoor u inmiddels een uitnodiging hebt ontvangen. Groep 8 heeft het rapport al eerder gekregen in verband met de lopende gesprekken over de verwijzing naar het voortgezet onderwijs.

5 Zoals eerder geschreven: wanneer een kind doet wat hij of zij kan, is het goed genoeg! Hoewel men vaak kijkt naar zo hoog mogelijke prestaties en belangrijke en veel diploma s is een mens, dus ook een kind, veel meer dan cijfers en scores. We schrijven daarover in de schoolgids. Tijdens de ouderavond voor groep 6 over dit onderwerp hebben we stil gestaan bij wat de Heere God zegt. Terwijl wij de buitenkant zien, kijkt Hij naar de binnenkant, het hart. Het centrum van ons leven. De bron waaruit onze woorden en daden voortkomen. Daar ziet onze Schepper misschien wel totaal andere dingen bij kinderen dan wij aan de buitenkant. Met dit stukje wil ik u oproepen de prestaties van uw kind niet met die van andere te vergelijken. Elk kind presteert als Meesterwerk voor zijn Schepper en voor zichzelf, niet voor een ander kind. Probeert u ook zo naar uw kind(eren) te kijken? De leerkrachten ontvangen de rapporten graag weer terug in de week na de voorjaarsvakantie. Als bijlage treft u een brief aan waarin we meer informatie geven over de rapporten en de citotoetsen. De kinderen van groep 1c kregen hun echte, allereerste rapport! Gedragsregel De komende twee weken staat als gedragsregel centraal: Je beoordeelt een ander niet, op hoe die eruit ziet! De regel gaat dus over respect voor elkaar. En als we allemaal ons best doen, zien we dat toch volgende week op het plein, in de lokalen, op de gangen?

6 Website Wellicht kijkt u wel eens op de website van school. En wanneer u dat doet, bent u vast verrast. Niet omdat de site er zo goed uitziet en de geboden info up-to-date is. Dat is helaas bepaald niet het geval. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe site. Deze komt zo spoedig mogelijk in de lucht. Agenda Februari Di oud papier Wo minuten-avond groep 1 t/m 7 Do minuten-avond 1 t/m 7 juffenfeest groep 1 en 2 groep 1 en 2 om 13:30 uur uit Vr groep 5 t/m 8 middag vrij Ma- Vr 27-2 t/m Voorjaarsvakantie Maart Ma envelopjes Woord en Daad mee naar huis inleveren rapporten deze week Di oud papier hoofdluiscontrole Wo Biddag Vr envelopjes Woord en Daad terug naar school nieuwsbrief 13 Ma Wonderlijk gemaakt les 7 gr. 7 en 8 Di oud papier studiemiddag De lerende school kinderen middag vrij Di oud papier Vr nieuwsbrief 14 Ouderbijdrage Inmiddels is de ouderbijdrage voor 91% voldaan. Hartelijk dank daarvoor! Dit stelt ons in staat steeds meer de extra uitgaven te kunnen blijven doen. Hopelijk komt de overige 9% ook spoedig op de bankrekening binnen. Ouders of verzorgers die nog niet betaald hebben, zijn onlangs daar persoonlijk aan herinnerd. Lezen zij dit berichtje en herinneren zij zich die mail met bijlage misschien? Woord en Daad Maandelijks krijgen de kinderen een klein bruin envelopje mee naar huis. De bedoeling daarvan? Een beetje geld er in en mee naar school nemen. De totale opbrengst maken we over naar de stichting Woord en Daad. Zij zorgen, dat de opbrengst bij drie

7 adoptiekinderen terecht komt. Van hen krijgen we soms een briefje. Wij sturen dan een bericht terug. Als bijlage leest u een bericht uit groep 6. Eerder dit schooljaar schreven ook groep 8 en 7 een bericht. Paasviering In de jaarplanning zijn twee data voor de Paasviering opgenomen. 11 april is de juiste. Houdt u de avond van die dag in uw agenda vrij? Lezen en Spelling Sommige ouders is vast opgevallen, dat we veranderingen in het spellen en lezen hebben doorgevoerd. Tot en met groep 6 gebruiken we de methode van mevrouw José Schraven: Zo Leer je Kinderen Lezen en Spellen. Daarover leest u in een aantal bijlagen meer info. 10-minuten-avonden & gevonden voorwerpen Tijdens de avonden liggen er in de aula weer vele gevonden voorwerpen klaar. Neem mee wat u thuis mist! Wat overblijft, brengen we naar de kringloop. Voorjaarsvakantie De voorjaarsvakantie duurt van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart. D.V. maandag 6 maart beginnen we dan weer aan de volgende periode. IJs en sneeuwruimers Na de heerlijke ijs- en sneeuwpret bleef er op het plein achter de school een heel rommeltje van gesmolten en weer aangevroren ijs en sneeuw achter. Gelukkig hadden we enthousiaste opruimers!

8 Verjaardagen Datum Groep Naam Leeftijd 2 maart 5 Rian Haasnoot 9 5 maart 4 Amber Molenaar 8 6 maart 1A-2A Bente Atik 7 1B-2B Julliëte v. d. Plas 5 7 maart 6 Loïs van Belen maart 3 Hadassa Christ 7 7 Anna van Rijn maart 7 Bart van Duijn maart 6 Jorinde de Jong maart 4 Bram Harrison 8 24 maart 1A-2A Kees Ouwehand 6 1A-2A Micha v. d. Plas 5 3 Juliët van Duijn 7 25 maart 5 Rebecca v. d. Oever 9 7 Jildau Verdoes maart 5 Eva de Mol 9 27 maart 8 Arina Zwaan maart 1A-2A Tim Heemskerk 5 29 maart 1B-2B Eva Kuijt 5 31 maart 1A-2A Lena Kopec 5 Allemaal een fijne verjaardag gewenst! Flessenpost In oktober hebben we in groep 4 een les gemaakt over water. We hebben gesproken over wat er op, maar ook in het water allemaal te zien is. In het lesboek zagen we een plaatje met vissen, een bootje, waterplanten, eendjes en een reiger én een fles met een brief erin. We kwamen op het idee om dit ook eens te proberen. De vaders van Pieter en Vera en de opa van Xander wilden de flessen wel meenemen. De brieven met de namen van de kinderen en hun hobby s werden in de flessen gedaan en door de zeemannen overboord gegooid. Pieters vader heeft een radarfoto en de gpscoördinaten voor ons uitgeprint en zo konden we zien waar de fles het ruime sop over zich heen kreeg. We waren de flessen alweer bijna vergeten, toen er een brief uit Duitsland kwam.

9 De fles / brief is door een 16 jarige jongen in Denemarken gevonden. Hij vierde zijn Kerstvakantie in het dorp Sondervig. De juf heeft opgezocht waar dit ligt en heeft op het kaartje een kruisje gezet. De fles heeft dus maar een paar maanden nodig gehad om naar de kust van Denemarken te drijven. In de klas hebben we een bedankkaart en een foto van onszelf naar de Vito gestuurd. En nu maar afwachten of de andere flessen ook aanspoelen. Jonathan en Gerard op het Gemeentehuis! De Energybattle is door de organisatoren afgesloten en onze school heeft 2 winnaars: Gerard en Jonathan. Deze jongens zijn uitgenodigd om vrijdagmiddag 17 februari naar de wethouder te komen. Er was een gezellig samenzijn waar de ervaringen door de drie groepen uitgewisseld konden worden. Het was erg gezellig en toen de jongens een mooi cadeau kregen, kon de middag niet meer stuk. Wilt u zien hoe het eraan toe ging bekijk dan de foto s / filmpjes op Facebook. Met een hartelijke groet, ook namens alle collega s, L. den Hartog

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Verkeersbrigadiers. Cultureel workshopprogramma. 27 januari 2017

Verkeersbrigadiers. Cultureel workshopprogramma. 27 januari 2017 27 januari 2017 Verkeersbrigadiers De afgelopen weken hebben we leerkrachten van groep 8 en ondergetekende een aantal keren overleg gehad over de verkeersbrigadiers. Bij ons op school zijn dat leerlingen

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen!

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen! 10 februari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 11 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht.

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht. 24 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 15 Agenda maart vr 25-3-16 Goede Vrijdag, vrij ma 28-3-16 Tweede Paasdag, vrij april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr. 1 4-4 t/m 14-4 project vr 8-4-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11

Agenda. 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11 20 februari 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 11 Agenda Maart di 3-03-15 luizencontrole groep 1 en 2 middag vrij wo 11-03-15 Biddag do 12-03-15 juffenfeest groep 1-4 / continurooster groep 1 4 vr 13-03-15

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen.

Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen. Agenda 3 juli 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 19 Juli ma 6-7-15 Inloopmiddag rapporten Schoonmaakavond Zwemwedstrijden groep 7 (middag) di 7-7-15 Zomerfeest groep 1-8 (?) Afscheidsavond groep 8 wo 8-7-15

Nadere informatie

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg

14 november 2016 Spaans-Plus Facebook Groep 1 en 2 zingen in de Zwanenburg 14 november 2016 Spaans-Plus De kinderen die onder leiding van Anne Pauwels Spaans leren, zijn al op de helft van de Spaans Plus-cursus! De leerlingen hebben al veel geleerd. Bijvoorbeeld: vertellen en

Nadere informatie

15 maart 2013 schooljaar 2012/2013 nr. 14

15 maart 2013 schooljaar 2012/2013 nr. 14 15 maart 2013 schooljaar 2012/2013 nr. 14 Aanmeldingen Komend schooljaar hopen we met alle groepen in één gebouw gehuisvest te zijn. Een paar dagen geleden hoorde ik van ouders, dat zij de school bruisend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21

11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21 11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21 Afscheid Behalve van groep 8 nemen we volgende week van nog een paar kinderen afscheid. Dat zijn: Myrthe (groep 3) en Emma de Jong (groep 6), Gerco van Dijk (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles Agenda 12 maart 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 12 Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles di 17-03-15 C4S week: opening en sportweekbreak tussen de middag op plein wo 18-03-15

Nadere informatie

7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21

7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21 7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21 Agenda Deze keer een korte agenda: Wij wensen u met de kinderen een fijne vakantie toe. D.V. maandag 24 augustus gaan de schooldeuren weer open. Nadat alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1

5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 5 september 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 1 Een nieuw schooljaar Inmiddels is de zomervakantie verleden tijd en het nieuwe schooljaar al een week oud. Hopelijk zijn de kinderen gewend aan een nieuwe groep

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018

Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Nieuwsbrief 6, 13 december 2018 Agenda: December 2018 donderdag 13-12-18 Nieuwsbrief 6 vrijdag 21-12-18 ma t/m vr 24-12-18 t/m 4-1-19 25, di, wo 26-12-18 Kerstviering in de Ichtuskerk 11:00-12:20 uur Na

Nadere informatie

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers,

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers, December 2014 05 Geachte ouders en verzorgers, De laatste maand van het 2014 is aangebroken. December is een maand van bezinning en van feesten. Een maand van verlichting in donkere dagen. Al eeuwen wordt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

15 mei Vr envelopjes woord en daad

15 mei Vr envelopjes woord en daad 15 mei 2017 Agenda Mei Ma 15-5-17 Entreetoets groep 7 Di 16-5-17 oud papier Entreetoets groep 7 Wo 17-05-17 Entreetoets groep 7 Do 18-05-17 Entreetoets groep 7 Vr 19-05-17 Zeeles groep 8 Ma t/m vr 22 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Zwanenhoek HT Spijkenisse

Zwanenhoek HT Spijkenisse Zwanenhoek 41-43 3201 HT Spijkenisse 0181-624186 Openbare Daltonschool Spijkenisse De Vuurvogel Weekbrief 26 24 t/m 31 maart 2017 Jarigen Wij feliciteren Leanna Keijzer, Skylar Avezaat, Jaycen de Roodt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 5

N I E U W S B R I E F 5 N I E U W S B R I E F 5 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917 2224 SZ Katwijk aan Zee

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Vakantie. Schooljaar 2018/2019

Immanuël-Nieuws. Vakantie. Schooljaar 2018/2019 Sponsorloop Wat was het een gezellige morgen en wat werd er hard gerend door iedereen. We hebben een prachtige opbrengst mogen overmaken. Jullie hebben het prachtige bedrag van 3873, 40 bij elkaar gelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Wanneer ik aan deze nieuwsbrief begin is de maand februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Tijdens de jaaropening op 8 januari hebben we deze psalm en tekst gelezen met elkaar. Onze

Tijdens de jaaropening op 8 januari hebben we deze psalm en tekst gelezen met elkaar. Onze Directiemededelingen Duizend jaar zijn in uw ogen als de dag van gisteren die voorbij is Psalm 90: 4a Tijdens de jaaropening op 8 januari hebben we deze psalm en tekst gelezen met elkaar. Onze Schepper

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie