Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen."

Transcriptie

1 Agenda 3 juli 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 19 Juli ma Inloopmiddag rapporten Schoonmaakavond Zwemwedstrijden groep 7 (middag) di Zomerfeest groep 1-8 (?) Afscheidsavond groep 8 wo Groep :15 uur uit Strooien groep 8 do Zomerfeest groep 1-8 (?) vr Groep 5-8 s middags vrij ma Begin zomervakantie Afscheid We hebben onze conciërge meester Opstal zeer gewaardeerd! Hij voerde nogal wat klussen uit: kopieerwerk, boodschappen, pleinen vegen, afval en oud papier opruimen, gebouw in orde houden, de nieuwsbrief verzorgen, zorgen voor de voorraden, het onderhoud van het koffieapparaat, te veel om op te noemen. Het is ontzettend jammer, dat hij naar een andere school vertrekt. Fijn voor zijn nieuwe school, De Duinroos, dat wel. Ook voor de meester zelf: hij heeft een nieuwe werkplek. We wensen hem daar en in zijn persoonlijk leven van harte Gods zegen toe. Acties plein Heel wat kinderen zijn actief geweest met acties voor het achterplein. Dat is fantastisch! We hebben gesmuld of doen dat nog van smoothies, koekjes, worteltjes, snacks, broodje frikandel, milkshakes enz. Geweldig, jongens en meisjes, dat jullie je zo enorm hebben ingezet. En ja: een eervolle vermelding voor groep 8. Zij hebben het minst belang bij de verdere inrichting, omdat ze nog maar een paar dagen op de Oranjeschool zitten. En toch hebben zij veel gedaan! Emily van der Plas, Marit Remmelzwaal en Annemarijn van Duijn uit groep 5 bedachten allerlei ideeën. Uiteindelijk zijn zij koekjes gaan verkopen. Mooie lijsten gemaakt, aanpak bedacht en de boel georganiseerd. Langs de klassen gegaan en alles geteld: 307 koekjes. Oeps, best wel veel. Maar voor 0,10 per koekje kon er geen winst gemaakt worden en het thuis bakken van zoveel koekjes zou ook een probleem worden. Maar zie daar: bakkerij Guijt was bereid de meiden te helpen met dit goede idee en hier is iedereen uiteraard reuze blij mee. Bakkerij Guijt: hartelijk dank voor de ondersteuning van de actie!

2 Come4Sports Summerfactory Tijdens de zomervakantie staat Come4Sports op het strand! Elke dinsdag en woensdag kun je meedoen aan verschillende sportieve activiteiten zoals bodyboarden, voetbalgolf, schatzoeken en nog veel meer. We staan op strandvak 19, naast de uitwatering. Het complete programma is te vinden op Geboren Zondag hebben Salome (groep 8), Juda (groep 7), Yedidja en Jetha (groep 4) er een broertje (Efraïm) bij gekregen. We hoorden dat alles goed is gegaan. Het is toch altijd spannend. Dit keer vooral voor Salome. Ben je met de groep weg met schoolkamp en dan zou het kunnen gebeuren. Gelukkig voor haar was het enkele dagen later. We feliciteren de familie van Velzen met de geboorte van Efraïm. Het is altijd weer een wonder en ook reden tot dankbaarheid als alles goed is gegaan. Groep 8 Vorige week zijn we drie dagen op schoolkamp geweest. Het werden drie fantastische dagen met prima weer. De leerlingen van groep 8 zwaaien dinsdag 7 juli af. We wensen hen een mooie afscheidsavond en een heel goede toekomst in het voortgezet onderwijs. Groepsverdeling volgend schooljaar Bij deze nieuwsbrief ontvangt u de groepsverdeling voor het volgend schooljaar. Behalve dat we afscheid nemen van meester Opstal doen we dat ook van juf Zwijnenburg. Juf Van der Plas die administratieve werkzaamheden verricht kan in tegenstelling tot eerdere berichten toch blijven. De openvallende plaats voor een leerkracht wordt ingenomen door juf Koemans.

3 Inloopmiddag Deze middag is bedoeld om eventuele vragen over de rapporten en citoscores van de kinderen aan de leerkrachten te stellen. Daarvoor nemen we gezien de jaarlijks lage opkomst beperkt de tijd: tussen 15:30 16:15 uur. Meeleven Gisteren is de opa van Teun Ouwehand in groep 5 overleden. We wensen hem en zijn zusjes Emma in groep 3 samen met hun ouders deze dagen veel sterkte toe. Schoonmaakavond Vele handen maken licht werk en warme klussen niet kouder, maar wel gezellig! Aanmelden kan nog steeds, gewoon spontaan komen ook! We beginnen om 18:30 uur. VakantieBijbelClub In de zomervakantie is er weer Vakantie Bijbel Club! Waar? Het Anker Wanneer? Donderdag 16 juli van 10:00 12:00 uur Wie? Alle kinderen van 4 12 jaar Wat? 4-8 jaar: Bijbelverhaal, knutselen, poppenkast 8-12 jaar: Bijbelverhaal, fotopuzzeltocht Verjaardag Ik kijk terug op een erg leuke 50 e verjaardag van afgelopen woensdag met een ontzettend leuk cadeau van de kinderen: een vrachtwagenrijles! Voor wie het nog niet wist: naast racefietsen is met de vrachtwagen mee ook een hobby. Dus dit was een prachtig cadeau! Thuisgekomen puilde de brievenbus uit van de vele kaarten met goede wensen uit Katwijk. Erg leuk, allemaal heel hartelijk dank! Woensdag 8 juli Deze morgen gaat de school voor groep 5 tot en met 8 om 12:15 uur uit. s Middags neemt het team afscheid van meester Opstal.

4 Zomerfeest Zoals eerder aangekondigd, houden we een gezamenlijk zomerfeest voor alle groepen. De datum daarvoor is dinsdag 7 juli. Bij slechte weersomstandigheden schuiven we door naar donderdag 9 juli. Het programma is als volgt: - 8:45 uur beginnen in eigen lokaal - 9:00 uur lopend naar strand, tegenover de Oude Kerk - 9:15 uur / 9:30 uur aankomst bij strand - Scheppen uitdelen - Per groep het strand op, groep 1 eerst - Groep 2 ernaast richting vuurtoren - Andere groepen sluiten aan - Vrij spelen, spelmateriaal van school of privé - 11:30 uur lunch op strand, pannenkoeken - 12:15 uur naar school - 12:30 uur alle groepen binnen - tot 14:15 uur: eigen programma - 14:15 uur school uit Houden we het zomerfeest op de dinsdag, dan zijn de kinderen van groep 8 vanaf de aankomst op school rond 12:15 uur vrij in verband met de afscheidsavond die dag. Is het zomerfeest op donderdag, dan is groep 8 de hele dag vrij. Wanneer op dinsdag het zomerfeest niet doorgaat, ontvangt u s morgens voor schooltijd een mail waarin dat wordt gemeld. De school heeft dan een continurooster. Gaat het zomerfeest ook op de donderdag niet door, dan wordt ook een mail verstuurd. Die dag draaien we dan ook een continurooster tot 14:15 uur. De leerkrachten passen dan het programma voor die dag aan. Ontvangt u geen mail, dan kunt u natuurlijk s morgens rond 8:15 uur ook even naar school bellen of andere ouders benaderen. Tenslotte Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er is veel werk verzet en veel gebeurd in het afgelopen schooljaar. Een volle week wacht nog. Ook met veel activiteiten en de afronding van het jaar. Nu terugkijkend op het jaar zijn we dankbaar, dat de Heere God in fijne perioden bij ons was. We zijn blij met Zijn steun en kracht wanneer die nodig was.. voor de kinderen, voor ons als personeel, voor u als ouders. Met elkaar de eindstreep halen is niet vanzelfsprekend. We danken dat alleen aan Gods genade. Daarom dank aan Hem en daarna aan u, die uw kind(eren) aan onze zorgen toevertrouwde. Dank aan u, die ons hielp met hand- en spandiensten, met reacties op het schoolgebeuren, met meedenken over allerlei zaken. We hebben daarin uw betrokkenheid ervaren. Vanaf vrijdag 10 juli 12:15 uur is het zomervakantie. D.V. maandag 24 augustus gaan de schooldeuren weer open. Ik wens u, samen met alle collega s, met uw kind(eren) een goede en fijne vakantieperiode toe. Met vriendelijke groet, ook namens de collega s, L. den Hartog, directeur

5 Bijlage nieuwsbrief nr juli 2015

6

7 Bijlage nieuwsbrief nr juli 2015

8 Bijlage nieuwsbrief nr juli 2015 CONCEPT-FORMATIE Oranjeschool

9 Bijlage nieuwsbrief nr juli 2015 Toelichting: Groep 1 en 2: De eerste periode van het jaar werken we in drie groepen die op dinsdag en vrijdagmorgen tot twee groepen zijn samengevoegd. Later in het jaar worden het op alle dagen drie groepen. Over de datum daarvan informeren we u vroegtijdig. Groep 3: Groep 4: Groep 5: Groep 6: Juf Reitsma heeft op dinsdag geen lesgevende taak vanwege haar werk als Intern Begeleider. Op vrijdagmorgen en soms op maandag is zij wegens studieverlof afwezig. Juf Kuijt is na lange tijd terug in deze groep. Juf Oudshoorn geeft les in deze groep onder supervisie of verantwoordelijkheid van juf Van der Plas. Juf Tüzün vervangt juf Koemans op nog te bepalen dagen. Deze vervanging vindt plaats, omdat juf Koemans anders te veel uren voor de groep staat. Ouders worden nog geïnformeerd over de dagen waarop dit het geval zal zijn. Juf Timmers vervangt juf Boerman die wegens haar werk als Intern Begeleider op dinsdag en donderdagmorgen geen lesgevende taken heeft. Op woensdag heeft juf Boerman verlof. Groep 7 en 8: Juf Klok zal naar verwachting eind 2015 met zwangerschapsverlof gaan. Juf Nijgh vervangt haar een dag. Op dinsdag verhuist meester Van Vliet uit groep 8 naar groep 7 tijdens deze vier maanden. Tijdens het zwangerschapsverlof van juf Klok werkt juf Blok een extra dag in groep 7. Na de verlofperiode van juf Klok wordt de situatie zoals daarvoor: juf Klok en juf Nijgh in groep 7. In groep zwaaien juf Blok, meester Van Vliet en meester Van Duijn de scepter. De eerste schoolweek is meester Van Duijn op maandag in de groep en juf Blok op donderdag. Overhead: hiermee zijn de niet lesgevende taken bedoeld. Toelichting: Rt door juf Oudshoorn valt weg vanwege haar lesgevende taak in groep 4. Juf Van der Plas doet in haar werktijd alleen de rt, dyslexiezorg en begeleiding van leerkrachten in het geven van rt in de groep. Juf Boerman en juf Reitsma zijn Intern Begeleider van respectievelijk groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 8. Meester Van Duijn heeft verlofuren op maandag en een aantal dinsdagen. Op andere dinsdagen is de meester als ict-er actief. Juf Tüzün werkt voor een deel als vervangster van juf Koemans in groep 5. De andere dagen is zij actief in de rt en begeleiding van de +groepjes. Momenteel is nog niet bekend op welke dag juf Tüzün gaat werken.

11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21

11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21 11 juli 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 21 Afscheid Behalve van groep 8 nemen we volgende week van nog een paar kinderen afscheid. Dat zijn: Myrthe (groep 3) en Emma de Jong (groep 6), Gerco van Dijk (groep

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af.

Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. 21 november 2014 schooljaar 2014/2015 nr. 6 Gevonden voorwerpen Tijdens de 10-minutenavonden van volgende week liggen in de aula gevonden voorwerpen. Wat er woensdag nog ligt, voeren we af. Groep 1 en

Nadere informatie

Hoofdstuk 3 Organisatie van het onderwijs 3.1 De organisatie van de school 3.2 Het team

Hoofdstuk 3 Organisatie van het onderwijs 3.1 De organisatie van de school 3.2 Het team Hoofdstuk 3 Organisatie van het onderwijs In dit hoofdstuk leest u informatie over de manier waarop ons onderwijs is georganiseerd. Ook geven we kort informatie over het schoolgebouw. 3.1 De organisatie

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017

Agenda. Bij de agenda. Geboorte. 10 april 2017 10 april 2017 Agenda April Di 11-4-17 oud papier Paasviering Vr 14-4-17 Goede Vrijdag Zo, ma 16,17-4-17 Paasfeest Di 18-4-17 eindtoets groep 8 oud papier studiemiddag De lerende school leerlingen middag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda:

Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 16 juni 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 19 Agenda We naderen het eind van het schooljaar. De volgende activiteiten staan nog in de agenda: 17 juni Kennismakingsavond ouders nieuwe kinderen groep 1 schooljaar

Nadere informatie

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen!

Facebook Weet u het nog? Op https://www.facebook.com/actiedagoranjeschoolkatwijkaanzee kunt u de school en wat daar gebeurt volgen! 10 februari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 11 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

30 augustus Vanuit de directie:

30 augustus Vanuit de directie: 30 augustus 2018 Vanuit de directie: Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomervakantie is een periode om rust te nemen met elkaar. Zes weken lang niet letten op

Nadere informatie

7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21

7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21 7 juli 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 21 Agenda Deze keer een korte agenda: Wij wensen u met de kinderen een fijne vakantie toe. D.V. maandag 24 augustus gaan de schooldeuren weer open. Nadat alle ouders

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18

28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 28 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 18 Vooraf Wij werden afgelopen maandag opgeschrikt door een overlijdensbericht van een leerling op de Brugghenschool. Een jongen uit groep 2 laat zijn plaats in de

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2

Agenda. 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 3 september 2015 schooljaar 2015/2016 nr. 2 Agenda di 1-9-15 hoofdluiscontrole vr 4-9-15 nieuwsbrief 2 ma 7-9-15 cito rekenen groep 2 7-9-15 infoavond 1 groep 1-7 di 8-9-15 infoavond 2 groep 1-7 do 10-9-15

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Henriëtte van Duijn uit groep 4 gaat ook naar De Windvang. Best een hele stap. We wensen ook jou veel succes daar, Henriëtte.

Henriëtte van Duijn uit groep 4 gaat ook naar De Windvang. Best een hele stap. We wensen ook jou veel succes daar, Henriëtte. 12 juli 2013 schooljaar 2012/2013 nr. 22 Actiedag Vorige week is voor de laatste keer de statiegeldflessenactie gehouden. De eindopbrengst is 553,45! Een super bedrag! Allen die hebben geholpen met sparen:

Nadere informatie

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017

Agenda. Paasviering. Gedragsregel. Cito groep 8. 1 mei 2017 1 mei 2017 Agenda Mei Ma 1-5-17 envelopjes Woord en Daad Di 2-5-17 oud papier Do 4-5-17 envelopjes Woord en Daad Vr 5-5-17 Bevrijdingsdag, vrij Ma 7-5-17 Kamp groep 8 Di 9-5-17 oud papier Kamp groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2016

Nieuwsbrief juni/juli 2016 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2016 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden De vorige keer schreven

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

16 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 17

16 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 17 16 mei 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 17 Dikke Bandenrace: inschrijving verlengd! Zaterdag 17 mei organiseert Come4Sports de Dikke Bandenrace tijdens de Dag van de Fiets. Een fietswedstrijd voor gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Thijssebericht januari 2018

Thijssebericht januari 2018 Inhoud Voorwoord Schooltijden Toezicht bij uitgaan Nieuwe juf IMV-concert Kerstkaartenactie Ateliers Vakantie Kalender Voorwoord Op de valreep van het jaar werd het team enthousiast om iets met de leerlingen

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht.

Goede vrijdag en Tweede Paasdag hebben de leerlingen vrij. Dinsdag worden ze weer op school verwacht. 24 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 15 Agenda maart vr 25-3-16 Goede Vrijdag, vrij ma 28-3-16 Tweede Paasdag, vrij april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr. 1 4-4 t/m 14-4 project vr 8-4-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders,

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders, Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51 Delft, 11 januari 2013 Geachte ouders, Met de kinderen hebben we de eerste werkweek in het nieuwe jaar achter de rug. We wensen u Gods

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2015. Bijbelverhalen

Nieuwsbrief Mei 2015. Bijbelverhalen Datum Activiteit Nieuwsbrief Mei 2015 11 mei Maandbijeenkomst: Een keuze maken 13 mei Werkbijeenkomst `Verteltas 14 en 15 mei Hemelvaartvakantie 18 mei Bankbattle, groep 8 Luizencontrole Juf Wendy afwezig,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017

Agenda. Wel en wee. 9 oktober 2017 9 oktober 2017 Agenda Oktober ma 9-10-17 t/m 13-10-17 oudermorgens ma 9-10-17 nieuwsbrief 3 wo 11-10-17 Boekenbeurs do 12-10-17 Studiemiddag. Alle groepen vrij vrij 13-10-17 leerlingen groep 5 t/m 8 middag

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie