GOUDEN TIPS OVER INVESTEREN IN ASSISTENTIEWONINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GOUDEN TIPS OVER INVESTEREN IN ASSISTENTIEWONINGEN"

Transcriptie

1 10 GOUDEN TIPS OVER INVESTEREN IN ASSISTENTIEWONINGEN Beleggen in assistentiewoningen is hot, ze rijzen als paddenstoelen uit de grond. Wat maakt een assistentiewoning kopen zo interessant? Waar moet u op letten? Het vinden van de juiste assistentiewoning is niet altijd eenvoudig. U moet immers rekening houden met tal van factoren en kwaliteiten zonder daarbij uw eigen wensen en verwachtingen uit het oog te verliezen. Met onze 10 gouden tips wordt kiezen een pak eenvoudiger. We leggen 10 thema s haarfijn uit zodat u de juiste belangrijke beslissing kan nemen en zo het kaf van het koren kan scheiden.

2 TIP 1 DE LIGGING IS CRUCIAAL Net zoals bij de aankoop van een private woning, moet er bij de investering in een assistentiewoning prioritair aandacht gaan naar de locatie. Een goede ligging bepaalt in grote mate de meerwaarde van het vastgoed. Ligt de groep van assistentiewoningen in een stads- of in een dorpskern? Hoe groen is de omgeving? Hoe is het gesteld met de bereikbaarheid en het openbaar vervoer in het bijzonder? Is er een bushalte of een station op loopafstand? Is er voldoende parking? Zijn er winkels in de onmiddellijke buurt? Wat een troef als de bewoner in zijn vertrouwde winkel zijn boodschappen kan doen. Senioren voelen zich daar het best bij. Ze hebben ook nood aan ontspanning. Een wandelpark, een aangepaste fitness, een waterpartij, een gezellige brasserie of zelfs een petanquebaan zijn mooi meegenomen. Is er aandacht voor voldoende groen, een mooi aangelegde binnentuin, ook al ligt de assistentiewoning in een stads- of dorpskern? EEN GOUDEN REGEL: ALS U DE KERKTOREN ZIET STAAN, ZIT U ZEKER GOED. TIP 2 HET GEBOUW MOET BUITEN ÉN BINNEN FRAAI OGEN EN KWALITEIT GARANDEREN Het oog wil ook wat. Hoe ziet het gebouw eruit? Elk nieuwbouwproject ziet er aan de buitenzijde aantrekkelijk uit. Belangrijk om weten is of het geheel ook past in het bredere kader van de omgeving? Niemand wil graag op een eiland wonen. Als het buiten goed zit, blijft er nog altijd de afwerking en het comfort binnen. Is de flat logisch en pragmatisch ingedeeld?. Als de leefruimte en de slaapkamer met elkaar verbonden zijn wordt er een gevoel van ruimte gecreëerd. Sluiten de badkamer en het sanitair meteen aan op de slaapkamer? Geeft de slaap- en eetkamer uit op het terras? Is de keuken aangepast aan wat u verlangt? Is er voldoende lichtinval in de verschillende ruimtes of overheerst een spelonkgevoel? Grote ramen tot op de grond zorgen voor extra licht en geven bovendien een optimaal ruimtegevoel. De assistentiewoningen zijn volledig aangepast aan de vraag: drempelloze overgangen, brede doorgangen en mooie schuifdeuren. Schuifdeuren zijn niet enkel makkelijk, maar benutten de ruimte ook optimaal. Hoe ruim is het terras, voldoende om comfortabel een tafel en een stoel kwijt te geraken? Neem zeker de tijd om de plannen in detail te bekijken. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor een aangenaam kader: denk maar aan een gezellige inkomhal, brede en lichte gangen met rustpunten of aan een gezellig restaurant. EEN GOUDEN REGEL: BEKIJK ALLES TOT IN HET DETAIL.

3 TIP 3 DE ENE BOUWHEER IS DE ANDERE NIET Bouwen vergt vakmanschap. Vastgoed vraagt om een visie op lange termijn, geen korte termijn gewin. Aannemers en projectontwikkelaars kan u bij bosjes vinden, maar iedereen weet dat de kwaliteit en het professionalisme niet altijd dezelfde zijn. Assistentiewoningen in de markt zetten, is een vak apart. Een ontwikkelaar en een aannemer van niveau vinden is een must. Eis ook inspraak. Hoe wordt het appartement afgewerkt? Welke basismaterialen worden er voorgesteld? Welk budget is hiervoor voorzien? Heeft u nog een eigen inbreng en kan u nog voor een persoonlijke afwerking kiezen? Hoe verloopt de kopersbegeleiding? EEN GOUDEN REGEL: ZOEK NAAR BOUWHEREN DIE REFERENTIES HEBBEN EN GARANTIES BIEDEN TIP 4 VEILIGHEID EN TECHNOLOGIE ZIJN THEMA S Elke burger, jong of oud, leeft graag in een veilige omgeving. Garantie op veiligheid geeft een gevoel van gemoedsrust. Innovatieve technologieën zijn erg in trek, maar ze zijn geen doel op zich. Innovatie moet in functie staan van de mens. Ze moet praktisch bruikbaar zijn, meer comfort geven en handig te bedienen zijn. Het kan nooit de bedoeling zijn dat systemen aangereikt worden die het leven van de bewoner nodeloos ingewikkeld maken. Veiligheid is een prioriteit, niet alleen in de eigen flat maar ook in het hele gebouw. Veiligheid heeft meer dan één aspect. Er is de klassieke beveiliging (tegen inbraak) met slimme sloten en camerabewaking, maar er is ook de passieve veiligheid in de vorm van een persoonlijke noodknop (in geval van medisch probleem) of een alarmknop (als er in de flat een technisch mankement dreigt) en tal van ingebouwde detectie-, registratie- en veiligheidssystemen. Ook daarop zijn de Cornerstones flats voorzien. EEN GOUDEN REGEL: SAFETY FIRST, MAAR KEEP IT SIMPLE.

4 TIP 5 DUURZAAMHEID IS CRUCIAAL Niemand kan er nog om heen: de gebouwen van de eenentwintigste eeuw zijn duurzamer en energie efficiënter dan die uit de vorige eeuw. Ecologisch denken en handelen zijn heus geen modefenomenen meer. De toverwoorden heten duurzaamheid, milieubewust, groene energie. Ook bij de bouw van een assistentiewoning mogen ze niet ontbreken. De koper of gebruiker van het pand zal er alleen maar wel bij varen, en heeft er zelfs een belang bij. Een lagere energierekening is mooi meegenomen, net als het realiseren van een meerwaarde bij eventuele verkoop of verhuur. Groendaken, recuperatie van regenwater, laag energieverbruik, laadpalen voor fietsen of auto s, ze zullen in de toekomst altijd aan bod komen. EEN GOUDEN REGEL: DENK GROEN. TIP 6 WIE IS HET GEZICHT ACHTER DE SCHERMEN? Wie investeert, wil ook waar voor zijn geld en dus zekerheid of een goed gevoel. Het succes van een assistentiewoning en dus ook de garantie van uw rendement, valt of staat voor een deel met de exploitant. Deze uitbater bepaalt mee het succes van uw investering. Wie is die exploitant? Welke ervaring heeft hij? Is hij of zij voldoende aanwezig op het terrein? Welke projecten heeft hij al operationeel? Het is belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Ga voor kwaliteit. Weet hoe de uitbater precies te werk gaat. Beheerst de exploitant de meeste disciplines zelf? Of is hij niets meer dan de coördinator die voor elk deeldomein op zoek moet naar derde specialisten. EEN GOUDEN REGEL: DE DIALOOG MET EN DE BEREIKBAARHEID VAN EXPOITANT ZIJN CRUCIAAL, HIJ OF ZIJ MOET HET GEZICHT VAN DE RESIDENTIE ZIJN, EN GEEN VERRE NONKEL OF VERRE TANTE.

5 TIP 7 EEN HUURDER IS GEEN EIGENAAR EN VICE VERSA Rechtszekerheid is geen luxe, ongeacht of u nu eigenaar of huurder bent. Rechtszekerheid is er maar als er goede afspraken zijn en vaste regels, zodat iedereen vooraf al weet waaraan zich te houden. Wat zijn de spelregels als u als eigenaar uw appartement zelf wilt betrekken? En bijvoorbeeld de rechten van de huurder? Belangrijk daarin is dat er een gulden middenweg gevonden wordt tussen de belangen van eigenaars en huurders. Hoe lang duurt het als u als eigenaar uw eigen flat wilt betrekken zodat er voldoende tijd is voor de huidige huurder om een oplossing te vinden? Er is dus altijd een oplossing. EEN GOUDEN REGEL: GOEDE JURIDISCHE AFSPRAKEN GEVEN RECHTSZEKERHEID EN MAKEN GOEDE VRIENDEN. TIP 8 ASSISTENTIEWONINGEN HEBBEN EEN EIGEN STATUUT Het klinkt misschien vreemd maar het strookt met de realiteit: ook assistentiewoningen hebben een apart statuut. Assistentiewoningen vallen niet onder de noemer residentieel vastgoed en moeten dus door de overheid als dusdanig erkend worden. Die erkenning zorgt voor nuttige financiële voordelen, zoals een verlaagd Btw-tarief (12 procent) of de vrijstelling van de jaarlijkse onroerende voorheffing. De erkenning steunt op de beoordeling van de bouwtechnische normen en de kwaliteit van de zorgverlening. De controles hierop worden uitgevoerd door het Agentschap Zorg & Gezondheid. Een voorafgaande vergunning wordt verkregen bij aanvang van het project. De finale erkenning wordt altijd verleend na oplevering van het gebouw. Weet ook dat vandaag assistentiewoningen & serviceflats zonder erkenning kunnen aangeboden worden maar dan bent u niet meer zeker dat de kwaliteitscriteria nageleefd worden. EEN GOUDEN REGEL: CHECK VOORAF HET STATUUT.

6 TIP 9 GA VOOR EEN RENDABELE INVESTERING Er kan maar weinig twijfel over bestaan: investeren in assistentiewoningen kan niet anders zijn dan een rendabele aangelegenheid. De vergrijzing van de bevolking zal blijven zorgen voor een stijgende vraag. Schaarste aan aanbod zorgen voor een gegarandeerd rendement. Maak evenwel het onderscheid tussen bruto en netto rendement. Stel ook de vraag welke kosten er voor rekening van de eigenaar zijn en welke kosten door de huurder gedragen worden. Deze kosten ten laste van de eigenaar (zoals syndicus of verzekeringspolis) moeten duidelijk gestipuleerd worden en moeten tot een minimum beperkt worden. Sowieso verdient volle eigendom de voorkeur, zo geniet u mee van de meerwaarde! Vergeet ook het zorgeloze karakter van deze investering niet: de beheerstinstantie beheert uw vastgoed voor u. Gedaan met huurders- en herstellingszorgen. EEN GOUDEN REGEL: RAADPLEEG EEN EXPERT VOOR FINANCIËLE ANALYSE IN FUNCTIE VAN UW PERSOONLIJK BUDGET. TIP 10 COMFORT EN ZORG MAKEN DEEL UIT VAN HET GEHEEL Een assistentieflat moet synoniem staan voor een combinatie van comfort en zorg. Wat de wet op dat vlak voorschrijft, is een minimum, maar er is meer. Comfort is niet alleen materieel comfort maar ook aandacht voor een comfortabele omgeving, in de vorm van een ruime en gezellige drankgelegenheid, een kapper binnenin de site of een wellness met schoonheidzorgen. Noem het maar een hotelgevoel. Ontspanningsruimtes zijn niet weg te denken in een groep van assistentiewoningen en zijn bepalend voor de sfeer en het gevoel binnen het gebouw, van de gezellige loungehoek aan de boekenkast tot het relaxen in de welness. Senioren hebben meer dan andere categorieën ook behoefte aan zorg. Een kine of een dokter in de onmiddellijke buurt is geen luxe maar een recht. Wat het zorgfacet betreft, is het wettelijk kader uitgebreider dan bij een serviceflat. Doch is het niet onbelangrijk in detail de verschillende mogelijkheden te overlopen. Wat is de responstijd in geval van een noodoproep? Wie levert de permanentie? EEN GOUDEN REGEL: ONDERSCHAT HET BELANG VAN HET JUISTE COMFORT NIET. ZOEK HET COMFORT DAT BIJ U PAST.

7 WAT MAAKT INVESTEREN IN EEN ASSISTENTIEWONING ZO INTERESSANT? Wel als u vandaag investeert in een erkende assistentiewoning wint u driemaal. Bij aankoop geniet u onmiddellijk van fiscale voordelen en - door de inkomsten uit de verhuur - ook van een tussentijds rendement. En als u of een familielid later toch wilt verhuizen naar een comfortabele assistentiewoning, dan hebt u er al één. Met deze handige tips van Cornerstones bent u van kop tot teen gewapend de juiste beslissing te nemen. Een assistentiewoning kopen is een belangrijke beslissing, een foute keuze kan u duur te komen staan, daarom deze gouden vuistregels De locatie, als u de kerktoren ziet staan, zit u zeker goed De plannen, bekijk ze tot in het kleinste detail Bouwheren, check referenties hebben en eis garanties Veiligheid en technologie zijn belangrijk, maar houd het eenvoudig Denk groen De exploitant is de spil in het hele verhaal Maak goede juridische afspraken Ga voor een erkende assistentiewoning Raadpleeg een expert voor financieel advies Zoek het juiste comfort en de zorg die bij u past Cornerstones speelt in op onze veranderende maatschappij. Wij creëren woningen voor mensen met een toekomstplan. Voor mensen die willen wonen of investeren in een plaats waar ouder worden comfortabel en boeiend is. Voor mensen die graag vooruit kijken. Wij ontwikkelen een woonomgeving die meegroeit met zijn bewoners en zorgen voor een dienstverlening op maat. Zo kunnen onze bewoners en hun familie steeds op hun beide oren slapen. Onze assistentiewoningen vormen een ideale thuishaven om zorgeloos ouder te worden.

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

Investeren in erkende assistentiewoningen DO S & DON TS, DOOR SENIOR HOMES, DÉ SPECIALIST IN ASSISTENTIEFLATS

Investeren in erkende assistentiewoningen DO S & DON TS, DOOR SENIOR HOMES, DÉ SPECIALIST IN ASSISTENTIEFLATS Investeren in erkende assistentiewoningen Senior Homes. Aangenaam! Wie is senior homes? Groeiend & bloeiend familiebedrijf 10 jaar ervaring in erkende assistentiewoningen Uitgegroeid tot kwalitatieve,

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife

GOODLIFE, het beste van twee werelden. Goodlife* Goodlife GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. In het centrum van Zaventem, vlakbij alle voorzieningen en openbaar vervoer. Op wandelafstand van het park van

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen, in het centrum van Wilsele Putkapel. Naast de aanwezige voorzieningen en de goede omsluiting met het openbaar

Nadere informatie

Assistentiewoningen van De Zilvertorens

Assistentiewoningen van De Zilvertorens Assistentiewoningen van De Zilvertorens in Poperinge Kom langs op de Dag van de Zorg, op zondag 16 maart (10-17 uur)! Thuis in kwalitatief wonen Zorg op mensenmaat De assistentiewoningen van De Zilvertorens

Nadere informatie

RESIDENTIE LONGAEVITAS

RESIDENTIE LONGAEVITAS RESIDENTIE LONGAEVITAS Erkende serviceflats BANKSTRAAT 98 2811 HOMBEEK INFO: 0475/73.18.12 of 0473/39.32.85 INFOBROCHURE ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS

Nadere informatie

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst

Villa Ferrant. Genieten en zekerheid, uw toekomst Villa Ferrant Genieten en zekerheid, uw toekomst 21 seniorenappartementen in het centrum van Ronse Met ruime terrassen, garages en een prachtige tuin. www.artabuilding.be De historische art deco-villa

Nadere informatie

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Ichtegem Ichtegem Ichtegem Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Senior Assist: Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Zorgeloos jezelf zijn wereldwijd Senior Assist werd opgericht door twee Vlamingen in 2005.

Nadere informatie

CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt. Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. Vlaanderen is zorg

CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt. Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. Vlaanderen is zorg Woon gerust. Ook als u nog graag een danske placeert. CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning uw nieuwe thuis wordt Vlaanderen is zorg Meer info op CHECKASSISTENTIEWONING.BE Wat is een erkende

Nadere informatie

GOODLIFE, het beste van twee werelden.

GOODLIFE, het beste van twee werelden. GOODLIFE, het beste van twee werelden. Wie doet het beter? Centraal gelegen en toch groen. Gelegen langs een nieuw aan te leggen woonerf en een plein aan de Schanslaan. Een nieuwe autoluwe straat staat

Nadere informatie

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking.

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking. ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS situeert zich in de Bankstraat de belangrijkste hoofdweg van Hombeek op loopafstand van het dorp, vlakbij de parochiezaal

Nadere informatie

investeer in seniorenflats

investeer in seniorenflats investeer in seniorenflats in een Onze visie Beleg in seniorenflats Residentie Leiedam zet zich dagdagelijks in Vanuit onze doorgedreven dienstverlenende Uw geld op vandaag een degelijke meerwaarde BELEG

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat

Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat CHECKLIST Waarop letten wanneer een assistentiewoning* uw nieuwe thuis wordt. * officiële benaming voor serviceflat Deze checklist is handig om: uw bezoek aan een assistentiewoning voor te bereiden. mee

Nadere informatie

EXTRA CHECKLIST. bij de aankoop van een assistentiewoning: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen.

EXTRA CHECKLIST. bij de aankoop van een assistentiewoning: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen. Voor kopers EXTRA CHECKLIST bij de aankoop van een assistentiewoning: > > U overweegt een assistentiewoning te kopen: als belegging, om eventueel nadien zelf te bewonen. om onmiddellijk zelf te bewonen.

Nadere informatie

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN PRESTIGIEUZE ASSISTENTIEWONINGEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN LANAKEN Molenweideplein App. 3.04-3620 Lanaken Prestigieuze assistentiewoningen in het bruisende centrum van Lanaken Residentie Molenhoek is

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Waterrijk. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Waterrijk. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Waterrijk Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én er is openbaar vervoer voor de deur. U leeft met de vier seizoenen,

Nadere informatie

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders?

Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Bezige bijen die het wat rustiger willen, zoeken een comfortabele korf. En vinden hem in Veurne. In de honingstreek, waar anders? Wonen met een plus Zuidburg is een nieuw topproject met luxueuze zorgflats,

Nadere informatie

Erkende assistentiewoningen. Keyseryk te Boutersem

Erkende assistentiewoningen. Keyseryk te Boutersem Erkende assistentiewoningen Keyseryk te Boutersem Welkomstwoord Maurice Rodeyns Schepen van senioren,ocmw en sociale zaken Programma Het project Keyseryk Waarom erkende assistentiewoningen in Boutersem?

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

Zorgeloos genieten in hartje Gent

Zorgeloos genieten in hartje Gent Zorgeloos genieten in hartje Gent Assistentiewoningen Ramen en Poel Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U leeft midden in de stad en alles is op wandelafstand!

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Het Prieelshof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Het Prieelshof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Het Prieelshof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern

Nadere informatie

residentie Antigua Middelkerke

residentie Antigua Middelkerke residentie Antigua Middelkerke 2 Residentie Antigua voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Antigua, met zijn 8 zongerichte verdiepingen. Dit nieuwbouwproject beschikt over 47 ruime

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Residentie Prinsenpark Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont uitstekend gelegen in een groene omgeving én op wandelafstand van

Nadere informatie

Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam

Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Vraagprijs 389.500,00 kosten koper Omschrijving Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Als je het over een uniek appartement hebt dan is dit de woning die u

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Berkenhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Berkenhof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Heers.

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Zonneweelde. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Zonneweelde. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Zonneweelde Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Rijmenam.

Nadere informatie

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1

WOONPROJECT DE LIEVE. » Het woonproject. » Situering. » Realisatie fase 1 » Situering WOONPROJECT DE LIEVE» Het woonproject Het woonproject DE LIEVE is gelegen op een terrein met een oppervlakte van +/- 4,5 ha, in een groene omgeving aan de Vogelenzang te Gent, omzoomd door

Nadere informatie

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Brusselstraat 273 1702 Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Concept Residentie Papillon, is gelegen in de gekende Brusselstraat te Groot- Bijgaarden. De gemeente Groot- Bijgaarden beschikt

Nadere informatie

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN

RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER LEUVEN RESIDENTIE KAPUCIN KAPUCIJNENVOER 205 3000 LEUVEN 1 Universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen vonden in het verleden al probleemloos hun weg naar Residentie Kapucin, en de vraag naar deze rustig

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Frederickxhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Frederickxhof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Frederickxhof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Zelfstandig wonen in een comfortabele, veilige en warme omgeving U woont aan de

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Sint-Lenaartshof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Sint-Lenaartshof. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Sint-Lenaartshof Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Hier wordt u wakker met zicht op het water U woont in volle natuur én tegelijk

Nadere informatie

Residentie ENGELBERT. 8 comfortabele flats. Pakenstraat 7 Heverlee

Residentie ENGELBERT. 8 comfortabele flats. Pakenstraat 7 Heverlee Residentie ENGELBERT 8 comfortabele flats Pakenstraat 7 Heverlee 1 De toplocatie van Residentie Engelbert (Pakenstraat 7, Heverlee) maakt van deze investeringsunits een bijzonder interessante uitvalsbasis

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Groene Boog. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Luxe assistentiewoningen. Groene Boog. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Luxe assistentiewoningen Groene Boog Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Heverlee

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. Luxe assistentiewoningen Zonnewende Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. U woont vlakbij de gezellige dorpskern van Aartselaar U leeft met de vier seizoenen, geniet

Nadere informatie

comfort Tuin van Myra Luxe assistentiewoningen Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

comfort Tuin van Myra Luxe assistentiewoningen Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. comfort Luxe assistentiewoningen Tuin van Myra Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Het beste van 2 werelden In de Tuin van Myra combineert u het beste van

Nadere informatie

Your investments Our business

Your investments Our business realiseer toprendement met een zorgeloze service Your investments Our business 2 Er zijn heel wat alternatieven om je spaargeld aan het werk te zetten, maar die alternatieven worden vaak beïnvloed door

Nadere informatie

RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT HEVERLEE

RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT HEVERLEE RESIDENTIE LAMBERTUS SINT LAMBERTUSSTRAAT 18-20 3001 HEVERLEE DE 19 UNITS VAN RESIDENTIE LAMBERTUS IS IDEAAL VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR EEN STRATEGISCHE LIGGING NABIJ IMEC, CAMPUS ARENBERG, UCLL EN UNIVERSITAIR

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. De Mouterij. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen De Mouterij Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont op wandelafstand van het centrum van Aalst In onze assistentiewoningen leeft

Nadere informatie

Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Assistentiewoningen in centrum van Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Assistentie-appartement Kontich (2550) 179.900,- Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst.

Assistentiewoningen. Karen. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. Assistentiewoningen Karen Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u dat wenst. U woont in volle natuur én tegelijk op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Koersel. In

Nadere informatie

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be Wij zijn een bedrijf met een kleine structuur en heel wat potentieel en knowhow. Wij zijn actief op de markt van bouwpromotie en projectontwikkeling. Zowel verkavelingen als nieuwbouwprojecten behoren

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Maasmeander. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Maasmeander Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. zorgeloos U woont in de gezellige dorpskern van Maasmechelen op een boogscheut van

Nadere informatie

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat

Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Ichtegem Ichtegem Ichtegem Kruising Melkerijstraat & Engelstraat Rijke geschiedenis Onder leiding van oprichter Jef Hooyberghs startte Algemene Bouwonderneming Hooyberghs begin jaren 60 als traditionele

Nadere informatie

Senioren Zorg Huisvesting VZW

Senioren Zorg Huisvesting VZW Senioren Zorg Huisvesting VZW 33 Assistentieappartementen Informatiebrochure Wonen in groene omgeving van Hou thalen-helchteren Houthalen-Helchteren, een vroegere mijngemeente, ligt in de Limburgse Kempen

Nadere informatie

Kouter Residence. Exclusief wonen midden in de stad. Exclusief wonen midden in de stad GENT

Kouter Residence. Exclusief wonen midden in de stad. Exclusief wonen midden in de stad GENT Kouter Residence GENT Exclusief wonen midden in de stad Exclusief wonen midden in de stad UrbanLink bouwt uw UrbanPoint Het kiezen van een geschikte woning, of dat nu als eigen woonst of als opbrengsteigendom

Nadere informatie

Een nieuwe manier van leven voor senioren

Een nieuwe manier van leven voor senioren Een nieuwe manier van leven voor senioren Wij woonden in de stad en ik voelde me hier soms geïsoleerd. Ik voelde me ook niet altijd veilig bij mij thuis. Er werd soms aangebeld terwijl wij geen vrienden

Nadere informatie

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67

penthouse koopsom ,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 penthouse koopsom 249.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 67 67 Donjon 67 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker Zelfstandig Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd.

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie De Vliet Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Onze wereld verandert. Wij ook. Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe zal misschien niet

Nadere informatie

De toekomst kleurt groen.

De toekomst kleurt groen. De toekomst kleurt groen. Met zonnige parkappartementen en comfortabele, erkende assistentiewoningen biedt Botanic een plek voor iedereen. Van actieve babyboomer tot rustige senior. In het hart van de

Nadere informatie

8 zonnige appartementen

8 zonnige appartementen stijlvol wonen in een groene omgeving 8 zonnige appartementen +32 (0) 11 22 19 17 WWW.LIMBURGSVASTGOED.BE WWW.BK-BOUW.BE WWW.BK-BOUW.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie.

Nadere informatie

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be laat u genieten... Comfortabel wonen, dat is wonen in een appartement in het centrum van Deinze. Verlangt u naar een prettige woonomgeving? Naar een plek dicht bij voorzieningen maar ook dicht bij het

Nadere informatie

Serviceflats van De Zilvertorens

Serviceflats van De Zilvertorens Serviceflats van De Zilvertorens in Oostrozebeke NU TE HUUR Kwalitatieve huurappartementen met zorg op mensenmaat Veel meer dan een gewone serviceflat Welkom in Serviceresidentie De Zilvertorens in het

Nadere informatie

BUILDING TODAY F O R T O M O R R O W. - coming soon - CAMPUS ALMA

BUILDING TODAY F O R T O M O R R O W. - coming soon - CAMPUS ALMA BUILDING TODAY F O R T O M O R R O W - coming soon - CAMPUS ALMA IMMO/LIFE/STYLE APRIL 2013 Van bij de opening in 1973 was en is Café Alma een begrip in Antwerpen. Den Alma stond snel bekend als toevluchtsoord

Nadere informatie

woonzorgcentrum DE ARK Kalkstraat 48 - SINT-NIKLAAS

woonzorgcentrum DE ARK Kalkstraat 48 - SINT-NIKLAAS ASSISTENTIEWONINGEN KARMEL - zicht vanaf hoek Veldstraat Kalkstraat ASSISTENTIEWONINGEN KARMEL- woonzorgcentrum +assistentieflats + appartementen ASSISTENTIEWONINGEN KARMEL - LEEFRUIMTE TYPEFLAT III op

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci

Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie Dolci 2 Onze wereld verandert. Wij ook. Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe zal misschien niet morgen,

Nadere informatie

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving Informatiebrochure Vanaf april 2014 bieden wij 30 nieuwe, ruime en moderne flats aan. Residentie Lukas is gelegen op

Nadere informatie

PERSTEKST: Het Keizershof biedt ouderen aangenaam wonen in parkomgeving

PERSTEKST: Het Keizershof biedt ouderen aangenaam wonen in parkomgeving PERSBERICHTEN 20 februari 2015 PERSTEKST: Het Keizershof biedt ouderen aangenaam wonen in parkomgeving SIJSELE - WZC Morgenster vzw bouwde 32 assistentiewoningen (serviceflats) naast het bestaande woonzorgcentrum

Nadere informatie

Gentse Steenweg Sijsele-Damme Woonerf voor ouderen in een parkomgeving

Gentse Steenweg Sijsele-Damme  Woonerf voor ouderen in een parkomgeving Gentse Steenweg 122 8340 Sijsele-Damme www.wzcmorgenster.be Woonerf voor ouderen in een parkomgeving Woonerf MORGENSTER Woonzorgcentrum Morgenster vzw ligt in een mooie, groene parkomgeving op hetzelfde

Nadere informatie

RESIDENTIE WALES Leuven

RESIDENTIE WALES Leuven RESIDENTIE WALES 3000 Leuven Universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen vonden in het verleden al probleemloos hun weg naar Residentie Wales, en de vraag naar deze rustig gelegen investeringsunits

Nadere informatie

Waardig Wonen Waardig Wonen Zelfstandig en luxe wonen in een mooi appartement op een kleinschalige woonlocatie. Met de mogelijkheid om de eigen levensstijl voort te zetten en met goede zorg binnen handbereik.

Nadere informatie

Sparrenhof Slim beleggen - zorgeloos resideren

Sparrenhof Slim beleggen - zorgeloos resideren Sparrenhof Slim beleggen - zorgeloos resideren Sparrenhof Huurinkomen 27 jaar gewaarborgd Door de toenemende vergrijzing van onze maatschappij en de stijgende levensverwachting behoren rusthuiskamers en

Nadere informatie

HET RENDEMENT. De aankoopprijs en huurinkomsten geven een Bruto Aanvangsrendement (BAR = huuropbrengst/totale aankoopprijs) van 5.42%.

HET RENDEMENT. De aankoopprijs en huurinkomsten geven een Bruto Aanvangsrendement (BAR = huuropbrengst/totale aankoopprijs) van 5.42%. HET RENDEMENT 23-5-2015 www.hetrendement.be Bart@hetrendement.be 0476/941477 BTW-BE 0598.805.645 IBAN BE77 1430 9238 6642 Ezelstraat 71, 8000 Brugge De woning staat te koop voor 630.000 bij vastgoed Acasa,

Nadere informatie

Levenslang wonen Aanpasbaar (ver)bouwen

Levenslang wonen Aanpasbaar (ver)bouwen Levenslang wonen Aanpasbaar (ver)bouwen 1 Levenslang wonen Aanpasbaar (ver)bouwen Hoe lang wil je blijven wonen in de woning waar je nu woont? mijn leven lang Levenslang wonen Aanpasbaar (ver)bouwen Is

Nadere informatie

PARK OASE GENIETEN RUST SERVICE GENT DEINZE WAREGEM

PARK OASE GENIETEN RUST SERVICE GENT DEINZE WAREGEM PARK OASE GENIETEN RUST SERVICE GENT DEINZE WAREGEM GENIETEN RUST SERVICE GENT DEINZE WAREGEM Locatie, locatie, locatie Genieten in een oase van rust en groen. N35 MACHELEN- LEIE DEINZE OOSTENDE-BRUSSEL

Nadere informatie

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat

Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Nieuwe serviceflats van De Zilvertorens met zorg en diensten op maat Gelegen naast het Woonzorgcentrum Sint-Bernardus te Bassevelde Nu te huur Uniek woonconcept met service op maat De Zilvertorens, wonen

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 109 Donjon 109 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

residentie Bora Bora Middelkerke

residentie Bora Bora Middelkerke residentie Bora Bora Middelkerke 2 Residentie Bora Bora voorwoord Beste klant Mogen wij u voorstellen, onze kersverse realisatie residentie Bora Bora, dit is in alle opzichten een droomproject. Dit nieuwbouwcomplex

Nadere informatie

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad!

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! CHECKLIST BEZICHTIGEN als een pro Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! De woning Adres: Datum en tijd van de bezichtiging:

Nadere informatie

Residentie Stadspark

Residentie Stadspark Residentie Stadspark 7 stijlvolle & ruime appartementen.bk-bu.be .BK-BU.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie. Door de jarenlange ervaring, de verwezenlijkte succesvolle

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u Infobrochure voor huurders van een assistentiewoning in St.-Anna Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Residentie De Anjers

Residentie De Anjers Residentie De Anjers - een groep van erkende assistentiewoningen - Igor Balen nv Inhoud Voorstelling Senioren Campus OCMW Balen / toekomstplannen / voorstellen initiatiefnemers / wat is een groep erkende

Nadere informatie

Residentie BELLEFROID. 7 studio s 3 flats 2 handelszaken. Oude Markt Leuven

Residentie BELLEFROID. 7 studio s 3 flats 2 handelszaken. Oude Markt Leuven Residentie BELLEFROID 7 studio s 3 flats 2 handelszaken Oude Markt 43 3000 Leuven 1 De ligging van Residentie Bellefroid kan niet centraler zijn. Op de Oude Markt - een toplocatie in hartje Leuven - staat

Nadere informatie

residentie Verdi Middelkerke

residentie Verdi Middelkerke residentie Verdi Middelkerke 2 Residentie Verdi voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Verdi, ons kersvers droomproject. Dit nieuwbouwproject beschikt niet alleen over 4 studio s en

Nadere informatie

residentie Gerlache Oostende

residentie Gerlache Oostende residentie Gerlache Oostende 2 Residentie Gerlache residentie Gerlache Residentie GERLACHE is een nieuwbouwproject vernoemd naar de ontdekkingsreiziger en ontwerper van het meest gekende zeilschip van

Nadere informatie

Woonoppervlakte 95 m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. Buizerdhof 85 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 95 m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. Buizerdhof 85 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 95 m 2 Koopsom 172.250,- vrij op naam TE KOOP Buizerdhof 85 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING LAATSTE KANS VOOR EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT VRIJ OP NAAM INCLUSIEF EEN PARKEERPLAATS TER WAARDE

Nadere informatie

HET RENDEMENT. De woning staat te koop voor 289.900 bij vastgoed Acasa, Brugge (www.immoacasa.be)

HET RENDEMENT. De woning staat te koop voor 289.900 bij vastgoed Acasa, Brugge (www.immoacasa.be) HET RENDEMENT 20-5-2015 www.hetrendement.be Bart@hetrendement.be 0476/941477 BTW-BE 0598.805.645 IBAN BE77 1430 9238 6642 Bidderstraat 71, 8000 Brugge De woning staat te koop voor 289.900 bij vastgoed

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo Woonzorgcentrum De Elshof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

samen sterk in warme zorg.

samen sterk in warme zorg. samen sterk in warme zorg. inhoud 1. beukenbos en eikenlo 2. zilverberk 3. centrum voor kortverblijf 4. Assistentiewoningen Residentie Molenhoek. Dagverzorgingscentrum De Boomgaard 6. Vrijwilligerswerking

Nadere informatie

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE 8 COMFORTABELE FLATS Een nieuwe thuis, in een groene plek, in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Leuven. Een vastgoedproject van 1 DE BIJZONDERE LIGGING VAN RESIDENTIE

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Vraagprijs 219.000 k.k.

Vraagprijs 219.000 k.k. HOOGSTRAAT109 VLAARDINGEN Bijzonder goed onderhouden appartement in het historisch centrum van Vlaardingen. Met dakterras van 25m2 op het zuidoosten, 2 ruime slaapkamers en een berging in het souterrain.

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen.

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

residentie Marquise Oostende

residentie Marquise Oostende residentie Marquise Oostende 2 voorwoord Beste klant Koningin der badsteden : Oostende heeft haar eretitel zeker niet gestolen. De majestueuze architectuur, het winkelplezier, de bruisende horeca en de

Nadere informatie

WONEN IN HET HART VAN HASSELT

WONEN IN HET HART VAN HASSELT WONEN IN HET HART VAN HASSELT Woonzorgcentrum met assistentiewoningen EEN WARME THUIS Katharinadal O R E L I A We ontvangen je graag in een warme zonnige thuis met een vriendschappelijke sfeer. Samen met

Nadere informatie