Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft."

Transcriptie

1 Porsche Classic Producthighlights

2 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic - originele onderdelen. Het doel van Porsche Classic is het behoud en onderhoud van historische Porsche voertuigen, die minstens 10 jaar niet meer in serie geproduceerd zijn. Daaronder bevinden zich legendarische sportwagens zoals 356, 914, 959 en 911 (incl. 964 en 993) en alle vier- en achtcilinders zoals 924, 928, 944 en 968. De productie en beschikbaarstelling van Porsche Classic originele onderdelen levert een noodzakelijke bijdrage voor hun behoud. In ons moderne magazijn hebben we ongeveer reserveonderdelen klaarliggen om te leveren. We verzenden deze via het wereldwijde Porsche distributienetwerk direct aan uw Porsche partner. De originele onderdelen krijgen we van voormalige standaardleveranciers of we zoeken naar nieuwe leveringsbronnen. Basisvereisten zijn originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen, een omvangrijk modelonderdelenmagazijn en de competentie van onze medewerkers. De Porsche-normen met betrekking tot techniek, veiligheid en kwaliteit worden vanzelfsprekend allemaal gehaald ook bij de heruitgave van onderdelen. Door het onderdelenbestand steeds te controleren, te actualiseren en uit te breiden, vullen we ons reserveonderdelenprogramma steeds aan. Antwoorden op uw vragen over Porsche Classic originele onderdelen en reparaties krijgt u bij uw Porsche dealer. Op de volgende pagina s stellen we u een selectie voor uit het Porsche Classic assortiment: Producthighlights en nieuwigheden uit het reserveonderdelen- en toebehorenprogramma. Bij enkele producten vertellen we u de spannende geschiedenis, die zich achter de productie en de testprocedure ervan verbergt. Want elk origineel onderdeel kan zijn eigen geschiedenis vertellen. Met een happy end.

3 Het is goed om weten dat er voor iets onvervangbaars originele onderdelen zijn. Dorpelplaat De dorpelplaat werd in het kader van de productieverplaatsing technisch vernieuwd en met originele gereedschappen vervaardigd. Hierdoor heeft deze de perfecte pasvorm om als lasonderdeel op de carrosserie van de Porsche 944 Coupé van de bouwjaren 1982 tot 1991 te worden aangebracht. Links Rechts Coupé ( )* Ventilatiebuis Porsche Classic heeft de ventilatiebuis opnieuw beschikbaar gemaakt, vervaardigd door de originele Porsche leverancier. Deze dient voor de warmtegeleiding in het aanzuigbereik van de carburateur en kan worden gebruikt voor de Porsche 356 van de bouwjaren 1950 tot 1965 en voor de Porsche 912 van de bouwjaren 1965 tot Hier ziet u de ventilatiebuis voor de rechterkant. Links Rechts ( )* 912 ( )* Accu 6 volt 77AH De kwalitatief hoogwaardige accu 6 volt 77AH van de huidige Porsche standaardleverancier kan worden gebruikt voor de Porsche 356 van de bouwjaren 1950 tot 1965 met 6 volt boordnetspanning. In de originele look is deze met een zwarte harde rubberen behuizing en open celverbinders uitgevoerd. En natuurlijk ook met het Porsche logo. Voor een goede bevestiging zijn binnenkort de afdekking (onderdeelnr. PCG ) en de bevestigingsstukken (onderdeelnr ) beschikbaar ( ) met 6 volt boordnetwerk* Drijfstang De drijfstang dient voor de klepbediening van motoren van het type 1300 en 1600, en kan worden gebruikt voor de Porsche 356 van de bouwjaren 1950 tot Bij een motorrevisie zijn acht van deze drijfstangen nodig ( )* Dwarsdrager De aluminium dwarsdrager voor de Porsche 993 van de bouwjaren 1994 tot 1998 wordt in de linker resp. rechter achterasophanging ingebouwd. Let op: deze is niet geschikt voor de 993 Turbo! Links/Rechts ( )* Geleidebus De geleidebus dient voor de 1ste en 2de versnelling van de transmissietypes G64.00/01/02 en kan worden gebruikt voor de Porsche 964 van de bouwjaren 1989 tot ( )*

4 Het is goed om weten dat er voor iets onvervangbaars originele onderdelen zijn. Set met zuiger en cilinder ( G) Schakelaar wisser achter satijnzwart ( )* C 993 ( )* Plaat dashboard zwart Controlelampje volt/olie AE 911 ( )* ( )* Bild liegt noch nicht vor Centrale elektronica ( )* Klephuis ( ) M64.50* Productaanduiding Onderdeelnummer Geschikt voor* Schakelstang ( ) Kabelboom ( ) Zijwand Links ( ), Rechts ( ) Kapovertrek achterzijde kobaltblauw ZL 944 Cabrio ( ), 968 Cabrio ( ) Sluitplaat Links Rechts ( ) Console voor LH-Jetronic ( ) Dwarsdrager ( ), 968 ( ) Lagerbus voor automatische transmissie ( ) Wielset 4-versnellings schakelbak ( ) Membraanklep voor K-Jetronic S ( ), 928 ( ), 944 ( ), 964 ( ) Gasklephuis ( ) Poelie ( ) Spandraad ( ), 959 ( ), 964 ( ), 993 ( ) Schakelaar ( ) Bus 12x14x ( ), 964 ( ), 993 ( ), 959 ( ) Set zuiger en cilinder ( G) ( ) Controlelampje temp/tank ( ) Carterpan ( ) Afdichting voor bescherming onderaan de vooras 585 mm ( ) Afdichting voor bescherming onderaan de vooras 570 mm ( ) Afdichting voor bescherming onderaan de vooras 690 mm ( )

5 Precisie op de buitenlaag. Ons highlight: carrosserie en lichte bouwonderdelen. De optimale aanpassing van de carrosserie is een essentieel aspect voor de Porsche kwaliteitsaanspraak. Want ook de tweede huid moet als gegoten zitten. Het gaat om millimeters. De experts van Porsche Classic zijn erin geslaagd om bij het vervaardigen van spatborden en zijdelen voor de Porsche 911 (bouwjaren 1965 tot 1994) met omvangrijke maatregelen aanzienlijke kwaliteitsverbeteringen te bereiken. Daardoor is het nu eindelijk mogelijk om de dunne plaatonderdelen van de legendarische 911 Carrera RS waarvan in de jaren 1972 en 1973 in het totaal slechts exemplaren werden gemaakt - opnieuw uit te brengen. De productie van de carrosserie-onderdelen De productie van de lichte bouwonderdelen Lassen Finish van de lasnaad Op maat snijden van het standaardonderdeel Aaneenhechten van zijdeel en spatbordverbreding Oppervlaktefinish Montage Finish Porsche handelsmerk De film over de complexe productie van carrosseriedelen en lichte onderdelen vindt u binnenkort in de Porsche video- en mediadatabase, op YouTube en op de website Een echt kwaliteitsproduct, 100%. Om de maatvastheid van de onderdelen duurzaam te verbeteren en daardoor de aanpassing aan het voertuig te vergemakkelijken, heeft Porsche Classic elke productiestap opnieuw vastgelegd. De originele standaardgereedschappen zijn vernieuwd en geoptimaliseerd. De maatvastheid wordt getest via nieuwe controlemaatregelen. Zo wordt bijvoorbeeld elk van de ongeveer 30 spatbordvarianten op een testvoertuig of -voorziening gemonteerd. Bovendien wordt elke processtap - inclusief het hoogwaardige handwerk voor de oppervlaktefinish - gedocumenteerd om een constante kwaliteit te verzekeren. Wat betreft de waardevastheid van de liefhebbersvoertuigen zet Porsche Classic zich hiermee opnieuw neer als merk in de waarste zin van het woord. Want de nieuw geplaatste Porsche Classic originele onderdelen zijn aan het Porsche handelsmerk te herkennen. In de rubriek producthighlights op vindt u meer informatie over de hoogwaardige productie van de Classic carrosserie- en lichte bouwonderdelen.

6 Een origineel onderdeel kan door niets worden vervangen - behalve door een nieuw geplaatst origineel onderdeel. Ons highlight: de motoroliekoeler. Duurzaam getest in het Porsche ontwikkelingscentrum in Weissach: de motoroliekoeler voor uw 911 (bouwjaren ). Met dit nieuw geplaatste originele onderdeel blijft uw motor ook in de toekomst goed gekoeld. Vanaf nu verkrijgbaar en bij uw Porsche dealer. Nu beschikbaar. Radzierdeckel Oliekoeler met schroefaansluiting Oliekoeler met schroefdraadaansluitingen, direct op het carter geschroefd voor de koeling van de motorolie; kan worden gebruikt voor Porsche 911 van de bouwjaren 1965 tot ( )* Radzierdeckel Oliekoeler met slangaansluiting Oliekoeler met slangaansluitingen, direct op het carter geschroefd voor de koeling van de motorolie; kan worden gebruikt voor Porsche 911 van de bouwjaren 1972 tot ( )* Harde tests voor optimaal vermogen. Met de motoroliekoeler, intensief getest in Weissach, biedt Porsche Classic sinds kort opnieuw een origineel onderdeel dat de betrouwbaarheid, het vermogen en de duurzaamheid van de luchtgekoelde 911-aggregaten (van 1965 tot 1989) effectief ondersteunt. Vergelijking Vergleich Kühlleistung koelcapaciteit De tests dienden om de betrouwbaarheid en prestaties van de koeler bij elke last- en bedrijfstoestand te controleren onder reële condities. Er werd nauwkeurig rekening gehouden met de vooraf bepaalde montage in de motorruimte en de luchtstroming in de koeler. Daardoor waren de reële testcondities verzekerd, met optimaal resultaat. De testresultaten spreken voor zich. koelcapaciteit Kühlleistung [W] Porsche Classic Classic oliekoeler Ölkühler Aftermarket oliekoeler Ölkühler De nieuwe motoroliekoeler van Porsche Classic garandeert de beste performance: Naast de originele look en de inwendige constructie biedt dit onderdeel dezelfde uitstekende prestatiegegevens die het origineel ooit bood. Een groot voordeel van deze nieuwe uitgave is het duidelijk lichtere gewicht, vergeleken met de concurrent. Porsche Classic is er opnieuw in geslaagd om een product op de markt te brengen dat perfect voldoet aan de toenmalige standaardeisen. Stroomsnelheid Kühlluftdurchsatz [kg/h] van de koellucht

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 01 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 05 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 04 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 02 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft.

Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic Producthighlights 03 2014 Meer dan 70% van alle Porsche voertuigen die ooit zijn gebouwd, rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds. Wij zorgen ervoor dat het zo blijft. Porsche Classic

Nadere informatie

Montagehandleiding 652cc Kit VGS

Montagehandleiding 652cc Kit VGS Visa power in een 2CV motor (zonder dat u een visa motor nodig heeft) De kit 652cc : Meer power, zonder dat u een visamotor nodig heeft. Nieuwe aluminium cilinders met een nikasil coating, direct passend

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

BMW M5 e39 van 2de eigenaar Prijs: 14.990,00 Bekeken: 297 keer sinds 28-07-10, 13:51 Link naar advertentie:

BMW M5 e39 van 2de eigenaar Prijs: 14.990,00 Bekeken: 297 keer sinds 28-07-10, 13:51 Link naar advertentie: pagina 1 van 7 Advertentienummer: 364305022 BMW M5 e39 van 2de eigenaar Prijs: 14.990,00 Bekeken: 297 keer sinds 28-07-10, 13:51 Link naar advertentie: http://link.marktplaats.nl/364305022 Adverteerder

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Kwaliteitscontrole Rapport

Kwaliteitscontrole Rapport Nr. 1642 Kwaliteitscontrole Rapport Porsche 996 GT 3 cup (Blauwe vleugel) 2001 By Patrick Dussolier Porsche 996 GT3 Cup 2001 Dossiernummer: 1642 Datum waarde bepaling: 14-06-2016 Plaats onderzoek: Opslagplaats

Nadere informatie

Boor de gaten in het spatbord. Diameter van de montagegaten: 5,5 mm, het gat voor de draaddoorvoer 10 mm.

Boor de gaten in het spatbord. Diameter van de montagegaten: 5,5 mm, het gat voor de draaddoorvoer 10 mm. G. Lampen en electriciteit. Plaats een krik onder het zijspanframe en demonteer het zijspanwiel. Vanzelfsprekend komt het wit/gele lampje aan de voorzijde. Demonteer het lampglas van de voorste unit. Plaats

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Verstralers, montageset

Verstralers, montageset Installation instructions, accessories Instructienr. 31373824 Versie 1.0 Ond. nr. 9487111 Verstralers, montageset IMG-235751 Volvo Car Corporation Verstralers, montageset- 31373824 - V1.0 Pagina 1 / 24

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo Kenteken : n.v.t. Merk Type : Porsche : 911 Turbo Dossiernummer : 2016765 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Schlüter tractoren geschiedenis KR 2018 Pagina 1

Schlüter tractoren geschiedenis KR 2018 Pagina 1 Schlüter tractoren geschiedenis KR 2018 Pagina 1 Geschiedenis van Schlüter 1905 Start van de productie van benzine motoren in de fabriek van Anton Schlüter München (opgericht in 1899) In 1911 is de fabriek

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS ORIGINELE VOLVO PENTA ONDERDELEN VOOR KLASSIEKE MOTOREN CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Classic parts voor klassieke Volvo Penta motoren Als eigenaar

Nadere informatie

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant!

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! DATEX beschermhoezen meer dan alleen een perfecte bescherming!

Nadere informatie

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A

Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN ) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN ) A en A Nederlands Montage-instructies: Speed Triple (vanaf VIN 461332) - Speed Triple R - Street Triple - Street Triple R (vanaf VIN 471042) A9638059 en A9638060 Hartelijk dank dat u voor deze originele Triumph-accessoireset

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. voertuigentechniek CSPE BB. gedurende 380 minuten. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 55 opdrachten.

Examen VMBO-BB. voertuigentechniek CSPE BB. gedurende 380 minuten. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 55 opdrachten. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 380 minuten voertuigentechniek CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 55 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen

Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen www.datex.com Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen Optimale productkwaliteit is door jarenlange samenwerking met garages en autoproducenten ontstaan.

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren.

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren. Zuigercompressoren met benzine- of dieselmotoren voor geheel onafhankelijke perslucht Benzine-diesel aangedreven compressoren.indd 1 25-9-2012 15:34:26 Veelzijdige motoraangedreven voor geheel onafhankelijke

Nadere informatie

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 De Güldner ALD bouwjaar 1955 heeft in 1994 een motorschade opgelopen en is toen in een schuur weggezet. Ik heb de trekker eerst maar eens bekeken. De

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

Opbouw paniekbalken 5000 serie

Opbouw paniekbalken 5000 serie Opbouw paniekbalken 5000 serie Dé modulaire anti-paniekoplossing voor enkele en dubbele deuren An ASSA ABLOY Group company lock & cylinder technology NEMEF staat garant voor een breed en zich steeds ontwikkelend

Nadere informatie

Brandstofkoeler aansluiten en luchtinlaat koeling verbeteren

Brandstofkoeler aansluiten en luchtinlaat koeling verbeteren Algemene informatie over de behoefte aan een brandstofkoeler Algemene informatie over de behoefte aan een brandstofkoeler Wanneer voertuigen met HPI- en PDE-systemen stationair worden gebruikt met een

Nadere informatie

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Elektrische snoeischaar Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Een complete oplossing voor het snoeien! Volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland,

Nadere informatie

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE TRUCKS PARTS FINANCE

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE  TRUCKS PARTS FINANCE DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.BE DAF CF 19T / LF 19T DISTRIFORCE AFMETINGEN LENGTE LAADKAST EXTERIEUR L = 7800 MM F Opbouwlengte inw 7720 mm G Opbouwbreedte inw.

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type :

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type : Kenteken : 92-62-VE Merk : Volkswagen Type : 113021 Dossiernummer : 2016813 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken : 92-62-VE Soort voertuig : Personenauto Merk : Volkswagen Type : 113021 Uitvoering : 1300

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

Vorken prijslijst 06-2014

Vorken prijslijst 06-2014 prijslijst 06-2014 1 Productieproces Piacenza, Italië Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie Hoge kwaliteit Bolzoni Auramo biedt een compleet assortiment vorken aan voor heftrucks, bouw- en landbouwmachines,

Nadere informatie

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 1 Overzicht: Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 Zuigercompressor: - Classic 270/25W 10 bar 136 l/min 1,5 kw p 4 - Classic 320/25W 10 bar 167

Nadere informatie

Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen

Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen www.datex.com Beschermhoezen voor Mercedes-Benz garages veilig beschermen - kosten besparen - imago bevorderen Optimale productkwaliteit is door jarenlange samenwerking met garages en autoproducenten ontstaan.

Nadere informatie

Online-datasheet. FLOWSIC150 Carflow GASFLOWMETERS

Online-datasheet. FLOWSIC150 Carflow GASFLOWMETERS Online-datasheet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestelinformatie -FLOWMETING OP AUTO- EN MOTOR- EN TOT 600 C Type Artikelnr. Op aanvraag De exacte specificaties en prestatiegegevens van het product

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem

Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem Installation instructions, accessories Instructienr. 31269673 Versie 1.2 Ond. nr. 31269693, 31269694 Stylingpakket, onderspoiler en uitlaatsysteem IMG-318107 Volvo Car Corporation Stylingpakket, onderspoiler

Nadere informatie

Montagehandleiding 652cc Kit VGS

Montagehandleiding 652cc Kit VGS Visa power in een 2CV motor (zonder dat u een visa motor nodig heeft) Gelieve te noteren dat de foto s van de kit verouderd zijn. (de foto s zijn van aluminium ciliners met een nikasil coating; owv budgettaire

Nadere informatie

Ashoessets / werkplaats gereedschap

Ashoessets / werkplaats gereedschap Ashoessets / werkplaats gereedschap LÖBRO Ashoessets LÖBRO Ashoessets De originele hoezen van de OE fabrikant. Ashoezen zijn van vitaal belang voor het betrouwbaar functioneren van de aandrijving. GKN,

Nadere informatie

Systeemintegratie. Van de standaardbehuizing naar uw toepassing.

Systeemintegratie. Van de standaardbehuizing naar uw toepassing. BoPad Systeemintegratie Van de standaardbehuizing naar uw toepassing. In de afgelopen jaren hebben wij in veel disciplines rondom de productie van behuizingen een omvangrijke knowhow vergaard. Naast de

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

MONOFIX De perfecte buisaansluiting voor inspectieputten op een gefixeerde plaats

MONOFIX De perfecte buisaansluiting voor inspectieputten op een gefixeerde plaats MONOFIX De perfecte buisaansluiting voor inspectieputten op een gefixeerde plaats Precies passende montage van geprefabriceerde putten met bestaande buizen Innovatief buizensysteem in twee varianten Flexibele

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Stuurwiel. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Instructienr. Versie 30756984 1.3 Ond. nr. 31401809, 31401808, 31401804, 31401803, 31369837, 31369836, 31369841, 31369835, 31369834, 31369833, 30756617, 30756616,

Nadere informatie

voertuigentechniek CSPE BB

voertuigentechniek CSPE BB Examen VMBO-BB 2016 gedurende 360 minuten voertuigentechniek CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen uitwerkbijlagen. Dit examen bestaat uit 35 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

BENODIGDHEDEN - Kruiskopschroevendraaier - Inbussleutels 5 en 4 - Waterpomptang - Sponsje - Schaar - Wat oude lappen

BENODIGDHEDEN - Kruiskopschroevendraaier - Inbussleutels 5 en 4 - Waterpomptang - Sponsje - Schaar - Wat oude lappen PROBLEEM Olieverlies vanuit het linker luchtfilter, wordt veroorzaakt door onderdruk in het luchtfilter i.c.m. overdruk in het 'carter'. Hierdoor wordt olienevel vanuit het 'carter' in het luchtfilterhuis

Nadere informatie

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters Nimoto elektrische scooters 2012 Welkom bij Nimoto! Nimoto staat voor duurzame mobiliteit en omvat een brede lijn hoogwaardige en milieuvriendelijke elektrische scooters en een elektrische vouwfiets. Nimoto

Nadere informatie

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant!

U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! U bent de garage van de autofabrikant! Natuurlijk is deze auto hier in goede handen. Maak het verschil met uw concurrenten zichtbaar voor uw klant! DATEX beschermhoezen meer dan alleen een perfecte bescherming!

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Dakspoiler met remlicht

Dakspoiler met remlicht Instructienr. Versie Ond. nr. 9499948 1.0 Dakspoiler met remlicht M8400560 Pagina 1 / 10 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 A0000214 A0000177 M0000232 M8901662 Pagina 2 / 10 INLEIDING Lees

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Bouw Automotive Industrie De SYSTEEMFaMIlIE BREIDT ZICH UIT HET GENEO HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Het hefschuifdeursysteem GENEO staat voor

Nadere informatie

programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking

programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking Werkbankslijpmachines Model SM Dubbele slijpmachines van Optimum, kwaliteitsproducten voor handwerk en voor industrie. Zware industriemachines met lange

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin Inhoud van kit Tripmasterteller Voorwielsensor Remschijfmagneet Schakelaarregeling links 2 x klem voor teller 2 x 6mm-bout 2 x 5mm-borgmoer 1 Om de tripmaster op de motorfiets te monteren, moeten de volgende

Nadere informatie

Kanaalkoelers. Temperatuurbeheersing. koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen

Kanaalkoelers. Temperatuurbeheersing. koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen Kanaalkoelers Temperatuurbeheersing koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen Hygiëne-uitvoeringen Luchtdichtheidsklasse C of D Breed scala toebehoren Maatwerk koelers

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

Paneel bestuurderszijde Middenpaneel bestuurderszijde Paneel passagierszijde

Paneel bestuurderszijde Middenpaneel bestuurderszijde Paneel passagierszijde INSTALLATIE- INSTRUCTIES Onderdelenlijst BINNENPANEEL ACCORD FEB. 2008 Paneel bestuurderszijde Middenpaneel bestuurderszijde Paneel passagierszijde Middenpaneel passagierszijde Schakelpaneel bestuurderszijde

Nadere informatie

Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96

Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96 Saab 95 96 Koppeling en Versnellingsbak Saab 95 96 12292 Reparatieset koppelingscilinder pedaalzijde 1969-20,00 1 of 34 Saab 99 Koppeling en Versnellingsbak Saab 99 12478 Spie Schakelstang 12,50 11012

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Beschermplaat, onder de motor

Beschermplaat, onder de motor Installation instructions, accessories Instructienr. 31269439 Versie 1.2 Ond. nr. 31269431, 31269432, 31269433, 31269434 Beschermplaat, onder de motor IMG-328898 Volvo Car Corporation Beschermplaat, onder

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology

M-serie. Zuigercompressoren. Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Intelligent Air Technology M-serie Zuigercompressoren Een uitgebreide reeks direct aangedreven oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren, met gebruik van moderne materialen

Nadere informatie

KaVo COMFORTdrive 200 XD. De nieuwe norm: De perfecte combinatie tussen kracht en eenvoud

KaVo COMFORTdrive 200 XD. De nieuwe norm: De perfecte combinatie tussen kracht en eenvoud De nieuwe norm: De perfecte combinatie tussen kracht en eenvoud De tijd is rijp voor nieuwe ideeën. Kracht en eenvoud in optimale balans KaVo COMFORTdrive. KaVo mijlpalen: 1928: KaVo ontwikkelt het eerste

Nadere informatie

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW 1 Serie ONDERHOUD VOOR DE BMW 1 SERIE. Voordelig onderhoudscontract 5 jaar/80.000km 5 jaar/80.000km 599, 00* 36% * Actietarief geldig t/m 31 december 2015 voor 3 & 4 cilinder motoren. Inclusief de

Nadere informatie

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover

Eve Air gepolierd aluminium ronde cover is een elegant en verfijnd kader voor de hele ipad familie en voor ipod touch. Aangezien domoticasystemen tegenwoordig meer en meer met een ipad worden bediend, biedt Eve de perfecte oplossing om de ipad

Nadere informatie

NAUWKEURIG INPARKEREN?

NAUWKEURIG INPARKEREN? 51 40 N, 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Nu nieuw: Mover TE R4 Manoeuvreersystemen Truma Mover Gewoon meer ontspannen onderweg Met Truma wordt elke reis een vakantie Uitgerekend de mooiste

Nadere informatie

Examen VMBO-GL versie blauw

Examen VMBO-GL versie blauw Examen VMBO-GL versie blauw 2018 gedurende 75 minuten profielvak M&T CSPE GL onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel hoort een digitaal bestand. Dit onderdeel bestaat uit 8 opdrachten.

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

WAARSCHUWING. CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing

WAARSCHUWING. CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Form No. 3378-99 Rev A CE verlichtingsset Groundsmaster 4000-serie tractie-eenheid met Yanmar motor Modelnr.: 30660 Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product

Nadere informatie

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury Kenteken : 02-JB-GX Merk Type : Sylva : Fury Dossiernummer : 2016750 Datum taxatie : 03/09/2016 Kenteken : 02-JB-GX Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

De nieuwe generatie trommelremvoeringen

De nieuwe generatie trommelremvoeringen De nieuwe generatie trommelremvoeringen Meritor een ArvinMeritor merk De nieuwe generatie trommelremvoeringen ArvinMeritor is de grootste nummer 1 leverancier in de wereld van originele remmen, aandrijfassen,

Nadere informatie

OSCAR LED. Betere prestaties met het OSCAR LED-aanbod...

OSCAR LED. Betere prestaties met het OSCAR LED-aanbod... OSCAR LED Betere prestaties met het OSCAR LED-aanbod... Cibié-geschiedenis Halogeentechnologie Technologische evolutie Xenontechnologie LED-technologie Vanaf de oprichting in 1919 is Cibié uitgegroeid

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

Waarom kies jij voor een TV vloerstandaard?

Waarom kies jij voor een TV vloerstandaard? Waarom kies jij een TV vloerstandaard? De tijd van beeldbuistelevisies in een televisiekast verstoppen hebben we ver achter ons gelaten. Waar we vroeger onze programma s keken op een beeldbuistelevisie,

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 115 minuten profielvak M&T CSPE BB onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 9 opdrachten.

Nadere informatie

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd Opbouw Mercedes SLK Cup auto Interieur Demontage van de stoelen dashboard bekleding-speakers- airbags achter ruitjes verwijderen incl. de elektro motoren Dak > Dak compleet verwijderen > meegeven met het

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Trekhaak, vast. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Trekhaak, vast. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 30796303 1.2 Trekhaak, vast M8903758 Pagina 1 / 14 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 A0000172 A0000165 IMG-213342 Pagina 2 / 14 IMG-223220 Pagina 3 / 14 IMG-213320 Pagina

Nadere informatie

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter De originele meters zijn mooi, maar hebben een kwetsbaar mechaniek dat na meer dan 40 jaar vaak faalt. Omdat de thermometers niet onbelangrijk zijn, heb ik besloten

Nadere informatie

Power Tools voor professionals

Power Tools voor professionals Kitpistolen 2012 /2013 Power Tools voor professionals 14,4 V met 4,2 AH voor de beste prestaties: het hoogste batterij niveau EY 3654 NQW met 2 x 7,2 V / 2,8 Ah Ni-MH accu Geschikt voor 600 ml worsten

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Parkeerhulp, achter. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Parkeerhulp, achter. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Instructienr. 30765380 Versie 1.3 Ond. nr. 31269617, 31285040, 31285042, 31269618, 31339902, 31339903 Parkeerhulp, achter Volvo Car Corporation Parkeerhulp, achter-

Nadere informatie

King of the grasslands

King of the grasslands King of the grasslands Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

Elektrische motorverwarming, 230 V

Elektrische motorverwarming, 230 V Installation instructions, accessories Instructienr. 31399509 Versie 1.1 Ond. nr. 31260698 Elektrische motorverwarming, 230 V IMG-378302 Volvo Car Corporation Elektrische motorverwarming, 230 V- 31399509

Nadere informatie

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm IP 65 IK 10 VO: 2mm (Brandwerend) De is de nieuwe norm voor fluorescentie verlichting in onderdoorgangen. Het moderne, gestroomlijnde en platte ontwerp, de gestandaardiseerde opties en de hoogwaardige

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie