Wonen met zorg bij CuraMare

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen met zorg bij CuraMare"

Transcriptie

1 Wonen met zorg bij CuraMare

2 Welkom bij CuraMare Leven zoals u gewend bent CuraMare biedt persoonlijke zorg aan iedereen die op zorg of verpleging is aangewezen in de regio Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten. Met diensten als ziekenhuiszorg, thuiszorg, wonen met zorg, revalidatie en (para)medische diensten kunt u voor alle soorten zorg bij ons terecht. Op de woonzorglocaties Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland, Het Spectrum in Stellendam en De Vliedberg in Ouddorp kunt u van alle gemakken voorzien wonen. Betrokken medewerkers en vrijwilligers werken samen met mantelzorgers om u zorg te geven die op uw situatie is afgestemd. In een veilige omgeving en een fijne sfeer vindt u vele faciliteiten, activiteiten en voorzieningen die u in staat stellen om uw leven in te vullen zoals u wilt. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen aan de receptie van de woonzorglocatie of bellen met CuraMare Zorgbemiddeling op Wij heten u van harte welkom bij een van de woonzorglocaties van CuraMare. De locatiemanagers Ebbe en Vloed Nieuw Rijsenburgh Geldershof De Vliedberg Onze kernwaarden Zorg bieden wij vanuit onze kernwaarden deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. Dit zijn de verbindende normen en waarden van waaruit we werken en waarop u ons mag aanspreken.

3 Wonen met zorg bij CuraMare Als u op een van onze woonzorglocaties komt wonen, dan heet dat zorg met verblijf. Want als u zorg nodig heeft, dan is ons personeel altijd dichtbij. Op onze locaties willen we een hoge kwaliteit van zorg geven. Wij werken vanuit het PREZO, PREstaties in de ZOrg, kwaliteitssysteem. Dit keurmerk geeft aan dat we voldoen aan de kwaliteitsnormen voor verantwoorde zorg. We zijn trots dat al onze woonzorglocaties PREZO gecertificeerd zijn. U woont bij ons in uw eigen kamer of appartement. Mocht u niet meer zelfstandig kunnen wonen omdat u te maken heeft met psychogeriatrische problemen, zoals dementie, dan bieden we specialistische zorg op een woongroep. Dit zijn kleinschalige woonvormen waar 7 of 8 bewoners samen leven. Uit veiligheidsoverwegingen is dit een gesloten woonvorm. Medische en paramedische zorg Medische zorg krijgt u van uw eigen huisarts of de specialist ouderengeneeskunde. Dit is afhankelijk van uw zorgzwaartepakket of de overeenkomst die u met ons aangaat. Medische zorg Bij een overeenkomst Zorg met Langdurig verblijf exclusief behandeling ontvangt u de medische zorg van uw huisarts. Bij een overeenkomst Zorg met Langdurig verblijf inclusief behandeling ontvangt u medische zorg van de specialist ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde is regelmatig aanwezig op de woonzorglocatie en houdt nauw contact met u en het verzorgend personeel over uw gezondheid en welbevinden. Voor spoedeisende situaties is 24 uur per dag een dienstdoend arts bereikbaar. Paramedische zorg Behandeling door paramedici, zoals de logopedist, fysiotherapeut of psycholoog vindt altijd plaats op basis van uw zorgbehoefte. Afhankelijk van uw indicatie loopt de financiering via uw zorgverzekeraar of via de Wet Langdurige Zorg (WIZ).

4 Afspraken over uw zorg Zorgleefplan Binnen 6 weken na aanvang van de zorg stellen we samen met u en/of uw vertegenwoordiger uw persoonlijk zorgleefplan op. Hierin staat hoe u gewend bent te leven en welke zorg en ondersteuning u van ons nodig heeft om dit voort te zetten. Het zorgleefplan geeft houvast voor de zorg die we geven en de manier waarop we met u omgaan. Minimaal 2 keer per jaar bespreken we het zorgleefplan en kijken we of dit nog voldoet aan uw wensen en behoeften. Contactpersoon of vertegenwoordiger CuraMare vraagt u een contactpersoon te benoemen. U bepaalt zelf wie dat is, vaak is het een familielied of partner. De contactpersoon behartigt uw belangen en is degene die uw familie informeert. Diegene is ook het 1 e aanspreekpunt bij het verlenen van passende zorg en diensten. Streven is om in uw belang tot overeenstemming te komen, maar bij verschil van inzicht is de zorgverlener eindverantwoordelijk en niet verplicht de keuze van de contactpersoon te volgen. Is er geen contactpersoon of is er behoefte aan een onafhankelijk iemand, dan kan er een mentor aangesteld worden. Een mentor beslist over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding. Een bewindvoerder regelt de financiële zaken. Zowel mentor als bewindvoerder kan onafhankelijk zijn en voor beide geldt dat ze door de kantonrechter worden aangesteld. Wilsverklaring U kunt een wilsverklaring opstellen waarin u medische wensen over uw behandeling of levenseinde vastlegd. U kunt aangeven wanneer u bepaalde medische handelingen niet of juist wel wilt ondergaan. Heeft u een wilsverklaring dan raden we u aan ervoor te zorgen dat uw familie of vertegenwoordiger en uw zorgverleners, waaronder uw behandelend arts, hiervan op de hoogte zijn. Recht op inzage van uw dossier CuraMare is verplicht een dossier van u bij te houden. Het dossier is een ECD: Electronisch Cliënt Dossier. U en/of uw contactpersoon heeft recht uw dossier in te zien. Via MijnCuraMare is dit mogelijk. Zorg in bijzondere situaties Reanimatie Bij gezondheidsproblemen of een hoge leeftijd is reanimatie niet zonder risico. Uit onderzoek blijkt dat de kans op een goede afloop klein is. Advies is om uw wens over reanimeren vast te leggen in overleg met uw huisarts of de specialist ouderengeneeskunde. Als er geen afspraken bekend zijn, hanteren we een niet-reanimeren beleid. Palliatieve zorg Als het levenseinde nadert verlenen we palliatieve zorg om het lijden te verlichten. Met familie en mantelzorgers streven we naar een respectvol en waardig afscheid. Het is belangrijk uw wensen en voorkeuren over zorg rond het levenseinde vast te leggen in het zorgleefplan en te bespreken met uw behandelend arts.

5 Vóór uw verhuizing Indicatie van het CIZ Als u in een van onze woonzorglocaties wilt komen wonen, dan vraagt u dit eerst aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het CIZ behandelt uw aanvraag en geeft een indicatie af. Deze indicatie geeft aan of u recht heeft op zorg en de daarbijbehorende vergoeding van zorgkosten. Krijgt u van het CIZ een indicatie waarmee u in een van onze woonzorglocaties kunt komen wonen, dan neemt CuraMare Zorgbemiddeling uw indicatie in behandeling. Mocht er niet direct ruimte zijn, dan komt u op onze wachtlijst. Als u hulp nodig heeft bij uw zorgaanvraag, dan kan CuraMare Zorgbemiddeling u hierbij helpen. Zij zijn bereikbaar op of via zorgbemiddeling@curamare.nl. Voor langdurig verblijf in een gesloten woonvorm is een indicatie Zorg met Verblijf met doorgaans een 'artikel 60'-status nodig. Dit betekent dit dat de cliënt geen bereidheid toont, maar ook geen bezwaar maakt voor wonen in een gesloten woonvorm. Verandering in uw zorgvraag Verandert uw persoonlijke situatie en heeft u meer of minder zorg nodig? Dan vragen we een nieuwe indicatie aan bij het CIZ. U kunt ook kiezen om de zorgleveringsovereenkomst te beëindigen. Soms betekent een verandering in uw situatie dat binnen de woonzorglocatie waar u verblijft geen passende zorg meer geboden kan worden. Mocht uw zorgvraag, op welke manier dan ook, veranderen, dan kijken we samen met u en/of uw contactpersoon/vertegenwoordiger wat de beste oplossing is. Aanmelden en wachtlijst Wanneer u op de wachtlijst staat, neemt CuraMare Zorgbemiddeling contact op om kennis te maken, uw vragen te beantwoorden en informatie te geven. Heeft u vragen in de periode dat u op de wachtlijst staat? Neem contact op met CuraMare Zorgbemiddeling. Veranderingen in uw persoonlijke situatie kunt u ook aan hen doorgeven. Elke woonzorglocatie is uniek Elke woonzorglocatie heeft zijn eigen sfeer en identiteit. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden en het aanbod van de verschillende woonzorglocaties. Hiervoor kunt u een rondleiding aanvragen bij CuraMare Zorgbemiddeling.

6 Verhuizen naar uw nieuwe woning U heeft bij ons aangegeven welke woonzorglocatie uw voorkeur heeft. Zodra er een plek voor u beschikbaar komt, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Vaak kunt u dan al binnen enkele dagen verhuizen. Maar voor uw verhuizing nemen we eerst nog een aantal belangrijke zaken en afspraken met u door. Zowel een appartement als een kamer op een woongroep kunt u inrichten met uw eigen meubels en spullen. Wel willen we u vragen rekening te houden met voldoende bewegingsruimte voor onze medewerkers zodat zij uw zorg goed uit kunnen uitvoeren. Mocht u geen eigen meubels meenemen naar uw appartement, dan zorgen wij voor een eenvoudige inrichting. Hetzelfde geldt voor de stoffering. U mag hier zelf voor zorgen, maar als u dit niet wilt of kunt, zorgen wij voor eenvoudige stoffering. Heeft u een indicatie voor Zorg met Verblijf inclusief behandeling en zijn er daarom aanpassingen nodig in uw appartement, dan zorgen wij hiervoor. Op de woongroepen wordt de woonkamer en het sanitair gedeeld, maar heeft u altijd een eigen zit/slaapkamer. In overleg is het mogelijk om in de woonkamer eigen spullen of meubilair te plaatsen. De zorgleveringsovereenkomst Komt u op een van onze woonzorglocaties wonen, dan gaan we met u een zorgleveringsovereenkomst aan. Hierin is vastgelegd welke afspraken we maken over wonen en zorg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uitwisselen van informatie. Al uw (en onze) rechten en plichten staan beschreven in de Algemene Voorwaarden die u van ons ontvangt voor u deze zorgleveringsovereenkomst tekent. Verzekeringen Zorgverzekering U bent wettelijk verplicht u te verzekeren voor medische zorg. Als u bij ons woont, heeft u een zorgverzekering nodig. Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering Als u op een van onze woonzorglocaties woont, heeft u een inboedelen aansprakelijkheidsverzekering nodig. U kunt uw huidige verzekering aanhouden of u kunt profiteren van ons kortingspakket. Via de Rabobank kunt u met korting bij Interpolis een verzekeringspakket afsluiten. De Rabobank kan u hierover informeren.

7 Wonen bij CuraMare Als u bij ons komt wonen, wilt u zoveel als mogelijk leven zoals u gewend bent. Met alle activiteiten en bezigheden die daarbij horen. Alle locaties bieden daarom een divers programma aan activiteiten, van samen koffiedrinken en bewegen tot bingo en puzzelen. Bij alle activiteiten spelen onze vrijwilligers een belangrijke rol. Zij zetten zich met grote betrokkenheid in bij groepsactiviteiten maar ook bij individuele begeleiding van cliënten. Faciliteiten Alle woonzorglocaties beschikken over een kapper, een restaurant en een bibliotheek waar u gebruik van kunt maken. Op enkele locaties is een schoonheidspecialist aanwezig en een winkel waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Eén keer per week maken we uw appartement schoon. Op alle appartementen is een alarmsysteem ingebouwd waarmee u 24 uur per dag het personeel kunt alarmeren. Medewerkers van CuraMare mogen alleen met uw toestemming uw woning betreden. In geval van nood, zoals wanneer de veiligheid of gezondheid van u of andere personen in het geding is, is toestemming niet nodig. Cliëntvertrouwenspersoon en klachtenregeling Heeft u onvrede of een klacht, dan kunt u dit rechtstreeks uiten bij degene die u verantwoordelijk acht voor de onvrede of klacht. Het kan moeilijk zijn om dit te uiten. De cliëntvertrouwenspersoon staat u bij tijdens het gesprek met diegene die u verantwoordelijk acht of met diens leidinggevende. Wilt u geen gesprek of levert het gesprek niet het gewenste resultaat, neem dan contact op met onze klachtenfunctionaris zodat we, samen, naar een oplossing kunnen zoeken. Medezeggenschap Elke locatie heeft een cliëntenraad die de locatiemanager en de Raad van Bestuur gevraagd en ongevraagd advies geeft en meebeslist over belangrijke thema s en vraagstukken. U kunt de cliëntenraad benaderen met vragen of kwesties die u graag wilt bespreken. Geestelijke zorg Op elke locatie werkt een (protestantse) geestelijk verzorger. Heeft u of een van uw naasten een ethisch dilemma of levensbeschouwelijke of zingevingsvragen, dan biedt de geestelijk verzorger begeleiding die aansluit bij uw levensbeschouwelijke overtuiging. Meer weten? Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met CuraMare Zorgbemiddeling via of zorgbemiddeling@curamare.nl. Of rechtstreeks met een van de woonzorglocaties.

8 Stationsweg BW Dirksland t Getij TG Oude Tonge ziekenhuis Stationsweg BW Dirksland Sperwer VP Sommelsdijk Stationsweg BW Dirksland Vliedberglaan VT Ouddorp Sperwer VP Sommelsdijk Poldersweegje KE Dirksland CuraMare biedt alle mensen die op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven, gebruik kan maken van tijdelijke zorg of verpleging in onze zorghotelkamers en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen één van onze locaties kan wonen. Wij bieden de juiste zorg, op het juiste moment op de juiste plek

Goed geregeld bij Meriant

Goed geregeld bij Meriant Goed geregeld bij Meriant Voor u als cliënt van Meriant en voor uw familie is het prettig wanneer afspraken over de zorg- en dienstverlening van Meriant goed geregeld en duidelijk zijn. Daarom hebben we

Nadere informatie

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom!

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom! Welkom bij Meriant Dienstverlening voor geriatrische revalidatiezorg U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Onder palliatieve zorg wordt verstaan: de zorg voor een cliënt met een levensbedreigende ziekte die niet of niet meer kan genezen.

Onder palliatieve zorg wordt verstaan: de zorg voor een cliënt met een levensbedreigende ziekte die niet of niet meer kan genezen. De Hazelaar Hospice De Hazelaar is een afdeling voor terminaal zieke mensen. In een huiselijke sfeer wordt de cliënt ondersteund om de laatste levensfase op een goede manier door te brengen. Hospice De

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in woonzorgcentrum Breezicht Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Huiselijkheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden In woonzorgcentrum Breezicht bieden

Nadere informatie

Verpleeghuis t Kompas

Verpleeghuis t Kompas Verpleeghuis t Kompas Kleinschalig, huiselijk en verbonden Inhoud 1 2 3 Wonen in t Kompas 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 6 4.2 Professionals met hart voor

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

ZORG NA ZIEKENHUISOPNAME

ZORG NA ZIEKENHUISOPNAME ZORG NA ZIEKENHUISOPNAME 2 Inhoudsopgave Inleiding 3 Heeft u zorg nodig na het verblijf in het ziekenhuis? 4 Wie regelt deze zorg? 4 Uw plichten rondom ontslag 5 Wanneer kan de zorg na de ziekenhuisopname

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

SAMEN IN GESPREK OVER ETHISCHE VRAAGSTUKKEN

SAMEN IN GESPREK OVER ETHISCHE VRAAGSTUKKEN WAT VINDT U BELANGRIJK? SAMEN IN GESPREK OVER ETHISCHE VRAAGSTUKKEN LEVEN OP EEN MANIER DIE BIJ U PAST Wat heeft u nodig om te kunnen leven op een manier die bij u past? Om u te leren kennen, gaan we met

Nadere informatie

Comfort, privacy en persoonlijke zorg

Comfort, privacy en persoonlijke zorg Hospice Comfort, privacy en persoonlijke zorg De hospices van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Een warme, huiselijke en comfortabele woonomgeving U kunt vertrouwen op een gespecialiseerd zorgteam Uw wensen

Nadere informatie

Kleinschalig groepswonen Locatie Meenthehof Steenwijk. Informatie voor bewoners en familie

Kleinschalig groepswonen Locatie Meenthehof Steenwijk. Informatie voor bewoners en familie Kleinschalig groepswonen Locatie Meenthehof Steenwijk Informatie voor bewoners en familie 2 Welkom Geachte mevrouw, meneer, Om u en/of uw naasten met het kleinschalig groepswonen vertrouwd te maken, bieden

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

De Regenboog Palliatief centrum

De Regenboog Palliatief centrum De Regenboog Palliatief centrum Een regenboog biedt stralen licht op donkere momenten, kleur door somberheid heen. De regenboog kan een symbool van troost, verlichting en uitzicht zijn. palliatief centrum

Nadere informatie

Kleinschalig (groeps)wonen De Zaaier

Kleinschalig (groeps)wonen De Zaaier Kleinschalig (groeps)wonen De Zaaier Inhoud 1. Inleiding 3 2. Visie 3 3. Kleinschalig wonen 5 4. De bewoner 6 De zorg voor de bewoner 6 Het Zorgleefplan 6 Een huiselijke omgeving 6 5. Team van woonbegeleiders

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Logeerhuis In Via. Zorg onderweg

Logeerhuis In Via. Zorg onderweg Logeerhuis In Via Zorg onderweg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening willen we mensen

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Boterdiep Oost. Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM

Boterdiep Oost. Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM Boterdiep Oost Kortdurend verblijf voor observatie, onderzoek en revalidatie HEYMANSCENTRUM Boterdiep Oost is de revalidatieafdeling met een Plus. Hier kunt u terecht als u meer zorg en begeleiding nodig

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg Attent Zorg en Behandeling Palliatieve Zorg Professionele zorg In huiselijke sfeer Bij ernstige ziekte in de laatste fase van het leven is er dikwijls de wens om zolang mogelijk zorg thuis in huiselijke

Nadere informatie

Eilandstaete.

Eilandstaete. Eilandstaete www.pleyade.nl Welkom op Eilandstaete Comfortabel wonen met goede zorg en alle gemakken van een woonzorgcentrum binnen handbereik. Welkom op Eilandstaete! Modern en comfortabel Eilandstaete

Nadere informatie

Projectvoorstellen ruimte voor verpleeghuizen

Projectvoorstellen ruimte voor verpleeghuizen Projectvoorstellen ruimte voor verpleeghuizen 1. Zorg zonder dwang 2. Samen zorgen Algemene gegevens CuraMare Stationsweg 22 3247 BW Dirksland Lid Raad van Bestuur: Dhr. W.G.A Driesse w.driesse@curamare.nl

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg

Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg Bijzondere begeleiding Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg Bijzondere begeleiding bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Veilig wonen met een complexe ondersteuningsvraag U kunt vertrouwen op een gespecialiseerd

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden

Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg Wonen met zorg in Maranatha Liefdevolle en professionele zorg Liefdevolle en professionele U heeft er alles aan gedaan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Toch kan er een moment komen, dat

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE VERZORGING EN VERPLEGING (voorheen ZZP 6) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

WELKOM bij woonzorglocatie De Parallel in Nijverdal

WELKOM bij woonzorglocatie De Parallel in Nijverdal WELKOM bij woonzorglocatie De Parallel in Nijverdal ADRES Woonzorglocatie De Parallel Dahliastraat 1 7442 LA Nijverdal T 0548 63 26 30 E info@zorgaccent.nl Ik mag hier mezelf zijn! INHOUD 4 Net als thuis

Nadere informatie

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Gregoriushuis Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Wonen, welzijn en zorg Het Gregoriushuis is een kleinschalige woonvorm voor acht dementerende cliënten. Het Gregoriushuis is een bungalow in de

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het

Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het Wonen en ko rt d u r e n d verblijf in het verzorg i n g s h u i s No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze

Nadere informatie

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Informatie voor bewoners Tijdelijk verblijf ten behoeve van Herstelzorg Respijtzorg Overbruggingszorg > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Hebt

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige leefomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

U kunt vanuit het ziekenhuis of thuis in een hospice worden opgenomen. Voor de opname in een hospice bestaan landelijk vastgestelde regels.

U kunt vanuit het ziekenhuis of thuis in een hospice worden opgenomen. Voor de opname in een hospice bestaan landelijk vastgestelde regels. Hospice Wat is een hospice Een hospice is een voorziening met 24 uurs zorg waar u kunt verblijven als u in de laatste, terminale fase van uw leven bent. Een hospice is gericht op palliatieve zorg. Dit

Nadere informatie

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen

Observatiecentrum. Een diagnose om verder te kunnen Observatiecentrum Een diagnose om verder te kunnen Nog geen duidelijke diagnose? Een tijdelijk verblijf kan uitkomst bieden Heeft u te maken met geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een

Nadere informatie

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis...

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis... Thuiszorg Pieter van Foreest Zorg Thuis Zo lang mogelijk Thuis... Welkom bij Pieter van Foreest Wij willen u van harte welkom heten bij Pieter van Foreest. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

WELKOM bij woonzorglocatie Het Stadskwartier in Rijssen

WELKOM bij woonzorglocatie Het Stadskwartier in Rijssen WELKOM bij woonzorglocatie Het Stadskwartier in Rijssen ADRES Woonzorglocatie Het Stadskwartier Watermolen 57 7461 AZ Rijssen T 0548 539700 E info@zorgaccent.nl Ik mag hier mezelf zijn! INHOUD 4 Net als

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Begeleiding tijdens de laatste levensfase bij Het Spectrum

Begeleiding tijdens de laatste levensfase bij Het Spectrum Palliatieve Zorg Begeleiding tijdens de laatste levensfase bij Het Spectrum ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! Begeleiding tijdens de laatste levensfase Als u weet dat u niet meer beter kunt worden

Nadere informatie

WELKOM bij woonzorglocatie De Blenke in Hellendoorn

WELKOM bij woonzorglocatie De Blenke in Hellendoorn WELKOM bij woonzorglocatie De Blenke in Hellendoorn ADRES Woonzorglocatie De Blenke Reggeweg 42 7447 AP Hellendoorn T 0548 659565 E info@zorgaccent.nl Ik mag hier mezelf zijn! INHOUD 4 Net als thuis Welke

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen Riwis Thuiszorg gemeente Brummen Thuiszorg Riwis Zorg & Welzijn Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving is voor ieder mens belangrijk. Een ziekte, thuiskomst vanuit een ziekenhuis of een lichamelijke

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Opname in een verpleeghuis

Opname in een verpleeghuis Opname in een verpleeghuis Wanneer opname in een verpleeghuis U ligt in het ziekenhuis en de specialist heeft bepaald dat een verblijf in het ziekenhuis niet langer noodzakelijk is. U bent echter nog niet

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Thuiszorg Welkom bij Zonnehuis Thuis Zonnehuis Thuis is een onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Als Vlaardingse organisatie zijn we thuis in de wijk en staan we dicht bij onze cliënten. Vanuit verschillende

Nadere informatie

Zorg na een ziekenhuisopname Als u (nog) niet naar huis terug kunt

Zorg na een ziekenhuisopname Als u (nog) niet naar huis terug kunt Patiënten verblijven steeds korter in het ziekenhuis en worden ontslagen zodra dat medisch verantwoord is. Wanneer u na de ziekenhuisopname (nog) niet naar huis kunt, zijn er verschillende mogelijkheden:

Nadere informatie

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test Raad van Bestuur Computerweg 6 3821 AB Amersfoort www.beweging3.nl Telefoonnummer: (033) 469 20 20 E-mail: klantcontactcentrum@beweging3.nl Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof Inhoud 1. Wonen in Hof van Smeden 3 Talma Hof en expertise 3 Verhuizen naar Talma Hof 4 Wachtlijst 4 1. Wonen in Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof in Emmeloord is onderdeel van Zorggroep

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Meneer Zijlstra krijgt vaak bezoek van zijn kleinzoon Stijn. Samen voeren zij de dieren in de dierenweide. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo

Woonzorgcentrum De Elshof Almelo Woonzorgcentrum De Elshof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen met zorg of verpleging. in een warme en veilige omgeving

Wonen met zorg of verpleging. in een warme en veilige omgeving Wonen met zorg of verpleging in een warme en veilige omgeving Liefdevolle en professionele Samen met uw mantelzorger heeft u er alles aan gedaan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Toch

Nadere informatie

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof

Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof Kennismaking met Verpleeghuis De Geinsche Hof De Geinsche Hof, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan in verpleeghuis De Geinsche Hof of bij u thuis, in de vorm

Nadere informatie

eigen thuis eigen kracht eigen leven

eigen thuis eigen kracht eigen leven eigen thuis eigen kracht eigen leven Visie van mosae zorggroep Eigen thuis, eigen kracht, eigen leven Wij geloven in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de regie van cliënten en de

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Hof van Smeden

Woonzorgcentrum Hof van Smeden Woonzorgcentrum Hof van Smeden Actief en midden in de samenleving Inhoud 1 Wonen in Hof van Smeden 3 2 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 7 4.1 Betrokken zorg 7 4.2 Professionals

Nadere informatie

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz)

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz) De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz) Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) onderzoekt of u in aanmerking komt voor zorg vanuit

Nadere informatie

BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid

Nadere informatie

Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof Liefdevolle zorg in beschermde omgeving Inhoud 1 Wonen in Talma Hof 3 2 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 7 4.2 Professionals met hart

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure St.- Annaparochie

Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure St.- Annaparochie Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure 1-1-2017 St.- Annaparochie Inhoud Welkom...2 Visie...2 Zorgcentrum het Bildt...2 Keurmerk...2 Zorg- en dienstverlening...3 Intramurale zorg...3 Thuiszorg...3 Groepsverzorging...3

Nadere informatie

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice Thuis in Palliatieve zorg Hospice Tiel www.szr.nl/hospice THUIS IN HOSPICE TIEL Een team van specialisten Een team van deskundigen verleent palliatieve zorg. Dit team is hiervoor speciaal geschoold en

Nadere informatie

Cliëntdossier. Versie 2

Cliëntdossier. Versie 2 Cliëntdossier Versie 2 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 2 ZORGLEVERINGSOVEREENKOMST... 3 3 AFSPRAKEN VASTLEGGEN... 3 4 SCHRIFTELIJKE WILSVERKLARING... 5 5 WAT BETEKENT HET CLIËNTDOSSIER IN DE PRAKTIJK?...

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Mevrouw Ten Have leest graag een boekje met kleindochter Anna en Persoonlijk Woonbegeleider Samira. Zo beleven zij samen

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Veilig en prettig wonen in een groene omgeving Eikenhorst Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Van harte welkom in Eikenhorst, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park

Nadere informatie

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel.

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. Thuis in Palliatieve zorg Hospice Tiel www.szr.nl/hospice THUIS IN HOSPICE TIEL Hospice Tiel is prachtig gelegen in een parkachtige omgeving in Tiel. In Hospice Tiel wordt palliatieve zorg verleend. Palliatieve

Nadere informatie

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen Archipel Kanidas Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Archipel Kanidas Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

Specialist in ouderenzorg. Vanaf de eerste hulpvraag bij het huishouden tot specialistische zorg in één van onze locaties

Specialist in ouderenzorg. Vanaf de eerste hulpvraag bij het huishouden tot specialistische zorg in één van onze locaties Specialist in ouderenzorg Vanaf de eerste hulpvraag bij het huishouden tot specialistische zorg in één van onze locaties Zorggroep Noordwest-Veluwe. In vertrouwde handen. Zorggroep Noordwest-Veluwe is

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo

Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Volledig Pakket Thuis Mei 2016 1 www.luciver.nl

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Polderhof.

Polderhof. Polderhof www.pleyade.nl Welkom op Polderhof Samen alledaagse dingen doen. koester het contact Huiselijk, klein en knus met de nodige zorg en ondersteuning bij de hand. Op Polderhof bieden we liefdevolle

Nadere informatie