WOERDEN, Bergstraat 47

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOERDEN, Bergstraat 47"

Transcriptie

1 WOERDEN, Bergstraat 47

2 Aan een mooie en brede straat gelegen, 2 meter uitgebouwde tussenwoning met opbouw en een voor- en achtertuin!

3 Aan een mooie en brede straat gelegen, 2 meter uitgebouwde tussenwoning met opbouw en een voor- en achtertuin! Deze woning is in de woonwijk Snel en Polanen gelegen en heeft een ruime woonlaag met 2 meter uitgebouwde en tuingerichte woonkamer, een lichte keuken aan de voorzijde en totaal 4 slaapkamers op de verdieping. Tevens is de woning voorzien van een voortuin, een 7 meter diepe achtertuin op het oosten met vrijstaande houten berging en een dakterras op de 2e verdieping op het westen. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht. De Bergstraat is een ruim opgezette straat die zich kenmerkt door waterpartijen en groenstroken. Voorzieningen als basisscholen, speeltuintjes, wijkwinkelcentrum, woonboulevard, station en aansluiting op de A-12 zijn op korte afstand aanwezig. De woning in detail: Begane grond: 2 Meter uitgebouwd Via de entree komt u binnen in de hal. De hal heeft een meterkast, toiletruimte en geeft toegang tot de woonkamer. De tuingerichte woonkamer is 2 meter uitgebouwd en heeft een grote raampartij aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de aan de voorzijde gelegen keuken. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een koelkast, vriezer, RVS afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, heteluchtoven, spoelbak, vaatwasmachine en opbergruimte in de kastjes. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Kortom een ruime woonlaag met voor- en achtertuin!

4 1e Verdieping: 3 Slaapkamers en een badkamer Via de trap vanuit de woonkamer komt u op de overloop van deze verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van een wand met glazen bouwstenen en een deur. Aan de voorzijde is de ruime ouder slaapkamer gesitueerd, deze kamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en heeft een mooi vrij uitzicht. De 2e en de 3e slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen.

5 De complete badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn deels afgewerkt met behang en deels met structuurverf. 2e Verdieping: Ruime kamer voor diverse doeleinden te gebruiken De 2e verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Deze verdieping is nu een ruime, open kamer die is ingericht als extra zitruimte, maar deze ruimte kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden! Deze kamer is voorzien van een wastafel, centrale verwarming en extra bergruimte met wasmachine aansluiting en de opstelplaats van de c.v.-ketel (AWB, bouwjaar 2000). Vanuit deze kamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het dakterras. Het dakterras is heerlijk zonnig en gelegen op het westen, u kijkt hier mooi vrij weg. Ook aan de achterzijde kijkt u vrij weg!

6 Tuin: Een voor- en achtertuin! De 4 meter diepe voortuin is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De achtertuin met achterom is zo'n 7 meter diep en 5 meter breed en ligt op het oosten. De tuin is ingedeeld met sierbestrating, buitenkraan en verlichting. Achter in de tuin staat nog een vrijstaande houten berging, deze is voorzien van elektra. Kortom 2 tuinen waar goed in kunt vertoeven! Afmetingen: Begane grond Woonkamer : 7.30 x 4.85 m. Keuken : 2.95 x 3.45 m. 1e Verdieping Slaapkamer 1 : 2.95 x 4.85 m. Slaapkamer 2 : 3.05 x 2.80 m. Slaapkamer 3 : 3.05 x 2.00 m. Badkamer : 2.70 x 1.70 m. 2e Verdieping Zolderkamer : ± 3.00 x 5.15 m. Dakterras : ± 2.00 x 4.85 m. Wonen in Woerden Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart van Holland. De ligging van Woerden is ideaal: centraal in Nederland en goed bereikbaar via de Rijksweg A-12 en via het openbaar vervoer. Directe spoorverbindingen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden.

7 Bijzonderheden: * Ruime tussenwoning met uitbouw van 2 meter en een opbouw! * 4 Slaapkamers en vrij uitzicht aan de voorzijde. * Goed onderhouden. * Buitenschilderwerk uitgevoerd medio * Voortuin op het westen en achtertuin met berging op het oosten. * Gelegen in een kindvriendelijke wijk dichtbij diverse voorzieningen als het centrum en station. Een woning kopen? U en uw NVM aankoopmakelaar zijn van harte welkom! Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. Hoe nu verder? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Woerden, sectie A, nummer Perceeloppervlakte : 122 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : 370 m 3 - Woonoppervlakte : 113 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Bergstraat 47 te Woerden Begane grond

9 Bergstraat 47 te Woerden Eerste verdieping

10 Bergstraat 47 te Woerden Tweede verdieping

11

12 Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Tuin tuinaanleg/(sier-)bestrating/beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder tuinhuisje/buitenberging kasten/werkbank in tuinhuis/berging broeikas voet droogmolen overige tuin, te weten: - Woning vlaggenmast schotel/antenne brievenbus (voordeur)bel alarminstallatie veiligheidssloten en overige inbraakpreventie rookmelders rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen vliegenhorren gordijnrails vitrages/gordijnen rolgordijnen losse horren/rolhorren vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer c.v. met toebehoren thermostaat mechanische ventilatie/luchtbehandeling airconditioning (voorzet) openhaard met toebehoren, te weten: - allesbrander - kachels isolatievoorzieningen, te weten - voorzetramen - radiatorfolie schilderijophangsysteem keukenblok met boven kasten en (inbouw)apparatuur, te weten: - koelkast - vriezer - gasfornuis - (combi) magnetron - vaatwasser - close in boiler - geiser inbouwverlichting/dimmers opbouwverlichting (losse) kasten, legplanken vast bureau spiegelwanden wastafels met accessoires toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat waterslot wasautomaat zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, openhaarden, c.v.- ketels, boilers, geisers): - bijzondere opmerkingen: N.v.t.

13

14

15 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebied. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Haven AS Woerden woerden@dekoningwonen.nl Woondromen waarmaken

16 Welkom in de gemeente Woerden! De gemeente Woerden ligt centraal in het Groene Hart en bestaat uit de stad Woerden en de dorpskernen Kamerik, Harmelen en Zegveld. Woerden Het is aangenaam wonen in Woerden. Woerden is een stad met een mooi stadscentrum met een grote parkeergarage, veel verschillende winkels, horecagelegenheden, stadswoningen en appartementen. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. Op dit moment wordt de aantrekkelijke woonwijk Waterrijk gerealiseerd en omstreeks 2015 zal deze wijk volledig bewoond zijn. Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. De omliggende dorpen zijn prima bereikbaar per bus. U vindt in Woerden een goed voorzieningenniveau van basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs, en veel openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, een ziekenhuis, kinderdagverblijven, een theater en veel sportvoorzieningen. Binnen de stadsgrenzen zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd die veel werkgelegenheid bieden. De gemeente Woerden ligt in het Groene Hart en biedt daarom veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. In natuurgebied De Meije kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen en genieten van de prachtige omgeving. In de directe omgeving van Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen kunt u fietsen via dijken en bruggen, langs monumentale boerderijen en mooi gelegen huizen.

17 Kamerik Kamerik is een gezellig dorp dat ten noorden van Woerden ligt. De prachtige omgeving rond Kamerik leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, een bibliotheek, medische voorzieningen, horeca en een aantal winkels. Recreatiecentrum het Oortjespad met kinderboerderij bevindt zich op korte afstand. Sportfaciliteiten als voetbal, korfbal en tennis zijn in Kamerik aanwezig. Ook vindt u in Kamerik de Boerinn een recreatieboerderij waar tal van activiteiten mogelijk zijn enhet boerenleven hoog in het vaandel staat. Harmelen Harmelen ligt in het westelijk gebied van de provincie Utrecht tussen Utrecht en Woerden. Harmelen wordt gekenmerkt door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Het gebied is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. De woonwijken in Harmelen zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen gecreëerd zoals basisscholen, het sociaal cultureel centrum H2O met zwembad, diverse sportfaciliteiten, een bibliotheek, verscheidene winkels, supermarkten en horeca. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Zegveld Zegveld is het kleinste dorp van de drie. Zegveld is bekend om zijn schoonheid in de schilderachtige boerderijstrook langs de Meije. De Meije en de Nieuwkoopse plassen bieden prachtige fiets- en wandelroutes. Het dorp beschikt over voorzieningen als basisscholen, bibliotheek, medische voorzieningen, uitgaansgelegenheden en diverse winkels. Sportfaciliteiten als voetbal, tennis en fitness zijn in het dorp aanwezig. Meer informatie over de gemeente Woerden kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje Wonen en leven.

18

19 U besluit verder te gaan met deze woning? Alle zaken voor u op een rij! Is deze woning wellicht de woning die uw woondromen waarmaakt? Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De makelaars van ERA De Koning Makelaardij staan voor u klaar. Bieden U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neemt u uw eigen NVM Makelaar mee? Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Een aantal veel gestelde vragen. Ik ben de eerste die belt voor de woning, ik ben de eerste die bezichtigt en de eerste die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, de verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan een verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermeld hebben en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. De bedenktijd en de waarborgsom: is dat van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

20 Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop- als verkoopbemiddeling. We zijn benieuwd naar uw woondromen. Jacques de Koning ERA De Koning Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarmee laten wij zien dat wij veel waarde hechten aan integriteit en vakinhoudelijke kennis. Met ons lidmaatschap hebben wij ons ondermeer verbonden aan de NVM Erecode. Jaarlijks volgen onze makelaars via de NVM een of meer opfriscursussen en educaties. ERA De Koning Makelaardij maakt onderdeel uit van ERA, een wereldwijd samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Alleen NVM makelaars kunnen zich bij ERA aansluiten. ERA makelaars onderscheiden zich door hun actieve opstelling naar woningkopers en verkopers. ERA beoordeelt periodiek de kwaliteit van haar makelaars. In 2012 zijn wij de trotse winnaars geworden van een internationale ERA Award. ERA Open Huizen Route Samen met onze ERA collega makelaars organiseren wij vier tot vijf keer per jaar een landelijke Open Huizen Route. De ideale gelegenheid voor kopers om zonder afspraak woningen te bekijken en te vergelijken. Voor verkopers biedt deze dag een extra kans om uw woning te laten zien aan potentiële kopers. Tuinbord Tuinborden zijn er in veel soorten en maten. De ERA-makelaars gebruiken allemaal hetzelfde bord. Het opvallende en herkenbare bord is vertrouwd bij u als consument. Woondromen Woondromen het woonmagazine van ERA De Koning Makelaardij. Dit magazine, met al het actuele woningaanbod, wordt verspreid in de regio. Zo krijgt u gemakkelijk een overzicht van het aanbod in de regio. Wie weet ontmoet u in Woondromen de woning die uw woondroom waarmaakt. ERA De Koning Makelaardij beveelt Opmaat Verlaan aan Als onafhankelijk dienstverlener verstrekt Opmaat Verlaan u advies dat perfect is toegesneden op uw situatie. Door samen te praten over uw wensen, uw toekomstplannen en uw financiële mogelijkheden kunnen we u een persoonlijk financieel advies geven dat precies bij u past. Kijkt u voor meer informatie op Op onze website vindt u alle woningen die wij in de verkoop hebben. Ook kunt u hier lezen hoe wij woondromen waarmaken. Via onze website blijft u ook op de hoogte van actuele en ontwikkelingen. Volg ERA De Koning Makelaardij ook op Facebook. Op kunt u de ervaringen lezen van de degene die u zijn voorgegaan.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

KAMERIK, Molentocht 8

KAMERIK, Molentocht 8 KAMERIK, Molentocht 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39

WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 WOERDEN, Van Hogendorplaan 39 In de woonwijk Staatsliedenkwartier gelegen ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin Ruime en lichte, zeer goed onderhouden, tussenwoning met 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

HARMELEN, Kapittelhof 8

HARMELEN, Kapittelhof 8 HARMELEN, Kapittelhof 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D

WOERDEN, Nieuwstraat 4 D WOERDEN, Nieuwstraat 4 D ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op een fraaie locatie in de woonwijk Groenswaard is gelegen deze verrassend ruime eengezinswoning met een gunstig op de zon gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23

WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 WOERDEN, Jaap Bijzerweg 23 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met royale veranda! Duke Ellingtonhof 6 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken van Duke Ellingtonhof 6 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

WOERDEN, Jurastraat 1

WOERDEN, Jurastraat 1 WOERDEN, Jurastraat 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Fraaie eengezinswoning met uitbouw en 4 slaapkamers! Port Saidweg 23 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Port Saidweg 23 in Purmerend Kenmerken van Port Saidweg 23 in Purmerend Kenmerken Soort

Nadere informatie

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Jacob Catslaan 39 Waddinxveen Vraagprijs 200.000,-- k.k. Een gezellige, actieve, jonge eengezinswoning in een rustige woonstraat. De praktische en kindvriendelijke achtertuin ligt op het westen. Type :

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Heerlijke starterswoning in kindvriendelijke omgeving! Boekweitstraat 59 Purmerend Vraagprijs 212.500,- k.k. Welkom op Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken van Boekweitstraat 59 in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 245.000,-- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers en een op het oosten gelegen achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien

Nadere informatie

Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin op het zuidwesten! Jamaicastraat 23 Purmerend Vraagprijs 250.000,- k.k. Welkom op Jamaicastraat 23 in Purmerend Kenmerken van Jamaicastraat 23 in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

Schoolstraat 22 - Wolvega

Schoolstraat 22 - Wolvega Schoolstraat 22 - Wolvega Inzetprijs: 160.000,= k.k. Omschrijving Schoolstraat 22 - Wolvega Deze woning heeft in plaats van een vraagprijs, een inzetprijs van 160.000,- k.k. Dit impliceert dat de verkoper

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k.

Tussenwoning met erker. Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs ,- k.k. Tussenwoning met erker Waterhoen 10 Hoogkarspel Vraagprijs 192.000,- k.k. Welkom op Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken van Waterhoen 10 in Hoogkarspel Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Nassaulaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 210.000,-- k.k. Dit is uw kans op een goed onderhouden, betaalbare, eengezinswoning met ruime voortuin en achtertuin met achterom, veranda en stenen berging! Deze leuke

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noorderes 13 Almelo

Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noorderes 13 Almelo Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs 195.000, kosten koper TE KOOP Noorderes 13 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, in een rustige woonstraat in 'Het Hofje' gelegen TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. In een groene en ruim opgezette omgeving gelegen met zeer fraai vrij uitzicht, uitgebouwde en goed onderhouden eengezinswoning met voor- en op het westen

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Ruime en verzorgde tussenwoning! Cole Porterhof 39 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Ruime en verzorgde tussenwoning! Cole Porterhof 39 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Ruime en verzorgde tussenwoning! Cole Porterhof 39 Hoorn Vraagprijs 217.500,- k.k. Welkom op Cole Porterhof 39 in Hoorn Kenmerken van Cole Porterhof 39 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOPHULLEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOPHULLEN 12 ASSEN Vraagprijs 165.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING met vrijstaande houten berging en achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN Vraagprijs 275.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een nette en ruime HALF VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen GARAGE in de geliefde woonwijk Kloosterveen. De woning met

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zwaluwplein 8 Boskoop Bieden vanaf 235.000,-- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving bevindt zich deze ruime patio-eengezinswoning van circa 6,25 meter breed. De woning is gelegen nabij het

Nadere informatie

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970

Oppervlakte 170 m². Aantal kamers 5. Bouwjaar/-periode 1970 Overzicht Vraagprijs 187.500,- k.k. Soort object Woonhuis Oppervlakte 170 m² Aantal kamers 5 Bouwjaar/-periode 1970 Boshoek 6, 3332 KA ZWIJNDRECHT Omschrijving In de geliefde woonwijk Walburg bieden wij

Nadere informatie

Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het Markermeer én in het centrum! Visserseiland 113 Hoorn Vraagprijs 395.000,- k.k. Welkom op Visserseiland 113 in Hoorn Kenmerken van Visserseiland 113 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Ir. Lelylaan 99 - Wolvega

Ir. Lelylaan 99 - Wolvega Ir. Lelylaan 99 - Wolvega Vraagprijs 152.500,= k.k. Omschrijving Ir. Lelylaan 99 - Wolvega Aan de rand van het centrum van Wolvega met alle voorzieningen binnen handbereik, ligt deze gemoderniseerde en

Nadere informatie

Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Mendelweg 36 Boskoop Vraagprijs 199.000,-- k.k. Goed onderhouden en ruime eengezinswoning met erker aan de voorzijde en schuifpui aan de achterzijde. De zonnige achtertuin met achterom is circa 70 m² groot

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Jacob Catslaan 11 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Keurige eengezinswoning gesitueerd aan rustige doodlopende straat in Waddinxveen Noord. De woning staat op 143 m² eigen grond en heeft een inhoud

Nadere informatie

Azijnmakerstraat 19 - Delfgauw

Azijnmakerstraat 19 - Delfgauw Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Omschrijving Een riante goed onderhouden 6-kamer tussenwoning

Nadere informatie

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Perfect onderhouden hoekwoning. Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Perfect onderhouden hoekwoning Kadoelenstraat 1 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken van Kadoelenstraat 1 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NAOBERDREEF 53 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig aan groenvoorziening gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen GARAGE. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k.

WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN ,- k.k. WESTRUPSTRAAT 14 ASSEN 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Noorderpark staat deze goed onderhouden helft van een uitgebouwde dubbel woonhuis. De woning

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Marconistraat 65 B Schiedam

Marconistraat 65 B Schiedam Marconistraat 65 B Schiedam b.v. Rotterdam-Hillegersberg t 010-218 88 18 f 010-218 87 88 e Omschrijving Marconistraat 65 B - Schiedam Keurig en goed onderhouden 4-KAMER APPARTEMENT in het centrum van Schiedam

Nadere informatie

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Fraaie tussen eengezinswoning met uitgebouwde keukenruimte, deels kunststof kozijnen, grote dakkapel en diepe tuin op het oosten. Deze vanaf

Nadere informatie

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mosstraat 9 Gouda Vraagprijs 129.500,-- k.k. In gezellige straat gelegen goed onderhouden jaren '30 eengezinswoning met uitbouw (serre) een zonnige achtertuin op het zuidoosten voorzien van een ruime prefab

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen grote (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Keurig onderhouden eengezinswoning. Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Keurig onderhouden eengezinswoning Graveurstraat 10 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken van Graveurstraat 10 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

Schouw 32 - Schipluiden

Schouw 32 - Schipluiden Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Rustig wonen in het landelijke Schipluiden, de woning is goed

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs 175.000,-- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning met tuin? Aan een autoluw hofje in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze leuke woning met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom ,-- k.k. BIEDEN VANAF ,-- k.k.

Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom ,-- k.k. BIEDEN VANAF ,-- k.k. Willem de Zwijgerlaan 5 c Koudekerk Aan Den Rijn Koopsom 185.000,-- k.k. BIEDEN VANAF 185.000,-- k.k. Wonen in heerlijk dorp met alle faciliteiten om de hoek zoals buurtwinkels, scholen, uitvalswegen naar

Nadere informatie

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken van Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle Vraagprijs 192.500,= k.k. Omschrijving Zwaardvegerstraat 33 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u deze royale eengezinswoning

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin.

Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. Pieter Brueghelstraat 12 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 222.000,-- k.k. Rustig gelegen eengezinswoning met royale berging en zonnige achtertuin. De woning is centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad.

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Parklaan 152 Boskoop BIEDEN VANAF 300.000,-- k.k. Een verrassend mooie ruime eengezinswoning met ruime achtertuin op het westen met aangebouwde veranda en een eigen weg achter de woning, in een prachtig

Nadere informatie

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HIETLANDEN 17 ASSEN Vraagprijs 145.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en eigen parkeerplaats met aan de achterzijde een groenvoorziening met kinderspeelplaats.

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 21 Waddinxveen Vraagprijs 169.000,-- k.k. Aan een mooi speelveldje gesitueerde eengezinswoning met stenen berging in een zonnige ruime achtertuin en mogelijkheid tot aankoop van garage.

Nadere informatie

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Anna Paulownastraat 2 Waddinxveen Vraagprijs 190.000,-- k.k. Aantrekkelijke hoekwoning met vrijstaande stenen berging met voortuin en vrij gesitueerde zij- en achtertuin gelegen op het westen waar eventueel

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 295.000,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen royale (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Boterbloemstraat 36 - VOORHOUT. 239.000,- k.k.

Boterbloemstraat 36 - VOORHOUT. 239.000,- k.k. Boterbloemstraat 36 VOORHOUT 239.000, k.k. Boterbloemstraat 36 VOORHOUT 239.000, k.k. Boterbloemstraat 36, Voorhout Een sfeervolle, lichte en instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers, centraal gelegen

Nadere informatie

Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Sniepweg 52 Waddinxveen Vraagprijs 192.000,-- k.k. Riante uitgebouwde eengezinswoning met een diepe zonnige achtertuin en een schitterend vrij uitzicht over een groenstrook aan de voorzijde. Deze rustig

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Tarthorst 473 WAGENINGEN Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Tarthorst 473 WAGENINGEN Vraagprijs 225.000,= k.k. Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Zeer goed onderhouden ruime HOEKWONING met carport en stenen schuur en achtertuin op het

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Zilverschoon 13 Boskoop Vraagprijs 185.000,-- k.k. Ruime eengezinswoning met garage aan de voorzijde, 2 dakkapellen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze leuke woning is mooi gesitueerd aan een sloot

Nadere informatie

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zijde 182 Boskoop Vraagprijs 125.000,-- k.k. Hoekwoning met circa 12 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden. De achtertuin grenst aan een sloot en is voorzien van een achterom. Deze starterswoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs ,- k.k.

Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs ,- k.k. Uitgebouwde hoekwoning nabij centrum! Wabenstraat 6 Hoorn Bieden vanaf prijs 250.000,- k.k. Welkom op Wabenstraat 6 in Hoorn Kenmerken van Wabenstraat 6 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 13 ASSEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime zeer goed onderhouden HOEKWONING met een aangebouwde stenen garage. Deze moderne woning is gelegen in de kindvriendelijke

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs 218.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Kant en klaar wonen Bijzonder goede en mooie woning uit bouwjaar

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

De Veldhoen 2 - Almelo

De Veldhoen 2 - Almelo Vraagprijs 175.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie locatie gelegen UITGEBOUWDE EN VOLLEDIG GEMODERNISEERDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING op

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt! Robert Stolzhof 193 Hoorn Vraagprijs 187.500,- k.k. Welkom op Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken van Robert Stolzhof 193 in Hoorn Kenmerken Soort

Nadere informatie

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DASSENSLAG 28 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DASSENSLAG 28 ASSEN Vraagprijs 172.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de geliefde woonwijk Marsdijk is deze nette en leuke TUSSENWONING te vinden met extra ruime vrijstaande stenen GARAGE van ca. 29m2.

Nadere informatie

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k.

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k. LIENSTUKKEN 17 GROLLOO Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van Grolloo staat deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning op 324m2 eigen grond. De woning is voorzien van een aangebouwde

Nadere informatie

ZWIN 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ZWIN 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ZWIN 13 ASSEN Vraagprijs 95.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op de eerste etage van dit uitstekend onderhouden complex "Zwinflat" met lift ligt deze verassend ruime 3-kamerappartement met zonnig balkon op

Nadere informatie

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23 BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23 UITGEBOUWDE TUSSENWONING GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE MET AAN DE VOORZIJDE EEN PRACHTIG UITZICHT OVER EEN GROTE VIJVERPARTIJ EN EEN SPEELVELDJE. DE WONING IS IN 2012

Nadere informatie

Walstein 78 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven HOEKWONING met aangebouwde stenen berging, ruime parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Heslingahuis 21 - Almelo

Heslingahuis 21 - Almelo Vraagprijs 139.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op kindvriendelijke locatie, met uitzicht op speelveldje gelegen RUIME TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING.

Nadere informatie

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs 229.500,-- k.k. Centraal gesitueerde, goed onderhouden, hoek eengezinswoning met voor-, zij- en achtertuin en stenen garage/berging. Type : Hoekwoning Aantal kamers

Nadere informatie

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k.

Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs ,- k.k. Verzorgde drive-in woning met vrij uitzicht aan voorzijde en zonnige tuin! Volder 23 Hoorn Vraagprijs 189.500,- k.k. Welkom op Volder 23 in Hoorn Kenmerken van Volder 23 in Hoorn Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

ZILVERVLEK 45 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

ZILVERVLEK 45 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. ZILVERVLEK 45 HOOGEVEEN Vraagprijs 192.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Verrassend ruime tussenwoning met royaal dakterras en vrij uitzicht aan de voorzijde over openbaar groen, gelegen op een mooie locatie

Nadere informatie

Meerkoetlaan 6 - Delft

Meerkoetlaan 6 - Delft Van Daal Makelaardij BV Voldersgracht 33 2611 EV Delft Tel: 015-2127300 E-mail: info@vandaalmakelaardij.nl Website: www.vandaalmakelaardij.nl Op steenworp afstand van het natuur- en recreatiegebied Midden

Nadere informatie

Wonen in een autoluw straatje

Wonen in een autoluw straatje Wonen in een autoluw straatje Mikadostraat 1 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Mikadostraat 1 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie