Opening Sjors Sportief. Staking: alle leerlingen vrij! Vrijdag 6 oktober talententijd; groep 1/2a, 3/4 en groep 6. het volgende Pitje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opening Sjors Sportief. Staking: alle leerlingen vrij! Vrijdag 6 oktober talententijd; groep 1/2a, 3/4 en groep 6. het volgende Pitje"

Transcriptie

1 29 september nummer 3 Agenda Woensdag 4 oktober Start Kinderboekenweek Opening Sjors Sportief Donderdag 5 oktober Dag van de leraar Staking: alle leerlingen vrij! Vrijdag 6 oktober talententijd; groep 1/2a, 3/4 en groep 6 Dinsdag 10 oktober OV vergadering: uur MR vergadering: uur informatieavond peuterspeelzaalwerk: uur Woensdag 11 oktober 1e bijeenkomst kinderraad Vrijdag 13 oktober afsluiting Kinderboekenweek het volgende Pitje Jarigen Van 29 september t/m 13 oktober 1 oktober Vera (groep 8) 2 oktober Thijs (groep 5) 1 oktober Jillis (groep 8) 2 oktober Lizanne (groep 7) 2 oktober Alex (groep 3) 11 oktober Ameer (groep 1/2b ) Allemaal van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! Welkom Naomi van der Aalst is vorige week bij ons op school in groep 1/2b gestart. We heten haar en haar ouders van harte welkom en wensen haar een fijne en leerzame tijd toe op t Klokhuis! Ameer en Zeinab Momahed (gr 1/2a en 1/2b) gaan verhuizen. Zij zijn vandaag op de nieuwe school gestart. Wij wensen hen veel plezier en geluk in hun nieuwe huis en school. Algemeen Staking op 5 oktober Denkt u nog aan de landelijke staking op donderdag 5 oktober? De school is dan gesloten.

2 Even voorstellen Sinds de start van het nieuwe schooljaar hebben we een nieuwe conciërge op 't Klokhuis. Hieronder stelt hij zich voor. Hallo, ik ben Peter Philippart, Woonachtig in Son, Ik ben hier op begonnen als conciërge, en het bevalt heel goed. Het is een leuke baan, met veel variatie in de werkzaamheden! Verder werk ik graag met kinderen en ook goed om te zien hoe ze zich gaandeweg ontwikkelen. Schoolbieb- actie BRUNA Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. En dat wordt 'Gruwelijk eng'! Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: Sparen voor je schoolbieb. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbiblitoheek uit te breiden met de nieuwste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken! Hoe werkt de Schoolbieb- actie? U koopt tijdens de kinderboekenweek één (of meerdere) kinderboek(en) bij onze lokale Bruna en levert de kassabon in op school. Let op; het gaat hier alleen om bonnen met de datum 4 t/m 15 oktober! Lever de kassabonnen t/m 22 oktober 2017 in op school. Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna- winkel. Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon. De school mag t/m 16 december 2017 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna- winkel. Wij hopen dat u samen met de kinderen meedoet, want leesplezier creëren we samen! Kijk voor de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons of een Bruna- winkel op.

3 Kinderraad De afgelopen weken zijn de leerlingen van groep 4 t/m 8 druk bezig geweest met de verkiezingscampagne voor de kinderraad. Uit elke groep hadden meerdere kandidaten zich verkiesbaar gesteld. Afgelopen dinsdag heeft iedereen zijn stem uit mogen brengen en is de nieuwe kinderraad gevormd. Met trots stellen wij de kinderraad van dit schooljaar aan u voor: Boven van links naar rechts: Vince (gr. 8), Jens (gr. 5), Ryan (gr. 3/4) Onder van links naar rechts: Sofie (gr. 7), Chloë ( gr. 6), Luke (groep 4) De 1e bijeenkomst van de kinderraad is op woensdag 11 oktober. Talententijd Op vrijdag 6 oktober staat 'Talententijd' op de kalender. De kinderen van groep 1/2a, 3/4 en 6 mogen op deze dag aftrappen en als eerste een talent laten zien. U als ouder(s) / verzorger(s) van deze groepen mogen dan ook komen kijken. De Talententijd begint om uur en vindt plaats in wijkgebouw de Akert. Wat houdt Talententijd in? De kinderen mogen alleen, samen of in een groepje laten zien wat ze kunnen. Dit kan bijvoorbeeld een goocheltruc zijn, muziek maken, een dansje, noem maar op. Het is de bedoeling dat de kinderen dit thuis gaan oefenen. De kinderen mogen mee doen, maar willen ze liever alleen kijken mag dit ook. De kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij de eigen leerkracht. Talentontwikkeling Dit jaar staat er voor elke groep 1x talententijd op de kalender. Naast dit optreden willen we graag middels workshops op zoek gaan naar nu nog onbekende talenten van onze leerlingen. Als je ergens nooit kennis mee hebt gemaakt weet je immers ook niet wat je kunt of leuk vindt. Hierbij kunt u als ouder en/of familielid ook een belangrijke rol spelen. Kunt u iets goed en bent u bereid om dit middels een kleine workshop met onze leerlingen te delen? Dan is dit uw kans: Geef je nu op!! Wij gaan dan aan de slag en inventariseren wat het aanbod is. Hierna kunnen we dan een datum plannen. Opgeven kan via de leerkracht van uw kind(eren) of stuur even een mailtje naar klokhuis@eenbes.nl Naam:...ouder van...uit groep... Wil zich graag opgeven voor een workshop... voor maximaal...leerlingen.

4 Schoolsparen bij Jumbo Vanaf woensdag 4 oktober gaat de Sparen voor je School actie van start bij Jumbo in Geldrop. Dit houdt in dat je tijdens de actieperiode van 4 oktober t/m 21 november bij elke 10,00 aan boodschappen bij de Jumbo een schoolpunt met een unieke code ontvangt. Deze schoolpunten kunnen geactiveerd worden op Daarnaast kunnen de punten ook gescand worden met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store en Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Wij hebben voor 't Klokhuis als spaardoel 'buitenspeelmateriaal'. Help jij mee ons spaardoel te realiseren? Hoe meer schoolpunten wij verzamelen, hoe groter het bedrag dat wij mogen besteden aan spelmaterialen. U kunt schoolpunten ook op school inleveren zodat wij ze in kunnen scannen. Hiervoor staan bij beide ingangen dropboxen. Van de Oudervereniging Dinsdag 10 oktober is de volgende OV vergadering. Namens de directie/team is juf Ellen aanwezig, namens de MR is er ook iemand bij. U bent vanaf uur van harte welkom in de lerarenkamer van de school. Op de agenda staan onder andere de volgende punten: Ø Verslag van de OV jaarvergadering van 31 augustus jongstleden, Ø Financieel jaarverslag en de Begroting voor , Ø Mededelingen vanuit de directie, team en medezeggenschapsraad, Ø Hoe is de schoolreis verlopen? Ø Stand van zaken commissie Kinderboekenweek en Sinterklaas, Ø Stand van zaken van onze budgetten en ouderbijdrage. Tot dan. De ouderraad Peuterspeelzaal bij 't Klokhuis In het vorige Pitje informeerde wij u uitgebreid over de komende peuterspeelzaal bij 't Klokhuis. Op 10 oktober om uur organiseert de Grabbelton voor ouders van de Hummelhof en voor alle geïnteresseerde ouders een informatieavond op de Hazelaar 47 (bij basisschool t Klokhuis) Doel van deze informatieavond is om ouders te informeren over: de Grabbelton (visie, medewerkers, locatie) het aanbod voorschoolse educatie met WE (Voor en Vroegschoolse Educatie); de doorgaande ontwikkellijn; de nieuw af te sluiten oudercontracten. De financiële situatie vanaf 1 januari 2018 U kunt zich nog steeds opgeven via planning@degrabbelton.nl t.a.v. Monique van Hooft.

5 Nieuws van De Vreedzame School Onze school is net als u voortdurend bezig met opvoeden. Wij doen dat vanuit de uitgangspunten van De Vreedzame School. De Vreedzame School is een programma dat streeft naar een klimaat in school en klas waarin betrokkenheid en verantwoordelijkheid van kinderen centraal staan. De school is een democratische gemeenschap waarin ook de kinderen een stem hebben, zich gezien en gehoord voelen en op een positieve manier met elkaar omgaan. Hierbij staat conflictoplossing centraal. Kinderen leren hoe je constructief met conflicten om kunt gaan. We stimuleren kinderen hun conflicten voor zover mogelijk zelfstandig op te lossen. Wanneer de kinderen het niet lukt om een conflict zelf op te lossen kunnen ze ondersteund worden door een mediator. Kinderen doen zo ervaring op met conflictbemiddeling met behulp van een derde, neutrale partij. De mediator kan een leerkracht zijn, maar ook een medeleerling. Vandaar dat we bij ons op school jaarlijks een aantal bovenbouwleerlingen gaan opleiden tot leerlingmediator, die andere kinderen gaan helpen bij het oplossen van een conflict als ze daar zelf niet in slagen. De leerkrachten bewaken dat mediaties veilig en succesvol verlopen. Dit schooljaar starten we op t Klokhuis met het opleiden van mediatoren, dit zal gebeuren op een drietal vrijdagochtenden en wordt geleid door een externe opleider. Voorafgaand aan de training wordt toestemming gevraagd aan de ouders van leerlingen, die graag mediator willen worden. Deze leerlingen, uit de groepen 7 en 8, solliciteren voor deze taak. Na de training kunt u in school zien welke leerlingmediatoren dienst hebben op een bepaalde dag. Dit jaar worden Senzi, Lizanne, Bo, Lotte en Demi uit groep 7 en Vince, Lauren, Evi, Annelore, Tijl uit groep 8 opgeleid. Op 1 november nodigen we alle ouders uit om onze mediatoren te ontmoeten. Op deze dag worden ook de officiële diploma s aan hen uitgereikt. Om zoveel mogelijk ouders in de gelegenheid te stellen om te komen zijn er 2 sessies. De eerste is van 8.30 tot 9.00 uur en de tweede is van tot uur. In Nederland zijn al duizenden kinderen opgeleid tot mediator. Het is prachtig om te zien, hoe goed kinderen dat kunnen leren. De kinderen groeien in die rol en de daarmee gegeven verantwoordelijkheid. Stuurgroep De Vreedzame School

6 Nieuws van buiten Sjors Sportief Ze zijn er weer! Sjors Sportief en Sjors Creatief op jullie school! Woensdag 4 oktober is het zover. Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer starten. Vanaf 12:00 uur worden jullie buiten op het schoolplein verwacht. Niemand minder dan Sjors Sportief komt jullie aanmoedigen! Daarnaast komt onze wethouder van sport Miranda Verdouw jullie toespreken en hebben wij nog iets leuks in petto. Vanaf 15:00 uur kunnen jullie je inschrijven via en/of voor allerlei leuke en spetterende cursussen. Wacht dus niet te lang! Succes met inschrijven en heel veel plezier met alle activiteiten Marlies van Elderen en Erwin Dams Team buurtsportcoach Inloopspreekuur 0-18 jaar In het kader van de samenwerking in de jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar organiseren wij als GGD- BZO, Zorgboog en Zuidzorg een gezamenlijk inloopspreekuur. Heb je vragen over je kind met betrekking tot ontwikkeling, gedrag, voeding, bewegen of houding? Wil je de ogen of het gehoor van je kind laten testen? En/of wil je jouw kind laten wegen en meten? Dan ben je samen met je kind van harte welkom tijdens het inloopspreekuur 0-18 jaar! Tijdens dit inloopspreekuur is er een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau en van de GGD BZO aanwezig. De inloopspreekuren vinden plaats in Mierlo en Geldrop. Wanneer: Iedere eerste vrijdag van de maand Tijd: uur Locatie: Consultatiebureau Mierlo Heer van Scherpenzeelweg 1b Wanneer: Iedere derde vrijdag van de maand Tijd: uur Locatie: Consultatiebureau Geldrop St. Vincentiusstraat 1

7 Nieuwsbrief Jeugd en Gezin Oktober 2017 Als Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) informeren we jou graag over lokaal nieuws rondom het thema opvoeden en opgroeien én de zorg en ondersteuning voor kind en gezin. Wil jij meer weten over het aanbod van het CMD? Kijk dan op onze website. Week van de opvoeding Van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Opvoeding. Het thema dit jaar is buiten de lijntjes. Het CMD organiseert ook dit jaar, samen met lokale partijen, activiteiten. Programma Themabijeenkomst How2talk2kids Effectief communiceren met kinderen Voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar Maandag 2 oktober, uur, Bibliotheek Geldrop Themabijeenkomst How2talk2kids Effectief communiceren met tieners Voor ouders met kinderen in de leeftijd van jaar Dinsdag 3 oktober, uur, Strabrecht College Geldrop Workshop Buiten de lijntjes kleuren, Ouders en kinderen maken samen een wandschildering Voor kinderen van jaar, onder begeleiding van een ouder Woensdag 4 oktober, uur, De Wiele creatief Aanmelden De activiteiten zijn gratis. Meld je aan via gemeente@geldrop- mierlo.nl ter attentie van Week van de Opvoeding. Vermeld in de mail je naam en aantal personen. Er is een beperkt aantal plaatsen. Kinderboekenweek Van 4 tot 15 oktober vindt dit jaar de Kinderboekenweek plaats, met als thema: Griezelen. Gruwelijk eng! Dit jaar staan de kinderboeken met monsters, spoken, griezels en engerds centraal. Het wordt dus een hele spannende week. Je bent nooit te oud om te griezelen, dus kom jij langs in de bibliotheek? Naast het kinderboekenweekgeschenk is er ook een kinderboekenkrant en voorleesgids beschikbaar. Hierin vindt je een overzicht van de leukste (voorlees- ) boeken voor jong en oud. Ze zijn te verkrijgen in de bibliotheek. Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet Voor de laatste keer in Helmond, organiseert Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. op 3 oktober een bijzondere avond waarop mensen zelf ervaren en hun ervaringen delen, over hoe het is te leven in of nabij een gezin met een kind met autisme. Ouders van kinderen met een vorm van autisme en iedereen die zich betrokken voelt bij een gezin met een kind met autisme is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op Jonge mantelzorgers gezocht Het CMD is op zoek naar jonge mantelzorgers in Geldrop Mierlo. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 25 jaar, die opgroeien met bijvoorbeeld een zieke ouder of een broer of zus met een beperking. Ben of ken jij een jongere die thuis voor iemand zorgt? Dan komen wij graag in contact met jou! Als jij je aanmeldt als jonge mantelzorger, ontvang je het waarderingspakket. Heb je ideeën over wat het CMD voor jonge mantelzorgers kan betekenen? Of wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die georganiseerd worden? Laat het ons dan weten. Neem contact op met het CMD via of mantelzorg@geldrop- mierlo.nl.

8 Opvoeden.nl Op opvoeden.nl vind je betrouwbare informatie en tips over allerlei onderwerpen die te maken hebben met zwangerschap, opvoeden en opgroeien. Of je nu helemaal aan het begin staat en vragen hebt over zwanger worden, of dat je kinderen al zo groot zijn dat ze voor het eerst op zichzelf gaan wonen, op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt. En natuurlijk over alle fasen daar tussenin! Daarnaast is er ook een website speciaal voor jongeren infovoorjou.nl én voor kinderen infovoorkinderen.nl ontwikkeld. Informatieavond bedplassen Op 7 november organiseert de GGD Brabant- Zuidoost in samenwerking met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven én het St. Anna Ziekenhuis Geldrop een informatieavond over bedplassen. Je krijgt op deze avond achtergrondinformatie over bedplassen en er worden verschillende manieren en praktische tips om het bedplassen aan te pakken besproken. Meer informatie en aanmelden voor de informatieavond, zie de website van GGD Brabant- Zuidoost. Opvoeden en het geluk van kinderen Op dinsdag 17 oktober organiseert bibliotheek Mierlo in samenwerking met Heemkundekring Myerle van tot uur een lezing over opvoeden en het geluk van kinderen. Opvoeding door de eeuwen heen is aan veranderingen onderhevig. Grote gezinnen, hoge kindersterfte, kinderarbeid. In de opvoeding werd weinig tot geen ruimte gemaakt voor geluk, of het geluk van het kind. Een kanteling zorgde er echter voor dat het kind zo lang mogelijk kind moest zijn en vooral gelukkig moest zijn. Maar wat is eigenlijk geluk? En hoe zien we dit terug in de geschiedenis? Aanmelden voor deze lezing kan via Agenda 1 oktober Evenement Veilig Samen initiatief van onder andere Brandweer Mierlo 3 oktober Interactieve avond Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet 17 oktober Lezing Opvoeden en het geluk van kinderen Bibliotheek Mierlo 22 oktober Vossenspeurspel voor kinderen Kasteel Geldrop 24 oktober Informatieavond zwangerschap & bevallen St. Anna Ziekenhuis 31 oktober Pyjama Gala Bal Bibliotheek Mierlo Heb je nog ideeën en / of aanvullingen voor onze nieuwsbrief? Laat het ons dan weten via cmdjeugd@geldrop- mierlo.nl

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

MR- vergadering: uur Vrijdag 15 december Talententijd groep 3,5, en 8 het volgende Pitje

MR- vergadering: uur Vrijdag 15 december Talententijd groep 3,5, en 8 het volgende Pitje 1 december 2017 - nummer 7 Agenda Dinsdag 5 december Sinterklaas op school Woensdag 6 december Studiedag: alle leerlingen vrij! Dinsdag 12 december Mogelijke staking Donderdag 14 december 2e bijeenkomst

Nadere informatie

Verkiezingen kinderraad. Dag van de leraar Het volgende Pitje

Verkiezingen kinderraad. Dag van de leraar Het volgende Pitje 21 september 2018 - nummer 3 Agenda Dinsdag 25 september Woensdag 26 september Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Mediatorentraining Spreekuur CMD: 11.30-12.30 uur Plantdag: 11.30-12.30

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs 4 28 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs Staking Landelijk worden er stakingsacties in het basisonderwijs

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer 3 28 september 2017 GAANDERWIJZER 2017-201 jaargang 1, nummer 3 2 september 2017 Staking donderdag 5 oktober Zoals u weet, via het schrijven ( ontvangen 13 september) van mevrouw Lucy Hermsen, voorzitter van het College van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017

Schooljaar Maandag 09 oktober 2017 INFOOTJE NR. 3 Schooljaar 2017-2018 Maandag 09 oktober 2017 Agenda Vrijdag 13 oktober BRUILOFT juf Yvonne & Rick 14.45 uur start Herfstvakantie Zondag 15 oktober Einde Kinderboekenweek Maandag 23 oktober

Nadere informatie

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 3 21 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 25 september Onzichtbaar Donkerbroek groep 5 t/m 8 27 t/m 29 september Schoolkamp groep 7/8 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school Staking

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 21 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond 4 okt. Start Kinder - boekenweek

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 27 januari t/m 10 februari. Boekenverkoop

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 27 januari t/m 10 februari. Boekenverkoop 27 januari 2017 - nummer 10 Agenda Maandag 30 januari adviesgesprekken groep 8 Dinsdag 31 januari adviesgesprekken groep 8 Donderdag 2 februari MR- vergadering; 20.00 uur Maandag 5 februari OV- vergadering;

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 03 3 oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Activiteiten 4 t/m 13 oktober 2017 Kinderboekenweek 11 oktober 2017 Algemene Ledenvergadering OV/MR 16 t/m 20 oktober 2017 Herfstvakantie Swingende

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn  T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 GEPLANDE ACTIVITEITEN 03-10-2017 Schoolfotograaf 04-10-2017 Start Kinderboekenweek 05-10-2017 Landelijke

Nadere informatie

Diploma- uitreiking mediatoren: aanvang 8.30 uur Eerste bijeenkomst kinderraad MR- vergadering: uur. Spreekuur CMD:

Diploma- uitreiking mediatoren: aanvang 8.30 uur Eerste bijeenkomst kinderraad MR- vergadering: uur. Spreekuur CMD: 5 oktober 2018 - nummer 4 Agenda Dinsdag 9 oktober Diploma- uitreiking mediatoren: aanvang 8.30 uur Woensdag 10 oktober Vrijdag 12 oktober Maandag 22 oktober Eerste bijeenkomst kinderraad MR- vergadering:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 30 september 2016 02 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Inloop s ochtends Website agenda uitprinten Zonnebloemwedstrijd Koelkast Gezonde school: pauzehap,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 5 19 oktober 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 6 t/m 10 november Groep 5/6 project De weyert/oold Ark 8 november schoolontbijt 20 t/m 22 november oudercontact Nieuwe website Alle scholen van Comprix

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016 PAULUSPRAAT 2 Oktober 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Directie Overkant - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein in de Paulusschool - Mediatie Vreedzame school - Vervangingen bij afwezigheid leerkracht

Nadere informatie

Koningsspelen: uur: start meivakantie

Koningsspelen: uur: start meivakantie 12 april 2018 - nummer 15 Agenda Vrijdag 13 april Dinsdag 17 april Woensdag 18 april Donderdag 19 april Vrijdag 20 april Maandag 7 mei Woensdag 9 mei Estafette staking: alle Eenbes scholen houden hun deuren

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

studiemiddag; alle leerlingen om uur vrij! MR vergadering: uur

studiemiddag; alle leerlingen om uur vrij! MR vergadering: uur 23 september 2016 - nummer 2 Agenda Maandag 26 september Dinsdag 4 oktober Woensdag 5 oktober Vrijdag 7 oktober studiemiddag; alle leerlingen om 12.00 uur vrij! verkiezingen kinderraad MR vergadering:

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september.

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september. WolderWeetje Maandag 23 september 2019 B ELANGRIJKE DATA Studiedag groep 1-2 Woensdag 18 september Informatieavond Kinderpostzegels Studiedag hele school Inloop spreekuur CJG/ GGD Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda 8 tot en met 12 oktober 2018 Hele week Woensdag 10 oktober Kinderboekenweek Dag van de duurzaamheid IDENTITEIT Pas op! Tien geboden krijgt Mozes van God,

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37 4 september 2017 - nummer 1 Jaargang 37 Agenda 06-09 Inloop van 8.15 8.30 uur 12-09 Informatieavond groepen 1-2 en 8 13-09 Informatieavond groepen 3, 4, 5, 6 en 7 Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur

OV-vergadering; uur. Ouderavond De Vreedzame School; uur 21 oktober 2016 - nummer 4 Agenda Vrijdag 21 oktober Maandag 31 oktober Maandag 7 november Woensdag 9 november Vrijdag 11 november 12.30 uur; Herfstvakantie!!! Weer naar school OV-vergadering; 20.00 uur

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017 Staking 5 oktober Zoals u in de mail van vrijdag 22 sept j.l. heeft kunnen lezen is de school op 5 oktober gesloten vanwege de nationale stakingsdag basisonderwijs. Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot

Nadere informatie

Ouderavond Hanneke Poot

Ouderavond Hanneke Poot 1 februari 2019 - nummer 11 Agenda Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Vrijdag 15 februari Interculturele dag Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Ouderavond Hanneke Poot Het volgende Pitje Jarigen Van

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Algemeen. Van 7 t/m 21 oktober. Kinderboekenweek. Schoolbieb- actie BRUNA. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen. Algemeen. Van 7 t/m 21 oktober. Kinderboekenweek. Schoolbieb- actie BRUNA. Allemaal van harte gefeliciteerd! 7 oktober 2016 - nummer 3 Agenda Vrijdag 14 oktober talententijd; groep 1/2a, 3 en 6 Dinsdag 18 oktober Vrijdag 21 oktober 1e bijeenkomst kinderraad het volgende Pitje Jarigen Van 7 t/m 21 oktober 10 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek 4 22 september 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 23 september s ochtends groep 4 t/m 8 survival Ontwijk 26 en 28 oudergesprekken september Huldiging Tristan Bangma. Zaterdag 24 september om 16.00

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

bijeenkomst kinderraad OV- vergadering: uur Vrijdag 19 april Talententijd; groep 1/2b, 4 en 6 Het volgende Pitje

bijeenkomst kinderraad OV- vergadering: uur Vrijdag 19 april Talententijd; groep 1/2b, 4 en 6 Het volgende Pitje 5 april 2019 - nummer 15 Agenda Maandag 8 april Dinsdag 9 april schoolfotograaf bijeenkomst kinderraad Audit OV- vergadering: 20.00 uur Woensdag 10 april inloopspreekuur CMD: 11.30-12.30 uur Vrijdag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei Nieuwsbrief Obs De Bloesem Eck en Wiel Iedereen komt tot bloei Eck en Wiel, 6 oktober 2016 3 t/m 13 oktober SEO-gesprekken. U wordt door de leerkracht(en) uitgenodigd om te praten over hoe de eerste weken

Nadere informatie

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 31 e jaargang nr.6 donderdag 19 oktober 2017, week 42 Algemene informatie Agenda Verjaardagen 20 okt Gr. 7/8 Verkeersles Nijland 4 nov Mika Bijl (10) Fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 19 april t/m 17 mei. Dank je wel. Uw kind ziek melden

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 19 april t/m 17 mei. Dank je wel. Uw kind ziek melden 19 april 2019 - nummer 16 Agenda Vrijdag 19 april Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Donderdag 9 mei Vrijdag 17 mei Start meivakantie; 12.30 uur Weer naar school Doe dag schooltuin: 8.30-16.30 uur Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 4 05-10-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 26 oktober t/m 9 november. Studiedag 10 oktober

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 26 oktober t/m 9 november. Studiedag 10 oktober 26 oktober 2018 - nummer 5 Agenda Maandag 29 oktober Maandag 5 november Vrijdag 9 november Start thema "Sprookjes en Middeleeuwen" Start blok 3 De Vreedzame School; "We hebben oor voor elkaar" OV- vergadering;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

Mediatoren op Het Kompas

Mediatoren op Het Kompas Mediatoren op Het Kompas Beschrijving traject van invoering leerlingmediatoren Inleiding We beschrijven hier hoe leerlingmediatie op Het Kompas wordt geregeld. Selectie van de leerlingen We kiezen voor

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Start thema "Uitvindingen en ontdekkingen" OV- vergadering: uur. Vrijdag 22 februari Talententijd groep 1/2b, 4/5 en 7. Het volgende Pitje

Start thema Uitvindingen en ontdekkingen OV- vergadering: uur. Vrijdag 22 februari Talententijd groep 1/2b, 4/5 en 7. Het volgende Pitje 15 februari 2019 - nummer 12 Agenda Maandag 18 februari Start thema "Uitvindingen en ontdekkingen" OV- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 februari 1e rapport Bijeenkomst kinderraad Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 16 september 2016 Belangrijke data: 29 september : Ouderavond 10 oktober : Start Kinderboekenweek 14 0ktober: Studiedag, kinderen vrij. 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 5 11 november 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o Mediatoren o Leerlinggegevens o Babynieuws

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Studiedag alle Eenbesscholen: alle leerlingen vrij. Woensdag 31 mei talententijd groep 1/2b, 4 en 7

Studiedag alle Eenbesscholen: alle leerlingen vrij. Woensdag 31 mei talententijd groep 1/2b, 4 en 7 12 mei 2017 - nummer 16 Agenda Donderdag 18 mei Thema- avond MR- GMR Woensdag 24 mei Studiedag alle Eenbesscholen: alle leerlingen vrij Donderdag 25 mei Hemelvaart; alle leerlingen vrij Vrijdag 26 mei

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 17 mei t/m 7 juni. Schooljaar Start thema: "Water zeeën en oceanen" Avond 4- daagse

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 17 mei t/m 7 juni. Schooljaar Start thema: Water zeeën en oceanen Avond 4- daagse 17 mei 2019 - nummer 17 Agenda Maandag 20 mei Woensdag 22 mei Donderdag 23 mei Donderdag 30 mei Vrijdag 31 mei Dinsdag 4 juni Woensdag 5 juni Donderdag 6 juni Vrijdag 7 juni Start thema: "Water zeeën en

Nadere informatie

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein 21-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 28 sept 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie