VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!"

Transcriptie

1 VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

2 VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, daar maakt KUHN het onderscheid t.o.v. alle andere aanbieders. Iedere stap in het proces wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd, rekening houdend met gewasconditie, veldomstandigheden en weersinvloeden, maar ook opslag en verwerking. De hoge capaciteit en grote duurzaamheid zijn de basis voor de perfect gevormde baal en verzekerd u er van dat de KUHN pers een winstgevende investering voor uw bedrijf is en blijft. Capaciteit, baalvorm en persdichtheid geven u de zekerheid tijdens het persen, elke baal weer. Zeker als iedere minuut telt en de weersomstandigheden onzeker zijn. Innovatieve technische toepassingen op de KUHN pers geven het verschil in machinecapaciteit. KUHN biedt op de markt als fabrikant de meest efficiënte en breedst inzetbare serie persen aan. KUHN persen zijn niet alleen ontwikkeld om perfecte balen te persen maar zijn ook gebouwd met een niet te evenaren duurzaamheid. Zoals u KUHN als fabrikant kent. KUHN biedt de oplossing als de praktijkomstandigheden daar om vragen met: Praktijkgericht Kostenvermindering

3 Comfortabel Goede adviezen en ondersteuning Betrouwbaarheid en Service

4 VB VARIABELE RONDEBALENPERSEN W Onderscheidend vermogen 3 v De krachtige, agressieve Integral Rotor met Heavy-Duty invoer en zware vijzels met een grote diameter die direct aan de buitenkant van de centrale rotor is aangebracht, met of zonder snijsysteem. Dit integraal rotorsysteem biedt extra mogelijkheden in diverse gewassoorten te werken ongeacht de variaties in het gewas. Met het unieke Power Density systeem vult de perskamer zich gelijkmatig en wordt iedere baal zoals u die wilt met een harde of zachte kern van binnen naar een vormvaste stevige buitenkant, ook bij kleine diameters. Perfect geperste balen worden ingebonden door touw of netbinding. De doordachte netbinding zit aan de voorzijde van de machine als meest optimale plaats voor de beste controle over de invoer van het net voor het afpersen van de baal. Het net wordt pre-stretched om de baal getrokken voor extra stevigheid en vormbehoud van de baal. Ook bij langdurige opslag. Het degelijke en duurzame concept van de KUHN VB en VBP persen biedt met een beperkt aantal draaiende componenten een grote gewasdoorvoer van pick-up tot perskamer een bijzonder hoge capaciteit.

5 Belangrijke eigenschappen Eenvoudige, maar doordachte techniek produceert perfect gevormde ronde balen Integral Rotor - De agressieve rotorvorm biedt een maximale gewas opname met een extreem hoge doorvoersnelheid in de machine van diverse gewassen. OptiCut - De Integral Rotor in combinatie met een snijsysteem voor het snijden en verkorten van het gewas. Progressive Density - Toenemende druk tijdens de groei van de baal voor het verdichten vanaf de kern van de baal tot het afpersen van de baal met een harde buitenlaag. Aandrijvinglijn - voor de maximale duurzaamheid in aandrijving is voor extra grote kettingwielen en 1 ¼ ketting gekozen die berekend zijn op zware belasting en minimaal onderhoud. Bind-syteem - de keus maken tussen touw of net-binding of beide, de KUHN pers levert de baal strak in het pak zoals u dat wenst. ISOBUS - standaard innovatie ontwikkeling op de VB en VBP machines. De op de tractor aanwezige ISOBUS aansluiting met monitor kan direct gebruikt worden. BalePack - 2 systemen in 1 machine gecombineerd biedt een grotere efficiëntie in werk en beter financieel rendement als persen en wikkelen afzonderlijk. Alleen de VBP Balepack modellen. IntelliWrap - een intelligente wijze van folie wikkelen op de VBP BalePack persen geeft een optimale verdeling over de baal. 4 VB 2160 Ø cm VBP 2160 Ø cm VB 2190 Ø cm VBP 2190 Ø cm* * 185 cm zonder wikkelaar!

6 VB INVOERSYSTEEM 5 VERSCHILLENDE INVOERSYSTEMEN Open Throat / Open Invoer (1) De brede pick-up biedt een geweldige opnamecapaciteit van de zwaarste zwaden van grote maaidorsers en maaicombinaties. Met de open invoer naar de perskamer is er geen beperking van invoer in de pers, wat bijdraagt aan de hoge capaciteit van de pers in het veld. 5 Integral Rotor Techniek Een grote diameter van centrale rotor met aan beide zijden zware stuwende vijzels, direct naast de rotor geplaatst, wordt Integral Rotor Systeem genoemd. Een relatief eenvoudig en onderhoudsvrij invoersysteem vormt in combinatie met de pick-up een ultra kort invoerkanaal. Met dit systeem worden zelfs de zwaarste gewassen geforceerd opgenomen en ingevoerd met het resultaat dat opname en rijsnelheid hoger is dan bij conventionele systemen. BALE TRACK OptiFeed Rotor (2) De OptiFeed rotor met driehoekige invoertanden met aan beide zijden geïntegreerde vijzels zorgen voor een goed verdeelde en constante invoer van het gewas richting de perskamer. Door de vorm van de rotor worden ook zwaden die ongelijkmatig opgebouwd zijn gemakkelijk verwerkt tot goed gevormde balen.

7 OptiCut 14 (3) De Integral Rotor met 14 messen is het OptiCut systeem en gemaakt voor een snelle invoer van gesneden materiaal en hoge pers capaciteit. Met een complete bezetting van maximaal 14 messen wordt de theoretische snijlengte 70mm. De messen (grijs) en afstrijkers (donker blauw) bestrijken de volledige breedte van de invoer om de hoogste doorvoersnelheid te waarborgen. SuperSilage 23 (4) KUHN biedt de keuze tot intensief snijden met een eenvoudig mechanisch beveiligd systeem in de SuperSilage 23 Integral Rotor uitvoering. Met 23 messen in de SuperSilage uitvoering komt de snijlengte uit op een theoretische snijlengte van 45mm Ieder paar messen is veerbeveiligd tegen overbelasting en schade. De extra brede rotor is in V-vorm opgebouwd voor een gelijkmatige belasting en verwerkt ongelijkmatig gewas en onregelmatige zwaden tot een strakke baal. BALE AND WRAP IN ONE GO 6 OptiCut 23 HydroProtect (5) De extra brede rotor die flexibiliteit biedt. Integral Rotor systeem met hydraulische beveiliging op 23 messen. Ieder mes is individueel beveiligd tegen overbelasting of schade door een hydraulische cilinder in combinatie met een centrale accumulator. Het mes zal door de accumulator altijd weer in zijn werkpositie terug komen als een blokkade gepasseerd is. De messenunit is eenvoudig, hydraulisch in of uit te schakelen op de machine. De HydroProtect uitvoering biedt de mogelijkheid de unit te schakelen met 0, 11, 12 of maximaal 23 messen.

8 VB INVOERSYSTEEM Progressive Density BALE TRACK 7 4x x Directe baalvorming Met het eerste gras vormt zich in de speciale voor-perskamer al een baal-kern. Tussen de riemen en de drie rollen vormt zich de basis van een harde of zachte kern, afhankelijk van instelling en uw persoonlijke wensen. 3 Speciale gewasrollen en 5 brede MULTIGRIP riemen voorkomen het verlies van kort gewasmateriaal en laten de baal moeiteloos starten met ronddraaien, ook onder de meest extreme omstandigheden. 2x Progressive Density, hoe het werkt Als de baal groeit in de perskamer zal de arm van de riemen onder spanning komen en de weerstand constant toenemen op 2 hydraulische cilinders (buiten de perskamer) en veerspanner. Groeit de omvang van de baal, neemt de spanning toe en wordt de dichtheid van gewas in de baal hoger naarmate het proces volgt. Het resultaat is een baal met een hardheid in de kern naar wens van de klant en een stevige, harde buitenlaag. Silage-balen met de juiste hardheid houden hun vorm en laten zich goed transporteren én verwerken. Strobalen met een harde buitenlaag zijn vormvaster en beter bestand tegen weersinvloeden.

9 De Machine Onder Controle ISOBUS Alle* KUHN VB en VBP persen zijn ISOBUS compatible. ISOBUS voorbereide tractoren hoeven geen externe bedieningsunit te gebruiken voor bediening van de machine. Als alternatief kan de Focus of Tellus unit ook gebruikt worden op tractoren die niet ISOBUS zijn voorbereid. Instellingen als baaldiameter, persdichtheid en het inschakelen van de messenunit kan via de bedieningsunit. Informatie over o.a. touw -en netbinding, aantallen geperste balen, links / rechtsindicator zijn zichtbaar op de monitor naast tal van andere mogelijkheden in bediening. Tellus De ISOBUS compatible Tellus monitor heeft een groot kleuren scherm met duidelijke informatie over de gekoppelde machine. De bediening van de machine via de monitor is intuïtief door het overzichtelijk plaatsen van de knoppen en gebruik van herkenbare symbolen. De Tellus unit is ook te gebruiken in combinatie met andere ISOBUS compatible machines. 8 Focus De Focus bedieningsunit heeft een helder monochroom scherm en is in overzicht en bediening eenvoudig van opzet. De Focus is gericht op de basisbediening met de noodzakelijke waarschuwingssignalen bij foutmeldingen. AutoPlus Een eenvoudige, overzichtelijke bediening van de machine maar toch alles onder controle tijdens het pers -en wikkelproces. Mogelijkheid te kiezen tussen net -of touwbinding, aantal touw wikkelingen, bediening van de messenunit of controle over het aantal gemaakte balen. De functies worden in de monitor opgeslagen in het geheugen en is naar wens te schakelen tussen handmatig of automatische bediening van de machine d.m.v. een druk op de knop. * Exclusief AutoPlus persen Niet ISOBUS compatible

10 VB NON STOP PERSEN Het Beste Bind-systeem v Bind Cyclus De start van het bindproces is een kritisch punt in het baalproces. Een goed bindsysteem verkort de totale tijd van het persen. Om dit proces goed te laten verlopen moeten de instellingen op de monitor, op de tractor gemaakt worden. Baaldiameter en aantal wikkelingen worden afzonderlijk ingevoerd, ook als de baaldiameter gewijzigd wordt blijft het aantal wikkelingen automatisch gelijk aan de ingestelde waarden. Op de KUHN VB en VBP persen zit het bindsysteem goed toegankelijk aan de voorzijde van de machine en beidt een perfect overzicht op de machine en het bindproces. 9 BALE TRACK Net-binding systeem De rol met net kan eenvoudig en snel gewisseld worden aan de voorzijde van de machine. Het is niet nodig het net te spreiden voor een maximale dekking over de baal, de machine doet dit zelf automatisch in enkele seconden als een nieuw bindproces start. KUHN s innovatie bindsyteem is zo ontworpen dat er altijd een pre-stretch op het net staat tijdens het bindproces. De rol met net loopt met een vertraging op 90% t.o.v. de baal draaisnelheid waardoor het net met voorspanning om de baal getrokken wordt. Het net wordt in de laatste fase van de baal ingevoerd in de draairichting. De korte route door de machine van net voorkomt storing onder alle omstandigheden van wisselende baaldiameter en soort gewas. Touwbinding systeem Het systeem van touwbinding wordt volledig vanaf de monitor gevolgd, al is het goed zichtbaar vanuit de tractorcabine. Het bindproces start als de twee touwgeleiders vanuit het midden naar de buitenzijden bewegen van de draaiende baal. Vlak voor het touw uit de geleiders de kant van de baal bereiken wikkelt het touw over de laatst gemaakte wikkelingen heen, hierdoor komt het einde van het touw niet los aan de zijkant van de baal en blijft strak gewikkeld. Pas aan het eind van de cyclus komt de geleider met touw naar het midden van de baal en overlappen elkaar waardoor het touw kruist, afgesneden wordt en niet meer loskomt van de baal. Om tegemoet te komen aan de vraag verschillende diameters en gewassen te binden komt KUHN op de VB en VBP modellen met de optie beide systemen te monteren op een machine. Wisselen tussen de verschillende systemen kan via de bedieningsunit vanaf de tractor.

11 BALE AND WRAP IN ONE GO 10 Twee touwgeleiders voeren gelijktijdig het touw aan De touwen kruisen in het midden Geen losse einden aan de rand van de baal

12 VBP PERSEN EN WIKKELEN IN EEN BALEPACK De One-Man Combinatie 11 BALE TRACK v 2 systemen worden door KUHN gecombineerd in een machine, de VBP Balepack. De basis van dit unieke concept is een standaard VB 2160 of VB2190 variabele rondebalenpers met OptiCut Integral Rotor in combinatie met een innovatieve wikkelunit met 3-D wikkelen en IntelliWrap. Door de compacte combinatie en slimme toepassingen kan de machine ook op hellende percelen alle gewassen snel en goed persen en wikkelen. Door snel en betrouwbaar baaltransport tussen pers en wikkelaar met de High-Speed TwinSatellite wordt de baal gewikkeld, standaard is de Balepack uitgerust met 3-D en IntelliWrap. Met een haalbare capaciteit tot 55 balen per uur biedt KUHN de machine met bijzonder veel mogelijkheden en uitzonderlijk hoog rendement. ISOBUS Alle KUHN VBP persen zijn ISOBUS uitgevoerd. ISOBUS voorbereide tractoren hoeven geen externe bedieningsunit te gebruiken voor bediening van de machine. Als alternatief kan de Focus of Tellus terminal gebruikt worden als de trekker niet ISOBUS voorbereid is. Instellingen als persdichtheid en het instellen van de lagen wikkelfolie kan via de terminal. Informatie over o.a. maximale baalgrote, invoer touw of netbinding, vullen van de perskamer (baalgroei) aantallen geperste balen en foliebreuk is zichtbaar op de terminal naast tal van andere mogelijkheden in bediening. De ISOBUS uitgevoerde Tellus terminal heeft een groot kleurenscherm met duidelijke informatie over de gekoppelde machine. De bediening van de machine via de terminal is eenvoudig door de overzichtelijk geplaatste toetsen en gebruik van herkenbare symbolen. De Tellus terminal is ook te gebruiken in combinatie met andere ISOBUS uitgevoerde machines. De Focus terminal heeft een overzichtelijk helder zwart/wit scherm en een eenvoudige bediening. De Focus is gericht op de basisbediening met waarschuwingssignalen bij foutmeldingen.

13 Baaltransport Twee laadvorken voor snel en betrouwbaar baaltransport Om een hoge capaciteit te halen is snel baaltransport vereist. KUHN weet dat niet altijd onder de meest ideale veldomstandigheden geperst moet worden, waar de VBP Balepack speciaal ontwikkeld is om ook op hellende percelen een baal snel te transporteren. De eerste laadvork (rood) vangt de baal op als deze de perskamer verlaat. De wikkeltafel kantelt naar voren, klaar om de baal te ontvangen. Groot voordeel: er is geen mogelijkheid dat de baal achter de wikkeltafel rolt, ook niet wanneer tegen een steile helling naar boven wordt gereden. De tweede laadvork (blauw) legt de baal op de wikkeltafel. De achterklep sluit automatisch met de tweede vork nog in de hoogste positie. Groot voordeel: dit spaart tijd en voorkomt ook de kans dat de baal naar voren onder de achterklep rolt wanneer op een steile helling naar beneden wordt gereden. De wikkeltafel keert terug naar de horizontale positie en de tweede laadvork gaat omlaag. De baal ligt laag op de tafel, ondersteund door vier brede riemen en vier verticale geleidingsrollen. Groot voordeel: zelfs een slecht gevormde baal wordt goed ondersteund en kan volledig worden gewikkeld. Het IntelliWrap wikkelsysteem met twee satellieten en dicht bij elkaar gemonteerde prestretchers wikkelt de baal snel, in conventionele en in 3-D uitvoering. Groot voordeel: de verticaal gemonteerde voorstrekkers/foliehouders zorgen er voor dat tijdens het wikkelen geen gras tussen de folielagen komt, voor een effectieve afdichting tussen de folielagen, die de hoogst mogelijke silagekwaliteit bevordert. De laag gemonteerde wikkeltafel zorgt ervoor dat de gewikkelde baal voorzichtig tijdens het rijden kan worden gelost, automatisch, of wat gebruikelijker is, op het moment dat het de bestuurder uitkomt op elk moment tijdens het vormen van de volgende baal. Groot voordeel: Bij werken op hellingen kan de gewikkelde baal worden gelost terwijl het touw of net om de volgende baal wordt aangebracht, wat tijd bespaart en de capaciteit verhoogt. 12

14 VBP WIKKELEN IntelliWrap, Het Intelligente wikkelsysteem De KUHN fabriek van persen, pionier op het gebied van persen en wikkelsystemen, is al 25 jaar markleider met innovatieve ontwikkelingen als balenwikkelaars, pers-wikkelcombinaties en 3-D wikkelen. Constant ontwikkelen en werken aan nieuwe technieken, met als nieuwste ontwikkeling het revolutionaire IntelliWrap wikkelsysteem! 1 2 Selecteren van het aantal lagen (5) De baal wordt bedekt door drie lagen met 67% overlap BALE TRACK De draaisnelheid van de baal wordt verhoogd De baal wordt afgewikkeld door 2 lagen met 50% overlap IntelliWrap is een uniek, intelligent en innovatief wikkelsysteem van folie om de baal. Een van de grote voordelen is het voorprogrammeren van het aantal lagen wikkelfolie op de baal, zonder moeilijke berekeningen wordt het programma gestart en tot uitvoering gebracht. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt het aantal 4,5,6,7, 8 of meerdere lagen ingevoerd, zo simpel als het maar kan. Als voorbeeld, worden 5 lagen gewenst en ingevoerd, dan zal over ieder deel van de baal minimaal 5 lagen folie gewikkeld worden. Het schaar-type foliemes snijdtde folie snel en recht af. Een ander voordeel van het IntelliWrap is de combinatie met 3-D wikkelen, een revolutionaire manier van wikkelen. Het 3-D systeem biedt de mogelijkheid de folie beter te benutten over het oppervlak van de baal. Eerst wordt de zijkant, de cilinder van de baal gewikkeld waardoor de lucht ontsnapt uit het product en de baal al beter in vorm blijft. De kwetsbare randen worden extra beschermd door het wikkelen over de rand. Met de foliehouder in de horizontale positie draait de baal op de wikkeltafel. Als de zijkant van de baal volledig is gewikkeld keert de foliehouder naar de verticale stand en vervolgt het wikkelproces tot het aantal ingestelde aantal lagen folie en sluit de baal luchtdicht af.

15 Machine uitvoeringen en opties IntelliWrap is een uniek, innovatief en onovertroffen systeem van wikkelen.* Net en/of touwbinding biedt flexibiliteit in het werk. ISOBUS geeft volledige controle en maximaal bedieningscomfort. BALE AND WRAP IN ONE GO Goede toegankelijkheid door grote machinebeplating. 14 Baalwip voor verhoogde capaciteit.*** Integral Rotor Technologie voor maximale invoer.** Kortgewasplaat met rol voor gelijkmatige gewasinvoer. Omkeerbare boven of onder aanspanning aan de tractor. Extra bovenaandrijving voor de beste aandrijving onder zware omstandigheden.** Een korte aandrijflijn met Heavy- Duty 1¾ ketting zorgt voor minimaal onderhoud, ook onder de zwaarste omstandigheden. Automatische kettingsmering met de juiste hoeveelheid olie op iedere ketting in de aandrijving. Proportioneel elektrisch-hydraulisch ventiel voor instelling van baalafmeting, persdichtheid en drukinstelling. * Alleen leverbaar op VBP BalePack ** Niet leverbaar op Open Throat persen *** Niet leverbaar op VBP BalePack

16 SPECIFICATIES VB 2160 Open Throat VB 2160 Optifeed VB 2160 OptiCut 14/23 VBP 2160 BalePack VB 2190 Open Throat VB 2190 Optifeed VB 2190 OptiCut 14/23 VBP 2190 BalePack Afmetingen Breedte (m) 2,46 2,99 2,46 2,99 Hoogte (m) 2,67 3,00 2,87 3,04 Lengte (m/feet) 4,02 6,41 4,12 6,41 Gewicht leeg (kg) Baalafmetingen 4 x 5 4 x 6 Diameter min. (cm) Diameter max. (cm) ** Breedte (cm) 120 Pick-up Pick-up breedte (cm) of 230 Aantal tandbalken / 5 4 / / 5 4 / 5 Tandafstand (mm) 61 Gewasplaat standaard Pick-up wielen luchtbanden standaard Invoer Open throat n n OptiFeet - n n - - OptiCut n n - - n n Mesbeveiliging - - enkel / veer enkel / veer - - enkel / veer enkel / veer SuperSilage m m - - m m Mesbeveiliging - - dubbel / veer dubbel / veer - - dubbel / veer dubbel / veer HydroProtect m m - - m m Mesbeveiliging - - enkel / hydraulisch enkel / hydraulisch enkel / hydraulisch enkel / hydraulisch Perskamer Baalvorming 5 riemen + 3 rollen Riembreedte (mm) 215 Riemverbinders verbinder / eindloos eindloos verbinder / eindloos eindloos Bindmateriaal Dubbele touwbinding / capaciteit n / 8 Netbinding / capaciteit m / 1+2 Net en touwbinding / capaciteit m / 1+1 / 8 Bediening Bedieningsunit AutoPlus / Focus / Tellus Focus / Tellus AutoPlus / Focus / Tellus Focus / Tellus Wikkelsysteem 3D wikkelsysteem m m Folie eind/breuksensor n n Proportioneel ventiel voor Satelliet n n Banden en assen Enkele as 11,5/80-15,3* n n - - n n - - Enkele as 15,0/55-17 m*/ n m*/ n n - m*/ n m*/ n n - Enkele as 500/50-17 m m m - m m m - Tandem as 400/60-22, n n Tandem as 500/45-22, m m Hydraulisch / luchtgeremd m / m m / m m / m n / m m / m m / m m / m n / m Overige PTO 540 Min. benodigd vermogen (kw/pk)*** 40 / / / / / / / / / / 90 n = standaarduitrusting m = optioneel - = niet leverbaar * = AutoPLus ** = 185 / 72 zonder wikkelaar *** = Benodigd tractorvermogen is o.a. afhankelijk van gewas, veldomstandigheden en specifieke uitrusting van de machine. In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermings-delen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: KUHN - GELDROP B.V. - The Netherlands Zedelgem Tel. : (050) Ciney Tel. : (083) BELGIE Reesink Technische Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20, NL 7200 AA ZUTPHEN Telefoon : Telefax : To protect the environment, this leaflet is printed on chlorine-free paper / Printed in The Netherlands - ZPAG01NL A Copyright KUHN 2009

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma

Nadere informatie

FB - FBP. Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

FB - FBP. Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB - FBP Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB / FBP KUHN RONDEBALEN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen,

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

FOLIE BINDING FBP be strong, be KUHN

FOLIE BINDING FBP be strong, be KUHN FOLIE BINDING FBP 3135 www.kuhn.com be strong, be KUHN FBP 3135 KUHN Folie Binding Verbeter de silagekwaliteit tegen lagere kosten INTRODUCTIE VAN DE FBP 3135 MET OPTIONELE FOLIE BINDSYSTEEM Sinds de

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR 600 serie VARIMASTER

DEUTZ-FAHR 600 serie VARIMASTER DEUTZ-FAHR 600 serie VARIMASTER DEUTZ-FAHR VARIABELE RONDEBALENPERSEN PERSDICHTHEID ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN TYPE 1 2 3 4 Gewas Stro Hooi Droge silage Silage Vochtige silage Vochtpercentage 5 tot 20%

Nadere informatie

VB-VBP 2200 serie

VB-VBP 2200 serie Variabele Rondebalenpersen VB-VBP 2200 serie www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 VB-VBP 2200 serie KUHN VARIABELE RONDEBALENPERSEN PERSDICHTHEID ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN ONZE SPEERPUNTEN: CAPACITEIT Ons

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST!

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST! RW - SW Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, KUHN WIKKELAARS Door onder

Nadere informatie

Variabele rondebalenpersen VB-VBP 3100 SERIE. be strong, be

Variabele rondebalenpersen VB-VBP 3100 SERIE.   be strong, be Variabele rondebalenpersen VB-VBP 3100 SERIE www.kuhn.com be strong, be 2 VB-VBP COMBI- LINER VENTA 3100 serie ONGEKEND HOGE KUHN PERSDICHTHEID! KUHN BIEDT U EEN NIEUWE GENERATIE VARIABELE RONDEBALENPERSEN

Nadere informatie

FB-FBP FB FB FBP 3135

FB-FBP FB FB FBP 3135 Rondebalenpersen met vaste kamer FB-FBP FB 3130 - FB 3135 - FBP 3135 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FB-FBP 3100 serie KUHN RONDEBALENPERSEN MET VASTE KAMER ONOVERTROFFEN CAPACITEIT ONZE SPEERPUNTEN:

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN.

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. PERS ZO VEEL EN ZO LANG ALS NODIG: U GENIET VAN HOGE CAPACITEIT EN VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID. EFFICIËNTE INVOER EN PRECIES SNIJDEN VERHOGEN DE

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST!

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST! RW - SW Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1 KUHN WIKKELAARS be strong, be KUHN KUHN

Nadere informatie

MR 820 & MR 1210 MultiBalers

MR 820 & MR 1210 MultiBalers MR 820 & MR 1210 MultiBalers Quality for green fields all over the world. Wij van AGRONIC weten dat het werk in weinig tijd gedaan moet worden. U verwacht loyaliteit en prestatie van uw machines om de

Nadere informatie

Balenpers-wikkelaar-combinaties. i-bio+, FBP, VBP. be strong, be

Balenpers-wikkelaar-combinaties. i-bio+, FBP, VBP.   be strong, be Balenpers-wikkelaar-combinaties i-bio+, FBP, VBP www.kuhn.com be strong, be i-bio+, FBP, VBP MAXIMALISEER UW SILAGEKWALITEIT TEGEN DE LAAGSTE KOSTEN ONZE KERNWAARDEN: CAPACITEIT Ons doel is het ontwikkelen

Nadere informatie

Ronde balenpersen met vaste kamers FB SERIE. be strong, be

Ronde balenpersen met vaste kamers FB SERIE.   be strong, be Ronde balenpersen met vaste kamers FB SERIE www.kuhn.com be strong, be FB serie CAPACITEIT. CONSISTENTIE. BETROUWBAARHEID. ONZE KERNWAARDEN: CAPACITEIT Ons doel is het ontwikkelen van machines die de

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

The world standard De BOA Impress

The world standard De BOA Impress The world standard De BOA Impress perskracht van 60 tot 225 ton BOA Impress -serie balenpersen De kunst van het vinden van de perfecte oplossing: de allernieuwste technologie met de laagste gebruikskosten.

Nadere informatie

Deze machine smeert zichzelf.

Deze machine smeert zichzelf. Deze machine smeert zichzelf. Onderhoud De lange levensduur en bedrijfszekerheid van onze persen zijn legendarisch. Eigenlijk kunnen we het stuk onderhoud overslaan want voor QUADRANT-bezitters doet het

Nadere informatie

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens Rotex 450-452-550-552 Rotex opraapwagens Rotex 550-552 Met een volume van 55m³ en een totaal beladen gewicht van 20 ton, is de Rotex 550 een rotor opraapwagen die gigantische capaciteit biedt voor de grasoogst.

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Pers-wikkel-combinaties

Pers-wikkel-combinaties Pers-wikkel-combinaties Combi Pack 1250 MC, 1500 V MC NL Slim combineren, kosten sparen! Sterke argumenten! De eerste volledig geïntegreerde pers en wikkel combinatie op de markt! Het origineel, van de

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT OPRAAPWAGENS Malone Xcel Malone Trojan-MT Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede

Nadere informatie

Noviteiten Agro Techniek Holland te Biddinghuizen

Noviteiten Agro Techniek Holland te Biddinghuizen Noviteiten Agro Techniek Holland te Biddinghuizen KUHN Moduliner ML 2800 Een getrokken pneumatische zaaimachine met een hoge capaciteit, dit komt door de voorraadtank met een inhoud van 2800ltr. uitbreidbaar

Nadere informatie

DEUTZ-FAHR BIGMASTER Serie BIGMASTER

DEUTZ-FAHR BIGMASTER Serie BIGMASTER DEUTZ-FAHR BIGMASTER Serie BIGMASTER ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid van uw bedrijf verhogen. Een hoge capaciteit is

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm Berm & Sloot Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers The Power To PerfoRm The Power to Perform Zijklepelmaaiers Roadmaster 02S Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN. Capaciteit: 2t

Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN. Capaciteit: 2t NL GEBRUIKSAANWIJZING Weegschaaltruck EL20W-1150-TAZPN Capaciteit: 2t N.B.: Eigenaar en gebruiker moeten deze instructies voor gebruik van de handpallettruck lezen en begrijpen. Inhoudsopgave I. Algemeen

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

compacte combinatie Fusion 3 & Fusion 3 Plus zéér compact voor zéér grote prestaties

compacte combinatie Fusion 3 & Fusion 3 Plus zéér compact voor zéér grote prestaties compacte combinatie Fusion 3 & Fusion 3 Plus www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Compacte combinatie Inovatieve capaciteitsoplossingen voor de loonwerker Loonwerkers over de hele wereld

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group levert op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

Rondebalen-wikkelmachines. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi

Rondebalen-wikkelmachines. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi Rondebalen-wikkelmachines G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi GÖWEIL / Serie G30 / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel.: +43 (0)7215 2131-0 / Fax:

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

ROLLANT van CLAAS. 1,50 m doorsnede. 17 versterkte persrollen. 7-messen snijrotor: ROLLANT van CLAAS

ROLLANT van CLAAS. 1,50 m doorsnede. 17 versterkte persrollen. 7-messen snijrotor: ROLLANT van CLAAS ROLLANT 620 ROLLANT van CLAAS. ROLLANT van CLAAS ROLLANT van CLAAS 2 De wereld van CLAAS 4 ROLLANT 620 RF RC 8 De techniek 10 Pick-up 12 Rotor en ROTO FEED 14 ROTO CUT 16 Aandrijving 18 Perskamer Rollen

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 190 BEPROEVING PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE PZ SNELHOOIER HARKKEERDERSCHUDDER Fabrikant: Fa.

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S TRIOMIX S 800-1000-1200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S De Triomix S: geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal Voor uw veestapel is alleen het beste goed genoeg. Als u zowel de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

New Holland. Een gamma grote balenpersen.

New Holland. Een gamma grote balenpersen. NEW HOLLAND BB9O4O New Holland. Een gamma grote balenpersen. Voor elk gewas, voor elke grootte New Holland heeft als marktleider voor grote balenpersen het meest uitgebreide gamma grote balenpersen op

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

vereenvoudigt de 'workflow

vereenvoudigt de 'workflow vereenvoudigt de 'workflow De JOWI mobiele rekken ondersteunen de 'workflow' vanaf het snijden tot de montage. Een tijdelijke én mobiele opslag: Door de lichtlopende, semi elastische wielen kan één persoon

Nadere informatie

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9. ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN FREEDOMLIFT De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

TAKEUCHI TB210R 1075 KG

TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI TB210R 1075 KG TAKEUCHI Het compacte ontwerp van de TB210R laat SLANK IN ZIJN VORM, BREED INZETBAAR TAKEUCHI TB210R DE TB210R 1 TONNER VERVANGT DE BEKENDE TB108. DEZE COMPACTE EN VEELZIJDIGE MACHINE

Nadere informatie

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr:

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr: HSGM HSG-3-Therm Stand-by temperatuur Continue belastbaar Instelbare werktemperatuur tot max. 600 ºC Dit alles maakt het mogelijk sneller te werken Voedingsspanning: 230V - 50Hz Vermogen: 500Watt Netsnoerlengte

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren Snelloop-Roldeur Soft Touch De wereld van deuren 1 EFA-SRT Soft Touch De snelroldeur EFA-SRT Soft Touch is een speciaal voor de intensieve industriële toepassing geconstrueerde aanrijdbestendige snelroldeur.

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

RotaFlow RO-EDW Twee schijven weegstrooier

RotaFlow RO-EDW Twee schijven weegstrooier RotaFlow RO-EDW Twee schijven weegstrooier >>RotaFlow RO-EDW RotaFlow RO-XL RO-EDW 1500 RO-EDW 2150 RO-EDW 2800 RO-EDW 3450 Kuipinhoud(ltr) 1500 2150 2800 3450 Vulhoogte (cm) 110 129 148 167 Kuipbreedte

Nadere informatie

HSGM HEAT-CUTTERS HEISSSCHNEIDE-GERÄTE APPAREILS DE COUPE À CHAUD

HSGM HEAT-CUTTERS HEISSSCHNEIDE-GERÄTE APPAREILS DE COUPE À CHAUD HSGM HEISSSCHNEIDE-GERÄTE HEAT-CUTTERS APPAREILS DE COUPE À CHAUD HSGM HSG-0 Opwarmtijd 6-8 sec Inschakelduur: 12sec aan/48sec uit Voedingsspanning: 230V - 50Hz Vermogen: 60Watt Netsnoerlengte 2mtr met

Nadere informatie

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING

MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING MODEL HOM 2650 KG DIGITALE ROLSTOELWEEGSCHAAL HANDLEIDING Dank u voor het aanschaffen van dit product. Lees deze handleiding zorgvuldig en bewaar deze voor later gebruik. INHOUD VEILIGHEID... 3 EIGENSCHAPPEN...

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr:

HSGM Thermische Textielsnijders & Sealers. HSGM HSG-3-Therm Art. nr: HSGM HSG-3-Therm Stand-by temperatuur Continue belastbaar Instelbare werktemperatuur tot max. 600 ºC Dit alles maakt het mogelijk sneller te werken Voedingsspanning: 230V - 50Hz Vermogen: 500Watt Netsnoerlengte

Nadere informatie

Ronde balen persen ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374

Ronde balen persen ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374 Ronde balen persen ROLLANT 455 UNIWRAP 454 UNIWRAP 455 454 375 UNIWRAP 375 374 De tijdspaarmachine. 2 Inhoud Productieprogramma 4 ROLLANT 455 RC UNIWRAP / ROLLANT 454 RC UNIWRAP 6 ROLLANT 455 RC / ROLLANT

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Pers-wikkelcombinatie. G5040 Kombi

Pers-wikkelcombinatie. G5040 Kombi Pers-wikkelcombinatie GÖWEIL / / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel.: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Oprolpersen met variabele en vaste perskamer

Oprolpersen met variabele en vaste perskamer Oprolpersen met variabele en vaste perskamer 2 Introductie Inhoud Waarom kiezen voor een John Deere oprolpers? 4 5 Waarom John Deere oprolpersen met variabele perskamer? 6 7 842, 852 en 862 Standaard oprolpersen

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider.

Koppel de hark aan volgens de op het bedrijf geldende richtlijnen. Laat dit controleren en aftekenen door je werkplekbegeleider. Naam: Klas: Datum: Inleiding: Voor de veehouder kunnen het de belangrijkste dagen van het jaar zijn, wanneer het gras lang genoeg is en de zon weer gaat schijnen. Dan moet het gebeuren, de voederwinning

Nadere informatie