RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST!"

Transcriptie

1 RW - SW Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 4004 BALENWIKKELAARS OP Z N BEST!

2 RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1 KUHN WIKKELAARS be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en goede hanteerbaarheid zijn zeer belangrijke aspecten in de ontwikkeling van de KUHN machines. Iedere stap in het wikkelproces wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd, rekening houdend met gewasconditie, veldomstandigheden en weersinvloeden, maar ook opslag en verwerking. De Research & Development afdeling van KUHN is constant bezig met het verbeteren van de ronde- en vierkante wikkelaars met innovatieve oplossingen als: IntelliWrap, 3D wikkelen en AutoLoad. KUHN biedt de meest efficiënte en breedst inzetbare serie balenwikkelaars op de markt aan. De wikkelaars van KUHN zijn ontwikkeld om ronde en vierkante balen perfect te wikkelen en zijn gebouwd met een niet te evenaren duurzaamheid. KUHN biedt gerichte oplossingen met betrekking tot: Kosten besparing Praktijk gerichtheid

3 1800, 1104, 1604, 4004 Comfort Goede adviezen en ondersteuning Betrouwbaarheid en Service

4 RW / SW ALGEMENE KENMERKEN Snel en betrouwbaar wikkelen Met een uniek silageconcept zet KUHN de nieuwe standaard in het wikkelen van ronde en vierkante balen. Met pre-stretchers, foliesnijders, en wikkeltafel in een machine met een laag zwaartepunt biedt KUHN balenwikkelaars die eenvoudig in bediening zijn, snel en efficiënt wikkelen. Pre-stretchers De standaard foliehouder is geschikt voor 750 mm brede folie en wordt langs aluminium rollen geleid. De aluminium rollen zijn aan beide zijden in conische vorm geslepen waardoor de folie over de maximale breedte van de rol loopt en ongewenste foliebreuk tegengaat. Het speciale geribde profiel van de rol houd lucht en andere vervuiling van de folie. De foliehouders zijn goed bereikbaar en het wisselen van de rol folie is snel en zonder gereedschap te doen. De standaard pre-stretch van 70% wordt bereikt door een mechanische overbrenging die niet alleen onderhoudsvrij is maar ook stil in gebruik. Optioneel is 60% pre-stretch leverbaar. Foliesnijders Pas als het aantal ingestelde lagen folie is gewikkeld, dan moet de folie stevig vast geklemd en afgesneden worden. Op de KUHN wikkelaars met wikkeltafel wordt de foliesnijder onder veerspanning of hydraulisch vastgehouden en automatisch afgesneden zonder extra instellingen of bediening. Bij de KUHN satelliet wikkelaars wordt de folie gepakt en afgesneden door de bekende schaartype folie snijders. Door het model van foliesnijder wordt de folie over de volle breedte gevangen en gesneden. De folie wordt door de foliesnijder vast gehouden, ingeklemd tot een streng en afgesneden voor de baal van de wikkeltafel rolt. De folie blijft onder veerspanning geklemd tot de volgende baal. 3 KG KG KG Chassis ontwerp met laag zwaartepunt De getrokken KUHN balenwikkelaars hebben een unieke lage bouw van de machine waardoor maximale stabiliteit wordt geboden bij het laden, wikkelen en het lossen van de baal. De plaatsing van de wielas zorgt voor een extreem lage hoogte van de wikkeltafel en lost de baal direct op de grond, zonder (actieve) valbreker. Groot voordeel van deze constructie is de gewichtsverdeling over machine en tractor. De constante druk op de trekboom zorgt voor optimale tractie van de tractor en voorkomt slip op hellende percelen als een baal geladen of gewikkeld wordt.

5 regel verwijderen!!!!!! Ronde balen wikkelen De wikkeltafel van de KUHN ronde balenwik kelaars zijn uitgerust met twee aangedreven rollen met brede riemen. Dit ontwerp biedt een diepe en stabiele ligging voor het wikkelen van de baal. Twee grote geleiderollen geven meer steun en een betere controle over de te wikkelen baal. Brede riemen bieden maximale tractie en daardoor gelijkmatig draaien van de baal. Gelijkmatig draaien van de baal is cruciaal voor een perfecte verdeling van wikkel folie, waardoor de beste conservering gewaar borgd blijft, ook na een langere periode van opslag. Vierkante balenwikkelaars met wikkeltafel De uitvoering met twee paren rollen zijn verstel baar voor een precieze en gelijkmatige baal rotatie van diverse baalafmetingen. Vierkante balen wikkelen De KUHN vierkante balenwikkelaars hebben 2 paar grote geprofileerde stalen rollen met forse ribben. Dit profiel zorgt voor extra grip op de baal en betrouwbare baalrotatie tijdens het wikkelen en zo de juiste verdeling en overlap van wikkelfolie. Op de SW 1104 en SW 1604 modellen zijn twee grote support rollen gemonteerd voor een goede baalstabiliteit en controle over de baal. Deze beide machines kunnen zonder problemen ook ronde balen wikkelen! Bedieningsystemen Afhankelijk van model of voorkeur van de chauffeur kan gekozen worden tussen drie verschillende soorten van bedieningen. - De manuele versie wordt bediend d.m.v. kabelbesturing en kan opgewaardeerd worden met een balen- en wikkelingenteller en auto-stop systeem. De balen en wikkelingenteller helpt de chauffeur het aantal foliewikkelingen te tellen en het totaal aantal gewikkelde balen te tellen. De auto-stop functie stopt het draaien van de wikkeltafel/foliehouder als het aantal gewenste lagen folie is bereikt. Deze optionele unit zet een manuele bediening over in een semi-automatische bediening van de wikkelaar. - De uitvoering met elektrisch/hydraulische joystickbediening stuurt automatisch het lossen van de baal op de wikkeltafel aan, naast de standaard bedieningsfuncties. - De computer gestuurde uitvoering zorgt, via de bedieningsunit, voor een volledig geautomatiseerde bediening van de machine met alle beschikbare informatie over het totale wikkelproces. 4

6 RW Punt gedragen ronde balenwikkelaar 5 De KUHN RW 1100 is ideaal voor het wikkelen en direct opslaan van balen in het veld of op de plaats van opslag na transport. Het wikkelen van balen op de locatie waar ook opslag is voorkomt schade aan de wikkelfolie tijdens transport. Deze combinatie biedt de perfecte oplossing als het wikkelen en in opslag brengen van de balen door een persoon wordt gedaan. Twee modellen zijn leverbaar: manueel of computerbediend met standaard afstandsbediening De RW 1100 wordt d.m.v. bowdenkabels bediend en kan met een baal- en wikkelingenteller met auto-stop worden uitgevoerd. De kabelbediening kan ook als unit op de wikkelaar geplaatst worden, naast de pre-stretcher. De baal- en wikkelingenteller helpt bij de bediening het tellen van het aantal wikkelingen wikkel- folie op de baal en het totaal aantal gewikkelde balen. De auto-stop functie stopt de wikkeltafel als het aantal ingesteld aantal lagen is bereikt. Op dat moment gaat de manuele machine over in een semiautomatisch bediende machine. De computergestuurde uitvoering gebruikt de bedieningsunit voor alle informatie en mogelijkheden en wordt de wikkelaar tijdens het wikkelproces volledig automatisch bediend. Met de afstandbediening wordt de wikkelaar op afstand bediend vanaf de tractor met voorlader terwijl een stationaire unit zorgt voor de hydraulische aandrijving.

7 RW Punt gedragen, zelfladende ronde balenwikkelaar 6 De RW 1200 zelfladende rondebalenwikkelaar kan zelf laden, transporteren en wikkelen tijdens het rijden. Door de 3-puntshef is de afstand tussen tractor en wikkelaar tot een minimum beperkt en ligt het zwaartepunt dicht bij de tractor. Dit draagt bij in een gunstige gewichtverdeling tijdens transport met en zonder baal. Twee modellen zijn leverbaar, een uitvoering met manuele bediening en een uitvoering met computerbediening Voor manuele bediening worden twee handels gebruikt op de RW 1200 i.c.m. de standaard gemonteerde baal- en wikkelingenteller en auto-stop op de satelliet met foliehouder. Dit systeem zet een manuele machine in een semiautomatische uitvoering van wikkelaar. Een volledig computergestuurde uitvoering met standaard een lage aanvangsnelheid bij het wikkelen is leverbaar. Hydraulische foliesnijders De hydraulische schaartype foliesnijder klemt en snijd de folie snel en zonder rafelen af in de juiste positie, klaar voor de volgende baal. De folierol is eenvoudig en veilig te wisselen, staand naast de machine. De RW 1200 kan uitgerust worden met een optioneel satelliet balans gewicht, een steunrol en een extra rol voor ondersteuning van de baal.

8 RW 1400 Getrokken, zelfladende ronde balenwikkelaar 7 De KUHN RW 1400 is de meest universele zelfladende ronde balenwikkelaar. De manuele uitvoering wordt standaard bediend d.m.v. bowdenkabelbediening maar kan ook opgewaardeerd worden met baal- en wikkelingen teller en auto-stop. De standaarduitvoering wordt met deze extra unit een semiautomatische uitvoering van wikkelaar. De computergestuurde uitvoering met nieuwe elektronica en terminal met joystick geeft een volledig geautomatiseerde bediening met standaard automatische stop bij folie-eind of foliebreuk. Diverse uitgebreide automatische functies worden gebruikt in het totale wikkelproces. De RW 1400 heft probleemloos balen op tot 150 cm in diameter en 1000 kg, dit komt door de unieke lage frameconstructie met breedstaande wielen. De plaats van de wielas geeft ruimte voor een laag gemonteerde wikkeltafel en biedt alle voordelen van een gunstige gewichtsverdeling, met of zonder baal op de machine. Door de lage frameconstructie is een (actieve) valbreker voor de baal niet nodig en wordt schade aan baal en folie voor komen. De lage frameconstructie in combinatie met een perfecte gewichts verdeling tussen machine en tractor voorkomt slip tijdens transport in heuvel achtig terrein, ook tijdens het laden van een baal. Een optionele baalkeerder is leverbaar als de baal op de vlakke kant gewenst is. Tijdens transport kan het rechter transportwiel ingeklapt worden i.v.m. transportbreedte.

9 RW Getrokken, zelfladende ronde balenwikkelaar 8 De KUHN RW 1600 is de keus als u een machine zoekt met nog meer capaciteit en efficiëntie. Drie modellen zijn leverbaar. De uitvoering met manuele bediening d.m.v. kabelbediening en standaard uitgerust met baal- en wikkelingenteller en auto-stop. De standaard uitvoering wordt met deze extra unit een semiautomatische uitvoering van wikkelaar. De elektrisch/hydraulische joystickbediening voor het automatisch lossen van de baal, naast een aantal andere directe bedieningsfuncties. De computergestuurde uitvoering met alle informatie en functies volledig geautomatiseerd in het wikkelproces. De RW 1600 kan balen laden tot 1200 kg. Het unieke RW 1600 ontwerp heeft een geïntegreerd contragewicht in de linkeras, dit maakt het mogelijk een tweede baal te laden en te transpor teren als er nog een baal op de wikkeltafel ligt, alles voor maximale capaciteit van de machine. De plaatsing van de wielas laat een lage constructie toe van de wikkeltafel en zorgt voor een optimale gewichtsverdeling tussen wikkelaar en tractor. Een juiste balans voorkomt het omhoog komen van de machine tijdens transport op hellend terrein. Door de lage frameconstructie blijft de baal onder alle omstandigheden onder controle en is een (actieve) valbreker voor de baal niet nodig. De complete nieuwe elektronica resulteert in een verhoogde functionaliteit, ergonomie, veiligheid en capaciteit. De wikkelaar wordt bestuurd met een makkelijk en volauto matisch computersysteem met een geïntegreerde joystick en standaard automatische stop bij folie-eind of foliebreuk. De RW 1600 C is met deze nieuwe elektronica in combi natie met het AUTOLOAD systeem één van de snelste wikkelaars met enkele pre-stretcher en wikkeltafel op de markt. De nieuwe RW 1600 C heeft een geïntegreerde AUTOLOAD functie: AUTOLOAD is een innovatief systeem dat balen automatisch oppakt en naar de wikkeltafel transporteert, zonder enige handeling van de bestuurder. Het oppakken van een tweede baal tijdens het wikkelproces is mogelijk, de baal wordt met de laadarm opgepakt en halverwege vastgehouden. Zodra het wikkelproces klaar is wordt de wachtende baal automatisch verder getransporteerd naar de wikkeltafel. De bestuurder kan beide handen aan het stuur houden en hoeft niet keer op keer op een knop te drukken om een baal te laden.

10 RW 1800 Zelfladende, ronde balenwikkelaar met dubbele satelliet voor hoge capaciteit 9 De RW 1800 is de capaciteitsmachine van KUHN met de nieuwste technische toepassingen. Het gepatenteerde laadsysteem, met de laadarm geïntegreerd in de wikkeltafel zorgt voor een gelijkmatig transport van de baal richting wikkeltafel voor het wikkelen start. Dit concept maakt het mogelijk achter een tractor of direct achter een pers te werken als wikkelaar. De RW 1800 laadt en lost de baal in lijn met de pers zijn rijrichting. Een uitgebreid aantal mogelijkheden en opties maakt de RW 1800 een van de meest complete en flexibele wikkelaars met dubbele satelliet op de markt. Manueel, joystick of computergestuurd, enkele of dubbele satelliet, conventioneel of 3-D wikkelen, grote wielen, een baalkeerder of afstandsbediening, de RW 1800 kan uitgerust worden zoals u dat wenst. De RW 1800 (alleen C-modellen) gebruiken dubbele satellieten zoals die ook op de KUHN BalePack combinaties worden gebruikt. Op de computergestuurde uitvoeringen wordt door gebruik van een proportioneel elektrisch/hydraulisch ventiel een soft-start gemaakt bij aanvang van het wikkelen voor op volle snelheid gewikkeld wordt. Aan het einde van het wikkelproces wordt de snelheid gereduceerd. Een optionele folie-eind/breuksensor geeft een alarmsignaal bij einde folie als de voorraadrol leeg is en bij onverwachte breuk. Na het alarmsignaal heeft de chauffeur de mogelijkheid de satellieten met halve snelheid verder te laten wikkelen met maar een pre-stretcher met folie in gebruik, tot de baal volledig gewikkeld is.

11 10 De RW 1800 laadt balen tot 150 cm in diameter en 1400 kg baalgewicht zonder problemen. Door het doordachte concept is het niet noodzakelijk met grote tractoren te werken, extra contragewichten of een (actieve) valbreker te gebruiken. De dubbele ondersteuning van de roterende satellieten garandeert een stabiele constructie voor de pre-stretchers rond de te wikkelen baal, onder wisselende weer- en veldomstandigheden. 3D wikkelsysteem De KUHN RW 1800 wikkelaar kan ook met het bekende 3-D wikkelsysteem uitgerust worden. 3-D wikkelen is een intelligente en innovatieve manier van folie op de ronde baal wikkelen. Het idee achter het 3-D wikkelsysteem is het beter benutten van de hoeveelheid folie over de baal en het verbeteren van de silagekwaliteit. En toch met minder meters wikkelfolie! Door eerst de folie over de cilindrische kant van de baal te trekken wordt de lucht uit de baal geperst. Zowel de randen als de totale vorm blijven beter behouden, ook bij langdurige opslag en handeling. Met de pre-stretchers in de horizontale positie draait alleen de baal op de wikkeltafel. Na het sluiten van de cilindrische kant van de baal komen de pre-stretchers in de verticale beginpositie terug voor het dichten van de vlakke kanten tot de baal volledig strak in de folie is gewikkeld. Het beste resultaat met minder meters!

12 SW Punt gedragen vierkante balenwikkelaar voor middelgrote pakken 11 De KUHN SW 1104 is een gedragen wikkelaar voor middelgrote balen van 80 cm x cm tot 180 cm in lengte en ronde balen tot 150 cm in diameter. Twee paar geprofileerde stalen rollen zorgen voor en gelijkmatige rotatie van de baal voor een regelmatige folie verdeling over de baal. De hydraulische foliesnijder heeft een lange slag om de verschillende baallengtes te kunnen ondervangen. De foliesnijder maakt een snelle en betrouwbare slag. Onder alle omstandigheden wordt de folie stevig vast geklemd voor het afgesneden wordt. 1 Twee uitvoeringen zijn leverbaar, een manueel bediende en een computergestuurde volledig automatische uitvoering met standaard afstandsbediening. De manueel bediende SW 1104 wordt vanuit de tractorcabine bediend door twee handels met bowdenkabels. Deze twee kabelunit kan ook op de wikkelaar geplaatst worden om staand naast de machine de wikkelaar te bedienen. De manuele uitvoering is standaard uitgerust met een baal- en wikkelingenteller en auto-stop. De manuele uitvoering wordt met deze extra unit een semiautomatische uitvoering van wikkelaar. De computergestuurde uitvoering gebruikt de bedieningsunit voor volledig geautomatiseerde bediening. Diverse uitgebreide automatische functies worden gebruikt in het totale wikkelproces De lage constructie van de wikkeltafel zorgt voor gelijkmatig lossen van de baal en zacht landen van de baal om schade aan de folie te vermijden. 2. Met de afstandbediening kan de wikkelaar bediend worden vanaf de tractor met voorlader en kan een stationaire unit voor de hydrauliek zorgen voor de aandrijving van de SW 1104 wikkelaar.

13 SW Zelfladende, getrokken vierkante balenwikkelaar voor middelgrote pakken 12 De KUHN SW 1604 is in twee uitvoeringen leverbaar, een manueel bediende en een computergestuurde volledig automatische uitvoering. De manueel bediende SW 1604 wordt vanuit de tractorcabine bediend door twee handels met bowdenkabels. Deze twee kabelunit kan ook op de wikkelaar geplaatst worden om staand naast de machine de wikkelaar te bedienen. De manuele uitvoering is standaard uitgerust met een baal- en wikkelingenteller en auto-stop. De manuele uitvoering wordt met deze extra unit een semiautomatische uitvoering van wikkelaar. De computergestuurde uit voering gebruikt de bedieningsunit voor volledig geautomatiseerde bediening. Diverse uitgebreide automatische bedieningsfuncties worden gebruikt voor het totale wikkelproces. De KUHN SW 1604 is een getrokken, zelfladende wikkelaar voor middel grote balen van 80 cm x cm tot 180 cm in lengte en ronde balen tot 150 cm in diameter. Twee paar geprofileerde stalen rollen zorgen voor een gelijkmatige rotatie voor een regelmatige folieverdeling over de baal. De hydraulische foliesnijder heeft een lange slag om Voor transport kunnen beide de verschillende baallengtes te kunnen ondervangen. transportwielen naar binnen geklapt worden, hydraulisch is optioneel. Onder alle omstandigheden wordt de folie stevig vast geklemd voor het afgesneden wordt. De automatische parallel laadarm zorgt voor een probleemloze opname van de baal. De lage machine constructie in combinatie met grote banden biedt een grote stabiliteit waardoor een tweede baal geladen kan worden terwijl de eerste baal gewikkeld wordt en de capaciteit van de machine toeneemt. De lage hoogte van de wikkelaar zorgt voor een geleidelijke overgang tussen machine en bodem, zonder schade aan de folie.

14 SW 4004 Eenvoud versterkt innovatie 13 Door de solide, hydraulisch in- en uitschuifbare portaalconstructie wordt een uniek Drive Trough concept gecreëerd. Op het veld resulteert dit niet alleen in een brede opname mogelijkheid van de baal en een extreme stabiliteit, maar ook in een perfect zicht op het gehele wikkelproces. Balen die in een hoek van het perceel liggen, moeilijk opneem baar, kunnen eenvoudig achterwaarts opgepakt worden. Door de machine hydraulisch in te schuiven is de transport breedte maximaal 250 cm. De hydraulisch verstelbare dissel wordt via de bedieningsterminal aangestuurd. De machine is door- middel van een cat.ii aankoppeling in combinatie met een draaikop extreem wendbaar. De stevig geconstrueerde dissel is tevens voorzien van 10 houders (optioneel) om extra rollen wikkelfolie mee te kunnen nemen. Wielen De 15.0/55-17 banden zorgen voor een goed draagvermogen met een minimum aan bodemverdichting. De standaard gemonteerde spat- borden verhinderen dat de wikkelfolie beschadigd raakt tijdens het transport. Verlichting met geïntegreerde reflectoren zijn eveneens standaard. Baalafmetingen De SW 4004 kan balen tot kg probleemloos wikkelen. - Rechthoekige grote balen: 120 cm x ( cm) x 200 cm, inclusief dubbele balen van 120 cm x 70 cm x 200 cm - Vierkante balen: 80 cm x (60 cm 90 cm) x 200 cm - Ronde balen tot 150 cm diameter zonder speciale aanpassingen. Baaltransport De twee dubbele stalen rollenparen met speciale toprollen worden aangedreven en gestuurd door een Mechanische middenaandrijving. Dit gepatenteerde rollensysteem laadt de baal horizontaal zonder risico op vervuiling door de grond. De baal wordt vervolgens in een voorgeprogram meerde positie geplaatst voor het wikkelproces start. Door gebruik te maken van de kortere toprol, kunnen de folie-houders lager geplaatst worden. Hierdoor wordt de folie optimaal over het midden van de baal gewikkeld waardoor de folie strakker gespannen wordt en een betere afsluiting tegen zuurstof gecreëerd wordt. Dit komt de silage kwaliteit ten goede.

15 Het hydraulische schuifsysteem in combinatie met de verstelbare dissel reduceert de transportbreedte tot 250 cm. ISOBUS De SW 4004 is de eerste wikkelaar op de markt die volledig ISOBUS compatibel is. Voorgeprogrammeerde baalafmetingen en aantal lagen folie kunnen eenvoudig geselecteerd worden door een simpele druk op de knop. De SW 4004 past het wikkelproces automatisch aan het aantal geleverde liters olie per minuut van de trekker. De standaard geïntegreerde ½ snelheidsfunctie kan steeds handmatig geactiveerd worden of auto matisch indien de machine is uitgerust met de optionele foliebreuksensoren. Door gebruik te maken van ISOBUS en Intelliwrap is de capaciteit zodanig verhoogd dat de wikkelaar de pers kan bijhouden. Samengevat: intelligente software die eenvoudig is in gebruik. Tractoren voorzien van een eigen ISOBUS terminal behoeven geen 2 1 aparte bedieningunit. Voor andere tractoren heeft u bij KUHN de keuze uit 2 verschillende terminals, de VT 50 en CCI 100. IntelliWrap Door de toepassing van IntelliWrapTM op de SW 4004 is de machine eenvoudiger en volledig onder controle. IntelliWrapTM gebruikt geavanceerde elektronica en hydrauliek om het wikkelproces te sturen. Bovendien wordt de overlap constant gecontroleerd, wat de flexibiliteit ten goede komt. Afhankelijk van lokale omstandigheden, gewastoestand en bewaarperiode kan de chauffeur eenvoudig het aantal lagen (4, 5, 6, 7, 8, 9,...) ingeven in de bedieningsunit. IntelliWrapTM zal dan automatisch deze ingevoerde gegevens aanpassen aan de reeds ingegeven baalmaat. Samengevat: excellente verdeling van de folie rond de baal met besparing op de hoeveelheid folie en/of verhoogde bewaarkwaliteit. 14 kiezen voor 5 lagen folie 3 verhoging van de draaisnelheid van de baal De baal wordt bedekt door drie lagen met 67% overlap 4 laatste 2 lagen folie met 50% overlap Aftakas aangedreven hydrauliek-unit Ondanks dat de SW 4004 maar l/min nodig heeft kan de wikkelaar met een eigen, aftakas aangedreven Load-Sensing hydraulieksysteem uitgerust worden. De SW 4004 kan dan in combinatie met iedere tractor functioneren. Onafhankelijk van de beschikbare hoeveelheid hydrauliek-olie van de tractor. De unit wordt eenvoudig op de dissel van de wikkelaar gemonteerd zonder beperking in wendbaarheid tijdens het werk. CCI 100 De ISOBUS compatible CCI monitor heeft een groot kleurenscherm (21,6 cm) met duidelijke informatie. De bediening van de machine is eenvoudig door middel van het touch screen en de grote soft-touch knoppen. De CCI 100 terminal is ook te gebruiken in combinatie met andere ISOBUS machines. VT 50 De KUHN ISOBUS VT 50 terminal heft een kleurenscherm van 14,5 cm met duidelijke informatie. Aanpassing kunnen eenvoudig ingevoerd worden door middel van het touch screen en de grote soft-touch knoppen. De VT 50 terminal kan specifiek voor de KUHN ISOBUS machines gebruikt worden.

16 SPECIFICATIES RW 1100 RW 1200* RW 1400 RW 1600 RW 1800 SW 1104 SW 1604 SW 4004 Gewicht en afmetingen Totale lengte (m) 2,51 2,27 2,51 4,20 4,47 2,47 4,86 4,70 Transportbreedte (m) 1,78 1,32 2,45*** 2,69 2,55 2,29 2,49*** 2,50 Gewicht (kg) Transporthoogte (m) 2,03 2,43 2,28 2,58 3,06 2,03 2,29 2,75 Banden standaard /80x12 15/55x /80x /55x17 15/55x17 Banden optioneel /55x /80x18 400/60x ,0/45x17 Baalafmetingen Maximale afmeting rond (breedte x diameter) (m) Maximale afmeting vierkant (breedte x hoogte x lengte) (m) 1,25 x (1,00 x 1,50) - (1,20-1,50) x (1,00-1,50) 0,80 x (0,60-0,90) x 1,80 (1,20-1,50) x (1,00-1,50) 0,80 x (0,60-0,90) x 1,80 (1,20-1,50) x (0,90-1,50) 0,80 x (0,60-0,90) x 2,00 1,20 x (0,60-1,00) x 2,00 Maximaal baalgewicht (kg) ** ** 1500 Benodigde olie-aanvoer (l/min) 26 bij 150 bar 24 bij 150 bar 26 bij 150 bar 26 bij 150 bar 35 bij 150 bar 26 bij 150 bar 26 bij 150 bar bij 180 bar Bediening Bowdenkabel Teleflexbediening (m) n n n n n n n - Elektrisch/hydr. met joystick bediening (s) m m Computergestuurde bediening (c) m m m m m m m n Afstandbediening (c) n - m m m n m - ISOBUS control n Folie-afsnijder n n n n n n n n Pre-stretcher Enkele pre-stretcher 750 mm folie n n n n n n n - Dubbele pre-stretcher 750 mm folie In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en/of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en). UW DEALER: m - - n Adapter voor 500 mm folie m - m m Opties Houder voor 4 extra folierollen m / 3 - m / 3 m / 2x3 m / 3x2 - m / 2x3 n / tot 10 Baal- en wikkelingenteller (m model) m n m n n n n n Auto-stop unit bij einde wikkelen (m model) m n m n n n n n Auto-stop unit bij foliebreuk of folie-eind (c model) m - n n m m m m Rubberen valbreker - - m m m - m - Baalkeerder m - m m m Verlichting met borden - - m n n - n n ½ snelheid sensor bij foliebreuk of folie-eind (c) m - - n n = standaard m = optioneel - = niet leverbaar ** met extra contragewicht *** wielen ingeklapt voor transport KUHN - GELDROP B.V. - The Netherlands PACKO Agri 8210 Zedelgem Tel. : (050) Ciney Tel. : (083) BELGIE Reesink Technische Handel B.V. Woudhuizermark AC Apeldoorn Postbus AE Apeldoorn Telefoon : Om het milieu te beschermen is deze folder op chloorvrij papier gedrukt / Printed in the Netherlands - ZPAJO2NL A Copyright KUHN 2011

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST!

RW - SW. Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST! RW - SW Ronde- en Vierkante Balenwikkelaars 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 BALENWIKKELAARS VAN KUHN OP Z N BEST! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, KUHN WIKKELAARS Door onder

Nadere informatie

Ronde- en vierkantebalenwikkelaars. RW-SW Serie. be strong, be KUHN

Ronde- en vierkantebalenwikkelaars. RW-SW Serie.   be strong, be KUHN Ronde- en vierkantebalenwikkelaars RW-SW Serie www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 RW-SW Serie KUHN BALENWIKKELAARS PERFECT GEWIKKELDE BALEN: TOPKWALITEIT DIE U ZOEKT Elke stap in het wikkelproces moet kloppen,

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

FOLIE BINDING FBP be strong, be KUHN

FOLIE BINDING FBP be strong, be KUHN FOLIE BINDING FBP 3135 www.kuhn.com be strong, be KUHN FBP 3135 KUHN Folie Binding Verbeter de silagekwaliteit tegen lagere kosten INTRODUCTIE VAN DE FBP 3135 MET OPTIONELE FOLIE BINDSYSTEEM Sinds de

Nadere informatie

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

VB - VBP. Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB - VBP Variabele Rondebalenpersen 2160, 2190 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! VB / VBP 2160, 2190 KUHN RONDEBALEN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

Vierkantebalen-wikkelmachines. Serie G30 Q & G40 Q

Vierkantebalen-wikkelmachines. Serie G30 Q & G40 Q s Serie G30 Q & G40 Q GÖWEIL / Serie G30 Q & G40 Q / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Nadere informatie

Vierkantebalen-wikkelmachines. Serie G30 Q & G40 Q

Vierkantebalen-wikkelmachines. Serie G30 Q & G40 Q s Serie G30 Q & G40 Q GÖWEIL / Serie G30 Q & G40 Q / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN

Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen 1 BALE BARON BUNDEL BEVAT 21 KLEINE VIERKANTE BALEN BEHEER RUIMTE & TIJD Het beste systeem voor het automatisch verpakken van kleine balen.

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Rondebalen-wikkelmachines. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi

Rondebalen-wikkelmachines. G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi Rondebalen-wikkelmachines G3010 Standard Exclusiv Farmer Profi GÖWEIL / Serie G30 / Pagina 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Oostenrijk Tel.: +43 (0)7215 2131-0 / Fax:

Nadere informatie

MR 820 & MR 1210 MultiBalers

MR 820 & MR 1210 MultiBalers MR 820 & MR 1210 MultiBalers Quality for green fields all over the world. Wij van AGRONIC weten dat het werk in weinig tijd gedaan moet worden. U verwacht loyaliteit en prestatie van uw machines om de

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

FB - FBP. Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

FB - FBP. Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB - FBP Vastekamer Rondebalenpersen 2135 en BalePack perswikkelcombinaties PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB / FBP KUHN RONDEBALEN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen,

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016 PRIJSLIJST 2016 netto prijzen AF BRODOWO, POLEN AFWEEGMACHINES BAND WEEGMACHINES Geschikt voor Capaciteit WR30 - Twee PVC banden - Weeg container 30 kg - Koppelbaar met verpakkingsmachine WP30 Eco WPS50

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT GIGANT 500-700-900 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT Gigantisch veel voordeel met de Gigant Natuurlijk gunt u uw vee het beste. Maar u moet ook rekening houden met de kosten. Wilt u zowel kwaliteit

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN.

NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. NIEUWE ROLBALENPERS. HOGE KWALITEIT IN GROTE HOEVEELHEDEN. PERS ZO VEEL EN ZO LANG ALS NODIG: U GENIET VAN HOGE CAPACITEIT EN VOLLEDIGE BETROUWBAARHEID. EFFICIËNTE INVOER EN PRECIES SNIJDEN VERHOGEN DE

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

LELY ATTIS. Rondebalenwikkelaars. Rondebalenwikkelaars met een grote capaciteit. innovators in agriculture

LELY ATTIS. Rondebalenwikkelaars. Rondebalenwikkelaars met een grote capaciteit.  innovators in agriculture LELY ATTIS Rondebalenwikkelaars Rondebalenwikkelaars met een grote capaciteit www.lely.com innovators in agriculture Het beste voer is goed verpakt Goed wikkelen Afhankelijk van het gewas en de gewenste

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE TA-SERIE BUSINESS NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE FOCUS OP DESIGN EN FUNCTIE De nieuwe TA-serie van BISON bestaat uit 4 modulair opgebouwde basismodellen die in een volledig uitgeruste Business -versie

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat CLASSIC 40-50-60 NL ZAGEN MET DRIEMAAL S solide SIMPEL SAFE solide De Classic zaagmachines zijn medeontworpen om onder zware omstandigheden massief hout te kunnen verwerken. De machines zijn gebouwd van

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S TRIOMIX S 800-1000-1200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S De Triomix S: geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal Voor uw veestapel is alleen het beste goed genoeg. Als u zowel de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

De zuinige Hefvermogen tot 3000 kg Nuttige breedte 800 tot 1200 mm Hefhoogte tot 7500 mm Stacabine of dwarszit cabine Elektrische meerwegzijladers

De zuinige Hefvermogen tot 3000 kg Nuttige breedte 800 tot 1200 mm Hefhoogte tot 7500 mm Stacabine of dwarszit cabine Elektrische meerwegzijladers De zuinige Hefvermogen tot 3000 kg Nuttige breedte 800 tot 1200 mm Hefhoogte tot 7500 mm Stacabine of dwarszit cabine Elektrische meerwegzijladers Binnen- en buitengebruik Proportionele ventieltechniek

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Volledige sturing - met de voet. Laat de mogelijkheden open - elke dag. schakelaar mechanische

Volledige sturing - met de voet. Laat de mogelijkheden open - elke dag. schakelaar mechanische X X Top ergonomie gecombineerd met uw individuele wensen uw eigen werkpaand Ideaal i.v.m. reiniging door assistente geen belemmering bij de voorruitstap uit de behandelstoel. Ook leverbaar met afzuig vanuit

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Precision T2. 2-kops zaagmachine

Precision T2. 2-kops zaagmachine 1 Virtueel neigen van de zaagunits 2 HS High Speed Precision T2 De EMMEGI PRECISION T2 is een met 3 of 5 gestuurde servo-assen voor het zagen van aluminium en PVC, met automatische beweging van de mobiele

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

Langer thuis wonen! GRIPO ALU grijppaal voor een gemakkelijker dagelijks leven. Functionele hulpmiddelen

Langer thuis wonen! GRIPO ALU grijppaal voor een gemakkelijker dagelijks leven. Functionele hulpmiddelen Langer thuis wonen! GRIPO ALU grijppaal voor een gemakkelijker dagelijks leven Functionele hulpmiddelen www.prestonability.com Één systeem - ontelbare mogelijkheden GRIPO ALU een veilige ondersteuning

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ALGEMEEN De borstel, gemonteerd op een D.I.N. aanbouwplaat [BorstelZijde] en standaard voorzien van steunvoeten kan door één persoon op- en afgebouwd worden. AANBOUWPLAAT VRACHTWAGENZIJDE

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA X-TRA V6004T V6004T X-TRA Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel Algemene beschrijving van de Sierra T650 schrootschaar met persfunctie In de wereld van metaalrecycling zijn een optimale prijs/kwaliteitverhouding

Nadere informatie

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren Snelloop-Roldeur Soft Touch De wereld van deuren 1 EFA-SRT Soft Touch De snelroldeur EFA-SRT Soft Touch is een speciaal voor de intensieve industriële toepassing geconstrueerde aanrijdbestendige snelroldeur.

Nadere informatie