SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam"

Transcriptie

1 SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam

2 KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds En dat merk je.

3 ID Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines en dat ziet u terug in de kwaliteit en de werking van de machines. Als partner in mest biedt Veenhuis een compleet programma voor het transport, aanwenden en bewerken van mest. Voor elke situatie heeft Veenhuis een passend aanbod. In deze brochure vindt u de complete lijn zoden- en bouwlandbemesters van Veenhuis.

4 BEMESTER- COMPONENTEN Optimale mestverdeling Het bolle deksel en de centrale invoer op de Veenhuis snijverdeler zorgen voor een optimale vloeistofstroom die de mest door de speciaal gevormde gaten leidt, zodat een gelijkmatige meststroom ontstaat die over de volle breedte wordt verdeeld. Goede snijkwaliteit De mest wordt in de snijverdeler onder een hoek versneden. Door middel van de D-vormige gaten is de kans op verstopping minimaal. Extra messen kunnen worden gemonteerd om de dosering bij verschillende giften nog beter te kunnen waarborgen. Geen mengsel van olie en mest Door de afzonderlijke keerringen in de aandrijving van de snijverdeler is het onmogelijk dat mest en olie bij elkaar komen. Mocht een van beide keerringen door beschadiging lek raken, is dit via een lekkanaal snel zichtbaar. Verticale snijverdeler De 12 meter bemesters zijn uitgerust met twee verticale snijverdelers die voor een optimale mestverdeling zorgen. De verdeler heeft een uniek snijsysteem welke de dertig uitloopbuizen met een diameter van veertig mm voedt. Parallellogram Per element zijn er twee schijven opgehangen. Het element beweegt op en neer middels een hydraulisch geveerd parallellogram. De elementen zijn zowel spoorvolgend als bodemvolgend en hebben daardoor een perfecte aanpassing aan de bodem waardoor zodenbeschadiging wordt voorkomen.

5 Driedelige schijf De vorm van de zelfslijpende schijf zorgt voor voldoende ruimte in de zode bij een minimale diepte. Elke schijf is voorzien van een set duurzame lagers en keerringen die weinig onderhoud vragen. Het smeren gebeurt eenvoudig vanaf de achterzijde van de bemester. Voetafsluiters en uitstroomrubbers De dubbelwerkende hydraulische voetafsluiters sluiten volledig. Hiermee wordt vervuiling op de kopakker en het erf voorkomen. Door de speciale vorm van de uitstroomrubbers wordt de mest gemakkelijk en netjes zonder spatten in de zoden gelegd. Veilig transport Door de hydraulische transportvergrendeling kan de bemester veilig worden vervoerd. De bouwlandbemesters zijn standaard voorzien van transport afscherming en de zodenbemesters kunnen worden uitgevoerd met hydraulisch wegklapbare transportafscherming. Pneumatische voetafsluiters Alle bemesters zijn leverbaar met pneumatische voetafsluiters om nauwkeurig te kunnen bemesten. Door deze techniek kan er met afsluitbare secties worden gewerkt waardoor koppeling met GPS- RTK perfect mogelijk is.

6 ZODEN- BEMESTERS Het zodenbemester productenprogramma van Veenhuis bestaat uit vijf series. ECOJECT Onderhoudsarme degelijke zodenbemester voor de boer en kleine loonwerker. Maximale werkbreedte: 8,36 m EUROJECT 3000 Professionele bemester voor intensief gebruik en het beste resultaat. Maximale werkbreedte: 8,74 m EUROJECT 3500 Robuuste bemester voor bemestingtanks en zelfrijders. Maximale werkbreedte: 8,75 m EUROJECT 4500 Robuuste bemester met grote schijven. Maximale werkbreedte: 7,14 m EURO 1200 Professionele bemester met een werkbreedte van 12 meter.

7 De Veenhuis Ecoject is het instapmodel van Veenhuis bemesters. EIGENSCHAPPEN Werkbreedtes van 5,32 tot 8,36 meter Goed bodemvolgend Dubbelwerkende hydraulische voetafsluiters De ideale instap in mesttechniek Voorzien van schijven met een diameter van 300 mm en een breedte van 20 mm ECOJECT Deze bemester is ontwikkeld voor de lichtere getrokken tanks en simpel en degelijk geconstrueerd waardoor deze onderhoudsarme machine een hoge levensduur kan bereiken. ZODENBEMESTERS ZODENBEMES- ECOJECT Hydraulisch inklapbaar met transportvergrendeling Opties Trap met plateau Leverbaar met Farmject kouterbeitel of schijf Hydraulisch wegklapbare transportafscherming De Ecoject bemester is onderhoudsarm en bodemvolgend door het bladgeveerde element. De naven zijn voorzien van smeringsnippels om water buiten te houden.

8 De Euroject 3000 is de professionele bemester ontwikkeld voor getrokken bemestingstanks. EIGENSCHAPPEN EUROJECT 3000 Een professionele Veenhuis bemester Leverbaar in werkbreedtes van 5,32 tot 8,74 meter Optimaal bodemvolgend door hydraulisch pendelend parallellogram Voorzien van schijven met een diameter van 350 mm en een breedte van 24 mm Opties Hydraulisch wegklapbare transportafscherming Trap met plateau Automatische vetsmering Snelkoppelbok Multifaster Alle Euroject bemesters zijn voorzien van het Veenhuis parallellogram element. Door de constructie en ophanging zijn de parallellogram elementen optimaal spoor- en bodemvolgend waarbij het uitstroomrubber altijd met een hoek van 90 graden ten opzichte van het land bemest. De Euroject bemesters zijn voorzien van de unieke 3-delige schijf en blijft ook tijdens slijtage scherp.

9 De Euroject 3500 is een robuuste bemester voor bemestingtanks en zelfrijders. EIGENSCHAPPEN Leverbaar in werkbreedtes van 6,30 tot 8,75 meter STERKE frameconstructie Voorzien van schijven met een diameter van 350 mm en een breedte van 24 mm Voorzien van slangdragers voor aflopende slangen Dezelfde optiemogelijkheden als de Euroject 3000 EUROJECT 3500 Enkel paralellogramuitvoering Het standaard enkele parallellogram is voorzien van twee schijven, deze uitvoering is leverbaar in de werkbreedtes 6.30, 7.00, 7.70, 8.40 en 8.75 meter. HD-uitvoering De Euroject 3500 is optioneel leverbaar in Heavy Duty-uitvoering. In deze HD-uitvoering worden er per element vier schijven gemonteerd en deze is leverbaar met werkbreedtes van 7,00 meter en 8,40 meter. ZODENBEMESTERS EUROJECT 3000/ 3500

10 De Euroject 4500 is een robuuste bemester ontwikkeld voor rijenbemesting, het bemesten op grasland én ontbeteeld bouwland. EIGENSCHAPPEN EUROJECT 4500 Leverbaar in werkbreedtes van 5,63 en 7,14 meter te gebruiken als rijenbemester, op een rij-afstand van 75 cm Voorzien van schijven met een diameter van 450 mm Door de grote schijfdiameter ook geschikt voor bouwlandbemesting Dezelfde optiemogelijkheden als de Euroject 3000 Met de Euroject 4500 is het mogelijk om de helft van de elementen afgesloten en opgetrokken vast te zetten. De andere helft van de elementen is dan in werking met een rij- afstand van 75 cm. Hierdoor is deze bemester ook te gebruiken voor rijenbemesting in bijvoorbeeld maïs.

11 De Euro 1200 is met 12 meter de breedste Veenhuis zodenbemester. EIGENSCHAPPEN De breedste Veenhuis bemester Perfecte bodemvolging door het hydraulisch pendelend parallellogram Minimale bodemverdichting door de werkbreedte van 12 meter Voorzien van verstelbare loopwielen met luchtbanden Optioneel uitvoerbaar met centrale smering EURO 1200 Deze zodenbemester is geschikt voor gebruik achter grote getrokken tanks, sleepslangsystemen en zelfrijdende bemestingsvoertuigen. Anders dan de andere Veenhuis bemesters is de Euro 1200 voorzien van 40 mm slangen en een verticale snijverdeler. GRASLANDBEMESTERS ZODENBEMESTERS EUROJECT 4500/ EURO 1200 Voorzien van schijven met een diameter van 300 mm EN EEN BREEDTE VAN 24 mm

12 BOUWLAND- BEMESTERS Het bouwlandbemesters productenprogramma van Veenhuis bestaat uit vier series. Terraject 200 Twee tandrijen Maximale werkbreedte: 6,50 meter Terraject 300 Drie tandrijen Maximale werkbreedte: 8,12 meter Terraject 400 Vier tandrijen Maximale werkbreedte: 6,44 meter Terraject disc Twee rijen schijven Maximale werkbreedte: 6,00 meter Nabewerking Buizenrol Verkruimelrol Tandeg Sleeptand

13 De Veenhuis Terraject 200 is ontwikkeld voor het injecteren van mest op bouwland. EIGENSCHAPPEN ontwikkeld voor getrokken tanks Leverbaar in VIER werkbreedtes; 4,72, 5,31, 5,90 en 6,49 meter Voorzien van twee rijen triltanden met slijtvaste beitels Traploos in hoogte verstelbare LOOPWIELEN TERRAJECT 200 De bemester is geschikt voor alle grondsoorten en is een ideale machine voor een getrokken tank. Door de speciale veertanden vergt de machine maar weinig trekkracht. De bemester is standaard voorzien van loopwielen met luchtbanden voor een goede instelling van de werkdiepte. Opties Diverse nabewerkingsmogelijkheden Snelkoppelbok Multifaster Trekhaak Pneumatische voetafsluiters 75 cm rijenafstand (8 rijen) BOUWLANDBEMESTERS TERRAJECT 300/

14 De Veenhuis Terraject 300 bemester is een robuuste, brede bouwlandbemester. EIGENSCHAPPEN voor getrokken en zelfrijdende tanks Leverbaar in drie werkbreedtes; 6,96, 7,54 en 8,12 meter TERRAJECT 300 De Terraject 300 is leverbaar in werkbreedtes van 6,96 meter tot 8,12 meter en is daarmee de breedste bouwlandbemester van Veenhuis. Voorzien van drie rijen triltanden met slijtvaste beitels Traploos in hoogte verstelbare LOOPWIELEN Diverse opties De Terraject 300 heeft drie rijen triltanden met slijtvaste beitels waarmee in één werkgang de mest wordt geïnjecteerd en ingewerkt. De werkdiepte is traploos verstelbaar. Opties Diverse nabewerkingsmogelijkheden Snelkoppelbok Multifaster Trekhaak Pneumatische voetafsluiters, verdeelbaar in secties 75 cm rij- afstand (10 rijen)

15 De Veenhuis Terraject 400 bemester is een robuuste bouwlandbemester met vier tandrijen. EIGENSCHAPPEN voor de grotere getrokken en zelfrijdende tanks Leverbaar in drie werkbreedtes; 5,32, 5,88 en 6,44 meter Voorzien van vier rijen triltanden met slijtvaste beitels Traploos in hoogte verstelbare loopwielen TERRAJECT 400 Dé ideale machine voor de professionele loonwerker en voor gebruik aan een zware tank en zelfrijder. Dankzij de juiste stand van de veertanden en beitels, en de traploos verstelbare werkdiepte wordt altijd een optimale werking bereikt. BOUWLANDBEMESTERS TERRAJECT 300/ 400 Opties Diverse nabewerkingsmogelijkheden Snelkoppelbok Multifaster Trekhaak met rem/verlichting aansluiting Pneumatische voetafsluiters

16 De Terraject Disc is een schijvenegbemester die in één werkgang de stoppel lossnijdt, omkeert en met mest injecteert. EIGENSCHAPPEN Voorzien van twee rijen gekartelde schijven Leverbaar in werkbreedtes van 4, 5 en 6 meter TERRAJECT DISC De schijvenegbemester heeft twee rijen gekartelde schijven. De vier stalen loopwielen zijn middels een pen/gat verstelling in hoogte verstelbaar. De Terraject Disc is zeer geschikt voor grote getrokken tanks en zelfrijders. Perfecte grondbewerking Opties Diverse nabewerkingsmogelijkheden Snelkoppelbok Multifaster Automatisch smeersysteem Pneumatische voetafsluiters

17 BOUWLANDBEMESTERS TERRAJECT 300/ 400

18 Specificaties ZODENBEMESTERS Ecoject Werkbreedte m * Transport breedte m Gewicht kg ± ± ± ± ± ± Schijf diameter cm Ø 300 Ø 300 Ø 300 Ø 300 Ø 300 Ø 300 Aantal schijven Schijven / element Schijf afstand mm Ophanging 3- of 4 punts cat. II of cat. III * De Ecoject 8.36 heeft een afwijkende frame constructie Euroject 3000 Werkbreedte m * Transport breedte m Gewicht kg ± ± ± ± Schijf diameter cm Ø 350 Ø 350 Ø 350 Ø 350 Ø 350 Aantal schijven Schijven / element Schijf afstand mm Ophanging 3- of 4 punts cat. II of cat. III * De Euroject heeft een afwijkende frame constructie Euroject 3500 Werkbreedte m Transport breedte m ± 2.80 ± 2.80 ± 2.80 ± 2.80 ± 2.80 Gewicht kg ± ± ± ± ± Schijf diameter cm Ø 350 Ø 350 Ø 350 Ø 350 Ø 350 Aantal schijven Schijven / element Schijf afstand mm Ophanging 3- of 4 punts cat. II of cat. III Euroject 3500 HD Euro 1200 Werkbreedte m Transport breedte m Gewicht kg ± ± ± Schijf diameter cm Ø 350 Ø 350 Ø 300 Aantal schijven Schijven / element Schijf afstand mm Ophanging 3- of 4 punts cat. II of cat. III 3- of 4 punts cat. II of cat. III

19 Specificaties bouwlandbemesters Euroject 4500 (Zoden en rijenbemester) Werkbreedte m Aantal rijen 8 10 Transport breedte m ± 2.99 ± 2.99 ± 2.99 ± 2.99 Gewicht kg ± ± ± ± Schijf diameter cm Ø 450 Ø 450 Ø 450 Ø 450 Aantal schijven Schijven / element Schijf afstand mm 187,5 187,5 187,5 187,5 Ophanging 3- of 4 punts cat. III of cat. IV Terraject 200 Terraject 300 Werkbreedte m Transport breedte m Gewicht kg ±1620 ±1720 ±1800 ±1880 ±2500 ±2800 ±2880 Aantal tanden Tand rijen Aantal uitstroompijpen Tank afstand mm Aantal loopwielen Ophanging 3- of 4 punts cat. II of cat. III 3- of 4 punts cat. III of cat. IV Terraject 400 Terraject disc Werkbreedte m Transport breedte m Gewicht kg ±2320 ±2420 ±2520 ±2450 ±2650 ±2850 Aantal tanden-schijven Tand rijen Aantal uitstroompijpen Uitloopafstand Aantal loopwielen Ophanging 3- of 4 punts cat. III of cat. IV 3- of 4 punts cat. III of cat. IV BOUWLANDBEMESTERS TERRAJECT 300/ 400

20 NL/Veenhuis Machines B.V. Uitvoering en technische wijzigingen voorbehouden. Foto s kunnen optionele uitrustingen bevatten GOED, BETER, MEST veenhuis.com t f e postadres Postbus AA Raalte bezoekadres Almelosestraat HE Raalte

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid SPECIALIST MESTBEWERKING capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHE VEENHUIS Veenhuis gaat verder in mesttechniek. De productlijn mestbewerking kent de kwaliteit en degelijkheid waar Veenhuis al jarenlang

Nadere informatie

Woelers. Een uitgebreid programma

Woelers. Een uitgebreid programma Woelers Een uitgebreid programma Timor/Java/Sumba/Bali/Sumbawa Evers woelers Verdichting van de grond op uw bedrijf vormt steeds vaker een probleem. Deze verdichting heeft verschillende oorzaken, zoals

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

De Optimale keuze voor maïs, bonen, zonnenbloemen

De Optimale keuze voor maïs, bonen, zonnenbloemen Kverneland Accord Optima De universele precisiezaaimachine Accord De Optimale keuze voor maïs, bonen, zonnenbloemen en meer De oplossing voor maïs, bonen, zonnebloemen, bieten en meer. 2 Ongeacht de grondsoorten

Nadere informatie

Cenius Cenius Cenius

Cenius Cenius Cenius Cenius 1 Stoppelcultivator Cenius de allround machine voor alle bedrijfsstructuren Cenius de nieuwe generatie stoppelcultivatoren in driepuntsaanbouw! Meer dan een derde van alle bedrijfskosten op landbouwbedrijven

Nadere informatie

Werktuigtest TECHNISCHE GEGEVENS. Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte

Werktuigtest TECHNISCHE GEGEVENS. Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte TECHNISCHE GEGEVENS Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte 4,10 m Gewicht leeg (met injecteur) 12.940 kg Gewicht vol (met injecteur) 29.190 kg Oplegdruk leeg 1.040 kg

Nadere informatie

Vredo Doorzaaimachines

Vredo Doorzaaimachines Vredo Doorzaaimachines h e t e c h t e w e r k! Waarom doorzaaien? Juli 1976, een extreem droge zomer, grasland verdort, grasopbrengsten zijn laag en er dreigt een tekort aan wintervoer. Wat is dan de

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 D-124 Bestelformulier veegmachine aanvraag formulier veegmachine A-Bok Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 Cat. 1 Frontaftakas

Nadere informatie

Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine. Zaadje voor Zaadje meer succes!

Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine. Zaadje voor Zaadje meer succes! Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine Zaadje voor Zaadje meer succes! Miniair Nova Veelzijdig, uiterste precisie, economisch! 2 Kool Uien Wortels Radijs Rode bieten Komkommer Venkel Dille Witlof

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

UH planters van 2 tot 6 rijen

UH planters van 2 tot 6 rijen UH planters van 2 tot 6 rijen Precies poten: plant de kiem van uw succes Binnen het UH pootmachine gamma heeft u de keuze uit verschillende machines en uitvoeringen. Robuust, enorme capaciteit en accuraatheid

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek Teelthandleiding 8.2 oogsttechniek 8.2 Oogsttechniek... 1 2 8.2 Oogsttechniek Versie: augustus 2015 8.2.1 Inleiding In Nederland worden de suikerbieten machinaal geoogst. Op 90 tot 95% van het areaal doen

Nadere informatie

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund LEMKEN Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund: Het concept De moeilijke kosten- en arbeidssituatie van vele landbouwbedrijven vraagt om werktuigen met

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Rijenbemesting met mengmest bij maïs

Rijenbemesting met mengmest bij maïs Rijenbemesting met mengmest bij maïs Auteurs Gert Van de Ven 14/03/2014 www.lcvvzw.be 2 / 10 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 3 Inleiding... 4 De technieken... 5 Mest toedienen voor het zaaien... 5 Rijenbemesting

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Kverneland Rotorkopeggen. De complete serie rotorkopeggen

Kverneland Rotorkopeggen. De complete serie rotorkopeggen Kverneland Rotorkopeggen De complete serie rotorkopeggen 2 Kverneland Volledige serie starre en opklapbare kopeggen Een perfect zaaibed onder alle omstandigheden 2 Om te voldoen aan de steeds grotere vraag

Nadere informatie

GL 420. 4-rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet

GL 420. 4-rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet GL 420 4-rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet GL 420: een pootmachine met een plus Wie als aardappelteler succesvol wil telen, moet snel op veranderende omstandigheden kunnen

Nadere informatie

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid 2013-2014 SPECIALIST capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHEID VEENHUIS Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine Nieuwsbrief nr.1 maart 2015 Technieken en wetgeving veranderen continu. Middels de nieuwsbrief gaan we proberen u een aantal keer per jaar op de hoogte te houden van de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders

464-524T-524-553-604-683-763(C)- 834T-903(C)-1103C-1134T-1404C. Fanex Cirkelschudders 464524T524553604683763(C) 834T903(C)1103C1134T1404C Fanex Cirkelschudders 2 Schudders gemaakt door de uitvinders Ruime ervaring CompactLine De CompactLine onderscheidt zich door de onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

nieuw van Jippa stal & weide programma

nieuw van Jippa stal & weide programma nieuw van Jippa stal & weide programma Foto komt niet overeen met de geleverde ronde voerruif Voerruiven Voerruiven van Jippa zijn de ideale ruiven voor het bijvoeren op de weide. In alle seizoenen inzetbaar

Nadere informatie

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken

323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504. Andex cirkelharken 323-353-393-423(T)-433-463-694-713-724-764-773-784-844-1103-1504 Andex cirkelharken ...CompactLine of ProLine? Onderhoudsvrije oliebadaandrijving. Tandarmlagers en curvebaan draaien in een gesloten oliebad.

Nadere informatie

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens Rotex 450-452-550-552 Rotex opraapwagens Rotex 550-552 Met een volume van 55m³ en een totaal beladen gewicht van 20 ton, is de Rotex 550 een rotor opraapwagen die gigantische capaciteit biedt voor de grasoogst.

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER GEZOND VERSTAND GAAT VERDER. DISCMASTER, CONTINUE IN BEWEGING. FlexProtect De schijvenmaaiers zijn uitgevoerd in een herkenbare complete lijn met een sterk design. Vooral de

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

SUPERIEURE VORMGEVING

SUPERIEURE VORMGEVING SUPERIEURE VORMGEVING REEDS 40 JAAR STREVEN NAAR PERFECTIE Life Fitness, het bedrijf dat de originele Lifecycle -fiets op de markt bracht, introduceert nu de Lifecycle GX. Deze fiets is biomechanisch ontworpen,

Nadere informatie

Optima De universele precisiezaaimachine. Accord. De Optimale keuze!

Optima De universele precisiezaaimachine. Accord. De Optimale keuze! Optima De universele precisiezaaimachine Accord De Optimale keuze! De oplossing voor maïs, bonen, zonnebloemen, bieten en meer. 2 Ongeacht de grondsoort en de omstandigheden waaronder u werkt, biedt Kverneland

Nadere informatie

Tuchel aanbouw veegmachines

Tuchel aanbouw veegmachines Tuchel aanbouw veegmachines KWALITEIT GEGARANDEERD Wanneer u met onze produkten tevreden bent, er in uw dagelijks werk optimaal door ondersteund wordt en uw wensen werkelijkheid worden, dan hebben wij

Nadere informatie

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek 2014 Pijpondersteuning Bekkering lastechniek. Brasem 8 4941 SE Raamsdonksveer Tel. +31(0) 162-510542 Fax. +31(0) 162-510072 Belder 25B 4704 RK Roosendaal Tel. +31 (0) 165-395506 fax. +31 (0) 165-399715

Nadere informatie

Steketee IC. Automatische Schoffelmachine

Steketee IC. Automatische Schoffelmachine Steketee IC Uw specialist in grondbewerking en onkruidbestrijding Automatische Schoffelmachine De IC is de nieuwe schoffelmachine van Steketee die aan de hand van camerabeelden nauwkeurig en snel om de

Nadere informatie

Eindstop. Geleidingen. Pneumatisch hefbare onderrollen. Digitale uitlezing. Frame

Eindstop. Geleidingen. Pneumatisch hefbare onderrollen. Digitale uitlezing. Frame Eindstop Geleidingen De Elcon DS is voor de horizontale geleiding uitgevoerd met een gehard stalen as. Deze zorgt voor een nagenoeg wrijvingsvrije loop van de zaagbalk. De zwaar uitgevoerde hulpgeleider

Nadere informatie

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton 15. Lieren 0,2 tot 35 ton 116 Red Rooster luchtlieren zijn op maat gemaakte producten. Vele constructies zijn mogelijk en er zijn vele normen en selectiecriteria voor het kiezen van een lier. In dit voorwoord

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Centaur Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Zoekt u een multifunctionele grondbewerkingsmachine? Een machine voor ondiepe

Nadere informatie

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI

Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Actieprijslijst SAF profielwals type DS 60 PLUS HPQI Aandrijving De machine is uitgevoerd met 3 aangedreven rollen ( geen slip), een waarborg voor optimale prestaties en voorkomen van materiaalbeschadigingen

Nadere informatie

Rollen. Een goede keus!

Rollen. Een goede keus! Rollen Een goede keus! Buizenrollen Evers Rollen Evers is met recht de fabrikant die de buizenrol heeft doorontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel bij de grondbewerkingsmachines. Daar waar andere partijen

Nadere informatie

Handleiding BOUWLANDBEMESTER SB ECO, SB PROFI EN SBB PROFI MAX. Slootsmid Mesttechniek B.V KORENBREE 40A 7271 LH BORCULO

Handleiding BOUWLANDBEMESTER SB ECO, SB PROFI EN SBB PROFI MAX. Slootsmid Mesttechniek B.V KORENBREE 40A 7271 LH BORCULO Handleiding BOUWLANDBEMESTER SB ECO, SB PROFI EN SBB PROFI MAX Slootsmid Mesttechniek B.V KORENBREE 40A 7271 LH BORCULO VOORWOORD Gefeliciteerd! U bent in het bezit gekomen van een Slootsmid SB / SBB Profi

Nadere informatie

Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine

Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine Kramer ProSeeder HS 21/22 hand-duw zaaimachine HS 21/22 De Kramer ProSeeder hand-duw zaaimachine voor alle zaaizaden PRECISIE HAND-DUW ZAAIMACHINE OPTIMAAL IN GEBRUIK EN MAXIMAAL IN KWALITEIT Een echte

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar

Taarup BIO Perswikkelcombinatie. Compacte machine en uitstekend handelbaar Taarup BIO Perswikkelcombinatie Compacte machine en uitstekend handelbaar De Taarup BIO - een compacte oplossing met hoge capaciteit. Persen en wikkelen in één werkgang De Taarup BIO is een geïntegreerde

Nadere informatie

Puma+ Zelfrijdende 4-rijige rooier

Puma+ Zelfrijdende 4-rijige rooier Puma+ Zelfrijdende 4-rijige rooier AVR Puma+ zelfrijdende rooier, compact, wendbaar, lichtgewicht in zijn klasse en vooral... een énorme capaciteit. De Puma+, 4-rijige zelfrijder is het vlaggenschip van

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

JMB Haspels. 1. Automatische elektrische (afstandbediende) slanghaspels. 2. Automatische veerhaspels. 3. Manuele slanghaspels

JMB Haspels. 1. Automatische elektrische (afstandbediende) slanghaspels. 2. Automatische veerhaspels. 3. Manuele slanghaspels JMB Haspels JMB produceert en verdeelt sinds jarenlang hoogwaardige slanghaspels voor industriële toepassingen, voor land- en tuinbouw, alsook voor particulier gebruik. In het productgamma worden drie

Nadere informatie

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000 M-stalmeststrooiers Niederländisch 02/2014 Haus der Werbung Verden Technische M 1080 M 2120 M 2120 M 3140 SZ E M 3140 SZ T M 4190 M 5210 M 6240 M A M A MA M A gegevens SW E T SZ SY SY 16 19 19 21 Enkelas

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

V e r h u u r p r i j z e n diverse uitrustingstukken 01-01-2016

V e r h u u r p r i j z e n diverse uitrustingstukken 01-01-2016 Verhuurprijzen diverse uitrustingstukken 01-01-2016 Trilblokken machineklasse type omschrijving /dag 1,5 4 ton KPH6/7 Trilblokgewicht 150kg, slagkracht 18kN.(2ton) Enkel- en dubbelexcentriek met wig CW0*

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

249,- HITACHI POWER FOR PROFESSIONALS SNOERLOZE COMBO PACKS MET SNOEIHARD VOORDEEL COMBO VOORDEEL CH14DSL-EX + DS14DSFL IN HITACHI SPORTTAS

249,- HITACHI POWER FOR PROFESSIONALS SNOERLOZE COMBO PACKS MET SNOEIHARD VOORDEEL COMBO VOORDEEL CH14DSL-EX + DS14DSFL IN HITACHI SPORTTAS HITACHI 2-2013 / 1 april t/m 31 augustus 2013 POWER FOR PROFESSIONALS TRIMMERS MET SMARTFIT SYSTEEM > 2 HITACHI GAZONMAAIERS > 5 BESCHERMINGS- MIDDELEN > 6 Pure Fire motoren goed voor groen > 7 NIEUWE

Nadere informatie

Pneuma Pneumatische z tische zaaimachine v aaimachine voor gr oor groente www.monosem.com

Pneuma Pneumatische z tische zaaimachine v aaimachine voor gr oor groente www.monosem.com De Specialist i i in precisiezaaimachines i i i i Pneumatische zaaimachine voor groente www.monosem.com NL DE SPECIALIST VOOR FIJNE ZADEN ONTWIKKELD VANUIT DE MONOSEM ERVARING Met de ervaring die MONOSEM

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier AVR maakt 2-rijig rooien betaalbaar! De 2-rijige AVR Spirit 6200 verstek bunkerrooier biedt aardappeltelers precies wat ze nodig hebben: een compacte machine die

Nadere informatie

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen CENTAUR GROUP From horsemen to horsemen Catalogus Wedstrijdkasten www.centaurgroup.be Pagina 28 Pagina 293 Welkom bij Centaur group, Hoe bestellen MAXI COVER Centaur Group is een jong en dynamisch bedrijf

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

FT FILTERS. Vredo Snijfilters HET ECHTE WERK! Nieuwe serie! Mesttanken

FT FILTERS. Vredo Snijfilters HET ECHTE WERK! Nieuwe serie! Mesttanken Vredo Snijfilters FT FILTERS Nieuwe serie! Mesttanken Mestscheiders Biogasinstallaties HET ECHTE WERK! ALLES IN EIGEN HUIS Vredo is een toonaangevende fabrikant van landbouwwerktuigen. In hoofdlijnen heeft

Nadere informatie

WB433SE AL WB433HE AL

WB433SE AL WB433HE AL Omschrijving Bestelcode excl. BTW incl. BTW KC "Electric" Serie - Staal & Aluminium Seizoen 2015 - BEnl - 140923 WEIBANG Elektrische grasmaaiers duwmodel of zelftrekkend / stalen of aluminium chassis &

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING

METAALBEWERKING PLAATBEWERKING METAALBEWERKING PLAATBEWERKING STB 70x8 & STB 100x5 Strippenbuigers A16.2 HU 1050x1,2 B Zetbank A16.3 HU 1050x1,2 SB Vingerzetbank A16.4 HU 25 ES 1020 & HU 15 ES 1500 Vingerzetbanken A16.5 HU 20 DS 1020

Nadere informatie

AEROSEM. PÖTTINGER Pneumatische zaaimachines 97+234.NL.1013. powered by innovation

AEROSEM. PÖTTINGER Pneumatische zaaimachines 97+234.NL.1013. powered by innovation AEROSEM PÖTTINGER Pneumatische zaaimachines powered by innovation 97+234.NL.1013 Voor granen en maïs AEROSEM De nieuwe pneumatische zaaimachinegeneratie voor granen en mais (enkelkorrelige zaaiing) MACHINE

Nadere informatie

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen! Grote capaciteit Ergonomische werkplek Grote bunkercapaciteit Doorgaan in zware omstandigheden In

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

Bonzer, Edlund & Kisag BEREIDING PRODUCTIE. Blikopeners & blikkenpers - Manueel & elektrisch MANUELE BLIKOPENERS ELEKTRISCHE BLIKOPENERS CROWN PUNCH

Bonzer, Edlund & Kisag BEREIDING PRODUCTIE. Blikopeners & blikkenpers - Manueel & elektrisch MANUELE BLIKOPENERS ELEKTRISCHE BLIKOPENERS CROWN PUNCH Bonzer, & Kisag Blikopeners & blikkenpers - & elektrisch MANUELE BLIKOPENERS PMS302 & 877 ELEKTRISCHE BLIKOPENERS BLIKKENPERS CROWN PUNCH C-37 Blikopeners & blikkenpers - & elektrisch Kies de juiste blikopener!

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

SAMENSTELLING INLEIDING RUIMERS

SAMENSTELLING INLEIDING RUIMERS L ANDY L ANDY SAMENSTELLING De Landy ruimer bestaat in hoofdzaak uit de volgende hoofdonderdelen: Brugconstructie met looppad in staal, roestvrijstaal of aluminium Loopwagen(s) met aandrijving, steunend

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

30.01.2012 Pagina 1 van 9

30.01.2012 Pagina 1 van 9 specificatie SCHRÖDER zwenkbuigmachine type Multi Power Bend MPB Inleiding De Multi Power Bend is een servo aangedreven zwenkbuigmachine met een draaibare bovenbalk, te gebruiken als automatische gereedschapwisselaar.

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

Stoppelbewerking in een systeem met Niet Kerende Grondbewerking. Werking en geschiktheid van machines voor Niet Kerende Grondbewerking

Stoppelbewerking in een systeem met Niet Kerende Grondbewerking. Werking en geschiktheid van machines voor Niet Kerende Grondbewerking Stoppelbewerking in een systeem met Niet Kerende Grondbewerking Werking en geschiktheid van machines voor Niet Kerende Grondbewerking Simon de Jong Projectstage DLV Plant September 2011 Stoppelbewerking

Nadere informatie

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren.

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Houtversnipperaar Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Versnipperprincipe: trommelhakselaar Maximale stamdoorsnede:

Nadere informatie

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek STANDAARD UITRUSTING

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

Vaste tand cultivatoren. Betrouwbaar en bedijfszeker

Vaste tand cultivatoren. Betrouwbaar en bedijfszeker Vaste tand cultivatoren Betrouwbaar en bedijfszeker Welsh/Burma Pionier Evers is met recht pionier op het gebied van de vaste tand cultivatoren. Al tientallen jaren heeft Evers een programma vaste tand

Nadere informatie

INFORMATIE PRODUCT. CNC-gestuurde pons-nibbelmachine Model PAC HRT 300

INFORMATIE PRODUCT. CNC-gestuurde pons-nibbelmachine Model PAC HRT 300 PRODUCT INFORMATIE PAC B.V. Van de Abeelestraat 7 4307 BM Oosterland Tel. +31 (0)111-648100 Fax +31 (0)111-641201 www.pacnet.nl E-mail info@pacnet.nl K.v.K. 24190007 B.T.W. NL 802125190B01 CNC-gestuurde

Nadere informatie

burgwal 15 8321 aa creil t +31 (0)527 27 44 55 f +31 (0)527 27 46 07 e info@staringbv.com i www.staringbv.com

burgwal 15 8321 aa creil t +31 (0)527 27 44 55 f +31 (0)527 27 46 07 e info@staringbv.com i www.staringbv.com Geachte klant! Graag willen wij ons bedrijf aan u voorstellen. Misschien kent u ons al, in dat geval is dit een hernieuwde kennismaking. Als innovatieve machinefabriek zijn wij actief in de volle breedte

Nadere informatie

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie