Mestaanwending.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mestaanwending."

Transcriptie

1

2 Veenhuis Machines weet waar het bij mestaanwending om draait. Ruim 70 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en intensieve contacten met zowel dealers als eindgebruikers stellen ons in staat om steeds in te kunnen spelen op de wensen van de professionele loonwerker en moderne veehouder, maar ook op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Met nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van mestaanwending is Veenhuis toonaangevend.

3 3 Efficiënte machines Of het nu gaat om een tank of een bemester, wanneer u een machine van Veenhuis aanschaft, bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage onderhoudskosten en de hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering. Veenhuis ontwikkelt continu nieuwe tanks en bemesters met als uitgangspunt minimale gebruikskosten over de gehele gebruiksduur, zodat u als gebruiker tijd, energie en geld kunt besparen. Breed assortiment Het brede assortiment tanks en bemesters sluit naadloos aan op de wensen en eisen van de moderne veehouder en professionele loonwerker. Door de modulaire opzet van dit machineprogramma is Veenhuis in staat om voor iedere specifieke gebruikssituatie de meest optimale uitvoering samen te stellen.

4 Bemesters Innovatieve bemesters Bij de keuze van het juiste type bemester spelen verschillende factoren een rol, zoals grondsoort, gewas, landschap, mesttank, tractor en (mest)wetgeving. Veenhuis heeft daarom een breed assortiment zoden- en bouwlandbemesters waarmee Veenhuis tevens marktleider in de Benelux is. Met vele innovatieve ontwikkelingen en patenten op haar naam, mag Veenhuis zich met recht specialist op het gebied van mestaanwending noemen.

5 5 Mestinjectie een Europese trend Een duidelijk waarneembare trend op het gebied van bemesten is het injecteren van mest in de grond. Niet alleen door nieuwe wet- en regelgevingen, maar ook door de praktische voordelen van mestinjectie. Het injecteren van mest in de grond zorgt namelijk voor een optimale en controleerbare verdeling van de mest per m² en tegelijkertijd voor een goede beluchting van de zode. Ook versmeert deze bemestingstechniek het gewas niet waardoor de doorgroei, de smakelijkheid en de kwaliteit van het gewas veel beter is. Omdat de mest dicht bij de wortels wordt afgegeven, is vervlieging van voedingsstoffen minimaal en kan men de kunstmestgift reduceren. Dit betekent een aanzienlijke kostenbesparing. Daarnaast veroorzaakt mestinjectie geen geuroverlast en uitspoeling in grond- en oppervlakte water waardoor het eveneens een milieuvriendelijke manier van bemesten is. Veenhuis biedt een compleet assortiment bemesters met verschillende werkbreedtes en met diverse specificaties. Wat alle bemesters echter gemeen hebben, zijn de hoge kwaliteit, de lange levensduur en een aantal specifieke onderdelen. Optimale mestverdeling, egale mestafgift Alle Veenhuis bemesters zijn uitgerust met dezelfde door Veenhuis ontwikkelde snijverdeler. Deze snijverdeler heeft uitlopen en doorvoerslangen van 60 mm. Het zogenaamde boldeksel en de centrale invoer zorgen voor een optimale vloeistoffenstroom die de mest door speciaal gevormde doorlaatgaten leiden zodat een gelijkmatige meststroom ontstaat. Omdat de mest onder een hoek gesneden wordt, is de kans op verstoppingen minimaal. Extra messen kunnen in de snijverdeler worden gemonteerd zodat de verdeling zowel bij dunne als dikke mest, hoge of lage dosering gewaarborgd is. Door gescheiden afdichtingen is bij lekkage vermenging van mest en olie onmogelijk. De snijverdeler is altijd hooggeplaatst en heeft aflopende slangen ten behoeve van een optimale mestdoorvoer naar de speciaal gevormde uitstroomrubbers. Door de vorm van de uitstroomrubbers wordt de mest horizontaal en drukloos afgelegd. Op alle zodenbemesters kunnen hydraulische, dubbelwerkende voetafsluiters worden gemonteerd. Dit is bij de meeste modellen standaard. Het brede assortiment bemesters van Veenhuis bestaat uit de volgende machines.

6 Farmject en Ecoject De Farmject en Ecoject zijn lichtgewicht bemesters met een eenvoudige maar robuuste frameconstructie. De Farmject is een sleufkouterbemester met speciaal gevormde en geharde beitels, onderhoudsvrij en bijzonder geschikt voor harde grondsoorten zoals klei. De Ecoject is een zodenbemester met massieve, geharde kouterschijven met een dubbele gesloten lagering. Beide bemesters hebben een sterke bladveer en gegalvaniseerde elementen waarbij de kouters en schijven per twee zijn opgehangen. De Farmject en Ecoject zijn ideale bemesters voor de veehouder en kleine loonwerker. Farmject Ecoject Euroject 3000 en 3500 De Euroject is een professionele bemester voor grote veehouders en loonbedrijven. De bemester heeft een sterk frame met een degelijke scharnierconstructie, een transportvergrendeling en een transportbreedte van ± 2.85 m. De elementen met parallellogram zijn spoorvolgend aan het frame opgehangen. De driedelige kouterschijf zorgt voor een snede met een perfecte sleufvorm die het opstropen en lostrekken van de zode voorkomt. De Euroject is leverbaar in 2 modellen, de 3000 en de De Euroject 3000 is een lichtere bemester met een schijfdiameter van 300 mm, een werkbreedte tot 7.60 m en is ontwikkeld voor getrokken tanks. De Euroject 3500 is een zwaardere bemester met een schijfdiameter van 350 mm, een werkbreedte tot 8.75 m en is zeer geschikt voor grote bemestingtanks en zelfrijders. Euroject 3000 Euroject 3500 Terraject bouwlandbemesters De Veenhuis Terraject is een serie van 3 types robuuste bouwlandbemesters met verschillende werkbreedtes. De Terraject 200 heeft 2 rijen zware triltanden en slijtvaste beitels waarmee in één werkgang de mest wordt geïnjecteerd en ingewerkt en is ontwikkeld voor getrokken tanks. De Terraject 400 heeft 4 rijen zware triltanden met slijtvaste beitels waarmee eveneens is één werkgang de mest wordt geïnjecteerd en ingewerkt. De Terraject 400 is zowel geschikt voor getrokken tanks als voor zelfrijders. De Terraject Disc is een zogenaamde schijfegbemester en heeft 2 rijen gekartelde schijven die in één werkgang zowel de zode of stoppel lossnijdt, omkeert en met mest injecteert. De Terraject Disc is geschikt voor getrokken tanks en zelfrijders. Terraject 200 Terraject 400 Terraject Disc

7 ECO 1200 voor slangtoevoersystemen De ECO 1200 is een lichtgewicht bemester die geschikt is voor de Rotomax mesthaspel en andere slangtoevoersystemen, grote tanks en zelfrijders. De bemester is uitgerust met 2 snijverdelers en een uniek systeem van 60 uitloopbuizen waardoor de mest naar de uitstroomrubbers stroomt. Deze uitstroombuizen zijn per twee in bodemvolgende elementen opgehangen. De bemester heeft een werkbreedte van 12 meter en is leverbaar met hardstalen kouterbeitels of met schijven met een doorsnede van 250 mm. ECO 1200 EURO 1200 voor slangtoevoersystemen De EURO 1200 is ontwikkeld voor bemesting van grasland, beteeld en onbeteeld bouwland. De schijven hebben een doorsnee van 300 mm en een dikte van 24 mm en zijn met een onderlinge afstand van 200 mm door middel van een parallellogramconstructie in onafhankelijke, bodemvolgende elementen opgehangen. De speciaal gevormde uitstroomrubbers blijven daardoor in rechtop-staande positie zodat de mest ook op oneffen terrein egaal en horizontaal wordt afgelegd. De bemester heeft een looprail waarlangs het trekpunt van de aanvoerslang zijdelings verplaatst wordt. Dit verkleint de kopakker en voorkomt slangebeschadiging en bovengronds bemesten. De EURO 1200 heeft een werkbreedte van 12 meter en is uitgerust met 2 snijverdelers. EURO Rotomax mesthaspel De Rotomax, het slangtoevoersysteem van Veenhuis, is een haspelwagen met een ruim 700 meter lange slang voor de toevoer van mest. Deze wordt tijdens het bemesten af- en opgerold en met de aan de haspel gekoppelde zwenkarm naast de machine gelegd. De slang ligt stil en voorkomt daardoor versmering en beschadiging van gewas en bodem. De mesthaspel is daarom ook geschikt voor gebruik in rijencultuur. Door de minimale bodembelasting kan de Rotomax al vroeg in het seizoen worden ingezet, ook op minder draagkrachtige gronden en natte omstandigheden. Door de korte opstart- en opruimtijd kan de Rotomax ook prima op kleinere percelen worden ingezet. Rotomax mesthaspel Quanta pompunit De Quanta pompunit pomt bij bemesten met een slangtoevoersysteen de mest vanuit de opslag door de toevoerslang naar de bemester. De pompunit heeft een hydraulisch bedienbare zuigarm die is voorzien van een vulturbo om de mestpomp te voeden. De zuigarm kan ook worden gebruikt om de watertank te vullen zodat na gebruik de slang en de bemester met water kunnen worden schoongespoeld. De Quanta is radiografisch bedienbaar zodat op de kopakker de mestaanvoer kan worden onderbroken en drukpieken in de toevoerslang worden voorkomen. Quanta pompunit

8 Tanks Een zekere investering Op het gebied van tanks heeft Veenhuis eveneens een zeer breed assortiment, met een passende machine voor iedere situatie en toepassing. Kenmerkend aan Veenhuis tanks zijn de lange levensduur en de geringe onderhoudskosten. Dit maakt een Veenhuis tank tot een zekere investering. De tanks kunnen worden uitgerust met verschillende technische voorzieningen.

9 9 Pompen Om de tank te vullen zijn verschillende pompsystemen mogelijk, zoals een vacuümpomp, verdringerpomp en een centrifugaalpomp. Veenhuis biedt de keuze uit twee vacuümpompen, een B&P pomp met kunststof schoepen en de Veenhuis V3 superpomp met stalen schoepen die bekend staat om de hoge vacuüm het 96%, lage vermogensbehoefte en lange levensduur. De verdringer- of draaizuigerpomp wordt vrijwel altijd met een snijfilter uitgevoerd. Verdringerpomp De centrifugaal- of microturbopompen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als hulppomp in de zuigarm bij een vacuüm of verdringer tank. Daarnaast kan de centrifugaalpomp ook als zelfvuller worden gebruikt waarbij de centrifugaalpomp in de mest wordt gebracht. Microturbopomp

10 Zuigarmen De tanks kunnen met twee verschillende zuigarmen worden uitgerust. Een korte zuigarm en een knikzwaaiarm. Beide armen kunnen optioneel worden voorzien van een centrifugaalpomp, een 10 zuigslang en een beluchtingskraan. Ook kunnen de tanks met een zogenaamd aandoksysteem worden uitgerust. Hierbij wordt de aandokarm in een trechter bij de put of silo geplaatst, dan wel in een trechter op de aanvoertank. Bedieningskast Korte zuigarm met centrifugaalpomp Lange knikzwaaiarm met centrifugaal pomp Automatische dosering Bediening De basis bediening van een EcoVac bemestingtank is hydraulisch met manifoldblok dat uit te breiden is met een eenvoudige elektronische aansturing. De Premium tank heeft het CAN-bus besturingssysteem dat door Veenhuis ontwikkeld is. Dit is een zeer betrouwbaar en uiterst gebruikersvriendelijk besturingssysteem, met een lichte en compacte bedieningskast voor het invoeren van tijd- en doseringsinstellingen. EcoFarm hefinrichting Dosering Het instellen van de mestafgifte kan door middel van verschillende doseringsregelingen. Een handbediende afsluiter met een pen-gat verstelling waarmee men in combinatie met de rijsnelheid de afgifte regelt. Of een automatische doseerregeling die via een doorstroommeter meet wat de mestafgifte is. Het bijstellen van de afgifte kan middels een elektronisch bediende kogelkraan op de tank. De automatische doseerregeling wordt aan het Veenhuis CAN-bussysteem gekoppeld. Zware hefinrichting

11 Hefinrichting De meest toegepaste hefinrichting op tanks is de 4-punts hefinrichting. Een lichtere uitvoering voor een lichte tank zoals de EcoFarm, een zwaardere uitvoering voor de zware tanks. Maar ook andere (3-punts) hefinrichtingen worden bij bepaalde types tanks toegepast. De diepteregeling kan op verschillende manieren worden ingesteld. Standaard wordt de diepte ingesteld door middel van een reduceerventiel. Optioneel kan een proportionele regeling met omgekeerde kouterdruk worden geleverd die tijdens het werken vanuit de cabine geheel traploos kan worden geregeld. Topdrukcilinder Onderstel Om het rijcomfort van de tank te verbeteren kunnen de tanks worden uitgerust met een hydraulische disselvering met topdrukcilinder. De disselvering dempt de schokken tussen tank en tractor, de topdrukcilinder verplaatst het gewicht naar de voorwielen zodat een betere grip op het land ontstaat en nog minder schokken op de weg. De tandem tank is voorzien van blad- of hydraulische vering en meeloop of gedwongen besturing. De tridem en 4-assige tanks zijn standaard hydraulisch geveerd en uitgerust met gedwongen besturing. Een aslift en bandendrukwisselsysteem zijn op een groot aantal tanks optioneel. Hydraulische disselvering met topdrukcilinder 11 Weeg en bemonstering In verband met diverse regelgevingen kunnen de meeste Veenhuis tanks met weeg-, bemonsteringen GPS-apparatuur worden uitgerust. Blad geveerd tandem onderstel Carrier onderstel Hydraulisch geveerd tridem onderstel met aslift

12 Negen verschillende type tanks Knikdissel EcoFarm enkel-as EcoFarm enkel-as Speciaal voor de veehouderij heeft Veenhuis de EcoFarm enkel-as tank ontwikkeld. Met inhouden van tot liter is deze tank door standaardisatie, beperkte optiemogelijkheden en aantrekkelijke prijs een uitstekend alternatief voor jonge, gebruikte tanks. EcoVac enkel-as en tandem De EcoVac tank is leverbaar als enkel-as en als tandem, in zowel bemester- als transportuitvoering. De enkel-as tank, met inhouden van tot liter, heeft een maximale banddiameter van mm. De tandem tank zonder wielkasten heeft een banddiameter van maximaal mm en tankinhouden van tot liter. De tank met wielkasten heeft een banddiameter van maximaal mm en inhouden variërend van tot liter. EcoVac enkel-as EcoVac tandem EcoQuad De EcoQuad is een bemestingstank die leverbaar is met een tankinhoud van en liter. De basis is een enkel-as tank met 4 in plaats van 2 naast elkaar geplaatste wielen. Deze wielen zijn per 2 scharnierend opgehangen wat zorgt voor een optimale bodemaanpassing. De EcoQuad heeft een maximale bandenhoogte van mm (bijvoorbeeld 650/65R42 banden) waardoor de tank een hoog draagvermogen bij een lage rolweerstand heeft. EcoQuad

13 Premium -enkel-as De enkel-as tanks zijn als bemesting- of transporttank, met of zonder wielkasten leverbaar. De tanks met wielkasten hebben inhouden van tot liter. De geschooppeerde en gelakte tanks hebben een ruim optiepakket. De bemestertank is geschikt voor alle types bemesters. Premium tandem Speciaal voor de professionele loonwerker is de tandem tank ontwikkeld. Een zeer complete tank met vele optiemogelijkheden, leverbaar als bemesting- of transportuitvoering en inhouden tot liter. De tanks zijn geschoopeerd en gelakt en leverbaar met inhouden van tot liter. De Premium tandem tanks hebben wielkasten en een banddiameter van mm en zijn daarom uitermate geschikt voor het bemesten van bouwland. Premium enkel-as Premium tridem Leverbaar als transporttank met inhouden tot liter en als bemestingtank met inhouden tot liter, is ook de tridem tank zeer compleet en met veel opties leverbaar. De maximale banddiameter van deze tank is mm. Premium tandem 13 Premium 4-asser De vier-assige tank wordt hoofdzakelijk verkocht als transporttank, maar is eveneens leverbaar als bemestingtank. De tank heeft een inhoud variërend van tot liter en heeft een maximale banddiameter van mm. Premium tridem Premium 4-asser

14 Premium knikdissel enkel-as en tandem De knikdisseltank is een succesvolle ontwikkeling van Veenhuis. Door toepassing van de knikdisseltrekboom zwenkt deze automatisch om wanneer de bediening van de bemester wordt ingeschakeld. Door de trekboom opzij te zwenken, rijden tractor en bemestingtank ieder in hun eigen spoor. Hierdoor worden bodemdruk en groeiremming tot een minimum beperkt. Bij het heffen zwenkt de trekboom automatisch naar de andere kant zodat de tractor scherper kan sturen. De gehele combinatie krijgt zo een kleinere draaicirkel met een kopakker van twee werkbreedtes. De knikdisseltank is geschikt voor alle types bemesters en leverbaar als enkel-as en tandem tank. Premium knikdissel enkel-as Tandem en tridem zelfdragend Speciaal voor de landen waar gewerkt wordt met grote sleepslangenbemesters, heeft Veenhuis de zelfdragende tandem en tridem tank ontwikkeld. De tank heeft een zelfdragende tankconstructie met een laag zwaartepunt en zeer grote en brede banden. De tank is leverbaar als vacuüm-, verdringer of volledige centrifugaaluitvoering. Kenmerkend aan de tank zijn de grote capaciteit en het hoge rijcomfort. Door de speciale bouwwijze is deze tank zeer geschikt voor het gebruik in combinatie met een sleepslangenbemester. Hierbij worden werkbreedtes tot 30 m aangeboden. Premium knikdissel tandem Premium tandem zelfdragend Premium tridem zelfdragend

15 De juiste machine gevonden? Veenhuis biedt op het gebied van mestaanwending een zeer ruim aanbod bemesters en tanks. Het kan dan ook niet anders of de juiste machine(combinatie) voor u staat er tussen. Voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen verwijzen we u naar de diverse productbrochures hierover.

16 Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve landbouwmachines voor mestaanwending, zoals bemesters, tanks en haakarm carriers. Met een machine van Veenhuis bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten en de hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering. Ruim 70 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en intensieve contacten met zowel dealers als eindgebruikers stellen ons in staat om steeds in te kunnen spelen op de wensen van de professionele loonwerker en moderne veehouder, maar ook op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Als specialist in mestaanwending weten wij wat er in de markt speelt. Veenhuis ontwikkelt continu nieuwe machines met als uitgangspunt minimale gebruikskosten over de gehele gebruiksduur, zodat u als gebruiker tijd, energie en geld kunt besparen NL1009/catapult - Uitvoering en technische wijzigingen voorbehouden. Foto s kunnen optionele uitrustingen bevatten. Veenhuis Machines B.V. Almelosestraat 54 Postbus 35, NL-8100 AA Raalte telefoon , fax info@veenhuis.com,

premium line degelijk duurzaam

premium line degelijk duurzaam premium line degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid Veenhuis Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam 2013-2014 SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHEID VEENHUIS Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

& PROFILINE. degelijk duurzaam

& PROFILINE. degelijk duurzaam ECOFarm, ecovac, & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Ecofarm, Ecovac en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe bemestingstank.

Nadere informatie

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

EXACTA Graslandbemester BEMESTEN

EXACTA Graslandbemester BEMESTEN EXACTA Graslandbemester BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels

Nadere informatie

TANKS & STROOIERS BEMESTEN

TANKS & STROOIERS BEMESTEN TANKS & STROOIERS BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels een

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten

Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers bemesten Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

Woelers. Een uitgebreid programma

Woelers. Een uitgebreid programma Woelers Een uitgebreid programma Timor/Java/Sumba/Bali/Sumbawa Evers woelers Verdichting van de grond op uw bedrijf vormt steeds vaker een probleem. Deze verdichting heeft verschillende oorzaken, zoals

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine Nieuwsbrief nr.1 maart 2015 Technieken en wetgeving veranderen continu. Middels de nieuwsbrief gaan we proberen u een aantal keer per jaar op de hoogte te houden van de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar Vario-Disc Veelzijdig inzetbaar Skyros/Dulmen/Salerno Vario-Disc Evers staat met beide benen in de praktijk en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen die uw werkzaamheden vergemakkelijken, verbeteren

Nadere informatie

Mechanische zaaimachines

Mechanische zaaimachines Mechanische zaaimachines EcoLine, ProfiLine en MasterLine EcoLine Licht in gewicht en zeer nauwkeurig De EcoLine nokkenrad zaaimachine kan solo gebruikt worden of in combinatie met rotorkopeg, frees of

Nadere informatie

Werktuigtest TECHNISCHE GEGEVENS. Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte

Werktuigtest TECHNISCHE GEGEVENS. Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte TECHNISCHE GEGEVENS Lengte zonder bemester 8,85 m Lengte met bouwlandinjecteur 10,90 m Hoogte 4,10 m Gewicht leeg (met injecteur) 12.940 kg Gewicht vol (met injecteur) 29.190 kg Oplegdruk leeg 1.040 kg

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator CLC Pro: Unieke verkoopargumenten Ontwikkeld voor iedere vermogensbehoefte in alle omstandigheden Universele cultivator van 3.0

Nadere informatie

FOX. PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie NL.0915

FOX. PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie NL.0915 FOX PÖTTINGER Compacte zaaibedcombinatie 97+393.NL.0915 Doordachte zaaibed bereiding FOX / FOX D FOX 300 D Onze korte FOX en FOX D combinaties maken een lichttrekkende en brandstofbesparende zaaibedvoorbereiding

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm

Berm & Sloot. Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers. The Power To PerfoRm Berm & Sloot Zijklepelmaaiers Vlakklepelmaaiers Armklepelmaaiers The Power To PerfoRm The Power to Perform Zijklepelmaaiers Roadmaster 02S Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT OPRAAPWAGENS Malone Xcel Malone Trojan-MT Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede

Nadere informatie

POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1

POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1 POWERVAC ECO EVO EXO POWERVAC SERIE - 1 THE ULTIMATE PIECE OF HEAVY DUTY EQUIPMENT Bij KOKS Special Products draait alles om de ontwikkeling en productie van voertuigen voor vacuüm-, zuig- en blaastechniek.

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM

Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Berm & Sloot THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Kverneland Accord CX-II kouter

Kverneland Accord CX-II kouter Kverneland Accord CX-II kouter Rond 1986 zijn de eerste schijfkouters op onze zaaimachines gemonteerd. Sinds 1993 biedt Kverneland het CX kouter aan, dat goed bekend staat over vrijwel de gehele wereld.

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

Gedragen schijvenmaaiers

Gedragen schijvenmaaiers Gedragen schijvenmaaiers GXS GXS P GXS-Triple GXF Maaibalk GXS De GXS schijvenmaaiers zijn uitgerust met de unieke gladde JF maaibalk die wordt gekenmerkt door: Top Service Perfect gladde onderkant Vlakke

Nadere informatie

ROTAVATOR 500 / 600 / 700

ROTAVATOR 500 / 600 / 700 ROTAVATOR 500 / 600 / 700 De originele HOWARD Rotavator - De beste in het veld Sinds 1922, hebben duizenden landbouwers over de hele wereld met de Howard Rotavator gewerkt. Vandaag heeft het HOWARD gamma

Nadere informatie

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer

EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H. Gedragen schijvenmaaiers. kneuzer EXTRΔ 228-232-428H-432H-440H Gedragen schijvenmaaiers zonder kneuzer Het hart van de EXTR EXTR stille maaibalk Al jaren staan de Vicon schijvenmaaiers bekend om hun perfecte maaikwaliteit. De opdracht

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit Uienoogst machines Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit NL VSS AMAC LKU De VSS AMAC Uienloofklapper (LKU) is uitermate geschikt voor het snijden van uienloof. De VSS AMAC LKU onderscheid zich

Nadere informatie

BECO Landbouwkipwagens

BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens De BECO landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en fabricage van kipwagens. Vanzelfsprekend zijn in het ontwerp

Nadere informatie

Mechanische klepelmaaiers

Mechanische klepelmaaiers Productenoverzicht Mechanische klepelmaaiers Diverse uitvoeringen mechanisch aangedreven klepelmaaiers. Voor front - en achtermontage aan landbouwtractoren. Werkbreedtes tot 3 meter. Hydraulische gieken

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER

SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER SCHIJVENMAAIER MET KNEUZER GEZOND VERSTAND GAAT VERDER. DISCMASTER, CONTINUE IN BEWEGING. FlexProtect De schijvenmaaiers zijn uitgevoerd in een herkenbare complete lijn met een sterk design. Vooral de

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet. Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent

De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet. Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent De complete serie grondbewerkings- machines van Farmet Kompaktomat, Soilmaster, Duolent en Triolent KOMPAKTOMAT ZAAIBEDBEREIDERS De Farmet Kompaktomat K series zijn een moderne en bewezen grondbewerkingsmachines

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek Teelthandleiding 8.2 oogsttechniek 8.2 Oogsttechniek... 1 2 8.2 Oogsttechniek Versie: augustus 2015 8.2.1 Inleiding In Nederland worden de suikerbieten machinaal geoogst. Op 90 tot 95% van het areaal doen

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid SPECIALIST MESTBEWERKING capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHE VEENHUIS Veenhuis gaat verder in mesttechniek. De productlijn mestbewerking kent de kwaliteit en degelijkheid waar Veenhuis al jarenlang

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

The world standard De BOA Impress

The world standard De BOA Impress The world standard De BOA Impress perskracht van 60 tot 225 ton BOA Impress -serie balenpersen De kunst van het vinden van de perfecte oplossing: de allernieuwste technologie met de laagste gebruikskosten.

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST

MALONE DE GRAS SPECIALIST SCHUDDERS Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede hooibouwmachines gebouwd. Naast

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

h e t e c h t e w e r k!

h e t e c h t e w e r k! Vredo Trac VT3936 h e t e c h t e w e r k! Investering versus opbrengst. Het is de afweging die u maakt. Elk jaar, elk seizoen. Een afweging die verandert als u de Vredo trac ontdekt. Deze veelzijdige,

Nadere informatie

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen

9 Harken. 9.1 Cirkelharken. Oriëntatie. Aanbouwwerktuigen. Getrokken werktuigen 9 Harken Oriëntatie Op het loonbedrijf van Joep Gerritsen vraagt Joep Alfred om te gaan harken met de grote dubbele cirkelhark met zijafleg. Alfred ziet die klus helemaal niet zitten, want dit werktuig

Nadere informatie

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM SPCIALIST I GROOTKUK-LOGISTIK STLLIG ORM 20 - ALUMIIUM orm 20 van HUPFR......de stelling van geëloxeerd aluminium - topkwaliteit! Voor de opstelling in de vrije ruimte kunnen langsverbinders worden gebruikt;

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011 voederwinning voeren BEmesten NIEUWS VAN SCHUITEMAKER 2011 Al het nieuws van 2011 * De Rapide Premium * Bemesten met de nieuwe Exacta graslandbemester * Robusta lijn vernieuwd en uitgebreid * Gebruikers

Nadere informatie

EAGLE zelfrijdende SPuIT. en d ou eh tekst voorb en eeld b in en g in ijzig L W -N for growers LE G A -E LS

EAGLE zelfrijdende SPuIT. en d ou eh tekst voorb en eeld b in en g in ijzig L W -N for growers LE G A -E LS EAGLE zelfrijdende spuit for growers EAGLE De Eagle is de Agrifac zelfrijdende spuit met de spuitboom voor op de machine gemonteerd, voor alle spuitbewerkingen tussen zaaien en oogsten. De machine heeft

Nadere informatie

Beste leden en klanten, 30 Januari 2019

Beste leden en klanten, 30 Januari 2019 Beste leden en klanten, 30 Januari 2019 Graag willen wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte houden van de actualiteiten binnen de Werktuigencoöperatie. We blikken kort terug op vorig jaar, het najaar

Nadere informatie

De BOA Baler Range. De BOA Impress De BOA Baseline De BOA Continette II

De BOA Baler Range. De BOA Impress De BOA Baseline De BOA Continette II De BOA Baler Range De BOA Impress De BOA Baseline De BOA Continette II BOA Impress -serie balenpersen De kunst van het vinden van de perfecte oplossing: de allernieuwste technologie met de laagste gebruikskosten.

Nadere informatie

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel Drie machines, één aankoop Het AVR Combiwerktuig combineert drie functies op één frame. Door enkele onderdelen te wisselen kiest u zelf wat u op dat

Nadere informatie

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING RAPIDE SIWA opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren.

ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. CULTIVATOREN 02 STOPPELCULTIVATOREN ST-, ST C- en STX V-stoppelcultivatoren. De stoppelcultivatoren van New Holland, bestaande uit drie modellen, zijn ontwikkeld om onder vele omstandigheden een optimaal

Nadere informatie

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

2013-2014 SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid 2013-2014 SPECIALIST capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHEID VEENHUIS Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

Cenius Cenius Cenius

Cenius Cenius Cenius Cenius 1 Stoppelcultivator Cenius de allround machine voor alle bedrijfsstructuren Cenius de nieuwe generatie stoppelcultivatoren in driepuntsaanbouw! Meer dan een derde van alle bedrijfskosten op landbouwbedrijven

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Bouwlandbemesters. Deskundig maatwerk

Bouwlandbemesters. Deskundig maatwerk Bouwlandbemesters Deskundig maatwerk Freiberger Bouwlandinjecteurs Evers heeft ruim een halve eeuw ervaring in grondbewerking. De kennis die is opgebouwd in al die jaren, wordt gebruikt om nieuwe machines

Nadere informatie

COMPACT-SCHIJVENEG HELIODOR 9

COMPACT-SCHIJVENEG HELIODOR 9 COMPACT-SCHIJVENEG HELIODOR 9 1 2 Diversiteit is troef Al meer dan tien jaar zorgen de compact-schijveneggen voor een revolutie in de moderne landbouw. Geen ander werktuig voor grondbewerking evenaart

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A

Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A Schudders Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro Z 905 Pro D : Z 905 Pro A Z 455 Hydro : Z 555 Hydro : Z 665 Hydro : Z 550 A Schudders voor de professionele veehouder Serie Z 585 Pro : Z 685 Pro : Z 765 Pro

Nadere informatie

Delta Flex en Vibro Flex 7400

Delta Flex en Vibro Flex 7400 Delta Flex en Vibro Flex 7400 Stoppelcultivators met vaste of verende tanden Stoppelbewerking Wat is het resultaat van de juiste stoppelbewerking? Mengen van stro en gewasresten Snelle vertering door mengen

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie