Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING"

Transcriptie

1 Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

2 Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels een vooraanstaande positie in beide sectoren. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en door de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen, heeft Schuitemaker haar positie door de jaren heen weten te behouden. De kracht van de machines en producten is met name de eenvoud. Gemak, service, veiligheid en duurzaamheid voor de gebruiker zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Voor de agrarische sector is Schuitemaker actief in de marktsegmenten: Voederwinning Voeren Mest (vaste- en drijfmestverwerking) Voor de industriële sector richt Schuitemaker zich onder andere op koudgewalste profielen, transporten kipwagens, zanddumpers, volumedumpers en compostwagens. Daarnaast is Schuitemaker voor de Nederlandse markt importeur en leverancier van Epoke wintermachines.

3 Voer winnen zonder zorgen 2 3 De opraapsnijwagens en de silagewagens van Schuitemaker zijn de meest gewilde machines in de markt. De opraapsnijwagens, die onder de naam Rapide op de markt worden gebracht, worden al sinds 1986 door Schuitemaker geproduceerd. Kwaliteit en afwerking van de machines behoren tot de absolute top van de markt. Speciaal gebouwd voor moderne veehouders en loonwerkers die zorgeloos hun landbouwactiviteiten willen uitvoeren. In deze brochure vindt u de belangrijkste informatie over de: Rapide Siwa opraapsnijwagens silagewagens

4 Uniek opraap- en snijsysteem. OPRAAPSNIJWAGEN Rapide serie Onmiskenbaar op elk modern veehouderijbedrijf De Rapide onderscheidt zich van andere opraapwagens door zijn eenvoud en dit is tegelijkertijd de kracht van deze machine. Grote laadvolumes, eenvoudige bediening en weinig onderhoud garanderen een jarenlang rendement. Eenvoud en gemak Alle opraapsnijwagens zijn uitgerust met het unieke opraap- en snijsysteem. De snijmessen zijn aan twee zijden te gebruiken en eenvoudig te verwisselen aan de voorkant van de wagen. De invoer van de wagens, bestaande uit een 5- of 6-balks slepende pick-up, een geleiderol en een 8-tandige rotor, garanderen een soepel en snel transport van het gewas naar de laadvloer. De hydraulisch aangedreven bodemketting transporteert het gewas naar achteren.

5 Voor elke wens een oplossing 4 5 De Rapide 100-serie wordt vaak ingezet voor meerdere doeleinden op moderne veehouderijbedrijven. Voorbeelden zijn het voeren van kuilgras en vers weidegras, alsmede voor het inkuilen van gras tijdens de zomermaanden. De Rapide 125 en 135 zijn zeer succesvolle middenklassers. Met de 2 meter rotor en de zware aandrijflijn behoren deze modellen al een aantal jaren tot de stabiele factor op menig agrarisch bedrijf. Voor de grote volumes heeft Schuitemaker de Rapide 145, 155 en 185 in het programma. De uitvoeringen verschillen in bouwwijze en capaciteit. De inhoud varieert van 20 m3 (Din) tot 42 m3 (Din). De verschillen in bouwwijze zijn terug te vinden in de breedte van de invoer, verschillende opbouwmogelijkheden en een grote diversiteit aan onderstellen en mogelijke tandems, variërend van 14 ton tot 30 ton draagvermogen.

6 Slepende pick-up zorgt voor schone opname. OPRAAPSNIJWAGEN Rapide serie Daar waar capaciteit, volume en kracht samengaan Met de 1000-serie komt Schuitemaker tegemoet aan de vraag naar meer capaciteit en grotere volumes. De zwaar uitgevoerde aandrijflijn is één van de hoofdkenmerken van deze serie. In combinatie met voldoende paardenkracht hebben deze wagens een hoge capaciteit. De Rapide 2085 is, met een capaciteit van 42 m3 (Din) en een 30-tons meelopend gestuurd onderstel, een zeer complete wagen. Van de 1000-serie worden de Rapide 2085 en 3000 met vele opties en mogelijkheden geleverd.

7 Kracht en efficiëntie op grote wielen 6 7 In 2004 werd door Schuitemaker de Rapide 3000 geïntroduceerd. Deze wagen, met een megacapaciteit van bijna 60 m3 (Din), straalt een enorme kracht uit. Zoals alle Rapides, heeft ook de 3000 een korte, gedrongen bouw. Verder heeft deze krachtpatser een 40-tons paraboolgeveerd 3-assig onderstel, welke hydraulisch gedwongen gestuurd wordt. Dit zorgt ervoor dat de insporing in het grasland minimaal blijft en dat de draaicirkel klein blijft. De 3000 heeft zijn succes al ruimschoots bewezen en het is geen uitzondering om deze wagen op internationale graslanden tegen te komen.

8 Zijn grote laadcapaciteit maakt de Rapide geschikt voor dubbeldoel. OPRAAPSNIJWAGEN Rapide Dubbeldoel Twee doelen, één wagen Als enige opraapsnijwagen kan de Rapide van Schuitemaker ook ingezet worden als silagewagen. De Rapide is volledig inzetbaar in gras en maïs, zonder ombouw en tijdverlies. De constructie van de wagen zorgt voor optimale gewichtsverdeling, zowel tijdens het hakselen als tijdens het oprapen. Daarnaast heeft de Rapide veel bodemvrijheid door de slepende pick-up in combinatie met de compacte bouw. Dit biedt de mogelijkheid om op ieder type rijkuil te lossen. Alleen als opraapsnijwagen is de Rapide natuurlijk een prima keus, maar door de dubbeldoelfunctie wordt uw investering wel zeer rendabel.

9 Allrounder zonder grenzen 8 9 De Rapide is, door de verschillende modellen en opties, een ultieme allrounder. Niet alleen Dubbeldoel heeft zijn succes bewezen, maar ook andere doordachte oplossingen bewijzen de kwaliteit en het gemak van deze machine. Voor bijvoorbeeld de wagenonderstellen is gekozen voor het pendeltandemsysteem, dat zorgt ervoor dat de totale machinehoogte gering blijft en dat er minimale trekkracht wordt gevraagd. Verder wordt de Rapide vanuit de trekkercabine elektrisch-hydraulisch bediend middels een zeer overzichtelijke LCD- bedieningskast.

10 OPRAAPSNIJWAGEN Rapide Grensverleggende techniek.

11 Kwaliteit ligt voor het oprapen Door de hoge kwaliteit die Schuitemaker nastreeft, wordt jarenlang gebruik gegarandeerd. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn kenmerken die continue worden nagestreefd. De machines van Schuitemaker worden verkocht door een uitgebreid wereldwijd dealernetwerk. Door de dealers optimaal te ondersteunen, worden kwaliteit en service zowel nationaal als internationaal gegarandeerd.

12 OPRAAPSNIJWAGEN Rapide Onderhoudsvrije aandrijflijn.

13 Streven naar perfectie De Rapide heeft zijn weg gevonden naar veel professionele gebruikers en is de beste in zijn soort. Jaarlijks worden delen van de wagen onder de loep genomen en daar waar nodig worden veranderingen of verbeteringen aangebracht. Door continue innovatie en het op de voet volgen van de technische ontwikkelingen, wordt perfectie nagestreefd. Zowel nationaal als internationaal wil Schuitemaker op deze manier haar positie verder uitbreiden en verstevigen.

14 SILAGEWAGEN siwa De Schuitemaker silagewagens voor de gras- en maïsoogst.

15 Optimale betrouwbaarheid Net als de opraapsnijwagens staan ook de silagewagens, die onder de naam Siwa op de markt worden gebracht, bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. De Siwa heeft een geheel stalen laadbak, versterkte zijwanden en een zware kooiconstructie. Hierdoor kan de machine ingezet worden voor zowel de gras- als maïsoogst. De hydraulische achterklep opent onder een hoek van 90 graden, waardoor de wagen in zeer korte tijd gelost kan worden. De schuin geplaatste voorwand zorgt voor een optimale vulling van de wagen tijdens het losmaaien van de maïspercelen. De Siwa wordt geleverd in de uitvoeringen 660, 720, 780 en 840. De nieuwe modellen zijn aan de nieuwste technische standaards aangepast. De nieuwe bordopbouw voldoet nu aan de EU-standaard van 2.55 m totale breedte. Alle standaarduitvoeringen kunnen uitgebreid worden met diverse opties, zoals verschillende typen tandem met meelopend of gedwongen gestuurde assen.

16 Standaard specificaties Rapide serie: Type Rapide MKII Inhoud DIN, maximaal m Laadvolume m Totaallengte cm Totaalbreedte type S/W/V cm 250/250/ / /260/ / / /280 Bakafmeting (lxbxh) cm 590x220x x220x x220x x240x x240x x240x210 Hoogte staalopzet (optie) cm 50 (+38) 50 (+38) 50 (+38) Tot. hoogte (stand. banden) cm Spoorbreedte mm Max. bandhoogte mm Max. snijlengte bij max. cm 4 4,4 4,4 4,4 4,4 4,4 Benodigd vermogen pk Pick-up breedte (5 balks) cm Pick-up breedte (6 balks) cm Aantal wielen hydr. geremd TECHNIEK Specificaties Standaard is de Rapide voorzien van: - Zeer korte gedrongen bouw, daardoor grote wendbaarheid en bodemvrijheid op de kuil - Robuuste, geheel stalen opbouw met scharnierbare voorwand / RapidStream voorwand, vanaf Rapide 145MKII - Perfecte invoergeometrie, zorgt voor goede vulling en verminderde vermogensbehoefte - Multifunctionele voorste zware chassisbalk (opname tandwielkast, koppeling en steekassen, draaipunt van messenhouder en verstelbare bevestiging van de trekbalk) - Hydraulische schakeling van tandwielkast bij wagens met doseerwalsen - Stervormige rotor met gestapelde tanden, enkelzijdige groothoekaftakas, gedeelde afstrijkerbalk - Aandrijving rotor en pick-up middels oliebadaandrijfkast - 3-delige messenbalk - Hydraulisch aangedreven en beveiligde bodemketting met automatische eindafschakeling - Standaard retourloop bodemketting bij wagens met verdeelwalsen - Beveiligde snij-installatie voor max. 43 messen, hydraulische steunpoot - Achterklep opent 90 - Bedieningskast met LCD scherm - Alle Rapides zijn load sensing voorbereid

17 Standaard Specificaties Rapide 1000 serie: Type Rapide Inhoud DIN, maximaal m Laadvolume m Totaallengte cm Totaalbreedte type S/W cm 280/ /285 Bakafmeting (lxbxh) cm 730x240x x240x210 Hoogte staalopzet-optie cm Tot. hoogte (stand. banden) cm Spoorbreedte mm Max. bandhoogte mm Max. snijlengte cm 4,4 4,4 Benodigd vermogen pk Pick-up breedte (5 balks) cm - - Pick-up breedte (6 balks) cm Aantal wielen hydr. geremd 4 6 Opties Wagenopties - bodemketting snelheidsregeling - hydraulisch bedienbaar voorbord - werkverlichting - weeginstallatie - RapidFlow invoerrol Uitvoeringen - S - zonder walsen - W - met verdeelwalsen - V - met verdeelwalsen en dwarsafvoerband Staalopzet De Rapide kan uitgerust worden met een staalopzet voor nog meer volume - 30 cm - 50 cm - 50 cm + 38 cm topgeleiding cm gebogen geleidingsbord Tandemopties ton - meelopend gestuurd - hydraulisch gedwongen gestuurd - diverse bandenmaten in combinatie met tandems mogelijk - hydraulisch geveerd tandem - combinatie remmen lucht/hydraulisch

18 RapidFlow invoerrol. Alle Rapide opraapwagens zijn optioneel leverbaar met een aangedreven invoerrol RapidFlow. Deze hydraulisch aangedreven rol zorgt voor extra invoerkracht onder zware omstandigheden en vreet het gewas de wagen in. Zo krachtig was uw opraapwagen nog nooit! TECHNIEK Rapide De Schuitemaker Rapide dubbeldoel opraapsnijwagen is de enige dubbeldoelwagen in zijn soort; de ultieme allrounder. GRAS opraapsnijwagen - Supersnijkwaliteit door uniek snijsysteem - Messen zeer eenvoudig te wisselen - Solide, betrouwbare, stervormige rotor - Door hoge rij- en snijcapaciteit maximale productiviteit - Minimaal onderhoud MAÏS / SILAGE transportwagen - stabiele bordenwandconstructie - optimale plaatsing van het tandem - unieke gewichtsverdeling

19 Standaard specificaties Siwa: Type Siwa 660 S/W 720 S/W 780 S/W 840 S/W Capaciteit (DIN) m Max. Capaciteit (DIN) m Bakafmeting cm 737x240x x240x x240x x240x210 Totale breedte cm Assen Laadvermogen kg Banden 650/55 R26.5 I /55 R26.5 I /55 R26.5 I /55 R26.5 I380 Onderstel 24t Tandem 30t Tandem 40t Tridem 40t Tridem Aandrijving bodemketting Mechanisch Mechanisch Mechanisch Mechanisch Aantal loswalsen -/2 -/2 -/2 -/2 Twist-Lock Standaard Standaard Standaard Standaard Standaard is de Siwa voorzien van: - Geheel stalen laadbak met versterkte zijwanden in een zware kooiconstructie. - Compact/hydraulisch geveerde trekdissel met draaibaar trekoog. - Hydraulisch bediende achterklep. - Schuin geplaatste voorwand. - Twist-Lock snelwisselsysteem. - Mechanisch aangedreven bodemketting en doseerwalsen. - Schuitemaker Safety-pakket: LED-zijverlichting, reflectiestriping op achterklep en spatborden. - Hydraulisch bedienbare steunpoot/sleepvoet. Siwa Opties: - Hydraulisch geveerde dissel (660/720). - Hydraulische sleepvoet (660/720). - Schuitemaker Top-pakket: 30cm staalopbouw rondom + hydraulisch bedienbare schuif. - ComfortPlus pakket. - Hydraulisch geveerd onderstel (660/720). - Weegsysteem op hydraulische vering.

20 Aus dieser Broschu re können keine Rechte abgeleitet werden. Änderungen, Schreib- und Druckfehler vorbehalten. Die Ausstattungsvarianten sind von Land zu Land unterschiedlich. VH Partners for life. Morsweg AG Postfach AE Rijssen / Niederlande Tel.: +31 (0)548 / Fax: +31 (0)548 / sales@sr-schuitemaker.nl

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING RAPIDE SIWA opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Feedo Amigo voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten

Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers bemesten Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor

Nadere informatie

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING SIWA Silagewagen VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels

Nadere informatie

RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING

RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT OPRAAPWAGENS Malone Xcel Malone Trojan-MT Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede

Nadere informatie

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en

Nadere informatie

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens

Rotex 450-452-550-552. Rotex opraapwagens Rotex 450-452-550-552 Rotex opraapwagens Rotex 550-552 Met een volume van 55m³ en een totaal beladen gewicht van 20 ton, is de Rotex 550 een rotor opraapwagen die gigantische capaciteit biedt voor de grasoogst.

Nadere informatie

BECO Landbouwkipwagens

BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens De BECO landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en fabricage van kipwagens. Vanzelfsprekend zijn in het ontwerp

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

AX Opraap- en doseerwagens

AX Opraap- en doseerwagens AX Opraap- en doseerwagens www.krone.de KRONE AX Oprapen met plezier Ongestuurde pick-up EasyFlow Grote snijrotor met brede Hardox meenemers Snijden als een schaar met max. 32 messen Zijdelings uitzwenkbare

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie.

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. GZD15 4_Volets_A4_Kubota.qxd 6/07/04 18:22 Page 1 De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak Efficiëntie Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. De Glide-Cut-maaier met achteruitworp. Anders

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S TRIOMIX S 800-1000-1200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S De Triomix S: geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal Voor uw veestapel is alleen het beste goed genoeg. Als u zowel de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN GT-O GT-R EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS BAKWAGENS GT-O / GT-R GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT: bakwagens voor volumetransport

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN. Agilo meubellift.

UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN. Agilo meubellift. UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN Agilo meubellift De Agilo meubellift van Böcker Een sterke combinatie van lift en vrachtwagen Agilo meubelliften zijn een sterke combinatie van lift en vrachtwagen.

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Inhoud. go.claas.com/halle9

Inhoud. go.claas.com/halle9 QUANTUM go.claas.com/halle9 Wanneer u dagelijks voor de groenvoerwinning werkt, heeft meer dan alleen een robuust werktuig nodig. U heeft techniek nodig, die functioneert en waarmee u graag werkt. Techniek,

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

ZX Dubbeldoel opraapwagens

ZX Dubbeldoel opraapwagens ZX Dubbeldoel opraapwagens www.krone.de KRONE ZX Opraap- en hakselwagens Hydraulisch neerklapbare geleideplaat van de voorwand Ongestuurde pick-up EasyFlow Grote snijrotor met brede Hardox meenemers Centrale

Nadere informatie

TX Silagewagen. www.krone.de

TX Silagewagen. www.krone.de TX Silagewagen www.krone.de KRONE TX Silagewagen Laadvolume tot 56 m³ volgens DIN 11741 Schuin naar voren aflopende stalen laadvloer voor meer laadruimte en een hoger rijcomfort Zelfdragende frame voor

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST

MALONE DE GRAS SPECIALIST SCHUDDERS Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede hooibouwmachines gebouwd. Naast

Nadere informatie

TANKS & STROOIERS BEMESTEN

TANKS & STROOIERS BEMESTEN TANKS & STROOIERS BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels een

Nadere informatie

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011 voederwinning voeren BEmesten NIEUWS VAN SCHUITEMAKER 2011 Al het nieuws van 2011 * De Rapide Premium * Bemesten met de nieuwe Exacta graslandbemester * Robusta lijn vernieuwd en uitgebreid * Gebruikers

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com D332T Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

TEBBE. universeel precisie breedstrooier

TEBBE. universeel precisie breedstrooier Nederlandse importeurs voor het noordoosten en zuiden voor de westen en het midden LMC Gennep bv. JAMO bv. Hoogveld 3 Polderweg oost 8 6598 BL Heijen L 2973 AN Molenaarsgraaf (ZH) Tel. 0485 511605 b.g.g.:

Nadere informatie

voor alle klussen rond het huis Friends4U

voor alle klussen rond het huis Friends4U Pearl (aluminium) King (staal) voor alle klussen rond het huis Friends4U Ringo (aluminium) Inhoud Friends4U King lengte 0 Pag 3 Pearl lengte 0 Pag 4 Ringo lengte 55 Pag 5 Op weg naar de klant Pag De Friends4U

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

VOOR WIE RUIMER DENKT! De Plateau aanhangwagen

VOOR WIE RUIMER DENKT! De Plateau aanhangwagen PM VOOR WI RUIMR DNK! De Plateau aanhangwagen PL Inhoud De Plateau aanhangwagen Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets,

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com D204SW D254SW D204SW TELE D254SW TELE KNIKLADERS Grote

Nadere informatie

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS

Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS Tuin & Park BLAZERS ZUIGUNITS ZUIGWAGENS The Power To PerfoRm The Power to Perform Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren.

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

BESCHRIJVING F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F853 F853H F853HS F853HSL SERIE De F853 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F853 he twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en de andere voor de werkhydrauliek.

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid!

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Leverbaar uitvoering met 18 en 22 ton laadvermogen. Standaard zeer compleet Pagina 1 Chassis Assen BPW kwaliteits assen met paraboolveren

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.nl TELE TELE KNIKLADERS Grote prestaties in een klein

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

Rotex Combi, T-Rex, T-Rex Shuttle, Duplex. Opraap- en Silagewagens, Kuilverdelers

Rotex Combi, T-Rex, T-Rex Shuttle, Duplex. Opraap- en Silagewagens, Kuilverdelers Rotex Combi, T-Rex, T-Rex Shuttle, Duplex Opraap- en Silagewagens, Kuilverdelers Een nieuwe lijn met veel ervaring Complete productlijn Sinds het wereldwijde succes van de pendelstrooier en de acrobaat

Nadere informatie

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk.

. De sterke kwaliteit uit Oostenrijk. Het inkuilseizoen staat weer voor de deur De kwaliteit van de kuil is nog nooit zo belangrijk geweest als dit jaar. Door op de juiste manier met de beste machines de bult aan te rijden zorgt u ervoor dat

Nadere informatie

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in

TwinTrailer KIPPER TRANSPORTER. TRANSPORTER én KIPPER in KIPPER TwinTrailer TRANSPORTER én KIPPER in 1 TRANSPORTER TRANSPORTER én KIPPER in 1 Geen kantelmoment met rupsbanden Geen gedoe met oprijplaten De laadvoer laat zich elektro-hydraulisch kantelen terwijl

Nadere informatie

& PROFILINE. degelijk duurzaam

& PROFILINE. degelijk duurzaam ECOFarm, ecovac, & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Ecofarm, Ecovac en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe bemestingstank.

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

LELY TIGO XR. Opraap- & silagewagen. Unieke, compacte en innovatieve opraap- en silagewagens voor silagetransport. www.lely.com

LELY TIGO XR. Opraap- & silagewagen. Unieke, compacte en innovatieve opraap- en silagewagens voor silagetransport. www.lely.com LELY TIGO XR Opraap- & silagewagen Unieke, compacte en innovatieve opraap- en silagewagens voor silagetransport www.lely.com innovators in agriculture 2 Wat maakt een opraapwagen tot een silagewagen? lely

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu DV000 N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! De McAlu DV5 Inhoud De McAlu van Saris is een opvallende aanhangwagen. Opvallend qua verschijning, maar vooral ook qua Door de robuuste en sterke rongen is deze krachtpatser

Nadere informatie

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT GIGANT 500-700-900 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT Gigantisch veel voordeel met de Gigant Natuurlijk gunt u uw vee het beste. Maar u moet ook rekening houden met de kosten. Wilt u zowel kwaliteit

Nadere informatie

VOEREN. _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen-/blokkendoseerwagens

VOEREN. _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen-/blokkendoseerwagens VOEREN _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen/blokkendoseerwagens SINDS 1919 SINDS 1919 Schuitemaker Machines BV is een Nederlands familiebedrijf dat in 1919 is ontstaan en professionele machines voor

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt SARIS Plateau De aanhangwagen voor wie ruimer denkt Musthave voor elke vakman De SARIS Plateau is ideaal voor het transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Bouw- en sloopafval, bomen,

Nadere informatie

Kortsnij opraapdoseerwagen. Super-Vitesse CFS

Kortsnij opraapdoseerwagen. Super-Vitesse CFS Kortsnij opraapdoseerwagen Super-Vitesse CFS 2 Voor de beste voerkwaliteit Traditie verplicht Al bijna vijftig jaren bouwt Strautmann met succes opraap-/doseerwagens met een brede inzetbaarheid. Van hooi-opraapwagens

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody DV5 N MTGZL WAAROP U KUNT RKNN! De Woody FW000 Inhoud De Woody Woody lengte 0 PAG Woody lengte 5 PAG 4 Woody lengte 0 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden.

Nadere informatie

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT GT- GT-VT3 GT-VT4 DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS GESLOTEN WAGENS GT-VT GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT gesloten wagens

Nadere informatie

premium line degelijk duurzaam

premium line degelijk duurzaam premium line degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid Veenhuis Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie Chipper Combi Maak van afval energie Jaarlijks komt er veel snoeihout vrij uit bossen, stadsparken en woonwijken. Tijdens het groeien heeft de plant of boom energie opgeslagen in de vorm van hout. Wanneer

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

die alles in zich heeft! De Gesloten opbouw

die alles in zich heeft! De Gesloten opbouw GX00 PL0 de aanhangwagen die alles in zich heeft! DV DV000 Inhoud Gesloten opbouw Pag lengte Gesloten opbouw Pag 4 lengte 0/ Gesloten opbouw Pag lengte 0/0/40 Op weg naar de klant Pag Fietsen, een mobiele

Nadere informatie

Info: Verkoop:

Info: Verkoop: Wij bouwen landbouwwagens in de ruimste zin Landbouwwagens Veewagens Diepladers Oogstwagens Kippers Speciaalbouw Landbouwwagens bouwen wij naar wens van de klant: Standaard voorzien van: Tranenplaat laadvloer

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER

DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER ROOIEN ZONDER ZORGEN Als wortelteler wordt u dagelijks geconfronteerd met steeds striktere eisen die door de consument aan u worden gesteld. Het afleveren

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie