GL rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GL 420. 4-rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet"

Transcriptie

1 GL rijige pootmachine voor nauwkeurige capaciteit en flexibele inzet

2 GL 420: een pootmachine met een plus Wie als aardappelteler succesvol wil telen, moet snel op veranderende omstandigheden kunnen reageren. In de kort beschikbare tijd tijdens het pootseizoen geldt dat niet alleen voor de aanpassing aan bodemomstandigheden maar ook voor de spuitpaden, kantrijen en dergelijke. Grimme heeft daarom de beproefde poottechniek van de bekerpootmachines compleet vernieuwd en een nieuwe machine ontwikkeld die aan bovenstaande omstandigheden voldoet. Met de nieuwe GL 420 bieden wij u een pootmachine met een plus. U heeft de keuze uit verschillende bunkervarianten, rijwerkconcepten, grondbewerkings-machines en rugvormers. Zo bereikt u een optimale afstemming op uw specifieke omstandigheden en wensen. Daarbij kunt u zo optimaal reageren op de omstandigheden van de grond. Dit is de ideale voorbereiding op een zekere groei en succesvolle oogst. U wilt precies aardappelen poten met grote capaciteit door de combinatie van werkzaamheden tijd besparen een machine die exact past bij uw trekker een onderstel dat past bij uw grondsoort bunkers voor langere of kortere perceellengtes een gelijkmatige pootafstand, ook bij wisselende bodemomstandigheden stel dan uw uitrustingspakket samen: GL 420 Klassieke pootmachine Combinatie voor direct te vormen ruggen Uitrusting voor vroege aardappelen (Dit onderwerp vindt u op blz. 6/7) Grondbewerking in front of achteraanbouw 5 6 Met 2 of 4 wielen Met 4 wielen Met vaste of laag daalbare kiepbunker Met vaste- of kiepbunker

3 Klassieke pootmachine 1 2 Onderstel met 2 wielen (1) in het trekkerspoor of met 4 wielen (2). 3 4 De uitvoering met een vaste bunker (1.200 kg) (3) of met diep daalbare bunker (1.700 kg) (4): ideaal om te vullen vanuit een kieper. Combinatie voor directe rugopbouw 5 6 Flexibel op de omstandigheden in het voorjaar reageren: Dat gaat alleen met gerichte inzet van bodembewerkingsmachines. In front- (5) of achteraanbouw (6). 7 8 In één werkgang poten en de definitieve rug vormen. De GL 420 kan ook in deze combinatie met een compacte, vaste bunker (7) of met een grote kiepbunker worden uitgerust (2.000 kg) (8). Beide laten zich snel en eenvoudig vullen door een frontlader of laadband.

4 Het origineel Capaciteit, precisie en eenvoudige bediening: het Grimme pootelement Kleine details die het grote verschil maken: De grote bovenste pootbandrol (1) gemaakt van zacht rubber garandeert een zekere opname en gelijkmatige overgang, ook bij lange aardappelen. Daarnaast zorgt deze rol voor de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid en exacte bandvoering. Door de twee zijgeleiders (2) wordt het draaien van, met name, grote aardappelen bij de bovenste rol voorkomen. De kleine onderste bandrol (4) garandeert een snelle en uiterst exacte afgifte van de aardappelen (3). 7 5 Zicht op het werk: Goed overzicht op de pootbekers van de machine. 6 Transport op maat: De pootbanden pakken de aardappelen voorzichtig op uit de wachtruimte en worden daarna productvriendelijk en exact geplant. 4 7 Schone zaak: Roosters (optie) in plaats van RVS bunkerbodem voorkomen aanbakken van vuil op bodem en bekers. 8 Comfortabel en eenvoudig: De pootbanden met snelspaninrichting kunnen in zeer korte tijd en zonder gereedschap ge- en ontspannen worden. 9 Goed trillen is het halve werk: De mechanische trillers achter de elevatorriemen voorkomen dubbele aardappelen in de pootbekers. 10 Of het nu gaat om kleine, grote, dikke, overmaatse, gesneden of voorgekiemde pootaardappelen: Met de uitwisselbare bekers of inzetbekers is het poten van bijna alle soorten pootgoed mogelijk. Één aardappel per pootbeker is het doel: Met behulp van een eenvoudige stelschroef (A), kan de mechanische triller (B) of optioneel de elektrische intensief-triller (C) op de eigenschappen van het pootgoed worden ingesteld. Het resultaat is een zekere vulling zonder missers en dubbelen. A B C

5 Uitrusting Nog meer gronden om voor het origineel te kiezen Wat niet past, wordt passend gemaakt: De verstelbare pootbuis. De pootbuis is door een inzet in doorsnede te verkleinen voor klein pootgoed en te vergroten voor grote aardappelen. Klein? Groot? Overmaats? Gesneden? Voorgekiemd? Welk pootgoed u ook gebruikt met de verschillende groottes van pootbuis inzetstukken en pootbekers van Grimme is het planten van verschillende maten pootgoed geen enkel probleem. De pootbekers met de ronde (smalle) zijkanten, nemen de aardappelen bijzonder voorzichtig op uit de bunker. 1 2 Alles onder controle: U heeft altijd een goed zicht op de pootbekers (1). De grote trechtervormige pootbuisingang (2) maakt poten van lange en grote aardappelen zeer goed mogelijk Ideale oplossing: De snelspaninrichting (3) voor eenvoudig wisselen en reinigen van de pootbanden Praktisch eenvoudig: De gemakkelijk toegankelijke kettingkasten (4) en de eenvoudige pootafstandverstelling in 27 verschillende treden ook ongebruikelijke afstanden zijn eenvoudig instelbaar. 5 6 Goed uitgerust: De wachtruimtebodem of rooster (optie) kunnen om te ledigen eenvoudig met een handgreep ver worden geopend (5). Voor lange levensduur: de pootelementen zijn met aftakassen verbonden (6). 7 8 Voor het aanleggen van rijpaden of wanneer een geer moet worden gepoot, kunnen de pootelementen mechanisch (7) of comfortabel electro-mechanisch (8) vanuit de trekker individueel worden uitgeschakeld.

6 Vroege aardappelen Voorkiemen geeft voorsprong Maak er gebruik van! Rolbodem-module in plaats van de kiepbunker. Voor iedereen die de voorsprong van voorgekiemd pootgoed wil behouden, biedt Grimme een lange rolbodem (optie) aan. Deze biedt u de mogelijkheid om de voorgekiemde aardappelen voorzichtig op de pootband te leggen. Een beladingssensor (1) voor de pootbanden stuurt de hydraulisch aangedreven rolbodem aan (2). Daarmee wordt exact die hoeveelheid aardappelen naar de pootbanden gebracht als nodig is, niet meer en niet minder (3). Door de lichte trilling van de wachtruimteinzet (3) worden de aardappelen, zonder brugvorming, bijzonder product- en kiemvriendelijk naar de pootbanden getransporteerd Gewoon recht op staan: De rolbodem van Grimme maakt de arbeid licht door het lage sta-plateau. Door te werken met een rechte rug, blijft de arbeid jaar na jaar aangenaam.

7 Rolbodem-module met comfortabel sta-plateau voor het ergonomisch vullen van de rolbodem. Rolbodem-module met groter, lager laadplateau voor pallets.

8 Vorentrekkers De beste keuze voor iedere grondsoort De beproefde uitrusting; de Grimme standaard vorentrekker met de in de punt gemonteerde, verstelbare geulentrekker (1). Voor gecentreerde knolafgifte. 1 2 NIEUW De nieuw ontwikkelde getrokken vorentrekker (2) omsluit het pootelement en voorkomt dat de grond terug valt. De smalle vormgeving maakt een zeer exacte voor. De vorentrekker is uiterst geschikt voor percelen waar stoppelresten zijn achtergebleven of de grondbewerking niet optimaal is. NIEUW Zowel bij de standaard als de getrokken vorentrekker, is een combi-vorentrekker (3) met daarin een granulaat verdeler (A) leverbaar. Bij deze optie wordt het granulaat gescheiden van eventuele spuitvloeistof zodat het niet kan verkleven. Twee of drie spuitdoppen voor het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen (B). Wij informeren u graag! 3 A B Diepteregeling zoals u dat wenst: Vier parallellogrammen samen aan twee steunwielen buitenkant (4), die niet in het trekkerspoor rijden. 4 5 Het alternatief: Twee parallellogrammen gescheiden met ieder hun eigen steunwiel voor betere diepteregeling in ongelijk liggend land (5) en bij steenrijke omstandigheden.

9 Gecombineerde rugopbouw Focus op groei: het nieuwe concept voor aardappelpoten NIEUW De getrokken vorentrekker (1) omsluit het pootelement geheel (2). Stabiele tanden (3) maken de grond los vóór de grote toedekschijven Ø 510 mm (4) en bouwen de rug al voor de wielen op. Geveerde tanden achter de wielen (5) zorgen zo dat er nog meer losse grond is voor het opbouwen van de rug Flexibel en dynamisch op de bodemomstandigheden in het voorjaar reageren: De rugvormer, kan wanneer nodig hydraulisch worden opgetild. En wanneer de grond wat later weer is opgedroogd kunt u weer poten en rug opbouwen in één werkgang. De benodigde druk op de rugvormer kan afhankelijk van de omstandigheden eenvoudig worden ingesteld. U kunt bepalen of u gebruik maakt van de zorgvuldig glad afgewerkte aanaardkap, of van de kooirollen die voor een losse kruimelstructuur zorgen zodat de zuurstof- en vochtbalans in de rug wordt bevorderd.

10 knolafleggen De nieuwe pootdiepteregeling voor een nog gelijkmatiger groei NIEUW Een sensor (1) stuurt via een hydraulische cilinder (2) het heffen en dalen van de tandenbalk (3) en de rugvormkap (4) aan. 10 Via een mechanische verbinding (5) wordt de vorentrekker (6) in de gelijke richting bewogen. Zo wordt ook onder wisselende omstandigheden altijd een constante afstand tussen de knollen en bovenkant rug (7) zeker gesteld. 5 2 Uw aardappelen groeien met deze voorziening regelmatiger! NIEUW De eenvoudige bediening is inclusief: De verstelling van de grote toedekschijven door middel van spindels.

11 Grondbewerking achter de trekker Dynamisch reageren op wisselende omstandigheden 1 NIEUW Meerdere manieren van aanbouw, één doel variable diepteregeling van de grondbewerking: GL 420 met Lemken Zirkon 10 (1). De aanbouwbok van de pootmachine draagt de grondbewerkingsmachine. Deze kan hydraulisch, onafhankelijk van de pootdiepte, 180 mm in diepte worden versteld, of zelfs compleet uit de grond worden opgetild. Op deze manier kan de grondbewerkingsmachine onafhankelijk van de pootmachine werken GL 420 in combinatie met de Grimme Rota Tiller RT 300 in achteraanbouw (2). De aanbouwbok van de bodembewerkingsmachine draagt de pootmachine en zorgt zo voor een goede gewichtsverdeling. De diepteregeling wordt eenvoudig via pen/gat verbinding (3) in acht trappen versteld. In beide varianten (1/2) kan de pootdiepte onafhankelijk van de grondbewerkingsdiepte worden ingesteld.

12 Grondbewerking in frontaanbouw Prachtige combinatie: frontfrees RT 300 in frontaanbouw GL 420 in achteraanbouw De machinecombinatie bestaande uit front en achteraanbouw maakt een maximaal gebruik van beschikbare aanbouwruimte aan de trekker mogelijk. De pootmachine kan zo zeer kort achter de trekker worden aangebouwd. 12 In de frontfrees RT 300 zijn grondgeleidingsplaten gemonteerd. Daarmee wordt de losse grond vóór de wielen weggeruimd. De kleine ruggetjes zijn de ideale voorbereiding voor de groot volume ruggen die worden gevormd door de pootmachine. De bestuurder is de baas Comfort voor de bestuurder tijdens lange werkdagen Een sensor voor het pootelement controleert de bevullingsgraad van de pootbekers. Door de bunker regelmatig een klein beetje te heffen en weer laten zakken wordt de wachtruimte van begin tot het eind optimaal en productvriendelijk gevuld.

13 Goed, beter, best Een veelvoud aan mogelijkheden, bijna alles kan Gecombineerde gewasbescherming: De GL 420 kan optioneel worden uitgerust met een gekeurde granulaatstrooier. De instelling van de dosering gaat eenvoudig met draaiknoppen aan de voorraadbakken (1/2). Met behulp van een elektrische koppeling (3) wordt de strooier comfortabel vanuit de trekker bediend. Het granulaat wordt nauwkeurig in de nieuwe vorentrekker (blz. 8, foto 3) vlak bij de aardappel toegediend. 13 Zie alles scherp: Wij bieden u verschillende videosystemen aan. U bepaalt het aantal camera s en de positie hiervan. Wij informeren u graag!

14 bediening Gun uzelf het comfortpakket met de passende terminal 14 GBT 0 met drukknoppen de draapotentiometer Voor eenvoudige bediening van elektrische functies GBT 0 met drukknoppen en draaipotentiometer Voor eenvoudige bediening elektrische en enkele hydraulische functies VC 0 Kleurenmonitor met Touch- Screen-functie, eenvoudig te lezen pictogrammen en draaipotentiometer Beschrijving Professionele terminal met omvangrijke functies, volledig programmeerbaar, uitgebreide diagnosefunctie voor de machine CCI 00 NIEUW Functies zoals VC 50. Extra; ook geschikt voor andere machines, ook van andere fabrikanten. Een investering in de toekomst op basis van beproefde techniek Kernfunctie Mechanische aandrijving van de pootelementen (blz. 15, foto boven) Hydraulische aandrijving van de pootelementen (blz. 15, foto midden) Hydraulische aandrijving per rij van de pootelementen (blz. 15, foto onder) Opties met meer comfort Storingsmelder Elektrische triller met toerentalverstelling Stroomuitschakeling bij het heffen van machine (onder andere uitschakelen van de triller) Hectareteller Één hydraulische motor voor 4 pootelementen (voor 4 rijen) Storingsmelder Elektrische triller met toerentalverstelling Stroomafschakeling bij het heffen van de machine (onder andere uitschakelen van de triller) Hectareteller Hydraulische aandrijving per pootelement (1 Hydraulische motor per rij) Elektrische triller met toerentalverstelling Stroomuitschakeling bij het heffen van de machine (onder andere het uitschakelen van de triller) Hectareteller Funktie Clever-Planting

15 Aandrijving van de pootelementen In ieder geval precies: gelijke of variabele pootafstanden Gemeenschappelijke, mechanische aandrijving van de pootelementen Verstelling in 27 trappen van 14 tot 50 cm Optie: hydraulische rijpadruimer Gemeenschappelijke, hydraulische aandrijving van de pootelementen Hydrauliek vanuit de trekker Traploos verstelbare pootafstanden Hydraulische rijpadruimer Optie: automatische rijpadruimer NIEUW Exclusive Grimme Know-how: Clever-Planting voor optimale pootafstanden Een hydraulische aandrijving per pootelement maakt het mogelijk om optimale plantafstanden in sluitrijen en naast rijpaden (links en rechts) te realiseren voor gelijkmatige plantengroei. Een optie, die vooral aan te bevelen is voor bedrijven die gelijkmatiger product willen telen. Met een druk op de knop worden de hydraulische rijpadruimers en het automatische rijpaden plantprogramma geactiveerd.

16 Technische gegevens Maten Lengte Breedte Hoogte GL 420 Standaard uitvoering mm mm (bij 75cm rijenafstand) mm (bovenkant element) Opties mm met rugvormkap mm (bij 75cm rijenafstand) mm (bovenkant element) Gewicht kg kg met rugvormkap Banden x x 16 AS met rugvormkap Rijenafstand cm Pootafstand Bunkercapaciteit Mechanische aandrijving in 27 trappen: Beker rood: 14,5 47 cm Beker groen: cm kg kiepbunker bij 2 wielen kg kiepbunker bij 4 wielen en rugvormkap kg kiepbunker laag 4 wielen zonder rugvormkap Hydraulische aandrijving, traploos kg vaste bunker kg bunker Vorentrekker Star In parallellogram, starre vorentrekker voor steenrijke gronden, Quad-(dubbele-)vorentrekker, getrokken vorentrekker Diepteregeling van de vorentrekker 1 tastwiel per vorentrekker 2 tastwielen buitenkant 16 x AS voor 4 parallellogrammen, 1 tastwiel 16 x AS per 2 vorentrekkers in parallellogram. Bij alle machines met hydraulische diepteregeling van de aanaardkap wordt diepteregeling van vorentrekker automatisch, mechanisch geregeld via verbindingskabel. Rugvormer Tandenbalken, grote toedekschijven Kooirollen, rugvormkap Uw Grimme dealer is met raad en daad altijd in de buurt: Grimme Landmaschinenfabrik GmbH & Co. KG Hunteburger Straße 32 D Damme Telefoon Telefax grimme-nederland@grimme.de Afbeeldingen maten en gewichten niet bindend. Wijzigingen voorbehouden. L NL 11/10/500

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

Getrokken Bekerpootmachine GL 860 compacta

Getrokken Bekerpootmachine GL 860 compacta AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK Getrokken Bekerpootmachine GL 860 compacta GL 430, GL 660, GL 860 en GL 860 Compacta AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK GL 430, GL 660, GL

Nadere informatie

Bandpootmachines van de GB-serie

Bandpootmachines van de GB-serie AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK Bandpootmachines van de GB-serie Professionele poottechniek voor buitengewone akkerbouwers Bandpoottechniek van Grimme: 2-, 3- en 4-rijig De GB-serie (Grimme

Nadere informatie

SV 260/275. 2-rijige, in verstek getrokken aardappelrooimachine met grote bunker en krachtige reiniging op alle grondsoorten

SV 260/275. 2-rijige, in verstek getrokken aardappelrooimachine met grote bunker en krachtige reiniging op alle grondsoorten Aardappeltechniek Bietentechniek Groentetechniek SV 60/75 -rijige, in verstek getrokken aardappelrooimachine met grote bunker en krachtige reiniging op alle grondsoorten Voorzichtig maar zeer krachtig:

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

UH planters van 2 tot 6 rijen

UH planters van 2 tot 6 rijen UH planters van 2 tot 6 rijen Precies poten: plant de kiem van uw succes Binnen het UH pootmachine gamma heeft u de keuze uit verschillende machines en uitvoeringen. Robuust, enorme capaciteit en accuraatheid

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

Ceres 400 Vierrijig, gedragen pootmachine

Ceres 400 Vierrijig, gedragen pootmachine Ceres 400 Vierrijig, gedragen pootmachine Ceres 400, vierrijig gedragen pootmachine De Ceres pootmachineserie is volledig in huis ontworpen en geproduceerd door het AVR-team. De plantmachines zijn dan

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

De uitlees- en sorteermogelijkheden. RH-Combi-Serie. Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success!

De uitlees- en sorteermogelijkheden. RH-Combi-Serie. Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success! De uitlees- en sorteermogelijkheden van de RH-Combi-Serie Productvriendelijk uitlezen en sorteren Harvesting success! Grimme inschuurtechniek: Het maximale eruit halen! Vele innovatieve ideeën en een groot

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Actieve bodembewerking

Actieve bodembewerking AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK Actieve bodembewerking Volleveld- en ruggenfrezen voor de inzet op middelzware tot zware grond Volleveldfrees GR Machine highlights in één overzicht: Aftakas

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

PRECISION-PLANTING EENVOUDIGER NAUWKEURIGER EFFICIËNTER

PRECISION-PLANTING EENVOUDIGER NAUWKEURIGER EFFICIËNTER CP BEKERPOOTMACHINE PRECISION-PLANTING De CP bekerpootmachine is ontworpen voor aardappeltelers die de betrouwbaarste pootnauwkeurigheid eisen. Een hoge pootcapaciteit, lage onderhoudskosten en een zeer

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

P-Av~; INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L. MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN. BULLETIN No.42

P-Av~; INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L. MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN. BULLETIN No.42 P-Av~; INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L. MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN BULLETIN No.42 BEPROEVING CRAMER AUTOMATISCHE AARDAPPELPOTER.J - î F Fabrikant: Importeur: Maschinenfabrik

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier AVR maakt 2-rijig rooien betaalbaar! De 2-rijige AVR Spirit 6200 verstek bunkerrooier biedt aardappeltelers precies wat ze nodig hebben: een compacte machine die

Nadere informatie

INNOVATIEF ECONOMISCH BETROUWBAAR PLEZIERIG

INNOVATIEF ECONOMISCH BETROUWBAAR PLEZIERIG INNOVATIEF ECONOMISCH BETROUWBAAR PLEZIERIG Agenda Matthias Dhuyvetter Sales dewulf~miedema dewulf~miedema Snarenbedplanter Optisch sorteren pootaardappelen DEWULF~MIEDEMA SAMENKOMST Historiek Dewulf 1946

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead PowerTill 1000 PowerTill 1000 Rotorkopeg Moving agriculture ahead Zaaibedbereider De rotorkopeggen bieden heel veel voordelen voor het zaaiklaar maken van uw grond: De grond wordt in een keer over de hele

Nadere informatie

Vector - Ontstoppelaar

Vector - Ontstoppelaar Vector De Vector voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een moderne ontstoppelaar. Dat zijn: Non-stop inzetbaar Universele cultivator met 4 balken voor oppervlakkige stoppelbewerking en het diep

Nadere informatie

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek Teelthandleiding 8.2 oogsttechniek 8.2 Oogsttechniek... 1 2 8.2 Oogsttechniek Versie: augustus 2015 8.2.1 Inleiding In Nederland worden de suikerbieten machinaal geoogst. Op 90 tot 95% van het areaal doen

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

STRUCTURAL SNARENBED- POOTMACHINE

STRUCTURAL SNARENBED- POOTMACHINE STRUCTURAL SNARENBED- POOTMACHINE DE SNELSTE POOTMACHINE De Structural is zonder enige twijfel de snelste en tegelijk meest betrouwbare aardappelpootmachine op de markt. De Structural is geschikt om een

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen! Grote capaciteit Ergonomische werkplek Grote bunkercapaciteit Doorgaan in zware omstandigheden In

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

UNITEDSEATS OFF ROAD SEATING DISTRIBUTOR

UNITEDSEATS OFF ROAD SEATING DISTRIBUTOR UNITEDSEATS OFF ROAD SEATING DISTRIBUTOR ERGO COMFORT Premium stoelen voor heftrucks en tractoren Zitten zoals zitten bedoeld is! PRODUCTIEF EN ONTSPANNEN WERKEN Hoe beter men zit, hoe productiever en

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

BEPROEVING HASSIA AUTOMATISCHE AARDAPPELPOTER

BEPROEVING HASSIA AUTOMATISCHE AARDAPPELPOTER INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN BULLETIN No.47 BEPROEVING HASSIA AUTOMATISCHE AARDAPPELPOTER Fabrikant: A. J. Tröster, Landmaschinenfabrik, Butzbach

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

Kwatro. 4-rijige zelfrijdende. aardappelrooier met bunker

Kwatro. 4-rijige zelfrijdende. aardappelrooier met bunker Kwatro 4-rijige zelfrijdende aardappelrooier met bunker Altijd en overal rooien De Dewulf Kwatro 4-rijige aardappelrooier gaat waar geen enkele andere rooier kan gaan. De rupsen garanderen minimale bodemdruk

Nadere informatie

Hoog-Laag Verpleegbedden. Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief

Hoog-Laag Verpleegbedden. Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief Hoog-Laag Verpleegbedden Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief Uw competente partner voor Zorgbedden Bijzondere bedden op maat Rusthuiskamers Verpleegmeubelen Onderhoud, service en onderdelen

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine

Meer en beter gras van Eigen land met onze nieuwe graslandverzorgingsmachine Nieuwsbrief nr.1 maart 2015 Technieken en wetgeving veranderen continu. Middels de nieuwsbrief gaan we proberen u een aantal keer per jaar op de hoogte te houden van de actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

De dubbelzijdige rijenfrees werkt ook goed bij steenachtige bodems; de machine is zelden verstopt en werkt ook prima bij nieuw geplante bomenrijen.

De dubbelzijdige rijenfrees werkt ook goed bij steenachtige bodems; de machine is zelden verstopt en werkt ook prima bij nieuw geplante bomenrijen. Ladurner Bij fruitteelt bedrijven is onkruidbestrijding noodzakelijk om zo schade aan de productieopbrengst te voorkomen. Chemische bestrijding is makkelijk en doeltreffend. Maar door aanscherpende wetgeving

Nadere informatie

Hoort bij elkaar: de nieuwe zaaicombinatie Cataya

Hoort bij elkaar: de nieuwe zaaicombinatie Cataya Hoort bij elkaar: de nieuwe zaaicombinatie Cataya Amazone presenteert een nieuwe mechanische zaaicombinatie: de Cataya. Deze bestaat uit de voor de professionele akkerbouw ontworpen opbouwzaaimachine Cataya

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

BOGBALLE A/S. Een korte introductie.

BOGBALLE A/S. Een korte introductie. S-line BOGBALLE A/S. Een korte introductie. BOGBALLE is één van s werelds grootste fabrikanten van kunstmest-, zout- en zandstrooiers. Mede doordat BOGBALLE grote aantallen kunstmeststrooiers fabriceert,

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit Uienoogst machines Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit NL VSS AMAC LKU De VSS AMAC Uienloofklapper (LKU) is uitermate geschikt voor het snijden van uienloof. De VSS AMAC LKU onderscheid zich

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de grootste precisie De zelfrijdende voermengwagen Triotrac is uitermate geschikt voor grotere rundveebedrijven die op

Nadere informatie

Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine. Zaadje voor Zaadje meer succes!

Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine. Zaadje voor Zaadje meer succes! Miniair Nova De pneumatische groente zaaimachine Zaadje voor Zaadje meer succes! Miniair Nova Veelzijdig, uiterste precisie, economisch! 2 Kool Uien Wortels Radijs Rode bieten Komkommer Venkel Dille Witlof

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 6.000 tot 7.800 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

voor al uw strooiwerk!

voor al uw strooiwerk! STROOIERS voor al uw strooiwerk! Lankhaar Techniek B.V. De Korten Bruggert 5 4266 ER Eethen Telefoon 0416-355770 Fax 0416-355779 E-mail: info@lankhaartechniek.nl tuin en park machine programma www.snowexproducts.com

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

Volledige sturing - met de voet. Laat de mogelijkheden open - elke dag. schakelaar mechanische

Volledige sturing - met de voet. Laat de mogelijkheden open - elke dag. schakelaar mechanische X X Top ergonomie gecombineerd met uw individuele wensen uw eigen werkpaand Ideaal i.v.m. reiniging door assistente geen belemmering bij de voorruitstap uit de behandelstoel. Ook leverbaar met afzuig vanuit

Nadere informatie

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator CLC Pro: Unieke verkoopargumenten Ontwikkeld voor iedere vermogensbehoefte in alle omstandigheden Universele cultivator van 3.0

Nadere informatie

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80 Aldena extra laag 13/80 HLALDENA1380 Bijzonder laag bed in standaard uitvoering: 13-80 cm. Met verdekte motoren voor- en achter waardoor de ruimte onder het bed vrij is. Toegankelijk voor tilliften. Eenvoudig

Nadere informatie

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016 PRIJSLIJST 2016 netto prijzen AF BRODOWO, POLEN AFWEEGMACHINES BAND WEEGMACHINES Geschikt voor Capaciteit WR30 - Twee PVC banden - Weeg container 30 kg - Koppelbaar met verpakkingsmachine WP30 Eco WPS50

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

De AVR Rafale: het resultaat telt!

De AVR Rafale: het resultaat telt! Rafale Loofklapper De AVR Rafale: het resultaat telt! Meer en meer vragen overheid en consument om op een alternatieve manier loof te verwijderen van de aardappelplanten. Mechanisch loofklappen sluit perfect

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren

Snelloop-Roldeur Soft Touch. De wereld van deuren Snelloop-Roldeur Soft Touch De wereld van deuren 1 EFA-SRT Soft Touch De snelroldeur EFA-SRT Soft Touch is een speciaal voor de intensieve industriële toepassing geconstrueerde aanrijdbestendige snelroldeur.

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Carrosserie hefbruggen

Carrosserie hefbruggen Inhoud hoofdstuk Condor mobiele schaarhefbrug Blz.2-3 Ravaglioli mobiele schaarhefbrug Blz.4 Herkules schaarhefbruggen Blz.5-9 1 CONDOR MOBIELE CARROSSERIE SCHAARHEFBRUG 3.000 KG. TYPE CL 303 630141 De

Nadere informatie

Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur

Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur Miedema RT 30 Kistenvuller transporteur 24-10-2018 CPT Miedema RT 30 conveyor Highlights Algemene informatie Maatschetsen Standaard uitvoering Opties. Highlights Unieke koop redenen Simpele machine Gemakkelijk

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel Drie machines, één aankoop Het AVR Combiwerktuig combineert drie functies op één frame. Door enkele onderdelen te wisselen kiest u zelf wat u op dat

Nadere informatie

Mechanische zaaimachines

Mechanische zaaimachines Mechanische zaaimachines EcoLine, ProfiLine en MasterLine EcoLine Licht in gewicht en zeer nauwkeurig De EcoLine nokkenrad zaaimachine kan solo gebruikt worden of in combinatie met rotorkopeg, frees of

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie

Maak van afval energie. CO 2 neutrale energie Chipper Combi Maak van afval energie Jaarlijks komt er veel snoeihout vrij uit bossen, stadsparken en woonwijken. Tijdens het groeien heeft de plant of boom energie opgeslagen in de vorm van hout. Wanneer

Nadere informatie

Voorstellen. Christiaan Poot. Technical Support Manager

Voorstellen. Christiaan Poot. Technical Support Manager Welkom Voorstellen Christiaan Poot Technical Support Manager Programma 10.00: Ontvangst 10.10: Algemene Miedema presentatie 10.40: HMI GPS Planting Comfort 11.15: Rondleiding 12.15: Lunch 13.00: Afsluiting

Nadere informatie

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality!

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! De Bentlon serie bestaat uit uiterst volwaardige behandelstoelen voor professioneel gebruik. De lijn bestaat

Nadere informatie

Steketee IC. Automatische Schoffelmachine

Steketee IC. Automatische Schoffelmachine Steketee IC Uw specialist in grondbewerking en onkruidbestrijding Automatische Schoffelmachine De IC is de nieuwe schoffelmachine van Steketee die aan de hand van camerabeelden nauwkeurig en snel om de

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Verschillende plantmachines

Verschillende plantmachines Verschillende plantmachines Plantmachines zijn er in vele soorten en maten. Welke plantmachine gebruikt wordt, is afhankelijk van het gewas dat geplant wordt. De plantjes die geplant worden, kunnen met

Nadere informatie

Het bedsysteem op maat

Het bedsysteem op maat Het bedsysteem op maat Het draait uiteindelijk allemaal om u. Iedere mens is anders. En daarom is het Ecco2 bedsysteem, met zijn haarfijne afstemming, dat ook. Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoontes

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele en heel compacte zitveeg-/zuigmachine op batterij waarbij de onderhoudsvrije batterijen en elektronisch gestuurde

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek.

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek. Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT Instrooitechniek www.bvl-group.de www.bvl-group.de De onderneming Absoluut betrouwbaar Bij de instrooitechniek zijn de eisen heel individueel en heel uiteenlopend, daarom

Nadere informatie

MIEDEMA MS SNARENBED- POOTMACHINE

MIEDEMA MS SNARENBED- POOTMACHINE MIEDEMA MS SNARENBED- POOTMACHINE DE SNELSTE POOTMACHINE De Miedema Structural (MS) is zonder enige twijfel de snelste en tegelijk meest BETROUWBARE aardappelpootmachine op de markt. De MS is geschikt

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie