week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017"

Transcriptie

1 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017 Weekopbrengst voor wensstichting Drenthe: 1,17 Dit schooljaar hebben we een nieuw goed doel uitgekozen om geld voor in te zamelen. Het is wensstichting Drenthe geworden. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan kinderen uit de provincie Drenthe die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug verdienen. Wensstichting Drenthe laat wensen van deze kinderen uitkomen. Voor meer informatie kunt u kijken op het bord in de hal of op de website: AGENDA dag datum groep activiteit Benjamin 18 sept. (groep 5) maandag 18 sept. 1 8 Tafeltjesavond donderdag 5 okt. 1 8 Staking leerkrachten, kinderen vrij! woensdag 18 okt. 1 8 Herfstfair van uur Bijbelverhalen Bijbelverhalen onderbouw: Alvast een voorproefje Deze week gaat het over een voorproefje nemen. Een hondje verkent een tuin en de groep gaat op onderzoek uit op ontdekmuziek. Ze wisselen uit hoe het is als je voor het eerst ergens komt. Ook maken ze kennis met koning Balak. Hij moet niets hebben van de Israëlieten die in zijn buurland zijn komen wonen. Hij vraagt Bileam om ze te vervloeken. Koning Balak ziet een vreemd volk - Numeri 22,2-14 Bijbelverhalen midden-/bovenbouw: De lastige kanten van vooruitkijken Door allerlei omstandigheden lukt het soms niet om vooruit te kijken: je hebt geen zin of geen geduld, je wilt het nú. Of je vindt het wel goed zoals het nu gaat, omdat je tevreden bent met je leven. Angst voor de toekomst kan maken dat je niet vooruit durft te kijken: de toekomst is nog zo ver weg en zo onzeker. Hoe kun je daar nu al over nadenken? Voor sommige beslissingen zijn kinderen nog te jong om ze zelf te nemen, maar het kan ook zijn dat ouders andere plannen met hen hebben. In de Bijbelverhalen lezen we dat het zelfs voor een ziener, een professioneel vooruitkijker, soms nog lastig is om vooruit te kijken. Koning Balak is bang - Numeri 22,1-20 Een ezel die meer ziet dan zijn baas - Numeri 22,21-40 Info Fijn dat er maandagavond bij de informatieavond weer veel ouders aanwezig waren. Zoals die avond beloofd zal ik nogmaals een nieuw overzichtje van de formatie plaatsen. Hebben we eindelijk de goede. En nogmaals excuus voor deze fout. Komende week hebben we de tafeltjesavond gepland en we hopen op goede gesprekken. Aanstaande woensdag komt Nienke Feenstra (Yorneo) en zoals ook op de info avond benoemd geeft zij ons adviezen m.b.t. PBS. Zij gaat deze ochtend dus ook even in de groepen kijken. Aanstaande vrijdag krijgen we bezoek van Peter van Leeuwen. Dit is de opvolger van Nelly Braaksma en dus de nieuwe directeur bestuurder van Viviani. Hij is onlangs met zijn werkzaamheden bij Viviani begonnen en bezoekt alle scholen om de scholen te zien en kennis te maken. We wensen hem natuurlijk veel succes in zijn nieuwe baan en hopen dat er een fijne samenwerking ontstaat.

2 Formatie Formatie Schooljaar Woensdag Maan dag Dinsdag Woens dag Donder dag Vrijdag Groep 1 7 ll Groep 2 2 ll Groep 3 10 ll Groep 4 9 ll Groep 5 8 ll Groep 6 11 ll Groep 7 5 ll Groep uur 2 uur 3.30 uur 2 uur 3.45 uur 3.30 uur 2 uur 3.30 uur 2 uur Anna Anna Anna vrij Anna Anna vrij Anna vrij Anna Anna Anna Anna Anna Anna Anna Anna vrij Anna Anna Anna Anna Anna Anna Anna Anna vrij Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis vrij Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Dennis Esmee Esmee Esmee Esmee *Joke/ Esmee Esmee Esmee Esmee Esmee *Joke/ Esmee Joke Joke Esmee Esmee Joke Joke Esmee Esmee Marja Marja Marja Marja Marja Marja Marja Joke Joke 11 ll * Afwisselend Joke en Esmee Gymrooster Maandagavond hebben we ook nog even uitleg gegeven over het gymrooster. Groep 3/4 heeft het laatste gym uur en deze kinderen kunnen vanaf de sporthal rechtstreeks naar huis en kunnen dus daar gehaald worden. Vanuit de school zullen Dennis of Renate als achterwacht fungeren en eventueel kinderen mee naar school kunnen nemen. Geef dit a.u.b. wel door als dit nodig is! Huisvesting en opvang Afgelopen twee maanden is er volop aan het plein gewerkt. Aan de achterkant is er een speelterrein voor de PSZ gemaakt (met hekwerk) en er is ook een schuurtje geplaatst voor het speelmateriaal van hen. Voor de opvang gelden hele strikte regels en op deze manier wordt hier aan voldaan. Ook hebben we gemerkt dat er afgelopen week ook weer BSO op school was. De aantallen kinderen op zowel BSO als PSZ zijn minimaal. Belangrijk om dit bij alle ouders en betrokkenen nogmaals onder de aandacht te brengen. We hebben een prachtige folder liggen en het is een unieke situatie waarin de kinderen opgevangen kunnen worden. Geeft het door! Bij de PSZ is dit jaar een nieuwe leidster (Zoë de Hoop) gestart. De contacten tussen school en PSZ verlopen op dit moment, ondanks haar korte aanwezigheid, al heel erg goed en plezierig.

3 Planning aanwezigheid Roel Volgende week ben ik op de maandag, woensdag en de vrijdag gedeeltelijk aanwezig. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken. Boekenactie bij de Bruna Binnenkort gaat de Kinderboekenweek (4 okt. t/m 15 okt.) weer van start. Bruna heeft dan een geweldige actie! U kunt ons helpen met het aanvullen van onze schoolbibliotheek. Het werkt als volgt: Wanneer u tijdens de Kinderboekenweek boeken bij De Bruna koopt, kunt u het bonnetje daarvan inleveren op school. Na de Kinderboekenweek mogen wij voor 20% van het totale ingeleverde bedrag aan bonnetjes boeken uitzoeken! Hierdoor kunnen wij weer nieuwe titels toevoegen aan onze eigen bibliotheek. Het zou heel mooi zijn als u hierbij wilt helpen, dus mocht u een kinderboek willen aanschaffen, wilt u dan het bonnetje bij ons inleveren? Staking Donderdag 5 oktober wordt er een staking georganiseerd door de vakbonden om de werkdruk van de leraren te verlagen en het salaris te verhogen. Viviani en wij als team staan achter deze staking en zullen dus donderdag 5 oktober de deuren sluiten van de school om als team naar Den Haag te kunnen gaan. Wij hopen dat u als ouder begrip heeft voor onze keuze. Mocht u problemen ondervinden met de opvang van uw kind, dan horen wij dat graag! Herfst fair: De wind was deze week flink te voelen. Dat geeft weer het echte herfst gevoel. Op woensdag 18 oktober hebben wij op school een herfstfair van 16:00 tot 19:00 uur. De kinderen zullen volgende week een lijst mee naar huis krijgen waarop appeltaartjes en slagroom te bestellen zijn. Deze lijsten zullen op donderdag 5 oktober weer ingeleverd moeten worden. Op de lijst zelf zal duidelijk komen te staan wat de bedoeling is. Tijdens de herfstfair is er op school van alles te doen voor de kinderen en is er ook van alles te koop. Ook kunnen dan de bestelde appeltaartjes en slagroom afgehaald worden. Het geld wat deze herfstfair op zal brengen wordt gebruikt om een techniektoren te kunnen kopen om de kinderen ook hier op school mee kennis te laten maken. Tijdens de herfstfair heeft iedereen de mogelijkheid om zelf ook spullen te verkopen. Hierbij valt te denken aan zelf gemaakte appelmoes of zelf gemaakte spullen. Op school stellen wij tafels beschikbaar waar uw koopwaar op uitgesteld kan worden. Reserveren is wel nodig. Dit kunt u doen bij juf Anna. Graag willen wij u ook vragen om kleine lege groentepotjes te verzamelen. Deze potjes mogen ingeleverd worden bij juf Anna. Ouderbijdrage: Het bedrag voor de ouderbijdrage wordt rond 4 oktober van uw rekening afgeschreven.

4 Nieuws uit groep 1-2-3: Deze week hebben wij in de groep verder gewerkt over Kikker en zijn vriendjes. We hebben weer als kikkers gesprongen, geverfd, geplakt en gevouwen. Dit was ook alweer de laatste week dat we over dit thema hebben gewerkt. De komende 2 weken gaan we werken over het circus. Want hoe heet die man met de grote hoed en wat gebeurt er eigenlijk in het circus. Er valt weer genoeg te leren dan. Nieuws uit groep 4 en 5: Deze week hebben we hard gewerkt en leuke dingen gedaan. We leren elkaar steeds beter kennen en onze hartjes hangen in de 'wensboom'. Tijdens muziek deden we een leuk dansje en met geschiedenis gaat het over mensen die in de prehistorie leefden. Nieuws uit groep 6 en 7: Het was een geslaagde infoavond, we waren blij met de opkomst. Deze week hebben we voor woordenschat nieuwe woorden geleerd en hebben we voor het eerst dit jaar Estafette gedaan. We beginnen steeds meer aan elkaar te wennen en hopen er verder nog een leuk schooljaar van te maken. Nieuws uit groep 8: Deze week is er bij ons in de klas gefilmd, dit omdat Sharon van de Ploeg beeldmateriaal nodig heeft voor haar werk. Boffen wij even, want we hebben lekkere smoothies mogen maken! Het was wel spannend om dingen te moeten doen met een echte cameraploeg erbij, maar het is gelukt! Wat een leuke ervaring.

5 bijlagen : De nieuwsbrief van de Voorschoolse peutergroep en BSO Sport & spel komt in het vervolg 1x per maand uit. Deze wordt dan aan onze nieuwsbrief bijgevoegd. Week van de opvoeding: van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober is het de week van de opvoeding. Medewerkers van Sedna gaan vanuit Dorpenzorg in de week van de opvoeding de scholen een bezoekje brengen om in gesprek te gaan met ouders over het onderwerp opvoeden. Onze school wordt maandag 2 oktober bezocht. Vanaf uur zullen er dan 2 medewerkers van Sedna op het plein lopen. Het doel is, om de vraag van ouders op te halen; waar hebben ze bijvoorbeeld behoefte aan of vragen over. Daarnaast is er die week ook nog het volgende: Maandag 2 oktober is er een voorlichting voor ouders over pubers & Seksualiteit (EmmerCompascuum) Woensdag 4 oktober is er een voorlichting voor ouders over weerbaarheid (Nieuw-Weerdinge) Donderdag 5 oktober organiseren we een soort van kindermiddag in Emmer-Compascuum. Kim de Vries Jongerenwerk Stichting Dorpenzorg jeugd@dorpenzorg.nl Voorschool CBS de Triangel Het nieuwe schooljaar is gestart door onze nieuwe voorschooljuf: Zoë de Hoop. Zoë is gedipl. onderwijsassistent en bezit al enige ervaring met het werk op een basisschool. Ze was al werkzaam voor kinderopvang Dribbel en heeft alvorens de zomervakantie ook al eens meegedraaid op de Voorschool. De voorschool is ook dit schooljaar weer geopend op de maandag (8:30-11:45 uur), woensdag (8:30-11:45 uur) en donderdag (8:30-12:00 uur). In totaal wordt er 10 uur Voorschool gegeven. De Voorschool is op 4 september gestart met het thema: Welkom Puk. Op spelenderwijze worden de peuters voorbereid op de komst naar groep 1. Elke dag worden er uitdagende activiteiten aangeboden waarbij de peuters geprikkeld worden in hun ontwikkeling. Op deze manier leren de peuters veel maar door de samenwerking met de kleuterklas raken ze ook nog eens gewend aan groep 1, wat voor hun een grote pluspunt is. Wanneer een kind dan ook vier jaar wordt, is er geen enkele drempel meer om een klas op te schuiven (naar groep 1).

6 Juf Anna en juf Zoë hebben besloten om dit schooljaar nog beter/vaker te gaan samenwerken dan voorheen al werd gedaan. Zo zullen de leerlingen van groep 1 & 2 ook eens bij juf Zoë verblijven waar er bijvoorbeeld zal worden voorgelezen of een peuter-kleuter activiteit zal worden aangeboden. Maar ook zullen de peuters, net als voorheen eens op bezoek komen bij groep 1/2/3 om daar samen activiteiten te doen. Thema s zullen beter op elkaar worden afgestemd. De voorschool heeft nog enkele plekjes vrij! Voor informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Telefoon: / info@kinderopvangdribbel.nl BSO Sport & spel De BSO heeft in de zomervakantie enkele uitstapjes gemaakt. Zo zijn ze o.a. naar de Frambozen pluktuin (aan de Beekweg) te Erica geweest. De kinderen vonden het erg leuk want ieder mocht zijn eigen bakje volplukken en uiteraard zelf kiezen wat er geplukt werd (tomaatjes, frambozen, bramen of aardbeien). Verder werden er waterspelletjes georganiseerd en lekkere dingen gebakken. Dit nieuwe schooljaar is de BSO weer van start gegaan in de Triangel (Speellokaal) en werken wij nu met heel uitdagende thema s. Vorige weken zijn er door de kinderen leuke vogelhokjes van hout getimmerd wat buiten aan onze nieuwe picknicktafel werd gedaan en zijn er heerlijke spritskoeken gebakken. Over 2 weken zullen we van start gaan met het thema: pompoenen en Halloween. Er zullen pompoenen worden uitgehold wat we ook weer buiten aan de picknicktafel proberen te doen. Een oude jas meenemen zou dan handig zijn. Ouders ontvangen hier nog een bericht over. Verandering BSO ruimte Meestal willen de BSO kinderen binnen in het speellokaal balspellen doen of buiten sporten/ of met de skelters. Het valt ons steeds op dat de ruimten achter de schermen (BSO zitruimte) minder benut worden waardoor wij tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is om de zit -en Wii-ruimte kleiner te maken en de open bewegingsruimte wat groter. Ook waren de BSO kinderen zelf erg enthousiast over dit plan. Er zijn bovendien meubels en speelgoed waar te weinig gebruik van wordt gemaakt wat wij zonde vinden van de ruimte. Daarbij komt kijken dat de klas van juf Anna er ook baat bij heeft indien de bewegingsruimte van het speellokaal groter zou worden i.v.m. het geven van gym. Daarom zullen wij de komende week van start gaan om samen met de BSO kinderen speelgoed uit te gaan zoeken en netjes in de kast terug te doen. Wat ze leuk vinden, houden wij en waar nog nooit mee gespeeld is, doen wij weg of gaat naar onze ander BSO.

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober.

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober. Nieuwsbrief 20 september startactiviteit kinderpostzegels 5 oktober kinderboekenweek 20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar kleedjesmarkt start: uur start thema Gouden Eeuw groep 5 t/m 8 20-09-2017 Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2017-2018 Agenda voor de komende weken 27-09-2017 fietscontrole 04-10-2017 start Kinderboekenweek 04-10-2017 kleedjesmarkt start: 11.45 uur 05-10-2017 staking:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school.

Nieuwsbrief. Wij leven mee met juf Nel nu haar moeder is gestorven. Juf Nel is daarom deze dagen niet op school. Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 5 21 september Gaandeweg Ik heb het voor je over is het thema de komende week. U kunt de verhalen lezen in Genesis 28: 10-22 en Genesis 29: 1-20 Jakob gaat weg

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 juni 2019 190607 volgnr 35 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019 Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00 14.00 Ma 28 jan Ouderavond kleuters: 19.30 oudste kleuters/

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Naar de basisschool. Naar de peutergroep..

Naar de basisschool. Naar de peutergroep.. Naar de basisschool. Annika is in sept 4 jaar geworden en zit nu in groep C bij Juf Ingrid en Juf Heidy Ze heeft voor ons een prachtige tekening gemaakt die op de voorkant van de peuterkrant een speciaal

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 5 september 2019 nr. 1. Agenda. Verjaardagen De komende weken hebben we geen jarigen. Levend Water

Nieuwsbrief. 5 september 2019 nr. 1. Agenda. Verjaardagen De komende weken hebben we geen jarigen. Levend Water Nieuwsbrief 5 september 2019 nr. 1 Agenda Week 37 9 t/m 13 sep Week 38 16 t/m 20 sep Week 39 23 t/m 27 sep Di 25 Do 26 Start kinderpostzegelaktie Volgende nieuwsbrief Verjaardagen De komende weken hebben

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15

Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 41 Nieuwsbrief ma. 5 oktober t/m vr.9 oktober. 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Communityschool In de Breedte

Communityschool In de Breedte CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Woensdag 10 juli 2019 Jaargang 14 nr 6 2018-2019 uitgave 228 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nummer 2, 18 september 2019

Nummer 2, 18 september 2019 Nummer 2, 18 september 2019 Kalender Schoolfotograaf maandag 23 september MR vergadering maandagavond 23 september AC vergadering woensdagavond 2 oktober Donderdag 3 oktober Voorstelling Tim op de tegels,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie