week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017"

Transcriptie

1 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt Weekopbrengst voor wensstichting Drenthe: 3,05 Dit schooljaar hebben we een nieuw goed doel uitgekozen om geld voor in te zamelen. Het is wensstichting Drenthe geworden. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan kinderen uit de provincie Drenthe die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug verdienen. Wensstichting Drenthe laat wensen van deze kinderen uitkomen. Voor meer informatie kunt u kijken op het bord in de hal of op de website: AGENDA dag datum groep activiteit woensdag 4 okt. Wereld dierendag woensdag 4 okt. 1 8 Start Kinderboekenweek donderdag 5 okt. 1 8 Kinderen vrij i.v.m. staking leerkrachten vrijdag 6 okt. 7-8 Schooljudo (gymles) Bijbelverhalen Bijbelverhalen onderbouw: Van ons! In de Bijbelverhalen staat het volk Israël op de drempel van het Beloofde Land. Na Mozes dood zal Jozua het volk binnenleiden. Maar in het nieuwe land wonen al mensen. Hoe worden ze daar ontvangen? Gastvrij? Om het thema voor jonge kinderen invoelbaar te maken, is er gekozen voor een fabel over een groep blauwgroene eenden in een vijver. Ze hebben het daar goed met elkaar. Iedereen weet waar hij aan toe is en de gemaakte afspraken zorgen voor rust. Maar dan landt er op een dag zomaar een nieuwe bewoner in de vijver. Jozua, de nieuwe leider - Jozua 1,1-9 Rachab, een vreemde vrouw - Jozua 2 Bijbelverhalen midden-/bovenbouw: Wat delen we met elkaar? In onze samenleving leven we in verschillende groepen. Samen vormen we de bevolking van Nederland. In ons land, de stad of het dorp waarin we wonen, de buurt en in de klas delen we van alles met elkaar. We gaan op zoek naar wat ons bindt en waar we van elkaar verschillen. Een volk uit twaalf stukken - Jozua 3-4,14 Een kijkje bij de vijand - Jozua 2 *1 Kinderboekenweek 2017 van 4 oktober t/m 12 oktober: Het thema dit jaar van de Kinderboekenweek is Gruwelijk eng. Natuurlijk gaan we ook dit jaar veel aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Woensdag 4 oktober zullen we de Kinderboekenweek feestelijk openen op het plein. We gaan met elkaar het lied zingen/dansen van Kinderen voor Kinderen. Dit lied is speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek. Daarna zullen met elkaar proberen de school binnen te komen Wat zit er in de weg??? De kinderen mogen woensdag verkleed op school komen in het thema van de Kinderboekenweek, het zou fijn zijn als de hele enge maskers thuis kunnen blijven in verband met de jongere kinderen. De hele week kunnen de kinderen van groep 4 t/m 8 kiezen in welk lokaal ze gaan zitten na de pauze. Daar kunnen ze dan luisteren naar een verhaal. Tijdens dat verhaal mogen de kinderen dan eten en drinken. Donderdag 12 oktober sluiten we de Kinderboekenweek gezamenlijk af in de hal om uur. U bent als ouder van harte uitgenodigd om bij de opening en sluiting aanwezig te zijn!

2 Boekenactie bij de Bruna: 4 oktober gaat de Kinderboekenweek weer van start. Zoals al eerder in de nieuwsbrief vermeld, nog een keer de informatie over de actie bij de Bruna! Bruna heeft dan een geweldige actie! U kunt ons helpen met het aanvullen van onze schoolbibliotheek. Het werkt als volgt: Wanneer u tijdens de Kinderboekenweek boeken bij De Bruna koopt, kunt u het bonnetje daarvan inleveren op school. Na de Kinderboekenweek mogen wij voor 20% van het totale ingeleverde bedrag aan bonnetjes boeken uitzoeken! Hierdoor kunnen wij weer nieuwe titels toevoegen aan onze eigen bibliotheek. Het zou heel mooi zijn als u hierbij wilt helpen, dus mocht u een kinderboek willen aanschaffen, wilt u dan het bonnetje bij ons inleveren? Herfstfair: Er zijn al wat lijsten met geld terug gekomen op school. Zou iedereen er aan willen denken dat komende woensdag ( 5 oktober) de lijsten en het geld uiterlijk ingeleverd moet worden. Er zijn al wat tafels besproken om de zelfgemaakt spullen te verkopen. Mocht u hier nog interesse in hebben kunt u zich nog steeds opgeven bij juf Anna. Wij zijn nog steeds op zoek naar glazen potten. Zou u nog voor ons kunnen sparen en deze op school kunnen inleveren? Info De afgelopen periode zijn er de nodige problemen met ParnasSys. We gebruiken dit programma o.a. ook om al onze schoolmails te verzenden. U weet dat er elke week op de vrijdag een nieuwsbrief gestuurd wordt Mocht u deze niet ontvangen dan zouden we graag willen dat u dit meldt. Dit kan bij Renate Dexter. Op deze manier krijgen we inzicht in waar het wel en niet goed gaat. Voor ons belangrijk omdat dit het medium is waarlangs we communiceren. Op dit moment kijken we ook naar de Parro app die speciaal gemaakt is om makkelijk te kunnen communiceren. Niet alleen de nieuwsbrief, maar bijvoorbeeld ook het ziek melden kan via deze app. U hoort daar t.z.t. nog meer over. Komende week wordt er op de donderdag gestaakt en zijn de leerkrachten die dag niet op school. De kinderen zijn die dag dus vrij. Via de PO-Raad worden bussen geregeld om met z n allen naar Den Haag te gaan om een signaal af te geven. We hopen dat het effect heeft en het vak leerkracht weer aantrekkelijker wordt.

3 Kalender/website De schoolkalender is per mail toegestuurd. Mocht u graag een afdruk willen dan kunt u hierover ook contact opnemen met Renate Dexter. We hopen dat de kalender weer in een behoefte voorziet en gemakkelijk in gebruik is. Op dit moment moet de website ook afgerond zijn. De laatste perikelen betrof de foto s bij de verschillende onderdelen maar er is beloofd dat dat deze week opgelost zou zijn zodat de website ook weer bij de tijd is! Schoolfruit Afgelopen week kregen we het bericht dat we weer mee deden met de actie Schoolfruit. Gelukkig dat we weer ingeloot zijn. Hoe belangrijk is het voor ons allemaal om aandacht te schenken aan onze voeding. Ook de pauzehap is hierbij een belangrijk onderdeel! U ontvangt t.z.t. nog wel meer info Planning aanwezigheid Roel Volgende week stond ik op de maandag en donderdag ingepland. Vanwege de staking zal ik mijn planning nog wel enigszins aanpassen. Donderdag stond er ook een teamvergadering gepland maar het is een beetje lastig als je alleen moet vergaderen. Voordeel is wel dat het dan snel kan maar ja. Dat is niet helemaal de bedoeling Planning Er staat dus weer heel wat op het programma. Voor het team (na schooltijd) scholing rekenen op de maandag, scholing Snappet op de dinsdag (na schooltijd), staking op de donderdag en dat is ook nog de dag van de leerkracht. Daarnaast nog afronden kinderpostzegels, start kinderboekenweek, dierendag en judo voor de bovenbouw op de vrijdag. Nieuws uit groep 1-2-3: Deze week hebben wij verder gewerkt en geleerd over het circus. Helaas was het thema vrijdag weer afgelopen. Komende maandag gaan wij beginnen over sprookjes. Samen zullen wij het sprookjesbos ontdekken. Vrijdag mochten wij weer genieten van een voorstelling van Jinky. Hij ging over het prentenboek AAA- WOE! Wie maakt dat geluid? en De grote gevaarlijke Grompel. We hebben er weer van genoten. We hebben kunnen lachen, soms was hij spannend en als afsluiting hebben we nog lekker gedanst. Dank je wel Jinky! Woensdag start de Kinderboekenweek maar dan is het ook dierendag. Natuurlijk mogen de kinderen dan een knuffeldier mee naar school.

4 Nieuws uit groep 4 en 5: Vorige week hebben we geld ingezameld voor de mensen op Sint Maarten die getroffen waren door orkaan Irma. We verzamelden plastic flessen en een aantal kinderen gingen zelfs langs de deuren. Uiteindelijk hebben we 30,30 euro opgehaald. Fijn, dat de kinderen dit graag wilden doen. Nieuws uit groep 6 en 7: Deze week zijn we druk bezig geweest met van alles en nog wat. De kinderen hebben al heel wat leeskilometers gemaakt en het eerste land op de wereldkaart is al open gekrast. Nu op naar het volgende land! Aan het eind van Estafette hadden we nog wat tijd over en hebben Tijm en Kaya nog een stukje voorgelezen op de leesstoel. Tijdens het rekenen hebben we plattegronden getekend van gebouwen die op de instructietafel stonden. Dit was soms wel even goed kijken! Denk eraan dat maandag 2 oktober het controledictee van spelling is. Het huiswerk hiervoor is eerder deze week meegegeven naar huis. Nieuws uit groep 8: Deze week waren de kinderen om 12 uur vrij omdat ze langs de deuren mochten lopen voor de Kinderpostzegels. De kinderen zijn erg enthousiast dat ze geld mogen ophalen voor kinderen in Nederland. Het geld gaat namelijk naar: kinderen die niet bij hun ouders kunnen opgroeien (programma Pleegzorg) kinderen die niet naar school kunnen omdat ze moeten werken, en kinderen die moeite hebben om op school mee te komen (programma Onderwijs) kinderen die al vroeg hele nare dingen hebben meegemaakt (programma Traumaverwerking) We hopen op een hoge opbrengst!

5 ================================================================= Voorschool CBS Triangel Indien u informatie wilt over onze voorschool (2,5-4 jaar), of BSO (4-13 jaar) welke ook in de Triangel gevestigd zitten, kom dan langs op de herfstfair woensdag 18 oktober tussen 16:00-19:00 uur! Wij staan daar ook met een tafel. Wij presenteren wat de kinderen in deze groepen aangeboden krijgen en tevens kunnen wij alle informatie geven die u wilt weten. Hopelijk tot dan! ================================================================= bijlagen : bijlage 1: Nieuwsbrief Voorschool/BSO bijlage 2: Kinderbingo bijlage 3: Nieuwsbrief Bibliotheek bijlage 4: Nieuwsbrief GGD Drenthe bijlage 5: Scharrelkids Emmen

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017

week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 49 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 4 dec. t/m vr. 8 dec. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017

week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 38 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 18 t/m vr. 22 September 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 31 e jaargang nr.6 donderdag 19 oktober 2017, week 42 Algemene informatie Agenda Verjaardagen 20 okt Gr. 7/8 Verkeersles Nijland 4 nov Mika Bijl (10) Fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website: dir.

Nieuwsbrief. Nijenkamp TM Drijber tel: website:  dir. CBS Drijber Groot in kleine dingen! Nieuwsbrief Nijenkamp 29 9419 TM Drijber tel: 0593 562543 e-mail: directie.drijber@cogdrenthe.nl website: www.cbsdrijber.nl dir.: Pieter de Roest 4 oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal,

Nieuwsbrief nr. 2. Voorwoord KALENDER INHOUD. November Hallo allemaal, Nieuwsbrief nr. 2 November 2017 KALENDER Voorwoord 1 2 en 6 november KIJK/ZIEN gesprekken 7 november Kledinginzameling 11 november 24 november Studiemiddag 5 december Sint op school 9 december zie ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

19 oktober 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 5 19 oktober 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 6 t/m 10 november Groep 5/6 project De weyert/oold Ark 8 november schoolontbijt 20 t/m 22 november oudercontact Nieuwe website Alle scholen van Comprix

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 713 28-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit

Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15. Methode Speel je Wijs (Irma Smegen) 4454r. Blz. 1 t/m 6. AGENDA dag datum groep activiteit 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer Compascuum 0591 351570 triangel@viviani.nl www.cbs detriangel.nl week(nr) 23 Nieuwsbrief ma. 1 juni. t/m vr. 5 juni. 15 Blz. 1 t/m 6 AGENDA dag

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Datum: donderdag 15 oktober 2015

Datum: donderdag 15 oktober 2015 Datum: donderdag 15 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Oudergesprekken: als het goed is, hebt u een mailtje ontvangen met daarop het rooster van de oudergesprekken. (klik hier) Het rooster hangt

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was gisteren een groot feest.de bruiloft van meester Henk Jan en Lilian. Verderop in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober.

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober. Nieuwsbrief 20 september startactiviteit kinderpostzegels 5 oktober kinderboekenweek 20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op

Nadere informatie

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs 4 28 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs Staking Landelijk worden er stakingsacties in het basisonderwijs

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Info 6. Vrijdag 25 november 2016

Info 6. Vrijdag 25 november 2016 Info 6 Vrijdag 25 november 2016 Filmmiddag voor het goede doel Op zondag 18 december organiseren wij een filmmiddag van 15.00 tot ongeveer 17.30 uur. De opbrengst van deze middag gaat naar Serious Request.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen.

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Het Toermalijntje 24-03-2018 2017/2018 nummer 13 AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Dinsdag 27 maart,

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De herfst is dan toch echt begonnen en we schrijven alweer

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie