Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut"

Transcriptie

1 Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen de kinderen op vrijdag een koek meenemen. Op maandag tot en met donderdag is het dus de bedoeling dat de kinderen een stuk fruit/groente als tussendoortje bij zich hebben! Koningsspelen De kleuterbouw en onderbouw hebben de koningsspelen samen gevierd. Lekker sporten in de grote gymzaal, wat was het gezellig! Hieronder wat impressiefoto s. Ouders en bovenbouwers bedankt voor alle hulp! Tijmen werd vlak voor de vakantie nog even in het zonnetje gezet met een mooie boekenbon. Nogmaals gefeliciteerd!

2 De groepen 5/8 vierden de spelen s middags op de velden van VVSB. Zij hebben een heerlijke middag gehad. Met dank aan de vakleerkrachten gymnastiek en alle ouders! Graag de naam van uw kind(eren) en de groep van uw kind(eren) erbij vermelden (groep 1 t/m 4 6,60 per maand en 66,00 per schooljaar/ groep 5 t/m 8 7,70 per maand en 77,00 per schooljaar). Het rekeningnummer: NL37 RABO t.n.v. Lunchen Op School, Stichting Openbaar Basisonderwijs Duinen Bollenstreek. Binnenkort zullen we eveneens aanmaningen gaan versturen! Schoolproject FOTOGRAFIE Op maandag 8 mei, direct na de meivakantie, start ons jaarlijkse schoolproject! Dit jaar is fotografie in al haar facetten het centrale thema. Vóór de opening van het schoolproject willen graag van zoveel mogelijk leerlingen een selfie ontvangen. Met die selfies gaan we iets leuks doen tijdens het project. Lunchen Op School We merken dat lang nog niet iedereen de gelden voor LOS heeft overgemaakt. We willen u vragen dit zo spoedig mogelijk te doen! De selfies komen niet terecht op een (openbare) website en na het project worden de digitaal ontvangen selfies weer vernietigd. Leerlingen kunnen hun selfie vanaf nu mailen (vermeld even naam en stamgroep erbij) naar selfie@deregenboogschool.nl We zijn benieuwd welke mooie foto s we gaan ontvangen!

3 Herinnering Ouderbijdrage Voor de activiteiten die niet tot het gewone lesprogramma horen (schoolreisjes, excursies, feestdagen etc.) vragen wij jaarlijks een bedrag van 45,00 per kind. Hiervoor heeft u in augustus een factuur ontvangen en voor degenen die het betrof, in het begin van 2017 een herinnering. Helaas hebben wij tot op heden nog steeds niet alle betalingen binnen. Voor diegenen die het betreft, willen wij vriendelijk verzoeken dit bedrag alsnog aan ons over te maken op rekening NL37 INGB t.n.v. Stichting Beheer Ouderfonds De Regenboog. Bloemenmozaïek Er hebben heel veel kinderen meegeholpen aan het mozaïekstuk voor onze school. Het is weer prachtig geworden. Donderdagmiddag hebben zes kinderen met Monique en Esmeralda het pronkstuk neergelegd bij de witte kerk. Zaterdag 22 april a.s. om uur is er een prijsuitreiking in het Feest van Harry. Wilt u bij uw betaling vermelden: - de naam van uw zoon/dochter, - de leergroep - en de naam van de leerkracht Mede namens de leerlingen: bedankt voor uw bijdrage. Oudercommissie OC@deregenboogschool.nl

4 JARIGEN In de maand mei feliciteren wij: 1 Yahya Alkurdi (2010) 2-HE 2 Eva Beij (2012) 1-AMB 4 Roxy Heemskerk (2006) 6-JE 5 Melissa Hofman (2005) 8-LE 6 Skip Heemskerk (2007) 6-VINC 7 Sara Komorowska (2009) 4-MAR 7 Daan van der Zalm (2010) 3-CA 8 Amira Mir (2008) 5-ELS-JI 10 Indy van den Berg (2005) 8-PAU 13 Sofie van Dormolen (2006) 7-TON 14 Jasper Wiersma (2010) 3-MAR 15 Sep Vreeburg (2010) 2-LAU-TH 17 Olaf Oskarsson (2007) 6-JE 17 Roos Sieval (2006) 7-LE 21 Mart van der Zalm (2006) 7-LE 24 Floryan De Regt (2012) 1-HE 25 Claire de Jong (2004) 8-PAU 25 Amelia Waryszak (2010) 3-MAR 26 Bob den Elzen (2011) 2-HE 26 Niki van Gijlswijk (2010) 3-MI-AS 26 Timo Heemskerk (2011) 2-AMB 26 Sophie Willemse (2005) 8-PAU 30 Julian de Rooij (2006) 7-PAU Puppy s op school De klasgenoten van Renske en Jasper Lubbe (en zij zelf ook natuurlijk) hebben mogen genieten van maar liefst 8 Zwitserse Sennenpups van bijna 8 weken oud. De gezichten van de kinderen zijn goud waard. Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! NIEUWE LEERLINGEN In de maand mei verwelkomen wij: Nikki Heemskerk, Aaron Mijs, Livianne Belt, Bsam Albaradan, Osama Albaradan en Laila Albaradan. Wij wensen hen veel plezier op De Regenboog!

5 Op zoek De groep van Amber is op zoek naar deksels/doppen in allerlei soorten en maten! Helpt u mee met sparen? De groep van Laura/Thea is op zoek naar kleine eierdozen en naar plastic doppen. Helpt u mee met sparen? ONDERBOUW Thema Na de meivakantie gaan wij met de groep 3 leerlingen door met het leesthema Dieren. KLEUTERBOUW Thema en klank Na de vakantie gaan we starten met het schoolproject fotografie. Raai onze groepsvogel komt ons daarbij helpen en ook staan we nog even stil bij de lentebloemen. Zo samengevoegd heet ons nieuwe thema: Foto Raai in de lente. De klank die tijdens dit thema centraal staat is de b. Spullen rondom dit thema en deze klank mogen mee naar school. Groen in de klas We willen meer planten in de klassen/ gemeenschapsruimtes zetten. Als u ons daaraan kunt helpen dan horen wij het graag! We willen alvast de ouders bedanken die al een plantje hebben gegeven aan de groepen! Heel erg bedankt! Naam op eten en drinken We willen de ouders er weer op attenderen om de naam van het kind op het eten en drinken te zetten. We krijgen steeds meer dezelfde bakjes/ bekers/ pakjes en als er geen naam op staat ontstaat er verwarring. Met de groepen 3 en 4 staat het schoolproject Fotografie centraal. De groep van Carola vraagt voor het schoolproject 3 a 4 grote dozen waar A3 of A4 papier opgeplakt kan worden. Wie kan ons hieraan helpen? Zijn er misschien ouders die een digitaal fototoestel willen uit lenen tijdens het project? Hoe meer camera s hoe meer we in groepsverband kunnen werken. We doen er voorzichtig mee. U kunt dit afgeven in de groep van Carola. Oproep Zijn er misschien ouders die ons wat kunnen vertellen over Fotografie? (beroep en/of hobby) We zouden het leuk vinden als U in de groep hierover wat kunt vertellen. U kunt zich opgeven bij de groepsleerkracht. Zet alvast in Uw agenda Op woensdag 24 mei van tot uur sluiten wij ons schoolproject af. U bent van harte welkom om het gemaakte fotowerk in de vorm van een expositie te komen bewonderen in de verschillende groepen. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie!

6 MIDDENBOUW De kinderen van de groep van Elsa en Jitske hadden donderdagmiddag een (mini) voorstelling gegeven over ons zonnestelsel. De kinderen hadden alles zelf gemaakt, bedacht én natuurlijk ook zelf uitgevoerd! Van het verhaal tot aan het decor. Zelfs de gasten werden door Wes aan de deur welkom geheten, deed Madi een welkomstwoordje en sloot Jasper het toneelstukje af met een bedankje! Al met al een gezellig drukbezochte, zeer geslaagde voorstelling met blijde kinderen en trotse juffen. BOVENBOUW Praktisch verkeersexamen groep 7 Op dinsdag 8 mei is het praktisch verkeersexamen voor groep 7. Elke zevende groeper komt op de fiets die hij thuis goed heeft nagekeken. De fiets wordt door de politie nog een keer gecontroleerd. Je let zelf op: 1. Stuur, bel, handvatten. 2. Remmen, remkabels, remblokjes voor- en achterband. 3. Verlichting, rode reflector achterzijde, zijreflectie in de wielen, pedaalreflectie. 4. Pedalen, trapas, goed slot en algehele staat van onderhoud. De route die er gefietst wordt hebben de kinderen meegekregen naar huis om te oefenen. De ouders die helpen bij het verkeersexamen hebben daar informatie over ontvangen van Paulien. Schoolproject & Groepsthema Na de vakantie start ons schoolproject Fotografie gecombineerd met Flora en fauna. In alle groepen worden groepjes geformeerd die op bezoek mogen naar de Waterleidingduinen of het Zuid Hollands Landschap. Kinderen mogen met speciale opdrachten onder begeleiding van een ouder op pad! Dit kan elke dag vanaf uur, op vrijdag al vanaf 8.30 uur! Ze gaan een fotoreportage maken en een dier en een plant uitwerken. Meer info volgt na de vakantie. Groepsthema Geld & Consument Drie weken geleden sloten de bovenbouwgroepen hun thema af over Geld & Consument, met een grote bedrijfjesmarkt. De opbrengst van die markt was bestemd voor het Noordwijkerhoutse TaalLokaal, waarin jongeren uit andere landen ondersteuning krijgen bij het leren van de Nederlandse taal.

7 De Op=Op-bedrijfjesmarkt heeft het fantastische bedrag van 346,65 opgebracht. Het TaalLokaal gaat er mooie dingen mee doen, hebben ze beloofd. Het is ze van harte gegund. Compliment aan de bovenbouwers, goed gedaan! FIJNE VAKANTIE! Het idee van de actie kwam van de drie bovenbouwleerlingen die een tijd geleden deelnamen aan de Jeugdgemeenteraad. Donderdagmiddag sloten we, met alle bovenbouwers, het thema af met de overhandiging van een cheque aan Sanne Boswinkel, oprichtster van het TaalLokaal, en Siebren Miedema, voorzitter van de Stichting TaalLokaal.

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten 1. Appel (woensdag) 2. Mandarijn (donderdag) 3. Waspeen (vrijdag) Dit is de

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Sinterklaas Wat was het een feest met cadeaus, surprises, sinterklaas en de pieten! Iedereen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Schoolproject FOTOGRAFIE Fotospeurtocht: iedereen heeft de fotospeurtocht Welke leerkracht

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Koningsspelen Afgelopen vrijdag 22 april hebben we onze jaarlijkse Koningsspelen gehouden.

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een waspeen, banaan en komkommer. Ouderbijdrage Tijdens

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Agenda Goede Vrijdag school gesloten 2 e Paasdag school gesloten Gruiten Deze week

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Specialist jonge kind De afgelopen anderhalf jaar reisde Amber af naar Gouda voor haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Denkt u er aan dat de kinderen van dinsdag tot en met vrijdag weer zelf gruiten

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Mozaïek Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het maken van een mozaïek van

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers,

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers, Datum: donderdag 18 april 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf Vrijdag 19 april Beste ouders en verzorgers, Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 8 mei om de kinderen, de klas en broertjes/zusjes

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we waspenen, mandarijnen en een appel. De Regenboog als sprookjestheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Groepen volgend schooljaar

Groepen volgend schooljaar 26 april 2018 Groepen volgend schooljaar Op dit moment zijn we als school volop bezig met de voorbereidingen voor komend schooljaar. Bij deze voorbereidingen horen activiteiten als invoeren nieuwe taalmethode,

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Oproep Kascontrole Binnenkort zullen de financiële cijfers weer ter inzage liggen op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-29 maart Met deze week: Theoretisch verkeersexamen - Informatie Openluchtmuseum - Paasviering - Grote Rekendag

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019

De SpectrOm. Nummer 13, 18 april 2019 De SpectrOm Nummer 13, 18 april 2019 Agenda Vrijdag 19 april : Goede vrijdag, alle kinderen vrij Maandag 22 t/m vrijdag 3 mei : Meivakantie Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni : Avond 4 daagse Woensdag 8

Nadere informatie

REGENBOOGJOURNAAL WEEK

REGENBOOGJOURNAAL WEEK ALGEMEEN Landelijke staking op 5 oktober a.s. Geachte ouders/verzorgers, Op donderdag 5 oktober zal er in heel Nederland door leerkrachten in het basisonderwijs worden gestaakt. Zij gaan dit doen omdat

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 april 2018

Datum: donderdag 19 april 2018 Datum: donderdag 19 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: Morgen kunt u enkele werkstukken van de keuzecursus komen bewonderen. Vanaf 14.10 uur kunt u rondlopen met uw kind. Om 14.30

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet:

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 41, vrijdag 1 juli Naar een andere school? Maandag 11 juli vrij Gaat uw kind uit groep 8 (voortgezet onderwijs) of uit een andere groep volgend jaar naar een andere school? Maandag 11 juli

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

De zesde editie van de nieuwsbrief

De zesde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 Jaargang 8 08-12-2017 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zesde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21-12-2017: Kerstviering 22-12-2017: Roostervrij 25-12-2017:

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 8

Schooljaar Nieuwsbrief 8 Reigerlaan 5 5702 PT Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 8 Agenda Dinsdag 24 mei praktijk verkeersexamen BB 3,4,5 Donderdag

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Met veel plezier en trots schrijf ik deze eerste nieuwsbrief in onze prachtige nieuwe school. Ik wil u bedanken voor de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten Fruitlevering week 7 (15 t/m 17 februari) 1. Mineola (woensdag) 2. Sinaasappel(donderdag)

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

2master. express. Kalender: 21 november: MR-vergadering. 22 november: VO-avond uur. 23 november: Dode hoekles groep 7/8

2master. express. Kalender: 21 november: MR-vergadering. 22 november: VO-avond uur. 23 november: Dode hoekles groep 7/8 Kalender: 21 november: MR-vergadering 22 november: VO-avond 19.30 uur 2master express N I E U W S B R I E F 7 1 8 N O V E M B E R 23 november: Dode hoekles groep 7/8 25 november: Spelletjesmiddag groep

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie