Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk"

Transcriptie

1 Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Agenda Goede Vrijdag school gesloten 2 e Paasdag school gesloten Gruiten Deze week krijgen we: komkommer, banaan en watermeloen. Volgende week zal er, in verband met 2 e paasdag, pas op woensdag worden geleverd. We vragen de kinderen op dinsdag zelf een stuk fruit of groente mee te nemen. Compost U kunt weer gratis zakken compost afhalen. En mocht u een zak compost over hebben dan kunnen wij die goed gebruiken voor de schooltuin! U kunt terecht op 19 maart 2016 bij onderstaande adressen: * Gemeentelijke milieustraat, Schippersvaartweg 85 ( uur) * De Duinpan, De Zilk, Sportlaan 34 ( uur) School!Week Openbaar Onderwijs Ik ben welkom Ieder jaar houden de openbare scholen een actieweek, genaamd School!Week Openbaar Onderwijs om te laten zien hoe waardevol openbaar onderwijs is. Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom. In het teken daarvan nodigen we iedereen uit om onze school te komen bekijken onder het genot van een kopje koffie/thee. Tussen en uur bent u van harte welkom. Daarnaast openen we onze deuren op dinsdagavond 22 maart tussen en uur. Wij hopen dat u onze uitnodiging aanneemt en ook oprecht kunt zeggen: Ik ben welkom op De Regenboog. De actieweek die loopt van maandag 21 tot vrijdag 25 maart. Alle kinderen hebben een poster meegekregen om op te hangen op een goed zichtbare plek. Stuur een foto naar info@deregenboogschool.nl van die plek en maak kans op een leuk prijsje! Noa maakte er vorige week vrijdagmiddag direct werk van, en bedacht een waterdichte regenboog voor op de leibomen in de voortuin! Zelfs het touwtje is in regenboogkleuren. Samen met Niki en allebei een sterretje werd de regenboog gepresenteerd. Noa van Gijlswijk groep 6 van Vincent

2 Max Beij uit groep 3 heeft met de poster op zijn rug door het dorp gelopen. Helaas zat de foto er niet bij. Aankleding centrale hal We willen de ouders van Cas en Veerle heel erg bedanken voor de aankleding van onze centrale hal. Wat een welkom gevoel voor eenieder! Raamschildering We willen de moeder van Yvo en Guido bedanken voor het aanbrengen van de raamschilderingen in diverse lokalen. Grote Rekendag Op woensdag 23 maart buigen we ons over allerlei rekenopgaven die te maken hebben met volgordes. Dit is in het kader van de Grote Rekendag, waar we met de hele school aan deelnemen. Esmee van de groep van Vincent heeft de poster bij slagerij Klein opgehangen! Kinderconferentie Den Haag Op donderdag 24 maart gaat de leerlingenraad naar een kinderconferentie in Den Haag. Verslagen Op donderdag 24 maart krijgen alle leerlingen hun verslag mee naar huis. Lentespelletjes Op donderdagmiddag 24 maart spelen we dwars door alle bouwen heen lentespelletjes. Om de beurt volgen groepen een circuit. De oudere kinderen helpen de jongere kinderen. Keuzecursus Merel uit de groep van Ton heeft de poster in de bibliotheek opgehangen. Klik op de link en zie welke foto's er al zijn binnengekomen voor de wedstrijd "ik ben welkom". Je kunt nog meedoen. Dus stuur nu je foto in! Leuke afsluiting van keuzecursus drama. Een voorstelling van Roodkapje voor de kleuters!

3 Kleuterbouw We starten met een nieuw thema namelijk de lente. We gaan ons voornamelijk bezig houden met de bollen en de bloemen. Bij een nieuw thema hoort ook een nieuwe klank! De klank die dit thema centraal staat is de "n". Materialen met deze klank zijn natuurlijk weer welkom! Groep Laura: a.s. woensdag is Laura er en Thea is er dan op de donderdag. Voor ons volgende thema wat in april start ben ik op zoek naar één hoge kartonnen doos om een grote klok van te maken, de kinderen moeten er zelfs in passen! Groep Amber: Bekijk nog wat foto's van het project "machines": Afgelopen donderdag kregen wij een rondleiding van onze Floris in het planten bedrijf van zijn ouders. Wat heeft hij ons veel verschillende en vooral grote machines laten zien. We hebben er erg van genoten. Papa en mama van Floris en natuurlijk Floris zelf, bedankt voor deze leuke en leerzame tour! bekijk hier de foto's: Heeft u nog eierdozen waar 6 eitjes in kunnen zou ik die graag willen. Alvast bedankt voor het sparen! Dinsdag heeft de groep van Marleen een bezoek gebracht aan machinefabriek Akerboom. Ze kregen uitleg van de opa van Guus over hoe een bollenmachine gemaakt wordt. We leerden hoe je ijzer moet zagen, lassen, ombuigen, schoonspuiten en verven. Het was een leerzame en gezellige ochtend. Opa en oma van Guus, heel erg bedankt hiervoor!!

4 Onderbouw Thema Komende week ronden wij het thema De schat af. De groepen 3 gaan hierna verder met het thema Kunst. De komende 3 weken staat dit thema centraal. De kinderen mogen materiaal meebrengen die passen bij dit thema. De groepen 4 werken aan eigen thema. Speelgoed Wij merken de laatste tijd dat er een aantal kinderen steeds speelgoed meenemen van thuis zoals: knuffels, autootjes, etc. Deze spullen kunnen kapot gaan en kwijtraken en zijn ook soms storend tijdens de les. Wij willen de kinderen verzoeken om deze spullen thuis te laten. Wilt u hier als ouder ook op letten? Materialen die bij een thema horen zijn natuurlijk van harte welkom. Zet alvast in uw agenda; Op maandag 4 april en dinsdag 5 april houden wij onze jaarlijkse verkeerslessen op het schoolplein. De kinderen mogen op deze dagen met de fiets naar school komen. Rooster verkeerslessen Maandag 4 april Mieke Milou Jose Celina Dinsdag 5 april Celina Jose Milou Mieke Wij zoeken ouders die op deze dagen de spullen kunnen klaar zetten op het grote schoolplein. Maandag 9.00 uur Maandag uur Dinsdag 9.00 uur Dinsdag uur We kunnen op deze dagen ook hulp gebruiken voor begeleiden. U kunt zich opgeven bij de groepsleerkracht. Middenbouw Groep 5/6/7/8 Op dinsdag 29 maart en donderdag 7 april oefenen we met de fiets verkeerssituaties op het plein. Wilt u er voor zorgen dat uw kind met de fiets op school komt. Even voorstellen.. Hallo allemaal! Ik ben Kim de Ridder, 22 jaar oud en woon in Noordwijk. Ik studeer de PABO op de Hogeschool Leiden en zit nu in mijn derde jaar. Mijn hobby s zijn onder andere tennis, yoga en naar het strand gaan. Op 15 februari ben ik begonnen met mijn stage op de Regenboog. Ik zal er iedere week op de maandag en dinsdag zijn in groep 5/6 (Jenny en Carola). Mijn stage zal duren tot en met 21 juni Ik heb er erg veel zin in en hoop er een leerzame en leuke tijd van te maken! Alvast heel veel plezier in het museum morgen en tot dinsdag! Groetjes Kim Bovenbouw Groep 5/6/7/8 Op dinsdag 29 maart en donderdag 7 april oefenen we met de fiets verkeerssituaties op het plein. Wilt u er voor zorgen dat uw kind met de fiets op school komt. Project Vanaf maandag starten we het project Tijd van burgers en stoommachines. Tennistoernooi Op woensdagmiddag 23 maart vindt het schooltennistoernooi plaats bij De Boekhorst. Daar gaan een paar teams aan meedoen. Veel succes gewenst! Gastles Op maandag 21 maart krijgen de kinderen een gastles van het Kunstgebouw over het maken van een komische sketch.

5 De Kindervilla Wereld Peuterschool Thema eten en drinken is weer voorbij. Deze week hebben we met een groep peuters appelflappen gebakken. Verder hebben de peuters nog lekker in de winkel en het restaurant gespeeld. Ook hebben we lekker in het zonnetje gespeeld en alvast geproefd van de lente en het thema wat er weer aan gaat komen. Verder hebben we afscheid genomen van Lotte, zij is nu 4 jaar geworden en is nu naar de kleuters bij juf Amber. Sophie is de nieuwe peuter die bij ons komt spelen, we gaan er een gezellige en leerzame tijd van maken. BSO Op woensdagmiddag 30 maart kan iedereen die wil, bij BSO de Zeegroep (locatie Regenboogschool), een kijkje komen nemen. Van 12:00u tot 15:00u is de BSO geopend voor alle geïnteresseerden. Naast al het lekkers wat klaarstaat wordt er ook informatie gegeven over onze flexibele opvangmogelijkheden én uiteraard kunnen kinderen meedoen aan een leuke workshop! Voor die leuke workshop hebben we bij de ingang van de BSO een inschrijfformulier opgehangen, schrijf je dus snel in! "Komt dat zien!"

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een banaan, appel en komkommer. School!Week Openbaar Onderwijs

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten Fruitlevering week 7 (15 t/m 17 februari) 1. Mineola (woensdag) 2. Sinaasappel(donderdag)

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Koningsspelen Afgelopen vrijdag 22 april hebben we onze jaarlijkse Koningsspelen gehouden.

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Denkt u er aan dat de kinderen van dinsdag tot en met vrijdag weer zelf gruiten

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Mozaïek Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het maken van een mozaïek van

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Sinterklaas Wat was het een feest met cadeaus, surprises, sinterklaas en de pieten! Iedereen

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Specialist jonge kind De afgelopen anderhalf jaar reisde Amber af naar Gouda voor haar

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Beste kinderen en ouders De Sint komt de juf gaat Terwijl de Sint begint op te stomen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Schoolproject FOTOGRAFIE Fotospeurtocht: iedereen heeft de fotospeurtocht Welke leerkracht

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een waspeen, banaan en komkommer. Ouderbijdrage Tijdens

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we waspenen, mandarijnen en een appel. De Regenboog als sprookjestheater

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Oproep Kascontrole Binnenkort zullen de financiële cijfers weer ter inzage liggen op

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Avondvierdaagse Maandag start de Avondvierdaagse! We hopen dat het weer 4 gezellige

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten 1. Appel (woensdag) 2. Mandarijn (donderdag) 3. Waspeen (vrijdag) Dit is de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Algemene ouderavond 'Kinderen, hoe doe je dat nu eigenlijk? Een ouderavond over positief

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ICT op school Vorige week namen we 32 nieuwe laptops in gebruik. De hele groep van

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Regenboog got talent Lois (uit de groep van Ton) en Annemiek (uit de groep van Leonard)

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 27 22 maart 2017 Elke woensdag: Koffie-uurtje voor ouders 8.30-9.30 uur: Er is altijd een gastheer/ -vrouw aanwezig vanuit de AC Elke woensdag, donderdag en vrijdag: fruitdag 22 maart: Grote Rekendag

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Vanaf 2 november gaan we gruiten!! Dat gaan we maar liefst 22 weken, dus tot

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief 11 14 februari 2019 2018 Oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7 In de week van 25 t/m 28 februari zijn de oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7. De uitnodigingen voor deze gesprekken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers,

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers, Datum: donderdag 18 april 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf Vrijdag 19 april Beste ouders en verzorgers, Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 8 mei om de kinderen, de klas en broertjes/zusjes

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes!

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes! N i e u w s b r i e f 6 J a a r g a n g 6 m a a r t 2 0 1 8 Nieuwe leerlingen In groep 1 zijn drie nieuwe leerlingen gestart. Van harte welkom Nick, Marije en Quinne. We wensen jullie een fijne tijd toe

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school:

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Groep 1/2 a: Puck de Graaf MEMO Kbs Kievitsloop 2016-2017 1 In deze

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ziezo, seizoen 2013 2014 Juni en juli In het eerste weekend van juni hebben verschillende ouders zich belangeloos ingezet om ons plein op te leuken voor de kinderen.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening

Bijbelverhalen Schoolfotograaf Luizencontrole Ontruimingsoefening Bijbelverhalen Week 40; maandag 3 oktober vrijdag 7 oktober Weekthema: Familie Verhalen: Ruth Lied: Ruth die eens uit Moab kwam - AWN Week 41; maandag 10 oktober vrijdag 14 oktober Weekthema: de tien regels

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Carnaval Ok bij oons op Het Podium zit t in de femilie!! Morgen 24 februari, starten we met dweilen op het plein. Alle kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Het is echter niet toegestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie