Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk"

Transcriptie

1 Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Denkt u er aan dat de kinderen van dinsdag tot en met vrijdag weer zelf gruiten moeten meenemen! Studiedag Op woensdag 25 mei is de school gesloten in verband met onze studiedag. Avondvierdaagse Hier vindt u informatie over de avondvierdaagse. Schoolzwemtoernooi woensdag 1 juni 2016 in de Schelft te Noordwijkerhout Beste (ouders/verzorgers van ) deelnemers van het schoolzwemtoernooi, Woensdag 1 juni 2016 worden jullie om uur verwacht in de hal van de Schelft. Meldt je bij de leerkrachten van je eigen school. Om uur mag je naar binnen om je om te kleden in de grote kleedkamers. Hier kan je je spullen laten hangen. Omkleden in de kleine hokjes is toegestaan, maar de kleding mag hierin niet blijven hangen. Hang dit op in de daarvoor bestemde rekken aan de kopse kanten van de kluisjes. Plaatsnemen in de zwemzaal kan bij de eigen school. De leerkrachten zullen op jullie letten. De ouders kunnen plaatsnemen op de plaatsen die speciaal voor ouders zijn gereserveerd. Dit kunnen zit en/of staplaatsen zijn. De ouders kunnen niet tussen de kinderen zitten bij de scholen. Vanwege de ruimte in de zwemzaal en het grote aantal deelnemers is het niet wenselijk om veel publiek mee te nemen. Opa s en oma s en andere belangstellenden kunnen helaas niet extra komen kijken tijdens deze wedstrijd. Om uur begint het inzwemmen. Tijdens het inzwemmen heeft iedere school een eigen inzwembaan. Tijdens het inzwemmen mag er niet worden gedoken van het startblok, dit i.v.m. het risico op ongelukken die dit met zich mee brengt. Om uur zal de wedstrijd gaan beginnen. Vooraf aan de wedstrijd zullen ervaren zwemmers laten zien hoe de start zal gaan verlopen. Belangrijk om te weten: Tijdens de start van iedere wedstrijd is het stil in de zwemzaal. Zo kan iedereen op de startblokken het startschot goed horen! Tot uur zal er wedstrijd gezwommen worden en als er tijd over is dan kunnen we ook nog vrij zwemmen in het wedstrijd bad. Vanaf uur is er een prijsuitreiking in de hal van de Schelft. Iedere deelnemer krijgt na afloop een herinnering mee naar huis.

2 Handig om mee te nemen is: Badkleding Je schoolshirt (voorzien van naam), deze kan je dragen als je moet wachten in de zwemzaal Slippers Eventueel een extra handdoek Wij hopen op een gezellige middag met veel zwemplezier! Er is gelegenheid voor de NIET wedstrijdzwemmers, om een paar keer te oefenen bij de zwemvereniging. Dit is op dinsdag 24 en/of 31 mei van tot in de Schelft. Als je komt graag wel even een mailtje sturen naar met daarin op welke dag of dagen je komt. Doe dit dan voor zondag 22 mei!! In de bouwhoek zijn de kinderen druk met het maken van piramides!! Groetjes Sandra en Marco Organisatie van het zwemtoernooi Kleuterbouw Wij werken over het thema Egypte. Spullen die met dit thema te maken hebben mogen de kinderen mee naar school nemen. Mummies maken Herogliefenschrift De klank die dit thema centraal staat is de 'b'. Kinderen mogen spullen meenemen met deze letter.

3 Voor het volgende thema van Pluk van de Petteflet zijn wij op zoek naar spullen om de hal aan te kleden. Spullen hiervoor kunnen worden ingeleverd bij Laura. Op vrijdag 27 mei vieren Laura & Amber hun verjaardagen. Dit willen zij doen in de speeltuin in de Zilk. De kinderen hoeven voor deze dag alleen een goed humeur mee te nemen! Laura is nog op zoek naar ouders die willen halen en brengen. Intekenlijst hangt bij de klas. Vrijdagochtend 27 mei, aanvang 9.45 uur tot uur groep Jenny. Wegbrengen om 9.15 uur. Vrijdagmiddag 27 mei, aanvang uur tot uur groep Vincent. Wegbrengen om uur. Groep Elsa Willen de leerlingen komende week de tafel van 3 oefenen? Deze wordt binnenkort overhoord! Elsa bedankt hierbij de ouders die zo goed waren om op korte termijn te rijden! Dank!! Onderbouw Project Dieren Op dinsdag 17 mei zijn wij gestart met het thema Dieren. De kinderen mogen allerlei materiaal meenemen rondom dit thema. U kunt denken aan boeken, plaatjes, knuffels (maximaal twee) en nog veel meer. Naar aanleiding van het project dieren brengen wij een bezoek aan de tentoonstelling Fantastische dieren in het museum van Volkenkunde. We vertrekken om uur en zijn om uur weer terug op school. Maandag 23 mei- groep van Milou/Heleen Dinsdag 24 mei- groep van Jose/Carola Donderdag 26 mei- groep van Celina/Catherine Gymkleding Denk iedereen weer even aan de gymkleding! De laatste tijd worden de gym spullen nog wel eens vergeten. Middenbouw Zeelessen op het strand bij de vuurtoren in Noordwijk Bioloog Theodoor Braaksma leert de kinderen heel veel over de biotoop zee, strand en duinen. Zwembroek of badpak, handdoek, zonnebrand en tussendoortje meenemen in een rugzak (er wordt niet gezwommen, eventueel pootje baden). Wilt u ons afzetten met de auto en ophalen? Graag bekend maken bij de leerkracht van uw kind. Op donderdag 2 juni in het feest in de groepen 5/6. Jenny, Elsa en Vincent vieren die dag hun verjaardag op school voor de kinderen. Bovenbouw Jumpin Noordwijk Op dinsdag 17 mei hebben we trampolineles gekregen van een stagiair van Jumpin Noordwijk. Weer eens een ander soort gymles. Musical groep 8 De rollen zijn verdeeld en iedereen kan zijn tekst gaan oefenen! Cito uitslag Komende week krijgt elke 8 e groeper de uitslag mee. Wij zullen die bespreken met hen en dan nemen ze hem mee naar huis. Verkeersdiploma s: Op dinsdag 17 mei hebben alle 7 e jaars uit handen van twee politieagenten hun verkeersdiploma ontvangen.

4 Schoolvoetbaltoernooi meiden groep 8 Op woensdag 18 mei heeft ons team in Leiden het vervolgtoernooi gespeeld. Ze zijn vierde geworden. Dode hoek les Op donderdag 26 mei gaan de achtste groepers een dode hoekles krijgen. Ze krijgen een les bij een vrachtwagen zodat ze goed geleerd kan worden waar je op kunt letten. Project Het project 13 in de oorlog gaan we mee verder. De Kindervilla Wereld Peuterschool Voor de vakantie is Eva 4 jaar geworden. We wensen Eva veel plezier bij juf Laura. Deze week zijn we gestart met het thema verkeer. In de klas ligt een weg met een verkeerslicht, zebrapad en een stopbord. De bromfietsers op de weg moeten dus goed op het verkeerslicht letten want rood is stop en groen is rijden maar. Ook bij het oversteken bij het zebrapad wordt goed opgelet bij het groene poppetje mag er over de zebra gelopen worden. In de kring hebben we gekeken hoe iedereen naar school kwam, lopend, met de fiets of met de auto. Ook zijn er 2 nieuwe peuters komen spelen, dit zijn Breket en Kick, we gaan er een gezellige en leerzame tijd van maken. BSO "Daar zijn we weer! We hebben het druk gehad... We zijn onder andere uitgebreid, we hebben gepromoot, vakantie gevierd maar belangrijker nog; we hebben gespeeld tot we een ons wogen. Nu de meivakantie bijna voorbij is gaan we toewerken naar de zomervakantie. Best een spannende schooltijd. Daarom hebben we na school heerlijk de tijd om te chillen, spelen en lol te maken! In de meivakantie hebben we oa de grootste speeltuin van Europa bezocht, dit was een hele leuke dag! Ook hebben we met bowlingballen gegooid en hebben we een hele leuke natuurwandeling achter de rug. Tijdens de natuurwandeling verzamelde de kinderen (dmv een kleurenspeurtocht) allemaal spulletjes uit de natuur die ze later die dag op een creatieve wijze hebben verwerkt in een kunstwerk. Vanaf deze week kunnen jullie allemaal het BSO natuur Museum bezoeken. Hier zijn alle kunstwerken incl. beschrijvingen van alle kunstenaars te bewonderen. Komt dat zien...!"

5

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Koningsspelen Afgelopen vrijdag 22 april hebben we onze jaarlijkse Koningsspelen gehouden.

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Schoolproject FOTOGRAFIE Fotospeurtocht: iedereen heeft de fotospeurtocht Welke leerkracht

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Avondvierdaagse Maandag start de Avondvierdaagse! We hopen dat het weer 4 gezellige

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Mozaïek Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het maken van een mozaïek van

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Specialist jonge kind De afgelopen anderhalf jaar reisde Amber af naar Gouda voor haar

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Agenda Goede Vrijdag school gesloten 2 e Paasdag school gesloten Gruiten Deze week

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten 1. Appel (woensdag) 2. Mandarijn (donderdag) 3. Waspeen (vrijdag) Dit is de

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten Fruitlevering week 7 (15 t/m 17 februari) 1. Mineola (woensdag) 2. Sinaasappel(donderdag)

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels September 2012 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt

Nadere informatie

REGENBOOGJOURNAAL WEEK

REGENBOOGJOURNAAL WEEK ALGEMEEN Landelijke staking op 5 oktober a.s. Geachte ouders/verzorgers, Op donderdag 5 oktober zal er in heel Nederland door leerkrachten in het basisonderwijs worden gestaakt. Zij gaan dit doen omdat

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we waspenen, mandarijnen en een appel. De Regenboog als sprookjestheater

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Beste kinderen en ouders De Sint komt de juf gaat Terwijl de Sint begint op te stomen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 22 sept.

Weekbrief sept./m 22 sept. Weekbrief 38 16 sept./m 22 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Studiedagen 2019-2020 Hierbij nogmaals de studiedagen voor het komende schooljaar. Donderdag 19-09-2019 Maandag 11-11-2019 Dinsdag 12-11-2019

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Sinterklaas Wat was het een feest met cadeaus, surprises, sinterklaas en de pieten! Iedereen

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Algemene ouderavond 'Kinderen, hoe doe je dat nu eigenlijk? Een ouderavond over positief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Regenboog got talent Lois (uit de groep van Ton) en Annemiek (uit de groep van Leonard)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief Brede school Het DOK DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief In Volle Vaart Op dit moment zijn alle kinderen van Het DOK druk bezig met het ontwerpen en timmeren van zeepkisten om komende dinsdag 11 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Juli 2013 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ICT op school Vorige week namen we 32 nieuwe laptops in gebruik. De hele groep van

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een waspeen, banaan en komkommer. Ouderbijdrage Tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 cdbsjonglaren@conod.nl, Ludinge 6, 9471 JD, Zuidlaren. 050-4092079. www.jonglaren.nl De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 Schaken: Enige weken geleden is het schoolschaakkampioenschap

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie