Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut"

Transcriptie

1 Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen de kinderen op vrijdag een koek meenemen. Op maandag tot en met donderdag is het dus de bedoeling dat de kinderen een stuk fruit/groente als tussendoortje bij zich hebben! Lunchen Op School We merken dat lang nog niet iedereen de gelden voor LOS heeft overgemaakt. We willen u vragen dit zo spoedig mogelijk te doen! Graag de naam van uw kind(eren) en de groep van uw kind(eren) erbij vermelden (groep 1 t/m 4 6,60 per maand en 66,00 per schooljaar/ groep 5 t/m 8 7,70 per maand en 77,00 per schooljaar). Het rekeningnummer: NL37 RABO t.n.v. Lunchen Op School, Stichting Openbaar Basisonderwijs Duinen Bollenstreek. Binnenkort zullen we eveneens aanmaningen gaan versturen! Schoolproject FOTOGRAFIE Op maandag 8 mei, direct na de meivakantie, start ons jaarlijkse schoolproject! Dit jaar is fotografie in al haar facetten het centrale thema. De leerlingenraad organiseerde eigenhandig Regenboog op de planken. Alle leerlingen konden genieten van allerlei acts op een echt podium. Ook de ouders/verzorgers van de finalisten waren van de partij. Wat een feest!

2 Vóór de opening van het schoolproject willen graag van zoveel mogelijk leerlingen een selfie ontvangen. Met die selfies gaan we iets doen tijdens het project. Ter info: de selfies komen niet terecht op een (openbare) website en na het project worden de digitaal ontvangen selfies weer vernietigd. Leerlingen kunnen hun selfie vanaf nu mailen (vermeld even naam en stamgroep erbij) naar We zijn benieuwd welke mooie foto s we gaan ontvangen! Herinnering Ouderbijdrage Voor de activiteiten die niet tot het gewone lesprogramma horen (schoolreisjes, excursies, feestdagen etc.) vragen wij jaarlijks een bedrag van 45,00 per kind. Hiervoor heeft u in augustus een factuur ontvangen en voor degenen die het betrof, in het begin van 2017 een herinnering. Helaas hebben wij tot op heden nog steeds niet alle betalingen binnen. Voor diegenen die het betreft, willen wij vriendelijk verzoeken dit bedrag alsnog aan ons over te maken op rekening NL37 INGB t.n.v. Stichting Beheer Ouderfonds De Regenboog. Wilt u bij uw betaling vermelden: - de naam van uw zoon/dochter, - de leergroep - en de naam van de leerkracht Mede namens de leerlingen: bedankt voor uw bijdrage. Oudercommissie OC@deregenboogschool.nl Koningsspelen De Koningsspelen voor de groepen 1 t/m 4 wordt georganiseerd op vrijdagochtend 21 april. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 vieren dit gezamenlijk. Nadat we met de hele school om 8.30 uur een dans hebben gedaan op het schoolplein gaan de kinderen naar hun groep. De spelen zijn van 9.00 uur tot uur, daarna zijn de kinderen gewoon tot op school. De Koningsspelen wordt gehouden in de grote gymzaal en een aantal spelletjes staan buiten. Om de kinderen te begeleiden zoeken we ouders. U kunt zich inschrijven op de lijstjes die bij de groepen hangen. U wordt dan die vrijdag verwacht om 8.45 uur in de hal. Vakleerkracht Ilse gaat u dan vertellen wat de bedoeling is. De kinderen hoeven geen tussendoortje mee te nemen. Dit wordt verzorgd. Wilt u uw kind in een sportbroek naar school brengen en gymschoenen meegeven? Op school krijgen de kinderen het Regenboogshirt. s Middags wordt voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 de Koningsspelen 2017 georganiseerd. Aan deze sportieve middag zullen de drie basisscholen uit Noordwijkerhout, De Regenboog, De Prinsenhof en de Victorschool, deelnemen. De drie vakleerkrachten van deze scholen hebben een middag met leuke en uitdagende activiteiten bedacht. Om deze middag te doen slagen, zijn hulpouders onontbeerlijk!

3 Hulpouders zullen de activiteiten begeleiden waarvan zij tijdig een beschrijving zullen ontvangen. U kunt zich als hulpouder aanmelden op het invulformulier bij de stamgroep van uw kind(eren). Wij verwachten u dan vrijdagmiddag 21 april om uur op het VVSB-terrein. De Koningsspelen eindigen om uur. Daarna begint de meivakantie. Met sportieve groet, Leerkrachten van groepen 5/6 en 7/8, Vakleerkracht Ilse School Zwemtoernooi woensdag 24 mei Op woensdag 24 mei is het school zwemtoernooi voor alle basisschoolkinderen van Noordwijkerhout en De Zilk. Dit zwemtoernooi zal zijn voor de kinderen van groep 1 t/m 8. Voor de kinderen uit groep 1/2 is een C- diploma een vereiste! Vanaf groep 3 volstaat een B-diploma. De kinderen van groepen 1/2 en 3/4 mogen deelnemen wanneer zij een briefje (te krijgen bij de juf) met handtekening van een van de ouders hebben ingeleverd bij hun juf. Het toernooi zal om uur starten en tot circa uur duren. Deelname kost 1 euro. Opgeven kan bij je meester of juf. Uiterste inleverdatum is vrijdag 21 april! KLEUTERBOUW Thema en klank We gaan door met het thema De lente/ Koningsdag. De klank die centraal staat bij dit thema is de t. Materialen rondom dit thema en deze klank mogen uiteraard mee genomen worden naar school. Groen in de klas We willen meer planten in de klassen/ gemeenschapsruimtes zetten. Als u ons daaraan kunt helpen dan horen wij het graag! We willen alvast de ouders bedanken die al een plantje hebben gegeven aan de groepen! Heel erg bedankt! Naam op eten en drinken We willen de ouders er weer op attenderen om de naam van het kind op het eten en drinken te zetten. We krijgen steeds meer dezelfde bakjes/ bekers/ pakjes en als er geen naam op staat ontstaat er verwarring. Op zoek De groep van Amber is op zoek naar deksels/doppen in allerlei soorten en maten! Helpt u mee met sparen? Deze geweldige meiden stonden op de planken met een vrolijk liedje uit de musical Roodkapje. Wat hebben ze het fantastisch gedaan! ONDERBOUW Thema Op dinsdag 18 april starten wij met het leesthema Dieren. De leesrijtjes van thema Kunst zijn mee gegeven naar huis om te oefenen en te herhalen.

4 Regenboog op de Planken Hartelijk Gefeliciteerd Sietse Roest uit de groep van Marleen voor het behalen van de 3 e prijs (zie foto bovenaan het journaal). Hartelijk gefeliciteerd Tijn van der Weiden, Kaj Broekhof, Braan Owens, Julia van Osch en natuurlijk Thomas Koekkoek uit de groep van Carola voor het behalen van de 2 e prijs bij Regenboog op de planken (zie foto bovenaan het journaal). Schoolvoetbaltoernooi jongens groep 8 Op woensdag 12 april hebben de jongens van groep 8 (en een extra 7 e groeper!) het schoolvoetbaltoernooi gespeeld bij V.V. Noordwijk. Ze zijn vijfde geworden. En voor het behalen van 1 e prijs feliciteren wij Tijmen van Alphen uit de groep Celina/Heleen (zie foto bovenaan het journaal). We zijn trots op jullie!!!!! MIDDENBOUW Woensdagochtend sluiten de groepen van Jenny, Elsa & Jitske en Vincent gezamenlijk het thema Ons zonnestelsel af. We kijken bij elkaar naar toneel en film. BOVENBOUW Praktisch verkeersexamen Dringende oproep! Ouderhulp gevraagd! Vier ouders nodig, een uurtje hulp! Op dinsdag 9 mei (pal na de meivakantie) doen de zevende jaars hun praktisch verkeersexamen. Dat betekent dat ze op de fiets naar school komen, naar de Brink fietsen en vandaaruit een route gaan fietsen. Die route krijgen ze nog uitgereikt voor de meivakantie. We gaan ervan uit dat iedereen zorgt dat zijn fiets in orde is. Alle zevende jaars hebben informatiefolders daarover meegekregen. Daar staat in waar je op moet letten om je fiets goed rijklaar te maken. We zoeken ouders die tijdens de route bij een verkeerspost zitten om te controleren hoe de kinderen fietsen. We zoeken vier ouders die van 8.25 uur tot 9.35 uur dit willen doen. Informatie hierover kan bij Paulien ingewonnen worden. Schoolproject en groepsthema Na de meivakantie begint ons schoolproject! Thema: Fotografie. In de bovenbouw gaan we twee projecten aan elkaar koppelen: fotografie met flora en fauna. In kleine groepjes gaan de kinderen met ouders naar de Waterleidingduinen of het Zuid Hollands Landschap om een natuurreportage te maken en allerlei opdrachten te doen. Mocht u tijd en zin hebben om met een groepje op pad te gaan dan kan dat, vanaf maandag 8 mei, elke dag vanaf uur, vrijdag vanaf 8.30 uur. Bespreek het alvast met uw kind. In de groepen wordt er de komende week ook al over gesproken. Koningsspelen We zoeken nog hulpouders om vrijdagmiddag bij de Koningsspelen te helpen bij de activiteiten. U wordt verwacht om uur bij V.V.S.B. Ondanks de extra brief hebben we nog niet genoeg ouders helaas. Heeft u een paar uurtjes over, graag!

5 Markt We meldden het vorige week al: het bovenbouwthema Geld & Consument is inmiddels afgesloten met de succesvolle Op=Op Markt. De startkapitaalleningen van het dertigtal, tijdens het thema opgerichte, bedrijfjes zijn inmiddels weer terugbetaald aan de bank en de winsten van de bedrijfjes zijn geteld. Het is een mooi bedrag geworden. Aanstaande donderdag overhandigen we het bedrag, aan het einde van de schooldag, in de gemeenschapsruimte van de bovenbouw, aan het TaalLokaal Noordwijkerhout.

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten 1. Appel (woensdag) 2. Mandarijn (donderdag) 3. Waspeen (vrijdag) Dit is de

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Regenboog op de planken Gruiten We continueren het gruiten! Echter voor het gemak mogen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Sinterklaas Wat was het een feest met cadeaus, surprises, sinterklaas en de pieten! Iedereen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN. Tuin Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Schoolproject FOTOGRAFIE Fotospeurtocht: iedereen heeft de fotospeurtocht Welke leerkracht

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Denkt u er aan dat de kinderen van dinsdag tot en met vrijdag weer zelf gruiten

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Koningsspelen Afgelopen vrijdag 22 april hebben we onze jaarlijkse Koningsspelen gehouden.

Nadere informatie

REGENBOOGJOURNAAL WEEK

REGENBOOGJOURNAAL WEEK ALGEMEEN Landelijke staking op 5 oktober a.s. Geachte ouders/verzorgers, Op donderdag 5 oktober zal er in heel Nederland door leerkrachten in het basisonderwijs worden gestaakt. Zij gaan dit doen omdat

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Mozaïek Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het maken van een mozaïek van

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Specialist jonge kind De afgelopen anderhalf jaar reisde Amber af naar Gouda voor haar

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Agenda Goede Vrijdag school gesloten 2 e Paasdag school gesloten Gruiten Deze week

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een waspeen, banaan en komkommer. Ouderbijdrage Tijdens

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we waspenen, mandarijnen en een appel. De Regenboog als sprookjestheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Directeur: C.A.C.M. Fijnaut ALGEMEEN Gruiten Fruitlevering week 7 (15 t/m 17 februari) 1. Mineola (woensdag) 2. Sinaasappel(donderdag)

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-29 maart Met deze week: Theoretisch verkeersexamen - Informatie Openluchtmuseum - Paasviering - Grote Rekendag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl. Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Avondvierdaagse Maandag start de Avondvierdaagse! We hopen dat het weer 4 gezellige

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

CORBULO. School voor primair onderwijs. Weekinfo: 1 mei 2015

CORBULO. School voor primair onderwijs. Weekinfo: 1 mei 2015 CORBULO School voor primair onderwijs Weekinfo: 1 mei 2015 Oproep hulp bij praktisch verkeersexamen De kinderen van groep 7 doen ook dit jaar weer hun praktisch verkeersexamen. Hierbij wordt altijd een

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuws van Els. Kalender. INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl

Nieuws van Els. Kalender. INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl INFO - Nummer 30 5 april 2016 www.startnest.nl Nieuws van Els De vorige week dinsdag werd begonnen met een mooie weekopening over het thema Lente. Donderdagmiddag zaten we weer met de hele school te genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse INFO - Nummer 32 21 april 2015 www.startnest.nl Oudertevredenheid Het schoolbestuur, de Stichting Jenaplanonderwijs Uithoorn, heeft 20 april een enquête uitgestuurd via email. Het doel is om inzicht te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. We gaan goed met elkaar om. KiVa regel van de maand april (Thema: Samen zijn we een fijne groep ) Luizenouders gezocht!

TRIANGELNIEUWS. We gaan goed met elkaar om. KiVa regel van de maand april (Thema: Samen zijn we een fijne groep ) Luizenouders gezocht! TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 18 april 2018 We gaan goed met elkaar om KiVa regel

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed!

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed! OUDERBIJDRAGE Van de penningmeester van onze oudercommissie is er een brief aan deze BundersInfo toegevoegd betreffende de ouderbijdrage. Hiervan is een deel voor het schoolreisje bestemd. Het verzoek

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019

Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019 Nieuwsbrief 13 De Driekleur Daltonlocatie 4 april 2019 Te laat komen en leerplicht Westland Vorige week was het de dag van de leerplicht. Hier werd door leerplicht Westland ook aandacht besteed aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers,

Populierenblaadje. Datum: donderdag 18 april Algemeen: Schoolfotograaf. Beste ouders en verzorgers, Datum: donderdag 18 april 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf Vrijdag 19 april Beste ouders en verzorgers, Dit jaar komt de schoolfotograaf op woensdag 8 mei om de kinderen, de klas en broertjes/zusjes

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-11-2016 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Noteert u bovenstaande data in de schoolkalender? Bij voorbaat dank.

Noteert u bovenstaande data in de schoolkalender? Bij voorbaat dank. Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje directie@klimophoeve.nl website: www.klimophoeve.nl Nieuwsbulletin nr: 202 april 2016 1 april Afscheid van juf Marja 5 april Leerlingenraad 7 april Landelijk

Nadere informatie

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk

Ambachtsweg JN Noordwijkerhout Tel Directeur: C.A.C.M. Fijnaut. Eenindruk Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we een banaan, appel en komkommer. School!Week Openbaar Onderwijs

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie