BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!"

Transcriptie

1 DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2014 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan BH Tienhoven In dit nummer Even bijpraten Schoolgids bijlage Noodformulier Folders De Klaroen op Facebook! Kind op maandag Ontruiming Projectweek Engels Schoolfotograaf Informatieavond Mad Science Show Nieuws van de OR Musical DVD groep 8 Groep 8 bedankt! Projectsparen voor kansarme kinderen in Roemenië Praktische zaken TSO de Klaroen Nieuws van BSO de Klaroen Ingezonden - 8 t/m 12 september onverwachte ontruimingsoefening september Project ENGELS - 17 september schoolfotograaf - 19 september groepen 1 en 2 vrij - 19 september STARTFEEST Engels - 22 september informatieavond voor alle groepen - 24 september start kinderpostzegelactie - 30 september Mad Science Show groep 3 t/m 8-1 t/m 10 oktober Projectweken Kinderboekenweek Feest! - 2 oktober Maandinfo oktober - 3 oktober groep 1 t/m 4 vrij - 6 oktober Dag van de leraar - 17 oktober groep 1 en 2 vrij VERJAARDAGEN Quirine Laros groep Julia Verkroost groep Stefan de Greef groep Merle Meessen groep Maud Dreves groep Noah van de Bilt groep juf Mieke juf Ineke Tijn van Gent groep Nikki van Oosterom groep Esmée Wink groep Melvin Gaasenbeek groep 5 WELKOM OP SCHOOL! Simeon Morten is afgelopen maandag gestart in groep 2. Simeon is verhuisd van Utrecht naar Tienhoven. 15 september wordt Nikki van Oosterom 4 jaar! Ze komt hiervoor eerst een paar keer wennen in groep 1/2. Alvast hartelijk gefeliciteerd. We willen Simeon en Nikki van harte welkom heten op de Klaroen! De maandinfo en andere informatie digitaal De maandinfo en veel andere informatie wordt alleen digitaal verzonden. Wij raden u aan uw mail dagelijks hiervoor te checken. ( adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: tienhoven@klaroen.com )

2 Pagina 2 Even bijpraten De eerste schoolweek is een feit. Fijn om iedereen afgelopen maandag weer heelhuids en uitgerust terug te zien. In de klassen is het ook nog veel nagepraat over de vakantie. Hierna startte het echte werk. Toch spannend om de boeken van je nieuwe schooljaar open te slaan en te kijken wat je dit jaar allemaal gaat leren. De kinderen zijn, evenals de leerkrachten, ook erg enthousiast over de Engelse lessen. De projectweek gaat dan ook bijna van start! Met dank aan de OR wordt de school in een Engels jasje gestoken. 30 september wordt ook de Mad Science Show op de Klaroen verwacht. We zijn erg benieuwd naar deze legendarische techniek show! Zoals u ziet in de kalender hebben we veel leuke dingen op stapel staan voor de komende tijd. Dat moet een mooie start worden van het schooljaar. Schoolgids bijlage (download hier) Op pagina 6 bij alle vakantiedata staat bij punt 2: dat alle groepen vrij zijn op Dat moet 2014 zijn. Op pagina 8 staat dat de dag van de leraar op zondag 5 oktober is. Omdat dat een zondag is, wordt de dag van de leraar landelijk gehouden op maandag 6 oktober. Noodformulier Morgen krijgen alle kinderen het noodformulier mee. Graag houden we alle gegevens up to date wanneer we in geval van ziekte en van nood ouders moeten bellen. We vragen u ook jaarlijks of we foto s van uw kind mogen publiceren op bijvoorbeeld onze website. Nieuw op het formulier is de medicatievraag. Wanneer uw kind op school medicatie krijgt zijn wij wettelijk verplicht hier een formulier voor te laten tekenen. Wilt u het noodformulier z.s.m. inleveren bij de leerkracht van uw oudste kind. Dan kunnen wij de administratie weer op orde maken. Hartelijk dank! Folders In de eerste schoolweken ontvangt u ook een aantal folders om bijvoorbeeld boeken of tijdschriften te bestellen. Als daar strookjes voor ingeleverd moeten worden, kan dat bij de leerkracht tot en met 12 september. Daarna zult u zelf moeten bestellen en kan het niet meer via school. Vakantierooster klik hier voor het volledige overzicht van de website voor het vakantierooster De Klaroen op Facebook! Vanaf dit schooljaar is de Klaroen ook op Facebook te vinden. Hier blijft u op de hoogte van de zaken die op school en in de klassen spelen. Vrienden worden? Zoek op Klaroen Maarssen/Tienhoven of klik op deze link Facebook Klaroen Maarssen/Tienhoven. Kind op maandag De eerste weken van het nieuwe schooljaar lezen we met de kinderen uit het Evangelie van Lucas. We horen verhalen over Jezus. Door wat hij zegt en wat hij doet brengt hij God dichterbij. Hij laat zien dat God voor mensen zorgt. Ontruiming In de week van 8 september gaan we weer een ontruimingsoefening houden. Vooral voor de jongere kinderen en nieuwe kinderen bij ons op school kan het ontruimingssignaal wel eens een schrikeffect geven. Uiteraard bespreken de juffen dit van te voren met de kinderen, maar ook u kunt er thuis misschien wat aandacht aan besteden.

3 Pagina 3 Projectweek Engels Dit jaar zal er in alle klassen Engels gegeven worden. De groepen 1-4 gaan werken met ipockets. De groepen 5-8 gaan werken met Our Discovery Island. Wij zijn hier erg trots op. En we willen dit dus niet ongemerkt invoeren. Daarom beginnen wij maandag 15 september met een project Engels. In de klas zullen we dan extra aandacht besteden aan de Engelse taal. Ook het startfeest zal dit jaar een Engels tintje hebben. Meer informatie hierover krijgt u nog van de OR. Schoolfotograaf Op woensdag 17 september komt de schoolfotograaf bij ons op school. Om 8.30 uur kunnen de gezinnen op de foto waarvan nog niet alle kinderen op school zitten. Wanneer het gezin op de foto staat,kunnen de kinderen weer naar de klas. De leerkrachten weten wat zij mogelijk wat later de klas in komen. Wanneer al uw kinderen al op school zitten wordt de gezinsfoto onder schooltijd gemaakt. Twee ouders van de ouderraad zullen de fotograaf deze dag ondersteunen. Alvast bedankt voor jullie hulp! Informatieavond Op maandagavond 22 september is de jaarlijkse informatieavond voor alle groepen. Een avond waarin er informatie wordt gegeven over de jaargroep van uw kind. De avond is ook zeer informatief voor de ouders van de kinderen die dit jaar in groep 1/2 instromen. Dit jaar werken we met rondes. Dat betekent dat alle leerkrachten 2 rondes hebben met dezelfde presentatie. De informatie van groep 8 wordt één keer gegeven achter ronde 2 van meester Martijn. Hieronder vindt u het rooster uur Ronde uur Pauze uur Ronde uur Vervolg op ronde 2 voor de ouders van groep 8

4 Pagina 4 Mad Science komt op de Klaroen Tienhoven (groep 3 t/m 8) Dinsdag 30 september komt er een gekke wetenschapper van Mad Science de naschoolse wetenschap & techniek-cursus verzorgen op donderdagmiddag op school. De Mad Science show zal hieraan vooraf gaan onder schooltijd. Leerlingen die zich aanmelden voor het naschoolse aanbod worden dan vanaf 6 november gedurende 6 weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper! Van Lab werk, tot de wereld van Ruimte Reizen. Er komt van alles aan bod! Tijdens de naschoolse wetenschapscursus komen kinderen spelenderwijs in aanraking met verschillende aspecten van wetenschap en techniek. Zij leren om te onderzoeken en te ontdekken, maar ook om hypotheses te maken en te analyseren. Mad Science is op een missie om kinderen te enthousiasmeren voor wetenschap en techniek, met behulp van de knotsgekke wetenschappers en spannende demonstraties en activiteiten komen steeds meer kinderen in aanraking met de wereld achter wetenschap en techniek! Meer info volgt later later!!! Nieuws van de OR Houd vrijdag 19 september vrij in uw agenda! Dan is het namelijk feest op school! We verklappen nog niet zoveel, maar het wordt een feest in Engelse sferen. Het feest duurt van tot uur. Wordt vervolgd... Mist u die slak op het raam van de gymzaal ook zo? Grijp dan uw kans en help mee op dinsdag 9 september om de school weer leuk te maken voor het nieuwe schooljaar. De intekenlijst voor deze activiteit hangt in de hal van de school. Musical DVD groep 8 Wat hebben we een mooie afscheidsavond gehad met groep 7/8! Alles verliep goed en iedereen heeft genoten van de musical. Een leuke verhaallijn, goede liedjes, enthousiast publiek en goede toneelspelers! Om alles nog een keer te beleven is de dvd van de musical Vermist nu beschikbaar! U kunt deze dvd halen bij meester Martijn. De dvd kost 2,50. Groep 8 bedankt! Tijdens de Overstap mochten we een prachtige tuinbank in ontvangst nemen van groep 8 ( ). De bank is al meerdere malen uitgeprobeerd en zit heerlijk! Hartelijk dank voor dit mooie cadeau. We willen alle kinderen veel succes wensen met hun start op het voortgezet onderwijs! Projectsparen voor kansarme kinderen in Roemenië Iedere maandagmorgen (maar dat mag ook op andere dagen in de week) zamelen we geld in voor een goed doel. In de klas staat een busje of doosje waarin de kinderen hun bijdrage kunnen doen. Een speciaal foldertje krijgt u via uw kind in de eerste schoolweek. Dit jaar sparen we voor kansarme kinderen in Roemenië.

5 Pagina 5 Praktische zaken Zoals u gewend bent van ons, zetten we in de eerste maandinfo altijd even de afspraken op een rij: Schooltijden Maandag uur uur Dinsdag uur uur Woensdag uur Donderdag uur uur Vrijdag uur uur (groep 5 t/m 8) Gymrooster Dinsdag Groep 7/ Groep 3/ Groep 5/6 Donderdag Groep 5/ Groep 3/ Groep 7/8 We lopen met onze fiets in de hand vanaf het eerst hek, dat betekent ook voor de waveboards en andere rollende zaken. De pleinwacht opent de deur bij de hoofdingang s ochtends om uur voor groep 1 t/m 4. Om 8.25 uur mogen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar binnen. Vanaf uur mogen de kinderen die niet hebben overgebleven het plein op. Het hek wordt door de pleindienst geopend. s Middags wordt de deur om uur geopend voor groep 1 t/m 4. Om uur mogen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar binnen. Als de digitale bel in de klas gaat, willen we graag dat de ouders de klas verlaten. Op deze manier kunnen we op tijd beginnen met de les. Ballen zijn voor en na schooltijd op het plein niet toegestaan. Leren ballen zijn i.v.m. de veiligheid niet toegestaan. We komen meteen naar het schoolplein van de Klaroen als we op school komen. Woensdag is bij ons op school fruitdag. Wilt u uw kind fruit meegeven als tien uurtje?

6 Pagina 6 TSO DE KLAROEN Wilt u tijdig een nieuwe strippenkaart kopen, u krijgt een herinnering maar u kunt ook zelf het aantal strippen inzien. 16,50 (10 strippen) 33,00 (20 strippen) 60,00 (40 strippen) Betaling via girorekening: NL65INGB t.n.v. TSO Klaroen Tienhoven o.v.v. naam en groep van uw zoon/dochter. DIGITAAL OPGEVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG U kunt uw kind alleen opgeven via de website DUS: Niet vergeten: DIGITAAL AANMELDEN IS VERPLICHT! We zijn afhankelijk van uw digitale aanmeldingen. Wanneer uw niet digitaal is aangemeld levert dit ons extra administratieve handelingen op. Daarom gelden de volgende regels: Aanmeldingen en afmeldingen 9.30 uur op de overblijfdag via de website Correcties of afzeggen na 9.30 uur op de overblijfdag (bijvoorbeeld via of mondeling) worden gewoon doorberekend. Niet aanmelden kost een dubbele strip Afmelden (ziekmelden) bij school staat los van afmelden voor TSO. Coördinator& administratie TSO Klaroen: Sabrina van de Bunt tso@tienhoven.klaroen.com Telefoonnummer: Als u geen inloggegevens ontvangen heeft of als deze inloggegevens niet werken, kunt u die (opnieuw) opvragen bij Sabrina van de Bunt Wilt u, als u een ander adres krijgt, deze vooral doorgeven aan: tso@tienhoven.klaroen.com.

7 Pagina 7 Nieuws BSO de Klaroen - De zomervakantie op BSO de Klaroen is goed verlopen. Er zijn allerlei leuke activiteiten georganiseerd in het thema Ratjetoe. De foto s volgen. - Er is een nieuw activiteitenprogramma opgesteld voor de kinderen op de BSO tot de kerstvakantie. De programma s hangen op de BSO. We beginnen de komende weken met: De Week van de Bouw, Kunst: onderwaterwereld, Dansgroepje de Eigen Wijsjes, Klimmen en Klauteren, Smoothies maken, Proefjes en Knikkerbanen XL! - Vanaf 5 september zijn wij ook op VRIJDAG vanaf 12:00 uur geopend. - Op dinsdagmiddag worden een aantal kinderen van BSO de Klaroen naar de sportclub gebracht voor hun training. - We hebben inmiddels 17 kinderen die hun zwemles onder BSO-tijd volgen bij Health & Fitnesscentrum David Lloyd. - We bieden voorschoolse opvang op maandag tot en met donderdag. Voorschoolse opvang wordt aangeboden van 7:30 tot 8:30 uur. - We organiseren in de herfstvakantie weer de MODDERDAG! In november staat het Sinter- Winterfeest weer op de rol! Meer informatie volgt. - Graag afmeldingen (bijv. ziekte of een dag niet gebruikmaken van de opvang) a.u.b. doorgeven via het telefoonnummer: U kunt ook een SMS of voic -bericht achterlaten. E- mail: ikc-deklaroen@eigen-en-wijzer.nl

8 Ingezonden: Klaroen Tienhoven Pagina 8

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Noodformulier Folders Personeel

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN DECEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 11 december groep 1/2 vrij - 14 en

Nadere informatie

AGENDA augustus/september 2016

AGENDA augustus/september 2016 aa AGENDA augustus/september 2016 29 augustus 13:15 uur Opening Smileys (zie eerder verstuurde ouderbrief) 2 september 17:00-19:00 uur Startfeest Leuk dat je erbij bent!!! 13 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JUNI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA JUNI - 5 juni groep 1 t/m 4 vrij - 6 juni schoolkorfbal

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal,

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal, UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 Beste ouders, Welkom terug op De Prinsenakker! Wat fijn om iedereen weer te zien. Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie gehad en hebben de kinderen een

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Kalender 12 t/m 23 september 2016

Kalender 12 t/m 23 september 2016 Kalender 12 t/m 23 september 2016 Hoofdluiscontrole Juf Inge verhuisverlof Maandag Maandag Lonneke vm. Overleg Plein013 (Tilburg) Juf Lonneke vm. Cursus Cogix Juf Inge verhuisverlof 10.45u Groep 6-7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4 DE KLAROEN TIENHOVEN NOVEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 9 november studiemiddag; alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer:

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer: 1 We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! 4 september 2014 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl Website:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN MAART 2015 BELANGRIJKE DATA APRIL De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Babynieuws Even bijpraten Paasstukje

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Maandag 27 augustus, eerste schooldag, alle ouders mogen mee de klassen in. Week 36, oudervertelgesprekken. Woensdag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

Schoolbrief 1 september schooljaar

Schoolbrief 1 september schooljaar Schoolbrief 1 september schooljaar 2019-2020 Belangrijke data: 1 sept. Juf Kim jarig 3 sept. Luizencontrole 6 sept. Juf Esther jarig 11 sept. Algemene ouderavond en Kanjertrainingsavond 13 sept. Mad Science

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 augustus 2016

Nieuwsbrief 26 augustus 2016 Nieuwsbrief 26 augustus 2016 We zijn weer begonnen! Het schooljaar 2016-2017 is van start gegaan. We heten alle leerlingen weer van harte welkom! Een speciaal welkom voor alle leerlingen die dit schooljaar

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van de Berkenhof: Berkenblad nr.19 7 juni 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het laatste Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl Neemt

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JULI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA - 3 juli groep 1 t/m 4 vrij - 6 juli rapport 2-8

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie