BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN"

Transcriptie

1 DE KLAROEN TIENHOVEN JULI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan BH Tienhoven BELANGRIJKE DATA - 3 juli groep 1 t/m 4 vrij - 6 juli rapport 2-8 juli ochtend groep 1 t/m 6 musical groep 7/8 kijken - 10 juli Overstap - 10 juli na Overstap ZOMERVAKANTIE (+/ uur) In dit nummer Even bijpraten Afscheid van onze TSO Arina & Jose TSO de Klaroen TH gered! Laatste TSO middag 9 juli Overstap 10 juli Startfeest BEACH Dag groep 8! Bedankt! Sponsoren bedankt! TSO berichtje van Arina en Jose Kind op Maandag Projectsparen Schoolkorfbal Excursie groep 5/6 Nieuws van BSO de Klaroen WELKOM OP SCHOOL! Quint Bakker viert 26 juli zijn vierde verjaardagsfeestje! Alvast hartelijk gefeliciteerd. Na de grote vakantie start Quint in groep 1! VERJAARDAGEN JULI juf Arina TSO Mick Bakker 5a Sam Roelvink 8a Iris van Oosterom 6a Jesse Jansen 4a Billy van Putten 3a Guusje Verkerk 4a Quint Bakker Daan Groenendaal 8a AUGUSTUS Rick van Werkhoven 8a Jochem de Graaf 3a Mica s Jongers 3a De maandinfo en andere informatie digitaal De maandinfo en veel andere informatie wordt alleen digitaal verzonden. Wij raden u aan uw mail dagelijks hiervoor te checken. ( adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: tienhoven@klaroen.com ) Volg ons ook op Facebook! Zoek op Klaroen Maarssen/Tienhoven of klik op deze link Facebook Klaroen Maarssen/Tienhoven. Schoolgids bijlage (download hier)

2 Pagina 2 Even bijpraten Na 4 maanden zwangerschapsverlof liep ik nietsvermoedend maandagmorgen 22 jun de school binnen. Wat een verrassing! De hele hal hing vol met prachtige Tobias vlaggen gemaakt door alle kinderen. Wat voelde ik me welkom. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle lieve kaartjes en cadeaus die we de afgelopen periode hebben ontvangen. Het was erg fijn om tijdens een drukke periode als het krijgen van een kindje even vrij te zijn, maar het is ook weer heerlijk om op school rond te lopen. Volgende week volgt de laatste week van het schooljaar. Een mooi jaar waar veel in gebeurd is. We willen namens het hele team iedereen een heerlijke en vooral rustgevende vakantie toewensen! We zien iedereen graag weer op maandag 24 augustus 2015! Afscheid van onze TSO Arina & Jose Na vele jaren TSO inzet hebben we vanmiddag afscheid genomen van Arina en Jose. Arina startte 11 jaar geleden en José startte 7 jaar geleden als overblijfmoeder op de Klaroen. Samen hebben zij 18 jaar TSO erop zitten! Jarenlang hebben wij de kinderen van de Klaroen opgevangen; een taak van onschatbare waarde. Arina s dochter is vorig jaar naar de middelbare school gegaan en Jose s dochter zal nog één Klaroenjaar tegemoet gaan. Een moment waarop je zaken als TSO vrijwilliger opnieuw gaat bekijken. Zij geven het stokje daarom na al deze jaren door. Aan wie? U leest hier verderop in de maandinfo meer over. Om uur werden Arina en Jose door de kinderen naar binnen geroepen. Kim, Sam, Jessie en Romy uit groep 8 hadden namens alle kinderen een hele presentatie voorbereid en zij ontvingen bloemen en een heus Klaroen dienblad met alle kinderen van de Klaroen. Hierna volgde een lied speciaal gemaakt voor hen, waarna alle kinderen Arina en José uitzwaaiden. Arina en Jose, hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet voor de TSO van de Klaroen!

3 Pagina 3 TSO de Klaroen Tienhoven gered! We zijn ontzettend trots u te mogen melden dat de Tussen Schoolse Opvang van de Klaroen Tienhoven is gered! Na de brandbrief van afgelopen donderdag hebben zich 3 (!) vrijwilligers gemeld. Marianne (moeder Boo- groep 2), Liane (moeder Senna en Renske- groep 1 en 3) en Maaike (moeder Eefje en Annelotte- groep 4 en 6) zullen vanaf volgend jaar het TSO team gaan versterken. Grada, Nelleke, Liane, Maaike en Marianne namens alle kinderen en ouders van de Klaroen hartelijk dank voor jullie aanmeldingen! Op deze manier houden we de TSO betaalbaar voor iedereen! Hieronder ziet u het nieuwe TSO team vanaf volgend schooljaar. Sabrina, TSO coördinatie en administratie, mist u nog. Laatste TSO middag 9 juli Tijdens deze TSO middag mogen alle kinderen bij ons blijven eten. Wij verzorgen een gezellige & lekkere laatste lunch. Wilt u aan ons doorgeven als uw kind bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben? Dan houden wij hier rekening mee. Tot 9 juli!! Groetjes Arina, Jose, Grada, Nelleke, en Sabrina De laatste TSO middag is volledig gesponsord door de Albert Hein! Overstap 10 juli Op de laatste schooldag willen we u vanaf uur van harte uitnodigen voor de Overstap. De Overstap is een traditie op de Klaroen Tienhoven. Tijdens het Overstaplied onder begeleiding van het orkest SOLI DEO GLORIA springen de kinderen naar hun volgende jaargroep. We maken tijdens deze feestelijke gelegenheid ook gebruik om alle ouders hartelijk te bedanken met koffie en iets lekkers. Na de Overstap kunnen de kinderen het hun ouders mee naar huis en gaan we lekker vakantie vieren. Naar verwachting zal de Overstap om uur afgelopen zijn. Tot dan!

4 Pagina 4 Startfeest BEACH Op vrijdag 4 september wordt het jaarlijkse startfeest weer georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met het schoolteam. Het thema van dit jaar is BEACH. Alles staat dus in het teken van de zomer! De voorbereidingen zijn al in volle gang. In de eerste schoolweek ontvangt u van ons een uitnodiging met informatie. Een onderdeel van het startfeest is Zomerkriebels live! Dit is een playbackshow waarin de leerlingen maar ook de ouders hun talenten mogen laten zien! In de eerste schoolweek mogen de kinderen/ouders zich opgeven door naam + act op te schrijven op de lijsten die naast de klassen hangen. In de vakantie kan er dan hard geoefend worden! Dag groep 8! Nog een week en dan mogen alle kinderen genieten van een welverdiende vakantie. Voor de kinderen uit groep 8 een speciale vakantie, omdat zij na de zomer naar de middelbare school gaan. Wij willende kinderen op de eerste plaats een hele fijne vakantie wensen, maar vooral ook heel veel plezier en succes op de middelbare school!!!! De kinderen uit groep 8 gaan naar de volgende scholen: Noortje Bakker Daan Groenendaal Noa Herremans Jort Hoitsma Luuk de Kroon Quirine Laros Kim van Oostveen May Peters Nikita Pisa Felix Post Sam Roelvink Birk van Strien Mirthe Verdam Jessie Verhoef Tom Verhoeff Romy Warmerdam Rick van Werkhoven Ties Wijbinga Wellant College Roland Holst College Rientjes Mavo OSG Schoonoord Rientjes Mavo Niftarlake College Niftarlake College RSG Broklede Broeckland College Niftarlake College Rientjes Mavo Niftarlake College Niftarlake College Rientjes Mavo RSG Broklede De Werkplaats Rientjes Mavo Roland Holst College

5 Pagina 5 Bedankt! Tijdens de overstap bedanken we de ouders, maar in deze Maandinfo willen we ook even stilstaan bij alle ouderhulp. Alle (groot)ouders super bedankt voor alle inspanningen die door hen zijn geleverd dit jaar. Om veel activiteiten rondom en in en buiten school mogelijk te maken hebben we op uw hulp kunnen rekenen en dat is fantastisch! Allereerst de ouders van de ouderraad hebben zich wederom erg ingespannen. Zonder de Ouderraad komen we nergens als school en was geen feestje zo compleet en verzorgd! We zijn dit schooljaar een prachtig schoolplein rijker geworden. Ouderraad hartelijk dank voor alles!!! We willen ook de volgende mensen hartelijk bedanken: EHBO moeders, medewerkers van de TSO, luizenwerkgroep, de korfbal- en voetbaltrainers, alle mensen die de Koningsspelen begeleid hebben, iedereen die met de musical helpt, ouders die meerijden naar activiteiten, ouders die hand- en span diensten hebben verricht, iedereen die het kamp groep 7/8 mogelijk heeft en nog veel meer.. We hopen u allemaal terug te zien op de Overstap! Sponsoren bedankt! We willen graag de onderstaande sponsoren HARTELIJK BEDANKEN voor het mede mogelijk maken van de musical van groep 7/8!

6 Pagina 6 TSO berichtje van Arina en José Lieve kanjers, Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de mooie jaren tijdens de TSO. Wij kunnen terugkijken op vele mooie jaren met veel leuke herinneringen. Bedankt voor het mooie afscheid. We gaan jullie missen! Lieve groetjes, José en Arina Kind op Maandag WEEK 27 06/07-10/07 Wat dan wel? 2 Koningen 4,5,6 Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een wereld van verschil. Later komt de zieke krijgsheer Naäman naar Elisa toe. Hij wil dat Elisa hem geneest, maar op welke manier? ZOMERWEEK 1 VOOR OF NA VAKANTIE Wondermooi! Genesis 1, Matteüs 6:25-29, 13:31-32 Deze week staat in het teken van de verwondering, we staan stil bij alles wat bijzonder is in de wereld om ons heen. Uit de Bijbel lezen we het scheppingsverhaal, het verhaal van de bloemen in het veld en de gelijkenis van het mosterdzaadje. Projectsparen voor kansarme kinderen in Roemenië In de maanden april en mei is er 71,27 voor de kinderen in Roemenië opgehaald. In totaal is er dit schooljaar 631,36 naar de rekening van het projectsparen overgemaakt. Een heel mooi bedrag!

7 Pagina 7 Een zonovergoten korfbaldag. Zaterdag 6 juni was het dan zover. Na weken van intensieve training begon het korfbaltoernooi. Dit jaar deden er 3 teams uit Tienhoven mee. Alle teams moesten vier wedstrijden spelen en dat gebeurde met veel inzet en enthousiasme! Leuk, Noortje dat jij hielp bij groep 3/4. Siem en zijn zusje Laura deden korfbalspelletjes. Het team van groep 3/4 werd 3 e, het team van groep 5 werd kampioen en het team van groep 6/7 werd tweede! Heel knap gedaan!! KAMPIOEN!!!!

8 Pagina 8 Alle kinderen kregen een mooi vaantje mee naar huis. De korfbalvereniging OVVO willen we bedanken voor de organisatie van deze gezellige dag en ook de korfbalvereniging DOS uit Westbroek bedanken wij voor het lenen van de ballen. En natuurlijk Dirk Jan, Corrie en Paula heel veel dank voor jullie inzet bij de trainingen en op de wedstrijddag!!! Op excursie naar het C-Fordt in Maarsseveen Donderdag 11 juni zijn de kinderen van groep 5/6 op excursie geweest naar het C-Fordt in Maarsseveen. Om 8:30 uur zijn we op de fiets naar het C-Fordt gegaan. Daar hebben de kinderen veel informatie gehad van De Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Polderwachter: Marcel heeft ons veel hierover geleerd. We hebben bijvoorbeeld geleerd dat het C-Fordt eigenlijk helemaal zo niet mag heten. Het was veel te klein. Het C-Fordt in Maarsseveen heet eigenlijk een werk. We hebben een leerzame excursie gehad met mooi weer. Hieronder en op de website(z.s.m.) vindt u foto s over deze excursie.

9 Pagina 9 Nieuws van BSO de Klaroen Even voorstellen Jeanine Meussen Hallo, mijn naam is Jeanine Meussen en ik ben vanaf begin juni pedagogisch medewerker op BSO de Klaroen. Ik ben net afgestudeerd van de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik ben op de maandag, dinsdag en donderdag op BSO de Klaroen. Op naar een leerzame, gezellige tijd met de kinderen! Annemieke Drost Harde werker, chocolade, betrokken, Trinity, sportief, getrouwd met Auke, eerlijk, zorgzaam, luisterend oor, organiseren, dagjes uit, creatief, geloof hoop liefde, opgeruimd, Boer zoekt Vrouw, Namibië, dochtertje Anna, talentgericht, rode wijn, familie, uitdaging, passie voor kinderwerk, boeken van Francine Rivers en high tea. Mijn naam is Annemiek Drost en ik ben 28 jaar. Jullie hebben mij al gezien op donderdag op BSO de Klaroen. Ik werk momenteel als leerkracht op de CBS van der Wal-school in Maarssen. Vanaf 1 augustus werk ik op maandag, dinsdag en donderdag op BSO de Klaroen. Ik zal naast het werk op de BSO ook lessen verzorgen op De Klaroen in samenwerking met Kevin en Rens, activiteitenprogramma s samenstellen, ondersteunde locatietaken uitvoeren, e.d. Annelies de Vries Annelies, nu leerkracht van groep 1/2A, zal ons komen versterken op de BSO na de zomervakantie. Zoals u heeft kunnen lezen in de Maandinfo, stopt Annelies als juf op de school, maar ze blijft dus werkzaam binnen het kindcentrum op de BSO van De Klaroen! Een voorstelstukje is waarschijnlijk overbodig: we kennen Annelies als een enthousiaste, hardwerkende, lieve, professionele medewerker op De Klaroen. Annelies zal op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn! Ideeënbus De ideeënbus is geleegd! Bedankt voor alle leuke ideeën. Wij nemen de ideeën mee in het samenstellen van de activiteitenprogramma s voor het najaar De ideeën kunnen uiteraard nog steeds in de bus worden gedaan! Nieuwe activiteitenprogramma s De nieuwe activiteitenprogramma s voor het najaar 2015 worden samengesteld in de zomervakantie.

10 Pagina 10 U ontvangt de programma s bij de start van het nieuwe schooljaar. De activiteitenprogramma s staan weer geheel in het teken van uitdagende activiteiten op het gebied van sporten, beweging, kunst, cultuur, koken, natuur, techniek en nog veel meer! Veel plezier alvast! Voor alle ouders en kinderen van BSO de Klaroen: Zomervakantie Mocht u de aanvraag voor de zomervakantie nog niet hebben ingediend, dan verzoeken wij u dit deze week en vóór 6 juli nog te doen. Alvast bedankt! Heeft u nog vragen/opmerkingen over de zomervakantie, dan kunt u terecht bij de medewerkers op de BSO. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie! Contact BSO de Klaroen is te bereiken via telefoonnummer en ikc-deklaroen@eigen-en-wijzer.nl

11 Pagina 11 Wij verzoeken u afmeldingen via dit telefoonnummer of adres door te geven. U kunt ons ook persoonlijk benaderen op de locatie. TSO DE KLAROEN Wilt u tijdig een nieuwe strippenkaart kopen, u krijgt een herinnering maar u kunt ook zelf het aantal strippen inzien. 16,50 (10 strippen) 33,00 (20 strippen) 60,00 (40 strippen) Betaling via girorekening: NL65INGB t.n.v. TSO Klaroen Tienhoven o.v.v. naam en groep van uw zoon/dochter. DIGITAAL OPGEVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG U kunt uw kind alleen opgeven via de website DUS: Niet vergeten: DIGITAAL AANMELDEN IS VERPLICHT! We zijn afhankelijk van uw digitale aanmeldingen. Wanneer uw niet digitaal is aangemeld levert dit ons extra administratieve handelingen op. Daarom gelden de volgende regels: Aanmeldingen en afmeldingen 9.30 uur op de overblijfdag via de website Correcties of afzeggen na 9.30 uur op de overblijfdag (bijvoorbeeld via of mondeling) worden gewoon doorberekend. Niet aanmelden kost een dubbele strip Afmelden (ziekmelden) bij school staat los van afmelden voor TSO. Coördinator& administratie TSO Klaroen: Sabrina van de Bunt tso@tienhoven.klaroen.com Telefoonnummer: Als u geen inloggegevens ontvangen heeft of als deze inloggegevens niet werken, kunt u die (opnieuw) opvragen bij Sabrina van de Bunt Wilt u, als u een ander adres krijgt, deze vooral doorgeven aan: tso@tienhoven.klaroen.com.

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN DECEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 11 december groep 1/2 vrij - 14 en

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JUNI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA JUNI - 5 juni groep 1 t/m 4 vrij - 6 juni schoolkorfbal

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL! DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2014 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Schoolgids bijlage

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Noodformulier Folders Personeel

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16 Jaargang 6 Nieuwsbrief 16 07 07 2017 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Nieuws uit het team Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Schoolweek 39 Nieuwsbrief 20 29 juni 2015

Schoolweek 39 Nieuwsbrief 20 29 juni 2015 Schoolweek 39 Nieuwsbrief 20 29 juni 2015 De directeur is aanwezig op do. 2 juli, ma. 6 juli, wo. 8 juli en do. 9 juli. Op donderdag is er inloop spreekhalfuur van 8.30 uur - 9.00 uur en op afspraak. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4 DE KLAROEN TIENHOVEN NOVEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 9 november studiemiddag; alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TSO pagina. Hallo allemaal.

TSO pagina. Hallo allemaal. TSO pagina Hallo allemaal. Na de laatste vrije dagen zijn we beland in de laatste race naar de zomervakantie. Het jaar vliegt voorbij, he. En wat is er nog veel te doen de laatste weken. Volop meeluisteren

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Nummer: 38 10 juli 2015 Belangrijke data: dinsdag 14 juli: Musical groep 8 vrijdag 17 juli : geen school/suikerfeest. ma. 20 juli t/m vrij. 28

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Woord vooraf Het overblijven

Woord vooraf Het overblijven Woord vooraf Het overblijven Geachte ouders/verzorgers, In dit gedeelte vindt u informatie over het overblijven (tso) en de voorschoolse opvang (vso) op t Heidemeer. In 1996 heeft een groepje ouders zich

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal,

Juli AGENDA juli AGENDA aug./ sept Beste allemaal, UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 IPC op de Europaschool Maandag 3 februari is het tweede thema van IPC gestart, Zij maakten het verschil. Op de foto zien we juf Marlies, verkleed als Vincent van Gogh met een pleister op haar oor. Meneer

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

AGENDA APRIL/MEI 2016

AGENDA APRIL/MEI 2016 7 APRIL 2016 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE DIGITAAL Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mailadreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.klaroentienhoven@vechtstreekenvenen.nl

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

T.: E.: W.:

T.: E.: W.: Algemene informatie Personele informatie In aanvulling op het informatiepakket dat u afgelopen week ontvangen hebt, willen we u laten weten dat Veldvestcollega Karin Meijsen vanuit de mobiliteitsronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie