BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN"

Transcriptie

1 DE KLAROEN TIENHOVEN JUNI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan BH Tienhoven BELANGRIJKE DATA JUNI - 5 juni groep 1 t/m 4 vrij - 6 juni schoolkorfbal - 11 juni Bezoek Fordt Maarssenveen(groep 5/6) - 18 juni studiemiddag (alle leerlingen s middags vrij) - 19 juni groepen 1 en 2 vrij - 21 juni vaderdag - 6 juli leerling rapport In dit nummer Even bijpraten Even bijpraten met Danielle Projectsparen Van de OR Vakantierooster Schoolreis dierenpark Boerderijbezoek Kind op Maandag TSO de Klaroen Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa VERJAARDAGEN Dennis Verhoef Eefje Kroodsma Femke Schekkerman Fleur de Groot 6 De maandinfo en andere informatie digitaal De maandinfo en veel andere informatie wordt alleen digitaal verzonden. Wij raden u aan uw mail dagelijks hiervoor te checken. ( adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: tienhoven@klaroen.com ) Volg ons ook op Facebook! Zoek op Klaroen Maarssen/Tienhoven of klik op deze link Facebook Klaroen Maarssen/Tienhoven. Schoolgids bijlage (download hier)

2 Pagina 2 Even bijpraten In deze nieuwsbrief kunt u zien dat wij alweer bezig zijn met komend schooljaar. Achter de schermen is gewerkt aan het nieuwe schoolplan. U kunt het vakantierooster van lezen en op 17 juni krijgt u informatie over de groepsbezetting van volgend jaar. Mag ik u eraan herinneren om jongere broertjes en zusjes voor volgende jaren aan te melden? Ook als er al een ouder kind bij ons op school zit, is het belangrijk dat ik toekomstige leerlingen in de administratie opneem. Dit kan via de website of via een inschrijfformulier dat u bij mij kunt ophalen. Terwijl wij plannen maken voor komend schooljaar, wordt er in de klassen nog druk geleerd of druk gewerkt aan de musical. Afgelopen maand ook weer plezier gehad: met meester en juffendag hadden we een spelletjes programma en is het team verwend door de kinderen, groep 7 en 8 heeft een geweldige tijd op kamp gehad en de rest van de school had vandaag een zonnig schoolreisje. En wat fijn is om naar uit te zien is dat Danielle er binnenkort weer is. Ze klinkt heel energiek en komt donderdag 18 juni langs om baby Tobias te laten zien. Ik heb net nog een mail van haar ontvangen dus via deze weg laat ik haar stem alvast even horen. Voor iedereen, straks een zonnig weekend Gwen Caviet Even bijpraten met Danielle Dag Gwen, Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ik zie er ook naar uit om weer te beginnen. Nog 2 weken even echt genieten van mijn laatste verlof en dan start ik maandag 22 juni. Ik kom graag nog even langs op school met Tobias om wat lekkers te bezorgen voor de kinderen. Donderdag 18 juni in de ochtend ok? Ik ben heel benieuwd of ik veel gemist hebt. We zullen het zien. Natuurlijk heb jij alles goed geregeld; daar had ik alle vertrouwen in. Heb je al uitzicht op wat nieuws of ga je eerst lekker vakantie houden? Tot gauw, Danielle Projectsparen voor onderwijs aan kansarme kinderen in Roemenië In de maanden april en mei is er 71,27 voor de kinderen in Roemenië opgehaald. In totaal is er dit schooljaar 631,36 naar de rekening van het projectsparen overgemaakt. Een heel mooi bedrag!

3 Pagina 3 Hallo, Ik ben Maarten van Gent, vader van Tijn uit groep 2 en Pieter en Olivier die net in groep 0 begonnen zijn. Toen Monica mij vroeg of ik het misschien leuk zou vinden de taak van penningmeester van de Ouderraad van haar over te nemen zodat zij zich op het voorzitterschap kan storten heb ik daar even over nagedacht en me bedacht dat het vervullen van een vrijwilligersfunctie in de Ouderraad een leuke en nuttige manier is om bij de school betrokken te zijn. Aangezien ik een bouwbedrijf heb waar ik al jarenlang zelf alle administratie voor doe heb ik wel enige ervaring met het beheren van penningen. Het is belangrijk dat de Ouderraad actief en financieel gezond is en blijft, want die organiseert tenslotte een hoop leuke dingen voor onze kinderen, dus ik begin onbevangen en vol goede moed met mijn nieuwe functie. Met groet, Maarten van Gent VAKANTIEROOSTER Het vakantierooster is vastgesteld en akkoord bevonden door de MR. De extra vrije dagen, studiedagen en onderbouwvrije dagen worden in de laatste maandinfo van 2 juli vermeld herfstvakantie t/m kerstvakantie t/m t/m voorjaarsvakantie goede vrijdag en 2e t/m paasdag Koningsdag meivakantie t/m e pinksterdag zomervakantie t/m 19-08

4 Pagina 4 Vandaag, een zonnige donderdag, zijn de kinderen van groep 1 6 op schoolreisje geweest naar Ouwehands Dierenpark. Om 8.45 uur is onze de bus uitgezwaaid en vertrokken we richting Rhenen. Bij aankomst hebben alle kinderen van groep 3-6 die dat wilden een speurtocht gemaakt. Er was zoveel te zien dat we eigenlijk ogen te kort kwamen. Om 15:30 uur was het alweer tijd om naar de bus te gaan, zodat we alle leuke verhalen weer aan alle papa s en mama s konden vertellen die ons op stonden te wachten. Alle ouders die mee geweest zijn om dit schoolreisje te begeleiden heel erg bedankt. We hadden dit niet zonder jullie kunnen doen! De foto s van deze mooie dag komen zo snel mogelijk op de website. Hieronder alvast een paar foto s om een indruk te krijgen. Groep 3/4 en De koeien van boer Jan De lessen over De koeien van boer Jan waren leerzaam en leuk. In les 1 werden mooie boerderijen getekend.

5 Pagina 5 Boer Jan kon zijn koeien verstaan en de kinderen maakten in les 2 een tekstballon bij een koe. In les 3 bedachten we met elkaar vragen, die de kinderen op de boerderij aan de boerin konden stellen. Les 4 was het bezoek op 22 april aan de boerderij bij boer Willem en boerin Gerdien Eerst werd een waar/ni et waar spel gedaan. Daarna vertelde de boerin tijdens rondleiding over de boerderij. Na een koekje en drinken gingen de kinderen met hun begeleider opdrachten doen.

6 Zij moesten mest scheppen, een koe melken, in een tractor zitten, de stal aanvegen, de konijnen wortels geven, voer voor de koeien in een kruiwagen doen en nog veel meer. Klaroen Tienhoven Pagina 6

7 Pagina 7 Het was wel in het stro spelen!! allerleukste

8 Pagina 8 Wat leuk om in ons eigen dorp zo n leerzame excursie te kunnen doen. Hartelijk dank aan Willem en Gerdien van der Linden voor hun gastvrije ontvangst en aan de ouders die gereden en begeleid hebben. Kind op maandag In de weken na Pinksteren horen we verhalen over de profeet Elia. Hij maakt koning Achab en de mensen in het land duidelijk wie de Heer is. Later wordt zijn profetenwerk overgenomen door Elisa. Net als bij Elia gebeuren ook hem wonderlijke dingen. Als je daarover hoort, kun je bijna niet anders dan het verder vertellen: Geloof jij het al? In de weken rond de zomervakantie staan we stil bij verwondering en geloof.. Week 23 01/06-05/06 Water en vuur De Israëlieten weten niet in wie ze moeten geloven: de god Baäl of de Heer. Elia roept alle mensen samen op de berg Karmel. Als de Baälspriesters bidden om vuur op hun altaar, gebeurt er niks. Maar als Elia de Heer aanroept, ziet iedereen wie de ware God is.

9 Pagina 9 Week 24 08/06-12/06 Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil Elia weg hebben. De profeet vlucht naar de woestijn. Daar gaat hij uitgeput onder een struik zitten, hij denkt dat het voorbij is. Maar het is niet voorbij, want God is er ook nog! Elia wordt naar de Horeb gestuurd om de Heer te ontmoeten. Later wijst hij Elisa aan als zijn opvolger. Week 25 15/06-19/06 Blijf af! 1 Koningen 21, 2 Koningen 2:1-18 Koning Achab heeft een prachtig paleis met een grote tuin. Maar de wijngaard van de buurman is nog mooier. Als buurman Nabot weigert de wijngaard te verkopen, pikt Achab hem in met hulp van koningin Izebel. Als Elia duidelijk maakt dat het niet goed is wat de koning gedaan heeft, krijgt hij spijt. In de bovenbouw lezen we deze week ook het verhaal van de hemelvaart van Elia. Week 26 22/06-26/06 Kan dit? 2 Koningen 4 De profeet Elisa belooft een vrouw dat ze een kind zal krijgen. Ze kan het bijna niet geloven, maar het gebeurt echt. Als de jongen groter is, sterft hij op een dag. De vrouw wil maar een ding: zo snel mogelijk naar Elisa. Want bij God kunnen dingen die normaal niet kunnen. Week 27 06/07-10/07 Wat dan wel? 2 Koningen 4,5,6 Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een wereld van verschil. Later komt de zieke krijgsheer Naäman naar Elisa toe. Hij wil dat Elisa hem geneest, maar op welke manier?

10 Pagina 10 TSO DE KLAROEN Wilt u tijdig een nieuwe strippenkaart kopen, u krijgt een herinnering maar u kunt ook zelf het aantal strippen inzien. 16,50 (10 strippen) 33,00 (20 strippen) 60,00 (40 strippen) Betaling via girorekening: NL65INGB t.n.v. TSO Klaroen Tienhoven o.v.v. naam en groep van uw zoon/dochter. DIGITAAL OPGEVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG U kunt uw kind alleen opgeven via de website DUS: Niet vergeten: DIGITAAL AANMELDEN IS VERPLICHT! We zijn afhankelijk van uw digitale aanmeldingen. Wanneer uw niet digitaal is aangemeld levert dit ons extra administratieve handelingen op. Daarom gelden de volgende regels: Aanmeldingen en afmeldingen 9.30 uur op de overblijfdag via de website Correcties of afzeggen na 9.30 uur op de overblijfdag (bijvoorbeeld via of mondeling) worden gewoon doorberekend. Niet aanmelden kost een dubbele strip Afmelden (ziekmelden) bij school staat los van afmelden voor TSO. Coördinator& administratie TSO Klaroen: Sabrina van de Bunt tso@tienhoven.klaroen.com Telefoonnummer: Als u geen inloggegevens ontvangen heeft of als deze inloggegevens niet werken, kunt u die (opnieuw) opvragen bij Sabrina van de Bunt Wilt u, als u een ander adres krijgt, deze vooral doorgeven aan: tso@tienhoven.klaroen.com. GEZOCHT: TSO medewerkers! Wilt u iets doen voor de Klaroen, maar niet iedere dag of week.. Gezellig samen met een groepje kinderen lunchen tussen de middag en daarna een half uurtje toezicht houden op de spelende kinderen (of meespelen), samen met een fantastisch TSO team! Belangstelling? Geef u dan op bij Sabrina van de Bunt (tso@tienhoven.klaroen.com) om zo af en toe (op oproepbasis) eens in te vallen bij het overblijven. En u krijgt er ook een vergoeding voor, leuk toch? Meteen opgeven!! En opa s en oma s zijn natuurlijk ook van harte welkom!

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN DECEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 11 december groep 1/2 vrij - 14 en

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN MAART 2015 BELANGRIJKE DATA APRIL De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Babynieuws Even bijpraten Paasstukje

Nadere informatie

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 28 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Aan de ouders en verzorgers Zo, dit was tot aan de zomervakantie de laatste gebroken week. Nu een periode waarin we nog veel werk te

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL! DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2014 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Schoolgids bijlage

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Wegwijzertje. Agenda 8 juni tot en 12 juni Groep 8 op kamp naar Ameland

Wegwijzertje. Agenda 8 juni tot en 12 juni Groep 8 op kamp naar Ameland Wegwijzertje Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 5 juni 2015 Nieuwsbrief nummer 15 Schoolreisje Ook ik ging vroeger met schoolreisje Maar ik weet er niet veel meer

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Schoolweek 37 Nieuwsbrief juni 2015

Schoolweek 37 Nieuwsbrief juni 2015 Schoolweek 37 Nieuwsbrief 19 15 juni 2015 De directeur is aanwezig op ma. 15, di. 16, do. 18, ma. 22 en do. 25 juni. Op donderdag is er inloop spreekhalfuur van 8.30 uur - 9.00 uur en op afspraak. In een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 April 2015 Kalender mei 2-17 meivakantie 18-22 avond4daagse 19 korfbal-/voetbaltoernooi gr 8 25 tweede pinksterdag

Nadere informatie

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen Haspernieuwsbrief 9 In dit nummer: Week 23 7 juni 2019 Algemeen Algemeen Kind op maandag Mooie uitslag eindtoets Schoolreizen Herhaalde oproep MR Vakantierooster 2019-2020 Hasper s got talent Veldwerkdag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA MEI DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015

BELANGRIJKE DATA MEI DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015 DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer BELANGRIJKE DATA MEI - 2 mei t/m 15 mei meivakantie -

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

AGENDA APRIL/MEI 2016

AGENDA APRIL/MEI 2016 7 APRIL 2016 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE DIGITAAL Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mailadreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.klaroentienhoven@vechtstreekenvenen.nl

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: datum: 14 juni 2019

In de peiling. Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: datum: 14 juni 2019 In de peiling Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: 2018 2019 datum: 14 juni 2019 Agenda 24 juni : Schoolschoonmaak 3 + tuinonderhoud 19.00 20.30 25 juni : STUDIEDAG TEAM: alle leerlingen zijn vrij 27 juni :

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA WELKOM OP SCHOOL! VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JULI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA - 3 juli groep 1 t/m 4 vrij - 6 juli rapport 2-8

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 34 vrijdag 12 juni 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 34 vrijdag 12 juni 2015 NR. 34 vrijdag 12 juni 2015 Kind op maandag: Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil Elia weg hebben. De profeet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Kalender Juli. 1 afscheid en laatste dag groep 8 2 laatste schooldag gr 1-7 3 zomervakantie t/m 14 augustus

Kalender Juli. 1 afscheid en laatste dag groep 8 2 laatste schooldag gr 1-7 3 zomervakantie t/m 14 augustus CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 Mei 2015 Kalender juni 1-12 toetsweken CITO groep 1-7 8 schoolreis gr 1-2 9 schooreis gr 3-4 11 sportdag groep

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24 Nieuwsbrief Vrijdag 12 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 24 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Blijf af! Koning Achab heeft een prachtig paleis met een grote

Nadere informatie

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande.

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande. Zonder water zal het niet gaan mijn wortels moeten in aarde staan met licht als zekering voor mijn leven dan pas kan ik bloemen geven die kleur die ik ooit mocht ontvangen als antwoord op mijn diepst verlangen

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-0 Augustus 0 0 Zomervakantie 0 e schooldag Infoavond groep Pitje Infoavond groep / Infoavond groep en groep / Infoavond groep Spreekuur CMD Infoavond groep en groep Ik ga iedere dag erg

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr maart 2017

Maria Nieuwsflits nr maart 2017 Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen 1-2 ( s avonds ) Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.7 Woensdag 12 april: Meeloopochtend( in alle groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 18 datum 20 juni 2019 week 26&27 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 18 20-06 Windmaker

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Augustus Ma Di Wo Do Vr Za Zo. Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Augustus Ma Di Wo Do Vr Za Zo. Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verder verteld over Paulus. Paulus wordt geroepen om Jezus te volgen. Hierna gaat hij op reis om in de wereld het evangelie te verspreiden. Paulus

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie