BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA APRIL VERJAARDAGEN"

Transcriptie

1 DE KLAROEN TIENHOVEN MAART 2015 BELANGRIJKE DATA APRIL De Klaroen Ds Ulferslaan BH Tienhoven In dit nummer Babynieuws Even bijpraten Paasstukje van de OR Talentendag Schoolvoetbal Projectsparen Lammetjes kijken Oproep Boerderijbezoek 22 april Kind op Maandag TSO de Klaroen - 1 april schoolvoetbal meisjes groep 7/8-2 april paasviering en lunch. Continurooster t/m 6 april goede vrijdag en paasdagen vrij - 15 april schoolvoetbal jongens groep 7/8-15 t/m 25 april entreetoets groep7-16 april schriftelijk verkeersexamen groep 7-17 april groep 1, 2, 3 en 4 vrij - 21 t/m 23 april eindtoets groep 8-22 april groep 3/4 boerderijbezoek - 24 april koningsspelen/sportdag middag alle groepen vrij - 27 april koningsdag (alle groepen vrij) - 28 april uitslapen. School open om 9.20 uur, les start 9.30 uur - 29 april t/m 1 mei groep 7/8 op kamp - 30 april nieuwe maandinfo - 2 mei tot en met 18 mei meivakantie - 10 mei moederdag VERJAARDAGEN Maurits Jansen Tom v.d. Eerenbeemt Arezina Oudhof Anouk van Werkhoven Daantje Klomp Luke Smits Froukje van der Vaart Jet Bakker Luuk de Kroon Ties Wijbinga Koen van Eijk Lotte van Eijk 2 De maandinfo en andere informatie digitaal De maandinfo en veel andere informatie wordt alleen digitaal verzonden. Wij raden u aan uw mail dagelijks hiervoor te checken. ( adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: tienhoven@klaroen.com ) Volg ons ook op Facebook! Zoek op Klaroen Maarssen/Tienhoven of klik op deze link Facebook Klaroen Maarssen/Tienhoven. Schoolgids bijlage (download hier)

2 Pagina 2 Goed nieuws: afgelopen donderdag 26 maart is de zoon van Danielle en Maurits is geboren! Hij heet Tobias Pieter Richard Tophor en is 3365 gram en 50 cm. Met allebei gaat het helemaal goed. Even bijpraten Mij word veel gevraagd of ik het naar mijn zin heb. Ja, ik ben redelijk gewend en het werken in Tienhoven is een feest. Een zelfstandig team met hart voor onderwijs en ouders die bij iedere gelegenheid tijd en aandacht investeren om er een mooie dag voor de kinderen van te maken. Dat zie ik vandaag bij de uitgebreide lunchtafel met wentelteefjes voor Pasen en ook al met talentendag. Ouders hadden zelf super voorbereid. De school was gevuld met geknutsel, geconcentreerde kindjes, enthousiaste ouders en leerkrachten. Je hoorde getimmer op de achtergrond, zag zweefvliegtuigjes door de gang vliegen en rook de lucht van verse appelcake. Verder ben ik in maart getrakteerd op veel gezang in school. Oefenen voor de kerk-school-gezinsdienst en liederen voor Pasen. U begrijpt: het is mooi om deze lente in jullie school te mogen meedraaien. Ook deze maand staat er weer van alles te gebeuren: de entreetoets, de eindtoets, de koningsspelen en het dorp is duidelijk druk in de weer met de optocht voor koningsdag. Goed nieuws: op dinsdag de 28 ste mag iedereen uitslapen. De school is open vanaf 9.20 uur. Als u uw kind toch liever eerder op school wil brengen, neem dan even contact met me op, dan vinden we een oplossing. Paas Gwen Stukje Caviet van de OR Hartelijke groeten, Gwen Caviet Paas stukje van de OR Wat een geslaagde dag vandaag, met de hele school de paasviering, knutsel en lunch. De viering werd door school georganiseerd, de rest van de dag door de OR, en hulptroepen. De kinderen hebben vandaag een mooi paasbakje gemaakt. Van groep 1 tot 8, allemaal tevreden gezichtjes

3 Pagina 3 De paas-knutsel lag in handen van Corrie Verhoeff, en wat was dat leuk, en goed voorbereid! Dank daarvoor!! En daarna was er een bijna professioneel lopend buffet, waar de kinderen soms 3 of 4 keer langs zijn gegaan, waarvoor?? Voor de wentelteefjes! Dat was smullen!! We hebben we een heerlijke dag met de kinderen gehad. Namens de gehele OR, iedereen bedankt voor jullie hulp, en hele fijne paasdagen toegewenst! Groet Marjolijn Talentendag, een groot succes! We hopen dat u thuis alle enthousiaste verhalen heeft gehoord! Wat was het gezellig en leerzaam, dit uurtje! primeur van De Talentendag is geweest en wat ons betreft een terugkomende activiteit op de kalender! De Er zijn creatieve activiteiten geweest: echte timmermannen onder ons (én een vrouw) mochten een vogelhuisje timmeren, creabea s hebben netjes en precies allerlei vormen in mozaïek geplakt op een houten onderzetter.

4 Pagina 4 Toekomstige bloemisten bonden verschillende takken bij elkaar en versierden deze naar eigen smaak en idee. Nieuwe fotografen in spé hebben bij fotografie geleerd en geoefend met verschillende manieren van foto s maken: portretten, groepen, landschappen, macro, kikvors- en vogelvluchtperspectief. Fanatieke sporters hebben in de gymzalen is fanatiek en doelgericht geoefend met technieken voor handbal en voetbal, nét even een beetje éxtra en ánders. Bij de brandweer is bekeken: Hoe veilig is je huis? Bij de modelvliegtuigen, mochten de technici onder ons zelf vliegtuigjes in elkaar zetten. Misschien dat uw kind en/of de meehelpende ouders u ook enthousiast hebben gemaakt en wie weet wil u volgend jaar uw talenten laten zien op school! Schoolvoetbal meiden groep 5/6 en 7/8 Woensdag 18 maart begon voor de meiden van groep 5/6 het schoolvoetbaltoernooi. De meiden hebben erg hun best gedaan tijdens de vier wedstrijden van de poule die ze hebben gespeeld. Ze hebben deze vier wedstrijden gewonnen met: 5-0, 3-1, 2-0 en 5-0. De meiden zijn poule winnaar geworden en mogen daarom op zondag 12 april de finale spelen. Wij wensen de meiden veel succes. Kampioenen! De meiden van groep 8 zijn kampioen schoolvoetbal geworden zonder tegengoal! Uitslagen: 1-0, 1-0, 3-0 en 0-0. Na een moeilijk begin waarin niet duidelijk was op welke veld wij nou moesten spelen, werd er elke wedstrijd hard voor elkaar gewerkt. En op deze manier namen de meiden de beker mee terug naar Tienhoven.

5 Pagina 5 Projectsparen,voor kansarme kinderen in Roemenië. In maart is er 60,69 gespaard voor de kinderen in Roemenië. Elke maandag kunnen de kinderen geld in het daarvoor bestemde busje/ spaarpotje doen. Vergeten..andere dag mag ook! Lammetjes bekijken Woensdag 25 maart is groep 1-2 op bezoek bij Teun geweest. Bij hem en zijn ouders zijn heel veel lammetjes geboren. Wij mochten ze aaien en vasthouden. Sommigen hadden groot plezier om een lam dat steeds op zijn moeder sprong. De schuur was zo groot dat er zelfs tikkertje gespeeld kon worden. Na een kleine pauze met een pakje fristi/chocomel en een lekkere eierkoek, mochten de kinderen nog even spelen met de tractors en skelters en springen op de grote trampoline. Een gezellige ochtend dat ondanks het regenachtige weer heel erg leuk was!

6 Pagina 6 Oproep! Wij zouden graag onze voorraad doeken aanvullen. Heeft u thuis oude keukenhanddoeken en vaatdoekjes in de kast die niet gebruikt worden.. Dan zouden wij ze graag op school gebruiken Inleveren kan bij juf Hanneke of juf Jorinda. Alvast bedankt! Zoals u in de vorige info heeft kunnen lezen gaan de kinderen van groep 3/4 op woensdag 22 april naar de biologische boerderij van de familie Van der Linden aan de Griendweg. Trek (warme) kleren aan die vies mogen worden en doe stevige schoenen of rubber laarzen aan. Dit bezoek is een onderdeel van het lesprogramma De koeien van boer Jan. De Koeien van Boer Jan Boerderijles voor kinderen in groep 3 en 4 van de basisschool. Het thema van deze les is ontdekken en beleven van dieren op en rond de boerderij. In vijf episodes maken de kinderen kennis met boer Jan. De eerste drie episodes vertelt de leerkracht in de klas. De vierde episode vertelt boer Jan op zijn eigen boerderij. In de vijfde episode maken de kinderen in de klas een tekening of schrijven een verhaaltje. Na afloop hebben de kinderen een goed beeld van de boerderij, de mensen en de dieren die er wonen. We rekenen op een leuke en leerzame ochtend.

7 Pagina 7 Op vrijdag 24 april 2015 vinden weer plaats. De Klaroen doet hier uiteraard weer aan mee door middel van een sportdag. Wij hebben hiervoor uw hulp nodig. Lijkt het u leuk om een groepje tijdens de te, dan kunt u zich opgeven door u op te geven bij een leerkracht. Ook kunt u zich inschrijven op de intekenlijsten die op de deuren van de klaslokalen hangen. We hebben in totaal 8 hulpouders per bouw nodig. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wij hopen op uw medewerking. De Koningsspelencommissie Kind op MAANDAG Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen verder. We lezen over de Emmaüsgangers, die na Pasen ontdekken dat Jezus nog steeds bij hen is. Dat ziet uiteindelijk ook Tomas. Ook Paulus en Johannes op Patmos ervaren dat Jezus leeft, zij zien hem in visioenen die hun wereld veranderen. Met Pinksteren vieren we dat iedereen mee mag doen met het feest van Gods liefde. WEEK 15 06/04-10/04 Herkennen Twee mensen zijn op weg naar Emmaüs. Ze praten over alles wat er met Jezus gebeurd is. Is dat nu allemaal voorbij? Jezus zelf loopt met hen mee, maar ze herkennen hem niet. Pas als hij een gebed uitspreekt en brood breekt, zien ze het. Jezus leeft. WEEK 16 13/04-17/04 Zag je het nou? Jezus verschijnt aan zijn leerlingen en wenst hen vrede. Tomas is er niet bij; als hij het van de anderen hoort, kan hij het niet geloven. Pas als hij met eigen ogen ziet dat Jezus leeft, weet hij het zeker. Later verschijnt Jezus bij het meer van Tiberias. Als een van de leerlingen hem herkent, springt Petrus meteen in het water om naar hem toe te gaan. WEEK 17 20/04-24/04 Een ander mens Saulus moet niets hebben van de mensen die in Jezus geloven, hij zit achter hen aan. Maar onderweg spreekt Jezus hem aan. Saulus wordt een ander mens, later verandert zijn naam in Paulus. Samen met Barnabas geneest hij een man die niet kan lopen. De mensen denken dat Paulus en Barnabas Griekse goden zijn, maar zij vertellen juist over de God die alles gemaakt heeft. WEEK 18 27/04-01/05 Alles anders Johannes heeft de mensen verteld over Jezus, maar dat vonden de machthebbers in zijn land niet goed. Hij is naar het eiland Patmos gebracht. Daar krijgt hij bijzondere visioenen: hij ziet een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, een wereld waarin God dichtbij de mensen woont.

8 Pagina 8 GEZOCHT: TSO medewerkers! Wilt u iets doen voor de Klaroen, maar niet iedere dag of week.. Gezellig samen met een groepje kinderen lunchen tussen de middag en daarna een half uurtje toezicht houden op de spelende kinderen (of meespelen), samen met een fantastisch TSO team! Belangstelling? Geef u dan op bij Sabrina van de Bunt (tso@tienhoven.klaroen.com) om zo af en toe (op oproepbasis) eens in te vallen bij het overblijven. En u krijgt er ook een vergoeding voor, leuk toch? Meteen opgeven!! En opa s en oma s zijn natuurlijk ook van harte welkom!

9 Pagina 9 TSO DE KLAROEN Wilt u tijdig een nieuwe strippenkaart kopen, u krijgt een herinnering maar u kunt ook zelf het aantal strippen inzien. 16,50 (10 strippen) 33,00 (20 strippen) 60,00 (40 strippen) Betaling via girorekening: NL65INGB t.n.v. TSO Klaroen Tienhoven o.v.v. naam en groep van uw zoon/dochter. DIGITAAL OPGEVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG U kunt uw kind alleen opgeven via de website DUS: Niet vergeten: DIGITAAL AANMELDEN IS VERPLICHT! We zijn afhankelijk van uw digitale aanmeldingen. Wanneer uw niet digitaal is aangemeld levert dit ons extra administratieve handelingen op. Daarom gelden de volgende regels: Aanmeldingen en afmeldingen 9.30 uur op de overblijfdag via de website Correcties of afzeggen na 9.30 uur op de overblijfdag (bijvoorbeeld via of mondeling) worden gewoon doorberekend. Niet aanmelden kost een dubbele strip Afmelden (ziekmelden) bij school staat los van afmelden voor TSO. Coördinator& administratie TSO Klaroen: Sabrina van de Bunt tso@tienhoven.klaroen.com Telefoonnummer: Als u geen inloggegevens ontvangen heeft of als deze inloggegevens niet werken, kunt u die (opnieuw) opvragen bij Sabrina van de Bunt Wilt u, als u een ander adres krijgt, deze vooral doorgeven aan: tso@tienhoven.klaroen.com.

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN DECEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 11 december groep 1/2 vrij - 14 en

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN

BELANGRIJKE DATA JUNI Carlijn van Werkhoven Juf Jorinda Jelte Stevens Nikita Pisa 8 VERJAARDAGEN DE KLAROEN TIENHOVEN JUNI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com BELANGRIJKE DATA JUNI - 5 juni groep 1 t/m 4 vrij - 6 juni schoolkorfbal

Nadere informatie

AGENDA APRIL/MEI 2016

AGENDA APRIL/MEI 2016 7 APRIL 2016 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE DIGITAAL Deze UPDATE en veel andere Klaroeninformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mailadreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.klaroentienhoven@vechtstreekenvenen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA MEI DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015

BELANGRIJKE DATA MEI DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015 DE KLAROEN TIENHOVEN MEI 2015 De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer BELANGRIJKE DATA MEI - 2 mei t/m 15 mei meivakantie -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL!

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN WELKOM OP SCHOOL! DE KLAROEN TIENHOVEN SEPTEMBER 2014 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: tienhoven@klaroen.com www.klaroen.com In dit nummer Even bijpraten Schoolgids bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 8 27 maart 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda. Pasen 2015

Jaargang 3 nr. 8 27 maart 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda. Pasen 2015 Jaargang 3 nr. 8 27 maart 2015 = Kind op Maandag Week 14: 30 maart 5 april Ik houd van jou Lucas 8:1-3; Johannes 19:16-25; 20:1-18 In de week voor Pasen maken we kennis met Maria van Magdala. Toen zij

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 15. Baarn, 2 april 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 15. Baarn, 2 april 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 15. Baarn, 2 april 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4

BELANGRIJKE DATA VERJAARDAGEN. 4 Daniek Hoogendoorn 1 8 Sebastian Louwerens 1 23 Bo van Zijtveld 2 25 Laura Graaf de 3 26 Joost Verkroost 4 DE KLAROEN TIENHOVEN NOVEMBER 2015 BELANGRIJKE DATA De Klaroen Ds Ulferslaan 29 3612 BH Tienhoven 0346-281898 E-mail: dvdbrink@vechtstreekenvenen.nl www.klaroen.com - 9 november studiemiddag; alle kinderen

Nadere informatie

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag 15 april 2016 Vrijdag 15 april 2016 Toen zij dan het middagmaal gehouden hadden, zeide Jezus tot Simon Petrus: Simon, zoon van Jonas, het gij Mij liever dan deze? Hij zeide tot Hem: Ja, Heere! Gij weet, dat ik U liefheb.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Schoolweek 31 Nieuwsbrief 16 20 april 2015

Schoolweek 31 Nieuwsbrief 16 20 april 2015 Schoolweek 31 Nieuwsbrief 16 20 april 2015 De directeur is aanwezig op maandag en donderdag. Op donderdag inloop spreekhalfuur van 8.30 uur - 9.00 uur en op afspraak. Afgelopen donderdag vond de inspraakavond

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden No.10 15 maart 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Zuidenveld 2019 Tijdens dit groot evenement is er ook deze keer weer een morgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag 9 april 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema van deze week was: Herkennen Jezus is gestorven en toch zegt Maria dat Hij leeft.

Nadere informatie

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij AGENDA nr. 15 Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Maandag 17 april Dinsdag 18 april continurooster en paaslunch goede vrijdag, alle leerlingen vrij 2 e paasdag, alle leerlingen vrij GMR-vergadering JARIG

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 IPC op de Europaschool Maandag 3 februari is het tweede thema van IPC gestart, Zij maakten het verschil. Op de foto zien we juf Marlies, verkleed als Vincent van Gogh met een pleister op haar oor. Meneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc 18-05-2017 - Agenda: Vrijdag 19 mei: Grote Sponsor Knikkerrace Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei: leerlingen vrij, Hemelvaartweekend Maandag 29 mei: groep 8 op kamp Maandag 29 mei: eerste dag Noord4daagse

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 Geachte ouders, Ook deze nieuwe weekbrief staat weer vol informatie. Er gebeurt heel veel op een school met zoveel kinderen, ouders en leerkrachten. We hopen dat ook deze weekbrief

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015

Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Jaargang 21 nummer 14 Vrijdag 10 april 2015 Agenda 10 24 april 2015 woensdag 15 april donderdag 16 april/dinsdag 21 april maandag 20 april dinsdag 21 t/m donderdag 23 april woensdag 22 april Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-23 maart Met deze week: De plantjes gaan groeien - De Grote Rekendag - Paasviering - Weektaak plannen via de Klasseplan-app - Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes!

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes! INFO Jaargang 21, Nummer 32, 19-4-2016 20 en 21-04-2016 Route 8 Eindtoets groep 8 22-04-2016 Koningsspelen 8.00 uur op school. Vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 5 vrij. Vanaf 13.00 uur groep 6 t/m 8 vrij. 27-04-2016

Nadere informatie