TECHNISCHE OMSCHRIJVING 18 RIJWONINGEN BROUWHUIZEN GROENLO (FASE 2) VERSIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TECHNISCHE OMSCHRIJVING 18 RIJWONINGEN BROUWHUIZEN GROENLO (FASE 2) VERSIE 4 301014"

Transcriptie

1 TECHNISCHE OMSCHRIJVING 18 RIJWONINGEN BROUWHUIZEN GROENLO (FASE 2) VERSIE ALGEMEEN De in de verkoopbrochure opgenomen artist-impressies en situatietekening geven een voorstelling van de woningen en de toekomstige inrichting van de ruimte; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 1. SWK-bepalingen Ongeacht het geen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de door het SWK gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaard voorwaarden. Nadere informatie over SWK staat omschreven in het onderdeel Algemeen. Ingeval enige bepaling in deze technische omschrijving onverenigbaar c.q. nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van het SWK. Tenzij anders aangegeven zijn de afmetingen in millimeters. 2. Indeling Dit project wordt gerealiseerd volgens de eisen van het Bouwbesluit. In het Bouwbesluit worden de benamingen van de verschillende vertrekken anders genoemd dan in de verkoopbrochure en op de tekeningen. Begrippen als slaapkamer of woonkamer worden niet gehanteerd. Daarvoor in de plaats wordt er gesproken over: - Verkeersruimte : hal, entree, overloop; - verblijfsruimte : woonkamer, (opstelplaats) keuken, slaapkamer; - bergruimte : berging; - toiletruimte : toilet; - badruimte : badkamer, douche; - technische ruimte : meterkast; - onbenoemde ruimte : zolder, trapkast (optioneel). 3. Peil Het peil waaruit alle hoogten worden gemeten, komt overeen met de bovenzijde van de afgewerkte begane grondvloer. Dit peil ligt bij de voorzijde van de woningen boven de kruin van de weg. De exacte maat wordt vastgesteld in overleg met de gemeente Oost-Gelre. 4. Grondwerk Voor het maken van de funderingen, grondleidingen, bestratingen en het op hoogte brengen van het terrein worden de benodigde ontgravingen en aanvullingen verricht. Onder de vrijdragende begane grondvloer van de woning wordt in de kruipruimte een bodemafsluiting van schoon zand aangebracht. De tuinen worden gerealiseerd met uitkomende grond.

2 5. Buitenriolering De woningen worden aangesloten op het rioleringssysteem van de gemeente. Hemelwater en vuilwater worden gescheiden afgevoerd. Hemelwater wordt via een ondergrondse buis afgevoerd naar de gemeenteleiding in de openbare achterpaden. Via dit riool wordt het hemelwater afgevoerd naar de wadi s in het plangebied. Het hemelwater van de bergingen wordt aangesloten op de afvoerleiding in het openbare achterpad. Alle rioleringsleidingen zijn gemaakt van recyclebaar kunststof. Ter plaatse van de erfgrens wordt een ontstoppingsstuk aangebracht. 6. Fundering De woningen worden gefundeerd op een strokenfundering, één en ander volgens opgave van de constructeur. De houten bergingen worden gefundeerd op een in het werk te storten vloer voorzien van vorstranden. 7. Vloeren De begane grondvloer van de woningen wordt uitgevoerd met een geïsoleerde systeemvloer (Rc=3,5 m²k/w)). De kruipruimte onder de woning is toegankelijk via een geïsoleerd kruipluik. De vloer wordt afgewerkt met een afwerkvloer m.u.v. de betegelde vloerdelen. De bergingen worden voorzien van een in het werk gestorte betonvloer. Deze vloer is niet geïsoleerd. De vloeren van de verdiepingen van de woningen zijn prefab betonnen kanaalplaatvloeren. Deze vloeren worden afgewerkt met een afwerkvloer met uitzondering van de betegelde gedeelten en de delen op zolder achter de knieschotten. 9. Bouwmuren en gevels De woningscheidende wanden zijn van prefab beton en hebben een ankerloze luchtspouw. Ter plaatse van de verdiepingsvloeren worden koppelstaven ten behoeve van de stabiliteit aangebracht; deze hebben geen invloed op de geluidseisen. De buitengevels bestaan uit prefab betonnen binnenspouwbladen met isolatie (Rc=5,0 m²k/w), een luchtspouw en een buitenspouwblad. De buitenspouwbladen worden uitgevoerd in traditioneel metselwerk, één en ander zoals aangegeven in het kleurenschema. Onder de gevelkozijnen met gemetselde borstwering worden aan de buitenzijde prefab betonnen waterslagen aangebracht. Onder de kozijnen op het maaiveld komen betonnen kantplanken. Boven de kozijnen komen waar nodig stalen lateien. De voegen in het metselwerk worden platvol gevoegd. 10. Daken Het hellende dak bestaat uit een geïsoleerde dakconstructie (Rc=5,0 m²k/w) waarop betonnen dakpannen worden aangebracht. De binnenzijde van de dakplaten op de zolder is niet afgewerkt. 11. Goten en hemelwaterafvoeren De woning wordt voorzien van een aluminium goot in kleur gecoat. De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in kunststof. Kleuren volgens de kleur- en materiaalstaat. Het dakwater wordt via de hemelwaterafvoeren aan de gevel afgevoerd naar de riolering, zoals verwoord onder punt 5.

3 12. Buitenkozijnen, ramen en deuren De kozijnen en ramen van de woningen zijn van hardhout met uitzondering van de aluminium schuifpui aan de achterzijde van de woningen. Alle bewegende delen in de buitenkozijnen zijn voorzien van tochtweringsprofielen. De entreedeur krijgt een briefplaat. De bergingsdeur wordt uitgevoerd als een houten deur met een glasopening, zoals op tekening is weergegeven. 13. Beglazing In alle buitenkozijnen, ramen en deuren van de woning wordt isolerende beglazing toegepast met een isolatiewaarde van 1,20 W/m²K. Het glas in de deur van de buitenberging is ongeïsoleerd enkelglas. 14. Hang- en Sluitwerk Alle draaiende delen in de kozijnen worden voorzien van hang- en sluitwerk, dat voldoet aan de huidige regelgeving. De voordeur, schuifpui en bergingsdeur krijgen sloten met gelijksluitende cilinders. 15. Ventilatie De ventilatie in de woning geschiedt door natuurlijke toevoer en mechanische afvoer van lucht. In de kozijnen en/of ramen zijn aluminium ventilatieroosters voor de natuurlijke toevoer opgenomen. Voor de mechanische afvoer wordt de woning standaard uitgevoerd met een mechanisch ventilatiesysteem, die de ruimteafzuiging verzorgt in het toilet, de badkamer, de keuken en de opstelplaats van de wasmachine. In de keuken bevinden zich twee afzuigpunten, één voor de afzuiging van de ruimte en één voor het aansluiten van een motorloze afzuigkap. In de woonkamer is een bedieningsschakelaar ten behoeve van de regeling van het toerental aangebracht. Deze ventilatie kan niet volledig worden uitgezet. Voor een goed binnenklimaat in de woning is het nodig dit ingeregelde ventilatiesysteem intact te laten. De afzuigunit van de mechanische ventilatie bevindt zich op zolder. De afvoer van de MV, de rookgasafvoer van de CV-ketel en de toevoer van de verbrandingslucht vinden plaats door middel van een gecombineerde aluminium schoorsteenkap, welke is voorzien van een coating, kleur antraciet. 16. Binnenwanden De niet-dragende binnenwanden zijn van lichte bouwelementen. Afhankelijk van de betreffende ruimte worden deze behangklaar, betegeld, met spuitwerk of onafgewerkt opgeleverd, zoals vermeld in de afwerkstaat. 17. Binnenkozijnen en -deuren De binnenkozijnen zijn fabrieksmatig afgelakte plaatstalen montagekozijnen, uitgevoerd met een bovenlicht en een afgeslankte bovendorpel. Alle bovenlichten worden voorzien van glas met uitzondering van het bovenlicht boven de meterkastdeur. Dit bovenlicht wordt voorzien van een gelakt paneel. Alle binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte opdekdeuren, voorzien van standaard hang- en sluitwerk. Onder de kozijnen van de badkamer en het toilet komt een kunststeen dorpel. De overige kozijnen worden zonder stofdorpel uitgevoerd.

4 18. Trappen De trap van de begane grond naar de eerste verdieping wordt uitgevoerd als dichte vurenhouten trap met stootborden. De trap van de eerste verdieping naar de tweede verdieping is een open vurenhouten trap. Langs de vrije zijden van de trapgaten wordt een vurenhouten hekwerk aangebracht. Langs de muren worden muurleuningen aangebracht op lichtmetalen leuningdragers. 19. Stukadoorswerk Alle wanden in de woningen, met uitzondering van de wanden op zolder en in de meterkast, worden behangklaar opgeleverd. Dat betekent, dat u hierop zelf behang kunt aanbrengen. Voordat u gaat behangen, moet u wel een aantal voorbereidingen treffen. Bijvoorbeeld kleine oneffenheden verwijderen, kleine gaatjes vullen, stofvrij maken en sterk zuigende ondergronden voorbewerken. De wanden boven het tegelwerk in het toilet en de badkamer én de betonplafonds worden voorzien van structuurspuitwerk. Een en ander als omschreven in de afwerkstaat. 20. Schilderwerk Alle houten buitenkozijnen, -ramen en deuren worden dekkend geschilderd volgens de kleuren in de kleur- en materiaalstaat. De trap wordt fabrieksmatig in de grondverf gezet. Alleen de trapbomen, de trapspil, de traphekken en de aftimmeringen van het trapgat worden dekkend afgeschilderd. De muurleuningen worden transparant afgelakt. De treden, stootborden en de onderzijde van de trap worden in de grondverf opgeleverd. De binnendeuren en kozijnen worden fabrieksmatig afgelakt en krijgen op de bouw geen verdere behandeling. 21. Binnentimmerwerk De vloerranden ter plaatse van het trapgat worden afgewerkt met een strook multiplex. Daar waar op tekening aangegeven komt een geïsoleerd kruipluik. Er worden geen vloerplinten aangebracht en geleverd. 22. Binnenriolering De binnenriolering wordt samengesteld uit recyclebare PVC-buizen en bijbehorende hulpstukken en komt uit op het gemeentelijke riool. Op de riolering wordt de volgende toestellen aangesloten: - closet en fonteintje in het toilet - wastafel, closet en douche in de badkamer; - de keuken (levering en aansluiting door keukenleverancier); - wasmachine en CV-ketel op zolder. 23. Waterinstallatie De koudwaterleiding wordt aangelegd vanaf de watermeter in de meterkast. De volgende tappunten worden op de koudwaterleiding aangesloten: - closet en fonteintje in het toilet; - de keukenmengkraan (levering en aansluiting door keukenleverancier); - closet, wastafel- en douchemengkraan in de badkamer; - aansluitpunt wasmachine gecombineerd met het vulpunt ten behoeve van de CV-ketel op zolder.

5 De warmwaterleiding wordt vanaf de CV-ketel aangesloten op: - de keukenmengkraan (levering en aansluiting door keukenleverancier); - wastafel- en douchemengkraan in de badkamer. 24. Gasinstallatie Vanaf de gasmeter in de meterkast wordt een gasleiding aangebracht naar het aansluitpunt in de keuken ten behoeve van een kooktoestel (levering en aansluiting door keukenleverancier) en de CV-ketel op zolder. 25. Verwarmingsinstallatie De woning is standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. In de badkamer is aanvullend een elektrische radiator opgenomen. De warmte en het warme water worden verzorgd door de CV-ketel Het verwarmingssysteem is afgestemd op de bij de afzonderlijke vertrekken vermelde temperatuur. De installatie is ontworpen op basis van de volgende minimaal haalbare vertrektemperaturen volgens de SWK-eisen: - woonkamer 20 C - keuken 20 C - entree 15 C - badkamer 22 C - slaapkamers 20 C - toilet geen verwarming - overloop geen verwarming - zolder geen verwarming - berging geen verwarming De temperatuurregeling vindt plaats door middel van een in de woonkamer aangebrachte thermostaat. De vloerverwarming is verdeeld in zones en via de verdeler op de begane grond en/of zolder per zone aan of uit te zetten. Een regeling per ruimte via een thermostaat is optioneel. De plaats en de afmeting van de getekende radiator in de badkamer is indicatief op de tekening aangegeven. 26. Elektrotechnische installatie De elektrische installatie wordt uitgevoerd volgens het centraaldozensysteem. De leidingen worden opgenomen in wanden en vloeren met uitzondering in de buitenberging, de meterkast,, MV-box en wasmachine op zolder. Deze worden uitgevoerd als zichtleidingen. Wandcontactdozen, schakelaars e.d. worden uitgevoerd in de kleur wit en zijn van kunststof.

6 Het aantal lichtpunten, schakelaars, wandcontactdozen e.d. zijn op de tekeningen aangegeven en voldoen aan de NEN Voor de plaats op de wanden worden de volgende circa hoogten aangehouden, gemeten vanaf de afgewerkte vloer (in millimeters): - hoogte schakelaars/wandcontactdozen algemeen hoogte wandcontactdozen woonkamer, slaapkamers hoogte loze leidingen t.b.v. telefonie/cai hoogte wandcontactdozen (mogelijke) opstelplaats keuken ter plaatse van de opstelplaats voor een afzuigkap aansluitpunt buitenverlichting voordeur In de woningen worden rookmelders geplaatst volgens de voorschriften; plaats zoals op tekening aangegeven. De woningen worden voorzien van een belinstallatie. Ter plaatse van de meterkast wordt een schel geplaatst en buiten naast de voordeur een beldrukker. 27. Centrale antenne inrichting (CAI) en telefoonaansluiting De woonkamer is voorzien van 1 loze leiding. Deze loze leiding kan voor de CAI en/of telefoonaansluiting gebruikt worden. Voor de plaats van de aansluiting wordt u verwezen naar de tekeningen. 28. Keukeninrichting De woningen worden standaard voorzien van een keukenblok. Deze standaard keuken is te bezichtigen in de keukenshowroom. Via de showroom kunt u ook een andere keuken naar eigen wens samenstellen. Indien u besluit uw keuken bij een keukenstudio naar eigen keus uit te zoeken, worden de aansluitpunten op de standaard positie afgedopt. Meer informatie treft u aan in de meer- en minderwerkprocedure. De levering, montage en aansluiting van de standaard keuken is onderdeel van de koopovereenkomst, die u heeft gesloten met Ontwikkelingscombinatie Brouwhuizen. Het vervallen of wijzingen van de standaard keuken wordt verrekend via de Ontwikkelingscombinatie c.q. de keukenshowroom. 29. Tegelwerk, kunst- en natuursteen De woning wordt standaard voorzien van tegelwerk in het toilet en de badkamer. De standaard wandtegels van de woningen hebben een formaat van 20 x 25 cm en worden staand aangebracht. In het toilet tot circa 1,50 meter en in de badkamer tot circa 1,75 boven de afgewerkte vloer. Ter plaatse van de douchehoek wordt het tegelwerk tot circa 2,25 cm boven de afgewerkte vloer aangebracht. Het standaard wandtegelwerk is wit. Het voegwerk is eveneens wit van kleur.

7 De standaard vloertegels van de woningen hebben een formaat van 15 x 15 cm en worden niet strokend verwerkt met de wandtegels. De standaard vloertegels zijn antraciet van kleur. In de badkamer worden ze in antislip uitgevoerd. Het voegwerk is donkergrijs van kleur. Het douchegedeelte in de badkamer wordt uitgevoerd met verdiept tegelwerk en voorzien van een doucheput. Alle inwendige hoeken en aansluitingen op de kozijnen worden afgekit. De deurkozijnen van het toilet en de badkamer worden voorzien van kunststeendorpels in een antraciete kleur. De uitwendige hoeken van het wandtegelwerk worden voorzien van een kunststof profiel in de kleur wit. Onder de raamkozijnen met een borstwering worden marmercomposiet vensterbanken aangebracht. Uitzondering hierop is de badkamer. Hier wordt de vensterbank betegeld met de gekozen wandtegel. De standaard tegels zijn te bezichtigen in onze showroom. Ook is het mogelijk ander tegelwerk te kiezen. Hierbij wordt het standaard tegelwerk verrekend. Indien u besluit uw tegelwerk (en daarmee sanitair) bij showroom naar eigen keus uit te zoeken, ontvangt u een teruggaveprijs voor het casco opleveren van het toilet en de badkamer. Meer informatie treft u aan in de meer- en minderwerkprocedure. 30. Sanitair Het op tekening aangegeven sanitair wordt geplaatst en aangesloten op de binnenriolering. Het sanitair bestaat uit: Closetcombinatie toilet: Zwevend toilet, Sphinx 300 basic 22, kleur wit; Kunststof closetzitting met deksel, kleur wit; Bedieningsplaat: kunststof, kleur wit. Fonteincombinatie toilet: Sphinx 300, basic, kleur wit; Grohe Costa fonteinkraan, chroom; verchroomde plugbekersifon, rozet en vloerbuizen. Closetcombinatie badkamer: Closetcombinatie, Sphinx 300 basic 22, kleur wit; Kunststof closetzitting met deksel, kleur wit; Bedieningsplaat: kunststof, kleur wit.

8 Wastafelcombinatie: Sphinx 300, basic, kleur wit; Grohe Eurosmart wastafelmengkraan, chroom; Sphinx Basic, keramisch plancet, kleur wit; Spiegel, rechthoekig 57 x 40 cm met pvc spiegelklemmen; verchroomde plugbekersifon en vloerbuizen. Douchecombinatie: Grohe Grohetherm 1000, thermostatische douchemengkraan; Grohe Tempesta New Doucheset glijstang met waterbesparende handdouche. Doucheplek: Betegelde douchehoek op afschot 90 x 90 ca. 1 cm verdiept; RvS doucheplug met sifon. Via onze showroom kunt u eventueel ander of aanvullend sanitair uitzoeken. Hierbij wordt het standaard sanitair verrekend. Indien u besluit uw sanitair ( en daarmee uw tegelwerk) bij een showroom naar eigen keus uit te zoeken, ontvangt u een teruggaveprijs voor het casco opleveren van het toilet en de badkamer. Meer informatie treft u aan in de meer- en minderwerkprocedure. 31. Persoonlijke wensen De koper zal in het bezit worden gesteld van een lijst van mogelijke alternatieven (keuzelijst). Hij of zij zal de gelegenheid krijgen in een persoonlijk gesprek hieruit zijn of haar keuze te maken, waarbij na de start van de bouw de stand van de bouwwerkzaamheden bepalend is voor de resterende mogelijkheden. TERREININRICHTING 32. Algemeen Regelmatig worden bewoners van nieuwbouwwoningen geconfronteerd met wateroverlast in de tuin en soms nog vervelender, water in de berging. Wateroverlast ontstaat in het algemeen vaak in gebieden met slechte waterdoorlatende grond en tuinen welke volledig zijn voorzien van bestrating. Wateroverlast is helaas niet altijd te voorkomen. Om wateroverlast bij uw nieuwbouwwoning in ieder geval zoveel mogelijk tegen te gaan of zoveel mogelijk te beperken, zult u zelf afdoende maatregelen moeten nemen. Wij adviseren u dringend om bij de aanleg en inrichting van uw tuin advies in te winnen bij een deskundige. Houd in ieder geval bij het ontwerp en de aanleg van uw tuin rekening met het volgende: - zorg voor afschot van de bestrating vanaf de woning en/of berging naar de openbare perceelgrens of achterpad; - het wel of niet aanbrengen van waterdichte / doorlatende bestrating; - vrijhouden van stroken grond rondom de woning, berging en eventuele overige bijgebouwen/aanbouwen; De bouwcombinatie is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de wijze waarop u uw tuin aanlegt.

9 33. Erfafscheidingen In het plan zijn verschillende erfgrenzen ontworpen als afscheiding tussen privé en openbaar. Er worden lage erfscheidingen aan de zijkant geplaatst met als basis een donkergekleurde constructie van betonpalen met betonnen kantplanken en een stalen gegalvaniseerde horizontale buis. De basisconstructie van de hoge erfscheidingen aan de zijkant en op sommige plaatsen aan de achterzijde wordt ingevuld met roodbruine houten delen en gaaswerk met hedera. De lage erfscheidingen aan de voorzijde bestaat uit gegalvaniseerde stalen buisframe met betonnen eindstukken. De perceelgrenzen worden waar nodig op de hoeken van de kavel voorzien van vurenhouten paaltjes. Een en ander staat nader uitgewerkt op de situatietekening in de verkoopbrochure. 34. Bestrating De woningen hebben een looppad vanaf de straat naar de voordeur, uitgevoerd met betontegels 300x300 mm. Gemeenschappelijke achterpaden als aangegeven op de situatietekening worden eveneens uitgevoerd met betontegels 300x300 mm. De tegels van de achterpaden worden opgesloten door betonbandjes. 35. Berging Alle woningen worden voorzien van een houten, ongeïsoleerde berging. Deze berging wordt aan de buitenzijde bekleed met verduurzaamde vuren houten delen. Het dak van de berging bestaat uit een houten balklaag met daarover een kunststof golfplaat. De bergingsdeur en het kozijn zijn van hout en worden geschilderd. De bergingsdeur wordt voorzien van enkel glas. 36. Tot slot De in deze brochure opgenomen tekeningen van plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden zijn uitsluitend bedoeld als schematische voorstelling en dienen niet ter bepaling van enig recht. De op tekening aangeven maten zijn circa maten. Daar waar op tekeningen huishoudelijke apparaten, meubilair, tuinaankleding et cetera staan aangegeven, is dat uitsluitend gedaan ter illustratie. Deze worden niet meegeleverd. Deze projectdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de gegevens en de tekeningen verstrekt door de gemeentelijke diensten, nutsbedrijven, architect, constructeur en adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische kleur-, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, evenals eventuele afwijkingen, die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Tevens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in toegepaste materialen en afwerking, die geen afbreuk doen aan de kwaliteit.

10 KLEURENSCHEMA OMSCHRIJVING MATERIAAL KLEUR KLEURCODE Metselwerk Gevelmetselwerk Baksteen Rood genuanceerd Voeg metselwerk Voegmortel Donkergrijs Daken Schuine daken Betonpan Antraciet Goten Aluminium Crème wit RAL 9001 Kozijnen Kozijnen Hardhout Crème wit RAL 9001 Draaiende delen Hardhout Crème wit RAL 9001 Entreedeur Hardhout Crème wit RAL 9001 Schuifpui Aluminium Crème wit RAL 9001 Ventilatieroosters Aluminium Crème wit RAL 9001 Overige onderdelen Lateien Staal Rood RAL 3011 Waterslagen Prefab beton Naturel Hemelwaterafvoeren PVC Grijs Berging Hout Naturel Deur berging Hout Crème wit RAL 9001

11 AFWERKSTAAT VERTREK VLOER WANDEN PLAFONDS UITRUSTING Hal Afwerkvloer Behangklaar Structuurspuitwerk Meterkast, technische installatie conform tekening Toilet Vloertegels, Wandtegels 20x25 cm tot Structuurspuitwerk Zwevend toilet, fontein 15 x 15 cm, circa 1,50 m hoog combinatie, afzuigpunt boven wandtegels structuurspuitwerk mechanische ventilatie, technische installatie conform tekening Woonkamer Afwerkvloer Behangklaar Structuurspuitwerk Technische installatie conform tekening Keuken Afwerkvloer Behangklaar Structuurspuitwerk Twee afzuigpunten mechanische ventilatie, afgedopte gasaansluiting, warm en koud water, rioolafvoer, loze leidingen voor elektrisch koken/boiler, technische installatie conform tekening Overloop Afwerkvloer Behangklaar Structuurspuitwerk Technische installatie conform tekening Badkamer Vloertegels, 15 x 15 cm, Wandtegels 20 x 25 cm tot Structuurspuitwerk Wastafelcombinatie, douchedouchehoek verdiept 1,75 m, ter plaatse van de combinatie, closetcombinatie, douchehoek 2,25 m, boven tegelwerk structuurspuitwerk afzuigpunt mechanische ventilatie, technische installatie conform tekening Slaapkamers Afwerkvloer Behangklaar Structuurspuitwerk Technische installatie conform Tekening

12 Zolder Afwerkvloer, Niet nader afgewerkt Niet nader afgewerkt Mechanische ventilatie-unit, CV-ketel niet achter opstelplaats wasmachine, knieschotten technische installatie conform tekening Berging Betonvloer Niet nader afgewerkt Niet nader afgewerkt Technische installatie conform tekening

13 PROCEDURE BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING De navolgende procedure geeft aan welke handelingen er verricht moeten worden bij de aankoop van een woning. ENKELE ADMINISTRATIEVE HANDELINGEN, DIE MOETEN PLAATSVINDEN NADAT DOOR U TOT KOOP IS BESLOTEN 1. Indien u heeft besloten een woning te kopen wordt een koop-/aannemingsovereenkomst getekend en eventueel een hypotheekaanvraag ingevuld en verwerkt. 2. Ongeveer twee maanden na de aankoop wordt u dan eigenaar van het door u gekochte perceel grond met de daarop te bouwen woning. Hiervoor moet u naar de notaris, die u de transportakte en de hypotheekakte laat tekenen. 3. Tijdens de bouwperiode ontvangt u rekeningen in duplo van bouwtermijnen. Een exemplaar verstuurt u naar de hypotheeknemer of de bank. HET TEKENEN VAN DE KOOP- EN AANNEMINGS-OVEREENKOMST Met het ondertekenen van deze overeenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, terwijl wij ons door medeondertekening verplichten tot de bouw van de woning en de levering van de daarbij behorende grond. Nadat de overeenkomst door koper en verkoper is getekend, ontvangt u hiervan een kopie. Het originele exemplaar wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht kan opmaken. PRIJSSTIJGINGEN De met u in de koop- en aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopaannemingssom staat vast. Loon- materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw worden dus niet doorberekend. Eventuele wijzigingen van het BTW-tarief worden wel verrekend. WANNEER MOET U GAAN BETALEN Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst wacht u af tot wij u een factuur sturen. Er zijn dan een aantal mogelijkheden: 1. Als u eigen geld heeft, betaalt u de factuur. 2. Heeft u geen eigen geld en is ook de hypotheekakte nog niet gepasseerd, dan krijgt u automatisch uitstel van betaling, zoals in de koop- en aannemingsovereenkomst staat. Over de verschuldigde, maar nog niet betaalde termijnen wordt de overeengekomen rente berekend, die bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend. Telkens wanneer de bouw weer zover is gevorderd, dat één der termijnen is vervallen, ontvangt u van ons een verzoek tot betaling. De kopiefactuur stuurt u dan door naar uw geldgever. AANVRAAG HYPOTHEEK De makelaar kan u behulpzaam zijn bij uw aanvraag van een hypothecaire geldlening. VERZEKERINGEN Tijdens de bouw zijn alle woningen verzekerd tegen risico s van brand- en stormschade, tot uur volgend op de dag van oplevering. NOTARIËLE OVERDRACHT Deze geschiedt door middel van een zogenaamde akte van transport bij de notaris. U dient hiervoor ook rekening te houden met de geldigheidsduur van de hypotheekaanbieding. Voor de datum van notarieel transport stuurt de notaris u een afrekening, waarop het totale, op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven (inclusief bijkomende kosten). Op de afrekening wordt tevens vermeld, welk bedrag de notaris zal ontvangen van uw geldgever en welk bedrag u tijdig aan de notaris moet overmaken. Het hypotheekbedrag dat in depot blijft, moet gelijk zijn aan de vanaf de transportdatum nog verschuldigde bouwtermijnen. Indien dit niet het geval is, zal het eventueel ontbrekende bedrag aangevuld moeten worden uit uw eigen middelen. Op de transportdatum worden in het algemeen twee akten getekend: de akte van eigendomsoverdracht en de hypotheekakte. Bijkomende kosten kunnen zijn: de afsluitprovisie over het hypotheekbedrag;

14 de (bouw)rente over de vervallen, maar niet betaalde termijnen tot de transport datum; de notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte; eventueel de vooruit verschuldigde premie levensverzekering. HYPOTHEEK TIJDENS DE BOUW Na de notariële overdracht ontvangt u van ons de nota s over de vervallen termijnen in tweevoud. De kopie stuurt u zo spoedig mogelijk voorzien van uw handtekening naar uw geldgever, die dan de betaling (binnen 14 dagen) kan verzorgen. Vanaf de transportdatum betaalt u hypotheekrente tijdens de bouw. Deze is opgebouwd uit de rente die u betaalt over het volledige hypotheekbedrag, met daarop eventueel in mindering te brengen de ontvangen rente over het nog in depot staande bedrag. De werkelijke kosten van renteverlies tijdens de bouw kunnen worden meegefinancierd. OPLEVERING Wanneer uw woning gereed is, krijgt u een uitnodiging om met ons de woning te schouwen voor oplevering. Tijdens de oplevering worden de eventueel geconstateerde onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd. Wij doen onze uiterste best deze onvolkomenheden direct te verhelpen. SLEUTELOVERDRACHT Als u aan uw financiële verplichtingen hebt voldaan en de akte van transport van het huis en de eventuele hypotheekakte zijn getekend, ontvangt u na de oplevering de sleutels van uw huis. Het in ontvangst nemen van de sleutels betekent voor ons dat de woning aan u is opgeleverd. ALGEMEEN Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de SWK Garantie- en waarborgregeling gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden. In geval enige bepaling in deze technische omschrijving onverenigbaar c.q. nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van het SWK Wanneer in deze technische omschrijving bouwnummers en/of woningtypen zijn genoemd wordt nadrukkelijk verwezen naar de situatie. Alle afmetingen zijn gemaatvoerd in millimeters, tenzij anders is aangegeven. De inrichting van het openbare gebied is gebaseerd op de laatst bekende gegevens van de gemeente Oost-Gelre. Wijzigingen hiervan vallen buiten onze verantwoordelijkheid. De perspectief tekeningen in de brochure geven een impressie, derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. De samenstellers van deze brochure kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele zet-, druk- en andere fouten. Na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst wordt u in de gelegenheid gesteld een keuze te maken uit een aantal standaard alternatieven (keuzelijst). ONDERHOUDSPERIODE Binnen drie maanden nadat u de sleutels hebt ontvangen, kunt u ons schriftelijk meedelen of de eerder geconstateerde onvolkomenheden verholpen zijn en/of er nieuwe onvolkomenheden zijn ontstaan, die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik of het werken van materialen. Bij stukadoorswerk bijvoorbeeld kunnen er in de hoeken haarscheurtjes ontstaan, deuren kunnen gaan klemmen omdat het hout moet wennen aan een andere temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze kleine dingen kunnen nooit worden voorkomen en zullen dan ook niet worden hersteld. Nadat onvolkomenheden, waarvan tijdens de gezamenlijke inspectie melding is gemaakt, zijn verholpen, worden wij geacht aan onze verplichtingen te hebben voldaan. Na de onderhoudsperiode van drie maanden gaat de garantietermijn volgens het SWK in.

15 GARANTIEREGELING: EXTRA ZEKERHEID Bij elk bouwplan, dat bij het SWK wordt aangemeld, wordt niet alleen nauwkeurig bekeken of het voldoet aan alle technische eisen die door het Instituut worden gesteld, maar ook of de omvang van het plan de financiële en technische capaciteiten van de bouwondernemer niet te boven gaat. Pas als aan alle eisen wordt voldaan, mag het huis onder SWK-garantie worden verkocht en ontvangt de koper na het tekenen van de overeenkomst het waarborgcertificaat. GARANTIE- EN WAARBORGREGELING Op de woningen in dit bouwplan is de SWK Garantie- en waarborgregeling van toepassing. Wat betekent de Garantie- en waarborgregeling voor u als koper? Dat kan als volgt kort worden samengevat. In het geval de ondernemer tijdens de bouwperiode van het huis in financiële moeilijkheden komt, wordt de woning zonder meerkosten voor de koper afgebouwd. SWK regelt dit voor de koper in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij. Deze waarborg heet de insolvatiewaarborg. De ondernemer garandeert na de oplevering een zekere bouwkundige kwaliteit van de woning. Doen zich binnen de garantietermijn bepaalde bouwkundige gebreken voor, dan is de ondernemer verplicht deze te herstellen. Deze garantie geldt in beginsel voor zes jaar. In zeer ernstige gevallen geldt er zelfs een garantietermijn van tien jaar. Dit is de SWK garantie. Voor bepaalde, in de garantieregeling genoemde specifieke, onderdelen geldt een kortere termijn dan zes jaar. Zo is het verfwerk bijvoorbeeld gegarandeerd voor één jaar. Schade die het gevolg is van onvoldoende onderhoud, valt vanzelfsprekend niet onder de garantie. Sommige onderdelen zijn uitgesloten van de garantie. Als de ondernemer zijn verplichtingen uit hoofde van deze bouwkundige garantie niet nakomt, kan een koper in de volgende twee gevallen een beroep op de zogenaamde gebrekenwaarborg bij SWK doen: 1 bij faillissement van de ondernemer na het ingaan van de garantietermijn; 2 indien de ondernemer verzuimt om (tijdig) een arbitraal vonnis, waarin hij is veroordeeld om een garantiegebrek te herstellen, na te komen. SWK zorgt er dan in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij voor dat het gebrek kosteloos wordt hersteld. Er geldt wel een maximumdekking per woning. Tevens geldt dat ingeval van geschillen SWK kan bemiddelen tussen koper en ondernemer en daarnaast biedt de Garantie- en waarborgregeling een laagdrempelige geschillenregeling. Bij verkoop van de woning wordt gebruik gemaakt van een modelcontract. Dit biedt zekerheid, dat de afspraken tussen de koper en de ondernemer evenwichtig zijn vastgelegd. Kortom: het kopen van een woning met toepassing van een garantie- en waarborgregeling biedt de koper meer zekerheid! SWK De uitvoering van de SWK regeling wordt verzorgd door SWK. SWK, voluit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, is in 1978 opgericht op initiatief van de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen (Neprom) en de Vereniging Grootbedrijf Bouwnijverheid (VGBouw). Bij SWK zijn de grootste en meest bekende aanbieders van koopwoningen aangesloten. SWK is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van consumentenbescherming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de koper van een woning het financiële risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan. De bij SWK aangesloten ondernemingen (deelnemers) onderscheiden zich in de koopwoningenmarkt door het hebben van een eigen kwaliteitsdienst. De deelnemers worden jaarlijks op hun financiële positie onderzocht door een extern accountantskantoor, terwijl een extern ingenieursbureau periodiek de kwaliteit van de organisatie toetst en steekproefsgewijs de kwaliteit van de woningen controleert. Tevens houdt SWK zelf nauwgezet de kwaliteitsontwikkeling in de gaten aan de hand van een geautomatiseerd klachtensysteem.

16 Het garantiecertificaat wordt u door de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen toegezonden, nadat de koop- en aannemingsovereenkomst door beide partijen is ondertekend. Nadat uw besluit tot aankoop van een woning is genomen, ontvangt u van de makelaar de kopersinformatiemap. Hierin staat aanvullende informatie over de formele regelingen, zoals de garantieregeling, garantienormen, reglement van inschrijving en een standaard koop- en aannemingsovereenkomst. Let op! Aan deze verkoopbrochure kunnen voor wat betreft de inhoud van de SWK regeling geen rechten worden ontleend. Alleen de tekst van de officiële tekst van de officiële SWK Garantie- en waarborgregeling, is bindend

PV-panelen Alle woningen worden voorzien van 5 PV-panelen op het dakvlak. Optioneel is het mogelijk het aantal PV-panelen uit te breiden.

PV-panelen Alle woningen worden voorzien van 5 PV-panelen op het dakvlak. Optioneel is het mogelijk het aantal PV-panelen uit te breiden. TECHNISCHE OMSCHRIJVING RIJWONINGEN BOUWNUMMER 56 81 ALGEMEEN De in de verkoopbrochure en op tekening opgenomen artist-impressies en situatietekeningen geven een voorstelling van de woningen en de toekomstige

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

PV-panelen Alle woningen worden voorzien van 6 PV-panelen op het dakvlak. Optioneel is het mogelijk het aantal PV-panelen uit te breiden.

PV-panelen Alle woningen worden voorzien van 6 PV-panelen op het dakvlak. Optioneel is het mogelijk het aantal PV-panelen uit te breiden. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 10 HERENHUIZEN VALERIE ALGEMEEN De in de verkoopbrochure en op tekening opgenomen artist-impressies en situatietekeningen geven een voorstelling van de woningen en de toekomstige

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 6 woningen Liguster Werkeren

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 6 woningen Liguster Werkeren TECHNISCHE OMSCHRIJVING 6 woningen Liguster Werkeren ALGEMEEN De in de verkoopbrochure en op tekening opgenomen artist-impressies en situatietekeningen geven een voorstelling van de woningen en de toekomstige

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble Heerhugowaard Land van Luna Type Ensemble Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type A/A1 5 Zijgevels 6 Doorsnede 7 Begane grond type A / Asp 8 Begane grond typea4 / A1

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde

RENVOOI ELEKTRA. lichtpunt plafond. lichtpunt wand. bel. schel. enkele wandcontactdoos met randaarde. dubbele wandcontactdoos met randaarde RENVOOI MATERIALEN RENVOOI ELEKTRA RENVOOI GEVELS kleuren en materialen metselwerk buitenspouwblad kalkzandsteen binnenspouwblad (afmeting vlgs. constructeur) isolatie geïsoleerde betonvloer betonvloer

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Verkoopbrochure Voor het bouwen van drie rietgedekte boerderijwoningen aan de Nunspeterweg

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek TECHNISCHE OMSCHRIJVING Recreatieve Appartementen te Gorishoek 04-02-2013 Inhoudsopgave Peil... 3 Grondwerk... 3 Buitenriolering... 3 Terreinverharding... 3 Constructie... 3 Gevels... 3 Binnenwanden...

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Harmonie Heerhugowaard Land van Luna Type Harmonie Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type C/Csp/C1/C2sp/C3 5 Zijgevels type C1/C1sp/C3/C3sp 6 Doorsnede A - A 7 Begane grond

Nadere informatie

12 MODERNE HERENHUIZEN

12 MODERNE HERENHUIZEN 12 MODERNE HERENHUIZEN half vrijstaande woningen Jac. P. Thijsselaan Stadshagen Zwolle Luxe Modern Ruim Energiezuinig Gasloos Breecamp Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt Breecamp.

Nadere informatie

KOPERSINFORMATIE / TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 31 ééngezinswoningen Kernhem, scherf 13

KOPERSINFORMATIE / TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 31 ééngezinswoningen Kernhem, scherf 13 KOPERSINFORMATIE / TECHNISCHE OMSCHRIJVING 31 ééngezinswoningen Kernhem, scherf 13 TECHNISCHE OMSCHRIJVING 11 Peil van de woning 12 Grondwerk 13 Fundering 14 Riolering, goten en hemelwaterafvoeren 15 Begane

Nadere informatie

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl

Rotterdam - Schiebroek. www.wonenaandepeppelweg.nl www.wonenaandepeppelweg.nl 3 Welko o de Peppel e! Peppelweg Wilt u wonen op een aantrekkelijke locatie, die niet alleen uitstekend bereikbaar is, maar ook een fijn aanbod aan winkels heeft? In een wijk

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum hoogtelijn 2600+ v.p. hoogtelijn 1500+ v.p. 2600 hoogtelijn knieschot 1000+ v.p. CV ketel mv box 250 5800+P 2650 250 2900+P 2650 PEIL=0 DOORSNEDE koper ontwikkeling woningtype A1.2K Gouden Buurten CV datum

Nadere informatie

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend.

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend. CENTRUMPLAN Technische omschrijving appartementen blok 3 en 4 Blok 3: 57 appartementen Blok 4: 36 appartementen (gecombineerd met koopappartementen) Een ontwikkeling van A.S.R. vastgoed ontwikkeling Ontwerp

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Zwaag / Hoorn Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Technische omschrijving Technische omschrijving Verhuur Bouwnummer 14 en 15 worden verhuurd door Kuin Vastgoedonmtwikkeling B.V.

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

KLEUR-, MATERIAAL- EN AFWERKSTAAT 58 KOOPWONINGEN RIJSWIJKBUITEN DE TUINEN VAN SION FASE 13 Datum: 22 juni 2018

KLEUR-, MATERIAAL- EN AFWERKSTAAT 58 KOOPWONINGEN RIJSWIJKBUITEN DE TUINEN VAN SION FASE 13 Datum: 22 juni 2018 Materiaal / onderdeel Specificaties Kleur / type BUITEN / EXTERIEUR Buitengevels blok 11 t/m 13, 17 Metselwerk van baksteen Geel / crème genuanceerd Buitengevels blok 1, 2, 4, 14, 16 Metselwerk van baksteen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Wilgenlaan te Leusden. Wilgenlaan te Leusden

Wilgenlaan te Leusden. Wilgenlaan te Leusden Wilgenlaan te Leusden Wilgenlaan te Leusden Wilgenlaan te Leusden Het huis en de omgeving Leusden is een dynamische gemeente waar veel gebeurd, onder andere op het gebied van sport, spel, recreatie en

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Woningtype A Singelwoningen en Hofwoningen BEGANE GROND ENTREE. - cementdekvloer, glad afgewerkt - kruipluik. - structuurspuitwerk, wit

Woningtype A Singelwoningen en Hofwoningen BEGANE GROND ENTREE. - cementdekvloer, glad afgewerkt - kruipluik. - structuurspuitwerk, wit Datum: 4 november 2015 Woningtype A Singelwoningen en Hofwoningen BEGANE GROND ENTREE TOILET WOONKAMER, glad afgewerkt - kruipluik - structuurspuitwerk wit mat antraciet hoogte van circa 150 cm, daarboven

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Modern wonen in historisch groen

Modern wonen in historisch groen Park Bolnes Modern wonen in historisch groen Technische omschrijving Park Bolnes fase 1 Voor meer informatie: Ontwikkeling van: PARK BOLNES BV. 2 Algemene Technische Informatie Fundering en heiwerk De

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad

DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad DE MEERPAAL 9 units aan de Dokweg te Lelystad Sato B.V. is een projectontwikkelaar in bedrijfsunits, die zich onderscheid op het gebied van het realiseren van toonaangevende en betaalbare bedrijfsruimten.

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Technische omschrijving Nieuwbouwproject Onder de Pannen Lijnderdijk Fase 2 in Lijnden

Technische omschrijving Nieuwbouwproject Onder de Pannen Lijnderdijk Fase 2 in Lijnden Technische omschrijving Nieuwbouwproject Onder de Pannen Lijnderdijk 270-272 Fase 2 in Lijnden Project: Onder de Pannen Lijnden (Fase 2) Woningtype: 2 onder 1 kap (D,Dsp,D en E) Peil van de woning De bovenkant

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen DEELGEBIEDKRIJTENBERG: - 9 woningen Het ontwerp betreft 9 zogenoemde instapwoningen in een rechthoekige, halfopen hof. De woningen hebben identieke -eventuele gespiegelde- plattegronden en nagenoeg identieke

Nadere informatie

Algemene beschrijving constructie en materialen

Algemene beschrijving constructie en materialen Algemene beschrijving constructie en materialen 1 oktober 2015 TUINAFWERKING De tuinen worden geëgaliseerd opgeleverd met uitkomende grond. Grijze betontegels naar voordeur afmeting 40 x 60 x 5 cm Op de

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage B1 146 m 2 39,4 m 2 14,9 m 2 10,6 m 2 6,6 m 2 32 m 2 19,4 m 2 9 10 11 12 13 14 15 Type / nr. Ruimte

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving Binnen de woning 01. Woningtypes Deze technische omschrijving beschrijft de 6 hoek- en 6 tussenwoningen in het bouwplan de Binnenvergt fase 4. 02. Peil Als peil P geldt de bovenkant

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN

ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN ALGEMENE INFORMATIE EENGEZINSWONINGEN Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving , Den Haag, Morgenstond 25 november 2014 Technische Omschrijving versie 4 Omschrijving exterieur Grondwerk De tuin zal zo veel mogelijk op hoogte gebracht worden met de uit het werk komende grond. Aanvullingen/

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Horsterweg 151-153, Ermelo

Horsterweg 151-153, Ermelo Horsterweg 151-153, Ermelo 6 twee-onder-één-kap woningen 1 vrijstaande woning Ermelo, Horsterweg Horsterhof vanaf 250.000,- v.o.n. Het bouwplan Horsterhof bestaat uit de nieuwbouw van 6 twee-onder-één-kap

Nadere informatie

2 vrijstaande Villa s, 2 ontwerpen

2 vrijstaande Villa s, 2 ontwerpen een plek voor uw droomwoning? 2 vrijstaande Villa s, 2 ontwerpen Hogenkampseweg te Renkum Geniet van de vrijheid! Hogenkampseweg Kavel 1 857 m2 Kavel 2 800 m2 Nieuwbouwlocatie nabij Hogenkampseweg 87 te

Nadere informatie

Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl. BRW Flex Werkboek

Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl. BRW Flex Werkboek Machlaan 35 9761 TK Eelde Postbus 19 9750 AA Haren T 050 5334777 F 050 5340147 info@gevekebouw.nl BRW Flex Werkboek Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stappenplan 4 3 Het plan 6 4 Plattegronden 7 5 Gevels 7 6 Technische

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Afwerkingsniveau Comfort De Bloei van Krispijn

Afwerkingsniveau Comfort De Bloei van Krispijn Het Comfort niveau is eigentijds en passend bij de wensen van de kopers van nu. Dit zie je terug in een wandcloset, een keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime keuze in tegels, tegels in de

Nadere informatie

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl impressie d.d. dec 2006 woningtype 1 d.d. dec 2006 slaapkamer berging verklaring: entree 1,9 m² badkamer slaapkamer woonkamer keuken 29,5 m² 5,5 m² keuken entree mk toilet gang 13685 gang toilet badkamer

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder A1 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m 2 A2 109 m 2 31,7 m 2 13,4 m 2 9,5 m 2 6,3 m 2 25,8 m

Nadere informatie

INDEX LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL

INDEX LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL INDEX 4 6 8 20 32 33 34 35 LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT 3D AMIMATIE ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt.

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt. maart 2013 Een huis kopen in Kerckebosch Zeist Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

bouwnummers 7.22, 7.23, 8.06, 8.07, 8.13, 8.14, t/m 10.08, Onderdeel Materiaal Kleur Gevels Gevelbekleding Hout Zwart, RAL 9005

bouwnummers 7.22, 7.23, 8.06, 8.07, 8.13, 8.14, t/m 10.08, Onderdeel Materiaal Kleur Gevels Gevelbekleding Hout Zwart, RAL 9005 bouwnummers 7.22, 7.23, 8.06, 8.07, 8.13, 8.14, 10.05 t/m 10.08, 11.16 Gevels Gevelbekleding Hout Zwart, RAL 9005 Gevelbekleding 10.05 t/m 10.07 Hout Grijs, RAL 060 80 05 Kozijnen, ramen en deuren Aluminium,

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Allure Zeewolde. Technische omschrijving. Ruime eengezinswoningen in Zeewolde

Allure Zeewolde. Technische omschrijving. Ruime eengezinswoningen in Zeewolde Allure Zeewolde Technische omschrijving & Ruime eengezinswoningen in Zeewolde Technische omschrijving Fundering Woning met kruipruimte, geen drainage onder de blokken. Bodemafsluiting met 100mm schoon

Nadere informatie

STAD VAN DE ZON type WESTRAND

STAD VAN DE ZON type WESTRAND STAD VAN DE ZON type WESTRAND 3 vrijstaande woning 26 twee onder één kapwoningen Architect Kuiper Compagnons te Rotterdam Opdrachtgever Hallokaties CV te Alkmaar, een participatie van: Vos Holding BV AM

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen.

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in

Nadere informatie

ASENRAY / ROERMOND VIER LUXE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

ASENRAY / ROERMOND VIER LUXE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN ASENRAY / ROERMOND VIER LUXE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN RUST, RUIMTE ÉN DE VOORDELEN VAN BRUISEND ROERMOND 2 VIER LUXE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN HEERLIJK WONEN IN ASENRAY Asenray maakt deel uit van Roermond.

Nadere informatie

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN SITUATIE Heerlijk wonen in Swalmen 20 twee onder één kap woningen Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens is Swalmen een ideale combinatie van fraai landelijk wonen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie