Nieuwsmail juni 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsmail juni 2011"

Transcriptie

1 Uw zakelijk spaargeld verdient beter! Als ondernemer maakt u continu keuzes. U kijkt daarbij kritisch naar uw uitgaven en inkomsten. Maar kijkt u ook kritisch naar uw zakelijk spaargeld? Daar kunt u meer van maken. Aangezien meer zelfs als u voor de juiste spaarrekening kiest. Een rekening die niet alleen een zeer aantrekkelijke rente heeft, maar die ook nog optimaal flexibel is, zodat u snel kunt schakelen als u geld nodig heeft. Graag brengen wij MeerKeuze Sparen van RegioBank onder uw aandacht. De spaarrekening die serieus geld voor u verdient! Flexibel sparen met één rekening Met MeerKeuze Sparen kunt u vrij of vast sparen op één zakelijke rekening. Geld uit uw onderneming zet u opzij op de vrije rekening. Heeft u het toch weer nodig, geen probleem. U neemt het direct en kosteloos weer op. Heeft u geld dat u voor langere tijd kunt vastzetten? Dan combineert u uw vrije rekening met een deposito. Dit mag, maar moet niet. Zo flexibel is MeerKeuze Sparen. En met een écht goede rente. Bij een saldo vanaf is de variabele rente op het vrije deel 2,5% *. Bovendien kunt u uw rekening beheren via Internet Bankieren, ook als u een betaalrekening bij een andere bank heeft. Wilt u ook een slimme spaarrekening die serieus geld voor u verdient? Kom dan even bij ons langs. Of bel voor een afspraak. U bent van harte welkom. Skimmen Je leest en hoort het steeds vaker. Skimmen. Maar wat is skimmen nu precies en hoe kun je het voorkomen. Skimmen (ook: skimming) is een vorm van betaalpasfraude. Criminelen kopiëren de gegevens van de magneetstrip van de betaalof creditcard en bemachtigen de bijpassende pincode. Vervolgens maken ze een kopie van de pas waarmee ze, samen met de pincode geld opnemen in binnen- en buitenland. Meestal wordt voor skimming een pinautomaat in een onbewaakt ogenblik 'bewerkt' waardoor de gegevens op de magnetische strip op de pas worden uitgelezen en gekopieerd. Met trucs, zoals een minicamera of 'over de schouder meekijken', wordt vervolgens de pincode afgekeken. Op een later moment worden de passen nagemaakt en wordt geld van de betreffende rekening opgenomen. Een andere variant is het kopiëren van gegevens van pinpassen of creditcards in restaurants en winkels waar u uw pas uit handen moet geven om te kunnen betalen. De pas wordt door een medewerker door een apparaat gehaald dat de gegevens op de magneetstrip kopieert. Cameraatje Hoe komen die criminelen aan de pincode? In onbemande situaties, zoals bij geldautomaten, kaartjesautomaten en benzinepompen, gebruiken criminelen vaak een camera die

2 boven het PIN-toetsenbord is geplaatst. Met die camera filmen zij de persoon terwijl deze de pincode intoetst. De camera is zorgvuldig weggewerkt en niet zichtbaar. Als de persoon een hand boven het intoetsen van de pincode houdt, kan de camera de pincode niet opnemen. Zonder de pincode kan de crimineel niets met de geskimde PINpas. Wat moet je doen als je betaalpas is geskimd? Direct bellen naar de Bankpassen Meld Centrale ( of vanuit het buitenland ). U moet aangifte doen bij de politie. Mocht de politie geen noodzaak zien om een proces-verbaal op te maken, volstaat een eigen verklaring van de klant ook. Als uit onderzoek blijkt dat de klant geskimd is, zal er een uitkering naar de klant plaatsvinden. Hoe weet u of een betaalautomaat veilig is? Alle Nederlandse betaalautomaten zijn uitgebreid getest op veiligheid. De organisaties die het elektronische betalingsverkeer regelen, werken voortdurend aan het verbeteren van de veiligheid en signaleren verdachte transacties. Fraude is echter niet uit te sluiten. Mocht u bij het elektronisch betalen iets vreemds opvallen, dan raden wij aan de politie te waarschuwen of het meldpunt onveilige betaalsituaties ( ) te bellen. Voorzetstukje van skimmers Wat kunt u doen om skimmen te voorkomen? 1> Bij het intoetsen van de pincode altijd met de hand of een voorwerp het intoetsen van de pincode afschermen voor camera's of mensen die in de rij staan. Vrijwel alle pinautomaten zijn tegenwoordig voorzien van een 'invoermondje'. Dit mondje ziet u op het scherm voordat u gaat pinnen. U moet er op letten dat de invoermond er exact zo uitziet als op het scherm. Bij moderne varianten blokkeert de pinautomaat zodra iemand probeert de echte invoermond te verwijderen. 2> Let op mensen die te dichtbij staan! Ze kunnen proberen de pincode af te lezen. 3> Saldo regelmatig controleren. Als er transacties plaatsvinden die onbekend zijn, moet de rekening direct geblokkeerd worden. 4> Valse frontjes lopen vaak minder soepel dan de echte. Als een pas een paar keer terug lijkt te komen, kan het om een vals frontje gaan. Breek de transactie af en neem contact op met de bank. 5> Stel een opnamelimiet in. Er kan dan niet meer dan een bepaald bedrag per dag gepind worden. U moet in dit geval wel de rekening regelmatig controleren. Anders kan het gestolen bedrag toch flink oplopen. 6> U niet laten afleiden bij het pinnen. 7> Nooit de pincode noemen. 8> Betaalpas zelf door de kaartlezer halen. Als dit om praktische redenen niet mogelijk is, verlies dan de betaalpas niet uit het oog.

3 Vakantiegeld? We noemen het vakantiegeld. Natuurlijk kunt u met dit geld doen wat u wilt. Bijvoorbeeld sparen bij Regio Bank. Dat levert u zelfs extra geld op. Daarvoor zorgt de aantrekkelijke spaarrente van RegioBank. En spaart u tijdens de Zomerspaarweken? Dan krijgt u een bijzondere set zomerglazen cadeau*. Spaar met Groeirente bijvoorbeeld. Een spaarrekening waarbij u een gegarandeerde rente ontvangt en toch altijd bij uw geld kunt. En als u doorspaart, krijgt u elk jaar een hogere rente tot maar liefst 5%. Bovendien heeft Regio Bank nog meer goede spaarrekeningen die uw vakantiegeld laten groeien. Waarbij uw wensen altijd voorop staan. Vindt u het belangrijk om uw geld vrij te kunnen opnemen? Mag een bedrag best wat langer vaststaan? Of wilt u een combinatie van vrij en vast sparen? Bij RegioBank mag u het zeggen. Opent u een spaarrekening bij RegioBank en stort u minimaal 500? Dan is die bijzondere set zomerglazen voor u. Ziet u zichzelf al van uw drankje genieten, terwijl uw spaargeld ondertussengroeit? *de actie loopt tot en met 15 juli Vraag naar de voorwaarden. Het nieuwe pinnen vanaf 2012: wat betekent het voor u? Het oude vertrouwde pinnen gaat verdwijnen. Vanaf 1 januari 2012 kunt u niet langer met de magneetstrip op uw pinpas betalen. Dan betaalt u met de chip op uw betaalpas. Net zo makkelijk en nog veiliger. Bijna alle passen zijn geschikt voor het nieuwe pinnen. Bij het nieuwe pinnen moet u de pas insteken en niet meer doorhalen. En tijdens de hele betaling blijft uw pas in de betaalautomaat zitten. Uw pas wordt automatisch vervangen als de geldigheidsdatum verstrijkt. U hoeft zelf dus niets te doen. Meer weten over het nieuwe pinnen? Kijk dan op Meer weten over Betalen bij RegioBank? Kon snel langs of bel ons. Betalen via ideal Wanneer u iets koopt in een webwinkel, kunt u vaak kiezen op welke manier u wilt betalen. Wilt u direct via internet betalen? Kies dan voor de optie ideal. Als u een rekening bij RegioBank heeft, selecteert u RegioBank. De webwinkel maakt nu automatisch verbinding met de beveiligde omgeving van RegioBank Internet Bankieren. Vanaf hier betaalt u zoals u gewend bent. Het bedrag wordt meteen van uw rekening afgeschreven en de webwinkel ontvangt een bevestiging van uw betaling. Betalen met ideal is gratis. Natuurlijk is ideal net zo veilig als Internet Bankieren bij RegioBank, zoals u van ons gewend bent.

4 NIEUW! Virtuele tour op site Bolk Assurantiën Wanneer u onze site bezoekt komt u terecht in de virtuele tour van Bolk Assurantiën. Via deze virtuele tour kunt u naast een kijkje in of buiten het kantoorgebouw (Weerselo), ook de medewerkers van Bolk Assurantiën aanklikken. Zij zullen zich dan aan u voorstellen en vertellen wat hun functie is binnen het bedrijf. Weten wie er allemaal werken bij Bolk Assurantiën of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ga dan naar en bezoek onze virtuele tour. Voor 1x terug op aarde Hét muziekspektakel dat u niet mag missen! Voor de tweede keer in successie zal op 16 juli a.s. in en rondom Havezathe Het Everloo het evenement Voor 1x Terug Op Aarde worden georganiseerd. Met als grote tranentrekker volkszanger Peter Beense in de rol van André Hazes. Vrijwel alle artiesten zullen worden begeleid door The Pianohouse. Er is massaal gereageerd door artiesten en muzikaal talent uit de hele regio, allen willen een ode brengen aan hun favoriete overleden artiest. Om deze talentvolle bands ook een kans te geven, is besloten om nog een podium in te richten. Die wordt beheerd door de band the Casings. Tevens treden Stefany June, Dude en Sideditch op. De bands spelen een nummer van hun favoriete overleden idool en twee eigen nummers. Zo krijgen ook talentvolle jonge bands een kans om voor een heel groot publiek te spelen. Voor 1x terug op aarde Zaterdag 16 juli a.s. Havezathe Het Everloo te Rossum Entree: 10 voorverkoop 12,50 aan de kassa 30 kaarten voor 250 Kaarten voor dit grote muziekspektakel kunt u bestellen door te mailen naar info@bolkassurantien.nl voor meer info: Bolk Assurantiën heeft tevredenheid- en behoefte onderzoek afgerond. Onlangs heeft u kunnen reageren op ons tevredenheid- en behoefte onderzoek. Wij hebben vele reacties mogen ontvangen. Onze dank hiervoor. Uw mening vinden wij zeer belangrijk. Want wij hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Onder de reacties hebben we twee dinerbonnen verloot. Deze zijn ondertussen uitgereikt.

5 Voetbalclinic jarigen Op 4 mei 2011 organiseerde Bolk Assurantiën voor de jeugd van 6, 7 en 8 jaar een voetbalclinic. Deze vond plaats op de velden van Sportpark de Echelpoel te Weerselo. (UD Weerselo) De kinderen werden deze middag getraind door: Rick Platvoet (jeugdtrainer FC Twente), Harry Steggink (keeperstrainer Stevo), Hans Bossink (trainer Dos 19), Leo Bekhuis (keeperstrainer UD) en Renzo Bolk (speler en assistent trainer Stevo). Het is een sportieve en geslaagde middag geworden! Foto s van deze middag kunt u vinden op onze site Heeft u uw Zomervakantie al geboekt? en heeft u uw reis- en annuleringverzekering al geregeld? Wij bieden u een complete reis- en annuleringverzekering, aangepast aan uw wensen en tegen een scherpe premie. Meer weten? Kom vrijblijvend langs of informeer via info@bolkassurantien.nl Gewijzigde openingstijden vestiging Rossum De zomervakantie komt er weer aan en dit betekent ook bij ons vakantietijd. Hierdoor zijn we genoodzaakt onze vestiging in Rossum een korte periode te sluiten. Natuurlijk bent u in onze vestiging in Weerselo van harte welkom! Openingstijden Weerselo: (ook tijdens de zomervakantie) Maandag t/m vrijdag van uur / uur Vestiging Rossum: Tijdens de zomervakantie gesloten: van maandag 18 juli t/m maandag 5 september. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe! Spaarrentetarieven Regio Bank blijven voordelig! Wist u dat RegioBank aantrekkelijke spaarrentes heeft en dat RegioBank altijd een rekening heeft die bij u past? Wij zijn de bank bij u in de buurt. Met persoonlijk advies en producten zonder poespas. Onderstaand een kort overzicht van de spaarrekeningen van RegioBank.

6 Rentetarieven Zakelijk Sparen per 9 juni 2011 Zakelijk Bonus Sparen 2,4% Zakelijk Meerkeuze Sparen Vrij Saldo Variabele rente 0 tot ,00% tot ,50% en hoger 2,00% Rentetarieven Particulier Sparen per 9 juni 2011 Spaar-op-Maat Vrij Saldo Variabele rente 0 tot ,10% tot ,35% en hoger 2,60% Spaar-op-Maat Vast Groeirente - Vaste rente voor de hele looptijd. - Voor elk jaar dat uw geld vaststaat, ontvangt u een oplopende rente. - U kunt tussentijds uw (gedeeltelijk) saldo kosteloos opnemen. - De rentes voor de hele looptijd worden bij het openen van de rekening vastgesteld. - Inleg minimaal Looptijd maximaal 5 jaar. - U ontvangt jaarlijks de rente op het vrije deel van uw rekening. Spaarjaar Vaste rente 1 e jaar 2,20% 2 e jaar 2,70% 3 e jaar 3,25% 4 e jaar 4,00% 5 e jaar 5,00%

7 Rentetarieven Particulier Sparen per 9 juni 2011 Bonus Sparen 2,40% - Basisrente 1,3 %. - Bonusrente 1,00 %. - De basisrente wordt vergoed over het hele saldo. - De bonusrente wordt uitgekeerd over het bedrag dat u minimaal een kwartaal op de rekening laat staan. - Saldo boven ,30%. Maandsparen (voorheen Maxisparen) 2,50% - U spaart maandelijks een vast bedrag van minimaal 50 en maximaal 500 via een incasso. - Extra bijstorten is niet mogelijk. - Onbeperkt opvraagbaar, zonder kosten. Optima Sparen 2,10% - Onbeperkt opvraagbaar, zonder kosten. - Opnamen en stortingen zijn alleen giraal mogelijk. Eigen Huis Sparen 2,80% - Onbeperkt opvraagbaar. - Opnamekosten 0,5%, bij goedgekeurd bestedingsdoel krijgt u deze terug. - Rente over maximaal Junior Sparen 2,20% - Maximum spaarbedrag per jaar Minimum spaarbedrag per jaar gemiddeld Over het gespaarde bedrag met rente wordt maximaal 10% spaarpremie uitgekeerd, wanneer de rekeninghouder 15 jaar is geworden Rekening 2,20% - Spelenderwijs leren omgaan met geld - Deze rekening groeit mee met de behoefte van het kind.

Rentetarieven. Sparen. Per 28 februari 2011. Spaarrekeningen met variabele rente. Jeugdrekeningen

Rentetarieven. Sparen. Per 28 februari 2011. Spaarrekeningen met variabele rente. Jeugdrekeningen Rentetarieven Sparen Per 28 februari 2011 Spaarrekeningen met variabele rente Variabele rente Bonus Sparen Basisrente: 1,30%. Bonusrente: 1,00%. De basisrente wordt vergoed over het hele saldo. De bonusrente

Nadere informatie

Sparen? Wij zijn uw bank.

Sparen? Wij zijn uw bank. Sparen? Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaar rekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Ondernemen? Wij zijn uw bank.

Ondernemen? Wij zijn uw bank. Ondernemen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft rekeningen zonder poespas en gedoe. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu een eigen

Nadere informatie

Sparen? Wij zijn uw bank.

Sparen? Wij zijn uw bank. Sparen? Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaarrekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Sparen? Wij zijn uw bank.

Sparen? Wij zijn uw bank. Sparen? Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaarrekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Sparen? Wij zijn uw bank.

Sparen? Wij zijn uw bank. Sparen? Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaar rekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Ondernemen? Wij zijn uw bank.

Ondernemen? Wij zijn uw bank. Ondernemen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft rekeningen zonder poespas en gedoe. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp er bent

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Nieuwsmail September 2013

Nieuwsmail September 2013 Mobiel, ipad en schoollaptop verzekerd op de inboedelverzekering? Het komt steeds vaker voor: schade aan de mobiel, ipad of de schoollaptop. Maar is schade hieraan wel meeverzekerd op de inboedelverzekering?

Nadere informatie

Hoe meer, hoe beter 2

Hoe meer, hoe beter 2 Sparen 2 Hoe meer, hoe beter Sparen Statistieken tonen elke keer weer aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. En terecht. Want wie wil er nu niet voorbereid

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Sparen en betalen op uw manier Bij RegioBank

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Junior bankieren? Wij zijn uw bank.

Junior bankieren? Wij zijn uw bank. Junior bankieren? Wij zijn uw bank. U wilt uw kind leren omgaan met geld? Wij hebben de juiste spaarrekening. Ooit gaan uw kinderen op eigen benen staan en moeten zij hun eigen geld beheren. Tot die tijd

Nadere informatie

Junior bankieren? Wij zijn uw bank.

Junior bankieren? Wij zijn uw bank. Junior bankieren? Wij zijn uw bank. U wilt uw kind leren omgaan met geld? Sparen op uw manier Bij RegioBank kijken we naar uw wensen en die van uw kind. Wilt u sparen leuk maken voor uw kind? Met een aantrekkelijke

Nadere informatie

Sparen Wij zijn uw bank.

Sparen Wij zijn uw bank. Sparen Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaarrekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Sparen. Voor de actuele spaarrentes verwijzen wij u naar snsregiobank.nl. Snelsparen

Sparen. Voor de actuele spaarrentes verwijzen wij u naar snsregiobank.nl. Snelsparen Sparen Hoe meer, hoe beter Sparen Statistieken tonen elke keer weer aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. En terecht. Want wie wil er nu niet voorbereid

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen,

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen,

Nadere informatie

Voorwaarden Zilvervloot Sparen

Voorwaarden Zilvervloot Sparen Voorwaarden Zilvervloot Sparen 8.4241.00.1506 (01-07-2015) Dit zijn de Voorwaarden Zilvervloot Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat je als

Nadere informatie

Junior bankieren? Wij zijn uw bank.

Junior bankieren? Wij zijn uw bank. Junior bankieren? Wij zijn uw bank. U wilt uw kind leren omgaan met geld? Wij hebben de juiste spaarrekening. Ooit gaan uw kinderen op eigen benen staan en moeten zij hun eigen geld beheren. Tot die tijd

Nadere informatie

Veilig betalen in Nederland

Veilig betalen in Nederland De meeste consumenten zijn positief over de veiligheid van het Nederlandse betalingsverkeer. Dat blijkt uit onderzoek dat dnb heeft uitgevoerd, onder meer naar aanleiding van de toename van pinpasfraude

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Spaar- en Depositorekening. Bij ons spaart u zoals u dat wilt.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Spaar- en Depositorekening. Bij ons spaart u zoals u dat wilt. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Spaar- en Depositorekening Bij ons spaart u zoals u dat wilt. Bij ons spaart u zoals u dat wilt Met de Allianz Spaar- en Depositorekening U kunt verschillende

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u!

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! Nederland stapt over op het pinnen met de chip in plaats van met de magneetstrip. De eerste pilots van het nieuwe pinnen zijn gestart.

Nadere informatie

Kom naar de. Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten. Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank

Kom naar de. Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten. Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank Kom naar de Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank Zilvervlootparade! Foppie van Terwisga / 't Hasker Assurantiekantoor

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen Particulier Pensioen Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen Dit zijn de Voorwaarden Aanvullend Pensioen Sparen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Informatiepakketje voor de klant Versie 2008-08-13

Informatiepakketje voor de klant Versie 2008-08-13 Een aantal jaar geleden werden in Nederland de eerste internetbanken geopend. In het begin waren mensen nog een beetje terughoudend om via het internet te bankieren. Deze vrees is voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Voorwaarden Mobiel Betalen

Voorwaarden Mobiel Betalen Particulier Betalen Voorwaarden Mobiel Betalen Inhoud 1 Wat is Mobiel Betalen? 2 Wie kan Mobiel Betalen gebruiken? 3 Wat heeft u nodig voor Mobiel Betalen? 4 De eerste keer Mobiel Betalen gebruiken 5 Wat

Nadere informatie

Jeugd Wij zijn uw bank.

Jeugd Wij zijn uw bank. Jeugd Wij zijn uw bank. U wilt uw kind financieel goed op weg helpen. Het is fijn als u kunt sparen voor uw kind, zodat hij of zij een mooie buffer heeft voor een studie, een eigen huis of om de wereld

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Sparen Overeenkomst en voorwaarden Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 3 VOORWAARDEN SPAREN... 4 1. Wat hoort er bij je spaarrekening?... 4 2. Welke algemene regels gelden voor je spaarrekening?... 4 3.

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank U bent welkom bij ons op kantoor U krijgt bij ons persoonlijke aandacht De Adviseur die u kent Wij zijn een bank voor de hele familie Uw bank dichtbij. Wij zijn de bank dichtbij

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken Particulier Pakket Betalen en sparen bij Handelsbanken Betalen en sparen bij Handelsbanken Als particuliere klant van Handelsbanken kunt u gebruikmaken van ons Particulier Pakket met een volledig aanbod

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrentespaarrekening. Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrentespaarrekening. Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrentespaarrekening Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen. Extra sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies voor zekerheid met de Allianz Lijfrentespaarrekening

Nadere informatie

Banksparen? Wij zijn uw bank.

Banksparen? Wij zijn uw bank. Banksparen? Wij zijn uw bank. U wilt voldoende extra inkomen als u met pensioen gaat. Wij hebben hiervoor de producten! Op enig moment gaat u met pensioen. Een leven met veel vrije tijd gaat dan beginnen.

Nadere informatie

Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig

Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig 1 Handleiding Pinnen: snel, eenvoudig en veilig Pinnen: snel, eenvoudig en veilig Met je bankpas op zak heb je maar weinig contant geld nodig. In bijna alle winkels, supermarkten en tankstations kun je

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN SPAREN... 2 1. Wat hoort er bij je spaarrekening?... 2 2. Hoe werkt de spaarrekening?... 2 3. Je krijgt rente...

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Mobiel Betalen

Voorwaarden SNS Mobiel Betalen Voorwaarden SNS Mobiel Betalen 8.4457.00 (03-05-2017) Voorwaarden SNS Mobiel Betalen INHOUD PAGINA 1 WAT IS SNS MOBIEL BETALEN? 3 2 WIE KAN SNS MOBIEL BETALEN GEBRUIKEN? 3 3 WAT HEB JE NODIG VOOR SNS MOBIEL

Nadere informatie

Heeft u uw motorrijtuig verzekerd tijdens de optocht?

Heeft u uw motorrijtuig verzekerd tijdens de optocht? Heeft u uw motorrijtuig verzekerd tijdens de optocht? Heeft u uw motorrijtuig verzekerd voor de optocht? Zo niet, doe dit dan snel!! Wordt uw voertuig gebruikt als trekkend object van een carnavalswagen,

Nadere informatie

Voorwaarden Plus Betalen

Voorwaarden Plus Betalen Particulier Betalen Voorwaarden Plus Betalen Dit zijn de Voorwaarden Plus Betalen. In dit document leest u informatie over uw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat u niet rood mag

Nadere informatie

Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken. Ook als u extra hulp nodig heeft. Een aandeel in elkaar

Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken. Ook als u extra hulp nodig heeft. Een aandeel in elkaar Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken Ook als u extra hulp nodig heeft Een aandeel in elkaar 1875 RABO_Folder_A5_WEL-schreef.indd 1 01-05-15 13:45 De Rabobank, uw partner bij bankzaken Soms is het lastig

Nadere informatie

Mogelijkheden van de Privérekening

Mogelijkheden van de Privérekening Betalen Meer voor minder Betalen Tegenwoordig heeft iedereen wel een bankrekening. Hoe uw bankrekening eruit ziet, hangt af van uw wensen. Het gaat immers om meer dan alleen een overzicht van ontvangsten,

Nadere informatie

Sparen. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank.

Sparen. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank. Sparen Een bankrekening is zo gewoon Het is tijd voor de Rabobank. Nu sparen en straks genieten Wie regelmatig wat geld opzij zet, kan al snel een aardig bedrag bij elkaar sparen. Wel zo handig voor onvoorziene

Nadere informatie

Betalen Uw bank dichtbij.

Betalen Uw bank dichtbij. Betalen Uw bank dichtbij. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Contant geld opnemen met een betaalpas,

Nadere informatie

REAAL JaarSparen. Sparen met aantrekkelijke bonusrente

REAAL JaarSparen. Sparen met aantrekkelijke bonusrente REAAL JaarSparen Sparen met aantrekkelijke bonusrente Basisrente plus bonusrente Sparen is nog steeds de meest veilige manier om vermogen op te bouwen. Kiest u voor sparen bij REAAL Bancaire Diensten,

Nadere informatie

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening

Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening Particulier Pensioen Productvoorwaarden Aanvullend Pensioen Dit zijn de Voorwaarden Aanvullend Pensioen van RegioBank. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Ook leest

Nadere informatie

Vragen en antwoorden 1. Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito

Vragen en antwoorden 1. Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito Vragen en antwoorden Omzetting Klimrenterekening in een ING Spaardeposito 1 De omzetting 2 Het saldo en de rente 3 De nieuwe Kinder- of Jongerenrekening 4 Het ING Spaardeposito 5 Overig 1 De omzetting

Nadere informatie

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Samen bankieren Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Leeswijzer Handige hulpmiddelen om zelfstandig te bankieren: 3 - Geld opnemen 3 - Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App

Nadere informatie

Bolk Assurantiën Nieuwsmail december 2016

Bolk Assurantiën Nieuwsmail december 2016 Nieuwe collega s bij Bolk Assurantiën Per 1 september 2016 versterken Wendy Kempinga en Coline Oude Nijeweme ons team. Wendy komt afdeling bankzaken versterken en Coline komt afdeling zakelijk versterken.

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen

Nadere informatie

Vereniging of stichting Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn

Vereniging of stichting Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn Vereniging of stichting Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn Vereniging of stichting Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn U bent verantwoordelijk voor de geldzaken van uw vereniging of stichting.

Nadere informatie

Betalen Wij zijn uw bank.

Betalen Wij zijn uw bank. Betalen Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Voorwaarden. SNS Mobiel Bankieren Zakelijk

Voorwaarden. SNS Mobiel Bankieren Zakelijk Voorwaarden SNS Mobiel Bankieren Zakelijk Met SNS Mobiel Bankieren Zakelijk hebt u de bank in uw binnenzak. U kunt overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. SNS Mobiel Bankieren Zakelijk werkt

Nadere informatie

Voorwaarden JongWijs Pakket

Voorwaarden JongWijs Pakket Voorwaarden JongWijs Pakket Dit zijn de Voorwaarden JongWijs Pakket. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor het JongWijs Pakket. Bijvoorbeeld dat u als wettelijk vertegenwoordiger het JongWijs

Nadere informatie

2015: het jaar van contactloos betalen Whitepaper

2015: het jaar van contactloos betalen Whitepaper 2015: het jaar van contactloos betalen Whitepaper Inhoudsopgave 2015: het jaar van contactloos betalen Whitepaper Hoofdstuk 1: Sterke groei aantal pinbetalingen in Nederland 3 Hoofdstuk 2: Contactloos

Nadere informatie

Aanvullend PensioenSparen. Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen

Aanvullend PensioenSparen. Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen Aanvullend PensioenSparen Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen Aanvullend PensioenSparen op een bankspaarrekening Uw pensioen is iets voor later. Al lijkt het soms ver weg, toch is het goed nu

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 1. Productkenmerken van de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 2. Voorwaarden voor de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening In deze

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2015-111 (mr. C.E. du Perron, voorzitter en mr. S.P.J. Holslag, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2015-111 (mr. C.E. du Perron, voorzitter en mr. S.P.J. Holslag, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2015-111 (mr. C.E. du Perron, voorzitter en mr. S.P.J. Holslag, secretaris) Klacht ontvangen op : 14 januari 2015 Ingesteld door : Consument

Nadere informatie

Voorwaarden Zilvervloot Sparen

Voorwaarden Zilvervloot Sparen Voorwaarden Zilvervloot Sparen 8.4239.00.1701 (01-01-2017) Voorwaarden Zilvervloot Sparen Dit zijn de Voorwaarden Zilvervloot Sparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie

Laat uw geld groeien!

Laat uw geld groeien! AEGON Ontslagvergoeding Sparen Ontslagvergoeding nog niet nodig? Laat uw geld groeien! Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Naast de nodige emoties speelt dan ook uw financiële situatie een grote

Nadere informatie

Hypotheek? Wij zijn uw bank.

Hypotheek? Wij zijn uw bank. Hypotheek? Wij zijn uw bank. U wilt een huis kopen? Wij bezorgen u onbezorgd woonplezier. U wilt voor de eerste, tweede of misschien wel derde keer een huis kopen. Een gezellige stadswoning in het centrum,

Nadere informatie

Voorwaarden Spaar-op-Maat

Voorwaarden Spaar-op-Maat Particulier Sparen Voorwaarden Spaar-op-Maat Dit zijn de Voorwaarden Spaar-op-Maat. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld dat we een periode kunnen afspreken

Nadere informatie

Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank.

Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank. Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank. Hoe is uw pensioen opgebouwd? AOW Inkomen uit werk naast uw AOW Eigen vermogen 2 Pensioen vanuit werkgever Aanvullend Pensioen Sparen

Nadere informatie

Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank. 093-232 Brochure_banksparen_2015_4.indd 1 13-07-15 17:09

Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank. 093-232 Brochure_banksparen_2015_4.indd 1 13-07-15 17:09 Een aanvulling op uw pensioen. Het is zo geregeld. Wij zijn uw bank. 093-232 Brochure_banksparen_2015_4.indd 1 13-07-15 17:09 Hoe is uw pensioen opgebouwd? AOW Inkomen uit werk naast uw AOW Eigen vermogen

Nadere informatie

Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Copyright 2008 Federale politie. All rights reserved.

Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Copyright 2008 Federale politie. All rights reserved. Misbruik betaalkaarten...over skimming & shouldersurfing... Misbruik betaalkaarten Misbruik betaalkaart Ingrediënten betaalkaart pincode - diefstal - skimming - genoteerd - vals klavier - camera - shouldersurfen

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

Voorwaarden. MoneYou Sparen

Voorwaarden. MoneYou Sparen Voorwaarden MoneYou Sparen Inhoudsopgave Algemeen 3 Voorwaarden MoneYou Sparen Voor de producten in deze voorwaarden gelden ook de Voorwaarden MoneYou. 1. Spaarrekening 4 2. Verschillende spaarrekeningen

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Sparen Overeenkomst en voorwaarden Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 3 VOORWAARDEN SPAREN... 4 1. Wat hoort er bij je spaarrekening?... 4 2. Welke algemene regels gelden voor je spaarrekening?... 4 3.

Nadere informatie

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier FAQ Retourpinnen Voor de winkelier Is deze FAQ ook in het andere talen beschikbaar? Nee. Deze FAQ is alleen in het Nederlands. Is er een FAQ voor mijn kassamedewerkers? Ja. Kijk op www.pin.nl/retourpinnen.

Nadere informatie

Nieuwsmail Mei 2013. Reis- en annuleringsverzekering? Vakantie tips!

Nieuwsmail Mei 2013. Reis- en annuleringsverzekering? Vakantie tips! Nieuwsmail Mei 2013 Tips voor op reis -Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! -Parkeer uw auto liever niet op een stille,

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Jeugd Betalen

Voorwaarden SNS Jeugd Betalen Voorwaarden SNS Jeugd Betalen 8.4241.00.1506 (01-07-2015) Dit zijn de Voorwaarden SNS Jeugd Betalen. In dit document lees je informatie over SNS Jeugd Betalen en zie je welke afspraken er gelden voor deze

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Deposito Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK DEPOSITO... 2 1. Wat hoort er bij het zakelijke deposito?... 2 2. Hoe werkt het zakelijke deposito?...

Nadere informatie

Hypotheek? Wij zijn uw bank.

Hypotheek? Wij zijn uw bank. Hypotheek? Wij zijn uw bank. U wilt een huis kopen? Wij bezorgen u onbezorgd woonplezier. U wilt voor de eerste, tweede of misschien wel derde keer een huis kopen. Een gezellige stadswoning in het centrum,

Nadere informatie

Reglement Allianz Spaar- en Depositorekening

Reglement Allianz Spaar- en Depositorekening Allianz Nederland Asset Management B.V. Reglement Allianz Spaar- en Depositorekening Versie 1.1 Augustus 2014 1 Inhoudsopgave Waarvoor dit reglement? 3 Wat is het doel van de Allianz Spaar- en Depositorekening?

Nadere informatie

Voorwaarden Mobiel Bankieren

Voorwaarden Mobiel Bankieren Particulier Betalen Voorwaarden Mobiel Bankieren Met Mobiel Bankieren heeft u de bank in uw binnenzak. U kunt overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. Mobiel Bankieren is gratis en werkt op iedere

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

AANPAK SKIMMEN BOEKT TERREIN- WINST

AANPAK SKIMMEN BOEKT TERREIN- WINST SECONDANT #5 OKTOBER 2012 7 Nederland telde bijna 8000 geldautomaten in 2011 / foto: Inge van Mill. Schade en aanpak van skimmen sinds 2004 AANPAK SKIMMEN BOEKT TERREIN- WINST Crimi-trends Pintransacties

Nadere informatie

Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag. Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag. 2 Rabobank. Een bank met ideeën. De Rabobank Verrassend dichtbij Index 4 De Rabobank Verrassend dichtbij 6 Rabo Geld Expres, Chipservice 7 Zorgservice 8 Geldautomaat,

Nadere informatie

SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank

SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank SPAREN IN DOLLARS? YES YOU CAN! Dankzij de USD Rekening en het USD Deposito van GarantiBank GarantiBank heeft

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Voor tussentijds verlof of eerder stoppen met werken. Loyalis Levensloop

Voor tussentijds verlof of eerder stoppen met werken. Loyalis Levensloop Loyalis voert de levensloopregeling uit voor ABP Loyalis Levensloop Voor tussentijds verlof of eerder stoppen met werken Je werkt. Maar soms even niet. Je neemt de tijd voor die ene cursus. En daarna er

Nadere informatie

Veilig bankieren. Rabobank leiden, Leiderdorp en Oegstgeest

Veilig bankieren. Rabobank leiden, Leiderdorp en Oegstgeest Veilig bankieren Rabobank leiden, Leiderdorp en Oegstgeest Chantal van Scherpenzeel en Eric Schuiling, 17 april 2013 Inleiding Visie Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest Wij willen de meest verbonden

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden ZZP Hypotheekrekening

Overeenkomst en voorwaarden ZZP Hypotheekrekening Overeenkomst en voorwaarden ZZP Hypotheekrekening OVEREENKOMST EN VOORWAARDEN ZZP HYPOTHEEKREKENING Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZZP HYPOTHEEKREKENING... 3 1. Wat hoort er bij de ZZP

Nadere informatie

Productvoorwaarden ASN Betalen Zelfstandigen

Productvoorwaarden ASN Betalen Zelfstandigen Productvoorwaarden ASN Betalen Zelfstandigen Dit zijn de Productvoorwaarden ASN Betalen Zelfstandigen. In dit document leest u informatie over uw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Voorwaarden Mobiel Bankieren Zakelijk van RegioBank

Voorwaarden Mobiel Bankieren Zakelijk van RegioBank Zakelijk Betalen Voorwaarden Mobiel Bankieren Zakelijk van RegioBank Met Mobiel Bankieren Zakelijk heeft u de bank in uw binnenzak. U kunt overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. Mobiel Bankieren

Nadere informatie

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start

Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Aan de slag met de Mobiel Bankieren App voor iphone & ipad (ios) Met deze handleiding kunt u simpel van start Mobiel bankieren met ING U gaat aan de slag met onze Mobiel Bankieren App. We helpen u om stapsgewijs

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Deposito C

Algemene Voorwaarden Deposito C Algemene Voorwaarden Deposito C 03.2.38-1115 Inleiding Dit zijn de Algemene Voorwaarden Deposito. De voorwaarden vormen een onderdeel van de overeenkomst tussen u en de bank. In de overeenkomst staan alle

Nadere informatie

Voorwaarden ASN Mobiel Bankieren

Voorwaarden ASN Mobiel Bankieren Voorwaarden ASN Mobiel Bankieren Met ASN Mobiel Bankieren heeft u de bank in uw binnenzak. U kunt overal uw saldo checken en meteen geld overmaken. ASN Mobiel Bankieren werkt op mobiele telefoons en tablets

Nadere informatie

Vereniging of stichting. Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn

Vereniging of stichting. Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn Vereniging of stichting Omdat ook het geld goed geregeld moet zijn Het gaat tenslotte om geld van onze leden Dit is mijn club, al jaren. En het leuke is: mijn kinderen voetballen nu ook. Dit seizoen coach

Nadere informatie

Aanvullend PensioenSparen. Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen

Aanvullend PensioenSparen. Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen Aanvullend PensioenSparen Banksparen voor een aanvulling op uw pensioen Aanvullend PensioenSparen op een bankspaarrekening Uw pensioen is iets voor later. Al lijkt het soms ver weg, toch is het goed nu

Nadere informatie

Voorwaarden SNS Maxisparen

Voorwaarden SNS Maxisparen Voorwaarden SNS Maxisparen 8.4237.00.1701 01-04-2017 Voorwaarden SNS Maxisparen Dit zijn de Voorwaarden SNS Maxisparen. In dit document lees je welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK SPAREN... 2 1. Wat hoort er bij je zakelijke spaarrekening?... 2 2. Hoe werkt de zakelijke spaarrekening?...

Nadere informatie

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016

Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening Geldig vanaf 1 januari 2016 Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen Geldig vanaf 1 januari 2016 Dit zijn de Productvoorwaarden BLG Aanvullend Inkomen van BLG Wonen. In dit document leest u welke afspraken er gelden voor deze spaarrekening.

Nadere informatie