OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juli 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juli 2008"

Transcriptie

1 ONDERWERP BESLUIT Bezwaarschrift de heer N.H.M. Smeets Geleen, gericht tegen de afwijzing van het verzoek om op het perceel kadastraal bekend gemeente Schinnen, sectie B, nummers 3035 en 3036, een bouwtitel voor woningbouw op te nemen. Het college besluit de raad voor te stellen het bezwaarschrift van de heer Smeets Geleen overeenkomstig het advies van de commissie Bezwaarschriften ongegrond te verklaren. bezwaarschrift d.d van de heer W.G. Bouwens, wonende aan het adres Hegge 97 te 6365 EC Schinnen, gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d , waarbij een bouwvergunning werd verleend aan de heer R.J.H.M. Schroyen, wonende Nagelbeek 67 te 6365 EJ Schinnen voor het bouwen van een terrasoverkapping op het perceel, kadastraal bekend gemeente Schinnen, sectie D, nummer(s) 4384, plaatselijk bekend Nagelbeek 67 te Schinnen. Het college besluit overeenkomstig het advies van de Commissie Bezwaarschriften het bezwaarschrift ongegrond te verklaren. Bezwaarschrift van de heer W.A. Demarteau, wonende Hegge 25 te 6365 EA Schinnen, gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Schinnen d.d. 22 april 2008, waarbij een reguliere bouwvergunning werd verleend ten behoeve van de uitbreiding / vergroting van de woning op het perceel, kadastraal bekend gemeente Schinnen, sectie D, nummer 3829, plaatselijk bekend Hegge 27 te Schinnen. Het college besluit overeenkomstig het advies van de Commissie Bezwaarschriften het bezwaarschrift ongegrond te verklaren. Bezwaarschrift mevrouw van Beers-Van Eeghem, wonende aan het adres Oudestraat 5Bte 6436 AC te Amstenrade, gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders, kenmerk 4728/5571,waarbij de aanvraag betreffende een kilometervergoeding werd afgewezen. Het college besluit overeenkomstig het advies van de Commissie Bezwaarschriften het bezwaarschrift gegrond te verklaren.

2 Bezwaarschrift Boels Zanders Advocaten Maastricht namens Uitbreidingsplan Hommert BV, gericht tegen een verleende bouwvergunning aan: 1. de heer en mevrouw C. Giesberts, Hekerbeek 39 te 6166 HW Geleen; en 2. de heer R. Schillings, Gravenweg 106 te 6347 BB Landgraaf voor het bouwen van een woning met garage te Amstenrade. Burgemeester en wethouders van Schinnen besluiten reclamante niet ontvankelijk te verklaren aangezien betrokkene geen belanghebbende is in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. Onderaanneming Vivantes Zorggroep Hulp bij het huishouden in de WMO. 1. Akkoord te gaan met het onderaannemerschap van Vivantes Zorggroep voor de uitvoering van de hulp bij het huishouden, bij aanbesteding gegund aan de Meandergroep; 2. Mandaat aan de gemeente Sittard-Geleen te verlenen om dit schriftelijk namens de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek te communiceren. Contracten WMO inzake zorgaanbieders hulp in het huishouden. 1. Akkoord te gaan met contractverlenging Hulp bij het huishouden voor de periode van 1 jaar; 2. De voorwaarde op te nemen dat indien de aangekondigde wetswijziging van de Wmo in werking treedt voor en deze wetswijziging gevolgen kan hebben voor de tariefstelling van de hulp in het huishouden, de overeenkomst zal duren tot het moment waarop de aangekondigde wetswijziging in werking treedt; 3. De gemeente Sittard-Geleen per brief te mandateren de zorgaanbieders namens de Gemeente Schinnen te informeren.

3 Parkeerproblematiek Kloosterberg te Amstenrade. Het college besluit de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Awb) te starten voor: 1. het intrekken van het besluit d.d tot het instellen van een parkeerverbod aan de noordzijde van de Kloosterberg in Amstenrade op de plaats waar de taludmuur eindigt in natuursteen tot en met Kloosterberg 7; 2. het intrekken van het besluit d.d tot het instellen van een stopverbod aan de Kloosterberg in Amstenrade; 3. het instellen van een parkeerverbod aan de noordzijde van de Kloosterberg in Amstenrade tussen Hagendorenweg en Kloosterberg 9. Uitnodiging tot overleg en zonodig aanschrijving van Uitbreidingsplan Hommert BV. Het college gaat akkoord met: 1. het uitnodigen van Uitbreidingsplan Hommert BV om in overleg afspraken te maken over de nakoming van de samenwerkingsovereenkomst d.d. 7 maart 2006; 2. het aanschrijven van Uitbreidingsplan Hommert BV door middel van een ingebrekestelling indien voornoemde afspraken vervolgens niet (deugdelijk) worden nagekomen. Aanvraag om een lichte bouwvergunning voor het vergroten van de woning op het adres Hulterweg 39 te 6438 AH Oirsbeek t.n.v. Dhr. J.M.G. Sangen, aldaar. Het college verleent de lichte bouwvergunning met gebruikmaking van de vrijstelling op grond van art. 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te verlenen. Bouwaanvraag voor het ged. vergroten van de woning met berging/overkapping op het adres Beethovenstraat 3 te 6438 KH Oirsbeek t.n.v. dhr. L.C.M.A. Franssen, aldaar. 1. de bouwvergunning te verlenen; 2. de bouwvergunning nr. 155 d.d. 23 oktober 2007 in te trekken.

4 Bouwaanvraag voor het vergroten van de woning op het adres Romenkamp 65 te 6438 JG Oirsbeek t.n.v. dhr. J.H.M. Ruijters, aldaar. Bouwaanvraag voor het bouwen van een terrasoverkapping aan de woning op het adres Bergstraat 42 te 6174 RS Sweikhuizen t.n.v. Dhr. J.M.G.L. Eussen, aldaar. Het college verleent de lichte bouwvergunning met gebruikmaking van de vrijstelling op grond van art. 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te verlenen. Bouwaanvraag voor het vergroten van de woning op het adres Hommerterweg 278b te 6436 AM Amstenrade t.n.v. Dhr. M.S. v.d. Kleut, aldaar. Bouwaanvraag voor het bouwen van een dakkapel in het achtergevel-dakvlak van de woning op het adres Dobbelsteyn 18 te 6439 BM Doenrade t.n.v. mevr. J. Kleijnjans en mevr. Y. Leipsig, aldaar. Bouwaanvraag om een reguliere bouwvergunning voor het verbouwen van de garage op het adres Beijlkensweg 9 te 6438 KA Oirsbeek t.n.v. dhr. R.J.J. Boumans, aldaar. Aanvraag om een lichte bouwvergunning voor het vergroten van de woning op het adres Romenkamp 73 te 6438 JG Oirsbeek t.n.v. Dhr. H.J. Hoen, aldaar. Het college verleent de lichte bouwvergunning. Bouwaanvraag om een reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een woning op het adres De Gyselaar 89 te 6436 AZ Amstenrade t.n.v. dhr. C. van Delft, Oppevenerweg 10 te 6438 KD Oirsbeek.

5 Bouwaanvraag voor het bouwen van een dakkapel en hoekraam voor-zijgevel aan de woning op het adres Beijlkensweg 38 te 6438 KA Oirsbeek t.n.v. Fam. E.G.M. Bijlsma- Arets, aldaar. Bouwaanvraag om een lichte bouwvergunning voor het bouwen van een dakkapel op de woning op het adres In den Daal 44 te 6438 JM Oirsbeek t.n.v. dhr. B.F.A. Ruijters, aldaar. Verzoek tot intrekken van de verleende bouwvergunning d.d. 11 maart 2003 onder nummer 31, door fam. J.C. Tenado en B. Marell, Achter den Hof 96, 6436 EH te Amstenrade. Het college besluit de verleende bouwvergunning d.d. 11 maart 2003 onder nummer 31 in te trekken en het bedrag (50% van de bouwleges) volgens Legesverordening te restitueren. Milieujaarverslag Het milieujaarverslag 2007 vast te stellen; 2. Het milieujaarverslag 2007 via tussenkomst van het Presidium ter kennisneming te doen toekomen aan de Controlecommissie en de Raad; 3. Het door de Raad vastgestelde milieujaarverslag 2007 toe te zenden aan de VROM-Inspectie. Brief bestuur GR Vixia inzake ontwikkelingen structuur Vixia. 1. Kennis te nemen van de ingekomen brief bestuur GR Vixia; 2. In te stemmen met de bevindingen en vervolgprocedure zoals voorgesteld in brief GR Vixia ; 3. In te stemmen met het via de griffie ter beschikking stellen van een kopie van de brief van het bestuur GR Vixia en het collegebesluit aan de raadsleden; 4. In te stemmen met bijgevoegde aanbiedingsbrief aan de gemeenteraad; 5. Brief tevens aan te bieden aan de Controlecommissie.

6 Onderbrengen Steunpunt Huiselijk Geweld. Het college gaat akkoord met : 1. het onderbrengen van het steunpunt huiselijk geweld onder de gemeenschappelijke regeling van de GGD Zuid-Limburg; 2. afname van het product steunpunt huiselijk geweld tegen een financiële bijdrage van 0,25 euro per inwoner. Buitenring Parkstad Limburg - tracé nota Mer/voorkeurstracé en omgevingsvisie. Het college besluit in het kader van de Buitenring Parkstad bij de Provincie Limburg aandacht te vragen voor: - De verkeersveiligheid van de fietsers met name de schooljeugd ter hoogte van de open afritten Allee/Akerstraat Noord; - De opvang van het hemelwater afkomstig van de Buitenring ter hoogte van Amstenrade om wateroverlast in Amstenrade te voorkomen. Het College is in principe niet akkoord met op- en afritten Hommerter Allee; Brief commissie ruimtelijke kwaliteit tevens ter kennisname naar gemeenteraad. voortgang en verdere ontwikkelingen lokaties Hoofdstraat 103 / 105 te Amstenrade en Bergstraat 79 (cafe Kersemakers) te Sweikhuizen. 1. Bergstraat 79 te Sweikhuizen: het pand te laten taxeren door een erkend taxateur met als doel over te gaan tot verkoop als mogelijke bouwplaats; 2. Hoofdstraat 103 / 105 te Amstenrade ; in overleg met de provincie te treden over het behoud van de provinciale WSDV subsidie bij planvorming naar gewijzigde inzichten. Daarna te besluiten of de gemeente een samenwerkingsovereenkomst aangaat met Wonen Heuvelsteden of anders met de omgeving in overleg treedt over de verdere ontwikkelingen op deze locatie; 3. in overleg te treden met Maatschap Meijs & Hoefnagels over afwikkeling en beeindigingsovereenkomst.

7 verslag overleg met RD4 iz. samenwerking/samenwerking regionaal afvalinzamelbedrijf. 1. het verslag van het bestuurlijk/ambtelijk overleg d.d. 02 juli jl. met de directie van RD4, voor kennisgeving aan te nemen; 2. akkoord te gaan met het voorstel van de portefeuillehoudersoverleg Milieu, waarbij de komende periode (tot medio augustus) gebruikt wordt om het alliantiemodel op hoofdlijnen met elkaar te verkennen. Dit vormt belangrijke input voor de raadsconferentie op 27 augustus a.s.; 3. Bij positieve afronding hiervan te komen tot een intentieverklaring, waarin doelstelling, randvoorwaarden en uitgangspunten worden benoemd; 4. Vervolgens parallel aan verdere uitwerking, oprichting overheids NV- een vervolgonderzoek op te starten; 5. Gebruik te maken van de binnen RD4 aanwezige kennis omtrent Europese aanbestedingsprocedures.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 januari 2008

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 januari 2008 ONDERWERP BESLUIT Dienstverlening 2008 ArboUnie. Het college gaat akkoord met voorliggend dienstverleningsvoorstel 2008 van ArboUnie en besluit het voorgenomen besluit voor instemming voor te leggen aan

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 3 augustus 2009

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 3 augustus 2009 ONDERWERP BESLUIT Beleidsplan openbare verlichting 2010-2014. Het college : Gaat akkoord met het voorliggende beleidsplan; verzoekt het presidium het concept raadsvoorstel te agenderen voor de eerstvolgende

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 9 oktober 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 9 oktober 2007 ONDERWERP BESLUIT Raadsonderzoek Vixia-dossier door Sittard- Geleen en Stein. Het college stemt in met het raadsvoorstel en besluit dit voorstel door te geleiden naar het raadspresidium voor behandeling

Nadere informatie

Concept notulen B&W-vergadering d.d. 30 januari 2007

Concept notulen B&W-vergadering d.d. 30 januari 2007 1 83. ja Notulen B&W-vergadering d.d. 23 januari 2007. De notulen vast te stellen conform ontwerp. 84. Ja Ambtstoelage burgemeester, (onkosten)vergoeding wethouders, raadsleden en commissieleden. - Geadviseerd

Nadere informatie

Lijst ingekomen stukken en mededelingen.

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Gemeentebladnummer: 2012/ 14 Vergaderdatum: 10 mei 2012 Agendapunt: 17. Portefeuillehouder Dhr. B.H.M. Link Steller Griffie Aan de Raad Inleiding Ter voldoening

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 06 november 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 06 november 2007 ONDERWERP BESLUIT Verordening rechtspositie wethouders, raads- en commissieleden gemeente Schinnen 2007. Het college besluit de raad voor te stellen: - de voorbeeldverordening rechtspositie wethouders,

Nadere informatie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 17 april 2007

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 17 april 2007 1 ONDERWERP BESLUIT Vervolgmonitor bestuurskracht gemeenten regio Zuid-Limburg. Het college besluit de raad te informeren over de wijze waarop de vervolgmonitor zal worden uitgevoerd en te verzoeken bij

Nadere informatie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 1 augustus 2006.

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 1 augustus 2006. 1 ONDERWERP BESLUIT Wijziging van de leges voor rijbewijzen. Het college gaat akkoord met het concept raadsvoorstel inzake wijziging legesverordening gemeente Schinnen 2006 inzake leges rijbewijzen. Rommelmarkt

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Lijst ingekomen stukken en mededelingen.

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Gemeentebladnummer: 2012/ 56 Vergaderdatum: 27 september 2012 Agendapunt: Portefeuillehouder Dhr. B.H.M. Link Steller Griffie Aan de Raad Inleiding Ter voldoening

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo;

Burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo; PROJECTBESLUIT GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk GO/ 20081333 behandeld door mevrouw J. Koppers-Kusters doorkiesnummer 077-3596494 emailadres j.kusters@venlo.nl besluit d.d. 20 december 2010 verzonden d.d.

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 30 oktober 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 30 oktober 2007 Rapport Rekenkamercommissie Sittard- Geleen inzake Vixia en offerte second opinion door bureau BMC inzake plan van aanpak Turn Around Vixia. Het college neemt het stuk voor kennisgeving aan. Het wordt

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Lijst ingekomen stukken en mededelingen.

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Lijst ingekomen stukken en mededelingen. Gemeentebladnummer: 2012/40 Vergaderdatum: 28 juni 2012 Agendapunt: 18 Portefeuillehouder Dhr. B.H.M. Link Steller Griffie Aan de Raad Inleiding Ter voldoening

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van

Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van Besluitenlijst BenW-vergadering voor publicatie van 02-03-2010 Stuknr Afdeling Commissie Raad Onderwerp Advies Beslissing 2419128 INFORMATIE Bemmelen, Annemiek van Uitvoering informatiebeleidsplan 2009-2010.

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES

B en W Adviesnota ADVIES B en W Adviesnota Onderwerp Beslissingen op bezwaren vestiging Wet voorkeursrecht gemeenten Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 13 mei 2019 Team Stad Dorpen en Wijken/Ruimtelijke Ontwikkeling

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Van 14 oktober 2014 Openbaar

Van 14 oktober 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 07 oktober 2014 Akkoord. BW-007620 2 Onderwerp Aanwijzen van dagen ten behoeve van collectieve festiviteiten 2015 R 1) Het aanwijzen van dagen ten behoeve

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 632 Interne Dienstverlening/secretariaat. Concept besluitenlijst collegevergadering 5 oktober 2007. Conform vastgesteld m.d.v. dat: : a. bij besluit nr. 619 -

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 16 december 2008. nummer 49 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 december 2008 nummer 49 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 december 2010

Advies en besluitenlijst 7 december 2010 Instantie BW Datum 7 december 2010 Tijdstip 09.30 uur uur Weeknummer week 49. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders

Vergadering van burgemeester en wethouders 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 08 april 2014 Akkoord. BW-006533 2 Onderwerp Ondertekening overeenkomst KA voorrangsvoertuigen 1. In te stemmen met de overeenkomst KA voorrangsvoertuigen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 29 oktober 2013 aanvang 9.00 uur Aanwezig: Afwezig: de heer drs. E.J. Roest, burgemeester de heer E.J. de Jong, wethouder de heer J.W.

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 29 2008 Voornemen vrijstelling wet RO Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voornemens

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 18 november 2008. nummer 45

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 18 november 2008. nummer 45 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 november 2008 nummer 45 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco-burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'.

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'. Besluitenlijst vergadering B&W van 12 december 2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: 1. Informatiebrochure project 'Kies voor hart en sport' (GT/RMO). 2. Contract met Reijnders Groenrecycling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 25 augustus 2009.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 25 augustus 2009. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 25 augustus 2009. AANWEZIG: AFWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings Wethouders: J.I.M. Kleijnen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 415 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 1 juli 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat: - onder besluit nr.

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Van 26 maart 2013 Openbaar

Van 26 maart 2013 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergaderingen d.d. 12 maart 2013. Advies Akkoord. BW-005690 2 Onderwerp Evaluatie en herijking hondenpoepbeleid. R Advies Kennis nemen van de nota Evaluatie en herijking

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Besluit Watervergunning

Besluit Watervergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Besluit Watervergunning Waterwet en Omgevingsverordening Limburg DaCapo Learning Community te Sittard Zaaknummer: 2015-1842 Kenmerk: 2015/88283 d.d. 26 november

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide.

B en W Adviesnota ADVIES. ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Onderwerp ontwerpbestemmingsplan Janslust 5 Heide. Zaaknummer Teammanager Margon van den Hoek B & W datum 24 juni 2019 Team Ruimtelijke Ontwikkeling Naam steller Maud Godschalk Portefeuillehouder Martijn

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013

Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013 Lijst ingekomen stukken en mededelingen. T.b.v. Raadsvergadering d.d. 21 februari 2013 Gemeentebladnummer: 2013/01 Vergaderdatum: 21 februari 2013 Agendapunt: Portefeuillehouder Dhr. B.H.M. Link Steller

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 24 (12 t/m 16 juni 2006) Datum besluit College: dinsdag 20 juni 2006. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 4 maart 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 4 maart 2008 ongewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 4 maart 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 4 maart 2008 ongewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Enschede van 27 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: G.O. van Veldhuizen, burgemeester K. Nickolson (H), gemeentesecretaris E.A.

Nadere informatie

Notulen Collegevergadering

Notulen Collegevergadering College van Burgemeester en Wethouders Notulen Collegevergadering Overleg Collegevergadering Datum 9 augustus 2005 Begintijd Eindtijd Aanwezig Afwezig Notulen Burgemeester P.J. Möhlmann, wethouder R.J.

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

gericht tegen het besluit tot afwijzing van een verzoek om vergoeding van geleden planschade.

gericht tegen het besluit tot afwijzing van een verzoek om vergoeding van geleden planschade. Besluitvormende raadsvergadering: 16 september 2008 Portefeuillehouder: G.J.J. Burger AAN DE GEMEENTERAAD Nummer : 2008/54 Datum : 26 augustus 2008 Onderwerp : Nemen van een beslissing op een bezwaarschrift

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 BESLUITENLIJST (26) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16026796 Documentnummer: INT - 16105\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 2 februari 2016 Aanwezige collegeleden: burgemeester Ronnes, wethouders Briels, Buter, Meulensteen (muv agendapunt

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 3 maart 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Tot het besluit behoort een lijst van de betrokken woningen met de daarbij vastgestelde ten hoogste toelaatbare waarde van de geluidsbelasting.

Tot het besluit behoort een lijst van de betrokken woningen met de daarbij vastgestelde ten hoogste toelaatbare waarde van de geluidsbelasting. BEKENDMAKING WET GELUIDHINDER De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat hij bij besluit van, kenmerk BSV 2011052854, met toepassing van artikel 90, tweede, derde en vierde lid,

Nadere informatie

Op grond van art. 60 van het reglement van orde kunnen raadsleden gebruik maken van het vragen-half-uur.

Op grond van art. 60 van het reglement van orde kunnen raadsleden gebruik maken van het vragen-half-uur. Vergadering Gemeenteraad 19-06-2008 Plaats: Nieuwveen Tijd: 16:00 Voorzitter: Frans Buijserd 0 BESLUITVORMENDE RAADSVERGADERING 19 JUNI 2008 1 Opening 2 Vaststellen agenda Agendapunten 7, 10 en 12 worden

Nadere informatie

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 8-1-2008 Nummer voorstel: 2008/7 Voor raadsvergadering d.d.: 22-01-2008 Agendapunt: 17 Onderwerp:

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0834 B.17.0834 Landgraaf, 10 mei 2018 ONDERWERP: Vaststelling Bestemmingsplan Woning Vogelzankweg ong. PROGRAMMA 9. Volkshuisvesting,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 23 OKTOBER 2012 : 231001 Staf Corsanummer : 2011.09725 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 9 oktober 2012 en besluitenlijst van de collegevergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 22 december 2005. Besluit Het MT verslag van 22 december 2005 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 22 december 2005. Besluit Het MT verslag van 22 december 2005 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juni ontwerp. Het college stelt de notulen vast conform

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juni ontwerp. Het college stelt de notulen vast conform 1 Notulen B&W vergadering d.d. 1 juni 2010. Het college stelt de notulen vast conform ontwerp. Notulen B&W vergadering d.d. 9 en 10 juni 2010. Het college stelt de notulen vast conform ontwerp. Inbraakschaden

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 27 JUNI 2006

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 27 JUNI 2006 No. 26 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER

Nadere informatie