1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juni ontwerp. Het college stelt de notulen vast conform

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 juni ontwerp. Het college stelt de notulen vast conform"

Transcriptie

1 1 Notulen B&W vergadering d.d. 1 juni Het college stelt de notulen vast conform ontwerp. Notulen B&W vergadering d.d. 9 en 10 juni Het college stelt de notulen vast conform ontwerp. Inbraakschaden VV. ADVEO d.d. 21/22 maart en 11/12 mei Het college besluit inbraakschaden te vergoeden en ten laste van het budget eigen risico te brengen. Protocol werving en selectie. Het college besluit het voorgenomen besluit ten aanzien van het protocol werving en selectie om te zetten in een definitief besluit wegens instemming Ondernemingsraad. Aangaan van een standaard achtervang overeenkomst Het college besluit akkoord te gaan met het aangaan van standaard achtervang overeenkomst voor een nieuwe af te sluiten geldlening door woonmaatschappij ZO Wonen t.g.v. extra aflossing oude lening. Opstellen van een Beleidsvisie Onderwijs en Huisvestingsplan voor basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in Schinnen. Het college besluit op basis van de ontvangen offertes, bedrijven mede te delen dat het college voornemens is de opdracht te verstrekken aan de RO groep die de economisch meest voordelige aanbieding heeft gedaan en dat binnen 15 dagen bezwaren kunnen worden ingediend. Aangaan van subsidierelatie met ECSplore en aanstelling combinatiefunctionarissen bij ECSplore. 1. In te stemmen met subsidierelatie Ecsplore als werkgever voor de combinatiefunctionarissen; 2. Conform takenpakket combinatiefunctionaris ingaande 1 juli 2010 voor een jaar te laten starten met één combinatiefunctionaris.

2 2 Inzet consulent voor de centra voor Jeugd en Gezin in de SBS-gemeenten. 1. akkoord te gaan met de offerte van de GGD inzake de loon- en overheadkosten van 1 fte consulent ten behoeve van de drie Centra voor Jeugd en Gezin in de gemeenten Schinnen, Beek en Stein voor de duur van een jaar van tot ; 2. niet akkoord te gaan met de risicoopslag van 30% 3. ter betaling van de kosten een verdeelsleutel te hanteren van 0,3 fte voor Schinnen, 0,3 fte voor Beek en 0,4 fte voor Stein; 4. voor Schinnen hiervoor een bedrag van ,60 beschikbaar te stellen uit de BDU-gelden, die van het Rijk ontvangen worden voor het opzetten en inrichten van een CJG; 5. na een jaar te evalueren en eventuele voortzetting te bezien. Samenwerkingsconvenant Verwijsindex Westelijke Mijnstreek Het college besluit in te stemmen met het Samenwerkingsconvenant Verwijsindex Westelijke Mijnstreek Standpunt college m.b.t. verklaring boekwaarde 11 e groepslokaal in basisschool St. Dionysius Het college besluit dat de gemeente zich niet bereid verklaart, om op basis van de vast te stellen boekwaarde, deze extra investering voor haar rekening te nemen, indien nog op enig moment in de toekomst, binnen een termijn van 40 jaren, het schoolgebouw aan de onderwijsbestemming wordt onttrokken.

3 3 Regeling Bedrijfshulpverlening en EHBO Schinnen 2010 en vaststellen BHV/Ontruimingsplan gemeentehuis Schinnen In te stemmen met de regeling bedrijfshulpverlening en EHBO Schinnen 2010 conform artikel 15 arbeidsomstandighedenwet en artikel 160 van de gemeentewet; 2. Het vaststellen van het BHV/ontruimingsplan gemeentehuis Schinnen 2010; 3. In te stemmen met de vergoedinglijst bedrijfshulpverlening ( bijlage 1) en het aanstellen van de 13 BHV-ers en hoofd BHV (conform bijlage lijst BHV-ers) Besluit inzake het bezwaarschrift, ingediend door familie n.n., gericht tegen de besluiten d.d. 26 februari 2010 en 12 april 2010 tot afwijzing van hun aanvragen om tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang over de jaren 2009 en Het college besluit het bezwaarschrift gegrond te verklaren en de besluiten in primo d.d. 26 februari 2010 en 12 april 2010 in te trekken. Op de aanvraag zullen nieuwe besluiten worden genomen. Aanvraag webwinkel Kerkstraat 45 te Doenrade. 1. Medewerking te verlenen aan de mogelijkheid tot het verlenen van een ontheffing van het bestemmingsplan Kom Doenrade middels een buitenplanse ontheffingsprocedure conform art Wro, in samenhang met artikel lid 1 sub i Bro; 2. het hiertoe bijgesloten ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage leggen; 3. Indien geen zienswijzen worden ingediend de ontheffing te verlenen. In het geval er wel zienswijzen worden ingediend, zullen deze door uw College worden gewogen alvorens wordt besloten over de ontheffing.

4 4 Principeverzoek verplaatsing bouwvlak ten behoeve nieuwbouw woning kerkweg 119 te Puth. 1. Beginselmedewerking aan het plan te verlenen; 2. Aanvrager te adviseren een bouwvergunning aan te vragen die rekening houdt met de door de welstandscommissie aangedragen punten. Verzoek om ontheffing bestemmingsplan ten behoeve van niet garagegebonden opslag op de locatie Provincialeweg Noord 9 te OIrsbeek. 1. De zienswijze van de heer n.n. niet ontvankelijk te verklaren; 2. Ontheffing te verlenen van het bestemmingsplan buitengebied met toepassing van artikel 3.23 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van niet garagegebonden opslag op de locatie Provincialeweg Noord 9 te Oirsbeek. Bouwaanvraag bouw zwembad op het adres Wolfhagen 12 te Schinnen. Het college besluit geen ontheffing van het bestemmingsplan te verlenen. De aanvraag bouwvergunning te weigeren ingevolge artikel 44 lid 1 sub c Woningwet. Vestiging Mae Ping Thai catering aan de Vonderstraat 2 te Schinnen. 1. Medewerking te verlenen aan de mogelijkheid tot het verlenen van een binnenplanse ontheffing conform artikel 7 lid F onder 1 van het vigerende bestemmingsplan Kom Schinnen ; 2. Hiertoe het bijgevoegde ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage leggen.

5 5 Aanvraag Bed & Breakfast Kerkstraat 45 te Doenrade. 1. Medewerking te verlenen aan de mogelijkheid tot het verlenen van een ontheffing van het bestemmingsplan Kom Doenrade middels een buitenplanse ontheffingsprocedure conform art Wro, in samenhang met artikel lid 1 sub i Bro; 2. Hiertoe het bijgesloten ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage leggen; 3. Indien geen zienswijzen worden ingediend de ontheffing verlenen. In het geval er wel zienswijzen worden ingediend, zullen deze door uw College worden gewogen alvorens wordt besloten over de ontheffing. Ontheffing bestemmingsplan "Oirsbeek" voor het uitbreiden van de woning gelegen op het adres Peelderpad 6, 6438 HK te Oirsbeek, t.n.v. Mevr. J.M.C. Creusen-Bonné, aldaar. 1. Medewerking te verlenen aan het bouwplan door het in gang zetten van een ontheffingsprocedure ex. artikel 3.23 Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel lid 1 sub a Besluit ruimtelijke ordening; 2. Het ontwerp-besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende 6 weken ter inzage leggen; 3. Indien geen zienswijzen binnenkomen tijdens de inzageperiode de ontheffing verlenen. Indien zienswijzen tijdig worden ingediend worden deze gewogen door uw college alvorens er wordt besloten omtrent de ontheffing.

6 6 Voorontwerp bestemmingsplan Aardgastransportleiding Odiliapeel-Schinnen, deeltraject gemeente Schinnen. 1. Medewerking te verlenen aan het opstarten van de bestemmingsplanprocedure t.b.v. het bestemmingsplan Aardgastransportleiding Odiliapeel-Schinnen, deeltraject gemeente Schinnen; 2. Hiertoe het vooroverleg en de inspraakprocedure op te starten. Aanvulling integriteitsregels (Belangenverstrengeling bij gunning van kleine opdrachten). Het college besluit als voorgenomen besluit in te stemmen met vaststelling van een aanvullende integriteitsbeleidsregel te hanteren bij gunning van kleine opdrachten conform het bijgevoegd concept en deze voor advies voor te leggen aan de Ondernemingsraad.

7 7 Aanbieding p&c-stukken Vixia en stukken doorgeleiden naar de raad. 1. Kennis te nemen van het sociaal jaarverslag 2009 Vixia; 2. Kennis te nemen van de jaarrekeningen 2009 Vixia GR en Vixia BV inclusief de goedkeurende accountantsverklaringen; 3. Kennis te nemen van de kwartaalrapportage Vixia; 4. Kennis te nemen van de ontwerpbegroting 2011 Vixia; 5. In te stemmen met de gevraagde financiële bijdrage 2009 en hierin te voorzien door middel van bijraming in de 2 e Burap 2010; 6. De raad te informeren door middel van een raadsthemabijeenkomst (te plannen in de 2e helft van juni 2010) en via ter inzage legging van de stukken; 7. De raad middels ter visie legging van de stukken de gelegenheid te bieden ten aanzien van de ontwerpbegroting 2011 de gevoelens kenbaar te maken. Informatieborden bij startpunten wandelroutes. 1. Akkoord te gaan met opdrachtverstrekking aan VVV Zuid-Limburg (Routebureau) / Reijers Kaartproducties voor realisatie van 9 informatieborden tbv startpunten wandelroutes; 2. De kosten ad 5.131,00 ten laste te brengen van de post /34414; 3. Het besluit ter kennisgeving voor te leggen aan de beleidscommissie d.d. 27 september 2010.

8 8 Beslissing op het verzoek om planschadevergoeding van de heer Van den Berk. 1. Het door de planschadebeoordelingscommissie van Gloudemans Taxatie- en Adviesbureau te Rosmalen uitgebrachte advies d.d te bevestigen, inzake het door de heer Van den Berk (object Stationsstraat 23a te Schinnen) ingediende verzoek om vergoeding van planschade; 2. Op het door de heer Van den Berk ingediende planschadeverzoek (gedateerd 4 december 2009 en ontvangen op 7 december 2009 ) positief te beslissen; 4. Aan de heer Van den Berk voornoemd schadevergoeding ex artikel 6.1 van de Wet ruimtelijke ordening toe te kennen ten bedrage van ,00 te vermeerderen met de wettelijke rente met ingang van 7 december Tevens wordt het drempelbedrag van 300,00 aan de heer Van den Berk gerestitueerd. Inspraakreacties voorontwerppostzegelbestemmingsplan Heiberg. 1. Het eindverslag vast te stellen. 2. De inspraakreactie van de heer X in het kader van de inspraakprocedure ongegrond te verklaren, doch separaat in behandeling te nemen. 3. De zienswijze van de heer Y niet ontvankelijk te verklaren. Besluit inzake het bezwaarschrift, ingediend door familie n.n., gericht tegen het besluit d.d. 26 februari 2010 tot afwijzing van hun aanvraag om tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang over het jaar Het college besluit het bezwaarschrift gegrond te verklaren en het besluit in primo d.d. 26 februari 2010 in te trekken. Op de aanvraag zal een nieuw besluit worden genomen.

9 9 Rondvraag aan de orde gesteld door wethouder Hermans. Vertegenwoordiging in bestuur stichting Landschapspark de Graven.

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 3 augustus 2009

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 3 augustus 2009 ONDERWERP BESLUIT Beleidsplan openbare verlichting 2010-2014. Het college : Gaat akkoord met het voorliggende beleidsplan; verzoekt het presidium het concept raadsvoorstel te agenderen voor de eerstvolgende

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 januari 2008

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 15 januari 2008 ONDERWERP BESLUIT Dienstverlening 2008 ArboUnie. Het college gaat akkoord met voorliggend dienstverleningsvoorstel 2008 van ArboUnie en besluit het voorgenomen besluit voor instemming voor te leggen aan

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 juni 2005 nummer 24 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen J.M. Dekker H.H. de

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t.

categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t. Raadsvoorstel jaar stuknr. Raad categorie/agendanr. stuknr. B. en W. 2004 RA04.0108 A 11 04/696 Onderwerp: Bezwaarschrift Sluyter Advocaten tegen besluit raad m.b.t. gebied Zijtak Portefeuillehouder: J.

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 14-01-2013. Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 14-01-2013. Nr. afd. agendapunt/beslissing 1. VVH Beslissing op bezwaarschrift inzake omgevingsvergunning bouw Dr. Keyzerlaan 23 te Goirle Bij besluit van 10 juli 2013 heeft het college een omgevingsvergunning verleend voor het renoveren, uitbreiden

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

OVERZICHT CONFORMBESLUITEN van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 augustus 2010

OVERZICHT CONFORMBESLUITEN van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 augustus 2010 OVERZICHT CONFORMBESLUITEN van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 augustus 2010 Aanwezig: H.H. Jonker, burgemeester T.A. Stoop, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde,

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 9 oktober 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 9 oktober 2007 ONDERWERP BESLUIT Raadsonderzoek Vixia-dossier door Sittard- Geleen en Stein. Het college stemt in met het raadsvoorstel en besluit dit voorstel door te geleiden naar het raadspresidium voor behandeling

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT

BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT Bijlage bij nr. 2006-151 BIJLAGE BIJ HET RAADSVOORSTEL INZAKE HET BEZWAARSCHRIFT TEGEN HET VOORBEREIDINGSBESLUIT VOOR HET BEDRIJVENTERREIN KOPPELING DE SCHAFT Onderwerp Bezwaarschrift van Van Riet en Associees,

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4

RAADSVOORSTEL. Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4 RAADSVOORSTEL Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4 Onderwerp : Programma : Noflik wenjen Nemen van een voorbereidingsbesluit en delegatie van bevoegdheden aan het college van burgemeester

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST Titel Nummer 10/50 Projectbesluitprocedure De Haal 58a Datum 8 september 2010 Programma Fase Onderwerp Verzoek om medewerking te verlenen aan de projectbesluitprocedure De Haal 58a Gemeentehuis Bezoekadres

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 8 Datum: 20 februari 2018 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Damme-Fassaert Week / / / Vaststellen

Nadere informatie

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling Routingformulier Nummer: Onderwerp: Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11 Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar Ingeborg de Zeeuw- t Lam Naam portefeuillehouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Procedureverordening tegemoetkoming in planschade gemeente Tiel

Procedureverordening tegemoetkoming in planschade gemeente Tiel Nr. 5a, afdeling SO De raad van de gemeente Tiel; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders; gelet op hoofdstuk 6, afdeling 6.1 'Tegemoetkoming in schade', Wet ruimtelijke ordening (Wro); gelet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T WEKELIJKSE UITGAVE VAN DE GEMEENTE MAASGOUW Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend van de vergadering van burgemeester en wethouders van 1 maart

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 6/3.04 BW10.0070 6/3.05 BW10.0071 6/3.07 BW10.0116 6/3.11 BW10.0042 Aanvraag K. Pruim om een aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten. Verzoek

Nadere informatie

Van 18 december 2012 openbaar

Van 18 december 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 december 2012. Advies Akkoord. BW-002588 2 Onderwerp Herontwikkeling Wilhelminaplein en directe omgeving. R Advies 1. In te stemmen met het ontbinden

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit;

ONTWERPBESLUIT. aan de aanvraag planologische medewerking kan worden verleend middels het nemen van een projectbesluit; ONTWERPBESLUIT Projectbesluit Bokt 19 en besluit reguliere bouwvergunning (10/1132/1111649) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven; gezien de op 1 april 2010 ingekomen aanvraag

Nadere informatie

Bijlage 1: standaardaanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de verordening voor advisering tegemoetkoming in planschade van de gemeente Langedijk

Bijlage 1: standaardaanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de verordening voor advisering tegemoetkoming in planschade van de gemeente Langedijk Bijlage 1: standaardaanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de verordening voor advisering tegemoetkoming in planschade van de gemeente Langedijk De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar 35/3.02 CC BW11.0702 35/3.05 OW&A BW11.0658 35/3.07 BW11.0695 35/3.09 BW11.0711 Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Principe-uitspraak

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare Besluitenlijst d.d. 24-02-2015. Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare Besluitenlijst d.d. 24-02-2015. Nr. afd. agendapunt/beslissing 1. ONT Aanpassing verordening voorzieningen huisvesting onderwijs De Wet op het primair onderwijs en de Wet op de expertisecentra zijn onlangs gewijzigd in verband met de overheveling van de taak en het

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 06 november 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 06 november 2007 ONDERWERP BESLUIT Verordening rechtspositie wethouders, raads- en commissieleden gemeente Schinnen 2007. Het college besluit de raad voor te stellen: - de voorbeeldverordening rechtspositie wethouders,

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 30 oktober 2007

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W SCHINNEN d.d. 30 oktober 2007 Rapport Rekenkamercommissie Sittard- Geleen inzake Vixia en offerte second opinion door bureau BMC inzake plan van aanpak Turn Around Vixia. Het college neemt het stuk voor kennisgeving aan. Het wordt

Nadere informatie

Besluit De bouwvergunning wordt geweigerd volgens artikel 44 van de Woningwet.

Besluit De bouwvergunning wordt geweigerd volgens artikel 44 van de Woningwet. enlijst B&W Smallingerland - week 36-2008 Afd. Nr. Onderwerp 27 augustus 2008 BO 1. Bezwaarschrift tegen oplegging dwangsom in verband met plaatsing erfafscheiding zonder bouwvergunning op Douwstraweg

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Nr JORI Houten, 23 mei 2000

Nr JORI Houten, 23 mei 2000 Nr. 2000-83-JORI Houten, 23 mei 2000 Aan de gemeenteraad Onderwerp Verzoek om planschadevergoeding van de heer P.J.M. Kamman en mevrouw E.H.W. Kamman- Croese op grond van artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke

Nadere informatie

Aan de leden van de gemeenteraad. Geachte leden van de raad,

Aan de leden van de gemeenteraad. Geachte leden van de raad, Raadhuisplein 1 Correspondentieadres: 7811 AP Emmen Postbus 30001 Telefoon (0591) 68 55 55 7800 RA Emmen Aan de leden van de gemeenteraad Dienst Beleid ons kenmerk uw brief van/kenmerk bijlage(n) afdeling

Nadere informatie

Procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Borger-Odoorn 2010.

Procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Borger-Odoorn 2010. Procedureverordening voor advisering tegemoetkoming in planschade gemeente Borger-Odoorn 2010. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze verordening wordt verstaan onder: a. aanvrager: degene die een aanvraag

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 24 MAART 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 24 MAART 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mw. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Burgemeester SECR int 15.1103 Betreft: Besluitenlijst

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Nr. 60207/PUV Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Zwolle, Op 9 maart 2009 hebben burgemeester en wethouders van Zwolle een aanvraag om bouwvergunning ontvangen en in behandeling genomen

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 september nummer 33 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 september 2004 nummer 33 A.D. van den Bergh P.A. Zevenbergen, burgemeester, wethouder J. de Gruijter, wethouder J.M.

Nadere informatie

*128* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019

*128* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019 *128* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer P.H.G. Verlinden (wethouder); De heer

Nadere informatie

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit:

Agendapunt: 07/03 Registratienummer: KNDK/2012/3545 Bestemmingsplan Kolbacherf Goudswaard Openbaar besluit: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 12 februari 2013 Nummer: 2013 / 07 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; A.M.E. van

Nadere informatie

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing.

PROGRAMMABUREAU DVC. CC 3/1 Vragen ex RvO van raadslid dhr. Govers inzake inkoopbesparing. (OPENBARE BESLUITENLIJST) Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Stein, gehouden op dinsdag 07 februari 2012, te 09.00 uur, betrekking hebbende op onderstaande agendapunten.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Artikel 2: Indiening van de aanvraag en mededeling van ontvangst Eerste lid

Artikel 2: Indiening van de aanvraag en mededeling van ontvangst Eerste lid Toelichting bij de Procedureregeling planschadevergoeding 2005 Algemene toelichting Op grond van artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) heeft een belanghebbende de mogelijkheid om van de

Nadere informatie

Van 18 juni 2013 openbaar

Van 18 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 juni 2013. Advies Akkoord. BW-006079 2 Onderwerp Handhavingsverzoek tegen een frame met leiperen en een carport aan Meerkoethof 3. R Advies en tot: 1.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Corsa registratienummer: 2019.22327 1 Adviesnota over aanvraag planschade Erasstraat 27 Kaatsheuvel 1. geadviseerd wordt aan de eigenaren

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 05-06-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

K E N N I S G E V I N G

K E N N I S G E V I N G K E N N I S G E V I N G Ontwerp- omgevingsvergunning De Vriesstraat 24. Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven maakt op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Gemeente Bergen Datum besluit Datum verzending: Nummer

Gemeente Bergen Datum besluit Datum verzending: Nummer Omgevingsvergunning (artikel 2.1, 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Gemeente Bergen Datum besluit Datum verzending: Nummer 2011.00165 Gezien het verzoek ingediend door: N.V. Nederlandse

Nadere informatie

gfedc OR gfedc Besluitenlijst d.d. d.d Vertrouwelijk gfedcb gem.secr.

gfedc OR gfedc Besluitenlijst d.d. d.d Vertrouwelijk gfedcb gem.secr. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team RS_SI_RE Start ontheffingsprocedure ex artikel 3.22 Wro t.b.v. het plaatsen van een tijdelijke mantelzorgwoning op het perceel gelegen

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

De commissie adviseert de bezwaren van reclamant ongegrond te verklaren en het bestreden raadsbesluit van 18 maart 2003 in stand te laten.

De commissie adviseert de bezwaren van reclamant ongegrond te verklaren en het bestreden raadsbesluit van 18 maart 2003 in stand te laten. Gemeentebestuur. f Dordrecht Aan de Gemeenteraad Nr. SO/2003/8636 Datum 19 december 2003 Onderwerp beslissing op het bezwaarschrift van de heer F. van Dijk tegen het raadsbesluit van 18 maart 2003, inhoudende

Nadere informatie

Notitie. Beleid ten behoeve van. Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening

Notitie. Beleid ten behoeve van. Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening Notitie Beleid ten behoeve van Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening Gemeente Bussum Afdeling Ruimtelijke Inrichting September 2009 1 1. AANLEIDING De gemeente Bussum heeft in het jaar

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 maart 2007 nummer 13 A.D. van den Bergh, A.L. Cardon, burgemeester wethouder T. de Gelder, wethouder J.M. Dekker,

Nadere informatie

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk ONTWERPBESLUIT Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk Burgemeester en wethouders hebben op 17

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos, burgemeester G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24 januari 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Voorstel Gemeenteraad

Voorstel Gemeenteraad *15vra00036* 15vra00036 Voorstel Gemeenteraad Datum B&W vergadering: 24-03-2015 Datum Raadsvergadering: 23-04-2015 Afdeling: ROBW Raadscie: CIEG Portefeuillehouder: Peter Hovens Steller: R. Hendriks/M.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: Zaaknummer: 2017-013931 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Eén woning mogelijk

Nadere informatie

PROCEDUREREGELING PLANSCHADEVERGOEDING ARTIKEL 49 WRO 2005 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS,

PROCEDUREREGELING PLANSCHADEVERGOEDING ARTIKEL 49 WRO 2005 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, Gemeente Den Haag Ons kenmerk DSO/2005.3396 RIS133161_24-NOV-2005 PROCEDUREREGELING PLANSCHADEVERGOEDING ARTIKEL 49 WRO 2005 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, - gezien de ledenbrief van de Vereniging

Nadere informatie

Projectbesluit. Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis

Projectbesluit. Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis Projectbesluit Onderwerp: Vaststelling Projectbesluit bestemmingswijziging Zuidbuurt 10a te Maassluis Burgemeester en wethouders van Maassluis Gelet op: Projectbesluitprocedure Op grond van het artikel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt: Conform advies

VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16. Aanwezig. Voorts aanwezig: bij punt: Conform advies VERSLAG van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 15 april 2008, nr. 16 Aanwezig Burg. : Secr. : Weth. I : Weth. II : Weth. III : N.E. Joosten Th. van Waes E. van Ooijen afwezig G. van Klinken

Nadere informatie

Procedureverordening aanvragen om tegemoetkoming in planschade

Procedureverordening aanvragen om tegemoetkoming in planschade CVDR Officiële uitgave van Ede. Nr. CVDR8623_1 3 januari 2017 Procedureverordening aanvragen om tegemoetkoming in planschade De raad van de gemeente Ede; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde.

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde. Aan de gemeenteraad Agendapunt Documentnr.: RV10.0167 Roden, 11 mei 2010 Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8

Nadere informatie

besluitenlijst College B&W Grave

besluitenlijst College B&W Grave ADV/G/14/00322 Z/G/14/07903 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden

Nadere informatie

M- C ^ y* ) iieywegein. y*^-% Roytingformylier. Middelen/ dekking Akkoord concei Akkoord leidinggevende. Nummer: 2010/73G4

M- C ^ y* ) iieywegein. y*^-% Roytingformylier. Middelen/ dekking Akkoord concei Akkoord leidinggevende. Nummer: 2010/73G4 iieywegein Roytingformylier Nummer: 2010/73G4 y* ) Onderwerp: Opstarten projectbesluitprocedure fietsenstalling Ringstede Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar Susanne Siebers Naam portefeuillehouder

Nadere informatie

Gemeente Heumen Procedureverordening tegemoetkoming in planschade, gemeente Heumen 2008

Gemeente Heumen Procedureverordening tegemoetkoming in planschade, gemeente Heumen 2008 Gemeente Heumen Procedureverordening tegemoetkoming in planschade, gemeente Heumen 2008 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Vastgesteld

Nadere informatie

* * * *

* * * * *18-2303746* *18-2303746* Besluit vaststellen wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening Kenmerk : Z-HZ_BP-2018-000686 Aanvrager : G.H. Geurts Onderwerp : het wijzigen van de bestemming

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 5.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 5.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 5.O (30-01-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week 4.O

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Raadsvergadering d.d. 13 september 2011 agendapunt 15. Aan: De Gemeenteraad. Vries, 21 juni 2011

Raadsvergadering d.d. 13 september 2011 agendapunt 15. Aan: De Gemeenteraad. Vries, 21 juni 2011 Raadsvergadering d.d. 13 september 2011 agendapunt 15 Aan: De Gemeenteraad Vries, 21 juni 2011 Onderwerp: Verplaatsing agrarisch bedrijf familie Siegers en toepassing ruimte voor ruimte regeling Portefeuillehouder:

Nadere informatie