Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform."

Transcriptie

1 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders, wethouder G.P. Boluijt, secretaris : uur Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei Ongewijzigd vastgesteld. 2. B&W-voorstellen 1.1 Verzoek vestiging bedrijf Voorstraat 3 Numansdorp. Besluit: 1. planologische medewerking verlenen aan het verzoek tot vestiging van een sportschool en detailhandel- en horecabedrijf in het pand Voorstraat 3 te Numansdorp onder de voorwaarde dat het parkeren volledig op eigen terrein wordt gerealiseerd; 2. verzoeker schriftelijk informeren over uw beslissing. 1/6 Bron:

2 1.2 Reguliere bouwaanvraag voor het plaatsen van een berging bij de woning aan de Parallelweg 15a in Numansdorp. Besluit: medewerking verlenen van ontheffing met artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening voor het verruimen van het maximum oppervlak van aanbouwen en bijgebouwen tot 72m², tenzij omwonenden zienswijzen hebben ingediend. 1.3 Restitutie van en versturen van creditnota voor leges voor aanvragen om bouwvergunning voor het plaatsen van een dakkapel op de woning op het perceel aan de Fazantstraat 9 in Numansdorp. Besluit: wij besluiten 1. het bedrag van 78,43 aan de aanvrager te restitueren en; 2. een creditnota voor het bedrag van 141,85 naar de aanvrager te sturen. 2.1 Brandweerbeleidsplan. Besluit: het beleidsplan brandweerzorg en hulpverlening vaststellen. 4.1 Reguliere bouwaanvraag voor het oprichten van een aanbouw/schuur en een doorloop aan de achterzijde van de woning aan de Berkenlaan 58 te Klaaswaal ABZ Aangehouden. 2/6 Bron:

3 Besluit: bouwvergunning voor het oprichten van een aanbouw/schuur en een doorloop aan de achterzijde van de woning aan de Berkenlaan 58 te Klaaswaal verlenen, met toepassing van de vrijstellingsprocedure artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), ondanks ingediende zienswijze. 4.2 Verslag financieel toezicht woningcorporaties 2008 van Centraal Fonds Volkshuisvesting. Besluit: wij nemen het verslag voor kennisgeving aan. 4.3 Beleidsregels 2009 van Centraal Fonds Volkshuisvesting. Besluit: wij nemen de beleidsregels voor kennisgeving aan. 3/6 Bron:

4 4.4 Wijzigingsplan Schuringsedijk 29. Besluit: - wij stemmen in met het ontwerpbestemmingsplan; - wij stemmen in met de concept anterieure-overeenkomst. - wij geven voorafgaand kennis va; de tervisielegging van het ontwerp in Het Kompas en de Staatscourant; - wij leggen het ontwerpbestemmingsplan ter inzage en sturen het toe aan de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Hollandse Delta. 4.5 Bezwaar tegen de reguliere bouwvergunning voor het oprichten van een terras op het adres Molendijk 29 in Numansdorp. Besluit: het bezwaar ontvankelijk en ongegrond verklaren en de verleende bouwvergunning in stand houden, dit overeenkomstig het advies van de Commissie voor Bezwaarschriften. 4.6 Bezwaar tegen de lichte bouwvergunning voor het oprichten van een bijkeuken en overkapping op het adres Gruttostraat 4 in Numansdorp. 4/6 Bron:

5 Besluit: het bezwaar ontvankelijk en ongegrond verklaren en de verleende bouwvergunning in stand houden, dit overeenkomstig het advies van de Commissie voor Bezwaarschriften. 4.7 Overeenkomst Onderhoud Openbare Verlichting. Besluit: wij maken gebruik van de mogelijkheid tot het verlengen van deze overeenkomst met een jaar tot 1 juli Vervangen asfaltdeklaag en aanbrengen rode fietssuggestiestrook op de Molendijk in Klaaswaal. Besluit: 1. wij vervangen de asfaltdeklaag niet door stil asfalt maar door traditioneel asfalt; 2. voor het indienen van een offerte nodigen wij de aannemers uit die in de toelichting staan aangegeven. 4.9 Cijfermatig perspectief Woningcorporaties; jaarverslag 2007 van waarborgfonds sociale woningbouw. Besluit: wij nemen het jaarverslag voor kennisgeving aan. 3. Numansdorp Zuid Stand van zaken besproken. Volgende week behandeling overeenkomst landgoederen. 4. Regionale aangelegenheden 5/6 Bron:

6 5. Perscontacten Besproken. 6. Uitnodigingen 7. Commissie Hoeksche Waard 8. Rondvraag en mededelingen Volgende collegevergadering 8 juni Extra raads- en commissievergadering Ook het dossier GGD aanbieden. Roparun 9. Sluiting Nadere activiteiten besproken. Actie: wethouder De Regt en burgemeester Janssen. Volgende vergadering: maandag 8 juni 2009 Vastgesteld in de vergadering van maandag 8 juni 2009, de secretaris, de voorzitter, 6/6 Bron:

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 16 februari 2010 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 29 juni Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 29 juni Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 6 juli 2010 Aanwezig Afwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.R. Riedijk, wethouder G.P. Boluijt, secretaris : H.J.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 7 september 2010 Aanwezig : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder Ch.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 23 augustus 2011 Aanwezig Afwezig Aanvang : F.D. van Heijningen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van maandag 20 juni 2011 Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van maandag 20 juni 2011 Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 28 juni 2011 Aanwezig Aanvang : F.D. van Heijningen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 1 november 2016 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J.Luteijn Secretaris: A. Buijserd Aanwezig: B. Boelhouwers, A. Buijserd, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 19 maart 2013 Aanwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder B. Boelhouwers, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 21 april 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 9 juni 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, G. Broekhuizen,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 3 maart 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 21 januari 2014 Aanwezig Aanvang : G.P. Boluijt, secretaris J.J. Luteijn, voorzitter B. Boelhouwers, wethouder H.J. Flieringa, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 enlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 Datum: 4 maart 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 17 september 2013 Aanwezig Aanvang : G.P. Boluijt, secretaris J.J. Luteijn, voorzitter B. Boelhouwers, wethouder H.J. Flieringa, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 Aanwezig: Afwezig: W. van Beek, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos, J. Munnik en

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Toevoegen bij 1.6: (ingekomen stuk) Verder conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Toevoegen bij 1.6: (ingekomen stuk) Verder conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 5 januari 2010 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Openbaar besluit: Ter afdoening naar: Terugkoppeling naar B&W:

Openbaar besluit: Ter afdoening naar: Terugkoppeling naar B&W: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 5 juli 2016 Nummer: 2016 / 27 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard, G.C.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (9) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (9) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (9) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 maart 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C. Bragt : S.H. Buwalda : H.J. Looijen : L.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 415 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 1 juli 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat: - onder besluit nr.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014

Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Zaaknummer : 117548 Raadsvergaderin : 7 april 2015 Agendapunt : g Commissie : Ruimte Onderwerp : Bestemmingsplan Borculo, A.H. Zwartschool 2014 Collegevergadering : 24 februari 2015 Agendapunt : 8. Portefeuillehouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 augustus 2009 Aanwezig Afwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T.

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen College Onderwerp: V200900253 Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen Samenvatting: Inleiding: Op 18 december 2007 heeft Woonveste een aanvraag voor vrijstelling

Nadere informatie

NOTA ZIENSWIJZE(N) BESTEMMINGSPLAN HAREN DORP WEST

NOTA ZIENSWIJZE(N) BESTEMMINGSPLAN HAREN DORP WEST NOTA ZIENSWIJZE(N) BESTEMMINGSPLAN HAREN DORP WEST REACTIENOTA ZIENSWIJZE(N) ONTWERPBESTEMMINGSPLAN HAREN DORP WEST 1. INLEIDING 2. SAMENVATTING ZIENSWIJZEN + REACTIE 3. VOORSTEL 4. AMBTSHALVE WIJZIGINGEN

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN Uitnodiging van Gemeente Oud-Beijerland inzake Open Dag Gemeentewinkel op 8 maart 2008 te Oud-Beijerland. Uitnodiging van Commissie Hoeksche Waard inzake werkconferentie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 december 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMvdB05 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

V A L K E N S WA A R. D

V A L K E N S WA A R. D G E M E E N T E V A L K E N S WA A R. D Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 678 cev(o)valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 10raad00743 onderwerp Vaststellen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 7 juni nummer 24 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 7 juni 2005 nummer 24 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen J.M. Dekker H.H. de

Nadere informatie

(ontwerp) Projectbesluit Hogeweg 30 Zuidlaren

(ontwerp) Projectbesluit Hogeweg 30 Zuidlaren (ontwerp) Projectbesluit Hogeweg 30 Zuidlaren Gemeente Tynaarlo december 2011 NL.IMRO.1730.PBHoge30ZLR-0301 Projectgebied Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Huidige en beoogde situatie... 5 2.1 Beschrijving

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid

Raadsvoorstel. Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid Raadsvoorstel Agendanummer: Datum raadsvergadering: Onderwerp: Vaststelling veeg-bestemmingsplannen Kortland, Langeland en Lansingh-Zuid Gevraagde Beslissing: Te besluiten om: 1. de zienswijzen met betrekking

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo;

Burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo; PROJECTBESLUIT GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk GO/ 20081333 behandeld door mevrouw J. Koppers-Kusters doorkiesnummer 077-3596494 emailadres j.kusters@venlo.nl besluit d.d. 20 december 2010 verzonden d.d.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

Oplegvel Collegebesluit

Oplegvel Collegebesluit Oplegvel Collegebesluit Onderwerp vrijstelling en bouwvergunning eerste fase t.b.v. verbouwen van een bestaand pand tot appartementen aan Zijhuizen 1-7 te Haarlem Portefeuille J. Nieuwenburg Auteur J.R.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Aanwezig: Burgemeester : F.H.G.M. Ronnes Wethouder I : P.H. den Ouden Wethouder II :

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 26 mei 2015

Advies en besluitenlijst 26 mei 2015 Instantie BW Datum 26 mei 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 22 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), dhr. L.J. van Rij (wethouder), dhr. E.G. Mulder (wethouder),

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

-BESLUIT BESTEMMINGSPLAN MUNSEL- SELISSEN 1E PARTIELE HERZIENING, ART.3.6 WRO; WIJZIGING DUIT 12. gemeente Boxtel. Vastgesteld: 28 juni 2011

-BESLUIT BESTEMMINGSPLAN MUNSEL- SELISSEN 1E PARTIELE HERZIENING, ART.3.6 WRO; WIJZIGING DUIT 12. gemeente Boxtel. Vastgesteld: 28 juni 2011 -BESLUIT BESTEMMINGSPLAN MUNSEL- SELISSEN 1E PARTIELE HERZIENING, ART.3.6 WRO; WIJZIGING DUIT 12 gemeente Boxtel Vastgesteld: 28 juni 2011 Boxtel, juni 2011 INHOUDSOPGAVE Toelichting 1,2 Voorschriften

Nadere informatie

De gemeente heeft hoger beroep ingesteld. Zo nodig kan bij de Raad van State meteen worden gezegd wat u zelf precies van de aanvraag vindt.

De gemeente heeft hoger beroep ingesteld. Zo nodig kan bij de Raad van State meteen worden gezegd wat u zelf precies van de aanvraag vindt. Raadsvoorstel Inleiding:Ons college heeft op 15 december 2006 op bezwaar besloten een besluit tot bouwvergunning- en vrijstellingverlening te handhaven, voor een carport en veranda op het perceel Laagstraat

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Raadsstuk. Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Kinderopvang Hildebrandlaan 2 BBVnr: 2016/176044

Raadsstuk. Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Kinderopvang Hildebrandlaan 2 BBVnr: 2016/176044 Haarlem Raadsstuk Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Kinderopvang Hildebrandlaan 2 BBVnr: 2016/176044 1. Inleiding Aan de Hildebrandlaan 2 ligt een kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang (hierna

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Notulen Collegevergadering

Notulen Collegevergadering College van Burgemeester en Wethouders Notulen Collegevergadering Overleg Collegevergadering Datum 9 augustus 2005 Begintijd Eindtijd Aanwezig Afwezig Notulen Burgemeester P.J. Möhlmann, wethouder R.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010

Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010 Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010 Nummer: 08-149 Burgemeester en Wethouders van Waterland, namens dezen, het hoofd van de afdeling Volkshuisvesting,

Nadere informatie

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan "Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde)".

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde). Gemeente Heerde Raadsvergadering 3 1 JAN 2011 Conform voorstel Raadsvoorstel Raadsvergadering 31 januari 2011 Commissie Ruimte 10 januari 2011 Agendapunt 7 Afdeling en opsteller Ruimte/Lisette Sipman (0578

Nadere informatie

O N T W E R P R E G UL I E R E B O U W V E R G U N N I N G

O N T W E R P R E G UL I E R E B O U W V E R G U N N I N G O N T W E R P R E G UL I E R E B O U W V E R G U N N I N G Nummer: 10-022 Burgemeester en Wethouders van Waterland, namens dezen, het hoofd van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 SEPTEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en reguliere bouwvergunningen fase 1 Nieuw Gemengd Bedrijf in het LOG Witveldweg Grubbenvorst Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij projectbesluiten

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan John. F. Kennedylaan 23eo. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan John. F. Kennedylaan 23eo. Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 9 oktober 2014 14-087 Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan John. F. Kennedylaan 23eo Aan de raad, Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan John. F. Kennedylaan 23eo

Nadere informatie

Beleidsregels intrekken omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen 2. Artikel 1 Begripsbepaling 2

Beleidsregels intrekken omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen 2. Artikel 1 Begripsbepaling 2 Versie 1-12-2010 Inhoudsopgave Beleidsregels intrekken omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen 2 Artikel 1 Begripsbepaling 2 Artikel 2 Intrekkingsregeling bij uitblijven aanvang bouw 2 Artikel 3

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde.

Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8 te Zuidvelde. Aan de gemeenteraad Agendapunt Documentnr.: RV10.0167 Roden, 11 mei 2010 Onderwerp Aanvraag om bouwvergunning voor het oprichten (vervangende nieuwbouw) van twee mestsilo's op het perceel Peesterweg 8

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.07.2002 08:00 uur tot 02.07.2002 09:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4

RAADSVOORSTEL. Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4 RAADSVOORSTEL Vergadering van : 29 september 2009 Agendanummer : 4 Onderwerp : Programma : Noflik wenjen Nemen van een voorbereidingsbesluit en delegatie van bevoegdheden aan het college van burgemeester

Nadere informatie

M. Peterse raad september 2011

M. Peterse raad september 2011 9 M. Peterse 479 mar@valkenswaard.nl 11raad00437 29 september 2011 Afwijzen van een verzoek tot partiële herziening bestemmingsplan Valkenswaard Noord (Dijkstraat 134) Het voorliggende woonhuis wordt nu

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010

BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010 BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 oktober 2010 Aanwezig: H.H. Jonker, burgemeester T.A. Stoop, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde, wethouder

Nadere informatie