NIEUWSBRIEF TEAM WERK 16 OKTOBER In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Ditmaal ook een aanbod vanuit het UWV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF TEAM WERK 16 OKTOBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Ditmaal ook een aanbod vanuit het UWV."

Transcriptie

1 In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Ditmaal ook een aanbod vanuit het UWV. Werkgelegenheidsproject Werkervaringsplek Beurtskip Grouw Vacature Mc Donald s floormanager(s) in opleiding En verder vanuit het UWV Adviseur/ accountant MKB m/v Allround machine operator Beveiligers m/v Bouwvakhulp m/v Commercieel talent Ervaren assistent accountant Fitness instructeur A/B m/v Logistiek medewerker/ werkvoorbereider m/v Loodgieter m/v Medewerker informatiecentrum M/V Metselaar Polyester bewerker Teamleider Project en Productie Trainee Traject uitzendbranche Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. Christa Bousma c.bousma@achtkarspelen.nl Evelyn Visch e.visch@achtkarspelen.nl (vervanging Marianne Meerkerk)

2 Werkgelegenheidsproject Beurtschip Leuke werkervaringsplek met toekomst? Kom zelf kijken! Waar liggen kansen Het is de bedoeling dat Dorp Grouw (beurtschip uit 1910) wordt gerestaureerd met als hoofddoel praktische arbeidsintegratie/educatie van deelnemers met technische interesse. Leeftijd speelt geen rol. De restauratie van de romp/casco zal gebeuren in een loods van Wadro te Drogeham. Bij de restauratie van het schip Dorp Grouw is het hoofddoel om deelnemers een kans te bieden om weer aan het arbeidsproces deel te nemen met als doel door te stromen naar een betaalde baan. In het project wordt nauw samengewerkt met bedrijven, onderwijs en uitzendbureaus. Interesse in techniek is al voldoende om te kunnen instromen! Werkzaamheden De werkzaamheden aan het schip kunnen grofweg ingedeeld worden in ruim een jaar ijzerwerk (start 1 november 2015) en daarna een jaar houtwerk. De werkzaamheden houden in: - Sloopwerkzaamheden - Opbouwwerkzaamheden - Interieur - Houtwerkzaamheden - Tuigage - Schilderwerkzaamheden Het aantrekkelijke aanbod U doet werkervaring in een branche met perspectief op de arbeidsmarkt. U krijgt de gelegenheid een cursus te volgen die relevant is voor de branche Na of zelfs al tijdens de werkervaringsperiode (maximaal 3-6 maanden) kunt u door de betrokken uitzendbureaus worden doorgeplaatst naar een betaalde baan. Bij gelijkblijvende omstandigheden, loopt uw uitkering gewoon door. Aanmelden voor uiterlijk 23 oktober a.s.! Graag aanmelden (bij voorkeur) via van uw werkconsulent met CV of telefonisch bij uw werkconsulent. Met vriendelijke groeten, Jenna Bottema, accountmanager werkgeversteam De Wâlden tel: (zonder netnummer)

3 McDonald`s floormanager(s) in opleiding Omschrijving bedrijf Bij McDonald`s vinden we dat werk vooral leuk moet zijn. Je werkt dan ook in een hecht team van enthousiaste mensen, met een diversiteit aan achtergronden en culturen. Onze goede werksfeer zorgt dat zelfs de meest hectische werkdag plezierig verloopt. Functie eisen Minimaal MBO niveau 4 hebben afgerond, flexibel en gemotiveerd zijn. Bij McDonald's Leeuwarden werken op dit moment 93 medewerkers en in ons McDonald's Restaurant te Goutum op dit moment 98 medewerkers. De werktijden zijn onderverdeeld in shiften van 8 uur. De eerste medewerkers beginnen om 7 uur 's ochtends en de laatste medewerkers vertrekken om 2 uur 's nachts. Het managementteam van Goutum bestaat uit 6 managementleden en twee managementleden in opleiding. Het managementteam van Leeuwarden bestaat uit 5 managementleden en drie managementleden in opleiding. Elke manager begint bij de basis: dus eerst leert hij of zij de vaardigheden op alle stations binnen onze bedrijven. Overig De werktijden zijn onderverdeeld in shiften van 8 uur. De eerste medewerkers beginnen om 7 uur 's ochtends en de laatste medewerkers vertrekken om 2 uur 's nachts. Een fulltime baan betekent 38 uur per week. Qua beloning houden wij ons aan de Horeca CAO. Reageren: zo snel mogelijk

4 Adviseur/accountant MKB M/V (WBS Vacaturenummer: ) Voor een uitzendbureau zijn wij op zoek naar een ervaren, ondernemende accountant/adviseur MKB. Als accountant/mkb adviseur is jouw vakinhoudelijke inbreng van grote waarde. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en bent breed georiënteerd. Als ervaren accountant/adviseur MKB weet je te signaleren en adviseren aan relaties in het MKB. Als adviseur moet de hoofdlijnen van de administratie van je klant kennen en weten. Je signaleert ontbrekende stukken, vergelijkingen van cijfers, zoekt redenen van wijzigingen, je geeft advies op fiscaal gebied, subsidies en investeringen. Uiteraard laat je ook regelmatig je gezicht zien bij je klanten op locatie. Tevens ben je als accountant/mkb adviseur: verantwoordelijk voor samenstel en reviewwerkzaamheden. Op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Verantwoordelijk voor je bestaande netwerken en voert je werkzaamheden naar volle tevredenheid uit van je klant. Verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen voor MKB ondernemers. Verantwoordelijk voor het opstellen van aangiften van inkomensbelasting en vennootschapsbelasting. Verantwoordelijk voor het adviseren van MKB ondernemers op fiscaal- en bedrijfskundig gebied. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Minimaal 32 uur per week, bij voorkeur 40 uur per week. Plaats: HEERENVEEN HBO opleiding richting accountancy of vergelijkbare opleiding (MBA/SPD). Aangevuld met praktijkdiploma boekhouden en fiscaal adviseur. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kunnen werken met boekhoudsoftware, MS office, rapportgenerator, aangiftesoftware (Wieks, King, Snelstart)

5 Allround machineoperator M/V (WBS Vacaturenummer: ) Een uitzendbureau is voor een opdrachtgever op zoek naar een allround machineoperator. Als allround machineoperator ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf houden en onderhouden van bedrijfsinstallaties, het bijhouden van de administratie en het vervangen van de leidinggevende bij afwezigheid. N.V.T. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per week. Plaats: HEERENVEEN MBO-4, Landbouw, natuur en milieu Een afgeronde opleiding niveau 4 richting landbouw of voedingsmiddelentechnologie. Je hebt enige kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, proces beheersing en bedrijfsautomatisering. Je hebt affiniteit met de visteelt en ervaring met visverwerking.

6 Beveiligers M/V (WBS Vacaturenummer: ) Uitzendbureau Quick zoekt voor een opdrachtgever in de beveiligingsbranche, beveiligers voor publieksevenementen, feestjes en speciale evenementen. Voor diverse lopende en komende opdrachten zijn er vacatures voor beveiligers (40 personen gezocht), toezichthouders, algemeen (service) medewerkers, brandwachten, Boa s en verkeersregelaars. Zo is er een vacature voor 24 toezichthouders en/of beveiligers vanaf 6 oktober tot en met maart 2016 voor een opdracht in Almere (24/7 bezetting) en is er per direct ruimte voor 7 beveiligers voor een langdurige opdracht in Leeuwarden. Kandidaten stromen na een kennismaking-, intake-en sollicitatiegesprek in de pool van beveiligers of toezichthouders en worden vervolgens benaderd door de afdeling planning waarbij met de kandidaten de mogelijke inzet qua planning geïnventariseerd wordt. Beveiligers: In bezit MBO-2 diploma beveiliger of een ander relevant certificaat of diploma, Representatief, communicatief en standvastig, In bezit van eigen vervoer is een pre (geen must),bereid om op alle dagen alle diensten te kunnen werken, Bereid om ook op oproep-/ad hoc basis en bij calamiteiten ingezet te worden, Bereid om ook buiten de regio (Fryslân) te werken. Toezichthouders: Geen diploma vereist, affiniteit en/of ervaring in de (evenementen)beveiliging wel. Representatief, communicatief en standvastig, In bezit van eigen vervoer is een pre (geen must),bereid om op alle dagen alle diensten te kunnen werken, Bereid om ook op oproep-/ad hoc basis en bij calamiteiten ingezet te worden, Bereid om ook buiten de regio (Fryslân) te werken. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroep 50+. Zij worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Een basis loon volgens de CAO Metaal en Techniek. Plaats: STIENS In bezit MBO-2 diploma beveiliger of een ander relevant certificaat of diploma, representatief, communicatief en standvastig, in bezit van eigen vervoer is een pre (geen must), bereid om op alle dagen alle diensten te kunnen werken, zie verder hierboven.

7 Bouwvakhulp m/v (WBS Vacaturenummer: ) Een metselbedrijf uit de Friese Wâlden zoekt een bouwvakhulp voor het assisteren van de metselaars. Daarnaast houd je de bouwplaats opgeruimd. De werkgever stelt deze vacature open voor degene die van aanpakken weet met een Wajong-uitkering. Het metselbedrijf heeft meerdere projecten, groot en klein. Over enkele weken heeft men volop werk in de hoek van Dokkum. Dus woon je in de buurt, en als je leergierig bent wil de werkgever je ook wel het vak leren. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Eerste werkdag en werktijden in overleg met de werkgever. Plaats: DAMWALD MBO-2

8 Commercieel talent Omschrijving bedrijf Met een grote passie voor zeevruchten, is EuroFoodLink opgericht als uw directe verbinding met zeevruchten inkoop uit de hele wereld. Zij verkopen bevroren zeevruchten aan leveranciers in Nederland en Europa Werkzaamheden - Backoffice werkzaamheden - Maken van offertes - Volgen van het offertetraject van A-Z - (Financiële) administratie Functie eisen/kenmerken Liefst HBO Commerciële Economie of BE maar in ieder geval MBO 4 werk- en denkniveau Communicatief Vaardig Zelfstandig Meedenkend en ruimdenkend Engels kunnen spreken Eventueel bereid zijn om te reizen (in de toekomst) Overig Commercieel medewerker binnendienst, de eerste periode meelopend met Patrick, daarna zelf, leergierig, minimaal vaardig in Engels, dit is wel afhankelijk van land. Medewerker krijgt dan een paar landen zelf. Extravert persoon, doorzetter, horeca achtergrond zou goed passen. Reageren: zo snel mogelijk

9 Ervaren assistent accountant (WBS Vacaturenummer: ) Omschrijving bedrijf Een accountantskantoor in Sneek. Functie eisen Een accountantskantoor in Sneek zoekt een enthousiaste assistent accountant met ervaring. Inboeken/inlezen van boekbestanden, samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften. Kandidaat moet beschikken over MBO-4, Handel en administratie. MBO met werkervaring of HBO met iets minder werkervaring. Affiniteit met geautomatiseerde systemen. Full-time beschikbaar maar part-time is bespreekbaar. Ervaring met zaken als in functie-omschrijving staat vermeld. Reageren: zo snel mogelijk

10 Fitness instructeur A/B M/V (WBS Vacaturenummer: ) Voor een sportschool in Oentsjerk zijn we op zoek naar een fitnesstrainer A/B voor in eerste instantie de woensdagavond eventueel uit te breiden naar de zaterdag (6-12 uren per week). De werkgever (FMT Sport) staat ook open voor instructeurs die over andere specialiteiten beschikken die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de sportschool.naast een fitnessinstructeur is de werkgever ook nog op zoek naar een groepslesinstructeur in eerste instantie ook voor de woensdagavond voor HIIT, Bootcamp en TRX, de omvang van dit dienstverband bedraagt 2-3 uren per avond, in eerste instantie 1 avond per week.als u reageert, graag aangeven of u reageert op de fucntie van fitnessinstructeur of op de functie van groepslesinstructeur, of een combinatie van beide. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor 6-12 uur per week. U bent op heel korte termijn beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u reageren door uw CV en een korte motivatie te sturen naar uw werkconsulent. Plaats: OENTSJERK Een flexibele instelling en een goede motivatie en inzet zijn belangrijk. Natuurlijk heb je de juiste diploma's om in een sportschool te werken. Een combinatie met de functie van groepslesinstructeur (en dus meerdere uren werken) behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur je cv + motivatie z.s.m. naar je werkconsulent

11 Log. medew./werkvoorbereider M/V (WBS Vacaturenummer: ) Voor een metaalbedrijf zoeken we een "spin in het web", een verbindende schakel tussen klant, verkoop en productie. Taken: orders inboeken, order gegevens completeren, telefoon en balie, materiaal in ontvangst nemen, controleren en beheren, ondersteunen bij calculatie, contact klanten en leveranciers. *Orderbevestiging maken aan de hand ontvangen gegevens van verkoop* Orderbonen t.b.v. de productie maken* Orders gereed melden en facturatie klaar maken* Achterhalen ontbrekende ordergegevens ( intern/extern) *Signaleren inkoop behoefte en in overleg afroepen van inkooporders *Materiaal ontvangst en ingangscontrole organiseren samen met de terreinmedewerker. *Ontvangsten matchen met de lopende opdrachten en administratief verwerken*beheer ontvangen en gereedstaande producten (i.s.m. terrein medewerker).*klantcontact m.b.t. aanleveringen, afleveringen, ontbrekende gegevens of materialen*ondersteunen verkoop bij calculatiewerkzaamheden c.q. prijsafgifte voor standaard prijzen*eerste aanspreekpunt voor balie en telefoon. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroep 56+. Zij worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Plaats: DRACHTEN U heeft een proactieve instelling en kan zeer goed schakelen tussen organiserende en administratieve taken. Word & Excel. Verantwoordelijkheden: Compleet maken van ordergegevens t.b.v. productie/ planning/factuur. Knelpunten herkennen, oplossen en/of communiceren. Spin in het web van orderstroom.

12 Loodgieter m/v (WBS Vacaturenummer: ) Servicemonteur reparaties Als allround servicemonteur (38 u) met ervaring als loodgieter ben je in staat om alle voorkomende reparaties aan het riool in en buiten de woning te verhelpen. Je bent fit, flexibel, denkt in oplossingen en bent in staat om met klanten en opdrachtgever af te stemmen. Vanwege overleg met klanten en opdrachtgevers vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je beschikt over technisch inzicht, heb je tenminste vijf jaar aantoonbare werkervaring en kun je goed zelfstandig werken. Je bent enthousiast en klantgericht, toont initiatief en hebt goede omgangsvormen Je hebt loodgieterservaring met zowel binnen- als buitenriolering en je bent in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur B/E). Je bent flexibel ingesteld; zeker geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Leeuwarden en omgeving. Ervaring met een graafmachine is een pre. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroep 50+. Zij worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Een basis loon volgens de CAO Metaal en Techniek. Plaats: STIENS MBO-4, Techniek en productie, Installatietechniek opgeleid in VMBO kader installatie / civiele techniek, installatiewezen- en/of civiele techniek op mbo niveau.

13 Medewerker informatiecentrum M/V (WBS Vacaturenummer: ) Deze functie wordt aangeboden in het kader van het project stimulering jeugdwerkgelegenheid. Dit betekent dat dit een werkplek is voor een werkzoekende t/m 27 jaar voor maximaal een jaar. I.v.m. de Culturele hoofdstad werk je als gastvrouw/heer in de blokhuispoort. o.a. gesprekken voeren met mensen. N.V.T. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor uur per week. Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Deze vacature past in het door de regering ingesteld Actieplan Jeugdwerkloosheid en is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar. Plaats: LEEUWARDEN Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent gemotiveerd en je werkt nauwkeurig. Je bent klantgericht en bij voorkeur beheers je de Friese taal. Communicatief sterk. Je durft initiatief te tonen.

14 Metselaars m/v (WBS Vacaturenummer: ) Een metselbedrijf uit de Friese Wâlden dat kwaliteit voorop stelt zoekt zowel ervaren vaklieden als onervaren aanpakkers die het vak willen leren. Je hebt in ieder geval passie voor het vak en je bent gemotiveerdheid om aan de slag te gaan. Salaris conform Bouw CAO. 1-ste werkdag in overleg. Het metselbedrijf heeft meerdere projecten, groot en klein. Over enkele weken heeft men volop werk in de hoek van Dokkum. Voor degenen die het niet erg vinden om van huis te zijn heeft de werkgever ook werk op Vlieland en in België. En voor degenen die het vak willen leren, wil deze werkgever on-the-job opleiden. Het betreft een tijdelijk/ mogelijk vast dienstverband voor uur per week. Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. En deze vacature past in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroep 50+ Plaats: DAMWALD VMBO Collegiaal, je gaat voor kwaliteit. Je werkt netjes en wanneer nodig maak je de klus af.

15 Polyester bewerker M/V (WBS Vacaturenummer: ) Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van polyester productdelen, zowel in de wikkel als de hand lamineer techniek. Het proces rondom het vervaardigen van polyester productdelen is semi geautomatiseerd en gebeurt met name in serie of volgens projecttekening. N.V.T. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per week. Plaats: HEERENVEEN VMBO, Techniek en productie Minimaal VMBO werk- en denkniveau en een afgeronde VMBO techniek opleiding. Enige technische ervaring en kennis, opgedaan door opleiding, stage of werkervaring. Je kunt zelfstandig tekening lezen en vanaf tekening werken. Bereidheid om in ploegendienst te werken en bereid intern opgeleid te worden.

16 Teamleider project en productie M/V (WBS Vacaturenummer: ) Als teamleider project en productie (polyester) plan je gezamenlijk met de projectleiding de algemene projecten en productieplanning in. Je stuurt als teamleider een groep buitendienst monteurs aan en je werkt op locatie regelmatig mee met de polyester en montage werkzaamheden. Je bent als teamleider het aanspreekpunt voor zowel de interne- als externe klant. Als je als teamleider op locatie werkzaam bent, dan ben je verantwoordelijk voor de totale silo- of tankplaatsing en/of onderhoud. Je houdt toezicht en controle op de voortgang van de werkzaamheden zodat voldaan wordt aan de eisen die aan het werk gesteld worden op het gebied van tijd, kwaliteit, veiligheid en kosten. Je geeft als teamleider functioneel leiding aan onderaannemers om ervoor te zorgen dat alle uit te voeren werkzaamheden conform de vereisten worden uitgevoerd. Daarnaast voer je zowel nationaal als internationaal werkzaamheden uit, dit betekent dat je ook rekening moet houden dat je regelmatig elders aan het overnachten bent. Aanvullende eisen: Goede communicatieve vaardigheden. Geen last van hoogtevrees. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Bereid om een opleiding te gaan volgen. Het betreft een uitzendcontract dienstverband voor uur per week. Plaats: HEERENVEEN Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaren met de Duitse en Engelse taal. Minimaal een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur WTB. Je beschikt als teamleider over aantoonbare ervaring met leidinggeven en plannen en organiseren.

17 Trainee Traject uitzendbranche M/V (WBS Vacaturenummer: ) Een uitzendorganisatie in Friesland biedt een opleidingstraject aan (binnen de eigen organisatie) tot Junior Intercedent. Dit is bedoeld voor de doelgroep Wajong. Er is ruimte voor twee nieuwe collega's. Dit uitzendbureau heeft al goede ervaringen opgedaan dit opleidingsprogramma. Zij willen graag ook in Friesland twee kandidaten deze mogelijkheid bieden. In de praktijk werk je mee op kantoor: je helpt de intercedenten bij het vervullen van de vacatures die bij hen in behandeling zijn. Je selecteert Cv s uit het systeem, houdt zaken bij in het computersysteem, enz. Na verloop van tijd verzorg je de intake van werkzoekenden, bel je actief kandidaten en wie weet zul je t.z.t. zelfstandig enkele vacatures invullen. Dit traject zal de kandidaat uiteindelijk moeten resulteren in een reguliere baan. De werkgever biedt goede begeleiding, structuur en regelmaat in een omgeving die vaak als hectisch wordt omschreven. Het betreft een werkervaringstraject voor uur per week. Het betreft een opleidingstraject/werkervaringstraject. Het aantal uren wordt aangepast aan de kandidaat. Plaats: DRACHTEN MBO niveau of hoger - Jouw motivatie is het allerbelangrijkste.- Jouw opleidingsniveau: MBO.- Je bent leergierig en hebt zin om het vak te leren binnen de uitzendbranche.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 20 NOVEMBER 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal interessante vacatures. Vacature Rigger/ aanpikker van last Leerling monteur/ fitter Opperman metselaar Medewerker bandenbeheer Bouwopruimer/ Heftruckchauffeur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker Over Prick & Van Houtum notarissen Prick & Van Houtum notarissen is een modern en professioneel kantoor dat gevestigd is aan de rand van het centrum van Zevenaar. Wij staan voor onafhankelijk juridisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 24 SEPTEMBER 2015. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. In deze editie van de nieuwsbrief een aantal nieuwe vacatures vanuit team Werk. Vacatures van deze week Verkooptijger/ bedrijfsleider juwelier Pakketcoach Overstapcoach Callcenter medewerker outbound Schoonmaker

Nadere informatie

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Vacature: Showroom manager

Vacature: Showroom manager Vacature: Showroom manager Functienaam Showroom manager Soort Permanent Jij bent die Showroommanager die wij zoeken (m/v): Ben jij een manager die commercieel, creatief en communicatief sterk is. Niet

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken.

Betonboorder. Uren: Fulltime; Werktijden zoals gebruikelijk in de bouw. Een klus kan een paar uur duren of een paar weken. Betonboorder Als Betonboorder boor je gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaag je in wanden, maak je sleuven en plaats je ankers. Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Omdat

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Vacature: Meubelbezorgers (2x)

Vacature: Meubelbezorgers (2x) Vacature: Meubelbezorgers (2x) Functienaam Meubelbezorgers (2x) Soort Permanent Wij zoeken twee handige kandidaten voor een meubelzaak die het leuk vinden om fysiek bezig te zijn in een afwisselende functie

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Medewerker evenementenorganisatie

Medewerker evenementenorganisatie Medewerker evenementenorganisatie Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

Medewerker personeel en arbeid

Medewerker personeel en arbeid Medewerker personeel en arbeid Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze

Nadere informatie

Frontdesk manager. Locatie: Oss

Frontdesk manager. Locatie: Oss Frontdesk manager Omschrijving: De werkzaamheden bestaan uit: Het opnemen van de telefoon, factureren, licht administratief werk. Daarnaast wordt er verwacht dat je aftersales verricht. Dit betekent dat

Nadere informatie

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4

Overzicht vacatures REGIO APELDOORN. BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4. Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Versie: 9-9-2015 1 Overzicht vacatures REGIO APELDOORN BBL Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 Gezocht: Leerling ICT-beheerder BBL niveau 4 BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK JUNI 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures Pluimveevanger Bezorger wijnhandel Medewerker tegelcentrum Medewerker klantencontactcentrum En verder Inloopspreekuur Wurkz

Nadere informatie

After-market Manager m/v

After-market Manager m/v provincies Groningen en Drenthe ontstaan. Per 1 januari 2017 is, door de samenvoeging met Greve, GroeNoord uitgebreid met vestigingen in de provincies Friesland en Flevoland. Wij bedienen onze klanten

Nadere informatie

Commerciële Dienstverlening

Commerciële Dienstverlening School voor Commerciële Dienstverlening Commerciële Dienstverlening Junior Accountmanager Intercedent Medewerker Marketing en Communicatie Commercieel Medewerker School voor Commerciële Dienstverlening

Nadere informatie

Talentenkrant GIFTCARD BBL. Voorwoord. Zet in op talent! 3.000. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015

Talentenkrant GIFTCARD BBL. Voorwoord. Zet in op talent! 3.000. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015 Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 4 I jaargang 2015 Voorwoord Beste ondernemer, U ziet een extra uitgave van de digitale Talentenkrant van de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en UWV in het kader van de

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 25 19 juni t/m 23 juni 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water

Overzicht vacatures APELDOORN. Heb je belangstelling neem dan contact op met Andy Ott. een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Versie: 7-7-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN een praktijkgericht opleiding tot monteur Infra Gas- en Water Gezocht: Voor een opdrachtgever is Globen opzoek naar kandidaten die een praktijkgerichte

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Medewerker personeel en arbeid

MBO-beroep in beeld. Medewerker personeel en arbeid MBO-beroep in beeld Medewerker personeel en arbeid mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0

NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 NIEUWSBRIEF WERKBOULEVARD 2.0 Beste leden en HRM-ers, In deze nieuwsbrief attenderen wij u op een aantal interessante vacatures en kandidaten. Het volledige overzicht van de openstaande vacatures en beschikbare

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 30 24 juli t/m 28 juli 2017 Benader de contactpersoon voor

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4

Overzicht vacatures APELDOORN. BBL Bediening M/V niveau 2-4 Versie: 18-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Bediening M/V niveau 2-4 Gezocht: Voor een hotel in Beekbergen, zijn we op zoek naar een BBL leerling bediening niveau 2-4. Een sfeervolle ontvangst

Nadere informatie

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer)

Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Medewerker bediening M/V (parttime) ( t Goude Hooft, Volle Maan, Gina en de nieuw te openen horecagelegenheid in Zoetermeer) Algemene informatie: overige bedrijven van Big Horeca, zijn wij op zoek naar

Nadere informatie

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers.

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van directie. DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst Commercieel medewerker binnendienst Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij.

Nadere informatie

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures.

Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over vacatures. 1 Op zoek naar werk KleurRijker Deze module gaat over Op zoek naar werk. Je kunt zoeken naar werk dat bij je past. Je kunt praten met een medewerker van een uitzendbureau. Je kunt informatie vragen over

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 MBO-beroep in beeld Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Mbo-beroep in beeld Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl.

Geïnteresseerd? in deze boeiende opleiding, dan kun je solliciteren door je cv en sollicitatiebrief te mailen naar y.jansen@apeldoorn.nl. Versie: 11-8-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL-opleiding Printmedia Finishing niveau 3 Gezocht: Voor een Grafische onderneming zoeken wij naar jonge, enthousiaste mensen die opgeleid willen worden

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Franchise informatie Quickmediator

Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie van Quickmediator Mediator Het beroep mediator is een vrij beroep, omdat iedereen zich zonder enige kennis of opleiding mediator mag noemen. 1 Velen

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT

Medewerker beheer ICT Medewerker beheer ICT Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen

ik ga voor de academie voor economie en ondernemen ik ga voor de academie voor economie en ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan een commercieel medewerker bij een bank, een juridisch medewerker bij een gemeente of een marketingmedewerker.

Nadere informatie

CP1. op zoek naar werk

CP1. op zoek naar werk CP1 op zoek naar werk Als u in Nederland op zoek gaat naar werk, kunt u zich inschrijven bij het CWI of een uitzendbureau. Bedrijven die vacatures hebben, geven dat door aan het CWI of uitzendbureau. Ook

Nadere informatie

Denk Breed. Inhuren van SW-medewerkers Veelgestelde vragen

Denk Breed. Inhuren van SW-medewerkers Veelgestelde vragen Denk Breed Inhuren van SW-medewerkers Veelgestelde vragen Mensen met iets kunnen een organisatie verrijken. Deze mensen kunt u inhuren via Breed. Dit kan via individuele detachering of groepsdetachering.

Nadere informatie

Vakantiewerkonderzoek 2014 FNV Jong

Vakantiewerkonderzoek 2014 FNV Jong Vakantiewerkonderzoek 2014 FNV Jong Leon Pouwels 11 juni 2014 Achtergrond Achtergrond 2 Achtergrond - onderzoeksopzet Doelstelling Steekproef Methode De doelstelling van dit onderzoek is het verkrijgen

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

ik ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen

ik ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen ga jn mi n ka l wi t wa t wa en zi et g at we we La n ge ei ga voor de School voor Economie en Ondernemen Academie voor Economie en Ondernemen Een secretaresse voert natuurlijk heel ander werk uit dan

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Vacatures. Functie theateragent m/v

Vacatures. Functie theateragent m/v Functie theateragent m/v Naar aanleiding van aanvragen van prospectus en/of klanten en relaties (veelal telefonische) of via actieve acquisitie, begeleid je de aanvraag van offerte tot uitvoer. Actief

Nadere informatie

Marketing medewerker

Marketing medewerker Marketing medewerker Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie

PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie PROVINCIE DRENTHE vacaturetekst uit pilot functiecreatie De medewerker Monitoring verkeergegevens bij team Verkeer & Vervoer verwerkt de opgeslagen verkeersmetingen in Excel, met behulp van vooraf geprogrammeerde

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP Inhoudsopgave 1 STC Group 3 De organisatie 3 2 Lid Raad van Toezicht 4 Algemeen profiel 4 Specifieke profieleisen 4 3 Procedure 5 Planning 5 Aanvullende informatie

Nadere informatie

WSPR Jong 11 januari

WSPR Jong 11 januari WSPR Jong 11 januari 2017 Jongerenaandeslag@lerenenwerken.nl WSPR Jong - spelregels Werkgevers Servicepunt Rotterdam Jong Om het aanleveren van kandidaten zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij

Nadere informatie

Overstapberoepen UWV december 2018

Overstapberoepen UWV december 2018 Overstapberoepen UWV december 2018 Receptionist Beveiliger Servicedeskmedewerker ICT Tandartsassistent Receptionist hotel Secretariaatsmedewerker Intercedent Juridisch medewerker Assistent inkoper Klantcontactmedewerker

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

November 2013. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN November 2013 Vacaturekrant UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 > Profiel >WS.2015/MW/16.088 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Projectmanager

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood

Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Vacature: Participatie plaatsen - Robin Hood Functienaam Participatie plaatsen - Robin Hood Soort Permanent Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,

Nadere informatie

Handleiding Sollicitatiebrief

Handleiding Sollicitatiebrief Handleiding Sollicitatiebrief 1. De gerichte sollicitatiebrief Met een gerichte sollicitatiebrief reageer je op een advertentie waarin een werkgever een vacature vermeldt. Voorafgaand aan het schrijven

Nadere informatie

Aan de slag met EVC en ESF 26 november 2009

Aan de slag met EVC en ESF 26 november 2009 Aan de slag met EVC en ESF 26 november 2009 Did you know? Wat zien we in de film? Informatie versnelling Scenario denken Grote plek voor internet en informatica Technische vooruitgang Leren in informele

Nadere informatie

roe in-situatie Deelnemers Stage Nieuwe Stijl LEIDEN Actieplan jeugdwerkloosheid Jongeren op de Arbeidsmarkt Stageplek Gemeente Alphen aan den Rijn

roe in-situatie Deelnemers Stage Nieuwe Stijl LEIDEN Actieplan jeugdwerkloosheid Jongeren op de Arbeidsmarkt Stageplek Gemeente Alphen aan den Rijn Deelnemers Stage Nieuwe Stijl Stageplek Gemeente Alphen aan den Rijn 'SNS heeft me uit de uitkering gehouden en heeft een einde gemaakt aan het deprimerende bankzitten. Dat het uiteindelijk ook heeft geleid

Nadere informatie

Beroepspraktijkvorming op de werkvloer

Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Compact kwalificatiedossier Fashion management Junior productmanager fashion - niveau 4 Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Compact kwalificatiedossier Fashion

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

SarCoSan Bezoekadres

SarCoSan Bezoekadres andidaten Je bent net afgestudeerd, op zoek naar ander werk, werkloos of je hebt een uitkering. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of je wilt ondernemer worden. Ontmoet dan nu je nieuwe werkgever.

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

HANDEL EN COMMERCIE 2018/2019

HANDEL EN COMMERCIE 2018/2019 novacollege.nl/handelcommercie Commercieel medewerker Detailhandel Intercedent Interieuradvies Internationale handel Junior accountmanager Mode handel HANDEL EN COMMERCIE 2018/2019 Op de basisschool wist

Nadere informatie

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 21 22 t/m 26 mei 2017 Benader de contactpersoon voor meer

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Medewerker sociale zekerheid mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Medewerker sociale zekerheid mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent u praktijkopleider,

Nadere informatie

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Over Schouten Zekerheid Schouten Zekerheid is al sinds 1953 onafhankelijk makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen

Zeg JA! tegen Envilla. 19 oktober 2010. Envilla Wagenborgen Zeg JA! tegen Envilla 19 oktober 2010 Envilla Wagenborgen Envilla Wagenborgen In Wagenborgen is de bouw van projecthotel Envilla in volle gang. Het hotel zal werknemers onderdak bieden, die druk zijn met

Nadere informatie

Contactcenter teamleider

Contactcenter teamleider Contactcenter teamleider Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Coördinator Beveiliging

Coördinator Beveiliging Coördinator Beveiliging Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3

MBO-beroep in beeld. Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 MBO-beroep in beeld Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

Ingekomen stuk D5. Datum uw brief N.v.t.

Ingekomen stuk D5. Datum uw brief N.v.t. Directie Inwoners Beleid & Realisatie Beleidsontwikkeling Ingekomen stuk D5 Aan de gemeenteraad van Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon (024) 329 90 00 Telefax (024) 329 29 81 E-mail

Nadere informatie

Vacature krant week 49

Vacature krant week 49 Vacature krant week 49 Werkervaringsplek bloemenwinkel M/V WBS Vacaturenummer: 5892716 Doelgroep Werkervaringsplek is bedoeld voor kandidaten die werkervaring (met behoud van uitkering) op willen doen

Nadere informatie

Talentenkrant. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 1 I jaargang 2014

Talentenkrant. Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 1 I jaargang 2014 Actieplan Jeugdwerkloosheid Nummer 1 I jaargang 2014 De gemeente Emmen maakt zich hard om iedereen aan het werk te krijgen. En onder iedereen vallen zeer zeker de vele gemotiveerde jongeren die in onze

Nadere informatie

üriigr Installer in de omgeving van Rotterdam lnstallatietechnïeklwtb 1 Rotterdam-Roosendaal-Bergen op Zoom 1 40 uur

üriigr Installer in de omgeving van Rotterdam lnstallatietechnïeklwtb 1 Rotterdam-Roosendaal-Bergen op Zoom 1 40 uur Installer in de omgeving van Rotterdam lnstallatietechnïeklwtb 1 Rotterdam-Roosendaal-Bergen op Zoom 1 40 uur Hou je van techniek en lever je kwaliteit? Wil je aan de slag met hoogwaardige installaties

Nadere informatie

(Junior) accountmanager

(Junior) accountmanager (Junior) accountmanager Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Commercieel Medewerker

Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure. Commercieel Medewerker Informatie opleidingsstandaard voor de EVC procedure Commercieel Medewerker Kwalificatie: Commercieel medewerker binnendienst Crebonummer: 90111 Niveau : 3 Geldig vanaf: 1 augustus 2012 Deel A: Beeld van

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie