4 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR SUCCES EN GELUK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR SUCCES EN GELUK"

Transcriptie

1 4 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR SUCCES EN GELUK PROFITEER VAN JE PERSOONLIJKE WINDRICHTINGEN EN VERBETER WELVAART RELATIES LOOPBAAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING GEZONDHEID EEN EENVOUDIGE FORMULE DIE JE LEVEN KAN VERBETEREN!

2 Inhoudsopgave Introductie 3 - Hoe kunnen windrichtingen ons beïnvloeden? - Alles wat je nodig hebt Wat je moet doen 4 - Uitleg Stap-voor-stap instructies 5 - Uitzonderingen Overzicht van persoonlijke windrichtingen 6 - De gelukkige en ongelukkige richtingen De betekenis van de verschillende richtingen 7 - De gelukkige windrichtingen Welvaart Gezondheid Liefde Persoonlijke groei - De ongelukkige windrichtingen 7/8 Ongelukjes 5 Yin energieën 6 Kwellingen Totaal Verlies De volgende stap 8 Over de schrijfster 9 - Achtergrond en contact

3 4 eenvoudige stappen naar Succes en Geluk Profiteer van je persoonlijke windrichtingen... Introductie Deze gids is bedoelt je succes en geluk met hulp van een makkelijk te implementeren Feng Shui regel; Kiezen van de juiste windrichting om te slapen en te zitten! Dat kan helpen bij het verbeteren van je relatie- en liefdesgeluk, je succes in beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling zoals je financiële situatie en gezondheid. Als een van de volgende vragen op jouw situatie van toepassing is, dan kun je het uitproberen! Voel je je ooit vastzitten in een situatie? Geld glijdt door je vingers weg of je kunt niet concentreren als je studeert of werkt? Misschien praten mensen achter je rug om en er is veel roddel en achterklap op de werkvloer? Onderhandelingen gaan niet zoals je wenst? Heb je problemen met relaties of ben je zelfs op zoek naar een partner? Of heb je slaap problemen die je gezondheid beïnvloeden? Dit alles kan het resultaat zijn van zitten of slapen in de verkeerde windrichting! Hoe kan een windrichting ons beïnvloeden? Alle acht windrichtingen (kardinaal en subkardinaal) staan voor en ander aspect van het leven en brengen ons positieve- of negatieve energieën (Chi) die ons steunen of ook belemmeren. Er zijn persoonlijke windrichtingen die goed zijn voor relaties en liefde, terwijl andere windrichtingen gezondheid, welvaart en persoonlijke groei bevorderen. Het toepassen van een eenvoudige formule om je persoonlijke zit- en slaaprichtingen te bepalen verbetert je leven en maakt dat de acties die je uitvoert succesvoller zijn. Ontdek hoe je een gelukkiger leven kunt creëren en hoe je meer succes kunt krijgen! Alles wat je nodig hebt is: een betrouwbare kompas de formule om je richtingen te kunnen berekenen Het is makkelijk! Lees verder en leer hoe je verschillende levensaspecten kunt verbeteren met het maken van een keuze van de juiste richting voor slapen of zitten. Je kunt de kennis thuis of op kantoor toepassen zonder decoratie of meubels uit te moeten wisselen. Probeer het en voel zelf het effect van deze kleine aanpassingen. Het is eenvoudig, snel en je kunt de verschillen binnenkort al ervaren.

4 Wat moet je doen: Allereerst bereken je je persoonlijke Kua nummer. Dit is de sleutel naar je gelukkige en ongelukkige windrichtingen. Ik leg de betekenis van het "Kua nummer" later in de tekst uit, maar eerst wil ik uitleggen hoe je de kennis kunt toepassen; zodat je begrijpt hoe makkelijk het is! Nadat je jouw Kua nummer hebt berekend kan je nakijken welke richtingen goed zijn voor jou (zie de tabel hieronder). Als je op zoek bent naar verbetering in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling, moet je ervoor zorgen naar de richting te kijken die dit aspect steunt. Je stoel en lichaam dienen namelijk naar deze richting gedraaid te zijn. Op zoek naar meer liefde? Kies je persoonlijke liefdesrichting als kijkrichting enz. Hetzelfde principe pas je toe voor het slapen: slaap met je hoofd wijzend naar de richting waarvan je wilt profiteren. Deze heel eenvoudige, maar toch heel krachtige Feng Shui formule helpt je problemen op te lossen en je gelukspotentieel te verhogen! Uitleg kijk- en slaaprichting Kijkrichting is de richting waarnaar je kijkt als je in een stoel, op een bank of aan tafel of aan bureau zit. Slaaprichting is de richting waarnaar je hoofd wijst bij het liggen om te slapen of rusten. Hoe lees je een kompas leest Plaats of houd de kompas voor je (bijvoorbeeld zittend aan tafel) zodat de naald op Noord komt te staan zoals op je kompas aangegeven. Daarna lees je de richting waarnaar je kijkt - dat is je kijkrichting. Slaaprichting: Sta in het midden van je slaapkamer kijkend naar het hoofdeind van je bed. Lees de richting of dezelfde manier als boven omschreven. Je hoofd moet naar een van je goede richtingen wijzen als je gaat liggen. Voor een overzicht van je persoonlijke richtingen kijk op de volgende pagina!

5 Stap-voor-stap instructies: 1. De formule om je Kua nummer te berekenen: Tel de nummers van je geboortejaar op tot een nummer tussen 1-9 overblijft. Voorbeelden: a) Geboortedatum 15/09/ = 17, = 8 b) Geboortedatum 08/04/ = 12, = 3 Daarna moet je van het resultaat aftrekken of bijtellen zoals hieronder uitgelegd: Geboren voor 2000: Vrouwen tellen 5 bij, mannen trekken af van 10 Geboren 2000 of later: Vrouwen tellen 6 bij, mannen trekken af van 9 Voorbeelden : a) De persoon is vrouwelijk, daarom moeten er 5 bij geteld worden. Tel op tot een nummer tussen 1 en 9 over blijft = 13, = 4. Haar Kua nummer is 4. b) Een mannelijke persoon. Daarom wordt de som van 10 afgetrokken = 7. Zijn Kua nummer is Controleer de overzicht hieronder voor jouw richtingen; ze zijn afhankelijk van je Kua nummer. 3. Neem het kompas en meet je actuelw kijkrichting aan de eettafel, je stoel om te lezen of TV te kijken, je bureau en je bed. 4. Wijzig je kijk- of slaaprichting volgens je actuele situatie; afhankelijk welk aspect van je leven je wilt activeren. Uitzonderingen: 1. Het berekende Kua nummer is 5: 5 wordt 8 voor vrouwen, 2 voor mannen. 2. Je verjaardag is tussen 16 januari en 24 februari: Als je in deze periode van een jaar bent geboren, neem alsjeblieft contact met me op om je berekening volgens de Chinese Duizend-Jaar kalender te controleren. Als je voor Chinese Oud en Nieuw* bent geboren, dan wordt de berekening gebaseerd op het vorige jaar (bijvoorbeeld 1975 wordt gewijzigd in 1974 alleen voor de berekening). Dat is erg belangrijk voor juiste toepassing. * Chinese Oud en Nieuw valt op de dag van Nieuwe Maan en schuift daardoor elk jaar tussen eind januari en eind februari.

6 Overzicht van de persoonlijke richtingen per KUA nummer Alle acht kompasrichtingen staan voor een ander aspect van leven en brengen ons positieve of negatieve energieën (Chi). Terwijl sommige richtingen relaties en liefde, gezondheid, welvaart of ons persoonlijke ontwikkeling steunen, zijn er ook ongelukkige richtingen die ongeluk en schade kunnen veroorzaken. Controleer je thuissituatie om negatieve energieën te bedwingen en profiteer van je persoonlijke geluksrichtingen. # Welvaart Gezondheid Liefde Pers. groei Ongeluk 5 Yin energieen 6 Kwellingen Totaal Verlies 1 Zuidoost Oost Zuid Noord West Noordoost Noordwest Zuidwest 2 Noordoost West Noordwest Zuidwest Oost Zuidoost Zuid Noord 3 Zuid Noord Zuidoost Oost Zuidwest Noordwest Noordoost West 4 Noord Zuid Oost Zuidoost Noordwest Zuidwest West Noordoost 5 Wordt 8 voor vrouwen / 2 voor mannen 6 West Noordoost Zuidwest Noordwest Zuidoost Oost Noord Zuid 7 Noordwest Zuidwest Noordoost West Noord Zuid Zuidoost Oost 8 Zuidwest Noordwest West Noordoost Zuid Noord Oost Zuidoost 9 Oost Zuidoost Noord Zuid Noordoost West Zuidwest Noordwest Kua nummers 1, 3, 4 en 9 hebben dezelfde gunstige windrichtingen, maar voor verschillende aspecten. Ze horen alle in dezelfde groep; de Oost groep. Kua nummers 2, 6, 7 en 8 geven de voorkeur aan de tegengestelde richtingen, wat de ongunstige richtingen van een Oost groep persoon zijn. Deze Kua nummers vormen de West groep. Je Kua nummer wijzigt nooit en ook je persoonlijke gunstige- en ongunstige windrichtingen blijven voor je hele leven hetzelfde. Onthoud je gegevens goed en neem een kompas mee naar je werkplek om je kennis te implementeren.

7 De betekenis van de verschillende richtingen De gelukkige richtingen Het is goed naar de gelukkige windrichtingen te kijken of liggend met de hoofd naar de goede windrichtingen te slapen. Verder zijn alle woon- en slaapruimtes in een gedeelte van het huis in deze windrichtingen goed. Welvaart: Financieel welvaart, maar niet per se vergaren van onroerend goed of geld. Het betekend dat er regelmatig geld binnenkomt, dat kan door werk, erfenis of andere onverwachte betalingen bijv van de belastingdienst. Gezondheid: Deze richting steunt een gezond lichaam en een gezonde geest. Jonge kinderen en oudere mensen slapen het best met hun hoofd in deze richting. Liefde: Relatiegeluk met een partner, maar ook binnen familie en vriendenkring. Naar een relatie zoekend, slaap je het beste met je hoofd in deze windrichting en in een kamer die in de liefdes sector van het huis ligt. Persoonlijke ontwikkeling: Deze windrichting steunt je persoonlijke ontwikkeling; professioneel maar ook je persoonlijke-, innerlijke- en spirituele groei die het makkelijker maakt met verschillende situaties in het leven om te gaan. De ongelukkige richtingen: Vermijd naar deze richtingen te kijken of te slapen, omdat ze het gelukspotentieel verlagen en zelfs negatieve uitwerkingen op ons hebben. Het is beter je slaapkamer, werkplek of ingang van je huis niet in deze sectoren van het huis te hebben. Ongeluk(jes): Hier gebeuren vaak kleine ongelukjes: Je laat dingen vallen of snijd jezelf. Niets ernstigs maar toch vervelend. 5 Yin energieën: Staat voor yin energieën uit het verleden. Meestal zijn ze duidelijk voelbaar. Water opstellen en wierook verbranden reinigt en houdt de energie omhoog.

8 6 Kwellingen: Dit betekend dat zes soorten van ongeluk je kunnen overkomen: verlies van goede naam, gezondheid, goede vriend, familielid of partner, verlies van werk, huis, geld. Deze richting is te vermijden en remedies zijn aan te raden. Totaal Verlies: De meest ongelukkige windrichting als slechte energieën je omgeven. Als dat gebeurt kan het leiden tot verlies van alles wat je hebt en dit kan levensbedreigend zijn. Het is belangrijk te weten wat de verliesrichting en sector in een huis of woning is om dit te kunnen voorkomen. Als de voordeur in de verliessector van een huis is gesitueerd, kijk of je een ander deur kunt gebruiken of wijzig indien mogelijk de locatie van de voordeur. Als dat alles niet mogelijk is kan er met symbolische remedies gewerkt worden. Een huis of kantoor met de voordeur in een van je gunstige windrichtingen is het voordeligst! Dit is de eerste en makkelijkste stap om je geluk te verbeteren. Je kunt dit overal toepassen en een ongelooflijk verschil voelen als je eerder in de verkeerde richtingen hebt gekeken. Dingen zullen makkelijker worden, je vindt meer rust, je wint aan autoriteit en integriteit, je trekt meer liefde en financiele stabiliteit aan. Het vraagt allen een beetje tijd om - je persoonlijke Kua nummer te berekenen - op verschillende locaties je kompas te lezen - slaap- en kijkrichtingen aan te passen om het bereiken van je doelen te ondersteunen! Deze serie van energieën zijn permanent en is niet onderhevig aan de tijdelijke veranderingen van Chi. Veel succes! Pas je persoonlijke windrichtingen ook voor de aanleg van je huis of woning toe om zeker van te zijn dat de ruimtes op de meest voordelige wijze gebruikt worden! Een analyse van je Kua nummer in combinatie met je woonruimte maakt het mogelijk de negatieve invloeden te onderdrukken en tegelijkertijd kansen op geluk, vreugde en gezondheid te verhogen. Neem de volgende stap naar meer geluk en vraag een persoonlijke advies aan!

9 Over de schrijfster Britta van Arman is geboren en getogen in Duitsland. Ze is getrouwd en leeft met haar twee kinderen in het multiculturele Amsterdam. Britta begon haar loopbaan als Evenement Organisator en creëerde en managede ruimtelijke plannen wereldwijd. Na de verhuizing naar Amsterdam studeerde ze tot 2009 Binnenhuisarchitektuur en focuste zich daarna op de Feng Shui leer. Ze is meteen gestart haar natuurlijke talenten, het adviseren van ruimtelijke opzet volgens Feng Shui regels, toe te passen. Na deelname aan vele Feng Shui lezingen, heeft Britta de online Master Practitioner opleiding van Grandmaster Lillian Too, World of Feng Shui Malaysia gevolgd en integreerde de Kundalini Yoga leer voor spirituele groei in haar leven. Ze is ingeschreven voor de Master Consultant opleiding met Lady Lynn-Gerkens, World of Feng Shui and World of Cosmic Chi, Nederlands. Na meerdere jaren intensief begeleiding heeft ze haar studie met het Master examen afgerondt. Met de kennis van Feng Shui theorieën is Britta in staat de energieën (Chi) van ieder huis te synchroniseren om harmonische levensruimtes te creëeren die de persoonlijke behoeftes van haar klanten steunen. Het is haar ambitie anderen te helpen de juiste balans en harmonie tussen de natuurlijke, kosmische krachten en hun dagelijkse omgeving te vinden. Of dat in huis, tuin of kantoor is, ze kijkt naar de wetenschap van Feng Shui en hoe de elementen verschillende levensaspecten kunnen beïnvloeden. Het harmoniseren van de kosmische Chi met de aardse elementen kan onze eigen groei, carrière, relaties en zelfs gezondheid positief beïnvloeden. Met een doelgericht aanpak maakt Britta een uitgebreid advies en helpt klanten met een stapsgewijze begeleiding hun doelen te bereiken. Kontakt: Britta van Arman Living Chi Telefoon: +31 (0)

Feng Shui Tips voor een Feng Shui slaapkamer.

Feng Shui Tips voor een Feng Shui slaapkamer. Feng Shui Tips voor een Feng Shui slaapkamer. Waar let je op bij de indeling. Een uitgave van Vital Living voor kannietslapen.nl Je slaapkamer als oase van rust De slaapkamer in Feng Shui is een van de

Nadere informatie

DAMstenen 2 voor een. Voorwoord

DAMstenen 2 voor een. Voorwoord Verschijnt september 2016 DAMstenen 2 voor een gelukkig LEVEN Bewust leven, een dagelijkse bezigheid inspiraties, affirmaties en overwegingen Voorwoord Het tweede boekje is een feit. Nooit eerder had ik

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen

Inhoud. Mijn leven. ik ga verhuizen Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Plannen... 4 Hoofdstuk 2 Meubels enzo... 6 Hoofdstuk 3 Geld... 8 Hoofdstuk 4 Winkelen... 10 Hoofdstuk 5 Adreswijziging... 12 Hoofdstuk 6 De sleutel!... 14 Hoofdstuk 7 Voorbereiden...

Nadere informatie

The Magic / Rhonda Byrne

The Magic / Rhonda Byrne The Magic / Rhonda Byrne samenvatting: The Magic is gebaseerd op de Wet van de Aantrekkingskracht, een fundamentele, wetenschappelijke, universele wet, die alle energie in ons universum stuurt. Volgens

Nadere informatie

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld meer liefde 39 Oefen je met de buitenwereld meer evenwicht

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar?

Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar? Spel: Wat heb ik geleerd dit jaar? Inleiding Traditioneel staat de decembermaand in het teken van jaaroverzichten en top 100 of top 2000 lijstjes. Allemaal bedoeld om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

In Balans Annemie Mestdagh

In Balans Annemie Mestdagh In Balans Annemie Mestdagh Interview Genieten nr 152 November 2010 Tekst: Liesbeth Cooymans Fotografie: Luc Viatour Geef je woning energie met Shen Dao Op haar visitekaartje staat voetreflexologie en dat

Nadere informatie

Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur

Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur nicky beentjes Op zoek naar de liefde Je bent al een tijdje alleen of je hebt wel een partner maar wilt graag meer liefde, passie en romantiek

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Voorwoord! Wie wil ik helpen?!

Voorwoord! Wie wil ik helpen?! Voorwoord Allereerst dankjewel dat je mijn boek hebt gekocht of gekregen en dat je dit ook leest. Dit toont dat jij vooruit wil in het leven en dat je ook actiegericht bent. En actiegerichte mensen halen

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Heleen slaat het boek dicht. Vanavond komt er niets van lezen, haar gedachten dwalen steeds af.

Heleen slaat het boek dicht. Vanavond komt er niets van lezen, haar gedachten dwalen steeds af. 1 Heleen van Rijnsburg zet de wekker op halfacht. Als ze nu nog een halfuurtje leest in bed, dan krijgt ze zeven uur slaap. Dat is precies genoeg. Zes uur is te kort en acht uur is te lang. Op het nachtkastje

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Communiceren met je puber Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van jongeren van 12-18 jaar DOELSTELLINGEN Ouders zijn zich ervan bewust dat je altijd en overal communiceert Ouders wisselen ervaringen met elkaar uit over hoe de communicatie met hun pubers verloopt Ouders verwerven meer inzicht

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

Spelen met zand. Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar

Spelen met zand. Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar Spelen met zand Zoals je hebt kunnen zien is zand heel interessant, maar zand is ook heel erg leuk. Je kunt er namelijk onwijs goed mee spelen! Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar Schrijf

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Het bepalen van je waarden: Stap voor stap

Het bepalen van je waarden: Stap voor stap Het bepalen van je waarden: Stap voor stap Het Demartini Waardebepaling Proces TM is een multi-step proces waarin je je antwoorden blijft verfijnen tot je hiërarchie van waarden uiteindelijk glashelder

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

Wat u moet weten voordat u een huis gaat kopen.

Wat u moet weten voordat u een huis gaat kopen. Tips die u kunnen helpen om de juiste keuze te maken bij het kopen van een huis: Wat u moet weten voordat u een huis gaat kopen. http://www.88fengshuitips.com Jan Detz Qi-mag Feng Shui Consultant Dit E-

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld door Geoffrey Hoppe www.crimsoncircle.com Inspiring Consciousness De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld

Nadere informatie

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Vragenlijst Behoefte als kompas, de oudere aan het roer Deze vragenlijst bestaat vragen naar uw algemene situatie, lichamelijke en geestelijke gezondheid, omgang met gezondheid

Nadere informatie

Werkbladen. Uitdaging! Wat betekent succes en geluk voor mij? Gaat voor jou geluk samen met succes? Of gaat het

Werkbladen. Uitdaging! Wat betekent succes en geluk voor mij? Gaat voor jou geluk samen met succes? Of gaat het Werkbladen Uitdaging! Gaat voor jou geluk samen met succes? Of gaat het één ten koste van het ander? Waar word jij gelukkig van? De uitdaging van deze tool is dat je je eigen antwoorden bepaalt. We raden

Nadere informatie

Jongerennumerologie, je hebt alles in je

Jongerennumerologie, je hebt alles in je Jongerennumerologie, je hebt alles in je Aan ouders, jongeren en voor iedereen die met (jonge) mensen werkt Heb je vragen over jouw kind en/of over jezelf en wil je op een niet alledaagse en gemakkelijke

Nadere informatie

Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie. Mei 2009

Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie. Mei 2009 Tips voor werknemers StepStone geeft tips op basis van demografische studie Mei 2009 1 Inleiding De crisis kan ook een opportuniteit zijn voor werknemers om hun job veilig te stellen en zelfs hun kansen

Nadere informatie

Tochttechnieken Cursus Coördinatie Bijlage cursus 5

Tochttechnieken Cursus Coördinatie Bijlage cursus 5 Tochttechnieken Cursus Bijlage cursus 5 Door: Maurits Westerik Jong Nederland De Lutte. December 2008 Inhoudsopgave 1. Kompas... 3 2. Kaarten... 4 3. Coördinaten... 5 4. Kruispeiling... 6 Jong Nederland,

Nadere informatie

Maak meer gebruik van je talenten!

Maak meer gebruik van je talenten! Maak meer gebruik van je talenten! MyTalent helpt je om meer te doen met je talenten. Dit online programma biedt je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en een eigen actieplan te maken om ze meer

Nadere informatie

Gezinsstrategieën om met woedeuitbarstingen

Gezinsstrategieën om met woedeuitbarstingen woedeuitbarstingen om te gaan N.B.: de inhoud van dit programma is slechts van adviserende aard en dient niet als vervanging voor professioneel en/of medisch advies. Als u verdere consultatie wenst, of

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

narratieve zorg Elder empowering the elderly

narratieve zorg Elder empowering the elderly narratieve zorg Elder empowering the elderly huisbezoek 1: KENNISMAKING - 2 - KENNISMAKING - huisbezoek 1- a kennismaking huisbezoek 1: KENNISMAKING a vertrouwelijkheid individueel in teamverband naar

Nadere informatie

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos

Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos (Hemel en Aarde) Taiji Laat ik, voordat ik over taiji (Tai Chi) begin, eerst over mezelf vertellen. Mijn naam is Jos Thissen, ben sinds midden tachtiger jaren bezig met vechtkunsten. Na eerst enkele jaren

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

World leader in international education

World leader in international education World leader in international education BESTE OUDER, Wat een spannend jaar gaat u tegemoet: uw zoon of dochter zit in het eindexamenjaar! Het maken van een goede studiekeuze is niet altijd makkelijk en

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Spreekbeurt hoogbegaafdheid.

Spreekbeurt hoogbegaafdheid. Spreekbeurt hoogbegaafdheid. Wat is hoogbegaafdheid eigenlijk? Hoogbegaafdheid is eigenlijk dat je slimmer geboren bent dan andere kinderen. Dat kan je meten met een IQ test. IQ is de afkorting van intelligentiequotiënt.

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Gelukkig scheiden is een keuze!

Gelukkig scheiden is een keuze! Echtscheidingsexpert notaris Palko Benedek over kansen voor iedereen die in een echtscheiding zit: Gelukkig scheiden is een keuze! Wanneer je in een scheiding terecht komt, is communiceren vaak heel erg

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 2)

Luisteren: muziek (B1 nr. 2) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015:

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015: Pensioen blad voor ondernemers april 2015 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 wat vinden we van ons pensioenfonds 4 Premie in 2015: pensioenpremie blijft gelijk 5 Welk pensioenloon

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen?

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Samenwerkingsverband NIP-NVO zorg voor mensen met een verstandelijke beperking 2014 1 Inhoud Voorwoord 3 Wat doet de psycholoog of orthopedagoog? 5

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN

Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN Training - Begeleiding - Coaching BALANS DE BAAS VOOR VROUWEN DIE MAMA ZIJN OF WORDEN HERKEN JE DIT? Heb je steeds het gevoel het net niet goed genoeg te doen voor iedereen? Zijn de dagen te kort voor

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief April 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief April 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief April 2015 Beste nieuwsbrieflezer, Hooggevoelig, HSP of Hoog sensitief persoon? Het begrip HSP, of hoog sensitief persoon, hoor je tegenwoordig steeds vaker vallen, maar wat

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

KAARTEN 1-3: GROOTSHEID: KAARTEN 4-6: KEUZES Het doen van Groots Werk vraagt jou een aantal keuzes te maken. Waar focus je op?

KAARTEN 1-3: GROOTSHEID: KAARTEN 4-6: KEUZES Het doen van Groots Werk vraagt jou een aantal keuzes te maken. Waar focus je op? KAARTEN 1-3: GROOTSHEID: KAARTEN 4-6: KEUZES Het doen van vraagt jou een aantal keuzes te maken. Waar focus je op? KAARTEN 7-9: MOGELIJKHEDEN Breid jouw gevoel voor wat jouw zou kunnen zijn uit KAARTEN

Nadere informatie

LIFE IN CHINA DOOR CORRESPONDENT- FARAH ALLAOUI & HAJAR MANSOUR. Deze week In wat voor huizen wonen de Chinezen nou werkelijk?

LIFE IN CHINA DOOR CORRESPONDENT- FARAH ALLAOUI & HAJAR MANSOUR. Deze week In wat voor huizen wonen de Chinezen nou werkelijk? LIFE IN CHINA DOOR CORRESPONDENT- FARAH ALLAOUI & HAJAR MANSOUR Deze week In wat voor huizen wonen de Chinezen nou werkelijk? Coutyard Wat is een Courtyard? Courtyard is het Engelse woord voor binnenplaats.

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Rekenen: Getallen groep 5 en hoger. Rekenen en schattingen ontdekken. Algebra groep 5 en hoger. Patronen en relaties ontdekken.

Rekenen: Getallen groep 5 en hoger. Rekenen en schattingen ontdekken. Algebra groep 5 en hoger. Patronen en relaties ontdekken. Activiteit 4 Kaarten truc Fout opsporen & herstellen Samenvatting Wanneer data worden opgeslagen op een harde schijf of worden verzonden van de ene computer naar de andere, nemen we aan dat de data niet

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Slaapproblemen? Gezonde slaap

Slaapproblemen? Gezonde slaap Dit is een folder van www.orthoconsult.nl geschreven door dhr. drs. Ard Nieuwenbroek, trainer/ therapeut bij Ortho Consult. Deze folder is op een aantal punten aangepast en aangevuld door de stressbegeleiders

Nadere informatie

De examenperiode is een moeilijke tijd. Je moet hard studeren en je hebt veel stress. Wat is een goede studiemethode en wat doe je beter niet?

De examenperiode is een moeilijke tijd. Je moet hard studeren en je hebt veel stress. Wat is een goede studiemethode en wat doe je beter niet? TIPS VOOR DE EXAMENS De examenperiode is een moeilijke tijd. Je moet hard studeren en je hebt veel stress. Wat is een goede studiemethode en wat doe je beter niet? Wat moet je doen? 1. Lees de tekst op

Nadere informatie

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn.

BLPA Curriculum. - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. BLPA Curriculum Module #1 - Waarom we ons op romantisch vlak voelen aangetrokken tot iets wat we zelf niet zijn. - Waarom we niet in een gelijkwaardige wereld leven, wanneer het op mannelijke of vrouwelijke

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

De zorg moet steeds beter.

De zorg moet steeds beter. De zorg moet steeds beter. De tekst is in Taal voor allemaal. Ons Tweede Thuis heeft afspraken over goede zorg. Jij krijgt zorg. Ons Tweede Thuis geeft de zorg. Een ander woord voor zorg is hulp. Bij wonen.

Nadere informatie

Voormeting kandidaat

Voormeting kandidaat K1 Voormeting kandidaat Beste kandidaat, Het CBR is aan het onderzoeken of het nieuwe faalangstexamen voldoet aan de verwachtingen en aan de eisen van de minister van Verkeer en Waterstaat. Dit onderzoek

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren..

Laser Focus. De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. Laser Focus De 6 Concentratie Technieken Die Ze Je Niet Op Je Opleiding Leren.. 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse

C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse C. 3 Wat wil ik Wat is je ambitie/drive; jouw motivatie en interesse en ook: wil ik werken, of door naar een (passende) hbo-opleiding? Optie 1: Een vraag die ieder mens zich vroeg of laat stelt: wat wil

Nadere informatie

Dyadic Adjustment Scale (DAS)

Dyadic Adjustment Scale (DAS) Dyadic Adjustment Scale (DAS) DAS De meeste personen hebben wel eens onenigheden in hun relatie. Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor de hieronder volgen de lijst van items te willen aanduiden in welke

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen

2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen Liturgie Emmen, 13 september 2015 (buitendienst) Thema: samen onderweg (startzondag) 1. Votum 2. Zegengroet Genade voor u en vrede van God onze Vader in de Heer Jezus Christus. Amen 3. Zingen: Sela: breng

Nadere informatie

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF

IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF IK BOUW IN MIJN TUIN PASSIEF MASSIEF DACHA MARX&STEKETEE ARCHITECTEN Dommelstraat 11, 5611 CJ Eindhoven, tel 040 244 65 68 MARX&STEKETEE ARCHITECTEN INTELLIGENT AANPASBAAR ONTWERP IK BOUW IN MIJN TUIN

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar Gemeente van de Heer Jezus Christus, Jongeren, ouderen, kinderen van God, Zoals ik voor de lezing al gezegd heb; het gaat vanmorgen niet over trouwen of getrouwd zijn, dat is alleen een voorbeeld verhaal.

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

@ Creatief Succes! Talent toolkit 1. Toolkit Powerkaarten...

@ Creatief Succes! Talent toolkit 1. Toolkit Powerkaarten... @ Creatief Succes! Talent toolkit 1 Toolkit Powerkaarten... @ Creatief Succes! Talent toolkit 2 Colofon Creatief Succes Evertsenstraat 5-03 4461 XN Goes www.creatiefsucces.nl info@creatiefsucces.nl @ Creatief

Nadere informatie

Vragenlijst Depressie

Vragenlijst Depressie Vragenlijst Depressie Deze vragenlijst bestaat uit een aantal uitspraken die in groepen bij elkaar staan (A t/m U). Lees iedere groep aandachtig door. Kies dan bij elke groep die uitspraak die het best

Nadere informatie

novacollege.nl/logistiek Havenoperaties Logistiek Logistiek 2016/2017

novacollege.nl/logistiek Havenoperaties Logistiek Logistiek 2016/2017 novacollege.nl/logistiek Havenoperaties Logistiek Logistiek 2016/2017 Ik wil werken in aviations, de wereld van Schiphol fascineert me. Het werken met al die vrachtdocumenten en hoe dat allemaal wordt

Nadere informatie

Landkaarten en coördinaten

Landkaarten en coördinaten Landkaarten en coördinaten Wat is nu eigenlijk een landkaart? Nou, hou je vast. Op een landkaart staat op een plat vlak een verkleind en toegelicht beeld van een bepaald deel van het aardoppervlak afgedrukt.

Nadere informatie

Familiekwesties (respect voor diversiteit en privacy)

Familiekwesties (respect voor diversiteit en privacy) Familiekwesties (respect voor diversiteit en privacy) (Uit: Recht in de roos) Doel Elkaar beter leren kennen en begrijpen. Kennis maken met de vele verschillende of net dezelfde gewoontes en gebruiken

Nadere informatie