WELKOM AAN BOORD. Infinity: infinitive possibilities. Team Motion Yachts

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM AAN BOORD. Infinity: infinitive possibilities. Team Motion Yachts"

Transcriptie

1

2

3 1 WELKOM AAN BOORD Aangemeerd in een zonnige mediterrane haven om op het comfortabele achterdek te genieten van een koele Chablis of met een ongelooflijk gemak door de gezellige drukte op de binnenwateren laverend. Welke wateren u ook bevaart, de Infinity heeft voortdurend alle ogen op zich gericht. Dit jacht is dan ook een eye-catcher pur sang. Logisch, met de Infinity modellenlijn introduceren wij volledig aluminium motorjachten die tot in de perfectie zijn uitgevoerd. Met een oogstrelend design, uiterst plezierige vaareigenschappen en een krachtbron en stroomlijn die een hoge snelheid garanderen. Maar ook met een ongeëvenaard comfort aan boord dat hand in hand gaat met optimale veiligheid. Dit maakt elk model Infinity tot een heerlijk jacht die zich net zo goed thuis voelt op de binnenwateren als op open zee. Aan de ontwikkeling van de Infinity modellenlijn is dan ook een intensief traject voorafgegaan. Voordat de naval architect één lijn op papier had gezet, is er gedegen internationaal marktonderzoek gedaan onder jachteigenaren met jarenlange watersportervaring. Het resultaat is de Infinity modellenlijn die werkelijk aan al uw wensen en eisen voldoet. Met trots presenteren we in deze brochure ons demojacht: de Infinity 501 volledig custom built, het vijftigvoets motorjacht die een compleet nieuwe dimensie betekent in de wereld van yachting. Laat u inspireren door de oneindige mogelijkheden en ervaar het gevoel van extase: Infinity: infinitive possibilities Team Motion Yachts

4 2

5 3 INHOUDSOPGAVE Geniet van het goede leven P 5 Alle gemak aan boord P 7 De zonnige zijde van het leven P 9 Een heerlijk vooruitzicht P 11 Thuis op elk water P 13 Onbekommerd buiten zijn P 15 Alle ruimte aan boord P 17 Design tot in de finesses P 19 De luxe van een gezonde nachtrust P 21 Alle ingrediënten voor culinaire hoogstandjes P 23 Volledige regie vanaf de stuurstand P 25 We maken al uw wensen waar P 27 Keuzevrijheid vanaf ontwerp tot uitvoering P 29 Wereldwijde service P 31

6 4

7 5 GENIET VAN HET GOEDE LEVEN De stoere krachtbron van ons demojacht zorgt voor een extatisch vaarplezier en stuwt de slank gelijnde Infinity 501 met een top van maar liefst 24 kn/h als een scheermes door het water. Maar ook bij een lage snelheid behoudt dit jacht uitstekende vaar- en manoeuvreereigenschappen, dankzij het speciaal geconstrueerde onderwaterschip. look. Kiest u voor de zonvriendelijke softtop, voor de oceaanwaardige hardtop of flybridge, gaat u voor strak oranje metallic of gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? Het is helemaal aan u. Welke uitvoering u ook wenst, uw Infinity wordt altijd tot in detail perfect uitgevoerd. Waar de Infinity ook vaart, er zullen altijd bewonderende blikken gericht zijn op de vloeiende vorm en de moderne

8 6

9 7 ALLE GEMAK AAN BOORD De gerenommeerde naval architect heeft bij de ontwerpen niet alleen op unieke vaareigenschappen gelet, maar ook alle aandacht besteed aan comfort en gebruiksgemak. Zo is het mogelijk om, net als bij ons demojacht, de achtersteven van uw Infinity uit te rusten met brede trappen en een op afstand bestuurbare gangway zodat u eenvoudig en veilig aan en van boord kunt stappen. Door het kiezen voor een tenderbay met een tender creëert u de mogelijkheid om niet alleen voor anker te liggen in een prachtige baai maar ook om het strand aan te doen voor een romantische picknick, het nabij gelegen plaatsje te bezoeken,of om een actieve dag te hebben door te watersporten. Een eventueel royaal afzinkbaar zwemplateau maakt het voor iedereen eenvoudig om in en uit de tender te stappen en de tender zonder enige spierkracht terug te plaatsen in de tenderbay.

10 8

11 9 DE ZONNIGE ZIJDE VAN HET LEVEN De perfectie van de Infinity zit m ook in de custom details. Zo biedt de royale rondzit op het achterdek volop ruimte aan acht personen. Dankzij een ingenieus systeem is het tafelblad eenvoudig naar voren en naar achteren te schuiven, zodat de zitplaatsen altijd gemakkelijk bereikbaar zijn. Het tafelblad kan bovendien op gelijke hoogte met de zitbanken worden gebracht, hierdoor ontstaat een verleidelijk zonnebed. Dankzij de mogelijkheid beide deurtjes van de rondzit te sluiten ontstaat er een aantrekkelijke en veilige speelruimte voor kinderen. De bergkasten onder de rondzit kunnen worden voorzien van schuifladen en zijn hierdoor steeds makkelijk toegankelijk. Tevens is het mogelijk om over de volledige breedte van de rondzit een uitschuifbare zonneluifel te integreren. Of prefereert u de flexibiliteit van een parasol welke op verschillende plaatsen aan dek te plaatsen is in ingebouwde bussen. Tot slot zijn aan beide zijden van de aluminium pui kasten aangebracht met zelf-oprollende haspels voor de walstroomkabel en waterslang.

12 10

13 11 EEN HEERLIJK VOORUITZICHT De Infinity is voorzien van brede, veilige gangboorden met een ruim bemeten railing. Het voordek is dan ook onder alle weersomstandigheden veilig te bereiken. Een royaal bemeten ankerkluis dient als opslagplaats voor het anker, landvasten, stootwillen en zonnekussens. Dit garandeert een grote mate van bewegingsvrijheid aan boord. Op het ruim bemeten voordek of flybridge van de Infinity kunt u urenlang met de wind in de haren over het water turen. Genieten van de allermooiste uitzichten, zonnen, of in alle rust een goed boek lezen.

14 12

15 13 THUIS OP ELK WATER Of u nu via de intieme Franse kanalen naar de Middellandse Zee doorsteekt, buitengaats de kustlijn volgt, of de grotere rivieren bevaart de Infinity voelt zich overal en op elk water thuis. Dat maakt uw vaargebied met dit wonderschone jacht bijna oneindig. Ook de doorvaarthoogte en een minimale diepgang leveren geen beperkingen op. Het onderwaterschip is zodanig geconstrueerd dat de Infinity bij elke snelheid in haar element is. De Infinity is afhankelijk van het gekozen motorvermogen als verdringer of als semi-planerend jacht uit te voeren. (In beide gevallen is hybride ondersteuning mogelijk). De ruim bemeten brandstof- en zoetwatertanks en het eventueel inboard aggregaat maakt de Infinity s selfsupporting. Zo zijn lange reizen mogelijk, zonder ook maar één haven aan te hoeven doen.

16 14

17 15 ONBEKOMMERD BUITEN ZIJN Het heerlijke buitengevoel kan nog eens extra leven ingeblazen worden dankzij het optionele glazen schuifdak in combinatie met de hardtop, de bijna scheepsbrede cabriokap, of een flybridge. 50 voet toe te voegen is. Bent u een liefhebber van het voor anker liggen, zelfs op ruiger water, dan is het mogelijk een uniek stabiliteitssysteem te installeren om het comfort te verhogen. De dubbelwandige cabriokap biedt in alle seizoenen comfort en bij zonnig weer volledige vrijheid. Met als bijkomend voordeel ruim zicht naar alle kanten, terwijl de stuurman en/of stuurvrouw tijdens het varen in contact blijft met alle andere opvarenden. Zoekt u het graag iets hoger op dan kunt u ook voor de flybridge kiezen die vanaf De afgebeelde Infinity 501 is voorzien van de modernste navigatie- en communicatiemiddelen, zoals een neerklapbare radarmast met radardome, satellietontvanger en 5 camera s die al het scheepvaartverkeer in beeld brengen en uitkomst bieden bij het manoeuvreren. Voor de nachtelijke uren biedt een draaibaar zoeklicht uitkomst.

18 16

19 17 CUSTOM BUILT GEBRUIKSGEMAK TENDERBAY ZWEMPLATEAU HYDRAULISCHE KRAAN MET AFSTANDSBEDIENING ROBUUSTE STOOTRAND ALLE RUIMTE AAN BOORD De ontwerpers hebben bij het ontwikkelen van de Infinity lijn voortdurend rekening gehouden met optimaal gebruiksgemak. Omdat wij custom built bouwen kunnen wij u vele mogelijkheden bieden binnen de Infinity modellen. Zo kunt u kiezen voor een tenderbay die ruimte biedt voor uw tender maar ook probleemloos als berging kan dienen voor bijvoorbeeld fietsen, een kinderwagen en de bbq. Maar we kunnen de tenderbay ook inrichten voor uw duikuitrusting of voor uw jetski en andere watersport benodigdheden. Of beschikt u liever over een crewcabin? Ook dit is mogelijk.

20 18

21 19 DESIGN TOT IN DE FINESSES Wat mooi is moet mooi blijven. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder voor uw Infinity. Daarom zijn er voor materialen gekozen die nauwelijks onderhoud vergen. Zo kunnen dek en gangboorden voorzien worden van een speciaal composiet die moeiteloos te reinigen is, zonder sporen of vlekken achter te laten. Een robuuste stootlijst zorgt ervoor dat uw jacht in optimale conditie blijft. Ingenieus weggewerkte leidingen zorgen voor de afvoer van regen- en buiswater. Door dit water onder het schip te lozen en niet via de gebruikelijke sparingen in het gangboord - ontstaan er nooit ontsierende lekstrepen over de romp. Ook de aan het oog onttrokken walstroomaansluitingen in de ankerkluis en op het achterschip houden het unieke design in ere. Zo wordt voorkomen dat kabels over het gangboord en dek lopen, wat vanzelfsprekend ook de veiligheid ten goede komt. Gangboorden, ankerkluis en rondzit zijn bovendien voorzien van heldere, maar energiezuinige led lampen, zodat een nachtelijke thuiskomst geen enkel probleem hoeft op te leveren.

22 20

23 21 DE LUXE VAN EEN GEZONDE NACHTRUST Naast het genieten overdag van alle luxe en comfort die de Infinity u biedt is een goede nachtrust net zo belangrijk. Er zijn verschillende opties om uw slaapkamer zo in te delen dat u ook hier kunt baden in luxe. Op de afgebeelde Infinity 501 is de masterslaapkamer voorzien van alle mogelijke faciliteiten en inventieve opbergmogelijkheden. Naast een grote inloopkast beschikt deze ruimte over een handige ladenzuil waarin ook een televisiescherm kan worden weggewerkt. Bij een luxe masterslaapkamer hoort ook een badkamer die voorzien is van alle gemakken, zoals een ruime wastafel, vrij hangend toilet en een grote douchecabine. Afhankelijk van het model Infinity heeft u de naast de masterslaapkamer de keuze uit maximaal vijf gastenverblijven; deze kunnen voorzien worden van ruime stapelbedden, of van twee eenpersoonsbedden. De gasten badkamer(s) bevatten een ruime douchecabine, toilet en wastafel. Zo heeft iedere gast zijn eigen verblijf om zich in terug te trekken met net zo veel comfort als dat de rest van uw Infinity biedt.

24 22 WELK MODEL INFINITY U OOK PREFEREERT, ONZE INTERIEUR- ARCHITECT STAAT VOOR U KLAAR OM ALLE MOGELIJKHEDEN MET U TE BESPREKEN.

25 23 ALLE INGREDIËNTEN VOOR CULINAIRE HOOGSTANDJES Zoals u merkt is niets standaard aan de Infinity. De keuken is van alle gemakken voorzien, er zijn vele mogelijkheden qua indeling en plaats. Zo kunt u beslissen om de keuken op het bovendek te plaatsen, zodat u op mooie dagen kunt genieten van een heuse buitenkeuken. Hierdoor ontstaat beneden een ruime lounge met mogelijk een extra gasten verblijf. Of gaat uw voorkeur uit naar een grote open loungeruimte naast de stuurstand op het bovendek en de luxe keuken beneden deks? Voor welk ontwerp u ook kiest, één ding is zeker: aan boord van de Infinity is beslist geen sprake van een simpele scheepskombuis. Uw jacht kan, zoals ons demojacht, worden uitgerust met een complete custom luxe keuken, inclusief ingebouwde koelvrieskast, combi oven, vaatwasser en koffiemachine. In het blad onder de bar is een aanrecht met moderne en veilige inductiekookplaat. Uiteraard is de keukenruimte voorzien van veel opbergmogelijkheden. Een speciale wijnkoelkast completeert het geheel, zodat u de Chablis en de Prosecco altijd op de juiste temperatuur uitschenkt.

26 24

27 25 VOLLEDIGE REGIE VANAF DE STUURSTAND De stuurstand in de afgebeelde Infinity is vrijstaand uitgevoerd. Alle denkbare voorzieningen en apparatuur zijn hier samengebracht en te bedienen. De stuurman en/of stuurvrouw heeft op een helder beeldscherm direct zicht op alle techniek en belangrijke vaardata, zoals motor- management, brandstofvoorraad, koers, vaarwaterdiepte, radarbeeld en navigatie. Vanuit deze positie is er doorlopend zicht in de salon, zodat contact met vaargenoten of toezicht op de kinderen te allen tijde gewaarborgd is. De fraai uitgevoerde stoelen zijn in deze Infinity in alle standen te verzetten voor een comfortabele zit tijdens de vaartocht. Dankzij een uniek railsysteem in de vloer kunnen deze stoelen moeiteloos en zonder schuifsporen achter te laten, worden aangeschoven aan de bar.

28 26

29 27 WE MAKEN AL UW WENSEN WAAR Zoveel mensen, zoveel wensen... Custom built bouwen beschouwen wij als ons handelsmerk. Door te werken met een modulair custom built concept worden uw technische wensen, keuze van de indeling en de toe te passen materialen stap voor stap met u besproken. Zo weet u zeker dat uw Infinity naar uw eigen wensen wordt uitgevoerd. Om u een idee te geven hebben wij per Infinity model verschillende ontwerpen. Zoals bij het exterieur een hardtop, softtop en flybridge versie is hebben wij bij het interieur ook verschillende vloerplannen uitgetekend voor u. Aan de hand daarvan kunt u zelf bepalen welke indeling het beste bij uw vaarervaring past. Door optimaal gebruik te maken van de rompvorm zijn er op de Infinity jachten minimale niveau verschillen en is er maximaal gebruik gemaakt van de aanwezige ruimte.

30 28

31 29 KEUZEVRIJHEID VAN ONTWERP TOT UITVOERING De Infinity modellenlijn voldoet aan alle belangrijke veiligheidseisen en kwaliteitsnormen en wordt gebouwd door een gerenommeerde jachtwerf. Het modulaire concept biedt u tevens de mogelijkheid om op een later tijdstip eenvoudig onderdelen of apparatuur toe te voegen. Bijvoorbeeld een airco, een rioolwaterzuiveringsinstallatie of een speciaal stabiliteitssysteem te laten aanbrengen, zonder dat dit grote ingrepen in de constructie vergt. Hierdoor blijven de meerkosten beperkt. In het casco van de Infinity zijn de leidingen en fundering voor deze voorzieningen namelijk al standaard aangebracht. De op afstand bedienbare automatische gangway, een automatisch stuursysteem en een rondom camerasysteem voor easy docking behoren tot de vele handige opties. Ook de stabilizer en metallic lak, waarmee de afgebeelde Infinity is uitgerust, behoren tot de extra opties.

32 30

33 31 WERELDWIJDE SERVICE Goed onderhoud van de technische installaties is voor elk jacht van belang. Bij het ontwerp van de Infinity is er dan ook rekening mee gehouden dat alle servicepunten in de machinekamer zoals oliepeilstokken, wierpotten en filters makkelijk toegankelijk zijn via een breed gangpad tussen beide motoren. Infinity is bij alle installaties, de apparatuur en de motor gekozen voor gerenommeerde merken met goed geoutilleerde servicenetwerken. Zo bent u over de gehele wereld zeker van een behouden vaart. Ook de bekabeling voor alle installaties en navigatieapparatuur en leidingen voor water, cv en riool zijn slim gegroepeerd in kabelgoten aangebracht, zodat servicewerk en uitbreiding van de installatie eenvoudig is uit te voeren. Met het oog op het internationale vaargebied van de

34 Motion Yachts B.V. Davisweg 1 NL LR Zelhem The Netherlands T +31 (0) F +31 (0) E info@motionyachts.nl

35

Genieten tot in het oneindige

Genieten tot in het oneindige Foto s Neptune marine Genieten tot in het oneindige Amper twee jaar oud is de Infinity-lijn van Motion Yachts, maar in die korte tijd heeft de serie toch heel wat hoge ogen weten te gooien. De absolute

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

Mulder 70 Futura Stabilizers "Ingeborg"

Mulder 70 Futura Stabilizers Ingeborg Mulder 70 Futura Stabilizers "Ingeborg" AFMETINGEN : ca. 20.8 x 5.6 x 1.6 meter WERF : Mulder Shipyards - Voorschoten ONTWERP : Mulder Shipyards - Voorschoten BOUWJAAR : 1994 CE-nvt MOTORISERING : 2 x

Nadere informatie

Motorboot - Marex 280 Holiday - Kelly

Motorboot - Marex 280 Holiday - Kelly Motorboot - Marex 280 Holiday - Kelly Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Marex Kelly B1058 Afmetingen (l x b x d): 8.95 x 2.80 x 0.85 Doorvaarthoogte: ca. 2.20 Werf: Marex, Noorwegen Bouwjaar: 2007

Nadere informatie

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO Algemeen Merk: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Marex 320 Aft Cabin Cruiser D3005 9.99 x 3.30 x 1.00 m 2.86 m Marex Bouwjaar:

Nadere informatie

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO Algemeen Merk: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Marex 320 Aft Cabin Cruiser D3005 9.99 x 3.30 x 1.00 m 2.86 m Marex Bouwjaar:

Nadere informatie

Guardian 50 MKII Composiet

Guardian 50 MKII Composiet Guardian 50 MKII Composiet AFMETINGEN : ca. 14.95 x 4.9 x 1 meter WERF : Blueprint Marine BV - The Netherlands ONTWERP : Van Oossanen & Associates BV - The Netherlands BOUWJAAR : 2009 CE-A MOTORISERING

Nadere informatie

Jetten 50 MPC. Elburg Yachting B.V. J.P. Broekhovenstraat HB Elburg (The Netherlands) Tel.: +31 (0)

Jetten 50 MPC. Elburg Yachting B.V. J.P. Broekhovenstraat HB Elburg (The Netherlands) Tel.: +31 (0) Jetten 50 MPC AFMETINGEN : ca. 15.2 x 4.88 x 1.3 meter WERF : Jetten Yachting BV - Sneek ONTWERP : Vripack - Sneek BOUWJAAR : 2016 juli CE-A MOTORISERING : 1 x 170 pk Deutz AANTAL HUTTEN : 3 x LIGPLAATS

Nadere informatie

Algemene omschrijving Aquahome Basic:

Algemene omschrijving Aquahome Basic: Aquahome Beatrixhaven 19 4251 NK WERKENDAM The Netherlands Tel : +31 (0) 183 691010 info@aquahome.nu www.aquahome.nu Co creater; Smeulders interieurgroep bv Collse Heide 2 5674 VN Nuenen Algemene omschrijving

Nadere informatie

BARKAS 1350 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

BARKAS 1350 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Barkas 13.50 is de vierde van de succesvolle Barkas types. Startende in 1988 had de ontwerper een lijst met wensen voor

Nadere informatie

IJzendoorn 1500 New Line

IJzendoorn 1500 New Line IJzendoorn 1500 New Line AFMETINGEN : ca. 14.95 x 4.8 x 1.35 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN LIGPLAATS : IJzendoorn Yachts - Warns : IJzendoorn Yachts - Warns : 2016 CE-A : 1x 178

Nadere informatie

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range BIEDEN ONZE KLANTEN DE ALLERBESTE WAY NAAR DE PRACHTIGE WATERWEGEN VAN HOLLAND ONTDEKKEN DE NIEUWE EXPLORER MODELLEN VAN BROOM 1

Nadere informatie

Custom Built M.Y. 45 Open Kuip

Custom Built M.Y. 45 Open Kuip Custom Built M.Y. 45 Open Kuip AFMETINGEN : ca. 14.2 x 4.4 x 1.05 meter WERF : Koopman Aluminium Jachtbouw - Sneek ONTWERP : Dhr. W. van der Zee / Dhr. D. Zaal BOUWJAAR : 2005 te water MOTORISERING : 2

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU TE KOOP Naam boot : Mad About You Referentienummer : 9903313 Sleutelnummer : Contractnummer : Merk : Neptunus Type : 168 Werf : Aalst Bouwjaar : 1990 Lengte : 18.60 Breedte :

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Privateer Trawler 60 Stabilizers "Seabreeze"

Privateer Trawler 60 Stabilizers Seabreeze Privateer Trawler 60 Stabilizers "Seabreeze" AFMETINGEN : ca. 18.3 x 5.4 x 1.6 meter WERF : Privateer Yachts - Uitwellingerga ONTWERP : VanEesch Naval Architecture & A.R. Design BOUWJAAR : 2011 CE-A MOTORISERING

Nadere informatie

Privateer Trawler 60 Stabilizers "Seabreeze"

Privateer Trawler 60 Stabilizers Seabreeze Privateer Trawler 60 Stabilizers "Seabreeze" AFMETINGEN : ca. 18.3 x 5.4 x 1.6 meter WERF : Privateer Yachts - Uitwellingerga ONTWERP : VanEesch Naval Architecture & A.R. Design BOUWJAAR : 2011 CE-A MOTORISERING

Nadere informatie

classic boating redefined

classic boating redefined classic boating redefined LONGISLAND LongIsland jachten zijn ontstaan vanuit een passie voor klassieke jachten. Samen met de naval architects van Studio Delta en de ingenieurs van High Modulus composite

Nadere informatie

Steeler Explorer 47. L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2013. Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz

Steeler Explorer 47. L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2013. Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz Steeler Explorer 47 L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2013 Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz Ligplaats: In verkoophaven 545.000,- BTW betaald Omschrijving: Dit motorjacht is

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Bouwer. Marhen yachten Materiaal romp. Hutten. Bedden. Motoren Knopen. Stahoogte

Bouwer. Marhen yachten Materiaal romp. Hutten. Bedden. Motoren Knopen. Stahoogte Ref: 451258 MARHEN KRUISER 10.85 Bouwjaar 2004 Bouwer Marhen yachten Materiaal romp staal Hutten 1 Loa 10,85 mtr. Bedden 4 Breedte Diepgang 3,60 mtr. 1,10 mtr. Motoren Knopen 1 8 x 83 hp Lombardini Marine

Nadere informatie

Scheep sprofiel» Tr ader 42

Scheep sprofiel» Tr ader 42 Scheep sprofiel» Tr ader 42 Tekst Cees van Dijk Fotografie Trader Vor stelijke degelijkheid Dankzij de geringe kruiphoogte kunt u met de Trader 42 de Franse kanalen bevaren, maar het schip is ook geschikt

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

SUPER LAUWERSMEER KRUISER AK

SUPER LAUWERSMEER KRUISER AK SUPER LAUWERSMEER KRUISER 13.50 AK Bouwjaar 1998 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 145 PK Lengte 13,70 meter Prijs 199.000,- (BTW betaald) Een super goed onderhouden, FULL OPTIONS Super Lauwersmeer

Nadere informatie

Steeler Survey 55. : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Bouwjaar : 2011 : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x

Steeler Survey 55. : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Bouwjaar : 2011 : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x Steeler Survey 55 Afmetingen : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Materiaal : Staal Bouwjaar : 2011 Motorisering : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x Vraagprijs : 595.000,- excl. BTW Long range motorjacht

Nadere informatie

LUXE MOTOR 1700 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

LUXE MOTOR 1700 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Luxe Motor ''Easy Rider'' 1700 krijgt van velen een blik van waardering door haar mooie afwerking binnen en buiten. Deze

Nadere informatie

SK KOTTER 1200 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

SK KOTTER 1200 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''SK-kotter ''De-Ria'' is gebouwd bij de bekende werf SK Jachten in Sneek. Deze SK-Kotter is een goed uitgerust motorjacht

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Het Fort 109, Waalwijk

Het Fort 109, Waalwijk Het Fort 109, Waalwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 299.000 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Piet Smuldersstraat 20 Heeze

TE KOOP. Piet Smuldersstraat 20 Heeze De Piet Smuldersstraat is gelegen in een kleinschalig, jong wijkje op loopafstand van het centrum van Heeze. De Strohuls biedt een gevarieerd woningaanbod van zowel starterswoningen als vrijstaande en

Nadere informatie

LOWLAND FANTASIA DS. Jachtmakelaardij4Beaufort.nl

LOWLAND FANTASIA DS. Jachtmakelaardij4Beaufort.nl LOWLAND FANTASIA DS Bouwjaar 1979 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 120 pk Lengte 12,00 meter Prijs 64.500,- (BTW betaald) Lowland Yachts zijn mooie klassieke schepen met een eigen karakter.

Nadere informatie

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 35 CLASSIC LINE - BEPPE PAULA

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 35 CLASSIC LINE - BEPPE PAULA MOTORBOOT - BOARNCRUISER 35 CLASSIC LINE - BEPPE PAULA Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Boarncruiser 35 Classic Line Beppe Paula B1150 Afmetingen (l x b x d): 10.50 x 3.65 x 1.00 Doorvaarthoogte:

Nadere informatie

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Zo n mooie instapklare woning kom je niet vaak tegen op de markt. Deze heerlijke 5- kamerwoning met een diepe zonnige tuin en op eigen grond gelegen

Nadere informatie

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k. Te Koop Sumatrastraat 61 2585 CM Den Haag Portiekwoning, Appartement, 58m² Vraagprijs 264.500 k.k. Vraagprijs 264.500 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per per direct Soort appartement Portiekwoning, Appartement

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA 400 COUPE - BUTT

MOTORBOOT - BAVARIA 400 COUPE - BUTT MOTORBOOT - BAVARIA 400 COUPE - BUTT Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Bavaria 400 Coupe Butt E2054 13.29 x 3.97 m ca. 3.33 m Bavaria Bouwjaar: 2015

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters In de deksalon heeft men zittend uitzicht. De achterwand kan geheel opengeklapt worden zodat één ruimte met de kuip ontstaat. Overigens zorgt ook een groot schuifdak ervoor dat de man of vrouw aan het

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

vraagprijs: 920.000,- K.K.

vraagprijs: 920.000,- K.K. Het Kalkhaar 4, Almelo STOERE EIGENTIJDSE VILLA vraagprijs: 920.000,- K.K. Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom vereist. Deze brochure is met de meest mogelijke zorg

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Grebbeweg 19 Optimale luxe en comfort! Deze schitterende VILLA is in 2013 gebouwd en biedt maar liefst 270 m² hoogwaardig afgewerkte leefruimte. O.a. een riante

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

COMBI KOTTER 1250 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

COMBI KOTTER 1250 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Combi-kotter "Ursus" is gebouwd in 2005 bij Jachtbouw De Combinatie BV te Dordrecht. Dit motorjacht is gebouwd om lange afstanden

Nadere informatie

Fairline 65 Squadron Mid cabin

Fairline 65 Squadron Mid cabin Fairline 65 Squadron Mid cabin AFMETINGEN : ca. 19.81 x 5.28 x 1.45 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR : 1995 MOTORISERING AANTAL HUTTEN LIGPLAATS : Fairline Boats Plc - UK : Olesinski - UK VRAAGPRIJS : Euro

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers

Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers AFMETINGEN : ca. 14.33 x 4.55 x 1.35 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN : 2 LIGPLAATS : Veha Motoryachten - Groningen : Veha Motoryachten - Groningen

Nadere informatie

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Frederikstraat LR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Frederikstraat 585 2514 LR Den Haag 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2514 LR Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 96m² Inhoud 318m³ Kamers 4 Oplevering per

Nadere informatie

SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450

SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450 SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450 Bouwjaar 2005 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 162 PK Lengte 13,70 meter Prijs 259.000,- (BTW betaald) Een Super Lauwersmeerkruiser, gebouwd in 2005 en 2006 in

Nadere informatie

Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden.

Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden. Maril 730 Al vanaf 40995,00 Incl. BTW Maril 730 Met de Maril 7 serie kiest u bewust voor een grotere ruime sloepen, zeer geschikt voor vaartochten van meerdere dagen. Met uw gezin of met vrienden. De modellen

Nadere informatie

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k.

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k. Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs 1.195.000 k.k. Woonoppervlak 232 m² Perceelgrootte 743 m² 5 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 2005 Herenweg 26 HOUTEN Het Oude Dorp van Houten.daar waar Houten is

Nadere informatie

VZ18 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

VZ18 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Zoekt u een prachtig, ruim en luxe motorjacht?dan is dit een unieke kans!dit uitstekend onderhouden motorjacht is van hoge

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

VIVANTE 42 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

VIVANTE 42 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''De Vivante 42 "Libertas" is gebouwd met een zeer hoog afwerkniveau en heeft alle comfort and luxe die u nodig heeft voor

Nadere informatie

T E K O O P. Oranje Nassaulaan 23 te Maarheeze

T E K O O P. Oranje Nassaulaan 23 te Maarheeze Oranje Nassaulaan 23 - Maarheeze De Oranje Nassaulaan is een mooie lommerrijke laan, aan weerszijden voorzien van enkel vrijstaande bebouwing en fraaie bomen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte

Nadere informatie

JETTEN 37 AC-RS BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

JETTEN 37 AC-RS BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''"Le Bourbon" is een stalen motorjacht, gebouwd door een kundige werf en uitgerust met een gezellig modern interieur. U moet

Nadere informatie

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2. Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.800 kg Personen: 16 personen Sanitair: Porta Potti of elektr. toilet Koelfacilteit:

Nadere informatie

MOTORBOOT - VAN DER HEIJDEN DYNAMIC DELUXE 1400

MOTORBOOT - VAN DER HEIJDEN DYNAMIC DELUXE 1400 MOTORBOOT - VAN DER HEIJDEN DYNAMIC DELUXE 1400 Algemeen Merk: Van der Heijden Dynamic Deluxe 1400 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Dreamer B1144 14.00 x 4.50 x 1.30

Nadere informatie

MOTORBOOT - MAREX SUN CRUISER - NIEUW

MOTORBOOT - MAREX SUN CRUISER - NIEUW MOTORBOOT - MAREX 310 - SUN CRUISER - NIEUW Algemeen Merk: Naam: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Marex 310 Sun Cruiser Nieuw 9.46 x 3.22 x 0.97 m 2.97 m Marex Bouwjaar: 2018 Motorisering:

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR Algemeen Merk: Super Falcon 45 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Endeavour B1126 14.10 x 4.25 x 1.20 m ca. 3.45 m Wim van der

Nadere informatie

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR Algemeen Merk: Super Falcon 45 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Endeavour B1126 14.10 x 4.25 x 1.20 m ca. 3.45 m Wim van der

Nadere informatie

Jachtmakelaardij Kappers

Jachtmakelaardij Kappers Luxe Motor 1375 Prijs: 175.000 BTW betaald Bouwjaar 2008 Ref. nr.: erkoper: Categorie: Lengte: Breedte: Diepgang: Materiaal: Bouwjaar: Ligplaats: Land: Slaapplaatsen: Prijs: Lengte: 13,75 m Materiaal:

Nadere informatie

MOTORBOOT - SILVERLINE SALON - CATHARINA

MOTORBOOT - SILVERLINE SALON - CATHARINA MOTORBOOT - SILVERLINE 13.50 SALON - CATHARINA Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Silverline Catharina B1103 13.65 x 4.30 x 1.20 m 3.50 met gestreken

Nadere informatie

Liberty 290 / 360. Liberty 390

Liberty 290 / 360. Liberty 390 p e o l s e t e l p m o De meest c! d l e g w u r o o v Liberty 290 / 360 De Liberty 290 en 360 zijn prachtige toer sloepen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De sloepen zijn bij uitstek geschikt om de

Nadere informatie

Valk Continental 1800 VS Blue Swan

Valk Continental 1800 VS Blue Swan Valk Continental 1800 VS Blue Swan AFMETINGEN : ca. 18.4 x 5 x 1.63 meter WERF : W. van der Valk Shipyards - Waalwijk ONTWERP : W. van der Valk - Waalwijk BOUWJAAR : 2007 CE-A MOTORISERING : 2 x 370 pk

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

MOTORBOOT - AZIMUT 39 - EVO FLY

MOTORBOOT - AZIMUT 39 - EVO FLY MOTORBOOT - AZIMUT 39 - EVO FLY Algemeen Merk: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Azimut 39 Evo Fly B1165 12.14 x 4.02 x 1.10 m ca. 4.54 m Azimut Benetti Bouwjaar: 2007 Motorisering:

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsstraat 33H MAARHEEZE

TE KOOP. Stationsstraat 33H MAARHEEZE TE KOOP Stationsstraat 33H MAARHEEZE Luxe penthouse in centrum Uniek dakterras van 220 m² Twee parkeerplaatsen in parkeerkelder Woonoppervlakte: 158 m² Inhoud: 542 m³ Bieden vanaf: 575.000,- k.k. Tip van

Nadere informatie

Perfecte tropische Villa La Maya 525

Perfecte tropische Villa La Maya 525 Perfecte tropische Villa La Maya 525 La Maya villa s zijn uniek en staan garant voor rust, exclusiviteit en comfort. Deze villa is gebouwd op een ruim bemeten kavel op fase 5. Deze fase op Coral Estate

Nadere informatie

Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 141 m2 Perceeloppervlak: 513 m2

Bouwjaar: 1966 Woonoppervlakte: 141 m2 Perceeloppervlak: 513 m2 Arcen Laakweg 7 Royaal uitgebouwde woning op een ruim perceel Ideaal gelegen half vrijstaande woning, nabij winkels, bus-opstap, sportaccommodatie en rivier de Maas. Deze instapklare woning heeft een zeer

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een. bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een

Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een. bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een U N P R E C E D E N T E D E X C E L L E N C E Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een oogstrelend design. En met zó n

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA 32 SPORT - MONTEREY

MOTORBOOT - BAVARIA 32 SPORT - MONTEREY MOTORBOOT - BAVARIA 32 SPORT - MONTEREY Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Bavaria 32 Sport Monterey B1133 10.20 x 3.20 x 0.90 m ca. 2.90 m (beugel omhoog)

Nadere informatie

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op:

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op: SLOEPEN EN TENDERS Kijk voor onze modellen en dealers op: WWW.OUDHUIJZER.NL INHOUDSOPGAVE 471 BASIC / 471 TENDER 3 480 LIMITED / 480 LUXURY 4 568 TENDER 5 570 TENDER 6 575 LUXURY 7 616 TENDER 8 630 CABINE

Nadere informatie

MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO

MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO Algemeen Merk: Intercruiser 29 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Spencierato B1125 9.00 x 3.35 x 0.95 m ca. 2.05 m Intercruiser

Nadere informatie

Dutch steel MY "de Ontmoeting"

Dutch steel MY de Ontmoeting Dutch steel MY "de Ontmoeting" AFMETINGEN : ca. 18.55 x 4.85 x 1.7 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN : 1 + 1 LIGPLAATS VRAAGPRIJS : Euro 297.000 : Scheepswerf J. vd Molen & Zonen -

Nadere informatie

Teslastraat 173, Roosendaal

Teslastraat 173, Roosendaal Teslastraat 173, Roosendaal Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 09-12-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

CLAERBEEK KG LELYSTAD K.K.

CLAERBEEK KG LELYSTAD K.K. CLAERBEEK 9 8242 KG LELYSTAD 295.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 295.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Appartement, bovenwoning Woonlaag 2e woonlaag

Nadere informatie

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW L x B x D 14.80 x 4.30 x 1.10 m Motor Deutz DT 64, 159 pk / 118.6 kw Aandrijving Vaste schroefas Romp Knikspant,

Nadere informatie

NED70 Alu Long Range MY

NED70 Alu Long Range MY NED70 Alu Long Range MY AFMETINGEN : ca. 21.45 x 5.5 x 1.05 meter WERF : NEDYACHT BV - The Netherlands ONTWERP : NEDYACHT BV/Vripack Naval Architects BOUWJAAR : 2012 CE-A MOTORISERING : 2 x 300 pk JOHN

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN BOUWJAAR: 1977 PERCEELOPPERVLAK: 1304 m² WOONOPPERVLAK: 285 m² INHOUD: 850 m³ VRAAGPRIJS: 795.000,- k.k. AANVAARDING : in overleg Omschrijving

Nadere informatie

Steeler Survey 55. L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2011. Motor: Vetus Deutz 210 PK. Ligplaats: In verkoophaven

Steeler Survey 55. L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2011. Motor: Vetus Deutz 210 PK. Ligplaats: In verkoophaven Steeler Survey 55 L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2011 Motor: Vetus Deutz 210 PK Ligplaats: In verkoophaven 595.000,- BTW niet betaald Omschrijving: Schip is uitgevoerd

Nadere informatie

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze Mulder 59 Hardtop is ontworpen volgens CE-A voorschriften en gebouwd volgens de hoge normen van de Mulder Shipyard.

Nadere informatie

SAILING CHARTERS www.paikeasailing.com

SAILING CHARTERS www.paikeasailing.com PAIKEA SAILING CHARTERS Zeilend door een blauwe wereld tegen een decor van eilanden, baaien, stranden en dorpjes. Heerlijk luieren op het voordek, actief zeilen en navigeren, een verfrissende duik in glashelder

Nadere informatie

Riva 56 Sportriva AANTAL HUTTEN. : 2 x 900 PK MAN V8-900 CR662/2300rpm. : Riva - Italie, design Riva

Riva 56 Sportriva AANTAL HUTTEN. : 2 x 900 PK MAN V8-900 CR662/2300rpm. : Riva - Italie, design Riva Riva 56 Sportriva AFMETINGEN : ca. 17.57 x 4.64 x 1.4 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN LIGPLAATS : Riva Italie, design Riva : Riva - Italie, design Riva : 2008 CE-A VRAAGPRIJS : Euro

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Ons telefoonnummer is gewijzigd in 02159-45996 cardinal MARIEHOLMS B W i i i- H h -I 1-5 meter Holland Sailing cv valkenveenschelaan 3-huizen n.h.-telefoon

Nadere informatie

Mulder Futura 63. : Mulder Shipyards - Voorschoten : Mulder Shipyards-Voorschoten+Vrip. Naval Archit. BOUWJAAR : 1994

Mulder Futura 63. : Mulder Shipyards - Voorschoten : Mulder Shipyards-Voorschoten+Vrip. Naval Archit. BOUWJAAR : 1994 Mulder Futura 63 AFMETINGEN : ca. 19.44 x 5.6 x 1.6 meter WERF : Mulder Shipyards - Voorschoten ONTWERP : Mulder Shipyards-Voorschoten+Vrip. Naval Archit. BOUWJAAR : 1994 MOTORISERING : 2 x 1100 pk MAN

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Van den Hoven Exclusive 1600 Stabilizers

Van den Hoven Exclusive 1600 Stabilizers Van den Hoven Exclusive 1600 Stabilizers AFMETINGEN : ca. 16.85 x 4.75 x 1.3 meter WERF : Van den Hoven Jachtbouw ONTWERP : Van den Hoven Jachtbouw BOUWJAAR : 2010 CE-B MOTORISERING : 1 x 231 pk Vetus

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

KLAASSEN-KOTTER BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

KLAASSEN-KOTTER BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze elegante, tijdloze en stijlvolle Super van Craft/Klaassen Kotter heeft alles wat u nodig heeft voor lange vaartochten

Nadere informatie

Noordkaper Sailing Yachts

Noordkaper Sailing Yachts Noordkaper Sailing Yachts fun to sail in comfort and safety Noordkaper 40 Lengte romp 12.00 meter Lengte over alles 12.95 meter Breedte 4.00 meter Diepgang 1.25-2.25 meter Waterverplaatsing 17 ton Zeiloppervlakte

Nadere informatie

Aprea 65 Maestro Zero Speed stab.

Aprea 65 Maestro Zero Speed stab. Aprea 65 Maestro Zero Speed stab. AFMETINGEN : ca. 20.16 x 5.7 x 1.55 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR VRAAGPRIJS : Apreamare - Italy : Apreamare - Italy : 2008, bouwnr. 16 CE-A MOTORISERING : 2 x 1360 pk MAN

Nadere informatie