classic boating redefined

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "classic boating redefined"

Transcriptie

1 classic boating redefined

2

3 LONGISLAND LongIsland jachten zijn ontstaan vanuit een passie voor klassieke jachten. Samen met de naval architects van Studio Delta en de ingenieurs van High Modulus composite technology heeft het team van LongIsland de LongIsland jachten ontwikkeld voor de ervaren watersporter die hoge eisen stelt aan styling, kwaliteit, prestaties en comfort. Een prachtig lijnenspel, perfecte vaareigenschappen, volledig in Nederland gebouwd met de hoogste kwaliteit van afwerking en een hoge mate van comfort maken elke LongIsland tot een uniek jacht. Met de introductie in 2006 van de elegante LongIsland jachten heeft LongIsland Shipyards een trend gezet op de Nederlandse wateren. Een trend die veel navolging heeft gekregen en waardoor de zogenaamde tender boten zijn ontstaan. De afkomst van LongIsland blijft echter uniek en een LongIsland is niet te evenaren. Graag verwelkomen wij u op onze werf met showroom in Aalsmeer waar u onze boten live kunt ervaren en waar wij u deelgenoot willen maken van onze passie voor LongIsland.

4 TRADITIE De lobsterboten van de Amerikaanse oostkust zijn staan bekend om hun stoere en toch elegante rompen die zeer zeewaardig zijn en op hoge snelheid kunnen cruisen. De flair van de Amerikaanse runabouts en utility boats van de jaren vijftig uit de vorige eeuw is uniek en spreekt elke botenliefhebber tot de verbeelding. Elke LongIsland heeft het dna in zich van de jarenlange ervaring van de bouw van honderden patrouilleboten voor de kustwacht, politie, marechaussee, brandweer en voor overheden van over de hele wereld. Deze schepen kenmerken zich door hun kwaliteit, onverwoestbaarheid, zeewaardigheid en prestaties. Dit vakmanschap gecombineerd met de zeewaardigheid van de lobsterboten en de styling van de klassieke Amerikaanse motorboten maken elke LongIsland tot een prachtig kwaliteitsjacht.

5

6

7

8 DESIGN Het elegante ontwerp van LongIsland is geïnspireerd door schoonheid, het streven naar perfectie en gerealiseerd met state of the art technieken en generaties van ervaring in scheepsbouw. Het lijnenspel is gepassioneerd, het onderwaterschip is robuust en de kuip is comfortabel. Samen met een internationaal team van naval architects, scheepsbouwkundigen, ingenieurs en scheepsbouwers hebben wij een complete range van 25 tot en met 40 voet LongIsland jachten ontwikkeld. Door het gebruik van hedendaagse designtechnieken, sterkte calculaties en jaren van scheepsbouwervaring bouwen wij de LongIsland jachten volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. De passie voor klassieke boten komt tot uiting in de elegante en tijdloze vormgeving van de LongIsland jachten.

9

10

11

12 KWALITEIT Een LongIsland jacht kenmerkt zich door de combinatie van state of the art jachtbouw met traditioneel Nederlands vakmanschap. Elke LongIsland wordt in Nederland gebouwd conform de hoogste standaard in de jachtbouw door een team van gepassioneerde en ervaren scheepsbouwers. De romp wordt gemaakt van een combinatie van vinylester en polyester middels vacuüm sandwich techniek en hand lay up, waardoor deze licht en toch zeer sterk is. Alle onderdelen zijn nauwkeurig geselecteerd op basis van jarenlange ervaring in het bouwen en repareren van schepen. Alleen onderdelen die hun kwaliteit in de praktijk bewezen hebben komen in aanmerking om voor een LongIsland gebruikt te worden. Een LongIsland is gemaakt om jarenlang mee te gaan en bewijst zijn blijvende kwaliteit door de jaren heen.

13

14

15

16 PRESTATIES De combinatie van vaareigenschappen, snelheid, zeewaardigheid en manoeuvreerbaarheid ligt aan de basis voor de hoge prestaties van een LongIsland. Een LongIsland laat zich door het bewezen onderwaterschip eenvoudig sturen over de kleine Nederlandse binnenwateren. Op hoge snelheid en op ruim water toont een LongIsland echter zijn ware aard en in die situatie komt de ware kracht van een LongIsland pas echt tot uiting. Waar andere jachten moeten afhaken begint een LongIsland zich echt in zijn element te voelen. Laat u zich niet verblinden door het prachtige lijnenspel, een LongIsland is gemaakt om te presteren.

17

18

19

20 COMFORT Zodra u aan boord van een LongIsland stapt vallen de enorme ruime kuip, de stabiliteit van de boot en het riante aanbod van royale zitplaatsen op. Verder zullen de rijke afwerking met teak lijsten, teak dekken en teakvloer in de kuip uw aandacht trekken. Een LongIsland is gebouwd om comfortabel op te verblijven. Het comfort aan boord wordt gekenmerkt door het ontbreken van obstakels in de kuip en door de doordachte en ergonomische vormgeving. Voorts draagt de royale standaarduitrusting van een LongIsland bij aan de beleving van comfort. Het echte comfort biedt een LongIsland echter tijdens het varen. Vooral op ruim water zult u verrast zijn door het vertrouwen dat de boot u geeft en door de comfortabele vaareigenschappen zonder klappen of slingeren.

21

22 KLASSE Een LongIsland roept emoties op, bewondering zonder negatieve bijsmaak. Waar een LongIsland ook vaart zal hij opvallen zonder om aandacht te vragen. De prachtige klassieke lijnen en de hoogwaardige afwerking definiëren de klasse en elegantie van de jachten. Of u nu in de baai van St. Tropez cruist, de Cowes Week races vanuit de boot volgt of afmeert om te dineren in Heusden, met een LongIsland vaart u altijd in stijl.

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35 25 LongIsland LongIsland Sportsman Sportsman De stijlvol gelijnde LongIsland 25 Sportsman biedt alles wat een sloep biedt, maar dan meer. De enorme kuip beschikt over een comfortabel achterbank, een De stijlvol gelijnde LongIsland 25 Sportsman biedt alles wat een sloep biedt, maar dan meer. De royale rondzit voorin en een centrale stuurstand van waaruit de schipper goed contact enorme heeft kuip met alle beschikt opvarenden. over een De comfortabel centrale stuurstand achterbank, biedt een de royale schipper rondzit voorin en een centrale bovendien stuurstand onder van alle waaruit omstandigheden de schipper een goed optimale contact controle heeft met over alle de opvarenden. boot. Zo De centrale stuurstand kan de biedt schipper de schipper ook op bovendien hoge snelheden onder ontspannen alle omstandigheden blijven zitten een en optimale heeft dan controle over de boot. Zo kan nog steeds de schipper een perfect ook op zicht hoge over snelheden de boeg. ontspannen Door de lengte blijven van bijna zitten 7,50 en meter, heeft dan nog steeds een perfect een beperkte doorvaarthoogte en een geringe diepgang zijn met een LongIsland zicht over de boeg. Door de lengte van bijna 7,50 meter, een beperkte doorvaarthoogte en een geringe 25 Sportsman alle wateren die een sloep kan bereiken eenvoudig bevaarbaar. Op ruim diepgang water en zijn op met hoge een snelheid LongIsland is de 25 LongIsland Sportsman 25 alle Sportsman wateren bijzonder die een sloep in kan bereiken eenvoudig zijn element, bevaarbaar. hier Op laat ruim de 25 water Sportsman en op hoge sloepen snelheid en daarvan is de LongIsland afgeleide boten 25 Sportsman bijzonder in zijn comfortabel element, achter hier laat zich. de 25 Sportsman sloepen en daarvan afgeleide boten comfortabel achter zich. 25 SPORTSMAN Specificaties Lengte over alles Breedte Diepgang Waterverplaatsing Ontwerp Brandstof tank Motorisering Lengte SPECIFICATIES Naval Architecture Topsnelheid CE Constructie 7.40 m m m. Topsnelheid 1.6 ton Voortstuwing 200 liter 7.40m. Yanmar Waterverplaatsing pk diesel SUN TS Brandstoftank Yanmar 2 x 125pk CE goedgekeurd 28 knopen Yanmar diesel pk Constructie Kust (C) Polyester / Vinylester vacuum expoxy sandwich Long Island Shipyards, Holland Studio Delta, Den Haag, Holland Breedte 2.55 m. Diepgang 0.65 m. Motorisering V8 MerCruiser benzine pk 28+ knopen Schroefas, 4-blads schroef 2.2 ton 200 liter C categorie (kust) Composiet/sandwich 25 SPORTSMAN SUN

36

37 25 LongIsland LongIsland Sportsman Runabout LongIsland 25 Runabout De LongIsland 25 Runabout is een gentlemen s superjacht van compacte De afmetingen stijlvol gelijnde met indrukwekkende LongIsland 25 prestaties. Sportsman biedt alles wat een sloep biedt, maar Door de dan meer. De enorme kuip beschikt over een comfortabel achterbank, een De beschutting LongIsland 25 van Runabout het windscherm, is een gentleman s het vooronder jacht en van de compacte mogelijkheid afmetingen om met indrukwekkende royale middels rondzit de cabriokap voorin en overdekt een centrale te varen stuurstand is de LongIsland van waaruit 25 de Sportsman schipper goed een contact prestaties. heeft met Door alle de opvarenden. beschutting De van centrale het windscherm, stuurstand het biedt vooronder schipper en de mogelijkheid om middels multifunctioneel inzetbaar jacht. De LongIsland 25 Runabout maakt bovendien comfortabel de cabriokap onder varen alle overdekt onder omstandigheden alle te weersomstandigheden varen is de een LongIsland optimale 25 controle tot Runabout een normaal over een de multifunctioneel boot. gegeven. Zo inzetbaar jacht. De kan Bij mooi de LongIsland schipper weer biedt ook 25 de Runabout op 25 hoge Runabout snelheden maakt het comfortabel ontspannen plezier van varen een blijven open onder zitten boot alle en weersomstandigheden heeft bij slecht dan tot een normaal nog weer steeds gegeven. biedt een de Bij perfect cabriokap mooi zicht weer een biedt over droge, de de boeg. 25 beschutte Runabout Door de stuurstand het lengte plezier van en van bijna verblijfsruimte een 7,50 open meter, boot en bij slecht weer biedt de een voor beperkte doorvaarthoogte en een geringe diepgang zijn met een LongIsland cabriokap de opvarenden. een droge, beschutte In combinatie stuurstand en met verblijfsruimte het vooronder voor de opvarenden. met In combinatie met het overnachtingsmogelijkheid 25 Sportsman alle wateren die komen een sloep langere kan en bereiken meerdaagse eenvoudig tochten bevaarbaar. binnen handbereik. Op ruim vooronder water Door en met het op overnachtingsmogelijkheid hoge prachtige snelheid lijnenspel is de LongIsland komen en de hoogwaardige 25 Sportsman langere en meerdaagse afwerking bijzonder zal de in tochten binnen handbereik. zijn 25 Runabout element, Door het in hier prachtige elke laat haven de lijnenspel 25 bewonderende Sportsman en hoogwaardige sloepen blikken en genereren. daarvan afwerking Een afgeleide zal LongIsland 25 boten Runabout in elke haven bewonderende achter verkeert blikken zich. genereren. midden in de Een belangstelling LongIsland 25 echter Runabout zonder verkeert op te vallen. midden in de belangstelling echter 25 comfortabel Runabout Specificaties zonder op te vallen. Lengte over alles 7.40 m. Breedte 2.55 m. Diepgang SPECIFICATIES 0.65 m. Waterverplaatsing Ontwerp Long Island Shipyards, Holland Topsnelheid 1.6 ton 28+ knopen Brandstof Naval tank Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland Voortstuwing 200 liter Schroefas, 4-blads schroef Motorisering Lengte 7.40m. Yanmar Waterverplaatsing pk diesel 2.2 ton Breedte 2.55 m. SUN TS Brandstoftank Yanmar 2 x 125pk 200 liter Topsnelheid Diepgang 0.65 m. CE goedgekeurd 28 knopen C categorie (kust) CE Motorisering Yanmar diesel pk Constructie Kust (C) Composiet/sandwich Constructie V8 MerCruiser Polyester benzine / Vinylester pk vacuum expoxy sandwich 25 SPORTSMAN RUNABOUT 25 SPORTSMAN RUNABOUT SUN

38

39 28 LongIsland LongIsland Sportsman Sportsman De LongIsland 28 Sportsman is de perfecte stijlvolle open boot voor dagtochten De LongIsland in luxe en 28 comfort. Sportsman De uitgekiende is perfecte indeling stijlvolle van open de enorme boot voor open dagtochten in luxe en comfort. kuip geeft De uitgekiende een riant gevoel indeling van van ruimte. de enorme Standaard open kuip beschikt geeft een de LongIsland riant gevoel van 28 ruimte. Standaard beschikt Sportsman over een meer dan complete uitrusting waardoor langere tochten de LongIsland 28 Sportsman over een meer dan complete uitrusting waardoor langere tochten nooit nooit té lang worden. Of u nu vaart over de kleinere Nederlandse binnenwateren té lang worden. of met Of hoge u nu snelheid vaart over op de ruim kleinere water Nederlandse vaart, LongIsland binnenwateren 28 of met hoge snelheid op Sportsman ruim water is uw elegante vaart, de partner. LongIsland 28 Sportsman is uw elegante partner. Specificaties Lengte over alles Breedte Diepgang Waterverplaatsing Ontwerp Brandstof tank Motorisering SPECIFICATIES Topsnelheid CE Constructie Long Island Shipyards, Holland Topsnelheid 8.50 m m m. 2.8 ton Studio Delta, Den Haag, Holland Voortstuwing 200 liter Diesel: Waterverplaatsing Yanmar pk SUN: Brandstoftank Diesel: 2 x pk Benzine: Crusader Water V8 275pk MPI Yanmar diesel pk CE goedgekeurd +/ knopen Yanmar diesel 2x pk Constructie kust (C) Polyester V8 MerCruiser / Vinylester benzine vacuum pkbonded expoxy sandwich Naval Architecture Lengte 8.50 m. Breedte 2.70 m. Diepgang 0.78 m. Motorisering 30+ knopen Schroefas, 4-blads schroef 2.8 ton 200 liter 100 liter C categorie (kust) Composiet/sandwich 28 SPORTSMAN 28 SPORTSMAN SUN

40

41 33 LongIsland LongIsland Sportsman Sportsman De open LongIsland 33 Sportsman biedt naast zijn stijlvolle en klassieke uitstraling De open een LongIsland hoge dosis sportiviteit 33 Sportsman en comfort. biedt naast De 33 zijn Sportsman stijlvolle en is door klassieke zijn uitstraling een hoge doordachte dosis onderwaterschip sportiviteit en comfort. en sterke De constructie 33 Sportsman uitermate is door geschikt zijn voor doordachte het onderwaterschip varen en op hoge sterke snelheid constructie op groot uitermate water. De geschikt riante voor afmetingen het varen van de op kuip hoge en snelheid de op groot water. standaard De riante aanwezige afmetingen luxe van uitrusting de kuip staan en de garant standaard voor aanwezige veel comfort luxe bij uitrusting het staan garant voor entertainen van een groot gezelschap op de kleinere binnenwateren. veel comfort bij het entertainen van een groot gezelschap op de kleinere binnenwateren. De LongIsland 33 Sportsman verenigt op een voor de Nederlandse wateren unieke De wijze LongIsland sportiviteit 33 Sportsman met stijl, kwailteit verenigt en op luxe. een voor de Nederlandse wateren unieke wijze sportiviteit met stijl, kwaliteit en luxe. Specificaties Lengte over alles Breedte Ontwerp Diepgang Waterverplaatsing Brandstof Lengte tank Motorisering Specificaties Long Island Shipyards, Holland Naval Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland 10.00m. Breedte 2.85 m. Diepgang 0.75 m. Motorisering Yanmar diesel pk Yanmar diesel 2 x pk Topsnelheid CE Constructie m m m. 3.0 ton 2 x 150 liter Yanmar Water pk diesel SUN TS Yanmar CE 2 goedgekeurd x 150pk - 2 x 260pk Constructie +/ knopen Kust (C) Polyester / Vinylester vacuum expoxy sandwich V8 MerCruiser benzine pk Topsnelheid Voortstuwing Waterverplaatsing Brandstoftank 32+ knopen Schroefas, 4-blads schroef 3 ton 2 x 150 liter/ 2 x 200 liter 115 liter C categorie (kust) Composiet/sandwich 33 SPORTSMAN 33 SPORTSMAN SUN

42

43 33 LongIsland LongIsland Runabout Runabout De Long Island 33 Runabout is het ultieme gentlemen s jacht. Het elegante lijnenspel De Long van de Island Runabout 33 Runabout is een statement is het ultieme van gentleman s stijl klasse. jacht. Met Het de elegante luxe lijnenspel van de cabin Runabout met slaapplaatsen is een statement voor twee van personen, stijl en klasse. complete De luxe kombuis kajuit en biedt natte u cel een royale slaapgelegenheid voor twee personen, een complete kombuis en een separate toiletruimte. Hierdoor komen met wc, douche en wasbak komen langere tochten en een groot vaargebied binnen handbereik. In de langere directe tochten nabijheid en een van groot de stuurman vaargebied biedt binnen de handbereik. door het windscherm beschermde De ruime U-bank kuip de biedt unieke plaats mogelijkheid aan een groot tot gezelschap. varend loungen. Achter het windscherm bevindt zich de Meerdaagse comfortabele tochten en met beschutte een intiem U-bank. gezelschap Doordat of deze dagtochten in de directe met een omgevig groter van de stuurstand is gezelschap, gepositioneerd de Long Island heeft de 33 stuurman Runabout altijd stelt optimaal u in staat contact deze in met een de exclusieve mede opvarenden. Meerdaagse stijl en klasse te realiseren. tochten met een intiem gezelschap of dagtochten met een groter gezelschap, de Long Island 33 Runabout stelt u in staat deze stijlvol, snel en comfortabel te realiseren. Specificaties Lengte over alles m. Breedte 2.85 m. Diepgang 0.75 m. Doorvaarhoogte Specificaties 1.75 m. Waterverplaatsing Ontwerp Long Island Shipyards, Holland Topsnelheid 3.5 ton 32+ knopen Brandstof Naval tank Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland Voortstuwing 2 x 150 liter Schroefas, 4-blads schroef Motorisering Lengte 10.00m. Yanmar Waterverplaatsing pk diesel 3.5 ton Breedte SUN 2.85 TS Yanmar m. Brandstoftank 2 x 150pk - 2 x 260pk2 x 150 liter/ 2 x 200 liter Topsnelheid Diepgang 0.75 m. Water +/ knopen 115 liter CE Motorisering Yanmar diesel pk CE goedgekeurd Kust (C) C categorie (kust) Constructie Yanmar Polyester diesel 2 / x Vinylester pk vacuum Constructie expoxy sandwich Composiet/sandwich 33 RUNABOUT 33 RUNABOUT SUN

44

45 40 LongIsland LongIsland Sportsman Sportsman De LongIsland De LongIsland 40 Sportsman 40 Sportsman is het ultieme is het ultieme, -elegant elegant gelijnde- gelijnde, open motorjacht. open motorjacht. Sportsman De 40 Sportsman is zowel is uit zowel te rusten uit te met rusten 2 met Yanmar 2 Yanmar motoren motoren die via die De 40 traditionele via traditionele assen de assen boot aandrijven de boot aandrijven als met 2 als Volvo met 2 IPS Volvo aandrijvingen. IPS aandrijvingen. De 40 Sportsman De 40 realiseert Sportsman moeiteloos realiseert snelheden moeiteloos van snelheden boven de van 40 boven knopen. de 40 Door knopen. het uitgekiend Door ontworpen het uitgekiend onderwaterschip ontworpen onderwaterschip vaart 40 Sportsman vaart de comfortabel 40 Sportsman en droog comfortabel op ruim water. en droog op ruim water. De 40 Sportsman kenmerkt zich door een stijlvolle en tegelijkertijd unieke De 40 Sportsman kenmerkt zich door een stijlvolle en tegelijkertijd unieke vormgeving en een exclusieve indeling van het dek. Centraal staat de vormgeving en een exclusieve indeling van het dek. Centraal staat de multimultifunctionele middenkuip met stuurstand, welke is voorzien van alle comfort. functionele Een zonnebed middenkuip voorop met biedt stuurstand, ruimte voor welke heerlijk is voorzien ontspannen. van alle De comfort. brede gelijkvloerse Een zonnebed beschutte voorop gangboorden biedt ruimte rondom voor heerlijk maken ontspannen. het bewegen De brede aan boord gelijkvloerse beschutte en veilig. gangboorden De grootschalige rondom maken open het achterkuip bewegen aan van boord royale heel heel aangenaam afmetingen aangenaam comfortabele en veilig. De bank grootschalige versterken open het achterkuip gevoel van van ruimte royale en comfort afmetingen en Het comfortabele open exterieur bank versterken verbergt een het riante gevoel verblijfsruimte van ruimte en comfort onderdeks aan aan boord. met een boord. indeling Het open naar keuze. exterieur Standaard verbergt zijn een onder riante andere verblijfsruimte 4 vaste slaapplaatsen, onderdeks met waarvan een 2 indeling in een vrijstaand naar keuze. bed, Standaard en een separate zijn onder wc andere en doucheruimte. 4 vaste slaapplaatsen, De afwerking is zoals u van LongIsland mag verwachten; teakdekken, een waarvan 2 in een vrijstaand bed, en een separate wc en doucheruimte. stijlvol interieur met hoogwaardige betimmering en gebruik van de beste materialen. De afwerking is zoals u van LongIsland mag verwachten; teakdekken, een stijlvol Met een interieur LongIsland met hoogwaardige 40 Sportsman betimmering kiest u voor en gebruik geraffineerd van de beste individualisme materialen. en verzekert Met u een zich LongIsland van een 40 welkom Sportsman onthaal kiest en u bewonderende voor geraffineerd blikken individualisme elke haven. en verzekert u zich van een welkom onthaal en bewonderende blikken in elke haven. Specificaties Lengte over alles Breedte Diepgang Doorvaarhoogte Waterverplaatsing Brandstof tank Motorisering Specificaties Ontwerp Long Island Shipyards, Holland Naval Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland Lengte 12.00m. Breedte 3.85 m. Diepgang 1.00 m. Doorvaarhoogte 2.10 m. Topsnelheid CE Constructie 40 SPORTSMAN m m m m. Motorisering 10.5 ton 2 x 750 liter Topsnelheid Yanmar 2 x x 480pk diesel Waterverplaatsing Volvo IPS 2 x x 600 diesel Brandstoftank max 45 knopen CE goedgekeurd Zee (B) Polyester / Vinylester vacuum expoxy sandwich Constructie Yanmar 2 x x 480 pk diesel Volvo IPS 2 x x 600 diesel 45+ knopen 10.5 ton 2 x 750 liter Zee (B) Composiet/sandwich

46

47 40 LongIsland Runabout Hoe combineer je het plezier van een open motorboot, het comfort van een Hoe combineer je het plezier van een open motorboot, het comfort van een motorjacht en de schoonheid van een stijlvol ontwerp in één boot? Het motorjacht en de schoonheid van een stijlvol ontwerp in één boot? Het antwoord op deze uitdaging is de LongIsland 40 Runabout; een prachtig antwoord op deze uitdaging is de LongIsland 40 Runabout; een prachtig elegant elegant motorjacht motorjacht van 12 van meter 12 meter lang lang met met een een riante riante open open kuip, kuip, een een beschutte beschutte stuurstand stuurstand met cabriokap met cabriokap en een en royaal een royaal en comfortabel en comfortabel interieur. interieur. Het interieur Het interieur van de van LongIsland de LongIsland 40 Runabout 40 Runabout kent kent diverse diverse indelingsvarianten. indelingsvarianten. Standaard Standaard beschikt het beschikt interieur het over interieur een eigenaarshut over een eigenaarshut met vrijstaand met vrijstaand bed, een salon, bed, een natte een salon, cel met een separate natte cel doucheruimte met separate en doucheruimte een 2 persoons en een gastenhut. 2 persoons De ruimte gastenhut. bovendeks met dinette, kombuis en stuurstand is zowel tijdens het varen De als ruimte in de bovendeks haven het met sociale dinette, trefpunt kombuis aan en boord. stuurstand Wanneer is zowel de cabriokap tijdens het gesloten varen wordt, als in is de deze haven ruimte het sociale ook s trefpunt avonds aan een boord. prettige Wanneer verblijfsruimte de cabriokap met riant uitzicht gesloten rondom. wordt, is deze ruimte ook s avonds een prettige verblijfsruimte met In de riant open uitzicht kuip rondom. vindt u zowel aan bakboord als aan stuurboord een uitnodigend In de open ligbed kuip dat vindt evenzeer u zowel tijdens aan het bakboord varen als als voor aan anker stuurboord een heerlijke een uitbeschutte nodigend plek ligbed is om dat te evenzeer ontspannen. tijdens De het open varen kuip als voor biedt anker u een voorts heerlijke veel bewegingsruimte beschutte plek en is een om comfortabele te ontspannen. bank De over open de kuip hele biedt breedte u voorts van het veel jacht. bewegingsruimte het doordachte en een comfortabele onderwaterschip bank over is de hele LongIsland breedte van 40 het Runabout jacht. Door ontspannen Door het over doordachte de Europese onderwaterschip binnenwateren is de te LongIsland sturen. Op 40 zee Runabout en onder ontspannen omstandigheden over de Europese geeft binnenwateren de 40 Runabout te sturen. de schipper Op zee veel en onder vertrouwen mindere mindere door de omstandigheden goede vaareigenschappen. geeft de 40 Runabout Het comfortabele de schipper vaargedrag veel vertrouwen zal ook door de opvarenden goede vaareigenschappen. een ontspannen gevoel Het geven. comfortabele vaargedrag zal ook de opvarenden een ontspannen 40 Runabout gevoel is het geven. stijlvolle motorjacht voor korte trips met een De LongIsland groot De gezelschap LongIsland en voor 40 Runabout lange reizen is het met stijlvolle een intiem motorjacht gezelschap. voor korte trips met een groot gezelschap en voor lange reizen met een intiem gezelschap. Specificaties Design Specificaties Lengte over alles Breedte Diepgang Doorvaarhoogte Waterverplaatsing Brandstof tank Motorisering Long Island Shipyards, Holland Naval Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland Lengte m. Breedte 3.85 m. Diepgang 1.00 m. Motorisering Yanmar of Volvo diesel 2x pk Topsnelheid 40+ knopen Topsnelheid CE Constructie m m m m. Voortstuwing 10.5 ton 2 x 750 liter Brandstoftank Yanmar 2 x x 480pk diesel Water Volvo IPS 2 x x 600 diesel CE goedgekeurd max 45 knopen Constructie Zee (B) Polyester / Vinylester vacuum expoxy sandwich Schroefas, 4-blads schroef of Volvo IPS 2 x 750 liter 200 liter Zee (B) Composiet/sandwich

48

49 26 LongIsland LongIsland Tender Tender De LongIsland 26 Tender springt in het oog door de combinatie van state of the art vormgeving met stijlvolle details. De LongIsland 26 Tender is ontwikkeld als Tender voor superjachten De LongIsland en heeft diverse 26 Tender uit de springt wereld in van het de superjachten oog door de voortkomende combinatie van kenmerken state of zoals the de art open spiegel, de vele zitplaatsen, de high-impact rubber stootrand en de halfronde vormgeving teak instaptredes. met stijlvolle Deze details. geven De LongIsland de LongIsland Tender is niet ontwikkeld alleen een zeer als hoge Tender praktische gebruikswaarde, maar ook een unieke uitstraling. Zoals het een superjachttender voor superjachten betaamt en is het heeft onderwaterschip diverse uit de van wereld de LongIsland van de 26 superjachten Tender zodanig voortkomende ontworpen dat de boot onder alle omstandigheden snel en comfortabel vaart. De perfecte vaareigenschappen, de unieke styling, de praktische details en degelijke constructie maken de LongIsland 26 Tender tot een stijlvolle multifunctioneel inzetbare kenmerken zoals de open spiegel, de vele zitplaatsen, de high-impact rubber stootrand en de design boot. halfronde teak instaptredes. Deze details geven de LongIsland 26 Tender niet alleen een zeer hoge praktische gebruikswaarde, maar ook een unieke uitstraling. Zoals het een superjachttender betaamt is het onderwaterschip van de LongIsland 26 Tender zodanig ontworpen dat de boot onder alle omstandigheden snel en comfortabel vaart. De perfecte vaareigenschappen, de unieke styling, de praktische details en degelijke constructie maken de LongIsland 26 Tender tot een stijlvolle multifunctioneel inzetbare design boot. Specificaties Lengte over alles Breedte Waterverplaatsing Brandstof Ontwerp tank Motorisering Specificaties Long Island Shipyards, Holland Naval Architecture Studio Delta, Den Haag, Holland Lengte 7.80 m. Breedte 2.60 m. Motorisering pk duoprop benzine pk Yanmar duoprop benzine Topsnelheid Constructie CE 7.80 m m. 2.8 ton Topsnelheid 132 liter Benzine: Volvo Penta Waterverplaatsing ( pk) duoprop Diesel: Yanmar diesel Brandstoftank ( pk) duoprop CE goedgekeurd +/ knopen Vinylester / polyester Constructie epoxy sandwich kust (C) knopen 2.8 ton 130 liter Kusr (CE) Composiet/sandwich 26 TENDER

50

51 classic boating redefined

52

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen

Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen breehorn Waarom echte zeilers voor Breehorn kiezen De Breehorn 37 en 44 hebben bewezen tijdloze schoonheden te zijn. Met de recent ontwikkelde Breehorn 41 zetten we de traditie voort. Schepen die er om

Nadere informatie

MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO

MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO MOTORBOOT - INTERCRUISER 29 - SPENCIERATO Algemeen Merk: Intercruiser 29 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Spencierato B1125 9.00 x 3.35 x 0.95 m ca. 2.05 m Intercruiser

Nadere informatie

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.

Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m. Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2. Maril 8.80 kajuitsloep - Specificaties Lengte o.a.: 8.80m Breedte o.a.: 3.47m Diepgang: 0.70m Vaarhoogte.: 1.40m Gewicht: ca. 2.800 kg Personen: 16 personen Sanitair: Porta Potti of elektr. toilet Koelfacilteit:

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters In de deksalon heeft men zittend uitzicht. De achterwand kan geheel opengeklapt worden zodat één ruimte met de kuip ontstaat. Overigens zorgt ook een groot schuifdak ervoor dat de man of vrouw aan het

Nadere informatie

LOWLAND FANTASIA DS. Jachtmakelaardij4Beaufort.nl

LOWLAND FANTASIA DS. Jachtmakelaardij4Beaufort.nl LOWLAND FANTASIA DS Bouwjaar 1979 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 120 pk Lengte 12,00 meter Prijs 64.500,- (BTW betaald) Lowland Yachts zijn mooie klassieke schepen met een eigen karakter.

Nadere informatie

Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd.

Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd. BEGE ALLROUNDER Bootcentrum Geertsma is al 50 jaar de bouwer van de BEGE kruiser. In het Friese Grou worden de stalen kruisers geheel naar wens van de klant gebouwd. Een kleine werf met een grote passie.

Nadere informatie

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op:

SLOEPEN EN TENDERS. Kijk voor onze modellen en dealers op: SLOEPEN EN TENDERS Kijk voor onze modellen en dealers op: WWW.OUDHUIJZER.NL INHOUDSOPGAVE 471 BASIC / 471 TENDER 3 480 LIMITED / 480 LUXURY 4 568 TENDER 5 570 TENDER 6 575 LUXURY 7 616 TENDER 8 630 CABINE

Nadere informatie

Genieten tot in het oneindige

Genieten tot in het oneindige Foto s Neptune marine Genieten tot in het oneindige Amper twee jaar oud is de Infinity-lijn van Motion Yachts, maar in die korte tijd heeft de serie toch heel wat hoge ogen weten te gooien. De absolute

Nadere informatie

Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9

Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9 vaarimpressie Beneteau Antares 8.80 en Barracuda 9 44 11 // 2012 // ANWBWATERSPORT.NL >>> ook snelvarend, maar dan nog iets extremer: de 2ehands maxum 3200, Pag. 52 Twee verschillende motorboten, maar

Nadere informatie

Scheep sprofiel» Tr ader 42

Scheep sprofiel» Tr ader 42 Scheep sprofiel» Tr ader 42 Tekst Cees van Dijk Fotografie Trader Vor stelijke degelijkheid Dankzij de geringe kruiphoogte kunt u met de Trader 42 de Franse kanalen bevaren, maar het schip is ook geschikt

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS 423 109.500,-

BENETEAU OCEANIS 423 109.500,- BENETEAU OCEANIS 423 109.500,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 423 Vraagprijs 109.500,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2003 Ligplaats Stavoren Lengte 12.64 mtr. Breedte 3.90 mtr. Diepgang 0.00-2.10 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA Algemeen Merk: Bavaria Sport 35 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Yoda B1121 11.70 x 3.59 x 1.15 m 3.23 m Bavaria Yachtbau Bouwjaar:

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 35 - YODA Algemeen Merk: Bavaria Sport 35 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Yoda B1121 11.70 x 3.59 x 1.15 m 3.23 m Bavaria Yachtbau Bouwjaar:

Nadere informatie

Steeler Survey 55. : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Bouwjaar : 2011 : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x

Steeler Survey 55. : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Bouwjaar : 2011 : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x Steeler Survey 55 Afmetingen : 16.50 x 4.70 x 1.40 mtr. Materiaal : Staal Bouwjaar : 2011 Motorisering : 1x Vetus Deutz 210 PK diesel Aantal hutten : 3x Vraagprijs : 595.000,- excl. BTW Long range motorjacht

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 43 HT

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 43 HT MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 43 HT Algemeen Merk: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Bavaria Sport 43 HT B1135 14.99 x 4.41 x 1.10 m (0.75 m drive up) ca. 4.00 m Bavaria Yachtbau

Nadere informatie

vertaald naar nu :03:05

vertaald naar nu :03:05 Eeuwen traditie vertaald naar nu Slikkendam Watersport heeft de afgelopen jaren in eigen beheer een nieuwe lijn tenders ontworpen, gebouwd en op de markt gebracht. Naast de 622 van aluminium, zijn er ook

Nadere informatie

MOTORBOOT - GALEON 330 HT - LA OLA

MOTORBOOT - GALEON 330 HT - LA OLA MOTORBOOT - GALEON 330 HT - LA OLA Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Galeon 330 HT La Ola B1132 10.12 x 3.46 x 0.95 m ca. 2.85 m met geklapt mastje Galeon

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters ZO GOED ALS NIEUW 86 I WATERKAMPI0EN#6 2002 2 IP. Dat staat voor Island Plastic Ltd te Ryde, Island of Wight in GrootBrittannië. In 1975 werd de eerste IP 23 gebouwd. Als professionele vissersboot. Voor

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,-

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 311 Vraagprijs 49.900,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2001 Ligplaats Stavoren Lengte 9.85 mtr. Breedte 3.23 mtr. Diepgang 0.00-1.45 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

SUPER LAUWERSMEER KOTTER OK

SUPER LAUWERSMEER KOTTER OK SUPER LAUWERSMEER KOTTER 12.50 OK Bouwjaar 1982 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 145 PK Lengte 12,70 meter Prijs 109.000,- (BTW betaald)?rondspant,gejoggelde spitsgatkotter. Rondspant,gejoggelde

Nadere informatie

Apreamare Smeraldo 8 cabin

Apreamare Smeraldo 8 cabin Doeve Makelaars/Taxateurs vof Sworn & EMCI Certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL - 3133 AV Vlaardingen Tel Mobiel +31 (0)10 248 98 30 +31 (0)653 20 20 84 E-mail Website

Nadere informatie

MEER BETER. Greenline 40 Hybrid

MEER BETER. Greenline 40 Hybrid VAARIMPRESSIE Greenline 40 Hybrid Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na het opmerkelijke succes van de 33 was het hoogste tijd voor een groter model. Wij voeren met de Greenline 40 op de Grevelingen en

Nadere informatie

ATLANTIC 444 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

ATLANTIC 444 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Atlantic 444 "Sventa" is perfect voor het bevaren van de kustwateren en met haar geringe diepgang tevens geschikt voor het

Nadere informatie

SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450

SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450 SUPER LAUWERSMEER KRUISER 450 Bouwjaar 2005 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 162 PK Lengte 13,70 meter Prijs 259.000,- (BTW betaald) Een Super Lauwersmeerkruiser, gebouwd in 2005 en 2006 in

Nadere informatie

Visie Doeve Makelaars

Visie Doeve Makelaars Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

Argokruiser de Luxe 10.00

Argokruiser de Luxe 10.00 Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 38

MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 38 MOTORBOOT - BAVARIA SPORT 38 Algemeen Merk: Bavaria Sport 38 Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: B1123 11.80 x 3.99 x 1.05 m ca. 3.33 m Bavaria Yachtbau GmbH Bouwjaar: 2012

Nadere informatie

JEANNEAU SUN ODYSSEY 43 DS 139.000,-

JEANNEAU SUN ODYSSEY 43 DS 139.000,- JEANNEAU SUN ODYSSEY 43 DS 139.000,- Algemeen Type JEANNEAU SUN ODYSSEY 43 DS Vraagprijs 139.000,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2002 Ligplaats Stavoren Lengte 13.20 mtr. Breedte 4.20 mtr. Diepgang 0.00-2.00

Nadere informatie

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO

MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO MOTORBOOT - MAREX 320 AFT CABIN CRUISER - DEMO Algemeen Merk: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Marex 320 Aft Cabin Cruiser D3005 9.99 x 3.30 x 1.00 m 2.86 m Marex Bouwjaar:

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

MOTORBOOT - ALTENA FAMILY PAPILLON

MOTORBOOT - ALTENA FAMILY PAPILLON MOTORBOOT - ALTENA FAMILY 120 - PAPILLON Algemeen Merk: Altena Family 120 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Papillon B1120 12.06 x 3.95 x 1.27 m ca. 2.50 m (met geklapt

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Ons telefoonnummer is gewijzigd in 02159-45996 cardinal MARIEHOLMS B W i i i- H h -I 1-5 meter Holland Sailing cv valkenveenschelaan 3-huizen n.h.-telefoon

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters anwb.nl/watersport, de site voor watersporters VfWACK SLEPER 1500 length o.a. length huil length w.l. beam o.a. draft displacement ^P/// VRIPACK l'achting INTERNATIONAL / ^y naval archittits 6v 2 anwb.nl/watersport,

Nadere informatie

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range

Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range Ontdek Holland op een relaxte manier met de nieuwe Broom Explorer Range BIEDEN ONZE KLANTEN DE ALLERBESTE WAY NAAR DE PRACHTIGE WATERWEGEN VAN HOLLAND ONTDEKKEN DE NIEUWE EXPLORER MODELLEN VAN BROOM 1

Nadere informatie

IJzendoorn 1500 New Line

IJzendoorn 1500 New Line IJzendoorn 1500 New Line AFMETINGEN : ca. 14.95 x 4.8 x 1.35 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN LIGPLAATS : IJzendoorn Yachts - Warns : IJzendoorn Yachts - Warns : 2016 CE-A : 1x 178

Nadere informatie

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - AANGENAAM

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - AANGENAAM MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - AANGENAAM Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Boarncruiser 40 Classic Line Aangenaam B1084 12.40 x 4.35 x 1.10

Nadere informatie

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR

MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR MOTORBOOT - SUPER FALCON 45 - ENDEAVOUR Algemeen Merk: Super Falcon 45 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Endeavour B1126 14.10 x 4.25 x 1.20 m ca. 3.45 m Wim van der

Nadere informatie

Klassiek Motorjacht 15.55

Klassiek Motorjacht 15.55 Doeve Makelaars/Taxateurs vof Sworn & EMCI Certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL - 3133 AV Vlaardingen Tel Mobiel +31 (0)10 248 98 30 +31 (0)653 20 20 84 E-mail Website

Nadere informatie

Dutch steel MY "de Ontmoeting"

Dutch steel MY de Ontmoeting Dutch steel MY "de Ontmoeting" AFMETINGEN : ca. 18.55 x 4.85 x 1.7 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN : 1 + 1 LIGPLAATS VRAAGPRIJS : Euro 297.000 : Scheepswerf J. vd Molen & Zonen -

Nadere informatie

SPECIFICATIE SMT 1060

SPECIFICATIE SMT 1060 SPECIFICATIE SMT 1060 Algemene gegevens: Lengte totaal: Lengte waterlijn: Breedte: Breedte gangboord: Diepgang: Doorvaarthoogte: Waterverplaatsing: Gewicht: Motorisering: Stahoogte kajuit voor: Stahoogte

Nadere informatie

Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een. bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een

Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een. bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een U N P R E C E D E N T E D E X C E L L E N C E Voor ons stond van het begin af aan vast dat de ALUQA een bijzondere en exclusieve boot moest zijn. Onderscheidend door een oogstrelend design. En met zó n

Nadere informatie

MOTORBOOT - PEDRO SOLANO 38 - NIMF

MOTORBOOT - PEDRO SOLANO 38 - NIMF MOTORBOOT - PEDRO SOLANO 38 - NIMF Algemeen Merk: Pedro Solano 38 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Nimf B1090 11.73 x 3.80 x 1.07 m ca. 2.60 m Pedro Bouwjaar: 2001

Nadere informatie

EUROPEAN VOYAGER GLOBAL VOYAGER. aquanaut.nl

EUROPEAN VOYAGER GLOBAL VOYAGER. aquanaut.nl EUROPEAN VOYAGER GLOBAL VOYAGER aquanaut.nl 1 Het leven is een aaneenschakeling van keuzes. Het heeft u geleid naar dit unieke moment waarin u staat voor de aanschaf van uw eigen schip. Met een Aquanaut

Nadere informatie

Noordkaper Sailing Yachts

Noordkaper Sailing Yachts Noordkaper Sailing Yachts fun to sail in comfort and safety Noordkaper 40 Lengte romp 12.00 meter Lengte over alles 12.95 meter Breedte 4.00 meter Diepgang 1.25-2.25 meter Waterverplaatsing 17 ton Zeiloppervlakte

Nadere informatie

Droomhuizen. Kunst & Cultuur. Interieur & Design. Baoase Luxury Resort. Special Friesland. Cars & Lifestyle

Droomhuizen. Kunst & Cultuur. Interieur & Design. Baoase Luxury Resort. Special Friesland. Cars & Lifestyle Droomhuizen Kunst & Cultuur Interieur & Design 15de jaargang -3-2015 - adviesprijs e 9,75 Baoase Luxury Resort Special Friesland Cars & Lifestyle NL3_2015_cover1.indd 1 23-09-15 13:33 North-Line Yachts

Nadere informatie

Motorboot - Boorncruiser Marit

Motorboot - Boorncruiser Marit Motorboot - Boorncruiser 1000 - Marit Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Boarncruiser Marit B1001 Afmetingen (l x b x d): 10.10 x 3.55 x 0.90 Werf: chtwerf De Boarnstream B.V. Bouwjaar: 1999 Motorisering:

Nadere informatie

Steeler Survey 55. L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2011. Motor: Vetus Deutz 210 PK. Ligplaats: In verkoophaven

Steeler Survey 55. L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2011. Motor: Vetus Deutz 210 PK. Ligplaats: In verkoophaven Steeler Survey 55 L x B x D: 16,50 m x 4,70 m x 1,40 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2011 Motor: Vetus Deutz 210 PK Ligplaats: In verkoophaven 595.000,- BTW niet betaald Omschrijving: Schip is uitgevoerd

Nadere informatie

MOTORBOOT - BOARNCRUISER REFRAWARO

MOTORBOOT - BOARNCRUISER REFRAWARO MOTORBOOT - BOARNCRUISER 1000 - REFRAWARO Algemeen Merk: Boarncruiser 1000 Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Refrawaro B1136 10.10 x 3.55 x 0.90 m min. ca. 2.70 m chtwerf

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters ZO GOED ALS NIEUW TEKST JAN FRATERMAN I KEURING JACO FEENSTRA I FOTO'S RICHARD DEJONGWBERTELKOLTHOF Meer dan duizend zijn er door Dehler gebouwd: de Delanta 80. Geen wonder. Het was wat watersporters in

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters HOLLAND SAILING IEHOLMS 2 catalina m 22 *:,~ De Catalina M 22, een gezinsboot, die werkelijk plaats biedt aan het gehele gezin, met een uitrusting die borg staat voor een comfortabel verblijf aan boord,

Nadere informatie

DE NIEUWE ZINDER 880 PREMIUM TENDER

DE NIEUWE ZINDER 880 PREMIUM TENDER DE NIEUWE ZINDER 880 PREMIUM TENDER Zin in zoef! Hand op de gashendel, de motor gromt. De hendel schuift iets naar voren, het water onder de schroef borrelt en schuimt. Vol gas, de boeg veert op, de bodem

Nadere informatie

Barkas Buchlyner 8.50

Barkas Buchlyner 8.50 Doeve Makelaars/Taxateurs vof Sworn & EMCI Certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL - 3133 AV Vlaardingen Tel Mobiel +31 (0)10 248 98 30 +31 (0)653 20 20 84 E-mail Website

Nadere informatie

Custom Built M.Y. 45 Open Kuip

Custom Built M.Y. 45 Open Kuip Custom Built M.Y. 45 Open Kuip AFMETINGEN : ca. 14.2 x 4.4 x 1.05 meter WERF : Koopman Aluminium Jachtbouw - Sneek ONTWERP : Dhr. W. van der Zee / Dhr. D. Zaal BOUWJAAR : 2005 te water MOTORISERING : 2

Nadere informatie

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - SURPRISE

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - SURPRISE MOTORBOOT - BOARNCRUISER 40 CLASSIC LINE - SURPRISE Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Boarncruiser 40 Classic Line Surprise B1097 12.40 x 4.35 x 1.10

Nadere informatie

Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t.

Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t. Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

Gipon Hoogaars 900. Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t.

Gipon Hoogaars 900. Visie Doeve Makelaars. BTW n.v.t. Doeve Makelaars/taxateurs vof Sworn & EMCI certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL-3133 AV Vlaardingen Havennummer 703 Tel +31(0)10 248 98 30 Mobiel +31(0)653 20 20 84 Email

Nadere informatie

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW

TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER. Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW TE KOOP / FOR SALE MOTORJACHT AC YACHTS 14.80 METER Vraagprijs: 245.000 euro exclusief BTW L x B x D 14.80 x 4.30 x 1.10 m Motor Deutz DT 64, 159 pk / 118.6 kw Aandrijving Vaste schroefas Romp Knikspant,

Nadere informatie

SUPER LAUWERSMEER KRUISER AK

SUPER LAUWERSMEER KRUISER AK SUPER LAUWERSMEER KRUISER 13.50 AK Bouwjaar 1998 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 145 PK Lengte 13,70 meter Prijs 199.000,- (BTW betaald) Een super goed onderhouden, FULL OPTIONS Super Lauwersmeer

Nadere informatie

BULLIT OUT NOW! COMPETITION STARRING: BULLIT 600 BULLIT 660 DIESEL INBOARD ELECTRO OUTBOARD COMING SOON TO A DEALER NEAR YOU...

BULLIT OUT NOW! COMPETITION STARRING: BULLIT 600 BULLIT 660 DIESEL INBOARD ELECTRO OUTBOARD COMING SOON TO A DEALER NEAR YOU... OUT NOW! SLOEPEN BULLIT V S T H E COMPETITION STARRING: BULLIT 600 BULLIT 660 DIESEL INBOARD ELECTRO OUTBOARD COMING SOON TO A DEALER NEAR YOU... ALUMINIUM: STERKER - SNELLER - ZUINIGER & ZELFLOZEND BULLIT

Nadere informatie

Akkoord Verkoper: Akkoord Koper: pag. : 1 van 3. CONTACT

Akkoord Verkoper: Akkoord Koper: pag. : 1 van 3. CONTACT Jacht Specificaties v. 4.2 CONTACT www.panta-rhei-brokerage.nl info@panta-rhei-brokerage.nl +31 6 555 39 20 37 0 - Algemeen 1 - Historie 2- Maten 3 - Romp 4 - Dek 5 - Opbouw 6 - Kiel 7 - (Mid)zwaard 8

Nadere informatie

Hood 38 MK II Centreboard

Hood 38 MK II Centreboard Hood 38 MK II Centreboard Omschrijving Basisgegevens De Hood 38 MK II heeft een kielmidzwaard en heeft daardoor een groot vaargebied (1,30 mtr) maar combineert dat met goede zeileigenschappen (3,30 mtr).

Nadere informatie

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

MULDER 59 HARDTOP BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Deze Mulder 59 Hardtop is ontworpen volgens CE-A voorschriften en gebouwd volgens de hoge normen van de Mulder Shipyard.

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS ,- onder bod

BENETEAU OCEANIS ,- onder bod BENETEAU OCEANIS 361 64.500,- onder bod Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 361 Vraagprijs 64.500,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2001 Ligplaats Winterstalling Lemmer Lengte 11.10 mtr. Breedte 3.80 mtr. Diepgang

Nadere informatie

Steeler Explorer 47. L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2013. Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz

Steeler Explorer 47. L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: 2013. Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz Steeler Explorer 47 L x B x D: 14,10 m x 4,60 m x 1,25 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2013 Motor: 1x 210 PK - Vetus Deutz Ligplaats: In verkoophaven 545.000,- BTW betaald Omschrijving: Dit motorjacht is

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters ^^H J^P ^^fci^^fc ^ 5* POLYBOATS 2 O aan de steeds groeiende vraag naar Kilkruisers te voldoen is sedert 2 jaar de fabriek van K & S-Polyboats verplaatst naar Ossendrecht op een odern ingericht fabriekscoplex

Nadere informatie

SUPER FAVORITE 9.60 AK

SUPER FAVORITE 9.60 AK SUPER FAVORITE 9.60 AK Bouwjaar 1974 Brandstof Diesel Materiaal Staal Vermogen 1x 50 PK Lengte 9,60 meter Prijs 27.500, (BTW betaald) De merknaam Super Favorite Kruiser is een begrip in Nederland en daarbuiten.

Nadere informatie

Snel, krachtig en stijlvol

Snel, krachtig en stijlvol Snel, krachtig en stijlvol 6 maart 2016 VAREN NORTH-LINE 42 WHEELHOUSE Bretagne, de Solent, de Wadden of Scandinavië. Allemaal vaargebieden die tot de verbeelding van veel Vlamingen spreken, maar waarvoor

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS ,-

BENETEAU OCEANIS ,- BENETEAU OCEANIS 393 99.500,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 393 Vraagprijs 99.500,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2002 Ligplaats Amsterdam Lengte 11.89 mtr. Breedte 3.98 mtr. Diepgang 0.00-1.90 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

Ref: APREAMARE 12 SEMI-CABINATO

Ref: APREAMARE 12 SEMI-CABINATO Ref: 351301 APREAMARE 12 SEMI-CABINATO Bouwar Materiaal romp Loa Breedte Diepgang Doorvaarthoogte 1996 hout epoxy 12,12 mtr. 4,50 mtr. 1,35 mtr. 2,40 mtr. Bouwer Apreamare S.P.A. Sorrento (Na Hutten 2

Nadere informatie

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 365 NEW LINE - HARVEST MOON

MOTORBOOT - BOARNCRUISER 365 NEW LINE - HARVEST MOON MOTORBOOT - BOARNCRUISER 365 NEW LINE - HARVEST MOON Algemeen Merk: Naam: Referentienummer: Afmetingen (l x b x d): Doorvaarthoogte: Werf: Boarncruiser 365 New Line Harvest Moon B1096 10.80 x 3.80 x 1.00

Nadere informatie

Beleef Holland vanaf het water!

Beleef Holland vanaf het water! Beleef Holland vanaf het water! YACHTCHARTER Beleef Holland vanaf het water! P.A. v/d Laan Yachtcharter, is onderdeel van P.A. v/d Laan Jacht- en Scheepswerf. Onze werf dateert al van 1919 en wij zijn

Nadere informatie

VRIPACK 1400 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT

VRIPACK 1400 BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKERAGE CHARTER BERTHS FINANCE INSURANCE YACHT MANAGEMENT BROKER'S COMMENTS ''Dit stalen motorjacht is gebouwd bij de vorenstaande Nederlandse werf Smelne en speciaal voor de huidige eigenaren ontworpen

Nadere informatie

Steeler Panorama FF46

Steeler Panorama FF46 SCHEEPSPROFIEL Steeler Panorama FF46 Vernieuwende inzichten en geavanceerdere bouwmethoden leiden tot steeds spannender designs voor plezierjachten. Sprekend voorbeeld hiervan is de Steeler Panorama FF46.

Nadere informatie

Valk Continental 1800 VS Blue Swan

Valk Continental 1800 VS Blue Swan Valk Continental 1800 VS Blue Swan AFMETINGEN : ca. 18.4 x 5 x 1.63 meter WERF : W. van der Valk Shipyards - Waalwijk ONTWERP : W. van der Valk - Waalwijk BOUWJAAR : 2007 CE-A MOTORISERING : 2 x 370 pk

Nadere informatie

NA N U A T U I T L I U L S U Na N u a t u i t l i u l s u

NA N U A T U I T L I U L S U Na N u a t u i t l i u l s u NAUTILUS Fraai gelijnd, klassiek motorcht in i uitstekende en orginele staat : SvC 11.55 x 3.60 x 1.10, bouwar 1979 2 x Volvo Penta. Deze super van craft,, gebouwd bij chtwerf Klaassen in Voorschoten,

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters t e n boot gebouw* 42 I WATERKAMPI0EN#9 2006 2 Stoere en klassieke lijnen. Een innovatief onderwaterschip en vaareigenschappen die er mogen zijn. Deze 30-voeter van een nieuwe Nederlandse werf lijkt een

Nadere informatie

Valkkruiser 1050 Sport

Valkkruiser 1050 Sport Établissement: Vlaardingen (pays Bas du Ouest) Maastricht (pays Bas du Sud) Pont de Présentation Briare le Canal (France 45) www.courtierdebateaux.fr info@ courtierdebateaux.fr Valkkruiser 1050 Sport 92.000

Nadere informatie

Geniet op het water met Whaly!

Geniet op het water met Whaly! www.whaly.com New Classic Whaly 440 R Professional Whaly 270 Whaly 210 Whaly Funboard Geniet op het water met Whaly! Whaly boten Whaly boten Whaly boten zijn volledig dubbelwandige kunststof (PE) boten

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag)

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters - - Begin 1983 importeerde Friesland Boating de eerste romp uit Engeland van een narrow boat (smalle boot) of kanaalkruiser zoals ze die zelf noemen. De pers besteedde er erg veel aandacht aan, want het

Nadere informatie

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters

anwb.nl/watersport, de site voor watersporters Nieuw JAllrounder 21 sport/visboot Afmetingen 6.30 x 2.44 x 0.45 - LOA 6.95 - LWL 6.02 Het is ons gelukt een zeer compleet schip te bouwen met een totale lengte van 6.30 m. waarmee u practisch overal kunt

Nadere informatie

NED70 Alu Long Range MY

NED70 Alu Long Range MY NED70 Alu Long Range MY AFMETINGEN : ca. 21.45 x 5.5 x 1.05 meter WERF : NEDYACHT BV - The Netherlands ONTWERP : NEDYACHT BV/Vripack Naval Architects BOUWJAAR : 2012 CE-A MOTORISERING : 2 x 300 pk JOHN

Nadere informatie

Internationale Allure

Internationale Allure JET TEN BEACH 45 Internationale Allure 6 april 2017 VAREN Met de Beach 45 trok Jetten Shipyard afgelopen zomer internationale belangstelling tijdens de jaarlijkse boat show in Cannes. Het 45 voets aluminium

Nadere informatie

HISWA. EK Moth in Lelystad GEVAREN: BRETONSE ZONDER HANDEN BINNENWATEREN MAXI 1200 DA VINCI 35 WANDERER 40P DEHLER 46 ALLE NOVITEITEN 5 ACTIECAMERA S

HISWA. EK Moth in Lelystad GEVAREN: BRETONSE ZONDER HANDEN BINNENWATEREN MAXI 1200 DA VINCI 35 WANDERER 40P DEHLER 46 ALLE NOVITEITEN 5 ACTIECAMERA S ZONDER HANDEN ANWBWATERSPORT.NL 5 ACTIECAMERA S GEVAREN: MAXI 1200 DA VINCI 35 WANDERER 40P DEHLER 46 HISWA TE WATER ALLE NOVITEITEN BRETONSE OMDAT HET KAN! EK Moth in Lelystad 391905 56662 WATERKAMPIOEN

Nadere informatie

Damen Vlet ,--

Damen Vlet ,-- Doeve Makelaars/Taxateurs vof Sworn & EMCI Certificated Brokers & Valuers S&P Yachts & Ships Westhavenkade 87c NL - 3133 AV Vlaardingen Tel Mobiel E-mail Website +31 (0)10 248 98 30 +31 (0)653 20 20 84

Nadere informatie

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen.

WELLNESS HARBOUR T LEUKEN. VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. WELLNESS HARBOUR T LEUKEN VEEL TE BIEDEN in het prachtige natuurgebied de Maasduinen. Wellness harbour t Leuken Jachthaven t Leuken is een naam die al tientallen jaren een begrip is in de watersport. Gastvrijheid

Nadere informatie

Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers

Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers Veha 47 Offshore Trawler Stabilizers AFMETINGEN : ca. 14.33 x 4.55 x 1.35 meter WERF ONTWERP BOUWJAAR MOTORISERING AANTAL HUTTEN : 2 LIGPLAATS : Veha Motoryachten - Groningen : Veha Motoryachten - Groningen

Nadere informatie

De gloednieuwe vestiging

De gloednieuwe vestiging SCHEEPSPROFIEL 58 Mulder Favorite 1500 Enkele jaren geleden presenteerde Mulder Shipyard de eerste Mulder Favorite 1400. Het was een eerbetoon aan de vele oude Favorite Kruisers die de werf vanaf 1955

Nadere informatie

BAVARIA 38 Ocean ,-

BAVARIA 38 Ocean ,- BAVARIA 38 Ocean 89.000,- Algemeen Type BAVARIA 38 Ocean Vraagprijs 89.000,- BTW betaald betaald Bouwjaar 1999 Ligplaats Stavoren Lengte 11.90 mtr. Breedte 3.95 mtr. Diepgang 0.00-1.55 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

De Levanto 32 heeft op het water ondanks haar bescheiden afmetingen wel degelijk alle kenmerken van een volwaardige kruiser.

De Levanto 32 heeft op het water ondanks haar bescheiden afmetingen wel degelijk alle kenmerken van een volwaardige kruiser. PROEFVAART PEDRO LEVANTO 32 De Levanto 32 heeft op het water ondanks haar bescheiden afmetingen wel degelijk alle kenmerken van een volwaardige kruiser. 102 w w w. m a a n d b l a d m o t o R b o o t.

Nadere informatie

Stoer Duo.

Stoer Duo. Stoer Duo 2 www.motorboot.com Te st Tar g a 30 e n Sargo 33 april 2017 3 Test S a r go 3 3 e n Ta rga 3 0 De Finse werven Sarin Boats en Botnia Marin introduceerden in 2016 beide een cross-over tussen

Nadere informatie

VAREN Boottest. 50 mei 2013 VAREN

VAREN Boottest. 50 mei 2013 VAREN Reuze comfortabele 50 mei 2013 VAREN cruisers bij Bénéteau De Franse werf stelt dit jaar twee nieuwe 55-voeters voor. De Sense 55 en de Océanis 55. Varen trok naar Palma de Mallorca en kon beide schepen

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Klipperaak Visie Courtier de Bateaux. BTW n.v.t.

Klipperaak Visie Courtier de Bateaux. BTW n.v.t. Établissement: Vlaardingen (pays Bas du Ouest) Maastricht (pays Bas du Sud) Pont de Présentation Briare le Canal (France 45) www.courtierdebateaux.fr info@ courtierdebateaux.fr Klipperaak 26.80 65.000

Nadere informatie

Bronsveen Spiegelkotter

Bronsveen Spiegelkotter Bronsveen Spiegelkotter L x B x D: 14,80 m x 4,40 m x 1,35 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2002 Motor: DAF 615, 6 cilinder dieselmotor, 120 PK Ligplaats: In verkoophaven 229.000,- BTW betaald Omschrijving:

Nadere informatie

Valk Continental VS

Valk Continental VS Valk Continental 17.60 VS AFMETINGEN : ca. 17.6 x 5.1 x 1.4 meter WERF : W. v.d.valk Shipyards/Hofstra Jachtbouw ONTWERP : W. v.d.valk Shipyards/Hofstra Jachtbouw - Waalwijk BOUWJAAR : 2000 CE-B MOTORISERING

Nadere informatie

Nicholson 35. Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg HJ Lemmer +31(0)

Nicholson 35. Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg HJ Lemmer +31(0) Jachtmakelaardij Lemmer Nautic Vuurtorenweg 20 8531 HJ Lemmer +31(0)514-564994 info@lemmernautic.nl http://www.lemmernautic.nl Nicholson 35 Vraagprijs: 49.000 L x B x D: 10.74 x 3.18 x 1.68 meter Materiaal:

Nadere informatie