s i t e M e l a a n M e c h e l e n

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "s i t e M e l a a n M e c h e l e n"

Transcriptie

1

2

3 3 M e c h e l e n s i t e M e l a a n Residentie site Melaan is gelegen aan de Melaan-Drabstraat in het bruisende hart van de stad Mechelen, vlakbij de Grote Markt, de Vismarkt en de trendy Lamot-Site. De site zelf ligt in een oase van rust in een voormalige kloosterschool met 2 ruime binnentuinen. Geschiedenis Site Melaan is onderdeel van 5 eeuwen boeiende architectuur en stadsgeschiedenis. Eind 17de eeuw resulteert de samenvoeging van 2 woningen met een uitbreiding van een 3 de woning in het Sweert (en de Goude Ketinge). In 1855 kochten de zusters van O.-L.-V. van Barmhartigheid het Sweert om er een tehuis voor oude vrouwen op te richten. Dit werd op haar beurt geïncorporeerd in de kloosterschool aan de Begijnenstraat, die was opgericht door de heer Victor Scheppers in Dit was de voormalige Lorettenschool, alom bekend in Mechelen en de laatste 15 jaar spijtig genoeg aan zijn lot overgelaten... In overleg met de verschillende stadsdiensten werd gedurende 2 jaar gewerkt aan de omvorming van de site tot een parel aan de Mechelse kroon. Site Melaan geniet mee van de opwaardering van de Melaan De Stad Mechelen nam met de openlegging van de vroegere zijarm van de Dijle deel aan Water in Historic City Centres (WIHCC) De heraangelegde Melaan ontving recent de European Regional Cultural Champion Award De gebouwen en de binnentuinen de zichten & architectuur Het Hooghuys wordt gerestaureerd en zo hersteld in zijn oude glorie -als eye-catcher van de Melaan-Drabstraat-. De monumentale dakkap van Het Hooghuys dateert uit het begin van de 17 de eeuw. (bouwvergunning december 2007) Het gebouw Melano -tevens toegang tot de ondergrondse parkingvormt een hedendaagse en sobere invulling tussen het Hooghuys en het Sweert. Melano is enerzijds gericht naar de Melaan en anderzijds naar de kleinere binnentuin. De dakconstructie sluit door een spiegelende mansarde -oplossing mooi aan bij het Sweert. De lichtkleurige gevelsteen zorgt voor een gepaste invulling tussen het Hooghuys en het Sweert en linkt tevens met de baksteen-architectuur op de Melaan. Het duidelijke ritme van de houten ramen met hun royale opening naar het terras geeft het geheel aan de Drabstraat een subtiele hedendaagse toets. De grote binnentuin is een doordachte hedendaagse vertaling van een 17 de eeuws principe, waarbij de uiteengeschoven perkonderdelen als één geheel ineenpassen.

4 s i t e M e l a a n 4 Het Sweert -kern van de Site Melaan in de Drabstraatis een groep van drie diephuizen uit de 16 de eeuw. Aan de straatzijde zijn destijds de oorspronkelijke puntgevels vervangen door een 18 de -19 de eeuwse lijstgevel onder één mansardedak. Aan de tuinzijde bepalen de oorspronkelijke puntgevels in bak- en zandsteenstijl nog steeds in sterke mate mee het binnengebied. (bouwvergunning voor casco restauratie van het Sweert december 2007) Rechts van t Sweert komt het gebouw Lorette. Hiervan wordt de 19 de eeuwse straatgevel bewust bewaard. Hierachter verschijnt een nieuwbouw die hoofdzakelijk naar de grote binnentuin is gericht. Van hieruit heeft men vanaf de 1 ste verdieping een mooi zicht op St.- Rombouts. Ook langs de tuinzijde sluiten Lorette en Melano met hun lichtkleurige gevelsteen mooi aan bij het Sweert en lijnen tegelijk het binnengebied af om de aandacht ten volle te vestigen op de drie puntgevels van het Sweert. Oud en nieuw zullen hier samen opgaan in de stedelijke rust van een oud kloostergebied. (Melano, Lorette en de ondergrondse parking december 2007) Aan de kant van de Begijnenstraat bevindt zich het neogotische Lorettenklooster van 1911, met o.a. de kapel die ook uitgeeft op de grote binnentuin Dit is voor alle duidelijkheid geen onderdeel van site Melaan Het binnengebied Het ontwerp van de binnentuinen zorgt voor perken die zich rationeel ontplooien uit het functionele padentracé. Hoge U-vormige beugels in verschillende niveaus (in stalen kokerprofiel) verwijzen met hun begroeiing van witte regen naar een loofgang. De privatieve zitruimtes (bij de gelijkvloerse verdiepingen) worden geïntegreerd in het gemeenschappelijke geheel van paden en grasperken. (Deze bouwvergunning is nog niet toegekend)

5 5 M e c h e l e n Beschrijving Melano bestaat uit een gelijkvloerse commerciële ruimte met achterliggende kantoorruimte (110 m²). Daarnaast zijn er drie ruime appartementen (1 per verdieping) met een praktische indeling, voorzien van alle nodige comfort (afvoerkanalen, videofonie, ). De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 138 en 184 m 2 (de oppervlakte van de riante terrassen niet meegerekend). t Sweert is vergund voor restauratie tot 2 ruime woningen in casco toestand, met terrassen op de grote binnentuin. Zo worden ondermeer de moerbalken en het enige 18 de eeuwse stucwerkplafond bewaard. Deze 2 woningen zijn desgevallend samen te voegen tot een zeer ruime entiteit (van meer dan 700 m²). restauratie van het Sweert door Architectenbureau K. Beeck bvba Lorette bestaat uit een gelijkvloerse kantoorruimte (213 m²). Er zijn eveneens drie ruime appartementen (1 per verdieping) voorzien van alle nodig comfort. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 140 en 232 m 2 (de oppervlakte van de terrassen niet meegerekend). De appartementen worden standaard afgewerkt en schilderklaar afgeleverd. Er is een budget voor keuken en sanitaire toestellen, evenals een standaardkeuze voor de bevloering. t Hooghuys is inmiddels verkocht De garagestaanplaatsen Via Melano is er toegang tot een ondergrondse parking met een 31-tal staanplaatsen (sommige dubbele staanplaatsen), waarvan een 14-tal voorzien zijn voor Melano, t Sweert en Lorette. Twee liften verschaffen toegang tot Melano en Lorette. De individuele afstandsbediening voor de toegangspoort wordt standaard geleverd. Er zijn 2 fietsenbergingen en enkele kelderbergingen. Voor meer details verwijzen we naar het verkoopslastenboek (in opmaak) en de verkoopsplannetjes. Timing De bouwvergunning werd in december 2007 toegekend. Verkoopsprijzen zijn beschikbaar in maart Na archeologisch onderzoek van de site in de loop van 2008, worden de werken aangevat.

6 s i t e M e l a a n 6 ADDENDUM Architectuur Vandaag is dmva een enthousiast bureau met vijf medewerkers dat reeds tal van publicaties in binnen- en buitenlandse vakbladen op haar naam kan schrijven. Onder de noemer stijlloos maakt dmva zich iedere mogelijke stijl eigen, waarmee zij tegelijk stelt dat tijdloze architectuur niet bestaat. DmvA wil de overtreffende trap van architectuur op een minimalistische manier detailleren en gebruikt materialen als een middel om processen duidelijk te maken. DmvA sleepte de Award voor Belgische Architectuur 2005 in de wacht met een eengezinswoning te Wortel. URL: Restauratie Het Mechelse Architectenbureau K. Beeck bvba, is reeds meer dan 25 jaar actief in de monumentenzorg. Het drukt zijn stempel op de Mechelse binnenstad door tal van kwaliteitsvolle verbouwingen en restauraties van gebouwen en monumenten zowel in de openbare- als in de privé-sector. Tuinontwerp Ars Horti ontwerpt vanuit de geest van de plek en hanteert hierbij een geïntegreerde interdisciplinaire aanpak van stedenbouw. De dynamische benadering van hun realisaties works in progress geeft de mogelijkheid om in te spelen op eventuele veranderingen in de loop der jaren. Beheer wordt vanaf de ontwerpfase als leidraad gehanteerd en beoogt een duurzame ontwikkeling waarbij mens-, natuur-, milieu- en organisatiegerichte facetten harmonisch samengaan. URL: doorsnede van het Sweert Een groep van drie diephuizen uit de 16 de eeuw met oorspronkelijke puntgevels in bak- en zandsteenstijl Projectontwikkeling In al zijn projecten stelt City-Site de hedendaagse architectuur in de stad centraal. De site -plaats van wonen en beleven- wordt ingebed in een stedenbouwkundig verhaal. De bewoner beleeft zijn woning/appartement in de eerste plaats van binnen. Daarom wordt ook veel aandacht besteed aan de zichten op de omgeving en aan de praktische beleving van de ruimte. City-Site ontving reeds verschillende prijzen van de stad Mechelen voor vroegere realisaties. URL: Aanneming Bouwbedrijf Van Poppel NV is reeds meer dan 100 jaar een bekende naam in Mechelen en omstreken en is gespecialiseerd in residentiële bouw. Het heeft een 70-tal werknemers in dienst. Het contract wordt afgesloten met Bouwbedrijf Van Poppel NV, een financieel solide partner, die de voltooiingswaarborg stelt conform de wet Breyne. Bouwbedrijf Van Poppel NV heeft een erkenning categorie D klasse 7.

7

8

site PAUWELS mechelen

site PAUWELS mechelen 1 kantoorruimte 12 lofts 1 6 woningen 3 appartementen 27 staanplaatsen Residentie site PAUWELS Residentie Site Pauwels is gelegen aan de Kleine Nieuwendijkstraat 40-42 te Mechelen Het gaat in totaal om

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/ Fax. 03/ Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/ Fax. 03/ Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

De Franse Tuin 2, Oud Gastel

De Franse Tuin 2, Oud Gastel In het centrum van het dorp gelegen ruim appartement (± 137 m 2 ) met inpandige garage en eigen terras. De woning is gesitueerd in de zijvleugel van residentie De Burgemeester. Deze unieke, in 2001 opgeleverde,

Nadere informatie

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Inlichtingen: www.mechelen.be/huisvanlorreinen > ALGEMEEN > SITUERING Compact wonen in schaduw van Sint-Romboutstoren Het is een nieuw woonproject

Nadere informatie

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen Residentie Zandjan Kempenlaan 21 3140 Keerbergen U GENIET VAN ALLE RUST EN RUIMTE OP HET WEIDSE PERCEEL VAN 30 A 76 CA. gemeenschappelijk bos RESIDENTIE ZANDJAN gemeenschappelijke tuin privétuinen terrassen

Nadere informatie

Itera brochure en plannen

Itera brochure en plannen residentie Itera brochure en plannen .wonen met klasse in het historisch gezellig Opitter De residentie, bestaande uit 6 appartementen met lift, is gelegen in het centrum van Opitter, op 200m van het

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

residentie Ten Poele Middelkerke

residentie Ten Poele Middelkerke residentie Ten Poele Middelkerke voorwoord Trots stellen we Residentie Ten Poele aan je voor. Het nieuwe woonproject zal beschikken over 7 appartementen, (sommige met tuin) en 6 ondergrondse garages.

Nadere informatie

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam 156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam VILLANOVA architecten, Rotterdam, 1996 Project 156 - Abraham/Boddaert Verbouwing

Nadere informatie

Residentie De Pauwengraaf- Centrum Maasmechelen. 26 appartementen. 2 winkelruimtes

Residentie De Pauwengraaf- Centrum Maasmechelen. 26 appartementen. 2 winkelruimtes Residentie De Pauwengraaf- Centrum Maasmechelen 26 appartementen 2 winkelruimtes Residentie De Pauwengraaf Dit project van 2 winkelruimtes en 26 appartementen wordt opgericht op een uniek perceel bouwgrond,

Nadere informatie

residentie Marquise Oostende

residentie Marquise Oostende residentie Marquise Oostende 2 voorwoord Beste klant Koningin der badsteden : Oostende heeft haar eretitel zeker niet gestolen. De majestueuze architectuur, het winkelplezier, de bruisende horeca en de

Nadere informatie

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden

Residentie Papillon Brusselstraat Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Brusselstraat 273 1702 Groot-Bijgaarden Residentie Papillon Concept Residentie Papillon, is gelegen in de gekende Brusselstraat te Groot- Bijgaarden. De gemeente Groot- Bijgaarden beschikt

Nadere informatie

TE HUUR. Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² PAND ID

TE HUUR. Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² PAND ID TE HUUR Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² Professor Claraplein 16, 2000 - ANTWERPEN 2 1 135 m² m² 0 1880 Noord BESCHRIJVING Gemeubeld duplex

Nadere informatie

INHOUD. Het project 6. Locatie 8. Overzicht 11. Plannen 12. Contact 18

INHOUD. Het project 6. Locatie 8. Overzicht 11. Plannen 12. Contact 18 INHOUD Het project 6 Locatie 8 Overzicht 11 Plannen 12 Contact 18 HET PROJECT Hof ter linden is een kleinschalig nieuwbouwproject in Wetteren bestaande uit 12 ruime appartementen. Elk appartement beschikt

Nadere informatie

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende Het schitterende hoekappartement maakt deel uit van het prachtige architectuurhistorisch pand Residentie Regina Providence, daterend

Nadere informatie

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro.

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro. Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf 257.245 euro. TER HEIVELD Stijlvol wonen in Opwijk Het nieuwe residentiële

Nadere informatie

Residentie De Geus.

Residentie De Geus. Residentie De Geus www.residentiedegeus.be Residentie De Geus Te koop: 18 Levensloopbestendige appartementen Direct in het centrum van Overpelt gaat Residentie De Geus gerealiseerd worden aan de Kloosterstraat

Nadere informatie

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be

Baelen Invest nv Hoogweg 78 B-8940 Wervik info@bpb.be tel +32 (0)56 22 77 25 fax +32 (0)56 22 73 29. www. bpb. be Wij zijn een bedrijf met een kleine structuur en heel wat potentieel en knowhow. Wij zijn actief op de markt van bouwpromotie en projectontwikkeling. Zowel verkavelingen als nieuwbouwprojecten behoren

Nadere informatie

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Nieuwbouwproject Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Voorstelling Dit project omvat de bouw van 4 eigentijdse, halfopen gezinswoningen gelegen in een rustige deelgemeente van Haacht. De woningen werden

Nadere informatie

www.degrootefabrieke.be

www.degrootefabrieke.be www.degrootefabrieke.be Deze oude spinnerij die sinds 1907 het dorpsgezicht van Avelgem meebepaalt en een halve eeuw geleden nog de belangrijkste werkgever was in de gemeente, is in een zeldzaam goede

Nadere informatie

VOORONTWERP FLORIS VERSTERSTRAAT 10. 25 april 2012

VOORONTWERP FLORIS VERSTERSTRAAT 10. 25 april 2012 VOORONTWERP FLORIS VERSTERSTRAAT 10 25 april 2012 5 Floris Versterstraat 10 Bestaande situatie 1:200 BEGANE GROND EERSTE VERDIEPING 6 TWEEDE VERDIEPING DERDE VERDIEPING ACHTERGEVEL VOORGEVEL 7 Floris Versterstraat

Nadere informatie

Carat. residentie. oostende

Carat. residentie. oostende oostende Woord vooraf Geachte klant Met Residentie is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren werden immers talrijke nieuwe s gebouwd in Oostende en tal van andere badsteden, die elk

Nadere informatie

POP-UP LIER DUNGELHOEFF

POP-UP LIER DUNGELHOEFF POP-UP LIER DUNGELHOEFF 1. Dungelhoeff Het project Dungelhoeff is gelegen aan de oude kazerne, net buiten de Lierse vesten. De site is circa 7ha groot en wordt ingesloten door de Mechelsesteenweg, de Ogezlaan

Nadere informatie

Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied

Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied Ontwaken met zicht op Rupel en natuurgebied LIVING on the rythm of NATURE Woonproject De Waterkant ligt in Rumst, temidden De Rupelstreek in het zuidwesten van de provincie Antwerpen. Wandelend, lopend

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN TE HUUR Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier LIGGING Professor Claraplein 21, 2000 - ANTWERPEN 1 1 100 m² 100 m² 1 1880 Oost BESCHRIJVING Gemeubeld luxe

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

- UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING -

- UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING - - UNIEK LUXUEUS HOGE STANDING - Website: www.llyda.com email: llyda.bouw@llyda.com ~ 1 ~ Inhoud 1 Beschrijving... 4 2 Bijzonderheden... 4 3 Ligging/Kadastrale gegevens... 4 4 3D afbeeldingen en/of foto

Nadere informatie

t Hofke van Melsbroek

t Hofke van Melsbroek t Hofke van Melsbroek Algemene brochure 1 Intro In het centrum van Melsbroek, vlak aan de achtertuin van Kasteel Boetfort, worden 8 zeer grote appartementen gebouwd met zeer hoge afwerkingsgraad, gaande

Nadere informatie

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE BROCHURE BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE In de onmiddellijke nabijheid van alles! Residentie Casa Verde bevindt zicht op de Gentsesteenweg 194 te Deinze rechtover de Volvo garage

Nadere informatie

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning.

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. 27 Dec 2018 - Pagina 1 Slaapkamers Badkamers 200m2 Bewoonbare opp. 200m2 Grondoppervlakte ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. In één van

Nadere informatie

CORTENBACH HERLEEFT JUNI

CORTENBACH HERLEEFT JUNI CORTENBACH HERLEEFT JUNI 2017 2a 2b De stad Mechelen investeert volop in het zuiden van de binnenstad. Na de vernieuwing van de Hoogstraat-Korenmarkt is de aanpak van de Cortenbach-site een logisch vervolg.

Nadere informatie

residentie Tuvalu Middelkerke

residentie Tuvalu Middelkerke residentie Tuvalu Middelkerke voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Tuvalu. Dit nieuwbouwproject beschikt over 8 ruime en praktisch ingedeelde appartementen voorzien van alle mogelijke

Nadere informatie

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT RESIDENTIE De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT 2 www.denieuweschans.be sfeervol wonen in Sint-Huibrechts-Lille Residentie De Nieuwe Schans is het nieuwste woonproject van Stado Projectdevelopment.

Nadere informatie

Cockerill hof. WIT architecten

Cockerill hof. WIT architecten Cockerill hof WIT architecten Op het einde van de Kapelstraat in Hoboken staat het landhuis Cockerillhof. Deze voormalige directeurswoning van de Cockerill Yards dateert van eind 19de - begin 20ste eeuw.

Nadere informatie

residentie Matisse Middelkerke

residentie Matisse Middelkerke residentie Matisse Middelkerke 2 Residentie Matisse voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Matisse, bestaande uit 2 gebouwen. Dit nieuwbouwproject beschikt over 16 ruime en praktisch

Nadere informatie

residentie Verdi Middelkerke

residentie Verdi Middelkerke residentie Verdi Middelkerke 2 Residentie Verdi voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Verdi, ons kersvers droomproject. Dit nieuwbouwproject beschikt niet alleen over 4 studio s en

Nadere informatie

Rivierstraat 280 - Rotterdam Scheepvaartkwartier

Rivierstraat 280 - Rotterdam Scheepvaartkwartier Royaal en uniek 4-KAMERAPPARTEMENT (ca 190m², in 5 ruimten verdeeld over 2 verdiepingen) met TERRAS (galerij met zuilen!) en een brede (9 m), diepe mooi aangelegde TUIN direct gelegen aan de recent vernieuwde

Nadere informatie

live more p 4 more experiences p 6 more tour & taxis p 10 more connectivity p 14 more proximity p 18 more quality p 20 more value p 36

live more p 4 more experiences p 6 more tour & taxis p 10 more connectivity p 14 more proximity p 18 more quality p 20 more value p 36 2 riva : inhoud live more p 4 more experiences p 6 more tour & taxis p 10 more connectivity p 14 more proximity p 18 more quality p 20 more value p 36 more expertise p 38 3 4 riva : live more Live more

Nadere informatie

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

atelier tom vanhee t/f februari 2016

atelier tom vanhee t/f februari 2016 atelier tom vanhee t/f 02 245 16 18 tom@ateliertomvanhee.be www.ateliertomvanhee.be februari 2016 BESCHERMDE DIEPHUIZEN BRUGGE PROJECT LOCATIE OPDRACHTGEVER ONTWERPTEAM STUDIE STABILITEIT FOTOGRAAF BRUTO

Nadere informatie

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be

park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be park appartementen sterke architectuur terras & park exclusief monumentenzicht en stadszicht www.groenkwartier.be wonen in het park van morgen De volledige site van t Groen Kwartier wordt een autovrij

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

Huis Eén. Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk

Huis Eén. Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk Huis Eén Een oefening in samen-wonen Lilith Ronner van Hooijdonk Locatie: Solitudopad 2, Amsterdam Opdrachtgever: particulier Jaar: 2014-2018 Oppervlakte: 400 m2 Budget: 750.000,- excl. BTW Status: gerealiseerd

Nadere informatie

MET PASSIE VOOR (VER)BOUWEN

MET PASSIE VOOR (VER)BOUWEN MET PASSIE VOOR (VER)BOUWEN 2 - www.mcs-bouw.be Inhoud INTRODUCTIE ACTUELE WERVEN REALISATIES NIEUWBOUW BURELEN VILLABOUW WOONZORGCENTRUM RENOVATIES 03 04 13 18 19 21 22 www.mcs-bouw.be - 3 Metselwerken

Nadere informatie

Genieten vanop je terrassen van een subliem uitzicht op de natuur maar zelf geen tuinonderhoud...het bestaat ;

Genieten vanop je terrassen van een subliem uitzicht op de natuur maar zelf geen tuinonderhoud...het bestaat ; Engelmanshovenstraat, 37, B, 3870, Klein-Gelmen Status Te koop Vraagprijs 279.000,00 Woonoppervlakte 145 m² Type Woning Soort Bel-étage Bouwjaar 2007 Vrij Vanaf bij akte na betaling Genieten vanop je terrassen

Nadere informatie

Het Clarenhof, leven met een stadshart

Het Clarenhof, leven met een stadshart Het Clarenhof, leven met een stadshart Rust Bruisend Harmonie Ruimte Genieten Klasse Beleven Charisma Echtheid Passie Design Smaak Leven met een stadshart Het Clarenhof is een inspirerend woonproject in

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Stan

Nieuwbouwproject Stan Nieuwbouwproject Stan Residentie Stan Stan schematisch De residentie Stan is een modern, elegant en kleinschalig nieuwbouwproject van 5 appartementen en 1 duplex, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft

Nadere informatie

LEGENDE: Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014

LEGENDE: Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014 at Geplande uitbreiding/verbouwing Aanvraag vergunning: december 2014 te re voo staurer rgev en el LEGENDE: ak er ss tra Beschermd als Monument volgens besluit nummer 0975 bron: geoportaal Mark tplei n

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

Heden Concept project hedenconcept.be

Heden Concept project hedenconcept.be Residentie OUDHOF Een Heden Concept project staat voor stijlvol & hedendaags wonen. In de dorpskern of in de groene omgeving net daarbuiten, creëren we met oog voor detail een uniek thuisgevoel. Vanuit

Nadere informatie

residentie Bora Bora Middelkerke

residentie Bora Bora Middelkerke residentie Bora Bora Middelkerke 2 Residentie Bora Bora voorwoord Beste klant Mogen wij u voorstellen, onze kersverse realisatie residentie Bora Bora, dit is in alle opzichten een droomproject. Dit nieuwbouwcomplex

Nadere informatie

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE RESIDENTIE Gaultier I & II BLANKENBERGE Gaultier I & II Voorwoord Geachte klant Met Residenties Gaultier I & II is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren hebben we immers talrijke

Nadere informatie

AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN

AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft. De

Nadere informatie

residentie De Maalderij Veurne

residentie De Maalderij Veurne residentie De Maalderij Veurne voorwoord Beste klant, Residentie De Maalderij bevindt zich langs de vaart met prachtig open zicht. Het project situeert zich nabij het historisch centrum van Veurne, met

Nadere informatie

TE HUUR. Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje PAND ID Appartement m² m² Noord. Quares Residential Agency NV

TE HUUR. Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje PAND ID Appartement m² m² Noord. Quares Residential Agency NV TE HUUR Gemeubeld appartement met terras op het Eilandje Amsterdamstraat 31, 2000 - ANTWERPEN 1 1 70 m² m² 1 2014 Noord BESCHRIJVING Het gemeubeld appartement van ca. 70 m² is gelegen op de 3de verdieping

Nadere informatie

Clrarity e s i d e n t i e

Clrarity e s i d e n t i e Clarity Clarity Woord vooraf Geachte klant Met Residentie Clarity is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren werden immers talrijke nieuwe residenties gebouwd in Oostende en tal van

Nadere informatie

Inhoud van deze presentatie :

Inhoud van deze presentatie : Presentatie over Hassaporta te Hasselt Concrete Day 18 oktober 2012 1 Inhoud van deze presentatie : 1. Het ontstaan of reden van bestaan v/h gebouw 2. De architect, ingenieur, aannemers 3. Architectuur-

Nadere informatie

N E T E H O F Spoorweglaan Duffel

N E T E H O F Spoorweglaan Duffel 1 0 635 560 CARPORT P4 (AV) 368 FIETSENPARKING 364 berging 1 3.57 m² CARPORT P3 CARPORT P7 berging 2 2.98 m² CARPORT - niveau 0-4 open carports met aansluitende berging - 3 open carports - gemeenschappelijke

Nadere informatie

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker:

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker: AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 11 2000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft.

Nadere informatie

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS TE KOOP R. VERBELENSTRAAT 43/110 2870 PUURS INDELING Gelijkvloers: inkomsas met lift naar +1 en -1, keldertrap en fietsenberging; 3 buitentrappen naar +1 Verdieping +1: inkomhal met apart toilet, vestiairekast

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

GEBOUW B: 4 APPARTEMENTEN

GEBOUW B: 4 APPARTEMENTEN LINDENHOF BAARDEGEM-DORP WOONERF MET 11 WONINGEN & APPARTEMENTEN GEBOUW B: 4 APPARTEMENTEN INPLANTINGSPLAN APPARTEMENTEN GEBOUW B B BRUTO WOONOPPERVLAKTE Appartement 0.1: ± 97 m² Appartement 0.2: ± 97

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Wijdbosch in Geel

Nieuwbouwproject Wijdbosch in Geel Nieuwbouwproject Wijdbosch in Geel Wijdbosch = het binnengebied begrensd door Diestseweg, Gasthuisstraat, Laar en Eikenvelden. Hetis een open gebied dat gekenmerkt wordt door het aanwezige groen, de watertoren

Nadere informatie

TE HUUR. Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne PAND ID Appartement m² m²

TE HUUR. Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne PAND ID Appartement m² m² TE HUUR Luxe appartement met zeer ruim terras in privatief parkdomein Drakenhof te Deurne LIGGING Drakenhoflaan 170, 2000 - ANTWERPEN 1 1 80 m² m² 1 2014 BESCHRIJVING Luxe appartement met zeer ruim terras

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN.

CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN. CPO PROJECT DE GETIJDEN VELDSTRAAT 4 NIJMEGEN de.getijden@gmail.com www.cpodegetijden.nl 02 CPO PROJECT DE GETIJDEN WAT GOEDE BUREN VOOR ELKAAR DOEN Samen bouwen als Collectief Particulier Opdrachtgevers

Nadere informatie

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. 4 es Saisons Herengracht 498. Amsterdam. 4 keer een foto van de ornamenten 4 jaargetijden FOTOGRAFEREN! L es4saisons Herengracht 498. Kantoor met charisma in

Nadere informatie

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE

RESIDENTIE. Gaultier I & II BLANKENBERGE RESIDENTIE Gaultier I & II BLANKENBERGE Gaultier I & II Voorwoord Geachte klant Met Residenties Gaultier I & II is Groep Caenen niet aan zijn proefstuk toe. De voorbije jaren hebben we immers talrijke

Nadere informatie

Project BAT Lavoisier

Project BAT Lavoisier Project BAT Lavoisier CONSTRUCTIE EN RENOVATIE VAN ± 12.000 BRUTO M² GECONVENTIONEERDE WONINGEN EN ± 120 BRUTO M² BESTEMD VOOR EEN HANDELSZAAK OF VOORZIENING, TUSSEN DE DE KONINCKSTRAAT, DE VAN KALCKSTRAAT

Nadere informatie

In 2003 werd de Zeepfabriek

In 2003 werd de Zeepfabriek SOAP In 2003 werd de Zeepfabriek Bousquet in Delft gesloten na 310 jaar dienst te hebben gedaan als industrieel complex waar zeep werd gemaakt, verpakt en verkocht. De voormalige zeepziederij Het vergulde

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer. Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark

Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer. Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark Al deze hotspots op minder dan 1 kilometer Zoo Meir De Keyserlei Diamantwijk Centraal Station Stadspark Dit exclusieve project heeft buiten de fantastische ligging nog tal van andere troeven. LIGGING Het

Nadere informatie

Saxion Hogeschool Enschede

Saxion Hogeschool Enschede De nieuwbouw voor Saxion op de locatie van het gesloopte Natuurhistorisch Museum, vormt de laatste schakel in de stadscampus voor de Hogeschool Saxion. Deze locatie is een van de mooiste van, langs een

Nadere informatie

TE KOOP. Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje PAND ID Appartement m² m² West

TE KOOP. Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje PAND ID Appartement m² m² West TE KOOP Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje van de Wervestraat 8, 2060 - ANTWERPEN 2 1 280 m² m² 0 1892 West BESCHRIJVING De loft van ca. 280 m² is gelegen

Nadere informatie

ventoseflat eindhoven

ventoseflat eindhoven ventoseflat eindhoven restauratie en uitbreiding van een Amsterdamse School-monument Opdrachtgever Woonbedrijf Gemeente Eindhoven Opdracht 99 / 00 / 008 Bruto oppervlakte 80 m (renovatie) 00 m (nieuwbouw)

Nadere informatie

Buit enland 25 bus 2 28/01/2019

Buit enland 25 bus 2 28/01/2019 TE KOOP verdieping : 2 aantal slaapkamers : 3 aantal badkamers : 2 terras : ja bewoonbare oppervlakte : 154 m² oppervlakte terras : 40 m² EPC : 190 kwh/m² bouwvergunning : ja bestemming : woongebied met

Nadere informatie

GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN

GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN LINDENHOF BAARDEGEM-DORP WOONERF MET 11 WONINGEN & APPARTEMENTEN GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN INPLANTINGSPLAN APPARTEMENTEN GEBOUW C C BRUTO WOONOPPERVLAKTE Appartement 0.1: ± 6 m² Appartement 0.2: ± 5 m²

Nadere informatie

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN Gent heeft als hoofdstad van Oost-Vlaanderen geen introductie meer nodig. Maar wist u dat de Artelveldestad ook over heel wat groen beschikt? Wie weet kunt u

Nadere informatie

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement!

TE HUUR. Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Prachtig gelijkvloers nieuwbouw zorgappartement! 1 Hoogstraat 08.00.02 - Bocholt Beschrijving: Appartement 8.00.02: Gelijkvloers appartement met ruime inkomhal,

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

8 zonnige appartementen

8 zonnige appartementen stijlvol wonen in een groene omgeving 8 zonnige appartementen +32 (0) 11 22 19 17 WWW.LIMBURGSVASTGOED.BE WWW.BK-BOUW.BE WWW.BK-BOUW.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie.

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 5 april 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

Julie De Baere & Laura De Maeyer

Julie De Baere & Laura De Maeyer Julie De Baere & Laura De Maeyer Vastgoedportefeuille HoGent-MAK-2015-Digitale media Prijs 350.000 Karakteristieke woning, recentelijk gerenoveerd met tuin en prachtig open zichten te koop in Zuidzande

Nadere informatie

10 huur- en 27 koop woningen en een parkeergarage. In opdracht van Ymere Ontwikkeling. Mokumer

10 huur- en 27 koop woningen en een parkeergarage. In opdracht van Ymere Ontwikkeling. Mokumer de 10 huur- en 27 koop woningen en een parkeergarage In opdracht van Ymere Ontwikkeling 1/7 De is een stadsvernieuwingsproject in de 19e eeuwse Staatsliedenbuurt van Amsterdam. Het gebouw wordt op alle

Nadere informatie

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker:

De appartementen bevinden zich op 4 verdiepingen en zijn afgewerkt met luxueuze materialen. We zetten graag de grote troeven in de kijker: AG VESPA VERHUURT UNIEKE APPARTEMENTEN Leysstraat 000 Antwerpen Wie in het bruisende hart van Antwerpen wil wonen, kan één van de unieke appartementen huren die AG VESPA prachtig gerenoveerd heeft. De

Nadere informatie

Park Avenue. Westendelaan 34 - Middelkerke

Park Avenue. Westendelaan 34 - Middelkerke 34-1 Voorwoord Geachte klant, We zijn erg blij u onze allernieuwste realisatie te te mogen voorstellen. Met residentie ondergaat de hoek van de en de een grondige opfrissing. De nieuwe residentie met zijn

Nadere informatie

residentie Gerlache Oostende

residentie Gerlache Oostende residentie Gerlache Oostende 2 Residentie Gerlache residentie Gerlache Residentie GERLACHE is een nieuwbouwproject vernoemd naar de ontdekkingsreiziger en ontwerper van het meest gekende zeilschip van

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde PARKRESIDENTIE Groen en rustig wonen in het hart van de stad 7 appartementen Oudenaarde Over Charles en Amedée In het hart van Oudenaarde De naam van de parkresidentie verwijst naar vader Charles en zoon

Nadere informatie