VERGADERING SCHOOLRAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERGADERING SCHOOLRAAD"

Transcriptie

1 H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma 25- vrijdag 29 sept. 1 t/m 8 Week van de pauze-hap Dinsdag 26 september Vergadering Schoolraad Dinsdag 26 september 1 en 2 Spelletjesochtend Maandag 2 oktober 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij Dinsdag 3 oktober 1 t/m 8 Opening Kinderboekenweek (8.30 uur op school) Donderdag 5 oktober 1 t/m8 Staking leerkrachten, alle leerlingen vrij Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Dinsdag 21 november Rondleiding, aanvang uur VERGADERING SCHOOLRAAD De eerste vergadering van de Schoolraad vindt plaats op school op dinsdag 26 september. Hieronder treft u de agenda aan. Agenda Schoolraad 26 september :15 uur VOOROVERLEG MR 19:30 uur SR VERGADERING Schoolraad 1. Opening - Vaststellen van een notulist - Introductie aanwezigen en werkwijze schoolraad 2. Mededelingen / Ingekomen stukken / Post 3. Notulen 30 mei, jl. 4. Rapportage 5. Vergaderdata vastleggen 6. Inventarisatie van speerpunten 2017/18 DE LEERLINGENRAAD STELT ZICH VOOR Onze school heeft een leerlingenraad. Zij stellen zich graag aan u voor. Zie hiervoor de bijlage Met een leerlingenraad bevorderen we de betrokkenheid van leerlingen bij onze school. Maar we bereiken er ook actief burgerschap mee. Actief burgerschap is het nemen van verantwoordelijkheid voor zaken die van algemeen belang zijn. Maar ook het bewustzijn dat je daarbij niet uitsluitend voor jezelf spreekt en handelt. Met een leerlingenraad laten we kinderen omgaan met dit principe en leren we ze om hiermee om te gaan. In een leerlingenraad kunnen leerlingen samen op een democratische wijze actief participeren en meedenken over schoolse zaken.

2 ABSENTIE VAN UW KIND DOORGEVEN Graag ontvangen we tijdig een bericht van afwezigheid van uw kind. U kunt de afwezigheid telefonisch doorgeven tussen 8.00 uur en 8.20 uur en 12.45uur en uur. Vermeldt u de naam van uw kind en de groep waarin hij/zij zit (met de letteraanduiding) en de reden van afwezigheid? LANDELIJKE WEEK TEGEN PESTEN Zoals u misschien al via de media hebt vernomen is deze week de landelijke week tegen pesten. Op onze school is het thema pesten een veelbesproken onderwerp. We hebben hier het gehele jaar door onze aandacht voor en we vinden dat dit niet beperkt moet blijven tot een week. Zo besteden we in november nog eens speciaal aandacht aan de Dag van Respect en in april hebben we extra aandacht voor de Dag tegen Pesten. Deze twee dagen worden ook besproken in onze leerlingenraad en hieruit volgen vaak goede initiatieven. Samen met de leerlingenraad hebben we gezorgd voor het tot stand komen van onze anti-pesttegels (bij de ingangen) en hebben we een spandoek met het anti-pestlogo van Zeelsterhof. Ook wordt er door de leerlingenraad, in het kader van bewustwording rondom pesten, een bijzondere dag georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Petjesdag of Pyjamadag. Tevens gebruiken we de methode Leefstijl het gehele jaar door, waarin we onze leerlingen helpen om de sociaal-emotionele vaardigheden zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Onze focus ligt in het begin van ieder schooljaar vooral ook op de groepsvorming, daar we weten hoe belangrijk het is een goede basis te bieden en we vooral kinderen de veiligheid van een grote groep hopen te kunnen laten ervaren. Verder werken we waar nodig volgens ons pestprotocol en deze is terug te vinden op de website van school onder algemeen en dan downloads. Pesten ontsnapt dus zeer zeker niet aan onze aandacht. Mocht u meer willen weten over de week tegen pesten, dan kunt u ook eens kijken op en DE WEEK VAN DE PAUZEHAP Aan het begin van het schooljaar starten we vanuit de commissie Gezond Gedrag met De week van de Pauzehap. In de week van 25 tot 29 september, volgende week dus, besteden we hier aandacht aan. "De week van de Pauzehap" is een initiatief vanuit het Voedingscentrum en AH om de kinderen te laten ervaren dat gezond ook lekker kan zijn. De groepen 4/5 t/m 8 gaan middels een project dit bekijken en proeven.

3 De groepen 1/2 t/m 4 besteden op hun eigen wijze aandacht aan de pauzehap, door samen te eten en te proeven. Dit gebeurt tijdens de kleine pauzes van dinsdag, woensdag en donderdag. Het is een aanvulling op de eigen pauzehap, dus de normale pauzehap en het drinken mag gewoon mee naar school genomen worden! We wensen iedereen een leerzame, lekkere en gezellige "week van de pauzehap" toe. Want als je samen kritisch naar je "eten" kijkt, wordt gezond eten vanzelf leuk en lekker! Commissie Gezond Gedrag NOODNUMMERS Een noodnummer is een telefoonnummer dat we in voorkomende gevallen kunnen bereiken als ouders/verzorgers niet bereikbaar zijn. Dit is een ander nummer dan het telefoonnummer van (een van) de ouders/verzorgers. Het kost de leerkracht en de administratie veel tijd om de adequate hulp te verlenen, wanneer ouders/verzorgers niet bereikbaar blijken. We vragen u daarom om een ander telefoonnummer dan dat van u door te geven met vermelding van de relatie met uw kind (bijv. opa-oma, buurvrouw en de naam van deze persoon). Kijkt u eens of er van u een noodnummer bekend is bij ons. U kunt dit inzien via het ouderportaal. U kunt uw wijziging doorgeven via het ouderportaal; u kunt deze niet zelf wijzigen. RONDLEIDING OP DINSDAG 21 NOVEMBER Op dinsdag 21 november vindt de eerste rondleiding van dit schooljaar plaats. De rondleiding is bedoeld voor ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen. U krijgt informatie over de werkwijze van onze school en u kunt uw vragen stellen aan de directeur van onze school. We beginnen om uur. We vinden het fijn als u zich van te voren aanmeldt per (a.gerlings@veldvest.nl) of telefonisch Er zijn dit jaar rondleidingen op : 23 januari, 20 maart en 22 mei (dinsdagen), aanvang uur. WIST U DAT -Sportivity Service op donderdag 5 oktober een gezellige sport- en speldag organiseert? Uw kinderen hebben dan vrij van school omdat de leerkrachten van het Basisonderwijs staken. Deze activiteit is niet gratis. Zie de flyer die tegelijk met deze nieuwsbrief verstuurd wordt. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We wijzen u erop dat deze activiteit buiten verantwoordelijkheid van school valt. -er op 23 september een Burendag georganiseerd is? U bent van harte welkom in de Belevingstuin Zeelst (achter Huize Sele) van uur uur. Er is ook een braderie. -u (gratis) de Lichtjesroute in Eindhoven kunt rijden of fietsen van 18 september tot 8 oktober? De nieuwe routekaart voor de Lichtjesroute editie 2017 is weer gratis te downloaden. Zie de website Lichtjesroute 2017.nl.

4 Bijlage 1 van Hofnieuws van donderdag 21 september De Leerlingenraad van Zeelsterhof wil zich graag even voorstellen! Hoi, ik ben Vik en ik ben 8 jaar. En ik zit in groep 4/5b. Ik zit op judo en ik heb bij judo twee oranje slippen. Ik heb een zusje en mijn zusje heet Lot. En mijn vis die heet Blub. Ik heb goede ideeën en daarom wilde ik graag in de leerlingenraad. Hallo ik ben Sem. Ik ben bijna 9 jaar en ik zit in groep 5a. Mijn hobby is hockey. Ik hockey bij Basko. Ik heb een broer en een zus en die zijn veel ouder. Mijn leukste speelgoed is mijn ox-board. Omdat ik het schooljaar leuk wil maken en leuke ideeën heb, wilde ik graag in de schoolraad. Hoi ik ben Cris. Ik ben 9 jaar. Ik zit in groep 6a. Thuis heb ik een hond Sammy en een irritante vogel Lizzy, die de tv tijd verpest met gekwetter. Ik houd heel erg van trampolinespringen. Dit is mijn tweede jaar in de leerlingenraad en ik zit weer vol nieuwe en frisse ideeën. Hoi ik ben Jessie en ik ben 9 jaar en zit in groep 6b. Mijn hobby is paardrijden en mijn lievelingspaarden zijn Obelix en Flika. Ik vind het leuk om te knutselen. Ik heb altijd goede ideeën en daarom wilde ik in de leerlingenraad. Ik zit voor het tweede jaar in de leerlingenraad.

5 Hoi ik ben Luc en ik ben 9 jaar en zit in groep 7a. Mijn hobby s zijn gitaarspelen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik het leuk vind om dingen te doen voor school en andere mensen. Hey ik ben Dena en ik ben 10 jaar. Ik zit in groep 7b. Wat ik leuk vind om te doen is knutselen, tekenen en met mijn hond Falco te spelen. Ik heb ook nog twee konijnen, Katy en Nikki. Ik wil het samen met de leerlingenraad nog gezelliger maken op school. Hoi ik ben Leon en ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8a. Wat ik het leukste vind is tafeltennis Ik speel graag met Mickey onze cavia. Ook heb ik een hond, een papegaai en een vis. Misschien heb ik wel goede adviezen voor de leerlingenraad. Ik zit voor het tweede jaar bij de leerlingenraad. Hey ik ben Joost en ik zit in groep 8b. Ik zit nu al voor het tweede jaar in de leerlingenraad en ik ben de voorzitter van de leerlingenraad. En ik vind het heel leuk dat ik in de leerlingenraad zit, want dan kan ik meedenken wat er aan de school nog kan gebeuren om het gezelliger te maken. Ik hoop dat het een gezellig schooljaar gaat worden.

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Woe 3 t/m zo 14 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek Ma 15 t/m zo 21 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Di 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Donderdag 21 september 13.30 14.45 uur Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen Jaargang 21 nummer 02 Vrijdag 22 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Schoolreis groepen blauw, rood en oranje Even voorstellen Week van de pauzehap HVO onderwijs Stakingsbrief OPON

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017

Agenda. Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Nieuwsbrief 4, 2 oktober 2017 Agenda 4 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Studiedag leerlingen vrij 15 oktober Einde Kinderboekenweek 19 oktober Schoolfotograaf 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

H O F N I E U W S BERICHT(EN) VAN VOOR-, NASCHOOLSE EN DAGOPVANG

H O F N I E U W S BERICHT(EN) VAN VOOR-, NASCHOOLSE EN DAGOPVANG H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Woensdag 26 september 1 en 2 Spelletjesochtend Maandag 1 oktober 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij Dinsdag 2 oktober 1 t/m 8 8.30u Opening kinderboekenweek

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s),

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s), Info Nr. 3 Dinsdag 25 september 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Mail via ParnasSys Via het leerlingadministratiesysteem stuurt de school mail naar ouders. Soms hebben ouders twee mailadressen waar

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 26 augustus 2016, nummer 1 Inhoud 1. Start schooljaar 2. Studiedagen 3. Omgaan met elkaar 4. Ouder-kind-school 5. Contact ouders en school 6. TSO 7. leerlingenraad 8. Koken

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage

de Nieuwsroos Staking woensdag 30 mei a.s. Schoolreisgeld en ouderbijdrage de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 22 mei 2018 Staking woensdag 30 mei a.s. Vorige week heeft u hierover een brief ontvangen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. In dit nummer: 4 oktober 016 Nieuwsbrief Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 5 oktober a.s. om ca. kwart voor 9 op het schoolplein een korte opening hebben van de Kinderboekenweek.

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Activiteiten

Nieuwsbrief 3. Activiteiten Nieuwsbrief 3 Activiteiten 2 oktober Red jezelf, red je vriendje groep 7 3 oktober Spreekuur Schoolmaatschappelijk werkster 4 oktober Start Kinderboekenweek (Kleedjesmarkt) Thema: Gruwelijk eng 5 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 2 21 september 2018 Volgende nieuwsbrief 5 oktober 2018 Belangrijke dagen 1 oktober t/m 11 oktober schooltandarts 3 oktober start kinderboekenweek 5 oktober dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2 29-09-2017 Bismillahi Rahmani Rahiym In de naam van Allah de Barmhartige, de Genadevolle, Lees! In de naam van jouw Heer, Die (jou) heeft geschapen. (1) Hij heeft de mens geschapen van een

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29

Het Jozef Journaal  datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 12 september 2017 Nr 04 Jaargang 29 Van de directie Talentontwikkeling / studie 2 daagse Gisterenavond hebben we een inspirerende avond gehad

Nadere informatie

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief.

H O F N I E U W S. BERICHT VAN DE LEESCOORDINATOREN: DE ZOMERLEESDIP Zie bijlage 1 van deze nieuwsbrief. H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Vrijdag 6 juli 1 t/m 8 Laatste schooldag Ma 8/7 t/m vr.16/8 1 t/m 8 Zomervakantie AFSLUITING SCHOOLJAAR 2017-2018 Waterspektakel Beste ouders, opa en oma's

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november

1 november 2018 nieuwsbrief 3. Belangrijke data. Ziekmelden. Wachtlijst. Uw kind 3 jaar? Vrijdag 2 november 1 november 2018 nieuwsbrief 3 Belangrijke data Kamp 39 05 8225 HA Lelystad 0320 231 557 directie@montwildzang.nl Beste ouders en andere geïnteresseerden, De herfstvakantie is voorbij, de klok is naar de

Nadere informatie

Leerlingenraad en reglement

Leerlingenraad en reglement Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 - directiebron@debronharderwijk.nl - www.debronharderwijk.nl Leerlingenraad en reglement CBS DE BRON, EEN SCHOOL MET MEERWAARDE. Leerlingenraad. Kwaliteitszorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie

Het Praatpaaltje. Start nieuw schooljaar jubileum jaar. Informatie kalender en rectificatie Start nieuw schooljaar jubileum jaar Datum: 8 september We hopen dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad en uitgerust weer aan het nieuwe schooljaar is begonnen. Dit is een feest jaar, want onze

Nadere informatie

In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken, welkomstfeest en nog veel meer!

In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken, welkomstfeest en nog veel meer! Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: de Linderaad, jarigen oktober, datum oudergesprekken,

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

Kanjerochtend groep 7: ouders zijn bij deze lessen uitgenodigd

Kanjerochtend groep 7: ouders zijn bij deze lessen uitgenodigd Nieuwsbrief nummer: 2 september 2017 Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur u informeert over deze onderwerpen. ->

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie