OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega"

Transcriptie

1 OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 1, 31 augustus Gouden weken In de eerste zes weken van het schooljaar zullen wij op obs Zuid de nadruk leggen op groepsvorming. In deze weken maken de kinderen kennis met elkaar en worden de verhoudingen binnen een groep bepaald. Wij vinden het daarom heel belangrijk om in deze eerste weken veel positieve aandacht te schenken aan groepsvormende activiteiten. Dagelijks zal er in de klas een spelletje of activiteit worden gedaan, om de groepsband te verstevigen. En in de vierde week van de Gouden weken, zullen de groepen op een schoolreis gaan. Dit in het kader van de Gouden Weken, groepsbinding en samenwerken. Groep 7&8 gaat vlotbouwen in de Vlinderplas, groep 5&6 gaat naar Kameleondorp in Terherne en de groepen 1 t/m 4 hebben ook een prachtige schoolreis, hier krijgt iedereen nog informatie over. Kijkavond Woensdagavond 5 september is iedereen (vaders, moeders, opa s, oma s, buren, vrienden, familie, enz.) welkom om op school en ons plein een kijkje te nemen. Iedereen kan dan laten zien waar hij of zij zit, iedereen kan kennismaken met de (nieuwe) juf of meester, gezellig even kletsen, enz. Ook willen de kinderen natuurlijk het plein laten zien. De kijkavond is van uur t/m uur Oud papier 4 september halen we vanaf uur weer oud papier op. In de bijlage staat het schema van de rijders en lopers. Ook staat er nog een opgaveformulier in de bijlage. Vul dit a.u.b. in. Op de fiets naar school! Onze nieuwe parkeerplaats voor de fietsen is nu aan de zijkant van de gymzaal. Dit is een kleinere ruimte dan vorig jaar dus willen we graag dat kinderen die dicht bij school wonen (binnen een straal van 500 meter) lopend naar school komen en NIET op de fiets! Luizentassen Voor de vakantie hebben de kinderen hun luizentassen mee naar huis genomen. Wil iedereen ervoor zorgen dan de luizentassen (met naam erop) weer mee naar school komen? Gymrooster De kinderen van groep ½ gymmen 2 keer in de week in het speellokaal. Zij moeten gymschoen mee naar school meenemen. Deze blijven ook op school. De kinderen van groep 3 t/m 8 gymmen in de gymzaal, dit is het rooster: Groep 3/4 Dinsdag van tot uur en vrijdag van tot uur Groep 5/6 Dinsdag van tot uur en vrijdag van tot uur Groep 7/8 Dinsdag van tot uur en vrijdag van tot uur De kinderen van groep 3 t/m 8 moeten gymkleren en gymschoenen aan. Het rooster start direct, dus dinsdag moeten de gymkleren mee naar school!

2 Binnengaan van de kinderen Omdat de groepen 3&4 nu gesplitst zijn en ook een andere ingang hebben, willen we hieronder nog even uitleggen hoe het naar binnengaan van kinderen gaat verlopen. Groep 1&2 Om uur gaan de deuren van de school open en dan mogen de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1&2 met hun kinderen naar binnen. Om uur gaat de bel en dan gaan nemen de ouders/verzorgers afscheid van hun kind(eren) en verlaten de school. zo kan juf Ankie om uur beginnen met haar dag. Groep 3 Om uur gaat de bel en gaan de kinderen van groep 3 klaarstaan bij hun ingang (bij de duikelrekken en de ingang van groep ½). Zij gaan tegen de muur staan. Juf Lieselotte of juf Elly laten de kinderen naar binnen. Ouders/verzorgers nemen op het plein afscheid van hun kind(eren). Groep 4 t/m 8 Om uur gaat de bel en gaan de kinderen van groep 4 t/m 8 klaarstaan bij hun ingang. Zij gaan per groep tegen de muur staan. Een leerkracht laat de kinderen per groep naar binnen. Ouders/verzorgers nemen op het plein afscheid van hun kind(eren). Wilt u kort iets bespreken met de leerkracht van uw kind, dan kan dat altijd. Wilt u langer praten, maak dan even een afspraak, want om uur begint onze lesdag. Ook even een herinnering, de bel gaat om uur! Om uur begint de lesdag, We willen dat alle kinderen op tijd op school komen of worden gebracht!! Continurooster Maandag Groep 1 t/m 8 Dinsdag Groep 1 t/m 8 Woensdag Groep 1 t/m 8 (geen lunch mee voor groep 1 t/m 8) Donderdag Groep 1 t/m 8 Vrijdag Groep 1 & 2 (geen lunch mee voor groep 1&2) Vrijdag Groep 3 t/m 8 We willen gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders/verzorgers zorgen we voor gezond eten en drinken tijdens de ochtendpauze en de lunch. Trakteren doen we zo gezond mogelijk. Er is ruimte om individuele afspraken te maken bij een allergie, dieet of een bepaalde (geloofs) overtuiging. Eten in de ochtendpauze De kinderen eten elke dag een gezonde pauzehap. We vragen ouders om geen snoep of chips mee te geven. Drinken in de pauze Op woensdag is het bij ons op school Waterwoensdag, die dag nemen alle kinderen water mee naar school. we hopen dat er ook water wordt gedronken op de andere dagen. Eten tijdens de lunch De kinderen eten dagelijks een gezonde lunch. We vragen ouders om geen koek, snoep of chips in de broodtrommel te doen. Zorgt u ervoor dat de kinderen niet te veel brood of juist te weinig mee krijgen? Pauze voor groep 1&2 De leerlingen van groep 1 & 2 hebben een ochtendpauze van 15 minuten (om te eten en te drinken), ze gaan s ochtends ook buiten spelen. Woensdag en vrijdag is de pauze later, omdat ze dan tot uur naar school moeten. De middagpauze duurt minimaal 30 minuten (15 minuten eten en 15 minuten naar buiten), duurt het eten langer, dan wordt de pauze wat langer, maar ze gaan 15 minuten naar buiten. Ze gaan s middags ook buiten spelen.

3 Tijdens de schoolpauzes, is het beleid dat er gezond wordt gegeten, dus genoeg brood, fruit en gezond drinken. Pauze voor groep 3 t/m 8 De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben een ochtendpauze van 15 minuten (eten en drinken en dan naar buiten, net zoals nu het geval is). Deze pauze is van t/m uur. Op woensdag is de pauze later ( uur), omdat ze dan tot uur naar school moeten. De middagpauze duurt minimaal 30 minuten (15 minuten eten en 15 minuten naar buiten), duurt het eten langer, dan wordt de pauze wat langer, maar ze gaan 15 minuten naar buiten. Formatie Elke school krijgt op basis van het leerlingenaantal op 1 oktober van het jaar ervoor formatie. Formatie is eigenlijk het aantal uren per school waarvoor je leerkrachten kunt inzetten. Als je krimpt, krijg je minder uren en zouden er misschien mensen moeten vertrekken uit je team. En/of zou je groepen moeten combineren. Als je groeit, krijg je meer uren om meer leerkrachten aan te trekken of om banen van leerkrachten uit te breiden. En kun je de groepen kleiner maken. De formatie van komend schooljaar ( ) is gebaseerd op de teldatum van 1 oktober 2017, toen hadden we 100 leerlingen op onze school. Dat betekent dat we meer formatie krijgen dan het jaar ervoor. We gaan komend schooljaar met 5 groepen werken. Groep 1/2 25 leerlingen Groep 3 13 leerlingen Dit wordt in januari een combinatiegroep 2/3 Groep 4 13 leerlingen Groep 5/6 27 leerlingen Groep 7/8 24 leerlingen De bedoeling is dat we in januari 2019 een aantal leerlingen (die eraan toe zijn) uit groep 2 te laten doorstromen naar de (nieuwe) combinatiegroep 2/3. Zij gaan dan al bezig met het leesproces. Ze zitten dan niet in groep 3, maar in de combinatie groep 2/3 Dit is het schema Ma Morgen A A C E G G H H Ma Middag A A C E G G H H Di Morgen A/B A/B C F G G H H Di Middag A/B A/B C F G G H H Wo Morgen A/B A/B D F G G H H Do Morgen A/B A/B D E G G H H Do Middag A/B A/B D E G G H H Vr Morgen A/D A/D C E G G H H Vr Middag X X C E G G H H A = Juf Ankie B = Juf Zwaantje C = Juf Lieselotte D = Juf Elly E = Juf Inge F = Juf Anja G = Meester Carsten H = Juf Janine Juf Marianne werkt elke dinsdag (hele dag) en woensdag (hele dag) aan haar I.B.- taken. Meester Rik heeft op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag directietaken. Op dinsdag is hij vrij. Juf Zwaantje werkt op dinsdag t/m donderdag als onderwijsassistent in groep 1&2 en op vrijdag in groep 5/6/7. Meester Jan werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Juf Anja heeft op maandag Daltontijd, dit betekent dat ze dan wel op school is, maar niet voor de groep staat. Vanaf 4 februari 2019 krijgen we in groep 7&8 een LIO student. Dit is een vierdejaars student die zelfstandig de groep mag draaien. Zij zal dit doen tot het einde van het schooljaar. Ze zal op de maandag t/m woensdag komen.

4 Vrijdag Op vrijdag is het iets anders dan anders. Meester Rik zal op vrijdagmorgen lesgeven aan groep 7/8 en 5/6 (om en om). Dit betekent dat juf Janine (Dalton, Kanjertraining, Engels en Topondernemers) en meester Carsten (Taal, Gym, Stage en ICT) dan tijd hebben om het hun taken bezig te gaan. Op vrijdag ondersteunt juf Zwaantje in groep 5 t/m 7. Juf Elly zal op vrijdagmorgen in groep ½ ondersteuning bieden. Op vrijdagmiddag hebben we een circuitvorm bedacht. De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben dan eerder pauze. Om uur gaan ze 15 minuten naar buiten en om uur gaan ze eten. Om uur start het circuit. juf Janine geeft vrijdagmiddag Engels aan groep 4 t/m 8, meester Carsten geeft gymnastiek aan groep 3 t/m 8, juf Inge en juf Elly geven Handvaardigheid en techniek aan groep 3 t/m 8. Dit is het rooster Groep 3 Groep 4 Groep 5/6 Groep 7/ Naar buiten Naar buiten Naar buiten Naar buiten Eten in de klas Eten in de klas Eten in de klas Eten in de klas Handvaardigheid Handvaardigheid Engels Gymnastiek Eigen programma Engels Gymnastiek Handvaardigheid Gymnastiek Gymnastiek Handvaardigheid Engels VAKANTIES & VRIJE DAGEN SCHOOLJAAR Dit is het vastgestelde vakantieschema van het schooljaar Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Pasen t/m Meivakantie t/m Hemelvaart t/m Pinksteren t/m Zomervakantie t/m We hebben gekozen voor 1 week meivakantie en 1 week vakantie met Hemelvaart, anders moeten de leerlingen van 5 mei 2019 t/m 13 juli 2019 naar school (dit zijn 10 aaneengesloten weken). En we hebben niet genoeg uren om 2 weken aaneengesloten meivakantie te geven. Nu heb je een periode van 3 weken, dan 1 week Hemelvaartvakantie en dan nog 6 weken naar school. In 8 jaar tijd moeten de leerlingen 7520 uren hebben gedraaid. Wij draaien met ons nieuwe continurooster veel meer uren. Namelijk 7932, dus 412 uur teveel. Als je dit deelt door 8 jaar, dan kun je 51,5 uur per jaar extra inzetten als vrije dagen. Maar omdat we zijn overgaan naar een continurooster in het schooljaar gelden deze uren alleen voor de nieuwe groep 1 vanaf schooljaar De groepen 1 t/m 4 maken meer uren en die worden dan opgenomen in groep 5 t/m 8. Maar de huidige groep 5, volgend schooljaar groep 6 heeft deze uren in de onderbouw niet gemaakt, vandaar dat zij weinig uren kunnen opnemen. Dit geldt ook een beetje voor de huidige groep 6 (groep 7 in schooljaar ) Vandaar dat er verschil in zit. De leerlingen van groep 1 t/m 5 (volgend schooljaar) hebben de meeste uren te verdelen, dan groep 8, groep 6& 7 hebben de minste variabele uren.

5 Op obs Zuid Wolvega hebben wij deze variabele uren als volgt ingedeeld; Groep 1 t/m 8 Donderdag 18 april i.v.m. studiedag (Kanjertraining) team Vrijdagmiddag 26 april (vanaf uur) i.v.m. Koningspelen Maandag 27 mei 2019 i.v.m. 1 week Hemelvaart vakantie Dinsdag 28 mei 2019 i.v.m. 1 week Hemelvaart vakantie Woensdag 29 mei 2018 i.v.m. 1 week Hemelvaart vakantie Vrijdag 31 mei 2018 i.v.m. 1 week Hemelvaart vakantie Vrijdagmiddag 12 juli (vanaf uur) i.v.m. laatste schooldag Groep 1 & 2 Vrijdag 19 oktober 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Vrijdag 15 februari 2019 Groep 3&4 Vrijdag 19 oktober 2018 Vrijdag 21 december 2018 Vrijdag 15 februari 2019 Groep 7&8 Donderdag 27 juni 2019 (na schoolreis) Agenda Wanneer Wat Wie Hoe laat Begin schooljaar Allen uur 3 t/m 7 sept Gouden weken Allen Oud papier Oud papier lopers Vanaf uur Kijkavond in de klassen Allen uur Ouders/verzorgers en familie zijn welkom om in de klassen te komen kijken met de kinderen. 10 t/m 14 sept Gouden weken Allen Schoolfotograaf voor alle Ukkie foto Zie bijlage groepen incl. broertjes en zusjes Teamvergadering Team uur 17 t/m 21 sept Gouden weken Allen Teamvergadering Team uur Sportdag groep 8 Comprix Groep 8 en juf Janine Op de ochtend, meester Rik voor groep 7 24 t/m 28 sept Week van de pauzehap Allen Programma volgt nog 24 t/m 28 sept Gouden weken (uitjes) Allen Programma volgt nog Informatieavond groep 3 t/m 8 Ouders/verzorgers groep uur 3 t/m Opleiding Dalton coördinatoren Juf Anja en juf Janine uur Teamvergadering Team uur Begin HVO, GVO en Filosofie Groep 7& uur Rondje Lindewijk Allen die zich op hebben Programma volgt nog gegeven 01 t/m 5 okt Gouden weken Allen Informatieavond groep 1&2 Ouders/verzorgers groep uur 1& Daltonbijeenkomst Team uur Oud papier Oud papier lopers Vanaf uur IB overleg Juf Marianne Ochtend Begin Kinderboekenweek Thema Vriendschap Allen Ochtend

6 Teamvergadering Team uur Uitje Team, OV en MR (concept) Team, OV en MR Op de avond (concept) 08 t/m 12 okt Gouden weken afsluiting! Allen Teamvergadering Team uur Managementoverleg Rik Hele ochtend Overleg basisonderwijs/voortgezet onderwijs Juf Janine Op de middag.

Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske en gaat daarom naar een andere school. We wensen Leon veel plezier en succes op zijn nieuwe school!

Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske en gaat daarom naar een andere school. We wensen Leon veel plezier en succes op zijn nieuwe school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 1, 23 augustus 2019. Tot ziens! Leon is verhuisd naar Oudehaske

Nadere informatie

Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag bij ons in groep 1. We wensen Hamza en zijn ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag bij ons in groep 1. We wensen Hamza en zijn ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 2, 30 augustus 2019. Welkom Hamza zit sinds afgelopen woensdag

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 2, 14 september 2018.

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 2, 14 september 2018. OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 2, 14 september 2018. Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 6, 9 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 6, 9 november 2018 OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 6, 9 november 2018 Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 3, 28 september 2018.

NIEUWSBRIEF Schooljaar , nr. 3, 28 september 2018. OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 3, 28 september 2018. Doomijn Oranje Nassaulaan

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Welkom Aron Veldhuizen wordt 11 juni 4 jaar en komt 17 juni bij ons in groep 1. We wensen Aron en zijn ouders veel plezier bij ons op school.

Welkom Aron Veldhuizen wordt 11 juni 4 jaar en komt 17 juni bij ons in groep 1. We wensen Aron en zijn ouders veel plezier bij ons op school. OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 22, 7 juni 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren Voor aanvullende informatie kunt u de schoolgids of de website raadplegen. www.pnielschool.nl Jaardeel 2018-2019 Pniëlschool Tel.: 010-4844688 Sandelingplein 25 Fax.: 010-4850797 Jaardeel cursusjaar 2018-2019

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2018-2019 Rotterdam, juli 2018 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 36 Zaterdag 31 augustus Oud Papier maandag 2 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht)

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school, Start Gouden weken 5 6 7 8 Luizencontrole 9 10 11 12 13 14 15 Afsluiting Gouden weken 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Beste ouders/verzorgers Deze kalender bevat informatie over de school die u het komende schooljaar het meest nodig zult hebben. Voor uitgebreide en volledige informatie over de school verwijzen wij u naar

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2013 2014 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2013-2014 A

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Planning schooljaar

Planning schooljaar 1 Planning schooljaar 2015-2016 Dag Datum ma. 240815 Eerste schooldag di. 250815 woe. 260815 do. 270815 teamvergadering vrij. 280815 Lesvrije dag Jessica Wk. 36 ma. 310815 di. 010915 woe. 020915 do. 030915

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Rotterdam juni 2016 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Om niemand te vergeten te bedanken, is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn!!!

Om niemand te vergeten te bedanken, is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn!!! OBS Zuid Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 19, 19 april 2019 Doomijn Oranje Nassaulaan Oranje

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat MT Gorinchem

Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat MT Gorinchem 2015-2016 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Top Naeffstraat 26 info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling blz. 4 Schoolvakanties blz. 5 Vrije dagen onderbouw Schooltijden

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

11664 Kalender

11664 Kalender Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 M A D I W O D O V R Z A Z O 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 16 17 18 19 20 21 O B S I T B Y N T 22 Vakantie 23 24 25 26 27 28 Molepaed

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4 ma - 5 do - 8 vr - 9 za - 10 zo - 11 ma - 12 di - 13 wo - 14 do - 15 vr - 16 za - 17 zo -18 ma -19 di - 20 wo - 21 za - 24

do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4 ma - 5 do - 8 vr - 9 za - 10 zo - 11 ma - 12 di - 13 wo - 14 do - 15 vr - 16 za - 17 zo -18 ma -19 di - 20 wo - 21 za - 24 Augustus September ma - 1 di - 2 wo - 3 do - 4 vr - 5 za -6 zo - 6 ma - 6 di -6 wo - 10 do - 11 vr - 12 za - 13 zo - 14 ma - 15 di -16 wo -17 do - 18 vr - 19 za - 20 zo - 21 do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Week WEEK Duurzame inzetbaarheid

Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Week WEEK Duurzame inzetbaarheid Augustus 2018 Werken aan de Kernwaarden van Dalton: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Week 13 14 15 16 17 18 19 WEEK 20 21 22 23 24 25 26 WEEK 34 27 28 29 30 31 inzetbaarheid inzetbaarheid inzetbaarheid inzetbaarheid

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE JAARKALENDER 2018/2019 AUGUSTUS Week 34. Week 35. Maandag 20. Dinsdag 21. Woensdag 22. Donderdag 23. Vrijdag 24.

ZOMERVAKANTIE JAARKALENDER 2018/2019 AUGUSTUS Week 34. Week 35. Maandag 20. Dinsdag 21. Woensdag 22. Donderdag 23. Vrijdag 24. JAARKALENDER 2018/2019 AUGUSTUS 2018 Week 34 Maandag 20 Dinsdag 21 Woensdag 22 Donderdag 23 Vrijdag 24 ZOMERVAKANTIE Zaterdag 25 Zondag 26 Week 35 Maandag 27 Dinsdag 28 Woensdag 29 Donderdag 30 Vrijdag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019 SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 11 21 juni 2019 Beste ouders, De laatste drie schoolweken staan voor de deur en wat gaat het warm worden volgende week! Zorgt u voor een waterbidon voor uw kind? Graag een bidon,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Denken, Voelen, Bewegen en Creëren September Oktober November 31-08 Ma Start schooljaar 01 Do 01 Zo 01 Di Bekekenrooi 1 02 Vrij Koffie uurtje nieuwe ouders 02

Nadere informatie