Iddink, de schoolboekenspecialist van Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Iddink, de schoolboekenspecialist van Nederland"

Transcriptie

1 Meer informatie? Op onze internet-site heeft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe een pakket besteld kan worden of wat te doen wanneer u vragen heeft. De citaten van de verschillende scholen zijn afkomstig uit brieven die in zijn geheel te lezen zijn op Voor specifieke vragen hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld, die u vrijblijvend bij ons kunt aanvragen: Rekenmodel eigen boekenfonds Voor berekening van de totale kosten van uw eigen boekenfonds. Beoordelingslijst leverancier Voor toetsing van de dienstverlening van uw huidige leverancier. Iddink, de schoolboekenspecialist van Nederland Iddink Voortgezet Onderwijs bv Bellstraat 18, 6716 BA Ede Postbus 14, 6710 BA Ede Tel. (0318) Fax (0318) klantenservicescholen@iddink.nl internet:

2 Is de boekendistributie van uw school nog wel effectief en efficiënt georganiseerd? Kent u de risico s van een eigen boekenfonds? Denk bijvoorbeeld aan de afhankelijkheid van de inzet van het eigen personeel en vrijwilligers, de toenemende complexiteit van het boekenlijst-, logistieke- en facturatieproces, de investeringsrisico s en de vele naleveringen. Soms ontbreekt het financiële inzicht over de kosten van deze organisatie en wordt alleen de afschrijvingstermijn aan de ouders in rekening gebracht, vaak zonder opslag. Zijn de reserves voor vernieuwing nog voldoende? Kortom, er zijn vele goede redenen om te overwegen uw boekenfonds uit te besteden. Soms is er alleen moed voor nodig. Het grote aantal scholen dat deze beslissing al heeft genomen wil beslist niet meer terug naar de oude situatie. Deze brochure helpt u bij dit oriëntatieproces. Professionele organisatie Iddink is één van de grootste schoolboekspecialisten van Nederland met een relatief kleine, professionele organisatie. Onze bedrijfsstructuur is plat, met korte lijnen en vaste contactpersonen. De meewerkende leiding staat middenin de organisatie. Iddink is intensief en initiërend betrokken bij landelijke overlegstructuren, bijvoorbeeld met boekhandels (NEVED), VVO en de Groep Educatieve Uitgeverijen. drs. H. van Schuppen, directeur Iddink Voortgezet Onderwijs BV: Wij garanderen met onze dienstverlening ongeëvenaarde kwaliteit met minimaal werk voor de school en maximaal gemak voor ouders en leerlingen. Dit uit zich in hoge klanttevredenheid. Enkele van onze scholen getuigen hiervan in deze brochure. drs. R. van Dijk, directeur financiën en beheer CSG Het Streek te Ede: De organisatielast en de financiële risico s liggen terecht buiten de school, die in feite niet beschikt over de vereiste materiedeskundigheid. J.D. Dijkstra, directeur commerciële zaken Wolters Noordhoff: De organisatie van het logistieke proces wordt bij Iddink professioneel begeleid. Die professionaliteit zien wij terug in de wijze waarop zij hun afnameprognoses beschikbaar stellen en het tijdstip waarop Iddink ons laat weten over welke titels en in welke aantallen zij moet beschikken om de klant optimaal te bedienen.

3 Gespecialiseerd in het voortgezet onderwijs Ongeëvenaarde kwaliteit Iddink bestaat al meer dan 80 jaar en heeft zich ruim 25 jaar gespecialiseerd in het leveren van boekenpakketten aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. Deze concentratie levert belangrijke voordelen op: De processen van het samenstellen van boekenlijsten en prognoses, het verwerken van de bestellingen, de productie en controle zijn beter (beheersbaar). Efficiënter bestelgedrag bij uitgeverijen, waardoor wij eerder en completer geleverd krijgen. Dit resulteert voor de leerling in completere pakketten. Unieke afspraken met de grote uitgeverijen die anderen niet hebben. Hierdoor blijven de (door de uitgeverijen) veroorzaakte naleveringen beperkt (2,4% in 2003). De hoogste kwaliteit is dé peiler van ons bedrijf. Enkele kwaliteitscijfers van Iddink Voortgezet Onderwijs BV over 2003: - Betrouwbaarheid : 100% - Naleveringspercentage : 2,4% - Fouten in pakket : < 0,1% - Klantmeldingen schriftelijk beantwoord : 99,3% binnen 8 kantooruren J.W. Besteman, marketingmanager Uitgeverij Malmberg: Wij weten als uitgever wat wij hebben aan Iddink. Daardoor kunnen wij Iddink optimaal beleveren. En dat stelt Iddink in staat om de dienstverlening naar de school en de leerling op een onderscheidende manier in te vullen. drs. S.A. Muller, rector Johan de Witt-gymnasium te Dordrecht: Over de dienstverlening van Iddink zijn wij zeer tevreden. Het gaat zakelijk, helder en professioneel. Bijzondere situaties kunnen ook met de directie snel worden kortgesloten. Het streven naar perfectie is iets dat ons beiden bindt. drs. R.M.A. Camphuijsen, rector Hervormd Lyceum Zuid te Amsterdam: Al weer jarenlang maken wij tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Iddink BV. In het afgelopen evaluatieve gesprek met de directie van Iddink heb ik dan ook kunnen beginnen met de conclusie: alles overwegend kan ik met plezier vaststellen dat wij weer geen enkele klacht hebben.

4 Moderne bedrijfsvoering Complete digitale oplossingen Alle software is volledig vernieuwd in de afgelopen 5 jaar. Er zijn daarom geen continuïteitsrisico s. Door het scannen van het ISBN van ieder boek (zowel in- als uitgaand) en een eenvoudig en overzichtelijk proces worden de pakketten gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Wij leveren, op de naleveringen door de uitgeverijen na, 99,90% van alle boeken correct in de pakketten. De leerling kan via op maat bestellen, waarbij rekening wordt gehouden met de boeken die reeds in bezit (gekocht of gehuurd) zijn. In 2003 bestelde ruim 66% van de leerlingen via Internet. Eventuele meldingen na ontvangst van het pakket kunnen ook op maat via internet worden gedaan. De leerling kan de voortgang van het pakket volgen tot en met de aflevering aan huis. Zie De school kan desgewenst meekijken met de bestellingen van de leerlingen. Iddink neemt deel in E-Class en Openboek Services; samenwerkingen met het oog op toekomstige digitale ontwikkelingen in het onderwijs en transparante methodekeuzes door docenten. drs. M.B. van den Berg, algemeen directeur Christiaan Huygens College te Eindhoven: De drie locatieleiders kijken ook nu weer terug op een goed verlopen samenwerking met Iddink in het afgelopen schooljaar. Van ouders horen wij tevreden geluiden. Wij zijn daarom overtuigd dat Iddink voor ons de beste keuze is. L. Donk, conrector beheer De Lage Waard te Papendrecht: Iddink is de laatste jaren wat service en mogelijkheden betreft met de tijd meegegaan: bezorging op huisadres, bestelmogelijkheid via internet en nalevering van boeken op naam zijn sprekende voorbeelden daarvan.

5 Flexibel en slagvaardig Betaalbaar Iddink biedt flexibele en coulante oplossingen bij wijzigingen in de definitieve boekenlijst en werkt niet met moeilijke vervangingsbudgetten. Aangezien wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening en klanttevredenheid, werken wij niet met contracten met voor u beperkende voorwaarden. Nog nooit heeft een school de samenwerking met Iddink opgezegd uit onvrede. Iddink begeleidt een school die besluit het boekenfonds uit te besteden zeer intensief. Daarbij wordt gebruik gemaakt van draaiboeken die zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met scholen die eerder overgingen van een eigen naar een uitbesteed boekenfonds. De overname van uw boekenfonds door Iddink kan voor uw school financieel voordelig zijn. Het boekenfonds kan door ons geheel of gedeeltelijk worden overgenomen. Afhankelijk van de toekomstige voorschrijfduur van de lesmethodes wordt een hoog percentage van de nieuwprijs vergoed. Door de combinatie van kopen/verkopen en huren kan ons systeem in de bovenbouw voor de ouder/leerling goedkoper zijn dan verhuur tegen 25%. Wij belasten geen verborgen kosten door als reparatiekosten en kosten voor acceptgirobetalingen. L.G. de Haan, rector HHC Warffum te Warffum: Over de wijze waarop Iddink ons heeft begeleid bij de overgang naar een extern boekenfonds zijn wij zeer tevreden; intensief, serieus, flexibel en vertrouwenwekkend. Duidelijk waren het draaiboek en de voorbeeldbrieven aan ouders en docenten. A.J. Spaargaren, directeur Utrecht Zuid College te Utrecht: Als VMBO-school in de grote stad stellen wij zeer hoge eisen aan de service van Iddink. De oorzaak van problemen ligt vaak aan de kant van de school. Hierdoor is er in het hoogseizoen dagelijks contact om snel en adequaat oplossingen te zoeken. Over de levering van de boeken zijn de leerlingen, de ouders en het docententeam zeer tevreden. Ir. J.A.W. Berendsen, rector Mill-Hillcollege te Goirle: Wij hebben recent de twee grote landelijke leveranciers uitgebreid met elkaar vergeleken en gekozen voor Iddink. Een belangrijk argument was dat Iddink bovenbouwleerlingen de mogelijkheid biedt om per boek te kiezen of zij dit boek willen kopen of huren. drs. P.T.J. Smit, rector Merlet College te Cuijk: Begin dit jaar is besloten om al onze boekenfondsactiviteiten in zowel onder- als bovenbouw aan Iddink uit te besteden. Iddink heeft ons in gesprekken en met rekenmodellen overtuigd, dat de mix van hun koop/huur systeem in de bovenbouw goedkoper kan zijn dan huren tegen 25%.

6 Enkele kerngegevens over Iddink Voortgezet Onderwijs BV : Jaar van oprichting : 1922 Ervaring met extern boekenfonds : > 25 jaar Marktsegment : VMBO t/m VWO Aantal vaste medewerkers : 24 Aantal uitzendkrachten : > 500 verschillende Totale oppervlakte magazijn : 6300 m 2 Omzet 2003 : > 25 miljoen Aantal klanten/leerlingen : > Bestellingen via Internet : > 66% Aantal boeken verkocht/verhuurd in 2003 : > Oriëntatie op een (andere) leverancier: Iddink heeft speciaal voor dit oriëntatieproces een beoordelingslijst ontwikkeld die u kan helpen bij uw afweging en keuze. Vraag hem vrijblijvend aan. Onderstaand staan enkele aspecten genoemd die in deze lijst aan de orde komen: Kosten voor leerling/ouders Belangrijk is te weten welke kosten allemaal aan de leerling/ouders worden doorberekend. Te denken valt bijvoorbeeld aan de hoogte van de verzendkosten, het al dan niet standaard doorberekenen van reparatiekosten en het berekenen van een toeslag als per acceptgiro wordt betaald. Bestaat per boek de keuzemogelijkheid tussen huren en kopen? Kan er een betalingsregeling worden afgesloten? En wat kost dat? Werkzaamheden voor de school Hoeveel tijd is de school kwijt bij uitbesteding? Hoe wordt het boekenlijstproces gecontroleerd? Is uitbesteed ook echt uitbesteed en zijn de werkzaamheden minimaal? Hoeveel vragen blijven er bij de school binnenkomen? Dienstverlening aan leerlingen/ouders Is de bestelprocedure helder? Hoe werken de internet-voorzieningen? Hoe is de bereikbaarheid? Wordt er snel gereageerd op vragen en klachten? Hoe is de kwaliteit van de pakketten? Zijn deze op tijd? Compleet? Kan een nalevering op het huisadres worden bezorgd? Dienstverlening aan school Incasseert uw leverancier door school verstrekte middelen en andere leerlingenbijdrages voor u? Worden hier kosten voor doorberekend? Kunt u als school boeken huren en ontvangt u korting op de gekochte boeken? Zijn er flexibele en kosteloze oplossingen bij wijzigingen in de definitieve boekenlijst? Kunt u zonder kosten van methode veranderen binnen 4 jaar? Ontvangt u concrete en correcte informatie? Kwaliteit van de leverancier Hoe zijn de kwaliteitscijfers? Hoeveel fouten worden er gemaakt? Hoe snel worden ze opgelost? Hoe wordt een overname van een boekenfonds geregeld? Wordt er gewerkt met draaiboeken? Iddink Voortgezet Onderwijs voorziet als succesvol full service kwaliteitsdistributeur scholen en leerlingen van educatieve leerystemen

De methodelicentie van Noordhoff Uitgevers

De methodelicentie van Noordhoff Uitgevers De methodelicentie van Noordhoff Uitgevers In 2013 introduceerde Noordhoff Uitgevers de methodelicentie. En met groot succes! Naast het reguliere aanbod, kunt u de methoden ook als licentie bestellen.

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

Klachtenregeling Stedelijk Dalton Lyceum Inleiding. 1 Mondelinge klachten. 2 schriftelijke klachten. 2.1 Interne afhandeling op locatieniveau

Klachtenregeling Stedelijk Dalton Lyceum Inleiding. 1 Mondelinge klachten. 2 schriftelijke klachten. 2.1 Interne afhandeling op locatieniveau Klachtenregeling Stedelijk Dalton Lyceum Inleiding Uitgangspunt van het Stedelijk Dalton Lyceum is klachten zoveel mogelijk te voorkomen. In een schoolomgeving waarin zoveel mensen met elkaar samen leven

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

Hulpmiddelen per post

Hulpmiddelen per post Hulpmiddelen per post Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals een bloedglucosemeter, glucoseteststrips, lancetten en insuline pomptoebehoren.

Nadere informatie

Beste. In concreto betekent dit:

Beste. In concreto betekent dit: Beste U schreef uw zoon/dochter in voor het schooljaar 2015-2016. Om de lessen te kunnen volgen hebben ze werkschriften nodig. Deze werkschriften dient u zelf te bestellen bij de firma Iddink België. Wat

Nadere informatie

Uw partner in diabeteszorg

Uw partner in diabeteszorg Uw partner in diabeteszorg Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld een bloedglucosemeter, teststrips, lancetten en insulinepomptoebehoren.

Nadere informatie

Eindexamen m&o havo 2008-I

Eindexamen m&o havo 2008-I Opgave 6 Bij deze opgave horen vier informatiebronnen, de informatiebronnen 4 tot en met 7. In informatiebron 4 staat algemene informatie over het boekenfonds van het Fokke Klaver College( FKC). In informatiebron

Nadere informatie

Voorbeeld servicenormen op drie dimensies

Voorbeeld servicenormen op drie dimensies Voorbeeld servicenormen op drie dimensies Samen met gemeenten en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie (BZK) heeft KING in 2014 servicenormen verzameld die gemeenten hanteren. Deze

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

PRIJSLIJST METHODELICENTIE EXACT 2014 versie 10 Methode Omschrijving prijs

PRIJSLIJST METHODELICENTIE EXACT 2014 versie 10 Methode Omschrijving prijs PRIJSLIJST METHODELICENTIE EXACT 2014 versie 10 Methode Omschrijving prijs Getal & Ruimte Rekenen Leerjaar 1 8717927061244 Getal & Ruimte Rekenen vmbo-bk 1 methodelicentie 17,35 8717927061251 Getal & Ruimte

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Klachtenregeling Lyceum Sancta Maria

Klachtenregeling Lyceum Sancta Maria Klachtenregeling Lyceum Sancta Maria Binnen een school werken leerlingen, ouders, docenten, ondersteunende medewerkers en directie intensief samen. Overal waar mensen samen werken ontstaan meningsverschillen,

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Bent u ontevreden? Laat het ons weten!

Bent u ontevreden? Laat het ons weten! Bent u ontevreden? Laat het ons weten! Klachtafhandeling en geschillenprocedure Alle medewerkers van Actium doen hun best ervoor te zorgen dat u plezierig kunt wonen. Helaas gaat er ook wel eens iets mis.

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Het nieuwe factureren

Het nieuwe factureren Het nieuwe factureren 2013 Wat gaat er voor u veranderen? Vanaf 1 juli 2013 veranderen de artikelfacturen van CB. Deze aanpassing doen we om een drietal redenen. Allereerst zorgen we met de nieuwe manier

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën

U huurt de woning Huurovereenkomst Nazorg en evaluatie Werkzaamheden, wensen, ideeën LARIS OVER HUREN Wanneer u een woning betrekt van Laris zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Om u daarbij vooraf al van dienst te zijn, staat in deze folder beschreven wat er gebeurt als

Nadere informatie

Klachtenprocedure AOC Snijders B.V.

Klachtenprocedure AOC Snijders B.V. Klachtenprocedure AOC Snijders B.V. Spinveld 66 A19 Breda Postbus 9640, 4801 LS Breda Telefoon : 076-5204999 Fax: 076-5203429 K.v.K. Breda nr. 20099132 BTW nr. NL809370591B01 Email: info@aoc-snijders.nl

Nadere informatie

OMNIBUSONDERZOEK. Omnibusonderzoek Directeuren Voortgezet Onderwijs 2016

OMNIBUSONDERZOEK. Omnibusonderzoek Directeuren Voortgezet Onderwijs 2016 OMNIBUSONDERZOEK Omnibusonderzoek Directeuren Voortgezet Onderwijs 2016 DUO Onderwijsonderzoek verricht eind mei 2016 een omnibusonderzoek onder directeuren werkzaam in het voortgezet onderwijs (vmbo,

Nadere informatie

2.1. Vijf praktijkgevallen nader bekeken

2.1. Vijf praktijkgevallen nader bekeken 2.1. Vijf praktijkgevallen nader bekeken Uw werkkapitaal wordt beïnvloed door grote en kleine beslissingen, die u dagelijks neemt. In deze paragraaf laten we u vijf praktijkgevallen zien die over alledaagse

Nadere informatie

Niet tevreden? Laat het ons weten! Klachtenregeling voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers

Niet tevreden? Laat het ons weten! Klachtenregeling voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Niet tevreden? Laat het ons weten! Klachtenregeling voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Bent u niet tevreden? Bij Zideris doen we ons best om goede zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Computerhulp 2014

Algemene voorwaarden Computerhulp 2014 Algemene voorwaarden Computerhulp 2014 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden gebaseerd op de versie mei 2013 van ICTWaarborg ook in te zien via www.ictwaarborg.nl Robin Krooshof Services - REDMIJNPC Postadres:

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

OMNIBUSONDERZOEK. Omnibusonderzoek ICT-coördinatoren Voortgezet Onderwijs 2015

OMNIBUSONDERZOEK. Omnibusonderzoek ICT-coördinatoren Voortgezet Onderwijs 2015 OMNIBUSONDERZOEK Omnibusonderzoek ICT-coördinatoren Voortgezet Onderwijs 2015 DUO Onderwijsonderzoek verricht april 2015 een omnibusonderzoek onder ICT-coördinatoren werkzaam in het voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Strategisch Vendor Management

Strategisch Vendor Management Strategisch Vendor Management Visie op Strategisch Vendor Management en wat betekent het voor uw organisatie? Door: YouzQ B.V. Introductie Het aansturen van meerdere leveranciers door 1 partij verdeeld

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket

Allianz Nederland Schadeverzekering. Bedrijvenpakket Allianz Nederland Schadeverzekering Bedrijvenpakket ZZP Eén efficiënte oplossing voor al uw ondernemersrisico s U haalt uw inkomen uit uw onderneming. En u bepaalt zelf hoe u uw bedrijf runt: welke opdrachten

Nadere informatie

Wat is Lean Six Sigma_01.qxd 26-7-2005 10:35 Pagina 1. Wat is Lean Six Sigma?

Wat is Lean Six Sigma_01.qxd 26-7-2005 10:35 Pagina 1. Wat is Lean Six Sigma? Wat is Lean Six Sigma_01.qxd 26-7-2005 10:35 Pagina 1 Wat is Lean Six Sigma? Wat is Lean Six Sigma_01.qxd 26-7-2005 10:35 Pagina 2 Wat is Lean Six Sigma_01.qxd 26-7-2005 10:35 Pagina 3 Wat is Lean Six

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

ORSY voorraadmanagement

ORSY voorraadmanagement ORSY voorraadmanagement veel druk door voorraadmanagement? De oplossing! ORSY voorraadmagazijnmanagement Voorraadbewaking, tijdbesparing, orde en overzicht. 2 ORSY voorraadmanagement Kosten reduceren winst

Nadere informatie

2. Prijzen Onze prijzen zijn inclusief BTW.

2. Prijzen Onze prijzen zijn inclusief BTW. 1. Alle afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling e.d. zoveel mogelijk schriftelijk vast te leggen.

Nadere informatie

Aantal respondenten per keten. Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in?

Aantal respondenten per keten. Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in? Aantal respondenten per keten Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in? Klanttevredenheid prestaties organisatie Vraag 13. Hoe tevreden zijn de klanten naar uw mening over de volgende aspecten

Nadere informatie

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen makelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Verhuurdersinfo zoeken > vinden > wonen Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1 Introductie netwerkwonen.nl... 3 2 Waarom kiest u voor netwerkwonen.nl... 3

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Correctievoorschrift examen VMBO-GL 2003

Correctievoorschrift examen VMBO-GL 2003 Correctievoorschrift examen VMBO-GL 2003 tijdvak 1 TRANSPORT EN LOGISTIEK CSE GL Inzenden scores Vul de scores van de alfabetisch eerste tien kandidaten in op de optisch leesbare formulieren of verwerk

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Laat u inspireren door de Taalconsulent!

Laat u inspireren door de Taalconsulent! Laat u inspireren door de Taalconsulent! Een koffer vol inspiratie De deskundige Taalconsulent stelt uw wensen centraal. De Taalconsulent biedt u een unieke selectie uit het volledige aanbod van kennis

Nadere informatie

Handleiding "boeken bestellen"

Handleiding boeken bestellen Handleiding "boeken bestellen" Sint-Lodewijkscollege 2017-2018 Magdalenastraat 30 8200 Sint-Andries T 050 40 68 40 F 050 40 68 50 E humaniora@sint-lodewijkscollege.be 2 Inhoud Wanneer bestel je de boeken?...

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN.

WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN. WWW.CAGROUP.NL COMPLIANCE RADAR HET MEEST COMPLETE BESTURINGSSYSTEEM VOOR GEMEENTEN. COMPLIANCE RADAR De Compliance Radar helpt gemeenten een brug te slaan tussen beleidsdoelstellingen en uitvoering. Door

Nadere informatie

Luzac Amersfoort Schooljaar in feiten en cijfers

Luzac Amersfoort Schooljaar in feiten en cijfers Schooljaar 2016-2017 in feiten en cijfers Amersfoort Groningen Luzac/Luzac College Luzac Lyceum Gemiddeld aantal leerlingen over de afgelopen vijf schooljaren: Tot 70 leerlingen 70-100 leerlingen 100-250

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger.

Directboodschappen functioneert als bemiddelaar tussen klant en bezorger. Algemene Voorwaarden. Laatst bijgewerkt: 13 September 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de diensten aangeboden door DirectBoodschappen B.V. en bij gebruik van de DirectBoodschappen

Nadere informatie

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Wilt u in de etalage bij 2500 (internet)boekhandels? Serieus uitgeven tegen een voordelig starterstarief? En ondersteuning in administratie en informatie? Dan

Nadere informatie

Voedingsmanagementsysteem

Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement 02 Kwaliteit en efficiëntie Software ondersteund voedingsmanagement De moderne zorgmarkt heeft vandaag de dag meer dan ooit te maken met

Nadere informatie

Online onderzoek Uw klanttevredenheid

Online onderzoek Uw klanttevredenheid Toelichting In dit bestand vindt u een inspirerende voorbeeldvragenlijst voor een klanttevredenheid onderzoek! De vragenlijst is bedoeld als hulpmiddel bij het opstellen van uw eigen vragenlijst. In de

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Alles in één hand: PROACCEPT i n c a s s o v a n d e n B e r g d e R i e & U y t e r l i n d e incasso - gerechtsdeurwaarders Herculesplein 261,

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

12 podium mei 2012. Van zandbakkenzand tot

12 podium mei 2012. Van zandbakkenzand tot 12 podium mei 2012 Van zandbakkenzand tot afvalverwijdering: het kan goedkoper Professionele inkoop kan de uitgaven flink drukken Nog niet eens zo lang geleden, als de schriften bijna op waren, belde de

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Bestel uw e-leermiddel voor het mbo in 5 eenvoudige stappen

Bestel uw e-leermiddel voor het mbo in 5 eenvoudige stappen Bestel uw e-leermiddel voor het mbo in 5 eenvoudige stappen Bestel uw e-leermiddel voor het mbo in 5 eenvoudige stappen: Stap 1. Wat wilt u bestellen? Stap 2. Welke productvorm kiest u? Stap 3. Check de

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar Object : RTC Offices verhuurt full service kantoorruimte voor midden en kleinbedrijf. Onze kantoren zijn net gerenoveerd en bieden een prettige

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant!

Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Het Nationale Klantbelevingsonderzoek 2012 (preview) Beleef en beïnvloed de klant! Klantenbinding is essentieel voor organisaties om te overleven. Klanten worden steeds veeleisender; naast een goede functionele

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops voorop in afleveropties, consument wil méér! Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim duizend Nederlandse

Nadere informatie

Dienstroosterplanning een probleem?

Dienstroosterplanning een probleem? Dienstroosterplanning een probleem? Niet met ICMT & SAGA Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke planningssoftware ICMT Dienstroosters 2 Hét zorg-informatiesysteem Een zorg-informatiesysteem heeft geen

Nadere informatie

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012

Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 1 van 7. Algemene voorwaarden Computerhulp 2012 Pagina 2 van 7. Algemeen Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als 'moeilijke kleine lettertjes'. Wij (Robin Krooshof Services en ICTWaarborg)

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

Klachten, daar doen wij wat mee!

Klachten, daar doen wij wat mee! Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Klachten, daar doen wij wat mee! 100222-KLACHTEN 2012 Aad Ouwendijk Holland = Gezondheid = 2 Inhoudsopgave Ontevreden? Laat het ons weten 4 Een klacht en

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

!!!!! Onze werkwijze

!!!!! Onze werkwijze Onze werkwijze Onze werkwijze Lastenbesparen.com helpt u te besparen op al uw vaste lasten. U kunt op twee verschillende manieren gebruik maken van onze service. Een besparingsconsult bij u thuis of een

Nadere informatie

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1 HomeDNA maakt de marketing, verkoop en/of verhuur van uw nieuwbouwprojecten effectiever en efficiënter. Alle partijen en processen bij elkaar in een enkel platform. Vanaf voor start verkoop en/of verhuur

Nadere informatie

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT?

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT? FAQ Veelgestelde vragen Onlangs zijn alle relaties van IMD, per brief, geïnformeerd over het afronden van de laatste fase van de migratie tussen IMD en HP CDS. Wij kunnen ons voorstellen dat deze migratie

Nadere informatie

Bijlage HAVO. management & organisatie. tijdvak 1. Informatieboekje. 800023-1-063b

Bijlage HAVO. management & organisatie. tijdvak 1. Informatieboekje. 800023-1-063b Bijlage HAVO 2008 tijdvak 1 management & organisatie Informatieboekje 800023-1-063b Informatiebron 1 Enige gegevens over Goudvis. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de non-profit sector. Tot onze doelgroep

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten bridging it & users Consultancy Software Training & onderzoek Consultancy CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

De klantbeleving in Nederland in 2010. Stephan van Gelder

De klantbeleving in Nederland in 2010. Stephan van Gelder De klantbeleving in Nederland in 2010 Stephan van Gelder 1 Inhoudsopgave! Beleving! Onderzoek! Resultaten! Naar klantmoment! Naar branche! Naar bedrijf! Conclusie Samenvatting van de resultaten gratis

Nadere informatie

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ALBERT SCHWEITZERLAAN

RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ALBERT SCHWEITZERLAAN RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ALBERT SCHWEITZERLAAN NOVEMBER 211 Het bestuur van Glazenkamp biedt u hierbij de resultaten aan van de Glazenkampenquête in de Albert Schweitzerlaan. De enquête is gehouden

Nadere informatie

Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies

Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies Dienstenwijzer Konings & Meeuwissen Advies U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële

Nadere informatie

Rijswijk. vmbo bb vmbo kb mavo lwoo. Brengt leren in beweging

Rijswijk. vmbo bb vmbo kb mavo lwoo. Brengt leren in beweging Rijswijk vmbo bb vmbo kb mavo lwoo Brengt leren in beweging Elke dag beginnen met bewegen Het nieuwe vmbo in Rijswijk Het Stanislascollege is een vernieuwende VMBO-school die draait om jou. Om wat je goed

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid. Allianz Inkomensverzekeringen

Arbeidsongeschiktheid. Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Net even meer keuze Wat is uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Jaarlijks overkomt het één op de tien ondernemers: door ziekte of een ongeval niet

Nadere informatie

Elektronisch factureren met Z factuur. 10 Okt.2011

Elektronisch factureren met Z factuur. 10 Okt.2011 Elektronisch factureren met Z factuur 10 Okt.2011 Kernvragen Wat is digitaal en wat is elektronisch? Wat is nou een S@les in de Bouw standaard, en wat heb ik er aan? Is het wel betrouwbaar? Zijn er risico

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor Maart 2014 Betaald versus gratis servicenummers

Strategic Decisions Monitor Maart 2014 Betaald versus gratis servicenummers Strategic Decisions Monitor Maart 2014 Betaald versus gratis servicenummers In samenwerking met KIRC 2014 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische

Nadere informatie

Services voor verwerkers. Memo. Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders!

Services voor verwerkers. Memo. Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders! Memo Geachte mevrouw, geachte heer, Wie voor meubels naar de interieurbouwer stapt, verwacht iets bijzonders! Blum wil u helpen om aan de hoge verwachtingen van uw klanten tegemoet te komen - op een betrouwbare

Nadere informatie

Huurbetaling. Inleiding. Via Mijn OFW op onze website kunt u uw huur betalen, betalingsgegevens inzien en wijzigen en een betalingsregeling treffen.

Huurbetaling. Inleiding. Via Mijn OFW op onze website kunt u uw huur betalen, betalingsgegevens inzien en wijzigen en een betalingsregeling treffen. Via Mijn OFW op onze website kunt u uw huur betalen, betalingsgegevens inzien en wijzigen en een betalingsregeling treffen. INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Huurprijsopbouw 3 Wat moet u doen bij Huurbetaling

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Hoogeveen KLACHTENPROCEDURE/-REGELING VOORWOORD

Hoogeveen KLACHTENPROCEDURE/-REGELING VOORWOORD Hoogeveen KLACHTENPROCEDURE/-REGELING VOORWOORD Binnen Bibliotheek Hoogeveen staat de continue kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en dus de klant - centraal. Wij betrekken nu ook onze klanten

Nadere informatie

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen

Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Compacte dienstverlening voor uitgeverijen Wilt u in de etalage bij 2500 (internet)boekhandels? Serieus uitgeven tegen een voordelig starterstarief? En ondersteuning in administratie en informatie? Dan

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Bespaar tijd en geld Brengt financiële mogelijkheden en risico s in kaart Da Vinci Finance voor financiering en financiële vraagstukken. Het is bijna onmogelijk om op alle gebieden de actuele kennis bij

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie