REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN"

Transcriptie

1 REGLEMENT VAN DE KAMPPLAATSEN 1. Markering van de kampeergrenzen Het team van het evenement is verantwoordelijk voor de identificatie van de kampeerzone, zowel op de historische kampplaats als op de moderne camping. De verantwoordelijkheid voor de toewijzing van kampeerzones aan elke groep en voor het militaire leven binnen de kampplaats ligt uitsluitend bij de militaire overste van het kamp. De burgeroverste van het kamp is verantwoordelijk voor de houtbevoorrading, de waterbevoorrading, de toiletten enz. 2. Verantwoordelijkheden binnen de kampeerzones De controle en het beheer van de kampeerzones per eenheid of individueel valt onder de verantwoordelijkheid van de organisatoren, de oversten van de site en de legerofficieren. De tenten mogen uitsluitend worden opgezet in de door de militaire overste van het kamp gespecificeerde en toegelaten zones. De verantwoordelijken voor de kampeerzones mogen vragen dat verkeerd geplaatste tenten of verkeerd geparkeerde voertuigen worden verplaatst zodat de veiligheid maximaal kan worden gegarandeerd. Elke eenheid moet naast elk van de vuren op haar kampplaats een emmer met water plaatsen. Het is verboden een vuur onbeheerd achter te laten; in geval van gevaar behoudt de organisator zich het recht voor het vuur te doven. 3. Voertuigenverkeer Het is verboden voertuigen binnen de kampeerzones te parkeren, behalve tijdens het laden en lossen. Voertuigen mogen uitsluitend in de daartoe voorbehouden zones worden geparkeerd. De toegangswegen moeten altijd vrij blijven zodat de voertuigen van de hulpdiensten altijd vrije doorgang hebben. 4. Hygiëne Kampeerzone: elke deelnemer is verantwoordelijk voor de orde en netheid in zijn zone van de kampplaats en in de naburige zone. Waterbevoorradingspunten: deze mogen uitsluitend voor waterbevoorrading worden gebruikt. Ze mogen in geen geval voor persoonlijk toilet, voor het wassen van kledij of dieren of voor het schoonmaken van schoenen of laarzen, gereedschap, voertuigen of chemische toiletten worden gebruikt.

2 Toiletten: de deelnemers zijn verplicht de toiletten te gebruiken die op de site ter beschikking worden gesteld, en ze zo net mogelijk achter te laten. Afval: alle afval moet zorgvuldig worden verzameld in zakken, die met het oog op latere ophaling naar een hiertoe aangewezen plaats moeten worden gebracht. 5. Brandpreventie Kampvuren: kampvuren zijn uitsluitend in de daartoe aangeduide zone toegelaten en moeten bovendien in het midden ervan worden aangelegd. Het gras moet vooraf voorzichtig worden verwijderd en achteraf teruggeplaatst. 6. Veiligheid op de site Alle deelnemers moeten hun identificatiepolsband tonen wanneer de organisatoren, de overste van de site, een legerofficier of iedere andere persoon die hiertoe is gemachtigd, dit vragen. Iedereen die zich op het terrein van de kampplaats verdacht gedraagt of respectloos handelt, zal definitief van de site worden verwijderd. Alle zwartkruit moet worden teruggegeven voor de voorraad van de organisator wanneer dit wordt gevraagd. INDIVIDUEN OF EENHEDEN/GROEPEN MOGEN IN GEEN GEVAL ZELF ZWARTKRUIT BIJHOUDEN. Wie dit voorschrift overtreedt, wordt onmiddellijk van de site verwijderd en aan deze persoon zullen ook de nodig geachte disciplinaire maatregelen worden opgelegd. Kampplaats: elke eenheid/groep moet ervoor zorgen dat de veiligheid in haar zone van de kampplaats altijd gegarandeerd is, in het bijzonder door bijvoorbeeld brandveiligheidspatrouilles te organiseren en door ervoor te zorgen dat geen enkel vuur ooit onbeheerd wordt achtergelaten. Wapens: elke deelnemer moet ervoor zorgen dat zijn wapen altijd op de veiligheidsstand staat. Het is ook verboden vuurwapens toe te vertrouwen aan een derde die niet aan het evenement deelneemt. 7. Dieren Toezicht op gezelschapsdieren: de dieren moeten nauwlettend in het oog worden gehouden. Het is verboden om ze op de kampplaats vrij te laten ronddwalen. Honden moeten altijd aan de leiband worden gehouden. De dieren moeten op een redelijke afstand van de kampeerzones worden gebracht om hun oefeningen te doen, en aan hun eigenaars wordt gevraagd alle uitwerpselen, braaksel enz. op gepaste wijze op te ruimen. Voor wat betreft de paarden, deze moeten bij aankomst in goede staat van gezondheid verkeren en over de juiste gezondheidsdocumenten en eigendomstitels beschikken. Bij twijfel behouden de organisatoren zich het recht voor het betrokken paard en de deelname van de ruiter aan het evenement te weigeren. Wie bij de organisatoren een paard huurt, is voor de hele duur van het evenement persoonlijk aansprakelijk voor het betrokken paard en moet er als een goede huisvader op passen. Bij het afhalen en terugbrengen van het gehuurde paard moet de ruiter die het paard heeft gereserveerd, altijd persoonlijk aanwezig zijn (identificatie via zijn polsband). Het paard wordt alleen meegegeven als de vooraf te betalen huurprijs ook daadwerkelijk is betaald.

3 Bovendien moet iedere ruiter in alle omstandigheden het welzijn van het dier, met inbegrip van zijn gezondheid, zijn behoeften aan water en voedsel, zijn rust- en werktijden in acht nemen. Alleen de paarden zullen op het slagveld worden aanvaard. Ze moeten aan de teugel worden gehouden of stapvoets worden bereden. Het is ten strengste verboden de kampeerzones te paard te doorkruisen. Op de site zullen een dierenarts en een hoefsmid aanwezig zijn. Bijzondere verzorging of andere prestaties die door hen worden verricht, zijn echter ten laste van de ruiters. Geen enkele daad van dierenmishandeling zal worden getolereerd, op straffe van onmiddellijke verwijdering van de site van het evenement. 8. Algemeen gedrag binnen de kampplaats Respect voor andermans eigendom Het is passend om respectvol om te gaan met de goederen van de organisator van het evenement en van de andere deelnemers, zoals gebouwen, caravans, tenten, bomen, hekken, hagen, gewassen, grasperken enz. Alle schade moet onmiddellijk aan de oversten van het kamp worden gemeld, waarna een onderzoek zal worden gevoerd om de oorzaak ervan te achterhalen. Alle moedwillig aangebrachte schade zal aan de bevoegde autoriteiten worden gemeld zodat actie kan worden ondernomen. De deelnemer moet de door zijn fout veroorzaakte schade financieel vergoeden. Bescherming van het milieu Elke deelnemer moet de nodige, redelijke maatregelen treffen om de bescherming van het milieu en van zijn zone in de kampplaats te garanderen. Geluidsoverlast Het is passend om alle lawaai op ongepaste momenten zo veel mogelijk te vermijden. Na middernacht moet stilte heersen en na het doven van de vuren, op het tijdstip dat door de militaire autoriteiten wordt bepaald, moet het volledig stil zijn. Elke deelnemer moet een geluidsniveau aanhouden dat redelijk is en rekening houdt met de andere deelnemers. Het is ieders verantwoordelijkheid om dit geluidsniveau niet te overschrijden. Indien nodig, zal het door de legerofficieren worden opgelegd. Handel Elke deelnemer die tijdens een evenement handel wil drijven, moet zich vooraf bij de organisatoren van het evenement inschrijven en voorafgaand aan zijn installatie als handelaar zijn inschrijving voorleggen. De handelaar moet over een geldige vergunning beschikken conform de geldende Belgische wetgeving die op zijn activiteit van toepassing is.

4 Het is verboden foto s, films of beelden met betrekking tot het evenement die door een deelnemer of begeleider worden gemaakt, te verhandelen of te verkopen. Tegen eenieder die dit voorschrift overtreedt, zullen strafmaatregelen worden genomen. Alcohol Er mogen binnen de kampplaats geen alcoholische dranken worden verkocht, tenzij door een zaak die over een vergunning beschikt en hiertoe naar behoren is gemachtigd door de organisatoren. Kinderen Alle jarigen die aan de kampplaatsen deelnemen, moeten onder leiding van een ouder, voogd of toezichthouder staan en moeten altijd door deze persoon worden vergezeld. Deze persoon draagt tijdens de volledige duur van het evenement ook de volle verantwoordelijkheid voor hun veiligheid en die van anderen, voor hun welzijn en hun gedrag. Dit impliceert constant toezicht, zowel overdag als s nachts; geen enkele afwezigheid van toezicht zal worden getolereerd. 9. Eerste hulp Algemeen genomen, zorgt de organisator voor de aanwezigheid van EHBO- uitrusting en - personeel. Niettemin blijft het de verantwoordelijkheid van de deelnemers om desgevallend eerste hulp te kunnen bieden, zowel voor zichzelf als voor anderen. Aanbevelingen op het vlak van EHBO- koffers Er wordt aanbevolen dat elke eenheid/groep over een EHBO- koffer met de volgende inhoud beschikt: Individueel verpakte pleisterverbanden Oogkompres met hechtpleisters Driehoeksverbanden in geval van ernstige letsels en drukverbanden Veiligheidsspelden Steriele kompressen van gemiddeld formaat, groot of heel groot formaat Pakken van 25g hydrofiele watten 1 veiligheidsschaar 1 pincet Steriele vierkante gaasverbanden om wonden schoon te maken Goedgekeurde brandwondenkit

5 Deze lijst is niet volledig. Ze is louter een aanwijzing over wat nodig is voor de verzorging van de verwondingen die men eventueel, vooral dan tijdens de reconstructies, kan oplopen. Het valt onder de verantwoordelijkheid van elke eenheid/groep om haar EHBO- koffer gevuld te houden, om te weten wie van haar leden een EHBO- opleiding heeft gevolgd en ervoor te zorgen dat al haar leden weten wie deze mensen zijn. Alle EHBO ers of dokters die bereid zijn als officieel EHBO er op te treden, kunnen zich bij de burgeroverste van het kamp aanmelden. 10. Meldingen van ongevallen en incidenten Het is van essentieel belang dat alle ongevallen en incidenten zo snel mogelijk aan de burgeroverste van het kamp worden gemeld. Aan alle personen onder invloed van alcohol of van enig ander middel dat de perceptie van hun veiligheid of die van anderen belemmert, zal deelname aan alle activiteiten in het kader van het evenement worden geweigerd.

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen.

Reglement. In geval van een zwaar vergrijp kan de directeur de hulp van de politie inroepen. Reglement 1) Toelatingsvoorwaarden Algemeen Camping La Sousta is een camping van de categorie toerisme, gericht op toeristen, die één nacht of langer op het terrein verblijven. Het is voor ons niet mogelijk

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Reglement Militair weekend Hembrug Versie 1.3

Reglement Militair weekend Hembrug Versie 1.3 Reglement Militair weekend Hembrug Versie 1.3 Iedere deelnemer aan MILITAIR WEEKEND HEMBRUG wordt geacht van dit reglement op de hoogte te zijn en zich hieraan te houden. Lees dit reglement in combinatie

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

Reglement Familiepark Nienoord 2018

Reglement Familiepark Nienoord 2018 Reglement Familiepark Nienoord 2018 Hartelijk welkom in Familiepark Nienoord! Het is onze bedoeling om u een leuke en gezellige dag te bezorgen in ons Familiepark. Om uw bezoek en dat van onze overige

Nadere informatie

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT

OPTOCHTCOMMISSIE OPTOCHTREGLEMENT OPTOCHTREGLEMENT De tijdens de carnavalsdagen en bij andere gelegenheden vanwege de Stichting te organiseren optochten/parade geschieden overeenkomstig de hierna volgende regels. Art.1 Route, duur en tijdstip

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Hoofdstuk 1 Doel

Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Hoofdstuk 1 Doel Reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) Artikel 1 Algemeen Hoofdstuk 1 Doel Het reglement van inwendige orde (huishoudelijk reglement) is opgesteld om de statuten van de Orde der Soepkiekens

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN

GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN Artikel 1 : Definities In de zin van het onderhavige reglement dient men te verstaan onder : rommelmarkt

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus.

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus. Parkeerreglement parking sportcomplex Schotte Artikel 1 - Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de parkings van het SportAG, ongeacht het feit of zij er parkeren, stationeren

Nadere informatie

Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer Goedkeuring

Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer Goedkeuring Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer Goedkeuring De gemeenteraad, gelet op de Nieuwe Gemeentewet, inzonderheid art. 117, 119bis en 135, 2; gelet op de wet van 24 juni

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

Camping Dodentocht 2008

Camping Dodentocht 2008 PRAKTISCH Scouting Bornem voorziet voor jou een full-option camping, met een sanitair blok, een keuken met streekgerechten aan democratische prijzen en een bar die men 24 op 24 kan bereiken. Ook zal dit

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006, 21 december 2010, 14 december 2015 Bekendgemaakt op 28 september 2006, 23

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer. Gelet op de Nieuwe Gemeentewet, inzonderheid art. 117, 119bis en 135, 2;

Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer. Gelet op de Nieuwe Gemeentewet, inzonderheid art. 117, 119bis en 135, 2; Bijzonder politiereglement betreffende overlast in het openbaar vervoer De Raad, Gelet op de Nieuwe Gemeentewet, inzonderheid art. 117, 119bis en 135, 2; Gelet op de wet van 24 juni 2013 betreffende de

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

Toegankelijkheidsregeling voor het erkend natuurreservaat Stappersven en het Vlaams natuurreservaat Kalmthoutse Heide

Toegankelijkheidsregeling voor het erkend natuurreservaat Stappersven en het Vlaams natuurreservaat Kalmthoutse Heide Toegankelijkheidsregeling voor het erkend natuurreservaat Stappersven en het Vlaams natuurreservaat Kalmthoutse Heide Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1. Deze regeling heeft betrekking op het erkend natuurreservaat

Nadere informatie

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden CHIREC DELTA PARKING INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een voorafgaand geschreven akkoord is van de VZW CHIREC, heeft het louter feit

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Oproep tot mededinging 2018.086 Verkoop van Rollend Materieel Plaats : Leuven Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2 Asbest...3

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Aangepaste versie na de bestuursvergadering van 30/01/2010

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Aangepaste versie na de bestuursvergadering van 30/01/2010 CLUB 40 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Aangepaste versie na de bestuursvergadering van 30/01/2010 1. Algemene richtlijnen 1. TOEGANG : Onze kampeerplaats is bestemd voor families. Het is enkel toegankelijk voor

Nadere informatie

Vlaamse overheid ~~~ = Agentschap voor Natuur en Bos

Vlaamse overheid ~~~ = Agentschap voor Natuur en Bos Vlaamse overheid ~~~ =»=Jn= Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidsregeling voor het bos de Baliekouter, gelegen op het grondgebied

Nadere informatie

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014

Brei mee met Radio 2. Wedstrijdreglement. Versie: 7/3/2014 Wedstrijdreglement Brei mee met Radio 2 Versie: 7/3/2014 Voor zover de regels voor de wedstrijd niet in het bijzonder zijn uiteengezet in dit wedstrijdreglement, gelden (in aanvulling) de regels van het

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Page1 Oproep tot mededinging 2017.195 Verkoop van Rollend Materieel Werkplaats : Hasselt Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Taken... 3 2.1 Meldingen door burgers en ondernemers... 3 2.2 Hondenbeleid...

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

TOELATINGSVOORWAARDEN

TOELATINGSVOORWAARDEN TOELATINGSVOORWAARDEN A. Toelatingsvoorwaarden surf- en wakecamps a. JUNIOR (-16j) b. YOUTH (13-16j) B. Toelatingsvoorwaarden snowcamps a. JUNIOR (-16j) b. YOUTH (13-16j) A. TOELATINGSVOORWAARDEN SURF-

Nadere informatie

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015

Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 Wedstrijdreglement Ruil jouw auto in voor een elektrische fiets Versie: augustus 2015 1. Organisator Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en Televisieomroep, Radio 2, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT

versie 18.1 d.d PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT versie 18.1 d.d. 15-11-2018 PARKREGLEMENT DIERENPARK AMERSFOORT Wat leuk dat je van plan bent DierenPark Amersfoort te bezoeken. Wij hebben een aantal parkregels opgesteld die gelden tijdens je bezoek

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info:

Judoclub Latem-Deurle. Clubreglement. Meer info: Judoclub Latem-Deurle Clubreglement Meer info: www.judolatemdeurle.be Versie 02 aug 2018 Clubreglement Judoclub Latem-Deurle, versie 2018 2 Beste judoka s, Beste ouders, We willen jullie graag wat meer

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Oproep tot mededinging 2017.138 Verkoop van Rollend Materieel Werkplaats : Schaarbeek Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2 Asbest...2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur chalets

Algemene voorwaarden verhuur chalets Algemene voorwaarden verhuur chalets Wij heten u van harte welkom onze camping. Wij willen uw verblijf graag naar wens maken. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking. Uiteraard kan de camping niet zonder

Nadere informatie

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken.

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken. boekingsprocedure voorrangsregeling jeugdgroepen hebben een onbeperkt voorrangsboekingsrecht. scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Introductie uitzendkrachten

Introductie uitzendkrachten Blz.: 1/7 I. Veiligheidsregels- en voorschriften Voor de specifieke veiligheids- en gezondheidsregels, alsook de vereiste PBM, wordt steeds verwezen naar de werkpostfiche, de introductiebrochure van de

Nadere informatie

Ziekte van Newcastle Maatregelen van kracht in België (KB van 28 november 1994, MB van 1 augustus 2018 en MB van 29 augustus 2018)

Ziekte van Newcastle Maatregelen van kracht in België (KB van 28 november 1994, MB van 1 augustus 2018 en MB van 29 augustus 2018) Ziekte van Newcastle Maatregelen van kracht in België (KB van 28 november 1994, MB van 1 augustus 2018 en MB van 29 augustus 2018) Onder voorbehoud dat er zich geen nieuwe ontwikkelingen voordoen, kunnen

Nadere informatie

VERGUNNING ONDER VOORWAARDEN VOOR EEN OCCASIONEEL EVENEMENT MET OPENBAAR KARAKTER 32 ste Titanic rit op 30 september 2017

VERGUNNING ONDER VOORWAARDEN VOOR EEN OCCASIONEEL EVENEMENT MET OPENBAAR KARAKTER 32 ste Titanic rit op 30 september 2017 R.T. Titanic en Rijkevorsel Leeft Holemans Patrick en Dirk Akkerveken 9 2310 Rijkevorsel Hoogstraten, 19 september 2017 Ons kenmerk: Evenementenloket/EG-KN/-1.758.1/toel17.285 VERGUNNING ONDER VOORWAARDEN

Nadere informatie

Werken met derden. - Werknemers van derden mogen geen informatie over de installaties en (product-)processen aan derden meedelen.

Werken met derden. - Werknemers van derden mogen geen informatie over de installaties en (product-)processen aan derden meedelen. Werken met derden 1 Veiligheidsafspraken 1.1 Verplichtingen van de werknemers van de derde Werknemers van de derde die werkzaamheden komen uitvoeren in AIM Recycling NV dienen steeds te zorgen voor hun

Nadere informatie

Veiligheidsplan SVO recreakamp 2014 Datum: 26, 27, 28 september 2014 Locatie: De Kalei, Dilsen-Stokkem

Veiligheidsplan SVO recreakamp 2014 Datum: 26, 27, 28 september 2014 Locatie: De Kalei, Dilsen-Stokkem Veiligheidsplan SVO recreakamp 2014 Datum: 26, 27, 28 september 2014 Locatie: De Kalei, Dilsen-Stokkem Veiligheidscoördinators: Denise Diederen Marc Close 1 Inhoud 1 Algemeen...3 2 Persoonlijke veiligheid...3

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT 1. RESERVERING Reservering vindt plaats door het invullen en onderteken van de huurovereenkomst en is definitief na ontvangst van de aanbetaling. 2. HUUR

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4.

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met Stichting Tafel4, handelend onder de naam De Markt van Tafel4, hierna te noemen

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Agentschap voor Natuur en Bos

Agentschap voor Natuur en Bos Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidaregeling voor de openbare bossen 'Epelaar', 'Epelaar Vimmeren' en 'De Schrieken', gelegen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 09.01.2014 Doel HUISHOUDELIJK REGLEMENT NOODOPVANGVOORZIENINGEN OCMW BEERSEL 1. De noodopvang wil een onmiddellijk onderkomen bieden aan Beerselaars die plotseling

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS Artikel 1 Alle verenigingen die lid zijn van een erkend gemeentelijk adviesorgaan of verenigingen waarvan 50 % van de leden woonachtig zijn in Pittem of hun maatschappelijke

Nadere informatie

Aansprakelijkheid bij verkeers- en mobiliteitseducatie

Aansprakelijkheid bij verkeers- en mobiliteitseducatie Aansprakelijkheid bij verkeers- en mobiliteitseducatie Vlaamse Stichting Verkeerskunde 28/05/2013 Ethias Verzekering Geert Van Aken 1 Risico? Excursies met de fiets Fietsvaardigheidstraining Verkeersroute

Nadere informatie

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen Voor standhouders van de VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Alle vijf wereld delen festivals is een openluchtfestival en toegankelijk voor iedereen. Rondom het festival terrein

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

Agentschap voor Natuur en Bos

Agentschap voor Natuur en Bos Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidsregeling voor het Mouriaubos, gelegen op het grondgebied van de gemeente Duffel DE ADMINISTRATEUR-GENERAAL

Nadere informatie

Vlaamse overheid. Agentschap voor Natuur en Bos

Vlaamse overheid. Agentschap voor Natuur en Bos Vlaamse overheid Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidsregeling voor de openbare bossen 'Waterblok', 'Baanse heide', 'Kongo',

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Verkoop van verschillende stellen uit Mechelen

Verkoop van verschillende stellen uit Mechelen 1. Beknopte beschrijving NMBS verkoopt Verkoop van verschillende stellen uit Mechelen Rijtuig nr 50-88-2078151-8 (kast) met draaistel Kast van rijtuig (gebruikt als magazijn) Kopkast van MR96 zonder draaistel

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander

Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Gebruikersovereenkomst voor de MultiFunctionele Accommodatie MeJander Voorwaarden en bepalingen waaronder door het stichtingsbestuur MFA Oldeberkoop de multifunctionele accommodaties ter beschikking wordt

Nadere informatie

Acceptatievoorwaarden Afval Energie Bedrijf

Acceptatievoorwaarden Afval Energie Bedrijf Bezoekadres Australiëhavenweg 21 1045 BA Amsterdam Postbus 58292 1040 HG Amsterdam Telefoon 020 587 6250 Fax 020 587 6270 wcs@afvalenergiebedrijf.nl www.afvalenergiebedrijf.nl Acceptatievoorwaarden Voor

Nadere informatie

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 juni 1999 Gewijzigd in de gemeenteraad van 27 maart 2006 en 26 juni 2012 Bekendgemaakt op

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

Vlaamse overheid - Agentschap voor Natuur en Bos

Vlaamse overheid - Agentschap voor Natuur en Bos - ~. =,- Vlaamse overheid - Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidsregeling voor de openbare en privébossen opgenomen in het boscomplex

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities :

GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE. Artikel 1. Definities : GEBRUIKSREGLEMENT FIETSENPARKING CENTRUM-ZAND IN BRUGGE Artikel 1 Definities : Fietsenparking: de afgescheiden ruimte op niveau -1 van de parking Centrum-Zand onder t Zand in Brugge samen met de ganse

Nadere informatie

===Gedragsprotocol Primates Outdoor en Survivalrun===

===Gedragsprotocol Primates Outdoor en Survivalrun=== Inleiding: ===Gedragsprotocol Primates Outdoor en Survivalrun=== Om onduidelijkheden omtrent de regels, acceptabel gedrag en andere afspraken te voorkomen is het gedragsprotocol opgesteld. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Verkoop van de locomotief nr 2329 uit Antwerpen-Schijnpoort

Verkoop van de locomotief nr 2329 uit Antwerpen-Schijnpoort Verkoop van de locomotief nr 2329 uit Antwerpen-Schijnpoort 1. Beknopte beschrijving NMBS verkoopt de elektrische locomotief nr. 2329. Dit materieel staat momenteel in de NMBS Tractie Werkplaats in Antwerpen-Schijnpoort.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

Informatie standhouders Safari Restaurant

Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant 1/5 Algemene informatie Locatie: Aan-/afvoer materiaal: Opbouwtijd: Safari Restaurant. U dient zich na aankomst bij de

Nadere informatie

Verkoop van de rangeerlocomotief nr 9101 uit Kortrijk

Verkoop van de rangeerlocomotief nr 9101 uit Kortrijk Verkoop van de rangeerlocomotief nr 9101 uit Kortrijk 1. Beknopte beschrijving NMBS verkoopt de rangeerlocomotief nr 9101. Dit materieel staat momenteel in de NMBS onderhoudspost in Kortrijk. De locomotief

Nadere informatie

Gebruikershandleiding wasmachines

Gebruikershandleiding wasmachines Gebruikershandleiding wasmachines Geldig vanaf maart 2013 Wasmachines & Drogers In de flat zijn 3 wasmachines en 2 drogers beschikbaar voor ieder woonachtend in de flat. Deze zijn te gebruiken door middel

Nadere informatie

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder I. Algemeen Indien er inbreuken worden vastgesteld door de verantwoordelijke beheerder op het huurreglement of huishoudelijk reglement kan de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012

Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Enjoy the Ride Kootwijkerbroek Maart 2012 Hartelijk dan voor uw inschrijving voor Enjoy the Ride Kootwijkerbroek! Hier vind u alle informatie over deze rit, wij willen u vragen het goed door te lezen.

Nadere informatie

(concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen

(concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen (concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen Naam evenement: Datum: Evt. versie: Inleiding: Een omschrijving van het evenement met daarbij algemene informatie zoals doel van het evenement, welke organisatie

Nadere informatie

VEILIGHEIDSREGELS MOERDIJK

VEILIGHEIDSREGELS MOERDIJK VEILIGHEIDSREGELS MOERDIJK Bij Mineralz Moerdijk worden verontreinigde grond en minerale reststoffen verwerkt zodat deze weer als bouwstof kunnen worden gebruikt. Het belangrijkste bij dit werk is dat

Nadere informatie

Handelingsprotocollen veiligheid Mill-Hillcollege. inspirerend - betrokken - ondernemend

Handelingsprotocollen veiligheid Mill-Hillcollege. inspirerend - betrokken - ondernemend Handelingsprotocollen veiligheid Mill-Hillcollege inspirerend - betrokken - ondernemend 2009 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wat is wat 4 Handelingskaart wapenbezit 5 Handelingskaart opname maken zonder toestemming

Nadere informatie

handhaving door BOA s

handhaving door BOA s De wijze van invulling van toezicht en handhaving door BOA s Presentatie commissie S&B 7 maart 2017 1 Wie zijn wij Peter de Greef teamleider Veiligheid, Vergunningverlening en Handhaving binnen de werkorganisatie

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen.

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het toegankelijkheids- en gebruikersreglement van de Roomanmolen,

Nadere informatie

Deelnemen aan deze trail kan individueel maar ook in team. Deze uitdaging wordt georganiseerd door VZW BoslandTrail.

Deelnemen aan deze trail kan individueel maar ook in team. Deze uitdaging wordt georganiseerd door VZW BoslandTrail. De BoslandTrail is een niet-competitieve wandeling met als uitdaging om 100 km te wandelen (of te lopen) door heen de Bosland natuur. We streven ernaar onze deelnemers naar zoveel mogelijk mooie natuurplekken

Nadere informatie

~ - Vlaamse overheid (~ ~ - ),~~= Vlaams Ministerie van Leefmilieu. Natuur en Energie Agentschap voor Natuur en Bos

~ - Vlaamse overheid (~ ~ - ),~~= Vlaams Ministerie van Leefmilieu. Natuur en Energie Agentschap voor Natuur en Bos Vlaamse overheid (~ ~ - ),~~= ~ - =~~ Vlaams Ministerie van Leefmilieu. Natuur en Energie Agentschap voor Natuur en Bos Besluit van de administrateur-generaal houdende goedkeuring van de toegankelijkheidsregeling

Nadere informatie

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft.

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. \Artikel 1 Reservering 1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang worden gedaan. Artikel 2 Betaling 2.1 Betaling worden bij Let s Paintball

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

Oproep tot mededinging

Oproep tot mededinging Oproep tot mededinging 2017.210 Verkoop van Rollend Materieel Werkplaats : Stockem Contents Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Beknopte beschrijving...2 Offerte...2 Bezichtiging...2 Asbest...2

Nadere informatie

Aanvraagformulier & reglement speelstraten

Aanvraagformulier & reglement speelstraten Aanvraagformulier & reglement speelstraten REGLEMENT SPEELSTRATEN HOOFDSTUK 1. WETTELIJKE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN Algemeen De wetgeving betreffende speelstraten, zoals opgenomen in het Ministerieel Besluit

Nadere informatie

Regels voor de Baancommandant

Regels voor de Baancommandant Regels voor de Baancommandant Als er geen baancommandant in de accommodatie aanwezig is, mag er niet geschoten worden. Eventueel wordt er een nieuwe baancommandant aangewezen. De baancommandant mag tijdens

Nadere informatie