TUINREGLEMENT. Artikel 1 Verplichtingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TUINREGLEMENT. Artikel 1 Verplichtingen"

Transcriptie

1 TUINREGLEMENT Dit tuinreglement bevat de regels die u bij het tuinieren in acht dient te nemen op uw eigen tuin. De tuincontrolecommissie controleert 2x per jaar of u zich aan deze regels houdt. Daartoe mag de tuincontrolecommissie uw tuin betreden. In artikel 2 (Handhaving) treft u aan hoe dit in zijn werk gaat. Zo nodig legt de tuincontrolecommissie een boete op. Ook de boeteprocedure treft u in dit artikel aan. Voor sommige regels, bedoeld om de rechten van directe buren te beschermen, geldt dat u schriftelijk afspraken met uw buren kunt maken over aanpassing daarvan. In artikel 3 (Instemmingsformulieren) is vastgelegd hoe dat in zijn werk gaat. Artikel 1 Verplichtingen Het toegangspad voor de tuin en de paden moeten behoorlijk onderhouden zijn: de paden aan de eigen tuin grenzend worden onkruidvrij gehouden en overhangende boomtakken over het pad moeten tot boven fietsershoogte (2 meter) teruggesnoeid worden In de onmiddellijke nabijheid van uw tuiningang moet een deugdelijke brievenbus staan, voorzien van naam en tuinnummer. De brievenbus moet dicht zijn, zodat post is beschermd tegen regen en wind De brievenbus moet in alle seizoenen goed bereikbaar zijn en uw tuin moet altijd goed toegankelijk zijn Voor eind oktober moeten sloten die aan uw tuin grenzen, geschoond en indien nodig gebaggerd zijn. U volgt daarvoor de aanwijzingen van het bestuur, vastgelegd in het slotenplan. Schonen betekent het maaien of verwijderen van overmatige begroeiing, zoals riet en andere waterplanten in de sloot. Instructie van tuincontrolecommissie is digitaal beschikbaar Indien uw sloot vol met kroos/flap is, moet u dit verwijderen( een totaal bedekte sloot is schadelijk voor het leven in de sloot). Een vijver moet 50% kroosvrij zijn, een sloot 20% De beschoeiing van sloten en greppels langs de tuin moet u goed onderhouden.

2 Ongewenste planten: er zijn planten die worden gevreesd omdat zij zich sterk verspreiden. U moet ervoor zorgen dat uw tuin aan de buurtuinen geen overlast bezorgt door de aanwezigheid van deze planten; 1. Voor planten die zich vermeerderen door kruipen over de bodem of wortelstokken geldt dat 1 meter tuin grenzend aan de buurtuinen vrij moet zijn van dit soort planten; dit geldt met name voor Japanse duizendknoop, kweek, kruipende boterbloem, zevenblad, heermoes, haagwinde, bamboe en brandnetel. Om te voorkomen dat kweek zich onzichtbaar verspreidt door het gazon, moet een gazon minimaal 1 meter bij de grens met een andere tuin vandaan liggen. Over de grens van 1 meter voor het gazon kunnen met de buren andere afspraken worden gemaakt via een toestemmingsformulier. 2. Andere ongewenste planten verspreiden zich door uitzaaien. Deze dienen tijdig verwijderd of afgemaaid worden. Het gaat dan met name om reuzenberenklauw, akkerdistel, brandnetel een reuzenbalsemien. Als u ongewenste planten uit uw tuin verwijdert, dient u dit verpakt in plastic af te voeren via de vuilcontainer, dan wel verdrogen Indeling tuin: u mag uw tuin naar eigen inzicht inrichten, mits u niet meer dan 30% verhardt en bebouwt (een kas is een overdekt stuk tuin en wordt niet meegeteld, tenzij er een betonnen vloer in is gelegd) Bestrijding van ziekten en plagen bij planten mag alleen met middelen die door de overheid zijn goedgekeurd Het is door het waterschap verboden bestrijdingsmiddelen te gebruiken op de oevers van de sloten (1 meter afstand). Ook mag u binnen een afstand van 1 meter tot de tuingrens van de buren geen bestrijdingsmiddelen gebruiken, behalve zeer natuurvriendelijke, zoals gemaaid gras of brandnetelgier Sinds 2000 gelden de volgende regels met betrekking tot bomen: Bomen die 2 meter hoog worden moeten minimaal 1 meter binnen de grens van de eigen tuin worden geplant. Bomen die 2 tot 5 meter hoog worden moeten minimaal 2 meter binnen de grens van de eigen tuin worden geplant.

3 Bomen die hoger worden dan 4 meter mogen alleen met instemming van al uw huidige buren worden geplaatst (nieuwe buren moeten eenmaal geplaatste bomen accepteren). Met grens wordt hier ook het pad bedoeld, dus evt. afwijkende afspraken moeten daarover met buren aan de overkant van het pad worden gemaakt. Dit geldt ook als daar nog een sloot of vijver tussen zit. Dit alles in verband met ongewenste schaduw. Zitten er tussen u en uw buren twee paden een sloot, zoals tussen de twee zuidringen, dan geldt deze regel niet. Sinds 1 april 2017 geldt dat bomen alleen langer mogen worden dan de maximaal toegestane lengte met toestemming van het bestuur. Het bestuur vraagt voor advies aan boomdeskundigen om een besluit te nemen en houdt rekening met de volgende zaken: Verwachte uitgroeilengte van de boom Belang van de verzoekende tuinder Belangen van huidige en toekomstige buren (voornamelijk risico op ongewenste schaduw) N.B: Het bestuur zal de buren ook raadplegen Belangen van toekomstige tuinders op de tuin (in geval de boom groot wordt en een kapvergunning zou kunnen worden geweigerd) Veiligheid (omwaaigevaar) Bestaande toestemmingen (van voor 1 april 2017) blijven onaangetast U dient uw tuin te onderhouden. Er is veel vrijheid in de inrichting van een tuin, maar de tuincontrole kan tot het oordeel komen dat een tuin onvoldoende is onderhouden, op grond van de volgende signalen: - de tuin is overwoekerd of verwaarloosd - de tuin is langdurig in gebruik als opslag, voor bouwmaterialen of anderszins - er wordt niet getuinierd Haag of hek; Aan alle zijden van uw tuin mag u een heg/haag hebben van maximaal twee meter hoog of een hek van maximaal 1 meter hoog. Het plaatsen van een dichte schutting of dicht hekwerk is niet toegestaan. Als u schriftelijk toestemming heeft van uw buren mag de hoogte van heg of hek afwijken.

4 1.14. Lawaai veroorzaakt door apparaten aangedreven door benzine/diesel/gas, 220V of 12V mag alleen gemaakt worden op zaterdag tussen 9.30u en 18.00u en woensdagmiddag tussen 15.00u en 19.00u. Artikel 2 Handhaving Uw tuin wordt 2x per jaar gecontroleerd door de tuincontrolecommissie en vaker als uw tuin niet voldoet aan bovengenoemde regels. De controles vinden plaats in de eerste week van mei en de eerste week van september. Alleen de tuinders van wie de tuin niet in orde is, krijgen een controleformulier in de bus met daarop de punten die niet in orde zijn en een datum voor de hercontrole (drie a vier weken later). Van de tuinen die goed bevonden zijn door de controleurs wordt een lijst gemaakt, die goed zichtbaar achter het raam in de kantine wordt gehangen. De tuincontroleurs mogen bij hercontrole zelf bepalen wanneer zij de tuinen bezoeken. Als na de hercontrole punten nog steeds niet in orde zijn, ontvangt u een boete van 15 euro (voor alle punten samen). Blijkt bij een derde controle een en ander nog steeds niet in orde te zijn, dan krijgt u een boete van 25 euro (weer voor alle punten samen). Blijkt bij een vierde controle alles nog niet in orde te zijn, dan krijgt u een boete van 37,50 euro. De controlecommissie meldt, indien drie boetes verstrekt zijn, de situatie aan het bestuur. Het bestuur kan, indien met bovenstaande procedure geen verbeteringen worden bereikt en buren en/of vereniging hiervan ernstige overlast ondervinden besluiten de tuindienst of aannemer de opdracht te geven de overtreding te herstellen en de kosten hiervan aan de betreffende tuinder in rekening te brengen. Ook kan het bestuur de betrokken tuinder voor royement voordragen. Voordat het bestuur tot zo n maatregel overgaat, moet het bestuur de betreffende tuinder minstens 14 dagen in de gelegenheid stellen om zelf tot herstel over te gaan. Het bestuur is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die i.v.m. een gedwongen herstel door de huurder van de tuin wordt geleden. Indien een tuinder en tuincontrolecommissie van mening verschillen over de noodzaak tot het aanzeggen van een boete, dan kan het bestuur hier als beroepsinstantie een uitspraak over doen. Bezwaren tegen de aanwijzingen/boete van de tuincontrolecommissie kunnen binnen 14 dagen na de eerste waarschuwing schriftelijk worden ingediend bij het bestuur.

5 Indien u om een of andere reden geen tijd heeft om de werkzaamheden uit te voeren voor de aangezegde controledatum, dan moet u dat schriftelijk melden aan de tuincontrolecommissie. In overleg wordt dan een nieuwe controledatum afgesproken. De controle van de sloten vindt begin november plaats. Artikel 3 instemmingsformulieren 3.1. Waar in dit reglement wordt gesproken over toestemming van buren, is deze alleen geldig als de schriftelijke toestemming van de buren in het bezit is van het bestuur. Een standaardformulier is te verkrijgen bij het bestuur Voor de hoogte van de heggen, gras binnen een meter van de grens en de greppels tussen de tuinen kan met instemming van de buren een uitzondering worden gemaakt via het instemmingsformulier. Vertrekken de buren, dan zijn de nieuwe buren niet gebonden aan de instemming van de voorgangers en moet, indien de nieuwe buren dat wensen, aangepast worden volgens de regels. Daarvan uitgezonderd zijn de bomen (zie art. 1.10). Daarvan blijft de toestemming ook gelden na het vertrek van de buren. Artikel 4. Overig 4.1. De tuinder heeft de plicht om ontluchtingsputten, wateraansluitingen en putdeksels op zijn tuin toegankelijk te houden. Het bestuur heeft een kaart van afvoer- en ontluchtingsputten en hangt ook in het clubhuis a. Elektrische verlichting is beperkt toegestaan ( 4 lampjes van 7 watt). Ledverlichting is toegestaan tot een sterkte van 420 lumen (= ong. 28 watt). In de kerstperiode is extra verlichting toegestaan. b. Bewegingsmelders zijn ter beveiliging tegen inbraak toegestaan met een sterkte van max. 600 lumen(=40 watt). Deze mogen wandelaars over paden van het complex niet hinderen voor het kappen van bomen geldt de bomenverordening van het stadsdeel Zuidoost, dat wil zeggen dat voor het kappen van bomen met een diameter van 10 cm (omtrek 30 cm) of meer een kapvergunning dient te worden aangevraagd in alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur.

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels > Onderhoud van de tuin De tuin: tips en regels > Inhoudsopgave 1 De tuin: tips en regels 3 Een tuin die bij u past 4 Verplichtingen huurder 7 Bomen en struiken 10 Hagen, schuttingen en hekken 12 Schuurtjes

Nadere informatie

Tuincommissie voorschriften van de. Federatie van de Amsterdamse Amateur-tuinders

Tuincommissie voorschriften van de. Federatie van de Amsterdamse Amateur-tuinders Tuincommissie voorschriften van de Federatie van de Amsterdamse Amateur-tuinders De Tuincommissie wordt op een ledenvergadering gekozen volgens artikel 15 der Statuten en bestaat uit minimaal 3 leden,

Nadere informatie

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN.

VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. VOLKSTUINVERENIGING GEMEENTE BRUMMEN. TUIN REGLEMENT. Gedragsregels. Artikel 1. Het is niet toegestaan om onbevoegd de tuin van een ander te betreden; Het is niet toegestaan om vuil of tuinafval op de

Nadere informatie

Rapportageformulier tuincontrole (april 2017)

Rapportageformulier tuincontrole (april 2017) Art. (TR,BR, m.u.v. 7.1HR) 7.1 HR 5.1 TR Omschrijving, controlepunten Constateringen Bijzonderheden, afspraken met lid Er wordt actief getuinierd; tuin als geheel wordt in goede staat gebracht of gehouden.

Nadere informatie

Tuinonderhoud en achterpaden

Tuinonderhoud en achterpaden Tuinonderhoud en achterpaden waar je thuis bent... Verzorgde tuin, kleine moeite De bewoner is verantwoordelijk voor het tuinonderhoud. Dit is wettelijk zo bepaald. In het besluit kleine herstellingen

Nadere informatie

Buren, bomen, heesters, heggen en erfscheidingen

Buren, bomen, heesters, heggen en erfscheidingen Buren, bomen, heesters, heggen en erfscheidingen Bomen en beplanting zijn belangrijk voor de leefomgeving van mensen. Als deze te hoog worden, kan dat aanleiding zijn tot een burenruzie. Ook over een erfafscheiding

Nadere informatie

TUINREGLEMENT per 21-03-2013. Van de Vereniging van Volkstuinders Diverdoatsie, gevestigd te Groningen.

TUINREGLEMENT per 21-03-2013. Van de Vereniging van Volkstuinders Diverdoatsie, gevestigd te Groningen. TUINREGLEMENT per 21-03-2013 Van de Vereniging van Volkstuinders Diverdoatsie, gevestigd te Groningen. Artikel 1. Tuinen moeten worden aangewend als amateur-tuin, waarop men met veel inzet en plezier eigen

Nadere informatie

Een tuin bij jouw huis. Regels en tips

Een tuin bij jouw huis. Regels en tips Een tuin bij jouw huis Regels en tips Een tuin bij jouw huis Regels en tips Bij veel van onze huurhuizen hoort een tuin. Je kunt daarin naar eigen smaak tuinieren en natuurlijk volop genieten. We geven

Nadere informatie

Je tuin. tips en afspraken

Je tuin. tips en afspraken Je tuin tips en afspraken Je tuin hoort bij je woning. Het is prettig als deze er netjes en goed onderhouden uitziet. Zodat je er altijd van kunt genieten. Maar hoe richt je je tuin in? En hoe onderhoud

Nadere informatie

Uw tuin. tips en afspraken

Uw tuin. tips en afspraken Uw tuin tips en afspraken U huurt een huis van Standvast Wonen met een tuin. Praktisch ingericht en goed onderhouden, is een tuin een prettige plek om te verblijven. Hoe pak je inrichting en onderhoud

Nadere informatie

Voor het einde van het jaar moet je je werkurenbriefje <link aanmaken. download> inleveren bij de commissie voor de werkuren (zie op het

Voor het einde van het jaar moet je je werkurenbriefje <link aanmaken. download> inleveren bij de commissie voor de werkuren (zie op het Het jaar op de tuin Voor 1 Januari: Werkurenbriefje inleveren Voor het einde van het jaar moet je je werkurenbriefje inleveren bij de commissie voor de werkuren (zie op het werkurenbriefje

Nadere informatie

UW TUIN. vragen en antwoorden

UW TUIN. vragen en antwoorden UW TUIN vragen en antwoorden UW TUIN: VRAGEN EN ANTWOORDEN In deze brochure vindt u informatie over: Hoe u uw tuin mag gebruiken. Wat u wel en wat u niet mag bouwen in uw tuin. Hoe u uw tuin achter moet

Nadere informatie

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Regels en richtlijnen tuinonderhoud 2 Plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald

Nadere informatie

Amateur Tuinvereniging Vrijheid Blijheid

Amateur Tuinvereniging Vrijheid Blijheid Amateur Tuinvereniging Vrijheid Blijheid TUINREGLEMENT als gewijzigd in de algemene ledenvergadering van 2012, 2013 en 2015. artikel 1 - BEGRIPSBEPALINGEN In dit reglement wordt verstaan onder : de vereniging:

Nadere informatie

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving

Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Een mooie tuin draagt bij aan een fijne woonomgeving Regels en richtlijnen tuinonderhoud 2 Plezierig wonen gaat verder dan een goed onderhouden woning. Woonplezier wordt voor een groot deel ook bepaald

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Huidige Supplement: Supplement op het reglement voor de afdelingen van de Bond van Volkstuinders te Amsterdam Nieuw Huishoudelijk Reglement op het reglement voor de afdelingen van de Bond van Volkstuinders

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud

Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud Veelgestelde vragen schouw dagelijks onderhoud Wat is gewoon onderhoud? Gewoon onderhoud is het jaarlijks verwijderen van een overmaat aan begroeiing, vuil enzovoort dat zich in en direct naast de watergang

Nadere informatie

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten

Tuinwijzer. Wat u moet weten over het onderhoud van uw tuin. Thuis in woondiensten U huurt een woning van Sité met een tuin. Als huurder houdt u uw tuin natuurlijk netjes bij. Want een goed onderhouden tuin is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de buurt. In deze Tuinwijzer

Nadere informatie

Volkstuinvereniging Middelwaert

Volkstuinvereniging Middelwaert Volkstuinvereniging Middelwaert Opgericht 8 februari 1984 Tuinreglement (juni 2015) Volkstuinvereniging Middelwaert Gevestigd te Molenhoek Opgericht 8 februari 1984 Tuin reglement Juni 2015 Tuinreglement

Nadere informatie

Uw tuin. tips en afspraken

Uw tuin. tips en afspraken Uw tuin tips en afspraken U huurt een huis van Standvast Wonen met een tuin. Praktisch ingericht en goed onder- Privacyschot of erfafscheiding De erfgrens is meestal aangeduid met paal en Bij verhuizing

Nadere informatie

Buikslotermeer. op het reglement voor de afdelingen van de Bond van Volkstuinders te Amsterdam. Tuinpark Buikslotermeer

Buikslotermeer. op het reglement voor de afdelingen van de Bond van Volkstuinders te Amsterdam. Tuinpark Buikslotermeer Tuinpark Buikslotermeer Supplement op het reglement voor de afdelingen van de Bond van Volkstuinders te Amsterdam Vormgeving en fotografie: Marianne Boeije Tuinpark Buikslotermeer Volendammerweg 305 1027

Nadere informatie

GEWIJZIGD 23 APRIL 2016

GEWIJZIGD 23 APRIL 2016 AMATEURTUINDERSVERENIGING MADESTEIN TUINREGLEMENT COMPLEX MADESTEIN GEWIJZIGD 23 APRIL 2016 Tuinreglement pag. 1 INHOUD Artikel 1. Orde op het complex... 2 Artikel 2. De tuin... 3 Artikel 3. Toegang tot

Nadere informatie

Tuinonderhoud richtlijnen en tips

Tuinonderhoud richtlijnen en tips Tuinonderhoud richtlijnen en tips Tuinonderhoud - richtlijnen en tips Iedereen wil graag wonen in een verzorgde omgeving. Een prettig buitenbeeld draagt bij aan de leefbaarheid van de buurt. Tuinen spelen

Nadere informatie

VOLKSTUINDERSVERENIGING DE AMATEUR TUINREGLEMENT

VOLKSTUINDERSVERENIGING DE AMATEUR TUINREGLEMENT 1 VOLKSTUINDERSVERENIGING DE AMATEUR TUINREGLEMENT Artikel 1 Definities. 1. Onder tuin wordt verstaan een perceel grond, behorend tot het volkstuincomplex, dat uitsluitend voor eigen of gezinsgebruik wordt

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Volkstuinders Vereniging Tuinderslust DEFINITIES Tuinseizoen: De periode gedurende een kalenderjaar dat het water op de tuinen aangesloten is. In de regel loopt dit vanaf begin

Nadere informatie

De tuin WOONTIJ. Uw tuin als visitekaartje. Een mooie tuin

De tuin WOONTIJ. Uw tuin als visitekaartje. Een mooie tuin 16 De tuin Uw tuin als visitekaartje Een mooie tuin Een mooie tuin siert uw woning De leefbaarheid in de wijk wordt in grote mate bepaald door de tuinen Het is belangrijk dat tuinen goed worden onderhouden

Nadere informatie

Velt presenteert: de ecotuin

Velt presenteert: de ecotuin Velt presenteert: de ecotuin Behoefte aan duidelijkheid over ecotuin Begrip ecotuin niet altijd voor iedereen duidelijk verwarring over begrip ecotuin onduidelijkheid onder collega s begrip wordt niet

Nadere informatie

Versie Groencommissie: Franc Magnee Dirk Wendt Frans van der Meijden

Versie Groencommissie: Franc Magnee Dirk Wendt Frans van der Meijden Groenplan Rozendaal Versie 20160414. Groencommissie: Franc Magnee Dirk Wendt Frans van der Meijden Inleiding: Dit groenplan is opgesteld door de groencommissie in 2015 in opdracht van het DB. Het plan

Nadere informatie

Richtlijnen Buitenruimte

Richtlijnen Buitenruimte Richtlijnen Buitenruimte Inleiding Een mooie buitenruimte van de woning geeft een fraai aanzicht. Voor een huurder, voor de buren en voor de buurt. Een verzorgde en goed onderhouden tuin draagt bij aan

Nadere informatie

Tuinbeleid Januari 2016 1

Tuinbeleid Januari 2016 1 Tuinbeleid Januari 2016 1 Tuinbeleid Waarom een tuinbeleid? Veel van de woningen die Huis & Erf verhuurt hebben een tuin. De huurder mag deze tuin inrichten en aankleden naar eigen smaak en wens. Maar

Nadere informatie

Onkruid herkennen. Onkruid herkennen. Gewild onkruid

Onkruid herkennen. Onkruid herkennen. Gewild onkruid Onkruid herkennen Zevenblad, brandnetel of kruipende boterbloem. Dit soort onkruid kan een vervelende plaag vormen in de tuin. Er bestaan veel soorten onkruid die je op diverse manieren kunt bestrijden.

Nadere informatie

Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden

Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden Tuinenbeleid Bouwvereniging Ambt Delden Inleiding Het grootste deel van onze huurders huurt een woning met een tuin. De tuin maakt deel uit van het gehuurde. Het onderhoud is de verantwoordelijkheid van

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Aan de slag met uw watergang Dit moet u weten over onderhoud aan watergangen

Aan de slag met uw watergang Dit moet u weten over onderhoud aan watergangen Aan de slag met uw watergang Dit moet u weten over onderhoud aan watergangen 13.0634 brochure WT.indd 1 Onderhoud is belangrijk Watergangen zorgen voor aanvoer, afvoer en berging van water. Goed onderhoud

Nadere informatie

Volkstuinvereniging>Arnhem zuid<

Volkstuinvereniging>Arnhem zuid< Huishoudelijk Reglement 1.1 Verstrekking Ieder lid ontvangt bij de inschrijving een exemplaar van het Huishoudelijk Reglement en verklaart bij het aangaan van het lidmaatschap zich te zullen houden aan

Nadere informatie

Tuinreglement "Volkstuindersvereniging Goes"

Tuinreglement Volkstuindersvereniging Goes bladzijde 1 Tuinreglement "Volkstuindersvereniging Goes" Artikel 1. Gebruik tuinen en opstallen... 2 Artikel 2. Gezamenlijke werkzaamheden op de tuincomplexen... 2 Artikel 3. Schoonhouden beplantingsstrook...

Nadere informatie

T U I N R E G L E M E N T

T U I N R E G L E M E N T T U I N R E G L E M E N T ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Ter bevordering van de orde, de veiligheid en de reinheid op het complex dient een ieder die zich op het complex bevindt, zich te onthouden van: a. het

Nadere informatie

Tuinvorm voorbeeld 1

Tuinvorm voorbeeld 1 0 Tuinvorm voorbeeld. Timer: per 0 m² gazonoppervlakte, programmeer één werkuur per dag. Bijvoorbeeld: voor een tuin van 00 m², programmeer de robotmaaier van.00 tot.00 of van.00 tot.00 en opnieuw van.00

Nadere informatie

Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam

Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam Bijlage 5: Algemene Verhuis- & Transportvoorwaarden World Trade Center Amsterdam BESCHERMING EN VOORKOMEN VAN OVERLAST Huurder dient ervoor te zorgen dat tijdens de verhuizing en/of het transport de overige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2012, Nummer 4

Nieuwsbrief 2012, Nummer 4 Nieuwsbrief 2012, Nummer 4 Mei 2012 Meimaand Lentemaand: nieuw leven en nieuwe activiteiten. Nieuw leven in onze tuinen. Zaad ontkiemt, planten bloeien, struiken kleuren weer groen. Maar ook onkruid groeit

Nadere informatie

Onderhouden van uw tuin

Onderhouden van uw tuin Onderhouden van uw tuin ruimte voor leven Een mooie tuin geeft een mooi aanzicht. Voor uzelf en ook voor uw buren en de buurt. Een verzorgde en goed onderhouden tuin draagt bij aan een groene, leefbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief Agrariërs

Nieuwsbrief Agrariërs Nieuwsbrief Agrariërs Baggeren landelijk gebied 2014 en 2015 Eén van de verbeteringen voor baggeren in landelijk gebied is het invoeren van meerjarige contracten. Hierdoor is voor minimaal 2 jaar en maximaal

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

Volkstuinvereniging Hoflaan. Huishoudelijk reglement deel C

Volkstuinvereniging Hoflaan. Huishoudelijk reglement deel C Huishoudelijk reglement deel C Geheel herzien en goedgekeurd op 27 februari 2010 Wijziging 22-2-2014 Inhoudsopgave Artikel 1 Algemene Bepalingen p.3 Artikel 2 Gedragsregels p.3 Artikel 3 Elektriciteit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos. 2.012 Artikel 1. Nakomen voorschriften en verordeningen overheid. De leden houden zich aan de voorschriften en de verordeningen

Nadere informatie

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van.

TUINONDERHOUD. Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. TUINONDERHOUD Daar hebben we allemaal plezier van. Een mooie tuin geeft een mooi aanzicht. Voor uzelf en ook voor uw buren en de buurt. Een verzorgde

Nadere informatie

Volkstuinvereniging Hoflaan. Huishoudelijk reglement deel C

Volkstuinvereniging Hoflaan. Huishoudelijk reglement deel C Huishoudelijk reglement deel C Geheel herzien en goedgekeurd op 27 februari 2010 Wijziging 22-2-2014 Wijziging 01-10-2016 Inhoudsopgave Artikel 1 Algemene Bepalingen p.3 Artikel 2 Gedragsregels p.3 Artikel

Nadere informatie

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: S18-10 Datum uitspraak: 14 juli 2010 Plaats uitspraak: Zaandam DE RIJDENDE RECHTER in het geschil tussen: N. van Osch te Alphen aan den Rijn verder te noemen: van Osch tegen: E. Lodik te Alphen

Nadere informatie

Het onderhouden van uw tuin. De verantwoordelijkheden van verhuurder en huurder op een rij

Het onderhouden van uw tuin. De verantwoordelijkheden van verhuurder en huurder op een rij Het onderhouden van uw tuin De verantwoordelijkheden van verhuurder en huurder op een rij beleid: juni 2007, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel

Nadere informatie

De kapvergunning en de Flora- en faunawet

De kapvergunning en de Flora- en faunawet De kapvergunning Wanneer nodig? De kapvergunning en de Flora- en faunawet Frank Warendorf jurist Bomenstichting Dwarsdoorsnede van de stam van 10 cm op 1,3 m hoogte = gangbare norm in stedelijke gebieden

Nadere informatie

TUINREGELS Versie 29 juli 2015

TUINREGELS Versie 29 juli 2015 TUINREGELS Versie 29 juli 2015 Dit zijn de tuinregels van de Volkstuinvereniging De Honderd Morgen. De regels geven in het kort weer waar elk lid zich aan dient te houden. De tuinregels hebben betrekking

Nadere informatie

Het Bindend Advies. gegeven door mr. J.S. Reid, verder te noemen de rijdende rechter.

Het Bindend Advies. gegeven door mr. J.S. Reid, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer : S21-49a Datum uitspraak : 12 februari 2016 Plaats uitspraak : Zeist in het geschil tussen: J.H.W. Lentink en A. Lentink-Hendriks te Apeldoorn verder te noemen Lentink c.s. tegen: A.P. Pinkster

Nadere informatie

Achtergrondinformatie

Achtergrondinformatie 1 Achtergrondinformatie Planten groeien niet willekeurig door elkaar. Afhankelijk van verschillende milieufactoren (grondsoort, waterstand, zon, schaduw, betreding, bemesting, enz.) kunnen we verschillende

Nadere informatie

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen

Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Onderhoud tuinen en erfafscheidingen Of uw tuin nu een plek voor ontspanning en privacy is, de plek waar uw (kleine) kinderen kunnen spelen of uw band met de natuur, het is nodig de tuin te onderhouden.

Nadere informatie

TUINREGLEMENT. Orde,veiligheid en reinheid

TUINREGLEMENT. Orde,veiligheid en reinheid TUINREGLEMENT Orde,veiligheid en reinheid Artikel 1 1. Onverminderd het bepaalde bij artikel 11 van dit tuinreglement, dient ter bevordering van de orde, de veiligheid en de reinheid op het complex, ieder

Nadere informatie

Zaaknummer : S21-77 Datum uitspraak : 16 maart 2017 Plaats uitspraak : Zeist

Zaaknummer : S21-77 Datum uitspraak : 16 maart 2017 Plaats uitspraak : Zeist Zaaknummer : S21-77 Datum uitspraak : 16 maart 2017 Plaats uitspraak : Zeist in het geschil tussen: J.A. Lemmens wonende te Den Haag verder te noemen: Lemmens tegen: E.R. Martinus wonende te Den Haag verder

Nadere informatie

Inspraak januari Groenbeleidsplan

Inspraak januari Groenbeleidsplan Inspraak januari 2016 Groenbeleidsplan 2016-2025 Groenbeleidsplan Wat is het groenbeleidsplan Openbaar groen in de bebouwde kommen Beleid in hoofdlijnen voor de komende 10 jaar Belangrijk was de inbreng

Nadere informatie

WONING VERLATEN. Waar moet u rekening mee houden?

WONING VERLATEN. Waar moet u rekening mee houden? WONING VERLATEN Waar moet u rekening mee houden? WONING VERLATEN Waar moet u rekening mee houden? Wie gaat verhuizen, heeft een drukke periode voor de boeg. U moet van alles regelen. In deze folder staat

Nadere informatie

Amsterdam 5 april Beste supporters van Westerpark Groen,

Amsterdam 5 april Beste supporters van Westerpark Groen, Amsterdam 5 april 2019 Beste supporters van Westerpark Groen, De afgelopen periode hebben we overleg gehad met Pinnacle en de gemeente. Hieronder lezen jullie over de laatste stand van zaken t.a.v. Westerpark

Nadere informatie

Welkom op Lissabon! Informatie, tips, regels en adviezen voor nieuwe tuinders

Welkom op Lissabon! Informatie, tips, regels en adviezen voor nieuwe tuinders Welkom op Lissabon! Informatie, tips, regels en adviezen voor nieuwe tuinders versie september 2011 Inleiding U overweegt de aankoop van een tuin en een tuinhuisje op Tuinpark Lissabon. Maar tuinieren

Nadere informatie

Geral Overbeek. Onkruid de baas. Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid)

Geral Overbeek. Onkruid de baas. Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid) Onkruid de baas Geral Overbeek 2011 Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 [Geef het faxnummer op] 25 Tips voor duurzaam onderhoud (onkruid) 25 TUINTIPS ONKRUID DE BAAS Wil jij ook een tuin zonder

Nadere informatie

Volkstuindersvereniging Blijdorp

Volkstuindersvereniging Blijdorp INFORMATIE VOOR TOEKOMSTIGE LEDEN VAN VTV BLIJDORP Een volkstuin is een grote bron van plezier, rust en ontspanning. Om ons complex leefbaar en toonbaar te houden, hebben wij met elkaar een aantal regels

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Hobbytuinvereniging "De Trambrug"

Huishoudelijk Reglement van Hobbytuinvereniging De Trambrug Huishoudelijk Reglement van Hobbytuinvereniging "De Trambrug" Artikel 1: Contributie, tuinhuur en borgsom. 1. Leden betalen contributie, tuinhuur en een eenmalige borg. Aspirant-leden betalen contributie.

Nadere informatie

Samen bouwen aan beter wonen. De Tuin het visitekaartje van de woning en de buurt

Samen bouwen aan beter wonen. De Tuin het visitekaartje van de woning en de buurt Samen bouwen aan beter wonen De Tuin het visitekaartje van de woning en de buurt Het visitekaartje van de woning en de buurt Een mooie tuin siert een woning Goed onderhouden tuinen in een buurt geven deze

Nadere informatie

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: S18-20 Datum uitspraak: 20 oktober 2011 Plaats uitspraak: Zaandam DE RIJDENDE RECHTER Bindend Advies In het geschil tussen: W. de Vries te Grootebroek verder te noemen: De Vries, tegen: Gemeente

Nadere informatie

Meer dan gras. Terreinstudie in de Bourgoyen

Meer dan gras. Terreinstudie in de Bourgoyen Meer dan gras Terreinstudie in de Bourgoyen Stad Gent - Educatieve Diensten - Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen - 2018 Driepikkelstraat 32, 9030 Mariakerke - ( 09 226 15 01-7 bourgoyen.educatie@stad.gent

Nadere informatie

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. DE RIJDENDE RECHTER Zaaknummer: S20-35 Datum uitspraak: 23 oktober 2013 Plaats uitspraak: Zaandam Bindend Advies in het geschil tussen: G.J. Muller en R.A. Muller-van Oeveren te Ede, verder te noemen:

Nadere informatie

Dossiernummer: 23-10-2013 Projectnummer:

Dossiernummer: 23-10-2013 Projectnummer: Bijlagen bij verordening subsidies natuurvriendelijke oevers en vispaaiplaatsen 2014: 1. Inrichtingseisen natuurvriendelijke oevers en vispaaiplaatsen; 2. Richtlijnen voor natuurvriendelijk onderhoud.

Nadere informatie

Rapport kwaliteitscontrole terreinonderhoud

Rapport kwaliteitscontrole terreinonderhoud Rapport kwaliteitscontrole terreinonderhoud controle locatie controledatum: controleur: soort controle: aanwezig namens opdrachtgever: aanwezig namens opdrachtnemer: uitvoerende partij: perceel: naam:

Nadere informatie

bladzijde =========================================================

bladzijde ========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: S20-11 Datum uitspraak: Plaats uitspraak: Zaandam DE RIJDENDE RECHTER Bindend Advies in het geschil tussen: A. Nanninga en Th. de Backer te Wieringerwaard verder te noemen: Nanninga, tegen:

Nadere informatie

VTV Meppel. Volkstuindersvereniging Meppel. Huishoudelijk reglement van de VolksTuindersVereniging Meppel

VTV Meppel. Volkstuindersvereniging Meppel. Huishoudelijk reglement van de VolksTuindersVereniging Meppel VTV Meppel Volkstuindersvereniging Meppel Huishoudelijk reglement van de VolksTuindersVereniging Meppel Art. 1 Vanaf 18 jaar kun je lid worden van de volkstuinvereniging en een tuin huren. Ieder lid krijgt

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 5. 1 Kruidachtige gewassen en beplantingen 8. 2 Houtachtige beplantingen en gewassen Grond, water en technische werken 132

Inhoud. Inleiding 5. 1 Kruidachtige gewassen en beplantingen 8. 2 Houtachtige beplantingen en gewassen Grond, water en technische werken 132 Inhoud Inleiding 5 1 Kruidachtige gewassen en beplantingen 8 2 Houtachtige beplantingen en gewassen 66 3 Grond, water en technische werken 132 Trefwoordenlijst 195 1 Kruidachtige gewassen en beplantingen

Nadere informatie

AMSTERDAM OPEN AIR FESTIVAL GAASPERPLAS

AMSTERDAM OPEN AIR FESTIVAL GAASPERPLAS NATUURBELEVEN AMSTERDAM OPEN AIR FESTIVAL GAASPERPLAS QUICKSCAN FLORA- EN FAUNAWET NatuurBeleven b.v. dr. M. Kuiper Oostermeerkade 6 1184 TV Amstelveen 020/4720777 mark@natuurbeleven.nl Opdrachtgever:

Nadere informatie

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M. Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

Bindend Advies. gegeven door mr. F.M. Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: 10233 Datum uitspraak: 27 april 2009 Plaats uitspraak: Zaandam Bindend Advies in het geschil tussen: H. en A. Vreuls te Linne verder te noemen: Vreuls, tegen: 1. P.J.E. en C.J.G. Hannen 2.

Nadere informatie

Onkruid de baas. Geral Overbeek. Overbeek - Gardendesign Maasoord

Onkruid de baas. Geral Overbeek. Overbeek - Gardendesign Maasoord Onkruid de baas Geral Overbeek 2011 Overbeek - Gardendesign Maasoord 17 0348-424305 www.mijntuingeheim.nl 25 + 1 TUINTIPS ONKRUID DE BAAS Wil jij ook een tuin zonder onkruid met zo min mogelijk werk? Mag

Nadere informatie

Bijlage C: Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant

Bijlage C: Pakketten maatregel fijne dooradering behorende bij Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant Deze bijlage behoort bij de Subsidieregeling Groen Blauw Stimuleringskader Noord-Brabant, vastgesteld bij besluit van Gedeputeerde Staten van 16 december 2008, nr. 1475112 Bijlage C: Pakketten maatregel

Nadere informatie

TUINREGLEMENT. Goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering op 9 juli 2018 Pagina 1 van 8

TUINREGLEMENT. Goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering op 9 juli 2018 Pagina 1 van 8 TUINREGLEMENT Goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering op 9 juli 2018 Pagina 1 van 8 Tuinreglement van ATV De Volharding Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

Beleid Natuurvriendelijk maaien gestart in 2015.

Beleid Natuurvriendelijk maaien gestart in 2015. Beleid Natuurvriendelijk maaien gestart in 2015. Natuurvriendelijk maaien is in 2015 opgestart en heeft zich steeds verder ontwikkeld. Het heeft geresulteerd in het onderstaande maaiplan dat in het voorjaar

Nadere informatie

Tuinreglement van ATV Ons Belang Nieuwegein. (vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. 23 februari 20172).

Tuinreglement van ATV Ons Belang Nieuwegein. (vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. 23 februari 20172). Tuinreglement van ATV Ons Belang Nieuwegein. (vastgesteld op de algemene ledenvergadering d.d. 23 februari 20172). Artikel 1 Dit tuinreglement verstaat onder: Vereniging: de Vereniging van Amateurtuinders

Nadere informatie

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: S21-33 Datum uitspraak: 25 juni 2015 Plaats uitspraak: Zeist DE RIJDENDE RECHTER in het geschil tussen: K. Eijer te Zaandam, verder te noemen: Eijer, tegen: C. te Kolsté te Zaandam, verder

Nadere informatie

Bindend Advies. gegeven door mr. J.S. Reid, verder te noemen de rijdende rechter.

Bindend Advies. gegeven door mr. J.S. Reid, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer : S21-44 Datum uitspraak : 4 december 2015 Plaats uitspraak : Zeist in het geschil tussen: A.a. Van der Mei te Krommenie verder te noemen: Van der Mei, Bindend Advies tegen: A. Kroonenberg en

Nadere informatie

Kade-inspectie en uw onderhoudsplicht

Kade-inspectie en uw onderhoudsplicht Kade-inspectie en uw onderhoudsplicht Nederland ligt voor een groot deel onder de zeespiegel. Op sommige plekken in Rijnland tot wel zes meter. Dankzij waterkeringen, zoals dijken, sluizen, stuwen en stormvloedkeringen,

Nadere informatie

Thuisvoelen in uw huurwoning

Thuisvoelen in uw huurwoning Thuisvoelen in uw huurwoning Zelf Aangebrachte Veranderingen (ZAV) w s v a a l s a u g u s t u s 2010 THUISVOELEN IN UW HUURWONING U huurt een huis van onze woningcorporatie. Om deze woning echt tot uw

Nadere informatie

Oeverplanten in Lelystad

Oeverplanten in Lelystad Oeverplanten in Lelystad Inleiding Lelystad is rijk aan water. Binnen de bebouwde kom is een blauwe dooradering aanwezig van talloze wateren. Om de waterbergingscapaciteit te vergroten en de leefomgeving

Nadere informatie

DIGITALE NIEUWSBRIEF 71 14 JUNI 2015

DIGITALE NIEUWSBRIEF 71 14 JUNI 2015 DIGITALE NIEUWSBRIEF 71 14 JUNI 2015 Alle tuinen op ons complex zijn in gebruik gegeven. Er is een wachtlijst aangelegd. Kandidaatsleden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de vereniging via

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER HOOFDSTUK V LANDSCHAPSVERORDENING PROVINCIE UTRECHT 2011 (LSV), VELLEN VAN BOMEN

MELDINGSFORMULIER HOOFDSTUK V LANDSCHAPSVERORDENING PROVINCIE UTRECHT 2011 (LSV), VELLEN VAN BOMEN MELDINGSFORMULIER MELDINGSFORMULIER HOOFDSTUK V LANDSCHAPSVERORDENING PROVINCIE UTRECHT 2011 (LSV), VELLEN VAN BOMEN Melding op grond van artikel 28 Lsv van het voornemen om een houtopstand behorende tot

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS WATERKWANTITEIT KEUR WATERSCHAP HUNZE EN AA S 2014 Onderdeel 1 STEIGER pagina 1 van 5

ALGEMENE REGELS WATERKWANTITEIT KEUR WATERSCHAP HUNZE EN AA S 2014 Onderdeel 1 STEIGER pagina 1 van 5 Onderdeel 1 STEIGER pagina 1 van 5 Artikel 1 Begripsbepalingen a. Steiger: constructie, die over een oppervlaktewaterlichaam is geplaatst en is verankerd in het achterliggende perceel. b. Natuurvriendelijke

Nadere informatie

Onderhoudsplan Zandwetering Wijhe

Onderhoudsplan Zandwetering Wijhe Onderhoudsplan Zandwetering Wijhe Definitief Versie 1.0 Waterschap Drents Overijsselse Delta Dokter van Deenweg 186 8025 BM Zwolle Postbus 60, 8000 AB Zwolle E-mail: info@wdodelta.nl Website: www.wdodelta.nl

Nadere informatie

beperkte ruimte beperkte ruimte veiligheid en werkzaamheden zwaar gelijk afhankelijk van ernst overtreding: schorsing van 4 dagen of intrekking

beperkte ruimte beperkte ruimte veiligheid en werkzaamheden zwaar gelijk afhankelijk van ernst overtreding: schorsing van 4 dagen of intrekking artikel 7, eerste lid artikel 8 artikel 10 artikel 11, eerste lid artikel 11, derde lid artikel 11, vierde lid onder c, onder d Marktverordening Den Haag 201 Zonder vergunning op het terrein standplaats

Nadere informatie

- 1 - Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3:

- 1 - Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: - 1 - Artikel 1: In dit reglement wordt verstaan onder: a. haven: de bij de vereniging in eigendom zijnde aanlegsteiger met toegangstrap en constructies; b. visboot: een vaartuig dat door middel van roeiriemen

Nadere informatie

Enquête Leusden. Op 2 mei is de enquête, bestaande uit 10 vragen verstuurd aan 36 adressen (49 personen) Aantal reacties: 27 43% Verstuurd Reacties

Enquête Leusden. Op 2 mei is de enquête, bestaande uit 10 vragen verstuurd aan 36 adressen (49 personen) Aantal reacties: 27 43% Verstuurd Reacties Programma 23 mei 1. Opening 2. Voorstellen 3. Status project 4. Resultaten enquête 5. Pauze/koffie 6. Presentatie vlekkenplan 7. Vervolg project 8. Vragen 9. Afsluiting Op 2 mei is de enquête, bestaande

Nadere informatie