Kalender. Voor iedere gelegenheid altijd een passende orchidee! DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES DIE TOT RESPECT VOOR HET MILIEU AANZETTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kalender. Voor iedere gelegenheid altijd een passende orchidee! DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES DIE TOT RESPECT VOOR HET MILIEU AANZETTEN"

Transcriptie

1 CAMPAGNE GEFINANCIERD MET STEUN VAN DE EUROPESE UNIE Kalender Voor iedere gelegenheid altijd een passende orchidee! DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES DIE TOT RESPECT VOOR HET MILIEU AANZETTEN

2

3 januari Nieuw jaar, nieuwe kansen!

4 JANUARI Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent goede voornemens. Hoe staat het met de jouwe? Ben je misschien op zoek naar een nieuwe baan of streef je naar een promotie? Ter motivatie: drie prachtige orchideeën die perfect passen om jezelf of een ander te belonen bij een promotie of een nieuwe baan! Oncidium Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

5 februari Valentijnsdag Het is de maand van de liefde, verras je geliefde met een orchidee!

6 FEBRUARI Verras je geliefde! Het is de maand van Valentijnsdag, de dag van de liefde! Ook al roepen sommige van ons dat ze daar niet(s) aan doen, toch hopen de meesten stiekem wel op romantiek. Dit jaar kun je je (geheime) liefde verrassen met een prachtige orchidee. Dendrobium Nobilé Cambria Miltonia Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

7 maart Hallo lente, dag winter!

8 MAART Tot ziens! Afscheid nemen is nooit leuk! Met een orchidee geef je een beetje luchtigheid en kleur aan de situatie. Masdevallia Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

9 april Verras je secretaresse de 3de donderdag van deze maand met een orchidee Koningsdag Tijd voor een grote schoonmaak, fris je huis op met een orchidee!

10 APRIL Nieuw huis! Het kan je niet zijn ontgaan dat de lente in volle gang is. Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Ken jij iemand die net verhuisd is en bezig is met de schoonmaak in een nieuw huis? Dat is een gelegenheid die vraagt om een mooi cadeau geef één van deze orchideeën, dan zit je altijd goed! Vanda Cymbidium Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

11 mei Meimaand, Moedermaand! Uit je liefde aan haar met een orchidee!

12 MEI Het spijt me! Ken jij iemand waar je sorry tegen zou moeten zeggen? Doe het met een orchidee, de ideale goedmaker. Hoe groter de orchidee, hoe groter het excuses! Klein Medium Groot Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

13 juni Ken jij iemand die gaat afstuderen deze maand? Opa en Oma Dag vier je met een orchidee! Deze maand is het tijd voor de vaders! Geef een stoere orchidee voor zijn kleine hartje.

14 JUNI Hoera, geslaagd! Het studiejaar zit er weer bijna op. Ken jij iemand die is geslaagd of afstudeert? Orchideeën staan onder andere symbool voor wijsheid en zijn dus een ideaal geschenk. Cattleya Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

15 juli Internationale Dag van de Vriendschap! Wist je dat de orchidee in veel landen voor vriendschap staat?

16 JULI Beste vrienden voor altijd! De orchidee staat in veel landen voor vriendschap. Met keuze uit meer dan soorten is er zeker een orchidee die jullie relatie typeert! Doe de test op en vind de orchidee die het meest symbool staat voor jullie vriendschap. Vanda Dendrobium Nobilé Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

17 augustus Leuk weetje: de meeste baby s worden in de zomermaanden geboren!

18 AUGUSTUS Babyboom! Heb jij deze maand ook veel babyshowers? Dat is helemaal niet zo gek! Want wereldwijd worden de meeste baby s in de zomermaanden geboren. Ben je nog op zoek naar een passend cadeau voor de nieuwe ouders? Orchideeën staan voor liefde en vruchtbaarheid! Miltonia Brassia Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

19 september Nationale Broer en Zus Dag Dag van de Orchidee Geef deze maand een ode aan de stijlvolle orchidee! Er zijn maar liefst meer dan soorten die op de eerste donderdag van september allemaal in het zonnetje staan.

20 SEPTEMBER En ze leefden nog lang & gelukkig! September is niet alleen de maand van de jaarlijkse Dag van de Orchidee maar ook dé trouwmaand! Bij een feestelijk huwelijk, of je nu zelf trouwt of te gast bent, hoort natuurlijk een minstens zo feestelijke plant. De stijlvolle orchidee misstaat op geen enkel trouwfeest en staat bovendien voor liefde en vruchtbaarheid. Paphiopedilum Dendrobium Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

21 oktober Brrr het is weer snotter tijd!

22 OKTOBER Snif Snif... Hatsjoe! Deze maand begint de herfst pas echt goed! Een griepje is dan al snel onder de leden. Met een orchidee steek je de zieke een hart onder de riem en wens je je geliefden op een bijzondere manier beterschap. Van het zien van prachtige orchideeën knappen ze direct op! Zygopetalum Cymbidium Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

23 november Het is deze maand Thanksgiving, wie bedank jij met een orchidee?

24 NOVEMBER Mooi gebaar! Bij een overlijden schieten woorden vaak tekort terwijl je gevoel zoveel wil zeggen. Laat orchideeën voor je spreken. Cattleya Cambria Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

25 december Sinterklaas Kerstmis Kerstmis Het is feestmaand, de orchidee is een perfect cadeau voor ieder feestje!

26 DECEMBER Tijd voor een feestje! Met Sinterklaas, de kerstdagen en oud & nieuw allemaal in dezelfde maand, mag december met recht een feestmaand genoemd worden. En is er dan ook nog eens iemand jarig, dan is het helemaal feest! Maar naar welk feestje je ook gaat, met een orchidee heb je altijd het juiste cadeau in de hand. Paphiopedilum Masdevallia Wil je een orchidee aan iemand geven? Goede keuze! Want met meer dan soorten is er voor elke gelegenheid een passend exemplaar. Doe de online test op en vind de orchidee die het best past!

VERZORGING. Orchideeën

VERZORGING. Orchideeën VERZORGING Orchideeën INHOUD Inleiding Cambria Dendrobium Phalaenopsis Paphiopedilum Vanda Enkele weetjes TIPS INLEIDING Orchideeën zijn één van de mooiste en bijzonderste bloemen op aarde. De orchidee

Nadere informatie

ORCHIDEE VERZORGINGSGIDS

ORCHIDEE VERZORGINGSGIDS ORCHIDEE VERZORGINGSGIDS HOUD JOUW ORCHIDEE IN DRIE STAPPEN HAPPY & FIT! CAMPAGNE GEFINANCIERD MET STEUN VAN DE EUROPESE UNIE DE EUROPESE UNIE STEUNT CAMPAGNES DIE TOT RESPECT VOOR HET MILIEU AANZETTEN

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd.

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en de beste wensen

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar 축하합니다. 세상에서가장행복한바랍니다. 두분이되길 Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers

Nadere informatie

together forever is het motto van het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 in Nederland THE GODFATHER

together forever is het motto van het Europees Jaar van de Interculturele Dialoog 2008 in Nederland THE GODFATHER THE GODFATHER 1. Bekijk het fragment Last scène from Godfather 2. Hierin zie je een boevenfamilie (Italiaanse maffia) gezellig feest vieren met elkaar. De mannen bespreken daarna zaken. In de beroemde

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

VIERENDE GEMEENSCHAP...

VIERENDE GEMEENSCHAP... ... IN EEN BIDDENDE EN VIERENDE GEMEENSCHAP... KEN JIJ DE EN? 7 is al eeuwenlang een heilig getal. De zevende dag bijvoorbeeld is een rustdag. Zo zijn er ook zeven sacramenten, zeven belangrijke momenten

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2018 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

De jarige staat centraal, niet de spreker. Als de jarige in het zonnetje wordt gezet, is de toespraak al voor de helft geslaagd.

De jarige staat centraal, niet de spreker. Als de jarige in het zonnetje wordt gezet, is de toespraak al voor de helft geslaagd. Feestredes 8 Bij een groot aantal feestelijke gelegenheden wordt verwacht dat iemand het woord voert. Een verjaardag, een huwelijk of een groot diner zijn niet compleet zonder een passende feestrede. Hoe

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2019 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan Advent vieren en beleven tweede graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord!

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! 祝 福 : 结 婚 Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Nadere informatie

Antwoorden Thema 2 Feesten

Antwoorden Thema 2 Feesten Antwoorden Thema 2 Feesten Lezen Oefening 2 1 c Simone. 2 b Zaterdagavond. Luisteren Oefening 3 1 b Een boek. 2 b Een kopje koffie en taart. 3 b Op Simone. 4 c Haar zus woont bij haar vader. 5 b 7 jaar

Nadere informatie

C Relaties. C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22

C Relaties. C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22 C Relaties C1 Bij wie hoor ik? 3 C2 Vriendschap 7 C3 Verliefd 12 C4 Verkering 16 C5 Trouwen 22 C1 Bij wie hoor ik Geeft door middel van ja of nee aan of hij iemand aardig/lief vindt (leerlijn vso 4.1)

Nadere informatie

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam)

Dankbetuiging. Voorbeeldteksten. (naam) Voorbeeldteksten 1. Jammer genoeg is het onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken voor het warme medeleven dat wij hebben ondervonden na het overlijden van onze lieve man en vader Daarom willen wij

Nadere informatie

Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen. Wat kun je meenemen?

Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen. Wat kun je meenemen? De feestdagen Dit thema gaat over de verschillende feestdagen en vieringen in Nederland. Onderwerpen Nationale en erkende feestdagen Overige feesten en vieringen Stap 1 Introductie Wat kun je meenemen?

Nadere informatie

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN

MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN MEER DAN 700 WENSEN VOOR VERJAARDAGEN Omslag: Drukwerk: Danny Demeersseman Nevelland Graphics Copyright 2014 Danny Demeersseman www.wensen.eu Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig

Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig Beertje Anders zit stil in een hoekje als Beertje Bruin langskomt. Beertje Bruin zegt dan: Ik heb van moeder Beer gehoord dat je erg verdrietig bent. Kan ik je helpen, want ik ben je vriend en vrienden

Nadere informatie

Pijlen van vriendschap Sabbat

Pijlen van vriendschap Sabbat LES Pijlen van vriendschap Sabbat Doe Lees 1 Samuël 20. Heb je ooit een geheime manier van communiceren geleerd? Of gebarentaal? Heb je een geheime manier om te praten met je beste vriend(in)? Twee vrienden

Nadere informatie

Cadeau en non-books. Eerste hulp bij ouderschap 9789044743302 BE 13,95 NL 13,95. Een medaille voor papa! 9789044729429 BE 5,50 NL 5,50

Cadeau en non-books. Eerste hulp bij ouderschap 9789044743302 BE 13,95 NL 13,95. Een medaille voor papa! 9789044729429 BE 5,50 NL 5,50 Een koffertje vol wensen voor mijn lieve opa Voor de dolgelukkige ouders Voor een supervrouw zoals jij! Eerste hulp bij ouderschap 9789044741407 9789044741414 9789044743302 Een medaille voor oma! Een medaille

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94

Inhoud. Inleiding 7. Eindverslag 86. Extra opdrachten 90. Tips voor op school 94 Inhoud Inleiding 7 deel 1 lees- en kijkbio Hoofdstuk 1 Verhalen vertellen 10 Hoofdstuk 2 Zelf verhalen vertellen 12 Hoofdstuk 3 Voorlezen 16 Hoofdstuk 4 Verhalen lezen 18 Hoofdstuk 5 Verhalen in boeken

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

1. Jozef en Maria moesten voor een volkstelling naar Bethlehem. Dat was een opdracht van keizer: a. Augustus b. Julius Caesar c. Tiberius d.

1. Jozef en Maria moesten voor een volkstelling naar Bethlehem. Dat was een opdracht van keizer: a. Augustus b. Julius Caesar c. Tiberius d. K erstm is Kerstquiz Lezen Het kerstverhaal ken je misschien, maar hoe goed ben je op de hoogte van de geschiedenis van Kerst? En wat weet je van alle gebruiken en feestelijkheden die erbij horen? Test

Nadere informatie

Potorchidee: Phalaenopsis bepaalt de markt Onderzoek onder bloemisten en consumenten in diverse landen

Potorchidee: Phalaenopsis bepaalt de markt Onderzoek onder bloemisten en consumenten in diverse landen Potorchidee: Phalaenopsis bepaalt de markt Onderzoek onder bloemisten en consumenten in diverse landen PT 2012-30 Oktober 2012 - Iris van Santen / Remy Vermeire Productschap Tuinbouw, Markt & Innovatie

Nadere informatie

Mijn communicatieen levensboek

Mijn communicatieen levensboek Mijn communicatieen levensboek Mijn naam is: Mijn adres is, mijn adressen zijn: Ik ben jarig op: Mijn telefoonnummer is: Mijn e-mailadres is: Dit ben ik Plak een foto van jezelf in het vakje bovenaan deze

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Hoera een papa, hoera een mama! 20 TopTips voor en door kersverse ouders

Hoera een papa, hoera een mama! 20 TopTips voor en door kersverse ouders INKIJKEXEMPLAAR inspiratie boekje Hoera een papa, hoera een mama! 20 TopTips voor en door kersverse ouders Gefeliciteerd met de geboorte van je kindje! Vader of moeder worden is een intense ervaring die

Nadere informatie

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons

2. Onze lieve zoon, broer, zwager, oom en vriend is niet meer bij ons 1. Verdrietig, maar vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, geven wij kennis van het overlijden van mijn maatje en onze lieve vader.. 2. Onze lieve zoon, broer,

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 2 bij 1.2 Vraag en antwoord. Cursist A: lees de vraag hardop. Cursist B: lees het antwoord hardop. Klaar? Dan leest cursist B de vragen. Cursist A Cursist

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING CASUS: AMINA Alle vrijheid die ik in Turkije had verdwijnt. Ik voelde me opgesloten en depressief. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik misschien te veel van dingen uitgegaan en heb ik te weinig gevraagd.

Nadere informatie

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort 1 THEMA 1. Weet wat je ziet Alles wat je ziet in de media is door iemand met bepaalde bedoeling gemaakt. Deze producent wordt door allerlei dingen

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet. Waar werkt? Wat leert u in

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar 2010-2011, Grootegast, 31 augustus 2010 Er was eens een boerin die twee emmers verse, romige melk buiten zette. Vlakbij

Nadere informatie

Intredelied I have a dream (Instrumentale panfluitmuziek CD nr. 1) (Kinderen komen naar voor met hun naam in de hand en gaan op de treden staan.

Intredelied I have a dream (Instrumentale panfluitmuziek CD nr. 1) (Kinderen komen naar voor met hun naam in de hand en gaan op de treden staan. Eerste Communie: Vlieg met ons mee Kinderen verzamelen achterin de kerk. Intredelied I have a dream (Instrumentale panfluitmuziek CD nr. 1) (Kinderen komen naar voor met hun naam in de hand en gaan op

Nadere informatie

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya

Vriendschap. Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april Valeriya Tekst > Reporters: Valeriya Miasnikova & Serena Passarelli - april 2018 Valeriya Zes jaar geleden ben ik naar België gekomen. Een maand later ben ik mama geworden. In een gesloten Facebookgroep voor Russischsprekende

Nadere informatie

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT

SPROET DE BRUID DE BRUILOFT opdrachten Nog meer Hotel Hallo - Thema 6 Wat een feest! SPROET DE BRUID 1 Knip de strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie Januari vrijdag 1 Nieuwjaarsdag zaterdag 2 zondag 3 Einde kerstvakantie maandag 4 dinsdag 5 Kim en Marije jarig woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag 10 maandag 11 Bijeenkomst Startblokken

Nadere informatie

Eigen Kracht-conferentie. Samen met Eigen Kracht... een plan maken voor jouw toekomst!

Eigen Kracht-conferentie. Samen met Eigen Kracht... een plan maken voor jouw toekomst! Eigen Kracht-conferentie Samen met Eigen Kracht... een plan maken voor jouw toekomst! 13 Heb je een probleem? Is er iets aan de hand, wat jij niet leuk vindt? Wil je erover praten? Lukt het niet thuis,

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Brieven uit de kerststal

Brieven uit de kerststal Brieven uit de kerststal Komt allen tezamen Bijlage 1 Brief van Jozef Beste misdienaars Mijn naam is Jozef en ik spreek niet zo veel. In de Bijbel kan je nergens lezen dat ik iets gezegd heb. Dat komt

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

E T S O P E Beertje Anders N

E T S O P E Beertje Anders N O E T S E N Goedemorgen beertjes, zegt Beer Juf. Goedemorgen Beer Juf, zeggen de beertjes in koor! Vandaag geeft Beer Zorg jullie een les over: Zorg goed voor jezelf. Goedemorgen beertjes, zegt Beer Zorg.

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 7 WERKEN

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 7 WERKEN ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 7 WERKEN Opdracht 1 de collega s de overeenkomst het werkoverleg de bedrijfsarts Opdracht 8 Rosmalen, 25 maart Hallo papa, Hoe gaat het met je? Met mij gaat het heel goed!

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van jouw docent(e),

Nadere informatie

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar

zondagmorgen 14 november 2010 Welkomkerk ds. W.H. Hendriks-Vogelaar Gemeente van de Heer Jezus Christus, Jongeren, ouderen, kinderen van God, Zoals ik voor de lezing al gezegd heb; het gaat vanmorgen niet over trouwen of getrouwd zijn, dat is alleen een voorbeeld verhaal.

Nadere informatie

SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN

SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN cursus SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN Samen-Werk-Boek.. www.zozijn.nl/zozijnschool Inhoudsopgave Samen-werken met de mensen om jou heen.... 3 Wat gaan we doen in deze cursus?... 4 Jezelf voorstellen...

Nadere informatie

LES 4 Ruziënde Broers

LES 4 Ruziënde Broers Ruziënde Broers Sabbat Doe Lees Bekijk het nieuws op de TV op welke dag dan ook en Genesis 21. je hoort dan over een verhaal over het Midden-Oosten. Dit is geen nieuw conflict. De mensen in het Midden-Oosten

Nadere informatie

14 Februari: De dag van de Liefde. Geschiedenis en achtergronden van deze spannende dag!

14 Februari: De dag van de Liefde. Geschiedenis en achtergronden van deze spannende dag! 14 Februari: De dag van de Liefde Geschiedenis en achtergronden van deze spannende dag! In de Romeinse tijd was dit de dag van het inwijdingsfeest van de Godin Juno, de vrouw van de oppergod Jupiter. Juno

Nadere informatie

Nabije, en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken. want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7

Nabije, en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken. want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7 Nabije, gedenk Jouw barmhartigheid en liefde van vroeger. Vergeet mijn afbreuken en misstappen uit mijn jeugd; denk aan mij vol liefde, want Jij bent genadig. Ps. 25, 6-7 Nabije, gedenk Jouw barmhartigheid

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok!

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 11 nummer 3 Maart 2019 Hallo Maart! De maand februari

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven Eerste graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit het mandje en leggen dit

Nadere informatie

INLEIDING: Verbonden zijn..

INLEIDING: Verbonden zijn.. INLEIDING: Verbonden zijn.. Vanmorgen staan we stil bij de stap van de vierjarigen naar de basisschool en de nevendienst én bij de stap van de 11 jarigen naar het middelbare onderwijs en de jeugdkerk.

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

3t/m5. thema: Groep. De Meester bij de meesters WIE GEEF JIJ EEN. Lucee woont in Sierra Leone. Lees haar verhaal!

3t/m5. thema: Groep. De Meester bij de meesters WIE GEEF JIJ EEN. Lucee woont in Sierra Leone. Lees haar verhaal! Groep 3t/m5 Zoek mee! Wij hebben 10 tienen in dit nummer verstopt. Kun jij ze allemaal vinden? thema: WIE 10 GEEF JIJ EEN? 2 De Meester bij de meesters Lucee woont in Sierra Leone 4 Lees haar verhaal!

Nadere informatie

Beertje Bruin zegt: We spelen piraatje en ik ben de hoofdman, want ik heb het bedacht.

Beertje Bruin zegt: We spelen piraatje en ik ben de hoofdman, want ik heb het bedacht. Beertje Anders De beertjes zijn aan het spelen in het bos. Beertje Bruin zegt: We spelen piraatje en ik ben de hoofdman, want ik heb het bedacht. De beren vinden het allemaal goed. Beertje Bril loopt ook

Nadere informatie

November, December en Januari 2015-2016

November, December en Januari 2015-2016 November, December en Januari 2015-2016 INLEIDING Groepiewoordje Dag lieve ouders, Ons Bal zit er op, maar van feest krijgen wij niet genoeg. Het volgende op ons programma is ons jaarlijks feest, want

Nadere informatie

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer KLEM Katja en Udo in de schulden Anne-Rose Hermer Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Katja ontmoet Udo Katja is bijna negentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders. Katja werkt in een warenhuis.

Nadere informatie

Excelleren in orchideeën

Excelleren in orchideeën Excelleren in orchideeën Excelleren in orchideeën Samen excelleren in orchideeën en concepten. Dat is de slogan waar een gemotiveerd team van kwekers en medewerkers van Logico Colourful Match zich in 2015

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

DE DIENST VAN HET WOORD. Gebed bij de opening van het Woord. Inleiding bij het thema

DE DIENST VAN HET WOORD. Gebed bij de opening van het Woord. Inleiding bij het thema Zondag 17 januari 2016-2 e zondag na Epifanie THEMA: Ruth voelt zich welkom DE DIENST VAN HET WOORD Gebed bij de opening van het Woord Inleiding bij het thema Ruth voelt zich welkom, dat is het thema van

Nadere informatie

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Peuteractiviteiten gedurende het hele schooljaar: Verjaardagen: Als uw peuter jarig is mag hij/zij dit vieren,

Nadere informatie

Vriendschap op de middelbare school. Een zoektocht naar echte vrienden

Vriendschap op de middelbare school. Een zoektocht naar echte vrienden Vriendschap op de middelbare school Een zoektocht naar echte vrienden De laatste 2 dagen van het 6 de leerjaar Hallo Laura! Dag Jolein! Kom, we gaan naar de speelplaats. Op de speelplaats Tring, tring

Nadere informatie

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor.

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. TROUWAMBTENAREN Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. Laatst gewijzigd: 18 april 2016 Marloes Borggreve - Lucassen Telefoonnummer : 06-36 14 06 75 : marloes.borggreve@gmail.com

Nadere informatie

Stijn De Paepe. Vers gezocht. een. gedicht voor. elk moment.

Stijn De Paepe. Vers gezocht. een. gedicht voor. elk moment. Stijn De Paepe Vers gezocht een gedicht voor elk moment. INHOUD Dag, kleintje!... 13 // GEBOORTE Doe maar net of alles pas begint... 27 // VERJAARDAG De dingen die beginnen... 41 // COMMUNIE // LENTEFEEST

Nadere informatie

25.000 orchideesoorten

25.000 orchideesoorten DE ORCHIDEE Art of Life De campagne voor de potorchidee komt tot stand in samenwerking met meer dan 40 potorchideeën telers in Nederland. Onder de noemer Art of Life hebben zij hun krachten gebundeld om

Nadere informatie

Cadeau- en invulboeken

Cadeau- en invulboeken Een koffertje vol wensen voor mijn lieve opa Voor de dolgelukkige ouders Voor een supervrouw zoals jij! Eerste hulp bij ouderschap 9789044741407 9789044741414 9789044743302 Baby van A tot Z Proficiat papa!

Nadere informatie

Het Rosie Pr0ject. in makkelijke taal. Graeme Simsion

Het Rosie Pr0ject. in makkelijke taal. Graeme Simsion Het Rosie Pr0ject in makkelijke taal Graeme Simsion Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Mijn naam is Don Tillman. Ik ben professor op een universiteit in Australië. Daar werk ik al tien jaar.

Nadere informatie

Koffieochtend 20 oktober 2016 OPVOEDING IN DE FAMILIE

Koffieochtend 20 oktober 2016 OPVOEDING IN DE FAMILIE Koffieochtend 20 oktober 2016 OPVOEDING IN DE FAMILIE Voorstelronde Mesut Cifci, onderwijsondersteuner/oudercontactpersoon Welke ouders zijn er vandaag aanwezig? Samen met en van elkaar leren! Het belang

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN Zondag 3: Maandag 4 Pup-up kaarten maken Woensdag 6 Gloeilamp versieren Donderdag 7 Pup-up kaarten maken Informatiebijeenkomst van Angela de diëtiste (avond) Zondag 10:

Nadere informatie

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ?

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? Volgens psycholoog Gary Chapman zijn er vijf universele liefdestalen, waarin mensen liefde kunnen en ontvangen. Iedereen heeft een of twee liefdestalen waardoor hij of zij zich

Nadere informatie

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht

beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht beekbergen van zalige zondag tot aparte aandacht Over OMA OMA beekbergen ondersteunt werkende ouders om de balans tussen de eisen van het privéleven en die van het werk te behouden of te herstellen. Bij

Nadere informatie

Dinie Ea van Oort Verhaalland Taalleerlijn www.verhaalland.nl

Dinie Ea van Oort Verhaalland Taalleerlijn www.verhaalland.nl E1. De werkwoorden 1. horen: ik hoor 2. zien: ik zie jij hoort jij ziet u hoort u ziet hij hoort hij ziet zij hoort zij ziet het hoort het ziet wij horen jullie horen zij (meer) horen wij zien jullie zien

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

hoe ik kan reageren op familieberichten van de buren, bijvoorbeeld als er iemand jarig is, of er een baby geboren is.

hoe ik kan reageren op familieberichten van de buren, bijvoorbeeld als er iemand jarig is, of er een baby geboren is. CP10 De Buren U woont in Nederland. Dan heeft u ook buren. Misschien alleen buren links en rechts, maar soms ook buren boven en onder u. In cruciale praktijk 10 leert u hoe kennismaken en omgaan met de

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, In de Paasnacht zijn we, hier in de Brugkerk, begonnen met lezingen uit het eerste Bijbelboek, Genesis. In de Paasnacht hoorden we hoe het begon: God

Nadere informatie

Geld verdienen en de wereld redden

Geld verdienen en de wereld redden Geld verdienen en de wereld redden Woorden van deze les het ideaal het instinct investeren het filiaal aanslaan doneren stimuleren de drijfveer failliet op de koop toenemen Wat weet je al? 1a. Wat hoort

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Arbeid. 1. Vrijwilligerswerk. 2. Huishoudelijk werk. 3. Zorgarbeid

Arbeid. 1. Vrijwilligerswerk. 2. Huishoudelijk werk. 3. Zorgarbeid Arbeid Arbeid kunnen we indelen in twee verschillende soorten: betaalde en onbetaalde arbeid. Betaalde arbeid is werk waarvoor een vergoeding (loon) wordt betaald. Deze betaling ontbreekt bij onbetaalde

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

25 mei Lisa 28 mei Marja

25 mei Lisa 28 mei Marja De hele klas is druk aan het rekenen en juf Marja kijkt taalwerkjes na. Ik moet eigenlijk ook sommen maken, maar ik kan me niet goed concentreren, dus kijk ik naar de reuzen-verjaardagskalender aan de

Nadere informatie

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd

VOORJAARS SEIZOENEN. VERNIEUWd 2014 VOORJAARS SEIZOENEN gevarieerde collectie compleet VERNIEUWd SEIZOENSCOLLECTIE 2014 We proudly present: De nieuwe seizoenscollectie van Paperclip! Speciaal voor u, onze klant, presenteren wij onze

Nadere informatie

Werkblad ster - kwaliteitenreflectie

Werkblad ster - kwaliteitenreflectie Werkblad ster - kwaliteitenreflectie Je ontdekt waar je goed en minder goed in bent. Zet je naam in het midden van de ster. a. In welke vakken ben jij een ster? Zet de vakken bij de punten van de ster.

Nadere informatie

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen het ideale bruidsarrangement uit te kiezen.

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons december Luc Timmers De ijnmanager Cartoons december 2012 Luc Timmers Alle cartoons mogen gratis gekopieerd en verspreid worden Gratis? Jazeker! Tegenprestatie? De Lijnmanager Gratis is voor bijna niks Volg @Delijnmanager

Nadere informatie

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen

Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Hoofdstad: Regeringsleider: Godsdienst: Taal: Caïro Abdul Fatah al-sisi 90% is moslim, 10% is christen Arabisch Egypte in de Bijbel Egypte wordt heel vaak genoemd in de Bijbel. Abraham en de zonen van

Nadere informatie