Mythes over overstappen naar de cloud. Wat kleine en middelgrote ondernemingen echt moeten weten over het overstappen naar Microsoft Office 365

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mythes over overstappen naar de cloud. Wat kleine en middelgrote ondernemingen echt moeten weten over het overstappen naar Microsoft Office 365"

Transcriptie

1 Mythes over overstappen naar de cloud Wat kleine en middelgrote ondernemingen echt moeten weten over het overstappen naar Microsoft Office 365

2 De meeste bedrijven hebben besloten dat ze de bedrijfsflexibiliteit nodig hebben en de kostenbesparingen willen die ze krijgen wanneer ze overstappen naar de cloud. Maar met de enorme hoeveelheid tegenstrijdige informatie op internet begrijpen niet veel bedrijven wat dat precies inhoudt of wat er allemaal bij komt kijken. Bedrijven die Microsoft Office 365 overwegen als hun eerste stap bij het verplaatsen van toepassingen naar gehoste oplossingen, hebben met soortgelijke tegenstrijdigheden te maken, waardoor het moeilijk is om feit en fictie uit elkaar te houden. Sommige bedrijven geloven bijvoorbeeld onterecht dat Office 365 gewoon een versie van Office is die via een browser wordt geopend. Dat is slechts één van de misvattingen over Office 365 die we recht willen zetten. Daarom hebben we deze mythe-ontkrachtingshandleiding gemaakt om u te helpen. Wanneer u Office 365 overweegt om uw organisatie te versterken, moet u de feiten kennen. Uw bedrijf is daarvan afhankelijk. Wilt u weten welke negen mythen over de Office 365-bedrijfscloud die u mogelijk voor waar hield, niet waar zijn? Lees dan verder.

3 Mythen over overstappen naar de cloud MYTHE 1 MYTHE 2 MYTHE 3 MYTHE 4 MYTHE 5 MYTHE 6 MYTHE 7 MYTHE 8 MYTHE 9 Office 365 bestaat gewoon uit Office-hulpprogramma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken. Als onze gegevens worden verplaatst naar de cloud, heeft ons bedrijf geen controle meer over onze technologie. Gegevens on-premises bewaren is veiliger dan in de cloud. Ik moet alles naar de cloud verplaatsen, het is een alles-of-niets-scenario. Mijn bedrijf kan cloudmigratie niet aan. Bedrijfsspionnen, cyberdieven en overheden hebben toegang tot mijn gegevens als deze in de cloud staan. Skype en Skype voor Bedrijven is hetzelfde. is niet eenvoudiger in de cloud. Door het voortdurend bijwerken van Office 365 werken mijn essentiële bedrijfstoepassingen niet meer.

4 MYTHE 1 Office 365 bestaat gewoon uit Office-hulpprogramma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken. YOUR DATA Office 365 is een suite met cloudproductiviteitsservices, die het volgende kunnen omvatten: Office 365 ProPlus of Office 365 Business: de Office-bureaubladclient die u al kent en gebruikt, inclusief Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote, maar dan met het voordeel dat deze als een service worden gelicentieerd, geïmplementeerd en bijgewerkt. Deze toepassingen worden op uw apparaat geïnstalleerd, zodat ze ook beschikbaar zijn wanneer u offline bent. En u hebt de optie om gegevens in de cloud op te slaan. Exchange Online voor en agenda. SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven voor samenwerking, websites, werkstromen en het synchroniseren en delen van ondernemingsbestanden. Skype voor Bedrijven voor spraak, chatten, vergaderingen en aanwezigheid. Yammer voor sociale samenwerking.

5 MYTHE 2 Als onze gegevens worden verplaatst naar de cloud, heeft ons bedrijf geen controle meer over onze technologie. Wanneer u naar de cloud overstapt, bent u aanzienlijk minder tijd kwijt aan het onderhouden van hardware en het upgraden van software. In plaats van te fungeren als een reparatieservice, kunnen u en uw team zich nu richten op het bedrijf. U hebt meer tijd om bedrijfsactiviteiten te verbeteren en Agileinitiatieven op te starten. In plaats van een steeds groter deel van uw kapitaalbudget uit te geven aan servers voor opslag en werkbelastingen, kunt u strategisch denken en bedrijfsmanagers op een veel flexibelere manier ondersteunen, door snel op hun behoeften te reageren.

6 MYTHE 3 Gegevens on-site bewaren is veiliger dan in de cloud. Het wordt steeds duidelijker dat on-premises systemen niet inherent veiliger zijn dan ze in de cloud zouden zijn, zegt Mark Anderson, oprichter van het INVNT/IP Global Consortium, een groep overheden en beveiligingsexperts die werken aan oplossingen voor het toenemende cyberdiefstalprobleem. Veel bedrijven worden regelmatig gehackt en weten dat niet, zegt Anderson, een technisch visionair en oprichter van Strategic News Service. Beveiliging is een fulltimebaan geworden, waarvoor een team van experts nodig is. De enkele experts die beschikbaar zijn, vragen een flink salaris. Microsoft neemt de beste en slimste aan voor het voorkomen van beveiligingsproblemen en wij hebben een schaal waar de meeste bedrijven alleen maar van kunnen dromen. Om de beveiliging van Office 365 te laten voldoen aan de hoogste industriële standaarden, gebruikt ons speciale beveiligingsteam processen zoals de Security Development Lifecycle, verkeerbeperking en het voorkomen, detecteren en verhelpen van beveiligingsinbreuken. Hiervoor ontbreken bij veel bedrijven de resources. En Microsoft Office 365 heeft een beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie. Daarnaast hebben we toonaangevende experts op het gebied van naleving van regelgeving in dienst. We kennen en blijven op de hoogte van de meest recente regelgeving en regels: HIPAA en Sarbanes-Oxley, Federal Information Security Management Act (FISMA), ISO 27001, EU-modelclausules, VS-EU Safe Harbor-programma, Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA) en de Canadian Personal Information Protection and Electronic Documents Act (PIPEDA) om er een paar te noemen. Voor meer informatie over beveiliging en compliance voor Office 365 gaat u naar het Office 365 Vertrouwenscentrum.

7 MYTHE 4 Ik moet alles naar de cloud verplaatsen, het is een alles-of-nietsscenario. Hoewel vroege cloudvoorstanders de cloud als de heilige graal beschouwden, heeft nooit iemand echt aanbevolen om uw gehele onderneming in een weekend naar de cloud over te hevelen. De meeste implementaties beginnen met een hybride benadering, waarbij een enkele toepassing, zoals , wordt verplaatst en van daaruit verder wordt gegaan. De hybride cloud vormt een consistent platform dat datacenters en de cloud omvat, waarbij IT wordt vereenvoudigd en apps en gegevens aan gebruikers worden geleverd op vrijwel elk apparaat, op elke locatie. Hiermee kunt u de computingkracht en -mogelijkheden bieden waar het bedrijf behoefte aan heeft, en naar behoefte omhoog en omlaag schalen zonder uw lokale technologie-investeringen te verspillen. Veel bedrijven verplaatsen productiviteitsworkloads naar de cloud. Het pad voor elke workload is verschillend en de tijd die nodig is voor die migraties varieert. We kunnen u helpen eerst workload zoals het synchroniseren en delen van bestanden (OneDrive voor Bedrijven) of (Exchange) te verplaatsen en u vervolgens helpen een plan voor de lange termijn te bedenken voor moeilijkere of grotere projecten.

8 MYTHE 5 Mijn bedrijf kan cloudmigratie niet aan. Wanneer u begint na te denken over hoe petabytes aan gegevens naar de cloud moeten worden verplaatst, is het eenvoudig te begrijpen waarom sommige mensen denken dat 'naar de cloud gaan' een te grote uitdaging is. We gaan u niet vertellen dat het heel erg simpel is. Maar u kunt snel gereed zijn voor Agile-initiatieven en berekende gegevensmigraties. We helpen u bij elke stap met informatie en tips over firewallconfiguraties, vereisten voor omgekeerde proxy, identiteitsopties, migratiemogelijkheden en een gefaseerde benadering voor hybride installaties. We hebben verscheidene paden gemaakt die u kunt volgen en in de meeste gevallen kunt u uw bestaande hulpprogramma's en processen gebruiken. We bieden ook een reeks onlinehulpprogramma's om u te helpen. U kunt het beste beginnen met onze videohandleiding over het aan de slag gaan met Office 365. We hebben ook informatie over het instellen van Office 365 in ons Adoption Center, waar u meer kunt leren over elke toepassing en waar u tips kunt vinden over hoe u uw teams enthousiast kunt maken over het gebruik van Office 365.

9 MYTHE 6 Bedrijfsspionnen, cyberdieven en overheden hebben toegang tot mijn gegevens als deze in de cloud staan. Dit is een van de grootste angsten die bedrijven hebben over de cloud. Maar deze is ongegrond. Uw IT-team beheert de toegang, stelt rechten en beperkingen in en biedt smartphonetoegang en -opties. Uw bedrijf blijft de enige eigenaar: u behoudt de rechten op, aanspraken op en belangen in de gegevens die in Office 365 zijn opgeslagen. van andere organisaties. De medewerkers van ons datacenter hebben geen toegang tot uw gegevens. Daarnaast bieden we beschikbaarheid van 99,9% via een SLA met financiële garantie. Als een klant ervaart dat de maandelijkse beschikbaarheid minder is dan 99,9%, krijgt die klant compensatie via servicetegoeden. YOUR DATA We gaan uit van verscheidene basisprincipes voor wat betreft het beveiligen van uw gegevens: We misbruiken uw gegevens niet voor commerciële of andere doeleinden. We gebruiken uw gegevens alleen voor het bieden van services waarvoor u hebt betaald. Als u de service ooit verlaat, neemt u uw gegevens mee. Met privacybesturingselementen kunt u configureren wie in uw organisatie waartoe toegang heeft. Met uitgebreide controle en toezicht wordt voorkomen dat beheerders onbevoegde toegang verkrijgen tot uw gegevens. Strikte besturingselementen en ontwerpelementen voorkomen dat uw gegevens worden vermengd met gegevens Microsoft is de eerste grote cloudprovider die de eerste internationale standaard voor cloudprivacy ter wereld toepast. In de standaard wordt een uniforme, internationale benadering ingesteld voor het beschermen van de privacy voor persoonlijke gegevens die in de cloud zijn opgeslagen. Deze bekrachtigt het volgende: U hebt de controle over uw gegevens. U weet wat er gebeurt met uw gegevens. Wij bieden zware beveiliging voor uw gegevens. Uw gegevens worden niet gebruikt voor advertenties. Microsoft moedigt aan dat vragen van de overheid rechtstreeks aan u worden gesteld, tenzij dit wettelijk verboden is en zal pogingen om openbaarmaking te verbieden in de rechtbank aanvechten.

10 MYTHE 7 Skype en Skype voor Bedrijven is hetzelfde. De Skype-versie die u thuis gebruikt is geweldig voor een klein aantal gebruikers en is gratis, tenzij u tegoeden wilt kopen om te bellen naar vaste lijnen en mobiele telefoons. Met Skype voor Bedrijven kunt u maximaal 250 personen toevoegen aan onlinevergaderingen, hebt u beveiliging op zakelijk niveau en kunt u werknemersaccounts beheren. Het is geïntegreerd in uw Officeapps. Skype voor Bedrijven is geïntegreerd met Office 365 en vergroot de productiviteit door personen op hun eigen voorwaarden contact met elkaar op te laten nemen. Werknemers kunnen bellen en gebeld worden, presentaties geven en vergaderingen bijwonen vanuit één toepassing, vanaf elke locatie, zolang ze een internetverbinding hebben. Werknemers kunnen bijvoorbeeld: Meteen zien wanneer iemand bezet of beschikbaar is. Een chatsessie starten door te dubbelklikken op de naam van een contactpersoon. Een bureaublad delen tijdens een vergadering. Externe partners uitnodigen voor deelname aan een vergadering via een webvergadering met volledige functionaliteit. Video integreren via een webcam voor een gesprek of een vergadering. Met Skype voor bedrijven hebt u geen speciale beheerder nodig voor het uitvoeren van servers of hoeft u niet te investeren in aanvullende infrastructuur. Wij zorgen hier allemaal voor. Skype voor Bedrijven maakt deel uit van Office 365 en biedt gebruikers nieuwe functies, upgrades en patches zodra ze gereed zijn. Skype voor Bedrijven en de consumentenversie van Skype kunnen ook worden gefedereerd, zodat communicatie tussen platforms mogelijk is. Skype voor Bedrijven wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteund. Natuurlijk moet uw ITteam instellingen, toegang en beveiliging beheren, maar wij zorgen voor de rest. Lees wat er in dit Gartner-rapport over geïntegreerde communicatie staat over Skype voor Bedrijven (voorheen Lync).

11 MYTHE 8 is niet eenvoudiger in de cloud. Door uw zakelijke naar de cloud te verplaatsen, kunt u erop vertrouwen dat de experts die de software hebben gemaakt, zorg dragen voor het gecompliceerde onderhoud, terwijl uw team de controle houdt over de mogelijkheden van uw bedrijf en over hoe uw werknemers functies gebruiken. U kunt meer tijd besteden aan de kernactiviteiten die bedrijfswaarde toevoegen in plaats van steeds bezig te zijn met hardwareonderhoud. Software-updates en -fixes worden automatisch geleverd zodra ze worden uitgebracht en Exchange Online is altijd de eerste toepassing waarop updates worden uitgevoerd. Hoewel het beheer en updates volledig geautomatiseerd zijn, hebt u nog altijd de controle wanneer dit nodig is met het Exchange-beheercentrum. Met Office 365 hebt u vele opties, dus hebben we een abonnementsvergelijkingsgrafiek gemaakt, waarmee u kunt bepalen welke optie, inclusief Exchange Online-opties, het beste is voor uw bedrijf.

12 MYTHE 9 Door het voortdurend bijwerken van Office 365 werken mijn essentiële bedrijfstoepassingen niet meer. We weten dat er veel afhangt van of uw werknemers bedrijfskritieke apps en invoegtoepassingen kunnen gebruiken met Office. We doen er alles aan om te zorgen voor compatibiliteit met de hulpprogramma's die u dagelijks gebruikt met Office 365. We doen dit door: Dezelfde wereldwijde standaard van bureaubladtoepassingen te bieden met de vertrouwde hulpprogramma's die u kent en waar u graag mee werkt, inclusief Word, PowerPoint en Excel. Er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat zelfs wanneer we Office regelmatig bijwerken in de cloud, de upgrades niet van invloed zijn op gebieden die op hun beurt weer van invloed zijn op andere softwaretoepassingen. In de afgelopen 24 maanden hebben maandelijkse releases van Office 365 niet geresulteerd in objectmodel- of API-wijzigingen. Als uw bedrijfskritische oplossingen nu werken met Office 2010 of Office 2013 is de kans groot dat ze ook zullen werken met Office 365. Nauw samen te werken met toonaangevende softwareleveranciers en deze hulpprogramma's en vroege toegang te bieden om ervoor te zorgen dat hun oplossingen die werken met Office ook blijven werken met Office 365. U te helpen compatibiliteitsproblemen te voorkomen met richtlijnen en aanbevolen procedures voor updatebeheer en -ontwikkeling. Het mogelijk maken van de installatie van Office 365 ProPlus naast de oudere versies van Office, waardoor u tijd hebt om eventuele problemen te verhelpen.

13 Conclusie Als u druk bent met het beheren van systemen waarvan de verbinding verbroken is, toepassingen en gegevens met niet-flexibele en trage systemen, en kritiek krijgt van werknemers die toegang eisen tot het bedrijfsnetwerk en tot nieuwe hulpprogramma's, is het lastig om zelfs maar een paar minuten te vinden om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en alles wat u hoort te evalueren. Maar nu hebt u een beter idee van de productiviteit en samenwerking die Office 365 biedt. Deel dit met collega's die moeite hebben om feit en fictie uit elkaar te houden met betrekking tot Office 365. Het is goed als de neuzen dezelfde kant op staan en u bespaart tijd door niet over deze mythen te hoeven discussiëren. Wilt u meer weten over Office 365? Een overleg met een Office 365-expert plannen De voordelen van Office 365 voor uw bedrijf ontdekken Het juiste O365-abonnement voor uw bedrijf kiezen

Mythes over overstappen naar de cloud. Wat u echt moet weten als u overweegt om over te stappen op Microsoft Office 365

Mythes over overstappen naar de cloud. Wat u echt moet weten als u overweegt om over te stappen op Microsoft Office 365 Mythes over overstappen naar de cloud Wat u echt moet weten als u overweegt om over te stappen op Microsoft Office 365 Vanwege de zakelijke flexibiliteit en de kostenbesparing hebben veel bedrijven besloten

Nadere informatie

9 mythen over de overstap op de cloud. Wat kleine en middelgrote bedrijven moeten weten over een migratie naar Microsoft Office 365

9 mythen over de overstap op de cloud. Wat kleine en middelgrote bedrijven moeten weten over een migratie naar Microsoft Office 365 9 mythen over de overstap op de cloud Wat kleine en middelgrote bedrijven moeten weten over een migratie naar Microsoft Office 365 De meeste bedrijven hebben de flexibiliteit en kostenbesparingen nodig

Nadere informatie

Mythe 1 Office 365 bestaat enkel uit Office-programma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken.

Mythe 1 Office 365 bestaat enkel uit Office-programma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken. Mythe 1 Office 365 bestaat enkel uit Office-programma's in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken. Mythe 2 Als we onze data in de cloud opslaan, heeft onze organisatie geen controle meer over onze

Nadere informatie

10 mythes over de overstap naar de cloud

10 mythes over de overstap naar de cloud 10 mythes over de overstap naar de cloud 1 10 mythes over de overstap naar de cloud 10 mythes over de overstap naar de cloud 2 De meeste bedrijven die kiezen voor een overstap naar de cloud doen dit hun

Nadere informatie

10 mythes over de overstap naar de cloud

10 mythes over de overstap naar de cloud 1 Wat bedrijven echt moeten weten over een migratie naar Microsoft Office 365 2 De meeste bedrijven die kiezen voor een overstap naar de cloud doen dit omdat ze van mening zijn dat de cloud onmisbaar is

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio Eindgebruikersprijs via Microsoft Grote postvakken: Iedere gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Exchange Online Plan 1 3,10

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland Overzicht van het portfolio bij Copaco Nederland Nadat het portfolio van Copaco Nederland in 2013 al flink werd uitgebreid, vindt u vanaf 1 december 2013 nog meer artikelen in onze prijslijst. Nieuw zijn

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone

Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw Windows Phone instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw agenda,

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio midden- en kleinbedrijf Enterprise Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 ProPlus Enterprise E3 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs via Microsoft 5,10 gebruiker/

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het aanbod bij Copaco verandert continu. Zo zijn er onlangs nieuwe abonnementen voor klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikbaar gekomen. Deze nieuwe plannen

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP Wat nou cloud?! De zin én onzin! CSP De zin en onzin van werken in de cloud De cloud, wat is dat nou precies? Is het een hype zoals je die vaker tegenkomt in ICT? Of biedt het echt kansen waar u als ondernemer

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud 1 Algemeen... 2 Inloggen... 2 2 Documenten en folders... 3 Mijn Documenten... 3 Openen en bewerken document... 3 Aanmaken nieuwe documenten... 3 Opslaan documenten... 3 Documenten

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Office 365 5 2.2.1

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Security, Legal and Compliance

Security, Legal and Compliance SharePoint Online Security, Legal and Compliance Voorstellen Harald van Leeuwen IT Consultant EIC Verantwoordelijk voor SharePoint portfolio www.linkedin.com/in/haraldvanleeuwen Harald.van.leeuwen@eic.nl

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Versie januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 1 van 13 OGD ict-diensten Inhoud Wat is onedrive for Business?... 3 Werken met onedrive for Business... 4 Inloggen:... 4 Nieuwe bestanden aanmaken:... 4 Bestanden openen

Nadere informatie

Werken met Office 365

Werken met Office 365 Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Werken met Office 365 via de web browser... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Navigeren in het Office 365 web portaal... 4 Werken

Nadere informatie

Cloud Services. SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie.

Cloud Services. SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie. Cloud Services SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie. Cloud Services U wilt grip houden op uw data, verzekerd zijn van beveiligde opslag van uw data

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar Office 365 abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN. http://www.ie-net.be - Workshop SharePoint 1

SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN. http://www.ie-net.be - Workshop SharePoint 1 SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN 1 WIE ZIJN WIJ? 2 WIE BENT U? Professional Op zoek naar productiviteit Samenwerken met Collega s Externe partijen Onderaannemers 3 WAT IS ONS PLAN? 1. Wat

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Online Samenwerken. Online Samenwerken

Online Samenwerken. Online Samenwerken Online Samenwerken In deze module worden de begrippen en vaardigheden uiteengezet die betrekking hebben op de configuratie en het gebruik van tools voor online samenwerking, zoals opslag, productiviteitstoepassingen,

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

100% Cloud: Eenvoudiger, Goedkoper, Beter, Veiliger uur // Stan Megens, Everclouds

100% Cloud: Eenvoudiger, Goedkoper, Beter, Veiliger uur // Stan Megens, Everclouds 100% Cloud: Eenvoudiger, Goedkoper, Beter, Veiliger 14.45-15.30 uur // Stan Megens, Everclouds 14.45-15.30 uur // 100% Cloud Waarom 100% Cloud? Wat is 100% Cloud? ICT in de praktijk: 3 Scenario s Hoe dan?

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Microsoft Secure Productive Enteprise

Microsoft Secure Productive Enteprise Microsoft Secure Productive Enteprise Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid zal in de toekomst

Nadere informatie

Een snelcursus in Microsoft 365 Business. Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing

Een snelcursus in Microsoft 365 Business. Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing Een snelcursus in Microsoft 365 Business Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing Inleiding Je weet dat je bedrijf alleen kan groeien als iedereen optimaal

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Presentatie: Sander Nijenhuis Managing director Fortes Solutions. Host: Erik Aalbersberg Accountmanager

Presentatie: Sander Nijenhuis Managing director Fortes Solutions. Host: Erik Aalbersberg Accountmanager Welkom Presentatie: Sander Nijenhuis Managing director Fortes Solutions Host: Erik Aalbersberg Accountmanager Praktische zaken Gebruik van headset aanbevolen Vragen stellen kan via Aan het einde van het

Nadere informatie

Wat je moet weten over Office 365. Antwoorden op zes van de meestgestelde vragen over het overstappen naar de Microsoft-cloud

Wat je moet weten over Office 365. Antwoorden op zes van de meestgestelde vragen over het overstappen naar de Microsoft-cloud Wat je moet weten over Antwoorden op zes van de meestgestelde vragen over het overstappen naar de Microsoft-cloud Wat je moet weten over 2 We willen je graag helpen. Als je op zoek bent naar een productiviteitsomgeving

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

SharePoint Online. Zoeken Zoek sites, personen of bestanden. Maak een site of nieuwsbericht

SharePoint Online. Zoeken Zoek sites, personen of bestanden. Maak een site of nieuwsbericht Handleiding Snel aan de slag Doe meer met beveiligde toegang, delen en bestandsopslag, waar u ook bent. Meld u aan bij uw Office 365-abonnement en selecteer SharePoint in het startprogramma. Zoeken Zoek

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

WAAR VERZAMEL JE ALLE INPUT?

WAAR VERZAMEL JE ALLE INPUT? WAAR VERZAMEL JE ALLE INPUT? Je hebt een probleem: informatie komt via steeds meer kanalen tot jou. Allerlei stuff komt bij je binnen via e-mail, whatsapp, sms, telefoon, collega`s in de gang en op kantoor,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen

HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen HAAL TOPPRESTATIES UIT UW TEAM productief werken - slim samenwerken en kennisdelen SMART@OFFICE www.vxmanagedservices.com Baarnsche dijk 8 3471 LR Baarn Tel: +31 (0)35 30 35 400 info@vxmanagedservices.com

Nadere informatie

5 tips om de samenwerking te verbeteren

5 tips om de samenwerking te verbeteren 5 tips om de samenwerking te verbeteren Inleiding 2 Als leidinggevende anticipeer en reageer je voortdurend op de zich ontwikkelende behoeften van je werknemers. Misschien voel je je daarom onder druk

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Trendrapport: waarom bedrijven overstappen naar de cloud

Trendrapport: waarom bedrijven overstappen naar de cloud Trendrapport: waarom bedrijven overstappen naar de cloud Een inkijkje in de manier waarop bedrijven via de cloud oplossingen zoeken voor alledaagse problemen 1 Inhoud 2 Inleiding 5 Bedrijf runnen in de

Nadere informatie

KPN ÉÉN biedt eenvoud

KPN ÉÉN biedt eenvoud KPN ÉÉN ÉÉN KPN ÉÉN biedt eenvoud optimaal samenwerken en beter bereikbaar Eén factuur Eén contract Eén prijsplan Eén helpdesk Eén aanspreekpunt Eén online beheerportal Eén adresboek Eén telefoonnummer

Nadere informatie

Korein integreert haar bestaande Exchangeomgeving met 1300 extra postbussen in de cloud van Office 365

Korein integreert haar bestaande Exchangeomgeving met 1300 extra postbussen in de cloud van Office 365 Korein integreert haar bestaande Exchangeomgeving met 1300 extra postbussen in de cloud van Office 365 Overzicht Land: Nederland Branche: Zorg Klantprofiel Korein Groep doet alles om kinderen van 0 tot

Nadere informatie

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office

ED HARTSKEERL. OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl uur. Adoptie specialist en trainer Office > info@avk.nl > www.avk.nl > 013-4638648 OFFICE365 DE KEUZE IS REUZE Webinar door Ed Hartskeerl 10.00 11.00 uur E-mail: Internet: Telefoon: LinkedIn: Twitter: eha@avk.nl www.avk.nl 013 4 638 648 nl.linkedin.com/in/avkeha

Nadere informatie

Aanmelden op het Office 365 portaal

Aanmelden op het Office 365 portaal Aanmelden op het Office 365 portaal Met bovenstaande accountgegevens kan je je aanmelden op het Office 365 portaal op http://portal.office.com In het bovenste tekstveld vul je jouw gebruikersnaam in. Vergeet

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

Claranet diensten Office 365. Stap de cloud in met Office 365

Claranet diensten Office 365. Stap de cloud in met Office 365 Stap de cloud in met Office 365 Office 365 De volgende generatie cloudgebaseerde office applicaties Vergroot de productiviteit van de medewerkers en faciliteer flexibel werken met Office 365, het moderne

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

1.1 BESTANDSINDELINGEN DIE WORDEN ONDERSTEUND IN EXCEL ONLINE

1.1 BESTANDSINDELINGEN DIE WORDEN ONDERSTEUND IN EXCEL ONLINE VERSCHILLEN EXCEL ONLINE EN EXCEL 2016 Gebruik van Excel Online in een webbrowser lijkt veel op de Excel-bureaubladtoepassing. Er zijn echter ook enkele verschillen. Bijvoorbeeld niet alle bestandsindelingen

Nadere informatie

OneDrive handleiding

OneDrive handleiding OneDrive handleiding Voorwoord OneDrive for Business is een dienst die Mondia beschikbaar stelt voor medewerkers en leerlingen om bestanden op te slaan op het internet. De dienst wordt aangeboden via het

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Dienstenbrochure Inhoudsopgave Inleiding...2 Microsoft Azure...2 Dienstenportfolio...3 Contactgegevens Netformatie B.V....5 Inleiding Hartelijk dank voor het downloaden van deze brochure over onze Microsoft

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie.

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. John Lieberwerth Agenda Even voorstellen Cloud Computing De tien Plagen Gebruikersorganisatie en ICT

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Exact en partneroplossingen uit de Parentix Cloud. powered by Cisco. Harald de Wilde Strategic Channel Development Cisco

Exact en partneroplossingen uit de Parentix Cloud. powered by Cisco. Harald de Wilde Strategic Channel Development Cisco Exact en partneroplossingen uit de Parentix Cloud powered by Cisco Harald de Wilde Strategic Channel Development Cisco Alex Struik Partner Accountmanager Parentix Cloud introductie Cisco Parentix Cloud

Nadere informatie

Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017

Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017 Voorwaarden Freez.it diensten Per 1/1/2017 Freez.it levert een groot scala aan ICT diensten. Alle diensten bevatten een bepaald servicecomponent. Werkzaamheden die binnen deze servicescope vallen worden

Nadere informatie

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost

Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Het flash datacenter: moderne uitdagingen opgelost Inhoudsopgave Moderne datacenters, moderne uitdagingen De eindeloze mogelijkheden van virtualisatie

Nadere informatie

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact

De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB. Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact De Exact MKB Cloud Barometer: Kansen in de Cloud voor het MKB Peter Vermeulen Pb7 Research i.o.v. Exact Veldwerk Doel van de Exact MKB Cloud Barometer Hoeveel waarde haalt het MKB uit de cloud? Hoe kunnen

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Infrastructure Services the way we do it Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Capgemini doet met Clair waar de markt al jaren om vraagt; het biedt een Europees alternatief

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Office 365 Implementeren. Joël de Bruijn

Office 365 Implementeren. Joël de Bruijn Office 365 Implementeren Joël de Bruijn Programma Inleiding Waar komen we vandaan? Waar willen we heen? Hoe denken we dat te bereiken? Wat is daar voor nodig? Welke uitdagingen zien we? Welk afspraken

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Office 365 gebruiken en beheren

Office 365 gebruiken en beheren Office 365 gebruiken en beheren Inhoud 1. Office 365 gebruiken... 3 Stap 1 Persoonlijke instellingen wijzigen... 4 Stap 2 Aan de slag met Office 365... 4 Stap 3 Werken met Office 365... 6 1. Beheren van

Nadere informatie

Fast Close Manager Factsheet versie 2016

Fast Close Manager Factsheet versie 2016 Fast Close Manager Factsheet versie 2016 Procesbeheer voor alle financiële processen inclusief elektronisch balansdossier FastCloseManager is gemaakt voor financials die hun processen op een eenvoudige

Nadere informatie

What happened in Vegas?

What happened in Vegas? What happened in Vegas? Donderdag 10 april 2014 Rafi Vayani / Arthur van Adrichem Agenda Introductie 3 belangrijke pijlers Transform your business Build Manage Vragen / discussie Borrel Rafi Vayani Business

Nadere informatie