Office 365 gebruiken op uw Windows Phone

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Office 365 gebruiken op uw Windows Phone"

Transcriptie

1 Office 365 gebruiken op uw Windows Phone Snelstartgids controleren U kunt uw Windows Phone instellen voor het versturen en ontvangen van van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw agenda, waar u ook bent U weet altijd waar u moet zijn door uw agenda-items van Office 365 te synchroniseren met uw Windows Phone. Uw contactpersonen synchroniseren Bewaar uw Office 365-contactpersonen op uw telefoon om eenvoudiger documenten te delen, te verzenden of vergaderingen te plannen met collega's. Toegang tot al uw notitieblokken van OneNote U hebt eenvoudig toegang tot alle OneNote-notitieblokken die zijn opgeslagen op een SharePoint-teamsite of op uw site van OneDrive voor Bedrijven. Samenwerken met uw team Open uw teamsites en deel of bewerk bestanden die hierop zijn opgeslagen. Werken aan uw documenten Open uw site van OneDrive voor Bedrijven en deel of bewerk de documenten die u hier hebt opgeslagen. Uw documenten onderweg weergeven en bewerken Gebruik de vooraf geïnstalleerde app Office Mobile om documenten rechtstreeks op uw Windows Phone weer te geven en te bewerken. Een vergadering persoonlijk bijwonen Gebruik de Lync 2013-app om deel te nemen aan vergaderingen, chatberichten te verzenden of om videogesprekken te voeren met collega's en om contact te houden, zelfs wanneer u niet op kantoor bent.

2 gebruiken controleren Selecteer in Start de tegel die u wilt openen. Tik op Synchroniseren om te controleren op nieuwe berichten. versturen Tik op Nieuw, typ het bericht, voeg geadresseerden toe en tik op Verzenden. Een beantwoorden Tik op Reageren, en tik op beantwoorden, allen beantwoorden of doorsturen. Een bijlage toevoegen aan een Tik op Bijvoegen en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit. Let op: u kunt meerdere foto's aan een toevoegen, maar als u meer dan één Office-bestand of -video wilt verzenden, moet u voor elke bijlage een nieuw bericht gebruiken. Een document bijvoegen 1. Tik in de applijst op Office om de Office Hub te openen. 2. Tik om het document te openen dat u wilt bijvoegen en tik op Meer > Delen. 3. Tik in het scherm Verzenden van op het account waarmee u het bericht wilt verzenden, typ uw bericht en tik op Verzenden. Een foto bijvoegen 1. Tik in Start op het account dat u wilt gebruiken om uw bericht te verzenden. 2. Tik op Nieuw > Bijvoegen. 3. Tik op alle foto's die u wilt toevoegen. Tik op Gereed als u klaar bent. 4. Typ uw bericht en tik op Verzenden. Een video bijvoegen die u met uw telefoon hebt gemaakt 1. Tik in de applijst op Foto's > Camera-album. 2. Tik op de video om deze te openen. Tik op Meer > Delen. 3. Tik in het scherm Verzenden van op het account waarmee u het bericht wilt verzenden, typ uw bericht en tik op Verzenden. Andere mappen controleren Tik op het account, tik op Meer > mappen. Tik op de map die u wilt weergeven (zoals Verzonden, Concepten, enzovoort) en tik vervolgens op Synchroniseren. Uw agenda beheren Met de agenda kunt u vergaderingen en afspraken maken en bijhouden. Een agenda-item weergeven Tik op de app Agenda op uw Windows Phone en tik op de afspraak die u wilt weergeven. Een nieuwe vergadering of afspraak maken 1. Tik op de app Agenda en selecteer de tijd en andere details voor de afspraak. 2. Tik op Bewerken. 3. Tik op uw Office 365-account om het item op te slaan in de agenda. Tik op Verzenden of Opslaan als u klaar bent. Uw contacten beheren U kunt contacten toevoegen, bewerken of verwijderen vanuit uw Office 365-account. Een contactpersoon toevoegen Tik in het startscherm op Personen. Een contactpersoon toevoegen Tik op Nieuw en typ de contactgegevens. Tik op Opslaan als u klaar bent. Een contactpersoon bewerken of verwijderen Tik op de naam van de contactpersoon en tik vervolgens op Bewerken. Wijzig de gegevens en tik op Opslaan. Als u de contactpersoon wilt verwijderen, tikt u op Verwijderen.

3 (Samen)werken aan documenten op een site van OneDrive voor Bedrijven of SharePoint-teamsites Uw team kan een SharePoint-teamsite gebruiken om te communiceren, documenten te delen en samen te werken aan projecten. OneDrive voor Bedrijven is uw persoonlijke site waar u bestanden kunt opslaan die alleen u kunt bekijken, maar die u ook eenvoudig kunt delen met collega's. U hebt toegang tot beide sites in Office Mobile, maar als u door de site wilt bladeren, doet u dat met de browser van Internet Explorer op uw Windows Phone. Een site van OneDrive voor Bedrijven of een SharePoint-teamsite openen: 1. Tik in de applijst op Internet Explorer. 2. Typ de URL voor uw site in de adresbalk van de browser. https://contosomy.sharepoint.com/personal/<uw gebruikersnaam>_contoso_onmicrosoft_com is hoe de URL voor een persoonlijke site zoals de site van OneDrive voor Bedrijven eruit kan zien. Voor een teamsite ziet de URL er ongeveer als volgt uit: https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Vervang hierbij 'contoso' in de URL door de domeinnaam van uw organisatie.) Opmerking: als u niet zeker weet wat de URL voor de site is, navigeert u naar de site vanuit de browser van uw computer en noteert u de URL uit het adresvenster of stuurt u deze per naar uzelf zodat u deze kunt kopiëren en plakken. Mobiele weergave Computerweergave 3. Wanneer het aanmeldingsscherm van Office 365 verschijnt, typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord, en tikt u op Aanmelden. (Als de site wordt geopend in een mobiele weergave en u wilt overschakelen naar de computerweergave, tikt u op Instellingen > Overschakelen naar computerweergave. Als u terug wilt gaan naar de mobiele weergave, tikt u op Instellingen > Mobiele weergave.) 4. Tik in de mobiele weergave op Instellingen > Site-inhoud voor een lijst met alle inhoud, zoals document- of lijstbibliotheken op een site. Tip U kunt eenvoudig navigeren tussen de site van OneDrive voor Bedrijven en een teamsite door in de navigatiekoptekst in de computerweergave op OneDrive of Sites te tikken.

4 Windows Phone-apps gebruiken U kunt Windows Phone-apps gebruiken die zijn ontworpen om samenwerken en werken onderweg met Office 365 eenvoudiger te maken. Deze apps omvatten Office Mobile, OneNote en Lync De Office Mobile-app gebruiken voor het weergeven, maken, delen en bewerken van documenten Documenten bekijken op uw Windows Phone De vooraf geïnstalleerde Office Mobile-app is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows Phone en Office 365. Als u uw site van OneDrive voor Bedrijven en uw teamsites toevoegt aan Office Mobile, kunt u documenten bekijken en bewerken, en deze eenvoudig delen met uw collega's. 1. Tik in de applijst op Office. 2. Als uw site van OneDrive voor Bedrijven of teamsite nog niet op het tabblad Plaatsen staat, voegt u de site toe. Tik op het tabblad Plaatsen op Nieuw en typ de URL voor de SharePoint-site die u wilt toevoegen. https://contoso-mijn.sharepoint.com/personal/<uw gebruikersnaam> _contoso_onmicrosoft_com is hoe de URL voor een persoonlijke site zoals de site van OneDrive voor Bedrijven eruit kan zien. Voor een teamsite kan uw URL er uitzien als https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Vervang hierbij 'contoso' in de URL door de domeinnaam van uw organisatie.) Opmerking: als u niet zeker weet wat de URL voor de site is, navigeert u naar de site vanuit de browser van uw computer en noteert u de URL in het adresvenster of t u de URL naar uzelf zodat u deze kunt kopiëren en plakken. Werken met documenten in de Office Hub U kunt de meeste documenten rechtstreeks in Office bekijken, bewerken en delen. Een document bewerken of weergeven Tik op het document om het te openen. Breng de wijzigingen aan en tik op Meer > Opslaan. Een document delen Als het document al is geopend, tikt u op Meer > Delen. Tik op het account waarmee u het bericht wilt verzenden, typ uw bericht en tik op Verzenden. Een nieuw document maken Tik op Nieuw. Selecteer het documenttype dat u wilt maken. Tik op Meer > Opslaan. Selecteer in het scherm Document opslaan, bij Opslaan op, de locatie waar u het document wilt opslaan. Een document vastmaken aan het startscherm of het document delen, verwijderen of opslaan op een andere locatie Houd de documentnaam ingedrukt en selecteer een van de volgende opties: Aan startscherm vastmaken, Nu downloaden (of Verwijderen van telefoon als u het document al hebt opgeslagen op uw telefoon), Delen of Opslaan op.

5 Een map delen 1. Tik in de applijst op Office en tik op de map die u wilt delen. 2. Tik op Openen in browser. De SharePoint-site waar de map is opgeslagen, wordt nu geopend. 3. Tik op de naam van de map die u wilt delen en houd deze ingedrukt. 4. Tik op Koppeling delen en selecteer in het menu Delen hoe u de map wilt delen (bijvoorbeeld, via chat, of een sociaal netwerk). Wat u kunt doen in Word Dit soort bestanden openen:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Dit soort bestanden bewerken:.docx,.dotx Opmerkingen toevoegen, verwijderen en weergeven Wat u kunt doen in Excel Dit soort bestanden openen:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Dit soort bestanden bewerken:.xlsx,.xltx Door bladen navigeren in de overzichtsweergave Een filter toepassen Het totaal, gemiddelde en dergelijke van een reeks bekijken met AutoSom Opmerkingen toevoegen, verwijderen en weergeven Bestanden delen via Tekst zoeken Tekst opmaken Tekst zoeken in een werkmap Geselecteerde data sorteren Cellen opmaken Cellen wissen Bewerkingen ongedaan maken/opnieuw uitvoeren Bestanden delen via Offline werken U kunt werken aan uw Office-document als u offline bent. Open een document om het te downloaden naar uw telefoon of maak een nieuw document. Wanneer u uw wijzigingen weer wilt opslaan op de server, controleert u of u met internet bent verbonden en tikt u op Meer > Opslaan. Wat u kunt doen in PowerPoint Dit soort bestanden openen:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Dit soort bestanden bewerken:.pptx,.pptm Dianotities toevoegen en bewerken Navigeren door de dia's in de miniaturenweergave De presentatie delen via

6 De OneNote-app gebruiken om notitieblokken weer te geven, notities te maken en te delen, en notities te synchroniseren Als u bepaalde notitieblokken regelmatig gebruikt op SharePoint-sites van Office 365, kunt u deze synchroniseren met uw Windows Phone. Office 365-notitieblokken synchroniseren Als u een Office 365-notitieblok wilt toevoegen aan uw OneNote-app, opent u het vanuit de Office Hub. Hierdoor wordt het notitieblok automatisch toegevoegd aan uw lijst met notitieblokken in de OneNote-app. Werken met OneNote op uw telefoon Een pagina synchroniseren, delen, verwijderen of vastmaken aan het startscherm 1. Open de pagina in de app OneNote en tik op Meer. 2. Geef aan of u de pagina wilt synchroniseren, delen, verwijderen of vastmaken aan het startscherm. Een nieuwe pagina maken Tik op Nieuw. Een heel notitieblok delen 1. Tik in de applijst op Office. 2. Ga naar de de map met het notitieblok dat u wilt delen. 3. Tik op Openen in browser. De SharePoint-site waar de map met het notitieblok is opgeslagen, wordt nu geopend. 4. Tik op de naam van het OneNote-notitieblok dat u wilt delen en houd deze ingedrukt. Offline werken 5. Tik op Koppeling delen en selecteer hoe u het notitieblok wilt delen (bijvoorbeeld, via chat, of een sociaal netwerk). U kunt uw notitieblok synchroniseren naar uw bibliotheek van OneDrive voor Bedrijven of SharePoint. Daarna worden uw wijzigingen automatisch gesynchroniseerd door OneNote terwijl u werkt. Als de internetverbinding ooit wordt verbroken of als u deze uitschakelt, worden de wijzigingen die in behandeling zijn, gesynchroniseerd naar uw Office 365- notitieblok zodra u weer online bent.

7 De Lync 2013-app gebruiken om contact te houden met uw collega's Als uw organisatie gebruik maakt van Lync, kunt u de Lync 2013-app gebruiken op uw Windows Phone om te communiceren met uw collega's. Dit kan op verschillende manieren, zoals chatten, gewoon bellen of door een videogesprek te voeren, via Wi-Fi of via uw mobiele verbinding voor dataverkeer als u niet verbonden bent met Wi-Fi. Audio toevoegen aan een chatsessie Wanneer u de persoon wilt bellen waarmee u aan het chatten bent, tikt u eerst op het pictogram Telefoon en dan op het nummer dat u wilt bellen. Video toevoegen aan een gesprek Als u tijdens het bellen beeld wilt toevoegen, tikt u op het pictogram Video en selecteert u vervolgens Mijn video starten. Uw status instellen of afmelden Als u uw status wilt wijzigen, tikt u in het scherm Mijn info op uw status en selecteert u uw status of tikt u op Afmelden. Zoeken naar een contact Tik in het scherm Contactpersonen op Zoeken. Typ de naam van een persoon in het zoekvak. De resultaten worden onder het vak weergegeven. Een chatbericht verzenden Wanneer u de gewenste persoon hebt gevonden, tikt u op de naam en vervolgens op het pictogram Chat. Typ uw bericht en tik op Verzenden. Opmerking: als u een chatbericht wilt verzenden tijdens een videogesprek, tikt u op het pictogram Chat, typt u uw bericht en tikt u op Verzenden. Opmerking: u kunt ook schakelen tussen de camera's aan de voor- en achterzijde door Andere camera te selecteren. Deelnemen aan een Lync-vergadering Als u wilt deelnemen aan een Lync-vergadering, tikt u op het tabblad Vergaderingen op de vergadering en tikt u vervolgens op Deelnemen aan vergadering.

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Microsoft Apps

Gebruikershandleiding Microsoft Apps Gebruikershandleiding Microsoft Apps Uitgave 1 2 Over het product Microsoft Apps Over het product Microsoft Apps Microsoft Apps biedt zakelijke Microsoft-apps voor uw Nokia Belle-telefoon waarop softwareversie

Nadere informatie

Novell Vibe-invoegtoepassing

Novell Vibe-invoegtoepassing Novell Vibe-invoegtoepassing 5 juni 2012 Novell Snel aan de slag Met behulp van de Novell Vibe-invoegtoepassing voor Microsoft Office kunt u werken met documenten op de Vibe-site zonder dat u Microsoft

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014

Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Handleiding Zakelijk Office 365 Instap & Standaard Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking

Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Access. Accomplish. Share. Tips voor het gebruik van Office 365: tools voor email, web, en samenwerking Werk samen, beter Stel uw team in op succes 2 Zie wie online is Communiceer snel met uw team Team

Nadere informatie

Office 365 gebruiken en beheren

Office 365 gebruiken en beheren Office 365 gebruiken en beheren Inhoud 1. Office 365 gebruiken... 3 Stap 1 Persoonlijke instellingen wijzigen... 4 Stap 2 Aan de slag met Office 365... 4 Stap 3 Werken met Office 365... 6 1. Beheren van

Nadere informatie

AZ Damiaan. Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige. INTRODUCTIE Webmail

AZ Damiaan. Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige. INTRODUCTIE Webmail 2013 AZ Damiaan Mollet Kevin Cel begeleiding en retentie Systeemverpleegkundige INTRODUCTIE Webmail 1 INHOUDSTABEL E-mailberichten maken, beantwoorden en doorsturen... 6 Een nieuw e-mailbericht maken...

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

Viaa Online - OneDrive

Viaa Online - OneDrive Viaa Online - OneDrive Wat is OneDrive Onedrive maakt het mogelijk om je bestanden op te slaan in de cloud. Cloudopslag betekent dat je bestanden opgeslagen worden op het internet en je ze ook vanaf iedere

Nadere informatie

Handleiding Office 365 Small

Handleiding Office 365 Small Handleiding Office 365 Small DISCLAIMER De resultaten van de in deze gids beschreven oplossingen zijn afhankelijk van diverse aspecten, die per organisatie sterk kunnen verschillen. De uiterste zorg is

Nadere informatie

Handleiding Snel aan de slag

Handleiding Snel aan de slag Handleiding Snel aan de slag Microsoft Outlook 2013 ziet er anders uit dan eerdere versies, dus hebben we deze handleiding gemaakt, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt. Aanpassen aan uw wensen Pas

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Desktop Software Versie: 7.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2012-06-05 SWD-20120605130232500 Inhoudsopgave De basis... 7 Informatie over de BlackBerry Desktop Software... 7 Uw smartphone

Nadere informatie

Windows Phone 8X van HTC Handleiding

Windows Phone 8X van HTC Handleiding Windows Phone 8X van HTC Handleiding 2 Inhoud Inhoud Uitpakken Je telefoon 8 SIM-kaart 9 Batterij 11 Het toestel in- of uitschakelen 12 Je telefoon instellen Je pincode invoeren 13 De telefoon voor het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry PlayBook Tablet Versie: 2.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2012-08-09 SWD-20120809102738784 Inhoudsopgave Aan de slag... 9 Nieuwe functies en verbeteringen... 9 Uw tablet leren kennen...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION

HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION HANDLEIDING WEBCAM STATION EVOLUTION Handleiding 1/16 INHOUDSOPGAVE Als u op een titel in deze inhoudsopgave klikt, wordt de betreffende sectie weergegeven. 1. INLEIDING... 3 2. DE MICROFOON EN HET BEELD

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Lumia 800

Gebruikershandleiding Nokia Lumia 800 Gebruikershandleiding Nokia Lumia 800 Uitgave 1.1 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Veiligheid 4 Aan de slag 6 Toetsen en onderdelen 6 Terug-, start- en zoektoetsen 7 De simkaart plaatsen 8 Uw telefoon opladen

Nadere informatie

1. Algemene opties. 1.1 De onderdelen van de ipad In onderstaand schema ziet u de belangrijkste onderdelen van de ipad:

1. Algemene opties. 1.1 De onderdelen van de ipad In onderstaand schema ziet u de belangrijkste onderdelen van de ipad: 1. Algemene opties September 2013 is een update van het besturingssysteem voor de ipad verschenen waarbij het uiterlijk van de ipad flink is gewijzigd. Dit nieuwe besturingssysteem heeft de naam ios 7.

Nadere informatie

Handleiding AndoMail met Zarafa

Handleiding AndoMail met Zarafa Handleiding AndoMail met Zarafa Inhoud AndoLan - Zarafa Webmail (e-mail)...3 1 Webmail met AndoMail...3 1.2 Nieuwe e-mail versturen...4 1.3 Een bijlage toevoegen...6 2 Een e-mailadres opzoeken / adresboek...7

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

BlackBerry Torch 9800 Smartphone

BlackBerry Torch 9800 Smartphone BlackBerry Torch 9800 Smartphone Gebruikershandleiding Versie: 6.0 Raadpleeg www.blackberry.com/docs/smartphones voor de meest recente gebruikershandleidingen. SWDT643442-941426-0125015955-006 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Smart Tab 4G Vodafone Power to you Inhoudsopgave 1 Uw apparaat... 1 1.1 Toetsen en aansluitingen...1 1.2 De tablet gebruiksklaar maken...3 1.3 Startscherm...5 2 Tekstinvoer...15 2.1

Nadere informatie

Vergaderen op afstand

Vergaderen op afstand Vergaderen op afstand Versie: 5-5-2012 Auteur: Pierre Gorissen Deze uitgave wordt beschikbaar gesteld met de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0

Nadere informatie

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl Inhoudsopgave 1. Veranderingen JBC Webmail... 2 3. Oude JBC Exchange-mail account

Nadere informatie

WINDOWS LIVE MAIL ESSENTIALS

WINDOWS LIVE MAIL ESSENTIALS WINDOWS LIVE MAIL ESSENTIALS Versie 2013 Computertraining voor 50-plussers PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Windows Live Mail Essentials

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding BlackBerry Link voor Mac OS Versie: 1.2.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2014-01-21 SWD-20140121091156782 Inhoud Verwante bronnen...5 Aan de slag... 6 Info over BlackBerry Link...6 BlackBerry Link

Nadere informatie