Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11"

Transcriptie

1 Jaargang juni 2015 nummer 11 Nieuwsbrief Formatie Vanavond is op school een ouderavond georganiseerd over de formatie en de indeling van de groepen voor volgend schooljaar. Op de ouderavond is een toelichting gegeven op de formatie. Hieronder vindt u in het kort terug wat vanavond op school verteld is. Agenda Peildatum leerlingaantal Op 1 oktober 2014 zaten er 188 leerlingen op De Brug. Op 1 oktober a.s. hopen wij op beide locaties samen 180 kinderen onderwijs te mogen geven. Deze datum is de teldatum en van belang voor de bekostiging van het onderwijs. Het aantal leerlingen op deze datum is uitgangspunt voor onze stichting voor de personele en materiele inzet op de school. Op school en stichtingsniveau prognosticeren wij het aantal leerlingen. Op basis daarvan mogen wij als school een formatieplaatje opstellen. Hoewel we ook dit schooljaar weer meegaan op de landelijke trend van het afnemen van het aantal leerlingen, is het effect op de formatie t.o.v. vorig jaar nauwelijks merkbaar. Dit heeft te maken met extra subsidie stromen vanuit de Rijksoverheid en subsidie van onze eigen stichting. Donderdag 25 juni 2015 Polderheem: uur Ouderbedankmiddag en IPC presentatie Jan v.d. W: uur Ouderbedankmiddag Donderdag 2 juli 2015, avond Afscheid groep 8 Vrijdag 3 juli 2015 Rapport mee Donderdag 9 juli 2015 Laatste schooldag Een formatieplaatje op De Brug is bijzonder. Dat komt omdat we met 2 locaties draaien: locatie Polderheem en locatie Jan v.d. Wijngaard. Deze laatste locatie is (kijkend naar het aantal leerlingen) klein. Volgend jaar zullen ongeveer 45 kinderen verdeeld over groep 1-7 hier les krijgen. Onderwijs in IJsselstein De Stichting vindt het belangrijk om verspreid over de wijken in IJsselstein christelijk onderwijs aan te kunnen bieden. Daarom staat in Zenderpark Het Baken, vlak bij het centrum Groenvliet, in Achterveld staat Polderheem en in IJsselveld de Jan v.d. Wijngaard. De kleinste van deze vier locaties is qua leerlingpopulatie de Jan v.d. Wijngaard. Ieder jaar opnieuw kijkt Matthijs Wesseloo (bovenschools directeur) in samenspraak met de directies in IJsselstein naar de ontwikkelingen van de scholen.

2 IPC onderwerpen op dit moment: Onderbouw: Circus Middenbouw: Bloemen in insecten Bovenbouw: Nederland, waterland Bijlage groep 5 Op beide locaties willen wij goed onderwijs bieden. Dit betekent dat we formatief sterk inzetten op een goede en evenwichtige verdeling van de te besteden gelden. Op Polderheem willen we (kijkend naar het leerlingenaantal van 147) ook volgend schooljaar 5 groepen formeren. Op basis van het bieden van goed onderwijs op de Jan v.d.wijngaard steken we in op 3 groepen. Daar is niet voldoende eigen formatie voor. Vandaar dat deze derde groep bijna in zijn geheel bekostigd wordt uit gelden van de stichting zelf. Niets gaat ten koste van de locatie Polderheem. Stichting Fluenta Basisschool De Brug is onderdeel van de stichting Fluenta. Deze stichting kent inmiddels 15 basisscholen in de gemeenten IJsselstein, Vianen, Nieuwegein en Houten. Omdat deze 15 basisscholen samen een groot aantal leerlingen telt is het niet bedreigend wanneer één van de scholen onder de opheffingsnorm van de gemeente komt. In IJsselstein is de opheffingsnorm rond de 160 leerlingen. Mocht één van de scholen in de toekomst onder dit leerlingaantal komen dan heeft dit niet automatisch consequenties voor het voorbestaan van de school. Nogmaals, vanwege het volume van de stichting kan de school gewoon doordraaien. Formatie Hieronder ziet u de groepsindeling voor volgend schooljaar. Locatie Polderheem Groep 1-2 Annette Spelt Groep 3-4 Arja v.d. Boogerd en Margreet Ruiter Groep 4-5 Ingrid Roijenga en Erika van Gog Groep 6-7 Annemarie de Koster en Ellen Hoogendoorn Groep 7-8 Rick de Vos Locatie Jan v.d. Wijngaard Groep 1-2 Hannie van Emmerik en Astrid Verbokkem Groep 3-4 Anne Vermaat en Afien van Wolde Groep Tessa v.d. Boogerd en Suzan den Boer Op deze lijst ziet u twee nieuwe namen. Rick de Vos is een jonge en ambitieuze leerkracht. Hij is dit schooljaar afgestudeerd aan de Marnix Academie in Utrecht. Hiervoor heeft hij stage gelopen op de Willem Alexander school in Nieuwegein voor groep 7-8 en dit jaar draaide Rick zelfstandig de groep 7 op basisschool De Pijler, locatie Groenvliet.

3 25 jaar Kijkt u ook op onze site? Vol enthousiasme pakt hij groep 7-8 op.. Hij zal als beginnend leerkracht begeleid worden door zijn collega s Annemarie de Koster en Ellen Hoogendoorn. De gesprekken met de ouders over het. V.O. zullen bijgewoond worden door Tjepko de Boer. Elke groep heeft specifieke aandacht nodig. We hebben besloten niet intern te gaan schuiven maar juist van buitenaf iemand die gemotiveerd de bovenbouw wil draaien op de vacature te benoemen. Rick, van harte welkom op onze school! We hopen voor je dat het een goede en mooie tijd mag worden. In deze nieuwsbrief stelt Rick zich aan u voor. De tweede nieuwe naam op de lijst is Suzan den Boer. Suzan is geen onbekende op de Jan v.d. Wijngaard. Twee jaar terug draaide zij naast juf Astrid de bovenbouw groep. Nu komt Suzan voor haar stage meedraaien op onze school. Suzan is vierdejaars en mag zelfstandig voor de groep. Zij zal naast Tessa de groep 5,6,7 vorm geven. Suzan, welkom weer op De Brug en veel werkplezier toegewenst. In de volgende nieuwsbrief zal Suzan zich voorstellen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, we horen het graag van u terug. Vriendelijke groeten, Astrid Verbokkem, Tjepko de Boer Kijkt u ook op onze site? Juf Lianne en meester Joram gaan vertrekken Na de zomervakantie zal juf Lianne niet meer op De Brug werkzaam zijn. Zij vertrekt naar Houten. Daar zal ze werken op basisschool De Zonnewijzer. Dit is ook een Fluenta school. Lianne, heel veel werkplezier op je nieuw school. Ook meester Joram gaat ons verlaten. Na de zomervakantie zal hij werkzaam zijn op het Cals College. Joram, ook jij heel veel werkplezier op de middelbare school! Over het afscheid van beide leerkrachten hoort u nog meer.. Donderdag 25 juni 2015 Ouderbedankmiddag op Jan v.d. Wijngaard uur Open middag IPC/ bedankmiddag op Polderheem van uur U bent allen van harte uitgenodigd.

4 Voorstellen: Rick de Vos Bijbelrooster Week 26: 22 t/m 28 juni 2015 Elisa en de vrouw uit Sunem, 2 Koningen 4:8-17 De jongen uit Sunem sterft, 2 Koningen 4:18-30 Er is toekomst, 2 Koningen 4:31-37 Week 27: 29 juni t/m 5 juli 2015 De dood in de pot, 2 Koningen 4:38-41 Naäman, 2 Koningen 5:1-27 De drijvende bijl, 2 Koningen 6:1-7 Oud Papier Actie De container staat op Woensdag 1 juli vanaf tot donderdag 2 juli weer bij de school! En u weet: Hoe meer papier, des te beter voor de school Wanneer uw kind een tas brengt met oud papier / container vol dan krijgt hij / zij een lootje mee! Na de zomervakantie zal ik als nieuw gezicht rondlopen op school als leerkracht van groep 7/8 locatie Polderheem. Daarom zal ik mij in deze nieuwsbrief aan u voorstellen. Ik ben Rick de Vos, 21 jaar oud en woon in Lopikerkapel. Ik woon daar samen met mijn ouders, broertjes en mijn hond Max. Ik studeer dit jaar af aan de Marnix Academie te Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik al verschillende ervaringen opgedaan in de bovenbouw. Zo heb ik stage gelopen in een combinatiegroep 7/8. Tevens heb ik gedurende mijn stages een enkele groep 7 en 8 gedraaid. Deze stages heb ik allemaal binnen de stichting Fluenta gelopen. Het enthousiasme voor het onderwijs wat ik deze jaren heb opgebouwd, wil ik heel graag voortzetten op de Brug. De Brug is voor mij een onbekende school, maar ik ben er van overtuigd dat ik snel mijn draai zal vinden. In mijn vrije tijd vind ik het ook erg leuk om met kinderen te werken. Zo organiseer ik jaarlijks met veel plezier de Kindervakantieweek in Lopikerkapel. Ook leid ik de Tienerclub van de kerk. Verder vind ik het heerlijk om een rondje hard te lopen met mijn hond. Dat ik sport ook leuk en belangrijk vind blijkt wel uit dat ik nog de minor voor vakleerkracht bewegingsonderwijs volg en deze in december zal afronden. Ik hoop er samen met de kinderen, collega s en ouders een mooie en leerzame tijd van te maken. Tot ziens op de Brug! Rick de Vos Vakantierooster herfstvakantie za 17 okt 2015 t/m zo 25 okt 2015 kerstvakantie za 19 dec 2015 t/m zo 03 januari 2016 krokusvakantie za 20 feb 2016 t/m zo 28 feb 2016 Pasen vr 25 mrt t/m ma 28 mrt 2016 meivakantie za 30 april t/m zo 15 mei 2016 Pinksteren ma 16 mei 2016 zomervakantie za 9 juli t/m zo 21 aug 2016

5 Naschoolse activiteiten 1 Na de zomervakantie start mevrouw Marie-Paule Thijssen met activiteiten na schooltijd: blokfluitlessen, kleutermuziek en een combinatie van muziek en expressie. De activiteiten vinden op Polderheem plaats en zijn bedoeld voor alle kinderen van De Brug. De verantwoordelijkheid en uitwerking is in de handen van mevrouw Thijssen. Graag verwijzen wij naar de bijlagen bij deze nieuwsbrief. 25 jaar Naschoolse activiteiten 2 Vorig schooljaar zijn we een pilot gestart met naschoolse activiteiten. Het initiatief hiervoor lag bij de Buitenschoolse Opvang IJsselstein. Zij hebben een speciale kracht in dienst die zich bezig houdt met NSA. Dit staat voor NaSchoolse Activiteiten. De pilot is gestart op De Opstap, De Ark, De Ark van Noach en De Brug. Ook enkele kinderen van De Brug hebben meegedaan aan georganiseerde workshops van de NSA. Om een goed beeld te krijgen van de wensen en verwachtingen t.a.v. NSA is als bijlage een vragenlijst toegevoegd. Mocht u geïnteresseerd zijn in NSA voor uw kind en wilt u uw wensen uitspreken dan raden wij het invullen van de vragenlijst zeker aan. U kunt het formulier digitaal terugsturen of uitprinten, invullen en inleveren in de brievenbus algemeen naast de bar in de centrale hal van de school. 25 jaar 25 jaar: Receptie Op dinsdagmiddag 13 oktober a.s. is er, omdat De Brug, locatie Polderheem 25 jaar bestaat, een receptie voor oud-leerlingen en leerkrachten en voor de huidige ouders en kinderen. Deze receptie zal zijn op locatie Polderheem aan het einde van de middag van uur. Van harte welkom! Geef het door! 25 jaar: Feestkrant Wie weet een leuke naam? Voor de feestweek willen we heel graag een feestkrant gaan maken. Een krant voor en door kinderen, ouders, oud-leerlingen, oud-leekrachten, enz. Wanneer u een bijdrage wil leveren aan deze krant. We houden ons aanbevolen! (infobrug@fluenta.nl) Wanneer u een bedrijf heeft en op wat voor wijze dan ook onze feestweek financieel of materieel wil ondersteunen kunt u in deze krant adverteren. We zoeken alleen nog een pakkende naam voor deze eenmalige schoolkrant. Weet u een leuke naam of bedenkt uw zoon of dochter een goede titel? Geeft u dit dan door via infobrug@fluenta.nl

6 Bijlage groep 5 Volgende nieuwsbrief De laatste nieuwsbrief van het schooljaar verschijnt op vrijdag 10 juli a.s.

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomervakantie. Agenda. 25 jaar. Jaargang 2014-2015 7 juli 2015 nummer 12

Nieuwsbrief. Zomervakantie. Agenda. 25 jaar. Jaargang 2014-2015 7 juli 2015 nummer 12 Jaargang 2014-2015 7 juli 2015 nummer 12 Nieuwsbrief Zomervakantie Zomer 2015: De temperaturen de laatste weken laten ons ervaren dat de zomer echt begonnen is. Vanaf vandaag is ook de zomervakantie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor Jaargang 2014-2015 26 september 2014 nummer 2 Agenda Donderdag 2 oktober: Studiedag, kinderen vrij Woensdag en donderdag 15 en 16 oktober Oud Papier container Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek Jaargang 2015-2016 2 oktober 2015 nummer 4 Agenda Feestweek Maandag 12 oktober 8.30-14.00 (gewone schooltijden) Iedereen op eigen locatie Schoolfotograaf op Jan v.d. W. Dinsdag 13 oktober Circusdag 8.30-14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12 Jaargang 2017-2018 21 juni 2018 nummer 12 Nieuwsbrief Formatie Deze nieuwsbrief verschijnt speciaal vanwege het bekendmaken van de formatie voor volgend schooljaar. In deze formatie hebben we naast de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 juni 2016

Nieuwsbrief. 17 juni 2016 Nieuwsbrief 17 juni 2016 Informatie voor Balans en Fontein Geachte ouders/verzorgers, Afgelopen weken is intern gesproken over de formatie van volgend schooljaar. Ook is de groepsindeling besproken met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen?

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang januari 2016 nummer 8. Inspirerender klinkt: Kan ik je helpen? Jaargang 2015-2016 29 januari 2016 nummer 8 Nieuwsbrief Samen Samen is het thema van dit schooljaar op onze school. Samen met ouder en leerkracht ons inspannen voor onze kinderen. De bekende driehoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart 2016 nummer 10 Jaargang 2015-2016 24maart 2016 nummer 10 Nieuwsbrief Paasfeest Tijden ons paasfeest hebben we met elkaar mogen vieren dat Jezus is opgestaan. We luisterden naar het verhaal van de opstanding. We zongen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda mei en juni. Jaargang juni 2017 nummer 12

Nieuwsbrief. Agenda mei en juni. Jaargang juni 2017 nummer 12 Jaargang 2016-2017 19 juni 2017 nummer 12 Nieuwsbrief Sluiting Jan v.d. Wijngaard De sluiting van de Jan v.d. Wijngaard is aanstaande. De verhuisdozen staan ingepakt klaar. De kasten zijn zo goed als leeg.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

EVEN BUURTEN. Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden. 12 mei 2015

EVEN BUURTEN. Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden. 12 mei 2015 EVEN BUURTEN Nieuwsbrief van Prot. Chr. Basisschool de Rietlanden 12 mei 2015 Beste ouders en verzorgers van leerlingen van de Rietlanden, Kunstenaars presenteren winnend werk Tekenkaarten actie wordt

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11 Jaargang 2017-2018 1 juni 2018 nummer 11 Nieuwsbrief Eind Cito We zijn bijzonder trots op onze groep 8 leerlingen. Zij hebben met de Cito Eindtoets allemaal op hun niveau of hoger gescoord! Dat is prachtig

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019

SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER juni 2019 SCHOOLJAAR 2018/2019 NUMMER 11 21 juni 2019 Beste ouders, De laatste drie schoolweken staan voor de deur en wat gaat het warm worden volgende week! Zorgt u voor een waterbidon voor uw kind? Graag een bidon,

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Info juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt

Info juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt Info 23 13 juni 2019 28 juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt Mocht u ons een mail sturen wilt u dan @detwirrewyn (bv. info@detwirrewyn) gebruiken. Zonder het woordje de komt het bij

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 11: 30 juni 2017 Informatie rondom onderzoek naar andere schooltijden (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018

NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 NIEUWSBRIEF WOENSDAG 25 APRIL 2018 VAKANTIEROOSTER 2018-2019 Met de MR is het volgende vakantierooster vastgesteld: Zomervakantie 2018 ma 16 juli t/m vr 24 aug. Herfstvakantie 2018 ma 22 t/m vr 26 okt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019 Jaargang 2018-2019 1 februari nummer 7 Nieuwsbrief Kerk en school dienst Afgelopen zondag hielden we onze jaarlijkse kerk en school dienst. Met elkaar hebben we op school (samen met predikant Van Holten)

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Gelukkig 2019 Team Even voorstellen Rapportmiddag/- avond Advertentie personeel gezocht Kalender januari Kalender februari Wist u dat???? Alle kinderen vrijdag 1 februari a.s.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Sterrenschool kalender schooljaar

Sterrenschool kalender schooljaar Sterrenschool kalender schooljaar 2017- RKBS Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht 0297-255436 directie@driehuisschool.nl www.driehuisschool.nl Schooltijden Traditioneel Groep 1 t/m 4 Groep 5 t/m 8

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger, Juni 2019 Beste ouder, verzorger, Deze week zijn we weer begonnen met de Cito-toetsen. Van gr. 3 t/m 7 maken alle leerlingen diverse toetsen. Graag verwijs ik u voor de uitleg en de bedoeling van de Cito-toetsen

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 7 september \\\ 2018 Jaargang 25 nr. 2 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen

NIEUWSBRIEF APRIL. Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen NIEUWSBRIEF APRIL Nr. april 2017 I In dit nummer o.a.: Muziek op de Bijenkorf ICT CITO Entree- en Eindtoets Nieuwe leerlingen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER Kleuters uit kk6 Beste Ouders/Verzorgers,

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER Kleuters uit kk6 Beste Ouders/Verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 5-7-2019 editie Aziëweg AGENDA Vrijdag 12 juli Laatste schooldag tot 12:00uur, daarna start de zomervakantie! Za 13 juli t/m ma 26 aug Zomervakantie (ma 26 aug is de opmaat,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Kalender: Maandag 3 juli Rapporten mee Woensdag 5 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Donderdag 6 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Vrijdag 7 juli Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018 pinksterfeest JAARGANG 2017-2018 NUMMER 16 24 mei 2018 editie Aziëweg Agenda Maandag 4 juni VAA Woensdag 6 juni Sportdag Vrijdag 15 juni Studiedag (gecombineerd met pers.uitje) Vrijdag 22 juni Sint Jansfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus Wist u dat???? De schoolverlaters maandag 3 juli a.s. voor het laatst op school zijn? De

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

OBS de Cocon Aanvulling schoolgids. I

OBS de Cocon Aanvulling schoolgids. I OBS de Cocon Aanvulling schoolgids 2018-2019 t Hooft 1 4791 KB Klundert T 0168-403779 E info@obsdecocon.nl I www.obsdecocon.nl Algemeen 4 De school telt ongeveer 50 leerlingen, verdeeld over 4 groepen.

Nadere informatie

Communityschool In de Breedte

Communityschool In de Breedte CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Woensdag 10 juli 2019 Jaargang 14 nr 6 2018-2019 uitgave 228 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie