Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11"

Transcriptie

1 Jaargang juni 2018 nummer 11 Nieuwsbrief Eind Cito We zijn bijzonder trots op onze groep 8 leerlingen. Zij hebben met de Cito Eindtoets allemaal op hun niveau of hoger gescoord! Dat is prachtig mooi. Ook onze eindscore ligt ver boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde zit (voor onze scholengroep) op 536,5. Wij scoren 539,5! Top! De jongens en meisjes hebben laten zien wat ze kunnen! Gefeliciteerd! Agenda Donderdag 21 juni 2018 Nieuwsbrief over formatie Nieuwe digitale borden Donderdag 21 juni inloopavond Woensdag 27 juni uur Inloopmiddag presentatie thema Donderdag 5 juli uur wisselmiddag Vrijdag 6 juli 2018 Rapport II mee Dinsdag 10 juli 2018 Afscheid groep 8 Donderdag 12 juli 2018 Laatste schooldag De volledige jaaragenda: Zie De afgelopen drie weken hebben groep 3-4, 6-7 en 7-8 nieuwe schoolborden gekregen. De tijd van het krijtje lag al ver achter ons. Na de borden met een beamer hebben we nu in alle groepen de touchscreens van Prowise. De teksten zijn nu gelukkig weer goed te lezen en we zien de afbeeldingen zonder dat we het lokaal moeten verduisteren! Na wat opstart problemen, draaien de borden nu naar behoren! We zijn blij met deze goede investering.

2 Groep 7 en 8 in het Rijksmuseum Groep 7 en 8 ging dinsdagochtend 22 mei jl. met de bus naar Amsterdam. Daar stond een bezoek aan het Rijksmuseum gepland. In groepjes gingen de kinderen onder begeleiding van een gids door verschillende zalen van het museum. Bijlage groep 5 Hoogtepunt was de activiteit voor De Nachtwacht. Na een uitgebreide uitleg over de schilder en het schilderij kregen de kinderen de opdracht om een detail van het schilderij na te tekenen. Iedereen ging ijverig aan de slag! We kijken terug op een leerzame en geslaagde dag!

3 Formatie Website Mist u nog zaken op de site of heeft u aanvullingen/opmerkingen? We horen het graag terug. Hoewel de temperaturen doen vermoeden dat het volgende week zomervakantie is, is niets minder waar! We gaan dit schooljaar door tot halverwege juli. We hebben nog zo n zes schoolweken te gaan! Kijkt u ook op onze site? In deze laatste periode hoort ook het bekendmaken van de formatie. Op donderdag 21 juni a.s. willen we een speciale nieuwsbrief uit laten gaan met de informatie over de groepsindeling voor het schooljaar Net als vorig jaar houden we diezelfde avond weer een inloopavond. Onder het genot van koffie en thee kunt u kennismaken met de (misschien voor u nog onbekende) leerkrachten. Op dat moment kunt u ook aan het personeel en de directie vragen stellen. Op donderdagavond 21 juni a.s. bent u welkom tussen uur. Vraag Wij hebben een kleuterkeukentje en een kleuter stellingkast. Dit zouden we heel graag van een frisse nieuwe verflaag willen gaan voorzien. Wie o wie wil dit doen? Graag een reactie naar Astrid/Tjepko of via infobrug@fluenta.nl

4 Let op: Vakantierooster Bijbelrooster Week 23: 4 t/m 8 juni 2018 De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-11 Het voorstel van David, 1 Samuël 17:12-37 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:38-58 Week 24: 11 t/m 15 juni 2018 David moet vluchten, 1 Samuël 19:1-24 David spaart Sauls leven, 1 Samuël 24 David wordt koning, 2 Samuël 1: :1-5 Week 25: 18 t/m 22 juni 2018 De dansende koning, 2 Samuël 6:1-23 David en Batseba, 2 Samuël 11:1-27 Het verhaal van Natan, 2 Samuël 12:1-9 Week 26: 25 t/m 29 juni 2018 De barmhartige Samaritaan, Lucas 10:25-37 Herfstvakantie Za 20 okt t/m zo 28 okt 2018 Kerstvakantie Za 22 dec t/m zo 6 jan 2019 Krokusvakantie Za 23 feb t/m zo 3 mrt 2019 Meivakantie Vr 19 apr t/m zo 5 mei 2019 Hemelvaartweekend Do 30 mei t/m zo 2 jun 2019 Pinksterweekend Za 8 jun t/m ma 10 jun 2019 Zomervakantie Za 20 jul t/m zo 1 sep 2019 Inmiddels zijn de studiedagen ook bekend en door de MR vastgesteld. Hieronder de data: -vrijdag 19 oktober 2018 (voor de herfstvakantie) -maandag 4 februari woensdag 10 april dinsdag 11 juni 2019 (dag na pinksterweekend) -donderdag 4 juli 2019 Vanuit de MR In de afgelopen twee nieuwsbrieven heeft u onze oproep kunnen lezen voor een nieuw ouder lid voor de medezeggenschapsraad van onze school. Inmiddels heeft zich een enthousiaste ouder gemeld in de persoon van Margreeth Pape, moeder van Vince uit groep 1/2. Margreeth heeft aangegeven zin te hebben om haar steentje bij te dragen binnen de MR en we zijn daarom blij dat zij ons komt versterken. Tegelijk nemen we ook afscheid van Johan van den Brink, die de afgelopen drie jaar een constructieve bijdrage heeft geleverd binnen de MR en daarmee aan de ontwikkeling van de school. In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar zal Margreeth zich voorstellen aan de ouders.

5 Avondvierdaagse 2018 Volgende week de Avondvierdaagse We wensen iedereen veel wandelplezier toe! Met elkaar willen we als De Brug ons presenteren als SCHONE SCHOOL. Afval dus niet op straat, maar bij je houden. Onderweg zorgen we voor een post en daar kun je je rommel kwijt! Samen werken aan Nederland Schoon, ook tijdens de Avondvierdaagse.

6 Privacy beleid Wij zijn samen De Brug Kijk ook op Op onze school wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In verband met het geven van onderwijs, het begeleiden van onze leerlingen en de vastlegging daarvan in de administratie van de school, worden er gegevens over en van leerlingen vastgelegd. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is voor het onderwijs. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. De school maakt ook gebruik van digitaal leermateriaal. De leveranciers van die leermaterialen ontvangen een beperkt aantal leerling gegevens. De school heeft met haar leveranciers strikte afspraken gemaakt over het gebruik van persoonsgegevens, zodat misbruik wordt voorkomen. Leerling informatie wordt alleen gedeeld met andere organisaties als ouders daar toestemming voor geven, tenzij die uitwisseling verplicht is volgens de wet. Foto en video-opnames Voor het gebruik van foto s en video-opnames van leerlingen op bijvoorbeeld de website van de school, wordt toestemming gevraagd. Ouders mogen altijd besluiten om die toestemming niet te geven of om eerder gegeven instemming in te trekken. Voor vragen over het gebruik van foto s en video s kunt u terecht bij de directie van de school. Fotograferen Tijdens schoolactiviteiten komt het voor dat ouders foto s maken. Wij vragen alle ouders zoveel mogelijk alleen hun eigen kinderen te fotograferen en geen foto s van andere kinderen dan hun eigen kinderen op het internet te plaatsen. U kunt te allen tijde uw toestemming wijzigen. Bij de directie is het formulier om een wijziging aan te vragen te verkrijgen. Na ondertekenen graag inleveren bij de directie. Reglement In het Privacyreglement van Stichting Fluenta is beschreven hoe de school omgaat met haar leerling gegevens, en wat de rechten zijn van ouders en leerlingen. Meer informatie over privacy kunt u lezen op de website van Stichting Fluenta onder het kopje ouderinformatie/privacy.

7 Aanmelden broertjes en zusjes Misschien heeft u er nog geen tijd voor gehad of misschien bent u het gewoon vergeten, maar Heeft u thuis nog een jonger kind rondlopen en nog niet opgegeven op onze school? Wilt u dit a.u.b. alsnog verzorgen? Haalt u een inschrijfformulier op bij de directie. Of kent u een gezin met nog geen schoolgaande kinderen. Attendeer hen op onze school! Alvast hartelijk dank voor uw medewerking! De Brug staat voor GROEI: Geloof in de Ander/ander Uitnodiging Inloopmiddag Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie Presentatie thema woensdag 27 juni 2018 Van uur Vader, moeder, opa, oma Buurman, buurvrouw Iedereen is van harte welkom!

8 Schoolvoetbal Jongens en meisjes uit de groepen 3-8 hebben in de afgelopen periode mee mogen doen aan het schoolvoetbaltoernooi. Vol energie hebben alle kinderen zich ingezet! Geweldig, jongens en meisjes. Complimenten! Hieronder een aantal verslagen van de voetbalwedstrijden. Wij zijn samen De Brug Groep 3-4 De spelers gaan het veld op van groep 4, 5 en 6. En de tegenstanders van De Pijler gaan ok het veld op. Alle spelers staan klaar. De bal wordt gepaast en de tegenstander pakt de bal af maar Lotte komt in actie en ze pakt de bal af. De paast de bal naar Rianne, Rianne naar Fae en Lotte gaat ondertussen naar het doel van de tegenstanders. En Fae paast de bal naar Lotte en dan Lotte scoort! De vaders en moeders en de juffen en het team gaan juichen. En dan wordt de bal in het midden gelegd en dan mag De Pijler uitnemen. Iedereen staat op de goede plek en dan wordt de bal uitgenomen door De Pijler. De bal wordt van de tegenstander afgepakt en wordt er een sliding gemaakt. Toen kwam de beste speler van De Pijler in actie en toen kwam Fae op die speler af maar dat was te laat want er was al gescoord bij De Brug. Dan wordt het tijd voor penalty s. Toen moesten we kiezen wie er op keep mocht gaan met de penalty s. Iedereen wees Sanne aan. Sanne ging op keep. De eerst bal zat. Toen mocht de tegenstander op keep en de bal zat. De Pijler had nog twee keer gescoord. Lotte Groep 5-6 We moesten tegen de Torenuil. Tot de laatste minuten ging het gelijk op. toen gaf Rens een voorzet op Arna en Arne schoot hem er in! Goal! En we hadden gewonnen en toen gelijk nog een wedstrijd. Helaas verloren we die tegen De Ark van Noach. Toen twee wedstrijden rust. Na de rust wonnen we met vier nul. We zaten in de finale. Omdat ze een punt meer hadden werden wij tweede. Christiaan, Joey Wouter Groep 7-8, Meisjes Bij het meisjesvoetbal ging het erg goed. Het team is tweede geworden. We zijn er erg trots op. De meeste wedstrijden hebben we gewonnen. En we hebben veel lol gehad. Het was erg warm en we hebben wel doorgezet. Gelukkig ging het wel even miezeren. Amy en Caitlin Groep 7-8, Jongens Wedstrijd 1: 0-1 verloren. Jammer! De tweede keer beter. Wedstrijd 2: 0-0 beter dan de eerste wedstrijd! Maar we willen toch winnen. Wedstrijd 3: weer 0-0. Jammer. Wij wilden persé winnen. Het maakt ons niet uit met hoeveel. Yes! Gelukt. Met 1-0 gewonnen. We eindigden als vierde. Lars en Mike

9 Luizenpluis Wij zijn samen De Brug Na vele jaren actief te zijn geweest als luizenmoeder neemt Mirjan de Hoop nu afscheid. Op de foto wordt juf Annemarie door Mirjan gecontroleerd. Mirjan, dank je wel voor je hulp! Hockeyclinic Onlangs hebben de groepen 3 tot en met 8 een hockey clinic aangeboden gekregen van Hockeyclub IJsseloever. Het was een sportieve en leerzame activiteit! Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 21 juni a.s. In deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte over de formatie van onze school voor volgend jaar. Aansluitend houden wij s avonds een inloopavond van uur.

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12 Jaargang 2017-2018 21 juni 2018 nummer 12 Nieuwsbrief Formatie Deze nieuwsbrief verschijnt speciaal vanwege het bekendmaken van de formatie voor volgend schooljaar. In deze formatie hebben we naast de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10 Jaargang 2017-2018 20 april 2018 nummer 10 Nieuwsbrief Meivakantie Vandaag begint de meivakantie voor onze school. Twee weken tijd om te genieten van het voorjaar! Twee weken de tijd waarin we vieren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2019-2020 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2018-2019 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 18, 28 mei t/m 8 juni 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni ma 18 juni di 19 juni wo 20 juni vr

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht

Activiteitenoverzicht In het schooljaar 2018-2019 rdt weer veel georganiseerd. De belangrijkste activiteiten hebben we voor u op een rijtje gezet. Naast de vaste planning enen er zich gedurende het schooljaar ook steeds nieuwe

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie.

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie. WEEKBULLETIN Week 39 Belangrijke data sept./okt: Vrij 30/09: groep1/2b vrij Woe 05/10: maandviering 08.40 uur Vrij 07/10: groep 1/2A vrij Woe 12/10: kinderboekenmarkt / ruilbeurs Vrij 14/10: groep 1/2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KALENDER ADRES NUMMER 15, 18 MEI Beste ouder(s)/ verzorger(s) van De Marshof,

NIEUWSBRIEF KALENDER ADRES NUMMER 15, 18 MEI Beste ouder(s)/ verzorger(s) van De Marshof, NIEUWSBRIEF NUMMER 15, 18 MEI 2018 KALENDER 23/05 t/m 25/05: Groep 7 naar Brugge 29/05: Schoolfotograaf 30/05: Staking, leerlingen vrij! 04/06: Week van de avondvierdaagse 06/06 t/m 08/06: Groep 8 op schoolkamp

Nadere informatie

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli

TAM TAM MEI 2014. Activiteiten mei t/m juli Datum Activiteiten mei t/m juli 19 mei 19 t/m 22 mei 26 t/m 28 mei Weekopening 1/2 B en C 8.45 9.10 uur Avondvierdaagse: Vertrek Raadhuisplein (Phone House): 5 km: 18.15 uur (donderdag 18.30 uur) 10 km:

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwskrant woensdag 11 september 2019 Jaargang: 19 / 20 nummer 1

Nieuwskrant woensdag 11 september 2019 Jaargang: 19 / 20 nummer 1 Nieuwskrant woensdag 11 september 2019 Jaargang: 19 / 20 nummer 1 www.pcbowilhelminaschool.nl Agenda 17-9 Vergadering medezeggenschapsraad 18-9 Informatieavond voor ouders 20-9 Teambuilding, leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG JAARPLANNING 2013/2014 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster September 2013 02 Maandag 03 Dinsdag 04 Woensdag 05 Donderdag 06 Vrijdag 07/08 Weekend 09 Maandag 10 Dinsdag Leefstijl les 1 thema 1 11

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. Schoolkalender 2015 2016 http://www.arkschool.nl/ Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week 36 ma 3 10 17 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11 Jaargang 2014-2015 22 juni 2015 nummer 11 Nieuwsbrief Formatie Vanavond is op school een ouderavond georganiseerd over de formatie en de indeling van de groepen voor volgend schooljaar. Op de ouderavond

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

23 mei Margreet Wabeke

23 mei Margreet Wabeke Landelijk is er altijd veel aandacht voor de CITO toets van groep 8. Op t Honk hebben we 5 jaar geleden al gekozen voor een andere toets, namelijk de IEP (Individuele Eindtoets Primair onderwijs). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4 Jaargang 2018-2019 19 oktober 2018 nummer 4 Nieuwsbrief Opening Eco School Woensdagochtend 10 oktober jl. hebben we met de kinderen van de groepen 5-8 de opening gehouden van de Eco-Schools. In aanwezigheid

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

memo memo memo memo memo

memo memo memo memo memo 27 mei 2019 nr. Studiedag Maandag 6 juni zijn de kinderen vrij. Het team heeft op deze datum een studiedag. We gaan de overdrachten van de ene groep naar de andere groep bespreken. Belangrijke data mei,

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2 Jaargang 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 2 Nieuwsbrief Kamp en schoolreis De komende weken staan op school in het teken van kamp en schoolreis. In deze nieuwsbrief vindt u de nodige informatie hierover.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Belangrijke data Dinsdag 12 juni: Tafeldiplomadag Dinsdag 12 juni: 20.00-21.30 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg (wordt mogelijk verplaatst naar een latere datum) Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 17, 14 t/m 25 mei 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 21 mei Di 22 mei Do 24 mei Vr 25 mei Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie