Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2018 nummer 12"

Transcriptie

1 Jaargang juni 2018 nummer 12 Nieuwsbrief Formatie Deze nieuwsbrief verschijnt speciaal vanwege het bekendmaken van de formatie voor volgend schooljaar. In deze formatie hebben we naast de reguliere formatie ook extra formatie ingezet. Een deel van de beschikbare uren komt rechtstreeks van onze stichting Fluenta (ongeveer 2 schooldagen voor een groep). De stichting vindt het belangrijk om onze school extra uren te geven om kwaliteit van het onderwijs te blijven garanderen. Daarnaast zijn er extra uren die beschikbaar zijn gesteld door de rijksoverheid n.a.v. de stakingen, de zgn. werkdrukgelden. Deze werkdrukgelden hebben wij ingezet om de groepen relatief klein te houden. Het gaat daarbij in totaal om ongeveer 3 schooldagen. Agenda Donderdag 21 juni inloopavond Woensdag 27 juni uur Inloopmiddag presentatie thema Donderdag 5 juli uur wisselmiddag Vrijdag 6 juli 2018 Rapport II mee Dinsdag 10 juli 2018 Afscheid groep 8 Donderdag 12 juli 2018 Laatste schooldag De volledige jaaragenda: Zie Groep Aantal Leerkrachten Opmerking kinderen (*) Ingrid en Hannie Annemarie en Margreet Astrid en Monique Tessa SB studente 8 21 Rick We hebben in overleg met onze Medezeggenschapsraad gekozen voor bovenstaand plaatje omdat we het belangrijk vinden dat we met kleine groepen optimaal onderwijs kunnen bieden. Wanneer u bedenkt dat de gemiddelde groepsgrootte op dit moment 28,7 is, zitten we hiermee duidelijk onder dit gemiddelde. Waarom voegen wij groep 5 (nu 4) en 7 (nu 6) samen? We hebben er voor gekozen om groep 5 en gedeelte van groep 7 samen te voegen omdat we vinden dat de kinderen van groep 7 (nu groep 6 juf Annemarie en juf Monique) zo goed tot hun recht kunnen komen. Voor rust en continuïteit hebben we er voor gekozen de huidige, bestaande jaargroepen niet opnieuw te splitsen. We zullen een beroep doen op de zorgzaamheid van dan groep 7 naar de jongere kinderen van groep 5. Voor groep 5-7 staan juf Astrid en juf Monique. De kinderen van groep 5 kennen juf Astrid en de kinderen van groep 7 juf Monique. Op deze manier zal het wennen in de nieuwe samenstelling vergemakkelijkt worden. Wij zien het leeftijdsverschil als een uitdaging. De huidige groep 5-6 stroomt in één keer door naar groep 6-7. We hebben er voor gekozen om deze groep bij elkaar en bij de bekende juf te laten. Groep 8 is komend schooljaar een enkele groep. Met het formeren van vijf groepen hebben we hier voor kunnen kiezen.

2 Opties We hebben met elkaar diverse opties besproken, veel gewikt en gewogen. Uiteindelijk denken we hiermee de beste indeling neergezet te hebben. Bijlage In de bijlage bij deze nieuwsbrief zit een Excel programma met het overzicht waar welke leerlingen komen. SB studente Priscilla In het plaatje ziet u in de vierde kolom bij groep 6-7 staan dat een SB (= vierdejaars) studente de groep zal begeleiden. Het zal gaan om Priscilla Bultman. U kunt vanavond nader met haar kennis maken. Bijlage groep 5 Inloopavond Net als vorig schooljaar organiseren wij ook dit schooljaar een inloopmoment. U kunt hier nader kennis maken met de eventueel nieuwe leerkracht van uw kind en u kunt eventuele vragen stellen. We nodigen u van harte uit vanavond van in de zaal van onze school.

3 Speerpunten Voor het komende schooljaar zijn de volgende zaken op de rol: Website Mist u nog zaken op de site of heeft u aanvullingen/opmerkingen? We horen het graag terug. Kijkt u ook op onze site? 1. Vorm en inhoud geven aan de leraar als didacticus en pedagoog. Vanuit de Vijf Rollen van de leerkracht werken we op De Brug over de rol van didacticus en pedagoog. Doel: De leerkracht kan vanuit de rol van didacticus inspelen op de leerbehoeften van de leerlingen. De leerkracht kan vanuit de rol van pedagoog inspelen op het welzijn en welbevinden van de leerlingen. 2. Implementatie nieuwe taalmethode (groep 3-8). Volgend schooljaar gaan we aan het werk met de methode Taal Actief. Na een intensieve zoektocht naar welke methode aansluit bij onze visie en manier van werken zijn we op deze methode uitgekomen. Doel: Het invoeren van de taalmethode Taal Actief door het uitvoeren van de lessen, het voeren van collegiaal overleg en het maken en vastleggen van afspraken. 3. Kunst en cultuur in het hart van het onderwijs (Jaar 2 van 3) Het voortzetten van het professionaliseringstraject Kunst en cultuur in het hart van het onderwijs. De leraren bekwamen zich in kunst en cultuuraspecten. Doel: Professionalisering van de teamleden om op een goede en adequate manier vorm en inhoud te geven aan de kerndoelen v.w.b. kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. 4. ECO SCHOOLS Start jaar 1 van 3 om de school te ontwikkelen tot een ECO SCHOOL. Vanuit onze visie past dit item heel goed binnen ons curriculum! Doel: Leerlingen, leerkrachten en ouders bewust maken van, actief bezig laten zijn met en leren over op welke manier wij zorg kunnen dragen voor het milieu.

4 Herhaling: Vakantierooster Bijbelrooster Week 26: 25 t/m 29 juni De Barmhartige Samaritaan Lucas 10:25-37 Week 27: 2 t/m 6 juli 2018 De verloren zoon, Lucas 15:11-32 Week 28: 9 t/m 13 juli 2018 Het feest van de koning, Matteüs 22:1-14 Herfstvakantie Za 20 okt t/m zo 28 okt 2018 Kerstvakantie Za 22 dec t/m zo 6 jan 2019 Krokusvakantie Za 23 feb t/m zo 3 mrt 2019 Meivakantie Vr 19 apr t/m zo 5 mei 2019 Hemelvaartweekend Do 30 mei t/m zo 2 jun 2019 Pinksterweekend Za 8 jun t/m ma 10 jun 2019 Zomervakantie Za 20 jul t/m zo 1 sep 2019 Inmiddels zijn de studiedagen ook bekend en door de MR vastgesteld. Hieronder de data: -vrijdag 19 oktober 2018 (voor de herfstvakantie) -maandag 4 februari woensdag 10 april dinsdag 11 juni 2019 (dag na pinksterweekend) -donderdag 4 juli 2019 Zwemfeest Al weer enkele weken terug was er een groot zwemfeest voor de middenbouwgroepen in zwembad De Hooghe Waerd. Ook kinderen van onze school deden hier aan mee: Daan, Sanne, Natalie en Saron. Er werd gezwommen, bijvoorbeeld de schoolslag en de vrije slag. En met de groep over een slurf en dan zo snel mogelijk naar de overkant. Je mocht ook de borst crawl doen. Je kon bekers winnen als prijs. Onze kanjers werden negende van de zestien deelnemers. Onze kampioenen kregen een mooi vaantje als cadeau. Het was een geweldig leuke dag. Groeten van Daan, Sanne, Natalie en Saron

5 Avondvierdaagse 2018 De Avondvierdaagse was ook dit jaar een groot succes! Veel kinderen liepen enthousiast mee. Hartelijk dank aan de AC die ook deze Avondvierdaagse voor De Brug weer mogelijk maakte. Ook dank aan onderstaande ouders! Zij stonden op hun post en voorzagen de wandelaars van eten en drinken. Helmi de Groot, Maaike Potze, Mariette vd Pol, Mirjam de Hoop, Alinda Boiten, Martijn de Klein, Krista Reinink, Dianne Bunnik. Enkele reacties van de kinderen na afloop: We hebben heerlijk gelopen. Ik kreeg veel snoep op het einde. Soms was ik een beetje moe van al het lopen. Het was heel gezellig.

6 Vragenlijst leerlingen Veiligheid Begin juni is in de groep 5 t/m 8 een vragenlijst afgenomen bij de kinderen over de Veiligheid. Het gaat daarbij om het veiligheidsbeleving, het optreden van de leraar, de opstelling van de leerlingen, het welbevinden van de kinderen, de fysieke, sociale en psychische veiligheid en over het omgaan met materialen. Wij zijn samen De Brug Cijfer Aan het einde geven de leerlingen de school een 7,0 voor ik heb het naar mijn zin op school en een 7,4 voor ik voel mij veilig op school. We willen er met elkaar aan werken dat we de volgende keer hier een nog hoger cijfer kunnen halen! Hieronder een samenvatting: Er kan gescoord worden tussen 0 en 4. 0 is onvoldoende, alles boven de 3 is ruim voldoende tot goed. Kijk ook op Veiligheidsbeleving 3,41 Het optreden van de leraar 3,09 De opstelling van de leerlingen 2,95 Welbevinden 3,07 Fysieke veiligheid 3,38 Sociale veiligheid 3,52 Psychische veiligheid 3,61 Materiële zaken 3,56 Toelichting Bij de veiligheidsbeleving is de vraag of de leerling zich veilig voelt op school, in de klas en op het plein. Voor wat betreft het optreden van de leraar gaat het over de vraag of de leerkracht in de ogen van de kinderen adequaat optreedt, bijvoorbeeld bij pesten. De opstelling van de leerling gaat over kinderen die hulp bieden aan kinderen die gepest worden. Hier scoren we onder de 3. Dit is een werkpunt: Hoe maken we de leerling verantwoordelijk voor elkaar. Het welbevinden gaat bijvoorbeeld over vriendjes en vriendinnetjes in de klas. De fysieke veiligheid gaat over bijvoorbeeld slaan of knijpen. De sociale veiligheid gaat over bijvoorbeeld uitschelden en buitensluiten. De psychische veiligheid benoemd bijvoorbeeld uitlachen of voor gek zetten. Ten slotte komen bij materiële zaken bijvoorbeeld het vernielen van spullen of kwijt maken van spullen aan de orde. We blijven via Vreedzame School werken aan de veiligheid van alle kinderen. Ons doel is om op het onderdeel opstelling van de leerlingen een 3 of hoger te scoren.

7 Uitnodiging Inloopmiddag De Brug staat voor GROEI: Geloof in de Ander/ander Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie Presentatie thema woensdag 27 juni 2018 Van uur Vader, moeder, opa, oma Buurman, buurvrouw Iedereen is van harte welkom! Laatste schooldag Donderdag 12 juli a.s. is de laatste schooldag van dit jaar. De kinderen worden gewoon om half negen verwacht. Tussen de middag gaan we met elkaar een picknick organiseren. We vragen de kinderen om zelf het eten mee te brengen. Voor het drinken wordt gezorgd. Om verwachten wij u als ouders op het plein. Om uur geven wij namelijk als school een finale! Hoe en wat? Laat u verrassen op donderdagmiddag 12 juli a.s. vanaf uur. Om uur start de zomervakantie!

8 Laatste schoolweken Hieronder een overzicht van de activiteiten in de laatste schoolweken. Woensdag 27 juni Inloopmiddag Donderdag 5 juli Wisselmiddag Wij zijn samen De Brug Vrijdag 6 juli Meegeven Rapport Dinsdag 10 juli Afscheid van groep 8 in Fulco Theater Woensdag 11 juli Oud papier container bij de school Donderdag 12 juli Laatste schooldag Finale met kinderen en ouders op het plein

9 Ingezonden brief voor wijkbewoners Achterveld / Groenvliet Vier jaar geleden heb je de wijkatlas voor IJsselstein-West bij jou in de brievenbus ontvangen. Boordevol wijkinformatie. Zoals een analyse en een schets van jouw wijk. En de wijkagenda. In de wijkagenda, een onderdeel van de wijkatlas, zijn aandachtspunten, meningen en verbetervoorstellen van bewoners opgenomen. Wij zijn samen De Brug Kijk voor meer informatie over de huidige wijkatlas op: En voor de wijkagenda blader je naar pagina 18 en 19 Nu, naar vier jaar, is de wijkatlas van Achterveld en Groenvliet aan vernieuwing toe! Het uitgangspunt is dat de wijkagenda dynamisch wordt in de vorm van een website. Om een nieuwe wijkagenda op te stellen hebben wij jouw ideeën, dromen en verbeterpunten nodig. Tijdens de bijeenkomst Wat zijn jouw ideeën en dromen voor de wijk Achterveld en Groenvliet? hebben ruim 20 wijkbewoners op 23 mei jl. met elkaar besproken welke vragen zij aan hun medewijkbewoners willen stellen. Het doel van deze vragen is om alle dromen, ideeën en verbeterpunten in beeld te krijgen. Via deze link kun je de enquête invullen. Wij ontvangen jouw ingevulde enquête graag uiterlijk donderdag 7 juli. Een bus om de enquête in te doen staat ook op basisschool De Brug. Hartelijk dank voor uw medewerking Met vriendelijke groet Wijkbewoners en bewonersgroep Achterveld en Groenvliet Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 12 juli a.s.

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11

Nieuwsbrief. Eind Cito. Agenda. Nieuwe digitale borden. Jaargang juni 2018 nummer 11 Jaargang 2017-2018 1 juni 2018 nummer 11 Nieuwsbrief Eind Cito We zijn bijzonder trots op onze groep 8 leerlingen. Zij hebben met de Cito Eindtoets allemaal op hun niveau of hoger gescoord! Dat is prachtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Belangrijke data Woensdag 20 juni Toneelvoorstelling voor de groepen 3 en 7

Belangrijke data Woensdag 20 juni Toneelvoorstelling voor de groepen 3 en 7 14 juni 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Gevonden voorwerpen... 1 Schoonmaakavond... 1 Avond4daagse... 1 Cultuur... 2 Fietsparcours voor de groepen 1 t/m 6... 3 Voorstelling groep 3 en 7...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11

Nieuwsbrief. Formatie. Agenda. Jaargang juni 2015 nummer 11 Jaargang 2014-2015 22 juni 2015 nummer 11 Nieuwsbrief Formatie Vanavond is op school een ouderavond georganiseerd over de formatie en de indeling van de groepen voor volgend schooljaar. Op de ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10

Nieuwsbrief. Meivakantie. Agenda. Jaargang april 2018 nummer 10 Jaargang 2017-2018 20 april 2018 nummer 10 Nieuwsbrief Meivakantie Vandaag begint de meivakantie voor onze school. Twee weken tijd om te genieten van het voorjaar! Twee weken de tijd waarin we vieren en

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4 Jaargang 2018-2019 19 oktober 2018 nummer 4 Nieuwsbrief Opening Eco School Woensdagochtend 10 oktober jl. hebben we met de kinderen van de groepen 5-8 de opening gehouden van de Eco-Schools. In aanwezigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019

Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019 Jaargang 2018-2019 1 februari nummer 7 Nieuwsbrief Kerk en school dienst Afgelopen zondag hielden we onze jaarlijkse kerk en school dienst. Met elkaar hebben we op school (samen met predikant Van Holten)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8 Jaargang 2018-2019 22 februari nummer 8 Nieuwsbrief Juf en Mees Fees Wat een geweldig feest hebben we met elkaar mogen houden! En wat zijn we verwend! In de ochtend hadden de groepen het feest van hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2 Jaargang 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 2 Nieuwsbrief Kamp en schoolreis De komende weken staan op school in het teken van kamp en schoolreis. In deze nieuwsbrief vindt u de nodige informatie hierover.

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Jaarplanning voor ouders. VMBO

Jaarplanning voor ouders. VMBO Weeknr Dag Datum Jaarplanning 2016-2017 voor ouders. VMBO 36 ma 5-sep-16 13.00 Klas 4 ophalen rooster e.d.. 36 di 6-sep-16 10.00 uur - 15.00 uur klas 1 Introductiedag. 11.00 uur klassen 2,3 ophalen roosters

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8

Schoolkalender 2015 / afscheidsslinger groep 8 Schoolkalender 2015 / 2016 afscheidsslinger groep 8 St. Dominicusschool http://www.ksu-stdominicus.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. www.vantoll.nl AUGUSTUS

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

Communityschool In de Breedte

Communityschool In de Breedte CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Woensdag 10 juli 2019 Jaargang 14 nr 6 2018-2019 uitgave 228 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 45 vr 10-nov-17 12.00 Deadline invoeren cijfers rapport 1 di 21-nov-17 Uitreiken rapport 1 aan eerste, tweede en derde klassen do 23-nov-17 09.10-10.30 Herkansingen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 13

WEEKBULLETIN. Week 13 WEEKBULLETIN Week 13 Belangrijke data in maart: Di 24/03: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Do 26/03: KlasseLunch groep 8 Vrij 27/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd Natuurlijk deden wij ook

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. Schoolkalender 2015 / 2016 De Achtbaan http://www.ksu-deachtbaan.nl Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de webversie op onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 Project cultuur Volgende week dinsdag 12 maart start ons cultuurproject "Het doek gaat op voor..." We zullen dit doen met een leuke opening voor de kinderen. De komende weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Beste ouders/verzorger(s), Na een hopelijk mooie vakantie starten we weer voor de laatste periode tot de zomervakantie. Een relatief korte periode van

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER maart 2019 Het regent, het zegent JAARGANG 2018-2019 NUMMER 12 14 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Vrijdag 15 maart * Landelijke stakingsdag Woensdag 10 april * Ouderavond Vrijdag 12 april * Palmpasen, 13u vrij Donderdag 18 april * Paasviering,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 34 di 22-aug-17 08.30-09.10 Ontvangst eerste klassen door mentor 34 09.10-10.30 Ontvangst klassen door mentor, instructie nieuwe systeem+cuppen 34 11.00

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda juli 2018 Datum Groep Activiteit Di. 3 juli Pauw/ Paradijsvogel Schoolreis naar Flippies

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

De Schoolkrant. SO Alphons Laudy DIEREN. Juli 2014

De Schoolkrant. SO Alphons Laudy DIEREN. Juli 2014 De Schoolkrant Juli 2014 DIEREN SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de vijfde en laatste schoolkrant van dit schooljaar. Deze keer is het thema Dieren. Groep Muis heeft de mooie voorkant gemaakt.

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 8 oktober 2015 Jaargang 15 nr. 2 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Aktie Schoenendoos

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie