Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2"

Transcriptie

1 Jaargang augustus 2018 nummer 2 Nieuwsbrief Kamp en schoolreis De komende weken staan op school in het teken van kamp en schoolreis. In deze nieuwsbrief vindt u de nodige informatie hierover. We wensen de kinderen en de leerkrachten / begeleiders nu al vast een hele fijne kamptijd en schoolreis toe! We kiezen bewust aan het begin van het schooljaar voor deze activiteiten. Juist in deze weken zijn we heel sterk aan het werk aan de groepsvorming: Elkaar goed kennen en elkaar leren waarderen. Op een schoolreisje en op een kamp kun je juist werken aan deze aspecten. Informatie avond dinsdag 11 september Agenda Dinsdag 11 september Informatieavond in de groepen groep 5-7, 6-7 en groep 1-2, 3-4 Woensdag 5 vrijdag 7 september Schoolkamp groep 7-8 Binnenkort ontvangen wij u weer graag voor onze informatieavond. Op dinsdag 11 september a.s. bent u van harte welkom uur groep 5-7, groep 6-7 en groep uur groep 1-2, groep 3-4 Ouderbijdrage Donderdag 13 september Schoolreis groep 1-2 Vrijdag 14 september Schoolreis groep 3,4,5,6 Donderdag 20 september Schoolfotograaf Maandag 24 september Fietscontrole (gewijzigde datum) Donderdag 27 september en Dinsdag 2 oktober Tien minuten gesprekken De volledige jaaragenda: Zie Ook dit jaar zullen we op in samenwerking met de Activiteitencommissie weer diverse activiteiten gaan organiseren. Een aantal activiteiten kosten geld. Vandaar dat wij u ook dit jaar om de (vrijwillige) ouderbijdrage vragen. Vandaag krijgen alle oudste kinderen een brief mee over deze bijdrage. Graag uw aandacht hiervoor. Wij vragen u vriendelijk om het gevraagde bedrag per ommegaande over te maken. Alvast hartelijk dank! Voor bedraagt de ouderbijdrage net als vorig jaar: Eerste kind uit gezin 20,- Tweede kind uit gezin 17,50 Derde kind uit gezin 15,-

2 Schoolreis groep 1 en 2 Welkom aan: Nick Wiegeraad Martin Luo Jarno Arendsen We wensen jullie Bijlage groep 5 een fijne tijd toe op onze school Avonturenboerderij Molenwaard is dit jaar de bestemming van het schoolreisje groep 1 en 2. Donderdag 13 september Op donderdag 13 september om 8.30 gaan we naar ons eigen lokaal. We beginnen in de klas met onze jassen aan en daar horen we van de juf wat de bedoeling is van de dag. Vervolgens gaan we om 9:00 naar de bussen en vertrekken we richting Avonturenboerderij Molenwaard. Op deze dag wordt er gezorgd voor een snoepje en drinken als tussendoortje, en een ijsje. Verder is het de bedoeling om zelf eten en drinken mee te nemen. U kent uw kind en weet wat het op zo n dag nodig heeft. Bij slecht weer is het handig om iets van regenkleding (bijvoorbeeld een poncho) mee te geven. We hopen rond weer terug te zijn op school. Hulpouders Voor het schoolreisje van groep 1-2 zoeken we nog drie hulpouders? U kunt reageren op de mail die door de betrokken leerkrachten verstuurd zal gaan worden.

3 Schoolreis groep 3-6 Website Mist u nog zaken op de site of heeft u aanvullingen/opmerkingen? We horen het graag terug. NEMO is dit jaar de bestemming van het schoolreisje van groep 3-6. Vrijdag 14 september Op vrijdag 14 september om 8.30 uur gaan we naar ons eigen lokaal. We beginnen in de klas met onze jassen aan en daar horen we van de juf wat de bedoeling is van de dag. Vervolgens gaan we om 9.00 uur naar de bussen en vertrekken we richting Amsterdam. Kijkt u ook op onze site? Rond uur lunchen we met ons eigen, meegebrachte lunch bij Nemo. Daarna vertrekken we met de bus naar het Maximapark in Vleuten. Op deze dag wordt er gezorgd voor een snoepje, drinken en een ijsje. Verder is het de bedoeling om zelf eten en (extra) drinken mee te nemen. Natuurlijk ook wat lekkers, maar niet te veel. Dit geldt ook voor eventueel geld wat mee gegeven wordt. Bij slecht weer is het handig om regenkleding (bijvoorbeeld een poncho) mee te geven. We hopen rond uur weer op school te zijn. (Op de dag dat groep 3-6 op schoolreis is, is er vervanging voor de beide groepen 7. Juf Tessa en juf Monique zijn nl. mee op schoolreis. Info hierover volgt volgende week aan de betrokken ouders.) Hulpouders Voor het schoolreisje van groep 3-6 zoeken we nog drie hulpouders? U kunt reageren op de mail die door de betrokken leerkrachten verstuurd zal gaan worden.

4 Vreedzame School Schoolkamp De informatie over het schoolkamp is met de betrokken ouders via de mail en op papier gedeeld. Woensdag a.s. worden de kinderen om 9.15 uur op school verwacht. Rond 9.30 uur vertrekken de kinderen gereden door de hulpouders in hun auto s. Vrijdag 7 september komen de kinderen rond uur terug op school. Maandag a.s. krijgen de ouders van de leerlingen van groep 5 en 6 bericht over wie voor de groep staat. Juf Monique, juf Astrid en juf Tessa zijn nl. mee op kamp. Mad Science Woensdag 29 augustus a.s. was er een voorstelling gegeven door Mad Science voor groep 3-8. Op een grappige manier werden veel proefjes getoond. Op een speelse manier kwamen de kinderen in aanraking met natuurkundige en scheikundige begrippen. Als basisschool bieden we de gelegenheid om na schooltijd (van uur) onder begeleiding van een medewerker van Mad Science natuurkundige en scheikundige proefjes te doen en zo te leren over luchtdruk, zwaartekracht enz. Aanmelden voor deze activiteit gaat via de website: Nederland.madscience.org Klikt u op deze site op Naschoolse wetenschap & Techniekcursus en vult u daar het digitale formulier, dan komt u alles te weten over de geplande data, de startijd en de kosten om deel te nemen ( 72,-).

5 Gebedsgroep Bijbelrooster Week 36: 3 t/m 7 september 2018 Slaven in Egypte, Exodus 1 Het biezen mandje, Exodus 2:1-10 Mozes gaat weg, Exodus 2:11-15 Week 37: 10 t/m 14 september 2018 Mozes wordt geroepen, Exodus 3:1-14 Mozes wil niet, Exodus 3:15-4:17 Mozes gaat terug naar Egypte, Exodus 4:18-31 Week 38: 17 t/m 21 september 2018 Naar de farao, Exodus 5:1-11 De plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 24 t/m 28 september 2018 De doortocht door de zee, Exodus 14:9-31 Het lied van Mozes, Exodus 15:1-18 Het bittere water, Exodus 15:22-26 Kinderen hebben geen moeite om grote en kleine vragen bij God neer te leggen. Dat doen wij ook maandelijks als gebedsgroep van ouders van kinderen op basisschool de Brug. Wij geloven dat God zorgt voor de kinderen en de school. Daarom is er al jaren een groep ouders met verschillende kerkelijke achtergronden actief die eenmaal per maand bij elkaar komt om te bidden. In de hal bij de bovenbouwingang hangt een gebedsbus waar kinderen, ouders en leerkrachten briefjes in kunnen doen. Van harte welkom om hier jouw gebedspunten achter te laten. In de klassen nemen leerkrachten de tijd om met de kinderen zaken te bespreken die ze graag in het gebed willen laten meenemen. In elke klas is er een ouder die contact onderhoudt met de leerkracht. Zo wordt er elke maand doorgegeven waarvoor de kinderen willen dat er gebeden wordt. De gebedsgroep bidt afwisselend elke eerste maandag of woensdag van de maand bij een van de ouders thuis. Wil je meebidden of meer weten? Neem contact op met de leerkracht van je kind of mail gebedsgroepdebrugijsselstein@gmail.com Alinda Boiten, Annemarie van de Lagemaat, Bojoura Visser, Carole Schreuder, Christa van Rosmalen, Cora van de Brink, Dorien Koelewijn, Gerdine Verdoorn, Klarieke Both, Martha van Vuuren, Moniek Slootweg, Moniek Velis, Nelleke Beekman, Willeke Wildeboer Startviering Elk jaar starten we op school het schooljaar in samenwerking met één van de plaatselijke kerken. Dit jaar vindt onze startviering met de kinderen plaats op dinsdag 11 september a.s. in samenwerking met de Hervormde Gemeente.

6 Avondvierdaagse 2019 Wij zijn samen De Brug Wanneer wordt de Avondvierdaagse gehouden? Helaas moet de organisatie in IJsselstein u dit antwoord (nog even) schuldig blijven. In november gaat de gemeente de activiteitenkalender voor 2019 vaststellen. Dan zullen zij pas horen of het datumvoorstel van de Avondvierdaagse organisatie definitief akkoord is. Zodra er meer bekend is, leest u dit in de nieuwsbrief. Formulier Toestemming Foto en Film Kijk ook op Veel ouders hebben het Formulier Toestemming Gebruik Foto s en Video s reeds ingevuld. Hartelijk dank! Wanneer u dit nog niet geregeld hebt: Denkt u nog aan het invullen en inleveren van het formulier? Er liggen voorgedrukte formulieren op de tafeltjes bij de ingang van de onderbouw en bovenbouw! Het formulier kan in de witte brievenbus Algemeen naast de bar. Alvast hartelijk dank. Luizenpluis woensdag 12 september a.s. Woensdag 12 september a.s. zullen de kinderen weer gecontroleerd worden op luizen. Wilt u hier rekening mee houden met de haardracht van uw kind? Hartelijk dank alvast.

7 Schoolfotograaf donderdag 20 september De Brug staat voor GROEI: Geloof in de Ander/ander Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie Op donderdag 20 september a.s. is fotograaf Reggie aanwezig voor de traditionele schoolfoto s! We gaan er allemaal weer geknipt op staan! Broertjes en zusjes foto Wanneer u grotere of nog geen schoolgaande kinderen heeft en graag een gezamenlijke foto wil, dan is die mogelijkheid er. Tussen en maakt de fotograaf deze foto s. Vanaf maandag 17 september zal de intekenlijst voor deze broertjes-zusjes-foto in de onderbouwhal klaar liggen. Voor alle duidelijkheid: Tussen (onder schooltijd dus) worden de broertjes en zusjes die op school zitten op de foto gezet. Bijlage Bij deze nieuwsbrief zit een bijlage. In deze bijlage staat alle informatie vanuit de schoolfotograaf op een rij. Rooster OUD PAPIER Woensdag 5, donderdag 6 september Woensdag 17, donderdag 18 oktober Woensdag 28, donderdag 29 november Woensdag 16, donderdag 17 januari Woensdag 6, donderdag 7 maart Woensdag 17, donderdag 18 april Woensdag 5, donderdag 6 juni Woensdag 17, donderdag 18 juli

8 Fietsencontrole gewijzigde datum! De Verkeerscommissie van de gezamenlijke drie scholen (De Trekvogel, De Opstap en wij) vinden het belangrijk om de fietsen te controleren nu we weer richting de herfst en de winter gaan. Wij zijn samen De Brug Maandag 24 september Op maandag 24 september wordt de jaarlijkse fietscontrole gehouden. (In de jaaragenda stond maandag 17 september. I.v.m. een studiedag op één van de scholen is de datum gewijzigd.) Oud papier Gecontroleerd worden: woensdag 5 en donderdag 6 september 1. Stuur/ Bel/ Handvatten 2. Rem(men)/ Remblokjes 3. Voorband/ Achterband 4. Trappers/ Zadel (vast- hoogte) 5. Verlichting en Reflectoren Mocht u mee willen helpen bij de controle op maandag van uur, geeft u zich dan a.u.b. op bij juf Ingrid. Dit kan ook via de mail. ingridroijenga@fluenta.nl Volgende Nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt vrijdag 28 september a.s. (In principe verschijnt de nieuwsbrief elke laatste vrijdag van de maand.)

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4 Jaargang 2018-2019 19 oktober 2018 nummer 4 Nieuwsbrief Opening Eco School Woensdagochtend 10 oktober jl. hebben we met de kinderen van de groepen 5-8 de opening gehouden van de Eco-Schools. In aanwezigheid

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Allemaal een ontzettend fijn schooljaar gewenst! Daar beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Kalender Het Spectrum 2015 2016 Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 BELANGRIJKE DATA Informatieavond Informatie avond Bibliotheek bezoek Kleuter giga kangaroedag Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 3/4/5

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen.

Onder, boven, voor en achter God is altijd bij mij Onder, boven, voor en achter God is om mij heen. 27 augustus 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 1-9 : informatieavond 2-9: gebedsgroep 4-9: speelgoedochtend kleuters 9-9: startdienst 7-9: schoolfotograaf 14-9: schoolreis groep 3-7 16-9: schoolreis kleutergroepen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag.

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september 2014. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019 Trefwoord De komende weken is het thema Plaatsmaken. Het gaat in dit thema over plekken inpikken en anderen plekken gunnen, maar ook over beste plekken en wat je daarvoor over hebt. In de eerste week onderzoeken

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter.

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter. In de peiling Nieuwsbrief no. 2 schooljaar: 2018 2019 datum: 21 september 2018 Agenda 24-28 september : Week van de pauzehap 25 september : Informatieavond groep 8 Aanvang: 19.00 uur 05 oktober : Peiling

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 30 augustus I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 2 018 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Schoolreisjes Informatie-avonden Even voorstellen Juf Gonnie Op tijd! Theater- en museumbezoek De Vreedzame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 1 september 2016 nr. 2 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG OP WEG In dit schooljaar gaan we werken met de godsdienst methode Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

AGENDA START SCHOOLJAAR

AGENDA START SCHOOLJAAR 31 augustus 2016 Jaargang 7, nummer 1 De Nieuwswijzer Haarweg 23, 3959 AM Overberg, tel: 0343-481375 www.wegwijzeroverberg.nl, e-mail: directiewegwijzer@live.nl AGENDA 06-09 Informatieavond 07-09 Gebedsgroep

Nadere informatie

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016 Nieuws van. 7 september 2016 Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 2 CAO voor leerkrachten... 2 Facebook... 2 Fruitdagen... 3 Informatie/ontmoetingsavonden....

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

JLS NIJS September 2018

JLS NIJS September 2018 JLS NIJS September 2018 Surhuizum, 18 september 2018 Wanneer ben je een held? Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie