Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Kerk en school dienst. Agenda Februari 2019"

Transcriptie

1 Jaargang februari nummer 7 Nieuwsbrief Kerk en school dienst Afgelopen zondag hielden we onze jaarlijkse kerk en school dienst. Met elkaar hebben we op school (samen met predikant Van Holten) de dienst voorbereiden. Groep 8 had op donderdag 24 januari ook een bezoek gebracht aan de kerk. Zij werden rondgeleid door de dominee. Agenda Februari 2019 Maandag 4 februari 2019 Studiedag, kinderen vrij Dinsdag 5 februari 2019 Intekenlijsten voor 10 minuten gesprekken liggen klaar Vrijdag 8 februari 2019 Rapporten mee Donderdag 14 en dinsdag 19 februari 2019 Tien Minuten Gesprekken Vrijdag 22 februari 2019 Juf en Mees Fees Talentenshow Zaterdag 25 februari zondag 3 maart 2019 Voorjaarsvakantie In de dienst stond het Bijbelverhaal over de bruiloft in Kana centraal. Met elkaar zongen we liederen en kinderen droegen een Bijbeltekst of een gedicht voor. We kijken terug op een goede kerk en school dienst. Studiedag Maandag 4 februari is een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij! Als team werken wij aan kunst en cultuur in de school. Daarnaast spreken we over Vreedzame School, over de inhoud voor het Schoolplan en werken we inhoudelijk aan de rapporten. Tien minuten gesprekken Dinsdag 5 februari liggen in de zaal van de school de formulieren klaar om in te schrijven voor de 10 minuten gesprekken. Op vrijdag 8 februari gaan de rapporten met de kinderen mee. Op donderdag 14 en dinsdag 19 februari zijn de 10 minuten gesprekken. Vanaf groep 5 zijn ook de kinderen van harte welkom bij deze gesprekken.

2 Rapport Op De Brug gaan we voor GROEI. Geloof, Respect, Oog voor Elkaar en Inspiratie. Dit zijn de kernwaarden waaruit we ons onderwijs vorm willen geven. Bijlage groep 5 Ruim drie jaar terug zijn we vanuit GROEI gestart met ons nieuwe rapport. We hebben toen aangegeven dat het rapport een dynamisch proces zou zijn: We werken langzaam toe naar een Rapport & Portfolio. Binnen de kernwaarden van GROEI vinden we eigenaarschap van de kinderen belangrijk. We willen de kinderen leren verantwoordelijk te zijn voor hun eigen werk, om goed te reflecteren en het werk te evalueren. Dit is te zien in het rapport van uw kind. Het rapport begint met een ik tekening. Ieder jaar maakt het kind deze tekening. Zo zie je al heel duidelijk de groei. Net als voorheen zullen de leerlingen in het rapport een beoordeling krijgen van de leerkracht c.q. vanuit de leerstof. Beoordelingen voor bijvoorbeeld motorische ontwikkeling, taal, rekenen, enz. Ook een uitdraai van de Cito toetsen van deze periode is terug te vinden. In het rapport zult u ook een ik-rapport aantreffen. In groep 1-4 beoordelen de kinderen zichzelf aan de hand van de zng. smiles. In groep 4-8 vindt de zelf evaluatie plaats aan de hand van het cirkelblad. In de nieuwsbrief van september 2018 (brief nummer 3) hebben we u hierover verteld. De cirkel wordt door het kind samen met de leerkracht ingevuld. Ook de leerdoelen van de afgelopen periode worden geëvalueerd en nieuwe leerdoelen worden opgezet. Het rapport wordt afgesloten met twee zaken waar de leerling trots op is. Nogmaals, het rapport blijft dynamisch. Doel is en blijft om het kind recht te doen in zijn ontwikkeling.

3 Bericht van meester Rick de Vos Website Onze stichting Fluenta gaat per 1 maart 2019 een nieuwe toekomstgerichte school starten: basisschool Het Avontuur. Deze school komt in het splinternieuwe dorp Hoef en Haag nabij Vianen dat nog maar net vorm begint te krijgen. De toekomst in kijkend zal dit dorp uitgroeien tot een groot geheel van 3 wijken. Samen met de directeur Ingeborg Hokken mag ik deze school gaan opstarten. Een ontzettend gave uitdaging die ik graag aan wil gaan. Voor de Brug betekent dit dat ik als groepsleerkracht verbonden aan de Brug langzaam zal gaan afbouwen. Ik geef eerlijk toe dat dit voor mij een lastige stap zal zijn. Momenteel werk ik 4 jaar vol enthousiasme en plezier op de Brug. Als 21 jarige jongen kwam ik binnen en heb ik mijzelf hier dankzij mijn collega s en jullie goed kunnen ontwikkelen tot de leerkracht die ik nu ben. Toch voel ik dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging. Kijkt u ook op onze site? Voor de huidige groep 8 betekent dit niet dat ik ze in de steek laat. Ik zal deze groep 8 vol enthousiasme en passie afleveren aan het voortgezet onderwijs. Omdat Het Avontuur begint met minimaal aantal leerlingen zullen Ingeborg en ik afwisselend lesgeven, waardoor ik nog maar 2 dagen in de week nodig zal zijn op Het Avontuur. Tot de zomervakantie zal ik dus 3 dagen voor groep 8 blijven staan. Voor de groep betekent dit dat ze een meester of juf naast mij zullen krijgen. We zijn actief op zoek naar een nieuwe collega die vol enthousiasme 2 dagen naast mij les gaat geven. Vanuit de directie Zoals u in de brief van Rick de Vos hebt kunnen lezen heeft Rick een baan mogen accepteren op de nieuw te formeren school Het Avontuur in Vianen. We feliciteren Rick van harte met deze nieuwe uitdaging. Voor ons betekent dit dat we actief op zoek zijn naar iemand die voor twee dagen naast Rick de groep 8 kan gaan draaien. We houden u op de hoogte v.w.b. de ontwikkelingen.

4 Achter de schermen De griepgolf is merkbaar; ook op school. De telefoontjes s ochtends melden ons de zieke leerlingen. Gelukkig knappen de kinderen na enkele dagen weer op. Ook het team wordt geveld. Tot nu toe hebben we onze zieke collega s kunnen vervangen. Mede dankzij de inzet van teamleden die extra willen komen werken en/of een andere groep dan hun eigen groep willen gaan draaien. Hoera Boaz en Amae hebben een zusje: LOÏS Gefeliciteerd! Het blijft heel erg moeilijk om vervanging te vinden! De krapte (lees: niet aanwezige leerkrachten) op de markt is duidelijk merkbaar. Bij veel van onze vervangingsaanvragen krijgen we terug dat er geen vervanging beschikbaar is. Dit maakt dat de leerkrachten wanneer zij zich niet optimaal voelen toch komen werken en vaak ook al weer eerder beginnen dan eigenlijk goed is. De wetenschap dat er geen vervanging is of dat je je collega s opzadelt met jouw afwezigheid drukt zeker een wissel op ons allen. De oplossing is nog niet in zicht. We hopen op uw begrip en uw steun wanneer er onverhoopt zaken georganiseerd moeten worden die we allemaal niet willen, maar door de gegeven situatie ontstaan. Vrijdag 15 maart Misschien heeft u er in de media al over gehoord of gelezen. De Algemene Onderwijsbond (AOB) roept op tot een algemene onderwijsstaking op vrijdag 15 maart a.s. Het enorme tekort aan leraren (zie ook hierboven) en de werkdruk zijn redenen om deze staking uit te roepen. Of onze school daadwerkelijk mee doet, besluiten wij maandag a.s. op onze studiedag. Zodra we meer weten, zullen we dit communiceren.

5 Juf en Mees Fees en Talentenshow Bijbelrooster Week 6: 4 t/m 8 februari 2019 Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Week 7: 11 t/m 15 februari 2019 Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes 8:12-20 Week 8/9: 18 feb. t/m 1 maart 2019 Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes 9:24-41 Week 10: 4 t/m 8 maart 2019 De goede herder, Johannes 10:1-15 De ware wijnstok, Johannes 15:1-8 Heb elkaar lief!, Johannes 15:9-17 Vrijdag 22 februari a.s. organiseren wij de verjaardagen van de juffen en meesters. s Ochtends vieren we feest. We hebben er zin in! s Middags mogen uit elke groep twee (groepjes) leerlingen hun talenten tonen in de Talentenshow De Brug. Het zal vast weer een toffe dag worden. Op deze dag mogen de kinderen verkleed naar school toe komen! Voor het tussendoortje van 10 uur en het drinken wordt gezorgd. Voor tussen de middag is de gevulde broodtrommel van thuis nodig! Schoolvakanties Hieronder ziet u het vakantierooster voor Schoolvakanties volgend schooljaar: Herfstvakantie ma 21 okt t/m vrij 25 okt 2019 Kerstvakantie ma 23 dec 2019 t/m vrij 3 jan 2020 Krokusvakantie ma 24 febr t/m vrij 28 febr 2020 Pasen vr 10 april t/m ma 13 april 2020 Meivakantie ma 27 april t/m di 5 mei 2020 Hemelvaart do 21 mei 2020 t/m vrij 22 mei 2020 Pinksteren ma 1 juni t/m vrij 5 juni 2020 Zomervakantie ma 20 juli t/m vrij 28 augustus 2020

6 Vreedzame School Vanaf de kerstvakantie werken we vanuit de Vreedzame school over het thema: Oor voor Elkaar. De kinderen leren belangrijke communicatieve vaardigheden, zoals duidelijk communiceren, goed luisteren, vragen stellen, verplaatsen in het gezichtspunt van een ander, verschil van mening overbruggen. De lessen zijn gericht op: Duidelijk vertellen. Goed kunnen communiceren is erg belangrijk bij het oplossen van conflicten. Een slechte communicatie kan conflicten verergeren. Goed en slecht luisteren. De kinderen leren actief naar elkaar te luisteren, goede vragen te stellen en samen te vatten wat de ander heeft gezegd. Misverstanden. Wat de een bedoelt en hoe de ander het begrijpt. Ze leren te zien hoe de interpretatie van een boodschap kan verschillen. Gezichtspunten. De kinderen leren zich te verplaatsen in de mening of positie van een ander. Een mening onderbouwen met argumenten, in de bovenbouw door middel van debatteren. Het overbruggen van meningsverschillen en komen tot overeenstemming. In groep 8 op het kritisch omgaan met informatie, en op het respectvol communiceren via de sociale media. Kijk ook op In dit derde blok stimuleren we de kinderen om oor voor elkaar te hebben. De lessen gaan over communicatie, over praten mét elkaar in plaats van praten tégen elkaar. De kinderen leren wat goed en slecht luisteren is. Goed luisteren kan je zien aan oogcontact, knikken, actieve lichaamshouding en herhalen wat de ander zei. De kinderen leren zich in een ander te verplaatsen. Ze leren dat het belangrijk is om goed naar elkaar te luisteren en duidelijk te zeggen wat je bedoelt. Dit voorkomt dat er misverstanden en conflicten ontstaan. Ze leren vragen stellen en samenvatten. Je laat daarmee zien dat je de ander goed begrepen hebt. We bespreken met de kinderen dat mensen op verschillende manieren naar dezelfde dingen kunnen kijken. We spreken dan over het hebben van verschillende gezichtspunten. We kijken soms anders tegen dezelfde dingen aan, omdat we verschillende ervaringen en gevoelens hebben en omdat we uit verschillende gezinnen komen. In de bovenbouw leren de kinderen argumenteren en debatteren. Hierbij gaat het om het verdedigen van een stelling, bijvoorbeeld kinderen moeten op tijd naar bed of iemand die pest moet streng gestraft worden. In groep 8 leren de kinderen over cyberpesten en wat ze kunnen doen. Ze leren over verschillen in communiceren via sociale media en face-to-face.

7 Groep 8 bezoek middelbare scholen De Brug staat voor GROEI: Geloof in de Ander/ander Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie De leerlingen uit groep 8 bezoekten deze weken voortgezet onderwijs scholen. Samen met hun ouders bezoeken zij ook de Open Dagen. Een spannende tijd Welke school gaan we kiezen? Problemen met de mail. Sinds vorige week hebben wij problemen met de schoolmail (dit is een g-mail account) De verzendlijst aan alle ouders reageert niet goed. Het kan zijn dat de mail niet of later bij u arriveert. We hopen de problemen zo snel mogelijk op te lossen. We versturen de nieuwsbrief deze keer ook via Parnassys; ons school administratie systeem. Het kan dus zijn dat u de brief dubbel ontvangt. Excuses voor de overlast. Volgende Nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt vrijdag 22 februari a.s.

-17 t/m 21 oktober : herfstvakantie-

-17 t/m 21 oktober : herfstvakantie- Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 13-10-2016 Zesde nieuwsbrief Herfstvakantie Met prachtige nazomerdagen zijn we dit schooljaar begonnen. En nu staat de herfstvakantie alweer voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 13-10-2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School

Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School Nieuwsbrief 3 De Vreedzame School Blok 3 Blok 3: We hebben oor voor elkaar Blok 3: Algemeen: In dit blok stimuleren we de kinderen om oor voor elkaar te hebben. De lessen gaan over communicatie, over praten

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8

Nieuwsbrief. Juf en Mees Fees. Agenda. Jaargang februari nummer 8 Jaargang 2018-2019 22 februari nummer 8 Nieuwsbrief Juf en Mees Fees Wat een geweldig feest hebben we met elkaar mogen houden! En wat zijn we verwend! In de ochtend hadden de groepen het feest van hun

Nadere informatie

Agenda. Kerstvakantie. Hoera geslaagd

Agenda. Kerstvakantie. Hoera geslaagd Datum: 24-11-2017 Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering: Continurooster groepen 1 t/m 8 eten op school en zijn om 14.15 uur vrij. 6 december 2017 Studiedag, alle kinderen zijn vrij. 13 december 2017

Nadere informatie

Schoolnieuws. Toetsen

Schoolnieuws. Toetsen Tweede Nieuwsbrief november 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Toetsen Kalender De Vreedzame School blok 3 Vacature groep 6 en 4/5 Da Vinci Hij komt, hij komt! Nieuws van de MR Brandoefening Schoolnieuws

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 26 oktober t/m 9 november. Studiedag 10 oktober

Agenda. Jarigen. Welkom. Algemeen. Van 26 oktober t/m 9 november. Studiedag 10 oktober 26 oktober 2018 - nummer 5 Agenda Maandag 29 oktober Maandag 5 november Vrijdag 9 november Start thema "Sprookjes en Middeleeuwen" Start blok 3 De Vreedzame School; "We hebben oor voor elkaar" OV- vergadering;

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016

PAULUSPRAAT 2. Oktober 2016 PAULUSPRAAT 2 Oktober 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Directie Overkant - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein in de Paulusschool - Mediatie Vreedzame school - Vervangingen bij afwezigheid leerkracht

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. 22/11 Selin Pala

WEEKBULLETIN. 22/11 Selin Pala WEEKBULLETIN Week 46 en 47 Belangrijke data in november/december Di 21/11: 10 minutengesprekken Do 23/11: MIK optreden Gr.5 10.15 uur Do 23/11: 10 minutengesprekken Vr 24/11: groep 1/2A vrij Vr 01/12:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 27 november 2015. Juffrouw Kim Verhoeven. Nieuwe directeur - even voorstellen

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 27 november 2015. Juffrouw Kim Verhoeven. Nieuwe directeur - even voorstellen Nieuwsbrief 27 november 2015 Nieuws vanuit het team. Nieuwe directeur - even voorstellen Beste kinderen, ouders, verzorgers van De Achthoeven Op maandag na de kerstvakantie start ik als directeur op De

Nadere informatie

Van de directie. Veiligheidsthermometer 2016

Van de directie. Veiligheidsthermometer 2016 Jaargang 15, nummer 3 Inhoudsopgave Van de directie Van de directie - Veiligheidsthermometer 2016 - Voorplein opgeleukt Veiligheidsthermometer 2016 Overig nieuws - De Vreedzame School - Conflicten oplossen

Nadere informatie

s middags alle kinderen vrij, dan kerstvakantie tot maandag 7 januari

s middags alle kinderen vrij, dan kerstvakantie tot maandag 7 januari Schooljaar 2012-2013 vrijdag 14 december 2012 nr. 7 Woensdag 19 december tussen 17.00 en 19.00 uur kerstmarkt KC Johan Friso Vrijdag 21 december 8.30 uur Vrijdag 21 december Maandag 7 januari t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Soesterberg, 23 januari 2018

Nieuwsbrief 11 Soesterberg, 23 januari 2018 Gen.Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 11 Soesterberg, 23 januari 2018 Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9

Nieuwsbrief. Paasfeest. Agenda. Jaargang maart nummer 9 Jaargang 2018-2019 29 maart nummer 9 Nieuwsbrief Paasfeest De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema bij de Bijbelverhalen in de weken naar Pasen toe is: Pak mijn hand.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Renovatie toiletten. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Renovatie toiletten. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 9 13-01--2017 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Renovatie toiletten Cito-toetsen Luizencontrole Nieuws uit de groepen Vreedzame School Aanmelden

Nadere informatie

Nummer 13, 7 november 2014 Tel: 0226 352552. directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip

Nummer 13, 7 november 2014 Tel: 0226 352552. directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 13, 7 november 2014 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Bidden. Kerstviering. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015

Bidden. Kerstviering. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015 Jaargang 4 nummer 4 25 november 2015 In dit nummer: Bidden Kerstviering Kerstbrunch Te laat Sinterklaasfeest Ouderportaal Wonderlijk gemaakt Instroomkinderen Welkom Studiedag Personeel We hebben oor voor

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013

AGENDA HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 12, blok 2 maandag 11 november 2013 11 november studiedag Vergeet u niet dat alle kinderen maandag 11 november vrij zijn! DigiDUIF Het doet ons goed dat vrijwel alle ouders zich hebben aangemeld bij digiduif. Woensdag 13 november start de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Jaargang november 2016 nummer 5 Volg ons op Agenda

Jaargang november 2016 nummer 5 Volg ons op Agenda Jaargang 2016-2017 25 november 2016 nummer 5 Nieuwsbrief Facebook @christelijkebasisschooldebrug Vanaf deze week is onze school ook op Facebook te vinden! We vinden het belangrijk om ook via dit medium

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 4 Vrijdag 29 januari 2016

Nieuwsbrief Week 4 Vrijdag 29 januari 2016 Nieuwsbrief Week 4 Vrijdag 29 januari 2016 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Crea in de bovenbouw A.s. vrijdag gaan de kinderen

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 8 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Gods kracht

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Gods kracht ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 november 2013 Jaargang 3, nr. 3 IN DIT NUMMER: Gods kracht Kerstviering Kerstbrunch Bijbeltekst van de maand Sinterklaas Schooltijden Wij hebben oor voor

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De BiebBus > Tevredenheidsonderzoek > Toetsweken > Van Startcafé naar Taalcafé > De Vreedzame

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b

editie Aziëweg JAARGANG NUMMER 11 5 maart 2019 Lerarenteam in Carnavalssfeer! 3/5/2019 Pagina 1 AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b JAARGANG 2018-2019 NUMMER 11 5 maart 2019 editie Aziëweg AGENDA Donderdag 7 maart Ouderavond klas 5b Maandag 11 maart Studiedag Ithaka (alle kinderen zijn vrij) Vrijdag 15 maart Landelijke stakingsdag

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018

Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 Maandag 17 december t/m vrijdag 21 december 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Sint in beeld > Startcafé > Rooster nieuwe leerkrachten > Kerstdiner > Afscheid Meester Stephan > Brede school

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart FEBRUARI 2019 Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart Zwangerschapsverlof Martine Slagmolen Aanmeldingen op Ridderspoor Richtlijnen verlofaanvragen Vakantierooster 2019-2020

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 782 23-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatieplaatje Hieronder het formatieplaatje voor komend schooljaar. We denken zelf

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie