Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior Projectmanager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior Projectmanager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983"

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : Jop Kluis Functie : Programmamanager / Senior manager Woonplaats : Aalsmeer Geboortedatum : 19 april 1960 Ervaring sinds : 1983 Samenvattende Mindmap 1 (6)

2 PROFIELSCHETS Jop is een ervaren project/programmanager met ruim 25 jaar ICT-ervaring. Na een aantal jaren gewerkt te hebben, heeft Jop een HBO opleiding Informatica gevolgd. In de loop der jaren heeft hij in veel functies (beheerder, ontwikkelaar, analist, ontwerper, projectleider, projectmanager en programmamanager) ervaring opgedaan met een aantal branches (banken, logistiek, makelaardij, industrie, handel, OOV en ministeries). Jop heeft een opleiding Bedrijfskunde gevolgd die hem samen met zijn certificering van Prince2 en MSP de theoretische achtergrond geeft om projecten en programma s adequaat aan te pakken. Eén van zijn projecten heeft de Computable IT Award of Excellence gewonnen. De verscheidenheid in de soort opdrachten die hij uitvoert bewijzen dat zijn pragmatische aanpak werkt. Hierbij ziet Jop het resultaat van zijn inspanningen altijd breder dan de benoemde resultaten van zijn projecten. Een project is in zijn ogen een onderdeel van een grotere verandering. Dit inzicht heeft geleid tot een vroegtijdige interesse in programmamanagement. Jop is als één van de eerste in Nederland door het OCG gecertificeerd Advanced Practitioner van MSP (grote broer van Prince2). De afgelopen jaren heeft Jop meerjarige grote projecten en programma s uitgevoerd bij diverse overheden, politiekorpsen, grote transporteurs, machinefabrieken en uitgevers. Het laatste jaar was Jop verantwoordelijk voor het project Interfaces bij een ziekenhuis in het kader van de invoering van Alert (een papierloos digitaal archief (EPD), aansluiting op de bestaande systemen en integratie met de bestaande (zorg)processen. Op het gebied van projectmanagement, database design, Business Intelligence en Data Quality heeft Jop een serie van publicaties in verschillende (internationale) vakbladen op zijn naam staan OPLEIDING 2010 : Prince 2 practitioner 2006 : MSP advanced pratitioner 2005 : Prince2 foundation en MSP foundation 2003 : Bedrijfskunde 1992 : HBO Informatica 2 (6)

3 SPECIALISMEN Domeinkennis : Ziekenhuizen (EPD), Banken, Openbare Orde en Veiligheid (Politie), Transport & Logistiek, Manufacturing, Onroerend goed (NVM) Processen : Zorg, Inkoop, Verkoop, Administratie, Noodhulp, Planning, Management, Logistiek, Portfolio management Technologie & kernwoorden : Prince2, MSP, ERP, Lean Manufacturing, CRM, Alert (EPD), GIS SAMENVATING ROLLEN manager/ Programmamanager Jeroen Bosch Ziekenhuis Regiopolitie Amsterdam Amstelland : leider Interfaces (Alert-EPD) : Inrichten Locatiegegevensbeheer Ministerie van Algemene Zaken : Implementatie bestelfunctionaliteit voor Postbus 51 Regio Politie Haaglanden VCK logistics NMI (Nederlands Meet Instituut) Propago Accountmanager Transtrack International Operational manager Vitalogic : portfolio management : Door de grote diversiteit van activiteiten voor verandering van organisatie en ICT omgeving is hier voor een programma benadering gekozen : Gebruikmakend van workshops en personal coaching bij de IT-afdeling van het NMI projectmatig werken beter op de kaart gezet : Verantwoordelijk voor R&D en diverse ERP implementaties. : Internationaal account management : Ontwikkeling, implementatie, advies jaar 2000 tool wereldwijd op basis van Progress Software Engineer /Consultant /manager /QA manager /Hoofd Bedrijfsbureau Trendsoft Banque Paribas Nederland N.V. : Diverse rollen in systeem ontwikkeling, data warehousing en CRM voor o.a. TPG, NVM en Politie : Diverse rollen 4 jaar gewerkt 3 (6)

4 PROFESSIONELE ERVARING : Alert Interfaces (EPD) Periode : Juni 2009 april 2010 : Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) : JBZ heeft het Alert systeem aangeschaft ten behoeve van de invoering van het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) en een volledig digitaal archief. Alert moet gaan interfacen met zo n 130 lokale systemen binnen het ziekenhuis. : leider : Bepalen van de roadmap en de overall planning om zodoende de afhankelijkheden voor oplevering (Go Live) te bepalen. Op basis van deze overall planning kon de prioriteit worden bepaald van op te leveren interfaces. : Overall planning met afhankelijkheden waaruit is gebleken dat de te verwachten invoeringsdatum van Alert voorlopig niet kan worden gehaald. : Implementatie bestelfunctionaliteit Periode : Jan 2009 mei 2009 : Ministerie van Algemene Zaken - Postbus51 : Postbus51 is de publieke verschijningsvorm van de Rijksvoorlichtingsdienst. Postbus51 verzorgt voor een groot aantal ministeries en overheidsinstantie de functie van het voorlichten van het publiek. In september 2008 is de nieuwe website van PB51 live gegaan. Echter, de mogelijkheid om als burger rechtstreeks op deze site publicaties te bestellen is daarmee komen te vervallen. Na een project van ruim 2 jaar was het niet gelukt dit deel van de site live te krijgen. In december 2008 is de vraag gesteld of dit in drie maanden alsnog geregeld kan worden. : manager : Na een beknopt onderzoek een project voorgesteld met een zeer pragmatische en sterk afwijkende aanvliegroute. : Dit project loopt nu volgens planning. Dit betekent dat per 31 maart aanstaande er bestelfunctionaliteit (in een rudimentaire vorm) op de website aanwezig is. Daarna volgt er een aantal van releases (ieder twee maanden één) waarin één en ander wordt geperfectioneerd. : Inrichten Locatiegegevensbeheer Periode : Juli 2005 sept 2008 : Regiopolitie Amsterdam-Amstelland : RPAA is het grootste politiekorps in Nederland. Zoals bij alle politiekorpsen is de behoefte aan correcte en actuele locatiegegevens 4 (6)

5 Taken essentieel voor de taken noodhulp, handhaving en opsporing. Locatiegegevens worden bij RPAA in meer dan 20 verschillende systemen gebruikt. Bij aanvang van het programma waren er (zeer) grote issues met betrekking tot de kwaliteit en de onderlinge consistentie van deze locatiegegevens. : leiding, participeren in landelijke klankbordgroepen, coachen van RPAA medewerkers : Officieel was dit binnen het korps een project en geen programma, maar door de complexiteit en de vele verschillende activiteiten (die vaak ook niet in de tijd aan elkaar gebonden waren) is dit als een programma aangepakt. : Ten aanzien van het beheer van de locatiegegevens hebben we een kanteling van het functioneel beheer bewerkstelligd. Vroeger lag het beheer van de locatiegegevens bij de functioneel beheerder van de betreffende applicatie. Door het inrichten van een nieuwe afdeling is het beheer van locatiegegevens binnen het korps voor alle applicaties gecentraliseerd. Hiervoor zijn totaal nieuwe processen en procedures ontworpen en geïmplementeerd binnen het korps. Met betrekking tot de kwaliteit van de aangeleverde locatiegegevens zijn eisen benoemd en (nieuwe) bronnen gekozen. Met deze bronnen zijn SLA s overeengekomen. Daarnaast heeft het team en de werkwijze een belangrijke rol vervult in een landelijk project waarin de verbetering van locatiegegevens voor alle korpsen en voor derden is ingezet. RPAA heeft hier een pilotrol vervuld en zitting genomen in de stuurgroep. Tenslotte zijn er typische ICT-projecten gedraaid voor aanpassingen van koppelingen tussen systemen en het verbeteren van de kwaliteit van de data in de bestaande systemen. Tot aan september 2008 leiding gegeven aan de nieuwe afdeling. Hierbij lag veel nadruk op het coachen van de medewerkers van deze afdeling. : Diverse projecten voor de politie Periode : Feb 2004 juni 2005 : Regio Politie Haaglanden : De opdrachtgever is het derde grootste politiekorps van Nederland. Binnen dit korps liepen veel (ICT) projecten en er was behoefte aan projectmanagement capaciteit. : manager : leiding en projectmanagement voor een keur van projecten gedaan. Hierbij was project-portfolio-management natuurlijk een belangrijk issue. Binnen deze projecten de rechtstreekse aansturing van ICT-personeel en leveranciers gedaan. Ook de klantorganisatie van het korps is begeleid binnen deze projecten. : Verschillende projecten opgestart en afgerond (niet per definitie dezelfde projecten), waaronder: Bekende Criminelen, Automatische doorvoer HKS, ISL, Beslagnamehuis. 5 (6)

6 : VCK 2005 Periode : April 2004 April 2007 : VCK logistics : VCK logistics is een grote cargadoor; zowel op het gebied van zeevracht in de haven van Amsterdam als op het gebied van luchtvracht op Schiphol. Daarnaast biedt het bedrijf diensten als public warehousing, expeditie, agentschappen, etc. VCK had sinds het einde van de zeventiger jaren zowel de regie als uitvoering van alle automatisering in eigen hand gehad. Het bedrijf maakte nog gebruik van een meer dan twintig jaar oude, zelf ontwikkelde, applicatie op een mainframe omgeving. Het gebruik van deze oude applicatie bracht problemen met zich mee. Bij het gebruik én het beheer van het systeem bleek niemand meer het systeem volledig te kennen, en dus volledig te benutten. Dit geldt niet alleen voor beheer, maar ook voor gebruik. Het systeem was erg duur in gebruik en zeer statisch. Dit stond het snel kunnen reageren op klantvragen in de weg. Ook was door de stabiliteit van de omgeving het veranderen op alle niveaus in de organisatie een probleem geworden. : Programmamanager : Door de grote diversiteit van activiteiten, maar ook omdat bij aanvang wel een visie bestond van het gewenste resultaat, maar geen beeld over hoe daar te komen, is bij deze opdracht voor een programmabenadering gekozen. : In drie jaar tijd is het mainframe en het oude netwerk vervangen door een state-of-the-art serverpark met een hagelnieuw (glasvezel) netwerk waarin Desktops, Laptops, Handhelds en RF-terminals werkten. De applicatie is vervangen door een standaard -applicatie en alle werkplekken zijn gestandaardiseerd met de actuele officeomgeving. In dezelfde periode is het bedrijf ISO-9000 gecertificeerd en heeft het bedrijf de nieuwste veiligheidsvoorschriften geïmplementeerd. Processen zijn geoptimaliseerd en meetbaar geworden en met veel klanten is een interactieve uitwisseling van procesgegevens gerealiseerd. Alle medewerkers van VCK zijn opgeleid voor het gebruik van de nieuwe systemen en procedures, én in het veranderen. Een aantal mensen uit de organisatie zijn getraind en via intensieve begeleiding en personal coaching naar totaal nieuwe functies (als functioneel beheerder) gegroeid. Het geheel heeft geresulteerd in een nieuw elan; een andere stemming waarbij veranderen (flexibiliteit) een onderdeel van de cultuur is geworden. 6 (6)

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D Auteur : P. van der Meer, Ritense B.V. Datum : 17 juli 2008 Versie : 1.3 2008 Ritense B.V. INHOUD 1 VERSIEBEHEER...1 2 PROJECT

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} David 25-02-2019 Projectmanager Profiel Ervaren Project Manager met overzicht en inzicht, die snel samenhang ziet in lastige vraagstukken. Een betrokken en toegankelijke leider die verbanden legt tussen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

KickerPlaza. Customer case. Alrijne Ziekenhuis

KickerPlaza. Customer case. Alrijne Ziekenhuis KickerPlaza Customer case Alrijne Ziekenhuis KickerPlaza helpt de zorg KickerPlaza geeft zorg een voorsprong. Alrijne Zorggroep heeft de afgelopen jaren een grote verbeterslag doorgevoerd in het realiseren

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. R.P.D. (Rob) Buijtendijk. InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk

Curriculum Vitae. R.P.D. (Rob) Buijtendijk. InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk Curriculum Vitae R.P.D. (Rob) Buijtendijk InnerVisie BV Contactpersoon: Rob Buijtendijk Postbus 414 1270 AK Huizen M: 06-54 23 84 80 T: 035-646 93 96 F: 035-646 93 97 E: rob.buijtendijk@innervisie.nl I:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie Syfadis Suite LMS & Talent applicatie FERN : digitaal leren op werkvloer E books Library Learning Management SyfadisLearning & Talent suite Learning Content management & authoring Performance Support Feiten

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Rob Vonk

Curriculum Vitae Rob Vonk Personalia Naam Titel Ing Geboortejaar 1970 Woonplaats 's-gravenhage Nationaliteit Nederlandse Profiel Rob is na zijn studie aan de Haagse Hogeschool betrokken geweest bij veel verschillende soorten automatiseringsopdrachten.

Nadere informatie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Programme Power De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Agenda Introductie Stedin Historie van Project- en Portfoliomanagement Van Portfoliomanagement naar Programmaregie Waar staan we nu Oog

Nadere informatie

INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID

INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID Geert Wissink. 11 oktober 2012, BPUG Seminar 1 2 AGENDA 1. ACHTERGROND 2. ORGANISATIE 3. PROJECTEN & PROGRAMMA S 4. TAILORING PRINCE 2 5. LESSONS LEARNED & ISSUES

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

Veel resultaat en veel humor. Inspirerend en stimulerend, een goede luisteraar, coach, leider en consultant.

Veel resultaat en veel humor. Inspirerend en stimulerend, een goede luisteraar, coach, leider en consultant. Naam Hendriks Voornaam Fred (Alfred Franciscus) Geboortedatum 1 mei 1952 Geboorteplaats Amersfoort Adres Kerkpad 3 Postcode 9884 PD Woonplaats Niehove Mobiel 06-53719446 E-mail fred.hendriks@redwing.nl

Nadere informatie

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider Jeroen Luijkman Business analist Curriculum Vitae Profielschets Mijn naam is Jeroen, in de afgelopen jaren heb ik mij zelf ontwikkeld tot een allround, ervaren business analist. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd

Nadere informatie

Portfolio Management - van Idee tot Project

Portfolio Management - van Idee tot Project Portfolio Management - Over QS solutions Het implementeren van Microsoft Project Server 2010 is het specialisme van QS solutions. Al onze consultants hebben 10 jaar of langer ervaring met het implementeren

Nadere informatie

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing.

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing. Bijlagen 1 en 2: Aanbevelingen en opvolging Gateway Reviews (corsa 2018017934) Bijlage 1: Aanbevelingen en opvolging Gateway Review 2018 Aanbeveling Opvolging Status Opmerking 1. Richt een apart project

Nadere informatie

Wie is leidend of lijdend?

Wie is leidend of lijdend? Organisatie Medische Technologie en ICT Wie is leidend of lijdend? Martijn Schasfoort Manager Zorg en Informatie Technologie Deze presentatie. Het betreft ervaringen uit Máxima Medisch Centrum Cultuur

Nadere informatie

Profiel P.A.J. Hekkert

Profiel P.A.J. Hekkert Naam Roepnaam P.A.J Hekkert Patrick SAP Functioneel Consultant Geboortedatum 10 maart 1965 Woonplaats Talen Opleiding Zundert Nederlands, Engels, Duits ITIL Essentials SAP Partner Academy (Modules MM/WM

Nadere informatie

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Lucas Alex Contact: Lighthouse-ICT B.V Adres: van Blaaderenweg 10a Postcode / plaats: 1862 JP Bergen NH Telefoon: 06 234 06 721 e-mailadres: alex@lighthouse-ict.com

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

IT architectuur, analyse Methoden & technieken, in het bijzonder RUP, UML, use cases, SOA

IT architectuur, analyse Methoden & technieken, in het bijzonder RUP, UML, use cases, SOA CV Hans Ad miraal Geboortedatum: 17-02-1966 Adres: Rechtsbuitenstraat 20 1433 DS Kudelstaart E-mail: admiraal aol.nl Tel.nr.: 06 11 621 544 Vooropleiding: TU Delft, Informatica, 1989 Expertise: IT architectuur,

Nadere informatie

Elektronische vrachtbrief

Elektronische vrachtbrief 3 Elektronische vrachtbrief SVA congres 2014 Stephan Okhuijsen Projectmanager TransFollow Patrick Huijgen Sales- en Partnermanager TransFollow Rob van der Lee Product owner TransFollow Standaard elektronische

Nadere informatie

Bouwbedrijven en automatisering

Bouwbedrijven en automatisering Bouwbedrijven en automatisering Presentatie 2010-11-10 Automatisering is geweldig toch? Bloemen en automatisering? Bouwautomatisering? Project success Standish Report Project success rates zijn gestegen

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management PMO IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. PMO PROJECT MANAGEMENT OFFICE Een Project Management Office voorziet projecten,

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 2 Re-engineering en systemen voor Enterprise Resource Planning Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen De factoren

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management PMO PROJECTSTART-UPS IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. PMO PROJECT MANAGEMENT OFFICE Een Project Management Office voorziet

Nadere informatie

Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl

Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl Bijgewerkt tot en met 18 januari 18 1 interim Projectmanager Datawarehouse Vastgoed gezocht! enkele maanden, gemiddeld 3, 4 of 5 dagen per

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

SAMEN OP REIS: BLIJVEND BORGEN VAN REGIONALE SAMENWERKING

SAMEN OP REIS: BLIJVEND BORGEN VAN REGIONALE SAMENWERKING SAMEN OP REIS: BLIJVEND BORGEN VAN REGIONALE SAMENWERKING Congres architectuur in de zorg 14 juni 2018, 10.50-11.35 uur Marja Snoeijen, D&A medical group 2 SAMENWERKENDE ZIEKENHUIZEN REGIO EINDHOVEN Catharina

Nadere informatie

Freelance Senior Microsoft Dynamics NAV Consultant

Freelance Senior Microsoft Dynamics NAV Consultant Freelance Senior Microsoft Dynamics NAV Consultant 26/01/17 Personalia Gé Baltessen RI Naam: Initialen: Voornaam: Adres: Postcode Woonplaats: Geboortedatum: Telefoonnummer: E-mail: Nationaliteit: Linkedin:

Nadere informatie

BAM Bouw en Vastgoed Nederland Project Online en edison365 Projects implementatie

BAM Bouw en Vastgoed Nederland Project Online en edison365 Projects implementatie BAM Bouw en Vastgoed Nederland Project Online en edison365 Projects implementatie Introductie Odysseus heeft eind 2017 / begin 2018 Project Online en edison365 Projects bij BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Nadere informatie

Profiel Manfred Dousma

Profiel Manfred Dousma Profiel Manfred Dousma Personalia Naam ing. M.P. (Manfred) Dousma Adres Kramerstraat 42 9731 MK Groningen Geslacht man Geboortedatum 11 september 1978 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat samenwonend

Nadere informatie

Business Process Management

Business Process Management Business Process Management Prof. dr. Manu De Backer Universiteit Antwerpen Katholieke Universiteit Leuven Hogeschool Gent Wat is een bedrijfsproces? Een verzameling van (logisch) gerelateerde taken die

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam: Eric Schout Adres: Blekkehei 9 Postcode: 5508 TC Woonplaats: Veldhoven Telefoon: 06-11183971 Geboortedatum: 12-09-1963 Geboorteplaats: Gorinchem Nationaliteit: Nederlandse Samenvatting

Nadere informatie

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Privatisering, marktwerking en veranderende (internationale) wetgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE ED VAN DER WINDEN

CURRICULUM VITAE ED VAN DER WINDEN CURRICULUM VITAE ED VAN DER WINDEN PERSONALIA Naam Ed van der Winden Geboortedatum 11 januari 1966 Geslacht Woonplaats Man Nieuwkoop Telefoonnummer +31 (0)6 8162 1261 E-mail adres ed@doitarch.nl PROFIELSCHETS

Nadere informatie

ilealignment.nl Camberwell Organisatie Advies

ilealignment.nl Camberwell Organisatie Advies ilealignment.nl Camberwell Organisatie Advies Specialisme AgileAlignment.nl is Agile specialist op het gebied van: Inrichting van de sturing Het optimaliseren van de sturing aan Agile teams en kwaliteitsborging

Nadere informatie

ERP Implementatie in de praktijk

ERP Implementatie in de praktijk ERP Implementatie in de praktijk Door: Erik Meevis www.kcla.nl 11 juni 2008 Even voorstellen. Erik Meevis, partner bij KCLA Groep onafhankelijke organisatieadviseurs Afkomstig uit en gericht op productiebedrijven

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management PMO PROJECT HANDBOEK IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. PMO PROJECT MANAGEMENT OFFICE Een Project Management Office voorziet

Nadere informatie

PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR

PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR. Lean toegepast op PRINCE2 Projectmanagement is waste (maar noodzakelijk) Martin van Borselaer Mens-, organisatie- en procesverbeteraar Projectmanager/verandermanager & coach

Nadere informatie

Integrating the Healthcare Enterprise

Integrating the Healthcare Enterprise Integrating the Healthcare Enterprise Evert Sanderse User Chair Radioloog Amphia Ziekenhuis Tie Tjee Vendor Chair Business Consultant E-Storage Integrating the Healthcare Enterprise 1 Wat is IHE Integrating

Nadere informatie

Profiel Manfred Dousma

Profiel Manfred Dousma Profiel Manfred Dousma Personalia Naam ing. M.P. (Manfred) Dousma Adres Kramerstraat 42 9731 MK Groningen Geslacht man Geboortedatum 11 september 1978 Geboorteplaats Appingedam Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp.

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp. Whitepaper Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK W E www.implementatie-erp.nl info@opdic.nl Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

HTS Elektrotechniek (Ing.) Afstudeerrichting Bedrijfskunde 08-1987 tot 08-1991 (voltooid) Hogeschool Windesheim Zwolle; Sector Techniek

HTS Elektrotechniek (Ing.) Afstudeerrichting Bedrijfskunde 08-1987 tot 08-1991 (voltooid) Hogeschool Windesheim Zwolle; Sector Techniek Personalia Naam Geboortedatum Huidig adres Telefoon e-mail website LinkedIn Egbert Theodorus Moen 26-12-1969 Schuttersweg 79 7314 LD APELDOORN 06-20132845 info@em-interim.nl www.em-interim.nl http://nl.linkedin.com/in/egbertmoen

Nadere informatie

Profiel. Opleiding. Personalia

Profiel. Opleiding. Personalia Profiel Guido is een zeer ervaren businesscontroller, die inzetbaar is bij vraagstukken over de bedrijfsvoering. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren van besturingsmodellen en het analyseren

Nadere informatie

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit VRAAG: Hoe implementeer je betaalbare en uitvoerbare Real-time-business-optimized-flexibility in uw productiebedrijf?

Nadere informatie

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde

Professional Document Output Management in practice. door Richard Elsinga van Royal Smilde Professional Document Output Management in practice door Richard Elsinga van Royal Smilde Agenda Even voorstellen Quadira door: Dennis Wolf Waarom Output Management in JDE met Advanced-Forms Even voorstellen

Nadere informatie

Entrepôt Data Warehouse Consultancy B.V. Productenbrochure Versie april 2006

Entrepôt Data Warehouse Consultancy B.V. Productenbrochure Versie april 2006 Productenbrochure Versie april 2006 Adres: Lovensestraat 41, 5014 DM Tilburg Telefoon: 06-51657583 Email: Pieter.Priems@entrepot.nl Internetsite: www.entrepot.nl 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Markt

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Software Test Plan. Yannick Verschueren

Software Test Plan. Yannick Verschueren Software Test Plan Yannick Verschueren November 2014 Document geschiedenis Versie Datum Auteur/co-auteur Beschrijving 1 November 2014 Yannick Verschueren Eerste versie 1 Inhoudstafel 1 Introductie 3 1.1

Nadere informatie

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS Duwboot 20, 3991 CD Houten 088 001 8345 hello@blaud.com www.blaud.com ZO VEEL MOGELIJK VRIJHEID VOOR GEBRUIKERS VAN MOBIELE DEVICES Een veeleisende

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Interim Management in de zorg

Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen! Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen uw problemen op te lossen of uw strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk

Nadere informatie

Projectmanagers opdrachten geselecteerd door

Projectmanagers opdrachten geselecteerd door Bijgewerkt tot en met 5 juli 05-07 Gezocht, interim projectleider bouw en subsidie bij een bio-energie bedrijf in Zeeland 16 uur per week van 1-9-2010 tot 1-1-2012 Zeeland Een bio-energie bedrijf. Voor

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Samen zorg organiseren. Meerwaarde voor GGZ-instellingen en IT-leveranciers door verbinden van informatiesystemen met Koppeltaal.

Samen zorg organiseren. Meerwaarde voor GGZ-instellingen en IT-leveranciers door verbinden van informatiesystemen met Koppeltaal. Samen zorg organiseren Meerwaarde voor instellingen en IT-leveranciers door verbinden van informatiesystemen met Koppeltaal. E-health en blended behandelprocessen beter toegankelijk. Op de agenda s van

Nadere informatie

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN WHITEPAPER HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN..HET EFFECT VAN VREEMDE OGEN.. Copyright 2014 OPDIC W www.implementatie-erp.nl E info@implementatie-erp.nl Hoe de kans op een succesvolle

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Peter 01-03-2019 Project Manager Business Profiel Ervaren project- en programmamanager op het gebied van ICT. Met specialisatie in Microsoft gerelateerde infrastructuur-, migratie-, en Cloudbased projecten.

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP

Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP Enige jaren geleden was in SAP de keuze simpel, als je projecten wilt managen gebruik je het projectsysteem. Daarna kwam cprojects, nu bekend als Portfolio

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

ICT Projectmanagement & Consultancy. Pagina 1

ICT Projectmanagement & Consultancy. Pagina 1 ICT Projectmanagement & Consultancy Pagina 1 Introductie Daelor v.o.f. is een bedrijf bestaande uit vier vennoten, die elk ruim 10 jaar ervaring hebben in ICT en aanpalende disciplines. Project management,

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid

CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid Naam Beschikbaarheid Jos direct PROFIEL: Jos is een gedreven ambitieuze professional met veel kennis op het gebied van projectmanagement. Jos is altijd op zoek naar het efficiënter inrichten van processen

Nadere informatie

opdracht geven, opdracht nemen een wereld van verschil

opdracht geven, opdracht nemen een wereld van verschil opdracht geven, opdracht nemen een wereld van verschil Workshop Derk K. Kremer Derk Kremer Even voorstellen. TUD Civiele Techniek en Bedrijfskunde Directeur Eestum Management, een onafhankelijk adviesbureau

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Projectmanagement onderzoek. www.bitti.nl. Meest succesvolle projectmanagement methodiek is PINO. 6 december 2006 Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT RI

Projectmanagement onderzoek. www.bitti.nl. Meest succesvolle projectmanagement methodiek is PINO. 6 december 2006 Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT RI Projectmanagement onderzoek Meest succesvolle projectmanagement methodiek is PINO 6 december 2006 Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT RI Agenda Aanleiding & werkwijze Projecten mislukken Projectmethodieken

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT!

ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT! ENGINEER MET MANAGEMENT AMBITIES? VERLEG JE GRENZEN MET HET MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT! 02 HÉT MANAGEMENT DEVELOPMENT TRAJECT VOOR ENGINEERS DOEN WAAR JE GOED IN BENT, JEZELF ONTWIKKELEN, GRENZEN VERLEGGEN

Nadere informatie

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken?

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Monique te Velthuis Agis Zorgverzekeringen Ontstaan in 1999 na fusie tussen zorgverzekeraars Anova, Anoz en ZAO 1,8 miljoen ziekenfonds en

Nadere informatie

Curriculum Vitae Han van Popering

Curriculum Vitae Han van Popering Curriculum Vitae Han van Popering Personalia Naam Van Popering Voornaam Johannes Roepnaam Han Adres Lofoten 141 Postcode 2721 JE Woonplaats Zoetermeer Telefoon mobiel 06-11479565 E-mail han.van.popering@valuexl.eu

Nadere informatie

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC Project-, Programma- en AdviesCentrum Resultaten die eruit springen PPAC Binnen Veiligheid en Justitie groeit het belang van projectmatig en programmatisch werken. Ook neemt de behoefte toe om medewerkers

Nadere informatie

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen).

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen). Curriculum Vitae Personalia Bart Witteveen Rijksweg 94 4849 BR DORST Telefoon : 0031 (0) 161 413149 Mobiel 0031 (0) 6 1090 6268 Fax : 0031 (0) 161 412958 Geboren: 9 november 1965 Opleidingen diploma 1987

Nadere informatie

Software Test Plan. Yannick Verschueren

Software Test Plan. Yannick Verschueren Software Test Plan Yannick Verschueren Maart 2015 Document geschiedenis Versie Datum Auteur/co-auteur Beschrijving 1 November 2014 Yannick Verschueren Eerste versie 2 December 2014 Yannick Verschueren

Nadere informatie

getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer

getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer getronicspinkroccade.nl EPD en BiSL! 13 e EPD-ICT Congres NVMA 12 juni 2008 Thijs de Jong Senior adviseur en trainer Kennismaking 1 Beheer Van project naar beheer Grootschalige Vernieuwing Applicatiebeheer

Nadere informatie

Integrating your online business with your logistics operations. Door: Ed Pieters Algemeen Directeur Cadran André van Rijn Managing Director Diract

Integrating your online business with your logistics operations. Door: Ed Pieters Algemeen Directeur Cadran André van Rijn Managing Director Diract Integrating your online business with your logistics operations Door: Ed Pieters Algemeen Directeur Cadran André van Rijn Managing Director Diract Agenda Introductie Cadran Diract De samenwerking Ontwikkelingen

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 CURRICULUM VITAE Jaap Bregman 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 j.bregman@facilityestate.nl Profiel Vanuit een bedrijfskundige en facilitaire achtergrond richt Jaap zich op de mogelijkheden

Nadere informatie

T-Mobile Netherlands BV

T-Mobile Netherlands BV Juryrapport T-Mobile Netherlands BV Deelname Data Quality Award 2010 Deelnemers Naam: Jos Leber Functie: Sr. Data Manager Inleiding De case van T-Mobile is primair gericht op de kwaliteit van de master

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Vooropleidingen School/universiteit Periode Diploma Bedrijfsinformatica Vrije Universiteit 1996-2001 ja

Vooropleidingen School/universiteit Periode Diploma Bedrijfsinformatica Vrije Universiteit 1996-2001 ja Curriculum Vitae Naam drs. Niels Pouw Woonplaats Zaandam Geboortedatum 07-12-1977 Email Niels.pouw@TausIT.nl Website www.tausit.nl Tel 06-27457576 KvK nummer 59153717 Inzetbaar als Business consultant/

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Patricia 01-01-2019 PMO Profiel Project manager met ervaring variërend van MKB tot multinational. Hierdoor is een draagvlak van parate kennis ontstaan die het mogelijk maakt om te worden ingezet op verschillende

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

Procesvalidatie voor een veiliger ketentest

Procesvalidatie voor een veiliger ketentest Procesvalidatie voor een veiliger ketentest Johan Vink TestNet Voorjaarsevenement 2010 Agenda Inleiding Typering project & testaanpak Werkwijze business proces Probleem De opdracht voor het testteam Probleemanalyse

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Het PMO van PostNL IT

Het PMO van PostNL IT Het PMO van PostNL IT WIN PMO Congres Blik op een kleurrijk PMO Alex Palma, manager IT Projecten 13-03-2014 Wat willen we jullie vertellen? Positionering van projectenorganisatie Waarom een PSO? Implementatiestrategie

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Rocco Bogers

Curriculum Vitae. Rocco Bogers Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Woonplaats: Bogers Rocco Bilthoven Geboortedatum: 21-06-1971 Geboorteplaats: Burgerlijke staat: Nationaliteit: Rijbewijs: E-mail adres: Rotterdam Gehuwd Nederlands

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie