CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid"

Transcriptie

1 Naam Beschikbaarheid Jos direct PROFIEL: Jos is een gedreven ambitieuze professional met veel kennis op het gebied van projectmanagement. Jos is altijd op zoek naar het efficiënter inrichten van processen en werkzaamheden. Hij ziet het als een uitdaging om de aanvankelijke weerstand tegen deze veranderingen te overwinnen en om te buigen in een meewerk/-denk stand bij de betrokkenen. In een complexe omgeving heeft hij oog voor detail maar behoud hij zijn helikopterview en door out of the box te denken vindt hij oplossingen waar men gewoonlijk niet aan denkt. Men kan Jos het beste omschrijven als een casco bouwer die goed in een team opereert maar ook zeer goed zelfstandig kan werken. Je vindt in Jos een sparringpartner die mensen weet uit te dagen om mee te denken om gezamenlijk het doel te bereiken. Hierbij zijn kwaliteit, efficiëntie en lange termijnen effecten de belangrijkste resultaten. OPLEIDINGEN: - Dierengeneeskunde 4e jaar doctoraal - Dierengeneeskunde aan de universiteit Utrecht Propedeuse behaald in VWO Katholieke scholengemeenschap de Breul, diploma behaald in HAVO Katholieke scholengemeenschap de Breul, diploma behaald in MAVO Katholieke scholengemeenschap de Breul, diploma behaald in 1985 Kennis van Project/programmamanagement/PMO - Scrum training van KPN op 27 mei MOR Foundation certificering behaald op 10 april P3O foundation certificering behaald op 25 januari MSP 2011 foundation certificering behaald op 12 December IPMA-D certificering behaald op 16 juni Maatwerk PMO training certificaat behaald in april Prince 2 Practitioner certificering behaald op 31 oktober Prince 2 Foundations certificering bij Exin behaald op 29 maart ITIL Foundations certificering bij Exin behaald op 29 maart MS SharePoint moderator - Kennis van Clarity V6 en V12 als resource manager/projectmanager/pmo.

2 Kennis van automatisering - Kennis van MS office 2003, MS Office 2007, MS SharePoint - Kennis van MS Windows XP, MS Windows Vista, MS Windows 7 - Kennis van Perigrine (HP openview) met de modules call/incident/problem/change en servicemanagement. - Access 97 NL certificaat Randstad opleidingscentrum bv. behaald op 16 februari 1998 Overige relevante trainingen - Diverse communicatie trainingen - Persoonlijke efficiëntie Programma Certificaat - Coaching voor leidinggevende juni tactisch optreden april veranderkunde in theorie en praktijk door Twijnstra Gudde in mei effectief communiceren december omgaan met lastige opdrachtgevers november Prince2 voor opdrachtgevers september Productgericht Plannen juni 2012 WERKERVARING: Programma Management Officer augustus 2011 tot december 2013 ASR Nederland. - Verantwoordelijk om de kwaliteit en professionaliteit van het Programma en Project Management naar een hoger plan te trekken. - Verantwoordelijk voor het coachen/trainen van de Projectmanagers ten aanzien van de standaarden en richtlijnen volgens P3O, Prince2, MSP en de gebruikte software binnen ASR. - Verantwoordelijk binnen het Centre of Excelence (kenniscentrum) om de standaarden, richtlijnen te bewaken met betrekking de programma s en projecten binnen ASR volgens de P30, Prince2 en MSP methodieken. - Binnen het Programma Transparantie en kostencompensatie verantwoordelijk voor de beheersing van het budget binnen het programma en de onderliggende projecten - Het in control houden van de DPK en het tijdig signaleren en escaleren over de respectievelijke onder cq. over uitnutting van dit budget. - Verantwoordelijk voor de correctheid van facturatie, transitorische posten en eventuele correcties op incorrecte facturen. - Verantwoordelijk voor diverse rapportages ten aanzien van budget uitnutting.

3 - Verantwoordelijk voor diverse rapportages ten aanzien van het Programma en Project risico s en issues als ook het bewaken van de tegen maatregelen en eventuele escalaties hiervan. - Het inrichten van een resourcepoule ten aanzien van alle projecten binnen ASR pensioenen. Hierdoor konden resource tekorten binnen al deze projecten beheerst worden zonder dat er geëscaleerd hoefde te worden richting de stuurgroep(en). Hierdoor ontstond minder vertraging binnen de projecten ten gevolge van resource tekorten en minder leegloop doordat men eerder inzicht had op eventuele leegloop binnen een project. - Vroegtijdige signalering van de eventuele budget overschrijding van meer dan 2 miljoen euro (10%). Hierop zijn corrigerende maatregelen genomen waardoor het programma over 2013 binnen het budget bleef. Support Analist van 1 februari 2010 tot augustus 2011 ASR Nederland. - Operationeel coördinatie over het bewaken van de tijdslijnen/mijlpalen/werkverdeling van de werkzaamheden binnen het Service Team Support - Verantwoordelijk voor het realiseren en het bewaken van de tijdslijnen van het jaarplan 2010/blauwdruk 2010 van het Service Team Support. - Verantwoordelijk om samen met het Service Team Support een jaarplan 2011/blauwdruk 2011 samen te stellen met de daarbij benodigde aantal FTE te begroten. - Verantwoordelijk voor het realiseren van het veranderproces zowel intern richting het eigen team als ook naar buiten toe richting Portfolio Management en Projectmanagement PM-ICT. - Verbetering in de kwantiteit en kwaliteit van de Hoofdpunten Rapportages van de door het projectmanagement gemaakt Hoofdpunten Rapportages. - Uniformiseren van diversen rapportages opgeleverd door de Projectmanagers / Portfoliomanagers - Verantwoordelijk voor het inrichten en het geven van Clarity trainingen ten behoeven van de Business Portfolio, Project en Resource managers. - Controlerende en Katalyserende rol binnen het team Service Control ten aanzien van de Quality Assurance Best Practice. - Verantwoordelijk voor het inrichten en maken van rapportages ten behoeve van Portfoliomanagement / Management PM ICT. - Verantwoordelijk voor het inrichten van het Resourcemanagement van de Projectmanagers.

4 - Het behalen van het jaarplan2010 en 2011 binnen de gestelde tijdslijnen. - Het nieuwe Team Service Team Support in te richten als een hecht samenwerkend team te laten opereren binnen ASR ICT. - Door het inrichten van het resourcemanagement op de projectmanagers konden de portfoliomanagers hun portfolio beter beheersen en werden er minder project vroegtijdig beëindigd en kon er een betere prioritering worden gegeven aan de nog te starten projecten binnen de portfolio s. Projectcoördinator / Landelijke planner Implementatie Planning en Uitvoering september 2006 tot 1 mei 2009 Rabobank group ICT - Coördinatie planning projecten en changes binnen lokale banken door implementatie uitvoerders - Verantwoordelijk voor het aansturen van een veranderproces ten aanzien van de capaciteit vragende partijen - Resource Management van 25 FTE verdeeld over heel Nederland ten aanzien van resourcing ten behoeve van projecten en changes - Verantwoordelijk voor het omvormen van een ad hoc planning naar een forecast planning. - Verantwoordelijk voor het opzetten van een afdeling die binnen een bestaande organisatie moest worden ingebed. - De aanvankelijke weerstanden tegen deze verandering te overwinnen en de betrokkenen in de meewerk/-denk stand te krijgen. Hierdoor is de afdeling Planning en uitvoering probleemloos in de bestaande organisatie ingebed. - De bestaande 6 regionale planningen om te bouwen tot 1 centrale planning, waarin inzichtelijk zou zijn welke capaciteit (FTE, kennis, goede landelijke spreiding) er nodig zou zijn om alle IT gerelateerde projecten en changes binnen de lokale bank uit te voeren. - Inzichtelijk gemaakt hoeveel FTE aan Implementatie uitvoerders er nodig zijn om continuïteit te garanderen zonder noemenswaardige leegloop cq. inhuur van externen. (Bij deze inschatting bleek dat wij een reductie kon uitvoeren ten aanzien van het aantal Implementatie Uitvoerder wat duidelijk het gevolg was van een beter planning, gekoppeld aan een goed ingericht capaciteit management.) - Een goed functionerend Capaciteitsmanagement ingericht en als voorzitter fungeren voor dit overleg.

5 - Een rapportage inrichten waaruit stuur informatie naar voren kwam om de geforcaste benodigde capaciteit bij te sturen. - Input leveren voor de beoordelingen en PBBR traject aan de 6 regionale managers van de 25 implementatie uitvoerders. - Input leveren voor de functieprofielen van Implementatie uitvoerder en Planner ILB. - Een veranderproces begeleiden zodat een nieuwe afdeling ingebed kon worden binnen binnen een bestaande organisatie. Projectleider Opschoning en automatisering CMDB/Assetcentre binnen HP openview. oktober 2008 tot januari 2009 Rabobank group ICT - Verantwoordelijk voor het opschonen van de CMDB / assecentre en het proces te automatiseren ter voorkoming van hernieuwde vervuiling ten aanzien van de ICT hardware van de lokale banken. - Ten behoeve van dit zelf regulerende proces zijn diverse meetsystemen aan elkaar gekoppeld en in maart 2009 is dit geïmplementeerd. - Een zelf regulerend proces ontwikkeld waardoor hernieuwde vervuiling van de CMDB voorkomen kon worden. - Dit zelf regulerende proces bleek voor een deel ook toepasbaar te zijn binnen de centrale eenheden van de Rabobank. - Na implementatie van dit proces bleek een besparing gerealiseerd te zijn van 6 FTE op de Servicedesks Lokale banken. De besparing op centrale eenheden is niet in kaart gebracht. Medewerker Implementatie Support / deel projectleider Project Vista mei 2008 tot en met november 2008 Rabobank group ICT - Verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en het geven van workshops Vista ten behoeve van de eindgebruikers. - Verantwoordelijk voor het inrichten van een Servicedesk Medewerker op locatie. - Verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van de mijlpalen planning en gantt chart voor het project Vista - Tijdens de lessons learned sessie ter afsluiting van dit project is gebleken dat vooral het product Servicedesk Medewerker op locatie een wezenlijke bijdrage heeft geleverd aan de eindgebruikers waardering voor dit project..

6 Incidentcoördinator/planner Sigma Regio Organisatie Eerste lijns ondersteuning januari 2006 tot september 2006 Rabobank group ICT - Verantwoordelijk voor het screenen en beoordelen van incidenten en deze toewijzen aan de juiste incidenthandler binnen het team Sigma Regio Organisatie Eerste Lijns Ondersteuning (SRO-ELO). - Verantwoordelijk voor de juiste bezetting van incidenthandlers om de incidenten stroom te kunnen afhandelen. Totaal bestond het team uit 22 FTE. - Verantwoordelijk voor de werkverdeling binnen het team SRO-ELO van overige werkzaamheden. - Verantwoordelijk voor de input ten behoeve van de beoordelingscyclus. - Mede verantwoordelijk voor het samenstellen van de Performance Management Documenten. - Coachen van medewerkers SRO-ELO. - Verantwoordelijk voor het tijdig signaleren en escaleren van incidenten bij de productverantwoordelijk cq. leverancier. - Vervanging van de lijnmanager in het escalatie proces bij zijn afwezigheid. - Binnen de Projectgroep BBS (Bedrijven Bedieningsysteem) verantwoordelijk voor het implementeren van het incidentproces binnen de business unit Sigma Servicedesk lokale banken. Medewerker gebruikersondersteuning (functioneel en technisch applicatiebeheerder) september 2001 tot januari 2006 Rabobank group ICT - Fungeren als 2 e lijns ondersteuning voor de servicedesk medewerker - Fungeren als 1 e aanspreekpunt voor een de aantal core business applicaties van lokale banken. - Verantwoordelijk voor het verhelpen van verstoringen aan deze systemen binnen de gestelde tijdslimieten Helpdeskmedewerker mei 1999 tot september 2001 Rabobank group ICT - Verantwoordelijk voor het verhelpen van kleine verstoringen aan diverse soft en hardware binnen de lokale banken. - Verantwoordelijk voor het correct registreren van verstoringen aan soft en hardware en deze aan de juiste oplosgroep doorgeven. Administratief technisch medewerker augustus 1997 tot mei 1999 Rabobank group ICT

7 Projectmedewerker/coördinator receptie/telefooncentrale Cadans van oktober 1995 tot en met augustus Projectmedewerker bij de Rabofacet (Rabobank group ICT) augustus 1995 tot en met oktober 1995 via Randstad uitzendbureau. Datatypist / Medewerker Korps Landelijke Politie diensten divisie Mobiliteit 31 januari 1995 tot 14 juli 1995 via Randstad uitzendbureau

Training IPMA PMO. Nóg sterker worden binnen het vak van PMO. www.winpmoopleidingen.nl

Training IPMA PMO. Nóg sterker worden binnen het vak van PMO. www.winpmoopleidingen.nl Training IPMA PMO Nóg sterker worden binnen het vak van PMO Training van WIN PMO. De IPMA PMO opleiding Sinds 2015 is het mogelijk om een IPMA PMO certificaat te behalen bij IPMA Certificering NL (voormaling

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Edwin 01-06-2019 Projectmanager Profiel Senior Project manager met veel ervaring in zowel de business kant als de technische IT. Dankzij een technische achtergrond zijn business uitdagingen goed te plaatsen

Nadere informatie

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix WIN TRAININGEN MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

WIN OPLEIDINGEN. (Blijvend) leren, doe je bij WIN!

WIN OPLEIDINGEN. (Blijvend) leren, doe je bij WIN! WIN OPLEIDINGEN (Blijvend) leren, doe je bij WIN! 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe 4.5 Agile Officer Persoonlijke

Nadere informatie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Programme Power De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Agenda Introductie Stedin Historie van Project- en Portfoliomanagement Van Portfoliomanagement naar Programmaregie Waar staan we nu Oog

Nadere informatie

Kwaliteit in Agile: een gegeven?

Kwaliteit in Agile: een gegeven? QA in Agile: waste? Kwaliteit in Agile: een gegeven? Een praktijkvoorbeeld Arno Balemans senior Quality Assurance consultant Bussum, 29 september 2015 Kwaliteit in Agile 2015 2 Werkzaamheden In mijn opdrachten:

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

DE WENDBARE ORGANISATIE

DE WENDBARE ORGANISATIE DE WENDBARE ORGANISATIE 16E BPUG SEMINAR 4 JUNI 2013 Jef Aarts & Aart Schouten FrieslandCampina Project control & agility in a global change programme Ervaringen vanuit het project management office van

Nadere informatie

Verandermanagement: Business as Usual

Verandermanagement: Business as Usual Verandermanagement: Samenvatting Voor organisaties is het inmiddels een vast gegeven dat hun processen en producten continue zullen moeten veranderen om zich te kunnen handhaven in een omgeving waar we

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance. Hier komt tekst Lokale overheid, eigen PMO

BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance. Hier komt tekst Lokale overheid, eigen PMO BPUG najaar seminar: De rol van PMO in P3 governance Hier komt tekst Lokale overheid, Hier eigen komt governance, ook tekst eigen PMO INHOUD 1. INLEIDING 2. ORGANISATIE Gemeente Utrecht Project en Programma

Nadere informatie

BPUG: Hét platform voor het toepassen van PRINCE2, MSP, P3O, M_o_R, MoP & MoV in Nederland

BPUG: Hét platform voor het toepassen van PRINCE2, MSP, P3O, M_o_R, MoP & MoV in Nederland BPUG: Hét platform voor het toepassen van PRINCE2, MSP, P3O, M_o_R, MoP & MoV in Nederland PRINCE2, MSP, M_o_R, P3O, MoP & MoV are Registered Trade Marks of the Office of Government Commerce Centraal PMO:

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

EvB Interim Management

EvB Interim Management Curriculum vitae Persoonlijke gegevens Naam : Ernst van Bemmel Woonplaats : Aalsmeer Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1966 Telefoon : 06-3828 4537 E-mail : ernst.van.bemmel@caiway.net Kennis

Nadere informatie

Managementrapportage [datum]

Managementrapportage [datum] Managementrapportage [datum] [Projectnaam] Datum: Status: dd-mm-jj concept / definitief ALGEMENE PROJECTSTATUS Voortgang / bereikte resultaten Risico s / maatregelen BEVINDINGEN PROJECTCONTROL / ASSURANCE

Nadere informatie

Project Management Office in haar contextuele diversiteit

Project Management Office in haar contextuele diversiteit Project Management Office in een contextuele diversiteit Stelt u zich voor: u bent projectmanager bij organisatie X en tijdens een congres over projectmanagement maakt u kennis met een programmamanager

Nadere informatie

Bijlage A Governance

Bijlage A Governance Bijlage A Governance WFO-Suite en Diensten Opdrachtgever: Opdrachtgever/Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (B/CFD) Inkoop Uitvoeringscentrum (IUC) Opdrachtnemer : Datum: Versie: publicatieversie

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Implementatie Toolbox Delta Lloyd. Hoe krijg je mens en organisatie mee?

Implementatie Toolbox Delta Lloyd. Hoe krijg je mens en organisatie mee? Implementatie Toolbox Delta Lloyd Hoe krijg je mens en organisatie mee? 27 mei 2013 Agenda Zelf assessment Projectbureau Ambities Projectbureau Tool keuze Implementatie Resultaten 2 Situatie voor implementatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

De project support office(r) als projectnavigator

De project support office(r) als projectnavigator 11e PUG-Symposium De project support office(r) als projectnavigator Marcel Verbrugge 5 juni 2008 A projectmanager without a PSO 2 Wie ben ik? Marcel Verbrugge Balance (interim- en projectmanagement) Ervaring:

Nadere informatie

INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID

INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID INVOEREN PRINCE 2 BIJ BEELD EN GELUID Geert Wissink. 11 oktober 2012, BPUG Seminar 1 2 AGENDA 1. ACHTERGROND 2. ORGANISATIE 3. PROJECTEN & PROGRAMMA S 4. TAILORING PRINCE 2 5. LESSONS LEARNED & ISSUES

Nadere informatie

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing.

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing. Bijlagen 1 en 2: Aanbevelingen en opvolging Gateway Reviews (corsa 2018017934) Bijlage 1: Aanbevelingen en opvolging Gateway Review 2018 Aanbeveling Opvolging Status Opmerking 1. Richt een apart project

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur.

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. ITIL Wat is ITIL? Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. Begrippen Rol Functie Proces Proceseigenaar Procesmanager Product Dienst Problem Problem

Nadere informatie

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB)

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) BIJLAGE E.3 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 3 Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) Zorgt dat de SLA met Functioneel Beheer wordt opgesteld, waar gemaakt en onderhouden Zorgt voor up-to-date technische

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

WIN OPLEIDINGEN. (Blijvend) leren, doe je bij WIN!

WIN OPLEIDINGEN. (Blijvend) leren, doe je bij WIN! WIN OPLEIDINGEN (Blijvend) leren, doe je bij WIN! 13 Trainingen PMO, de start-up LEER HOE JE EEN PMO KUNT OPZETTEN Een Project Management Office (PMO) vormt een cruciale schakel in het succes van een project

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id :

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id : Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id : 173226 Rijbewijs : AM en B Curriculum Vitae Persoonlijk profiel Ik heb een klantgerichte en dienstverlenende persoonlijkheid. Ik werk op mijn best als ik ten behoeve

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT

Medewerker beheer ICT Medewerker beheer ICT Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Praktijkcase de ervaringen van Koenen en Co met de transitie naar de cloud. Koenen en Co en Valid

Praktijkcase de ervaringen van Koenen en Co met de transitie naar de cloud. Koenen en Co en Valid Praktijkcase de ervaringen van Koenen en Co met de transitie naar de cloud Koenen en Co en Valid Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid- Nederland. Met vestigingen in Maastricht

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: Inzetbaar als. Support engineer. Profiel Personalia Naam: Vincent Geboortedatum: 28-03-1989 Woonplaats: Lelystad Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Ja + auto Inzetbaar als Support engineer Profiel Vincent is een medewerker die zich snel aanpast

Nadere informatie

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl PERSOONLIJKE GEGEVENS René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl Nationaliteit : Nederlander Geboortedatum : 12 maart 1966 Geboorteplaats : Stein KERNWOORDEN - Herstructureren

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

EFFECTIEVE ARCHITECTUUR IN EEN ZIEKENHUIS

EFFECTIEVE ARCHITECTUUR IN EEN ZIEKENHUIS Een pragmatische aanpak EFFECTIEVE ARCHITECTUUR IN EEN ZIEKENHUIS 26 juni 2014 Gert Florijn, Henk ten Dolle EVEN VOORSTELLEN Gert Florijn HIO Enschede HIO Enschede SERC Universiteit Utrecht CIBIT, DNV-CIBIT

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS VOORNAAM Tonny GEBOORTEJAAR 1984 W OONREGIO Rotterdam NATIONALITEIT Nederlands RIJBEWIJS B WIE IS TONNY? Tonny is een enthousiaste SharePoint Consultant die voornamelijk plezier heeft

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

DE WENDBARE ORGANISATIE

DE WENDBARE ORGANISATIE DE WENDBARE ORGANISATIE 16E BPUG SEMINAR 4 JUNI 2013 PRINCE2, MSP, MoP, M_o_R, MoV and P30 PRINCE2, MSP, MoP, M_o_R, MoV and P30 2 Wat is een pop-up shop? Een tijdelijk winkel die opeens ergens verschijnt,

Nadere informatie

DigiSuite. DigiRent Matthieu Hendriks. www.digirent.nl. DigiRent PRAGMATISCH SERVICE & PROJECT MANAGEMENT. Sales Serenea Frijters

DigiSuite. DigiRent Matthieu Hendriks. www.digirent.nl. DigiRent PRAGMATISCH SERVICE & PROJECT MANAGEMENT. Sales Serenea Frijters DigiSuite Matthieu Hendriks 1 Agenda 1. Introductie 2. DigiSuite a) Intro DigiProject b) Intro DigiFolio 3. Hoe werkt het a) Schermopbouw b) Functies c) 4. Demo 5. Releases / toekomst 6. Afsluiting Visie

Nadere informatie

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL )

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Exameneisen Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Publicatiedatum 1-1-2008 Startdatum 1-3-2007 Doelgroep IT Service Management Practitioner: Release &

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

Software Asset Management bij UWV

Software Asset Management bij UWV Software Asset Management bij UWV Software Asset Management bij UWV PON Seminar Lessons Learned 11 december 2012 Paul de Jong Software Asset Management bij UWV Agenda UWV Redenen voor SAM Tijdslijn SAM

Nadere informatie

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken?

Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Waarom kiest Agis Zorgverzekeringen voor projectmatig werken? Monique te Velthuis Agis Zorgverzekeringen Ontstaan in 1999 na fusie tussen zorgverzekeraars Anova, Anoz en ZAO 1,8 miljoen ziekenfonds en

Nadere informatie

Het PMO: waar project en organisatie samenkomen

Het PMO: waar project en organisatie samenkomen WIN Project Support WIN Project Support levert interim project support voor organisaties in diverse branches, op verschillende niveaus. Het projectniveau varieert daarbij van project- tot programma- en

Nadere informatie

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016 Portfoliomanagement Management in Motion 7 maart 2016 PMO Institute Julianalaan 55 3761 DC Soest I: www.pmoinstitute.com I: www.thinkingportfolio.nl E: info@pmoinstitute.com Tjalling Klaucke E: tj.klaucke@pmoinstitute.com

Nadere informatie

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort Interim Manager ervaring sinds 1989 In het kort In de afgelopen tweeëntwintig jaar heeft Peter een uniek ervaringsprofiel als ICT manager opgebouwd. Hij heeft fundamentele kennis van ICT en de organisatievormen

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

WIN PMO Groenewoudsedijk 70a 3528 BK Utrecht Tel. 030 711 55 66 events@winprojectsupport.nl www.winprojectsupport.nl.

WIN PMO Groenewoudsedijk 70a 3528 BK Utrecht Tel. 030 711 55 66 events@winprojectsupport.nl www.winprojectsupport.nl. WIN PMO Groenewoudsedijk 70a 3528 BK Utrecht Tel. 030 711 55 66 events@winprojectsupport.nl www.winprojectsupport.nl Opleidingen 2014 Opzetten Project Management Office Basistraining voor de startende

Nadere informatie

Profielschets Jeffrey

Profielschets Jeffrey Profielschets Jeffrey Personalia Naam Jeffrey Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 23 juni 1996 Nationaliteit Nederlands Persoonlijkheid Jeffrey is een enthousiaste junior support medewerker. Gedreven, sociaal

Nadere informatie

Bijlage A Governance

Bijlage A Governance Bijlage A Governance Het leveren van Diensten ten behoeve van voortbrenging, Beheer, Onderhoud en Exploitatie door Opdrachtgever van het CCI-Platform. CCI-Specialist(en) en Support Opdrachtgever:

Nadere informatie

Olde Bijvank Advies Organisatieontwikkeling & Managementcontrol

Olde Bijvank Advies Organisatieontwikkeling & Managementcontrol SAMENVATTING ITIL ITIL is nog steeds dé standaard voor het inrichten van beheerspocessen binnen een IT-organisatie. En dekt zowel applicatie- als infrastructuur beheer af. Indien gewenst kan ITIL worden

Nadere informatie

Het PMO van PostNL IT

Het PMO van PostNL IT Het PMO van PostNL IT WIN PMO Congres Blik op een kleurrijk PMO Alex Palma, manager IT Projecten 13-03-2014 Wat willen we jullie vertellen? Positionering van projectenorganisatie Waarom een PSO? Implementatiestrategie

Nadere informatie

Wat kleurt de invulling van het PMO

Wat kleurt de invulling van het PMO Wat kleurt de invulling van het PMO PMO Congres 13-3-2014 Michiel Dijkman PgMP Opbouw presentatie 1. Mijn achtergrondkleur 2. De eerste keer 3. Wat kleurt het succes 4. Wat kleurt de plaats 5. Wat kleurt

Nadere informatie

Raamwerk voor het inrichten van de veranderorganisatie met behulp van Portfolio, Programma en Project Offices

Raamwerk voor het inrichten van de veranderorganisatie met behulp van Portfolio, Programma en Project Offices P3O Raamwerk voor het inrichten van de veranderorganisatie met behulp van Portfolio, Programma en Project Offices In november 2008 heeft het Cabinet Office een nieuwe loot aan de stam van modellen en methoden

Nadere informatie

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels.

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens en Adri Cornelissen In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens Alleen een organisatie die

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10 Personalia Naam: Lindy Geboortedatum: 13 september 1991 Woonplaats: Vleuten Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Geen Inzetbaar als Skilled Servicedesk medewerker, Support Engineer Werkplekbeheerder Profiel

Nadere informatie

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve

Nadere informatie

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS Als ervaren ServiceNow partner, helpen wij u bij het implementeren en beheren van het ServiceNow platform. Niet alleen op korte termijn, maar juíst met het oog op de toekomst.

Nadere informatie

ALS ORGANISATIE IN SHAPE MET P3O Judith Engelberts

ALS ORGANISATIE IN SHAPE MET P3O Judith Engelberts ALS ORGANISATIE IN SHAPE MET P3O 29-03-2018 Judith Engelberts Programma: 1. P3O; wat en waarom? 2. Welk P3O modellen zijn er en welke past bij mijn organisatie? 3. Welke dienstverlenening kent het P3O?

Nadere informatie

Eenvoud & running on Best Practices. BPUG Sessie Management of Portfolios 13 september 2011 Ruud Peltzer

Eenvoud & running on Best Practices. BPUG Sessie Management of Portfolios 13 september 2011 Ruud Peltzer Eenvoud & running on Best Practices BPUG Sessie Management of Portfolios 13 september 2011 Ruud Peltzer Road to success; portfolio management? De oplossing: Principal Toolbox? Integrale oplossing voor

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS. Telefoonnummer : : : KVK-nummer : KvK INTRODUCTIE

PERSOONLIJKE GEGEVENS. Telefoonnummer : : :   KVK-nummer : KvK INTRODUCTIE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam : Wevers Voornaam : Marc Adres : Arnout van Westenrijklaan 14 Woonplaats : 3201 MB Spijkenisse Telefoonnummer : 06-25210055 Marc Wevers E-mail Website : info@weversxl.nl : www.weversxl.nl

Nadere informatie

Alle diensten via één loket, hoe gaan we dat organiseren! Marco van Dijke (Manager dienst ICT, ROC Zeeland) Bas van Dorst (Sales Director, Planon)

Alle diensten via één loket, hoe gaan we dat organiseren! Marco van Dijke (Manager dienst ICT, ROC Zeeland) Bas van Dorst (Sales Director, Planon) Alle diensten via één loket, hoe gaan we dat organiseren! Marco van Dijke (Manager dienst ICT, ROC Zeeland) Bas van Dorst (Sales Director, Planon) Agenda Ontwikkelingen Service Management Toegevoegde waarde

Nadere informatie

In zijn vrije tijd is Robin -naast zijn studie- graag aan het bowlen, en bezoekt hij door het hele land escape rooms.

In zijn vrije tijd is Robin -naast zijn studie- graag aan het bowlen, en bezoekt hij door het hele land escape rooms. Personalia Naam: Robin Geslacht: Man Geboortejaar: 1997 Nationaliteit: Nederlandse Woonplaats: Spijkenisse Rijbewijs: B + auto Inzetbaar als Support engineer / servicedeskmedewerker Profiel Robin is een

Nadere informatie

Wat komt eerst? De tool of de verandering?

Wat komt eerst? De tool of de verandering? Wat komt eerst? Over Promista: Promista is een toonaangevende organisatie op het terrein van projecten en project- programma- en portfoliomanagement. Promista levert kennis, advies en ondersteuning bij

Nadere informatie

door Wrijving ontstaat Glans Portfoliomanagement & PMO bij de Nationale Politie door Jan Pieter Mook

door Wrijving ontstaat Glans Portfoliomanagement & PMO bij de Nationale Politie door Jan Pieter Mook door Wrijving ontstaat Glans Portfoliomanagement & PMO bij de Nationale Politie door Jan Pieter Mook Opening 1. Introductie Menti vraag 1 2. Opzet Nationale Politie & IV organisatie Menti vraag 2 3. Inrichting

Nadere informatie

Project Portfolio Management (PPM) Software: een stap vooruit naar meer wendbaarheid

Project Portfolio Management (PPM) Software: een stap vooruit naar meer wendbaarheid Project Portfolio Management (PPM) Software: een stap vooruit naar meer wendbaarheid Inleiding Doordat veel organisaties het met minder budget (geld en resources) moeten stellen is er een steeds grotere

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

Meer waarde halen uit uw ICT en EPD ICT sturing richten op realiseren van baten

Meer waarde halen uit uw ICT en EPD ICT sturing richten op realiseren van baten Meer waarde halen uit uw ICT en EPD ICT sturing richten op realiseren van baten Eric Polman HIMSS 2010, Atlanta 1 4 maart 2010 Agenda en doelstelling 1. Introductie 2. ICT in de zorg: kenmerken huidige

Nadere informatie

Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503

Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503 Functieprofiel: Administratief Medewerker Functiecode: 0503 Doel Uitvoeren van administratieve werkzaamheden ten behoeve van interne en externe opdrachtgevers binnen vastgestelde procedures en wet- en

Nadere informatie

Specialist in de financiële sector happy people, higher output

Specialist in de financiële sector happy people, higher output Specialist in de financiële sector happy people, higher output MATCHING Recruitment specialist voor financiële markten Interim management en consultancy BankBook; online platform voor financials MAINTENANCE

Nadere informatie

ISO 20000 @ CTG Europe

ISO 20000 @ CTG Europe ISO 20000 @ CTG Europe 31/10/2007 mieke.roelens@ctg.com +32 496266725 1 Agenda 31 oktober 2007 Voorstelling Project Business Case: Doel & Scope Projectorganisatie Resultaten assessments en conclusies De

Nadere informatie

Loyaal Analytisch Perfectionist. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs

Loyaal Analytisch Perfectionist. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs Als persoon ben ik sociaal en kan zich goed inleven in andere mensen. Ik stel mij flexibel op waar nodig is. Door mijn ervaring in verschillende omgevingen en diverse rollen binnen de ICT, kan ik snel

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is

PQR Lifecycle Services. Het begint pas als het project klaar is PQR Lifecycle Services Het begint pas als het project klaar is IT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar en binnen bereik zijn.

Nadere informatie

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016

Portfoliomanagement. Management in Motion 7 maart 2016 Portfoliomanagement Management in Motion 7 maart 2016 PMO Institute Julianalaan 55 3761 DC Soest I: www.pmoinstitute.com I: www.thinkingportfolio.nl E: info@pmoinstitute.com Tjalling Klaucke E: tj.klaucke@pmoinstitute.com

Nadere informatie

ITIL V3. een kennismaking. C.A. van der Eem

ITIL V3. een kennismaking. C.A. van der Eem een kennismaking C.A. van der Eem VOORWOORD een kennismaking Dit is de derde uitgave van ITIL een kennismaking. Dit boek behandelt de onderdelen van foundations. Uitgangspunt is vooral het basisbegrip

Nadere informatie

Implementatie van Principal Toolbox bij UWV

Implementatie van Principal Toolbox bij UWV 12 Implementatie van Principal Toolbox bij UWV Even voorstellen Wat doet UWV UWV in vogelvlucht Projectmatig werken bij UWV Keuze voor Principal Toolbox Aanpak implementatie Hoe gebruiken we de Principal

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management P3M3 DIAGNOSTIEK IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. P3M3 -DIAGNOSTIEK (PROJECT PROGRAMMA PORTFOLIO MANAGEMENT MATURITY

Nadere informatie

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC

Project-, Programma- en AdviesCentrum. Resultaten die eruit springen PPAC Project-, Programma- en AdviesCentrum Resultaten die eruit springen PPAC Binnen Veiligheid en Justitie groeit het belang van projectmatig en programmatisch werken. Ook neemt de behoefte toe om medewerkers

Nadere informatie

PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR

PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR PLANET AGILE 17E BPUG SEMINAR. Lean toegepast op PRINCE2 Projectmanagement is waste (maar noodzakelijk) Martin van Borselaer Mens-, organisatie- en procesverbeteraar Projectmanager/verandermanager & coach

Nadere informatie

Verzilveren van de baten. De heilige graal bij projecten en programma s 8-5-2012

Verzilveren van de baten. De heilige graal bij projecten en programma s 8-5-2012 1 Verzilveren van de baten De heilige graal bij projecten en programma s 8-5-2012 Hoofdsponsors Sponsors IPMA-NL Jaarsponsors 3 Workshop Verzilveren van de baten De heilige graal bij projecten en programma

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker Personalia Naam: Stacey Geboortedatum: 08-03-1986 Woonplaats: Almere Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Inzetbaar als Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Nadere informatie

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate. CURRICULUM VITAE Lenneke Noorlander 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.nl Profiel Lenneke is een gedreven facilitair professional, die energie haalt uit het

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Robert de Frel

CURRICULUM VITAE Robert de Frel CURRICULUM VITAE Robert de Frel Geboortedatum : 04-07-1990 Woonplaats : Poortugaal Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor

Nadere informatie

ITIL Foundation, incl. examen

ITIL Foundation, incl. examen , inclusief het officiële APMG examen! Resultaat U kent de essentie van ITIL (IT Infrastructure Library ) U heeft kennis van de service lifecycle en de bijbehorende processen en functies U heeft inzicht

Nadere informatie