NLP Practitioner Opleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NLP Practitioner Opleiding"

Transcriptie

1 NLP Practitioner Opleiding gecombineerd met Lichaamswerk en Systemisch Werk voor je persoonlijke en professionele groei vijftien zaterdagen van oktober 2013 mei 2014 o.l.v. Lara van den Hooff Internationaal gecertificeerde NLP trainer

2 Vergroot je mogelijkheden, je communicatievaardigheden én je zelfvertrouwen! Ben jij iemand die met mensen werkt en wil je bijvoorbeeld graag de ander beter begrijpen, zorgen dat je zelf beter wordt begrepen en makkelijker contact maken? veranderingen in gedrag, emoties en overtuigingen effectief kunnen bewerkstelligen? eigen negatieve denkpatronen veranderen en innerlijke hulpbronnen activeren? zowel jezelf als de ander helpen om gestelde doelen te bereiken? Leer de inzichten en technieken van NLP Neuro Linguïstisch Programmeren heeft de best werkende inzichten en methoden uit diverse psychosociale wetenschappen samengevoegd tot praktisch toepasbare modellen en technieken voor communicatie en veranderingen. NLP onderzoekt subjectieve ervaringen en maakt onbewuste processen in onze beleving bewust. NLP is een methode om de communicatie te verhelderen en te verbeteren, zodat men harmonieuze relaties kan opbouwen. NLP helpt om de innerlijke beleving met eenvoudige technieken zo te veranderen dat doelen makkelijker worden bereikt, eigen hulpbronnen worden aangeboord en het zelfvertrouwen groeit. Geef verdieping met Lichaamswerk en Systemisch werk De meerwaarde van deze opleiding zit in de combinatie van denken, voelen en van integratie van processen in een groter geheel. Lichaamswerk betekent in deze opleiding dat je het lichaam betrekt bij alle veranderingsprocessen door naar lichaamssignalen te leren luisteren, door de aandacht te richten op lichaamstaal en door het aanscherpen van de zintuigen. Systemisch werk toont de dynamiek van je onbewuste verbondenheid met anderen of met thema s uit je leven dat je tot nu toe verstrikt heeft gehouden in oude patronen. Door daar bewust verschuivingen in aan te brengen, maak je de weg vrij naar veranderingen op een nog dieper niveau. Voor wie is de opleiding bedoeld? Deze NLP Practitioner opleiding is bedoeld voor iedereen die zich persoonlijk wil ontplooien en voor professionals die effectiever willen communiceren en praktische veranderingstechnieken willen toepassen in hun begeleidingsprocessen. NLP wordt onder meer gebruikt door coaches en trainers, maar ook door mensen die werken in de hulpverlening, onderwijs, management, P&O, loopbaan- en organisatieadvies, enz. Wat is het resultaat? Binnen deze vijftien dagen durende opleiding zul jij je ontwikkelen tot een NLP Practitioner. Dat betekent dat je in staat zult zijn om in je dagelijks leven en in je werk effectief te communiceren en om makkelijk contacten te leggen. Behalve dat je je eigen hulpbronnen weet aan te spreken en doelen weet te bereiken, kun je dat ook anderen aanleren. Daarnaast kun je op een betrokken en diepgaande wijze bewustwording- en veranderingsprocessen begeleiden, zowel bij individuen als in organisaties.

3 Inhoud van de opleiding Persoonlijke en professionele groei Tijdens deze opleiding staat je persoonlijk leerproces centraal. Of je nu je communicatie wilt verbeteren, je vakkennis wilt vergroten, je management kwaliteiten wilt ontwikkelen of persoonlijk wilt veranderen. Er word je een intensieve, ervaringsgerichte en transformationele opleiding geboden, waarin je de krachtige NLP technieken toe leert passen in alle contexten van je leven. Dit alles vindt plaats in een veilige en stimulerende atmosfeer. Wat ga je allemaal leren? Je leert de geschiedenis en de belangrijkste basismodellen van NLP kennen. Je stelt je persoonlijke thema vast waar je gedurende de opleiding aan wilt werken. Je leert haalbare doelen te stellen en krijgt sleutels aangereikt voor een gewenste uitkomst. Je wordt zintuiglijk scherpzinnig en gebruikt die vaardigheid om een diepgaander contact te bewerkstelligen. Je leert de werking van het menselijk brein steeds beter kennen en hoe je die kennis kunt gebruiken in je communicatie. Je maakt kennis met de opbouw van onbewuste processen en hoe je moeiteloos kunt ingaan op de structuur van iemands probleem. Je krijgt diverse technieken aangereikt om belemmerende overtuigingen en patronen te veranderen en je zult deze direct kunnen toepassen in de praktijk. Je maakt kennis met de vooronderstellingen van NLP en wat deze kunnen betekenen in jouw leven. Je leert op verschillende niveaus te communiceren. En je krijgt een feedbackmodel aangeboden. Je integreert het geleerde in de praktijk van je dagelijkse leven. Je leert met twee taalmodellen de juiste vragen in verschillende situaties te stellen, zodat je én meer informatie krijgt én mensen makkelijker kunt motiveren. Met ankertechnieken help je positieve ervaringen te bestendigen. Je leert hoe kaders je resultaten bepalen en hoe je bestaande kaders waar nodig kunt herkaderen. Je integreert NLP met systemisch werk, onder meer in verschillende waarnemingsposities. Je krijgt een analyse- en veranderingsmodel aangereikt dat je inzicht geeft waar de bottle neck van iemands probleem ligt. En dat je leert om je keuzemogelijkheden te vergroten zodat je kunt bereiken wat je wilt. Je leert de functies van het onbewuste en van innerlijke deelpersoonlijkheden kennen. Je gaat werken met een tijdlijn en je leert hoe het verleden van emotionele ladingen kan worden bevrijd. En hoe je conflicterende deelpersoonlijkheden weer kunt integreren en op welke manier lichaamswerk kan helpen om dit alles in het bewustzijn te verankeren. Je leert hoe onbewuste strategieën zijn opgebouwd, welke wel en welke niet werken en hoe je dat kunt veranderen. Je ankert je kwaliteiten en je leert hoe je een optimale staat kunt bereiken. Tenslotte sluit je de opleiding af met een theoretische test en met een persoonlijke presentatie.

4 Hoe ga je het leren? NLP leer je door te doen. Dat betekent veel oefenen. Tijdens de opleiding wordt er theorie aangereikt, maar ligt de nadruk vooral op de praktijk. Door onder deskundige leiding met elkaar te oefenen, kun je het geleerde direct toe passen in de praktijk van het dagelijks leven en in je werk. Daarnaast worden intervisiegroepen samengesteld, bestaande uit vier tot zes personen. Doel van deze groepen is het samen oefenen van de geleerde technieken. De intervisiegroepen komen minimaal eens per maand een dagdeel bij elkaar. Van elke samenkomst wordt mondeling een kort verslag gegeven door een groepsvertegenwoordiger op de eerstvolgende lesdag. Er vinden minimaal vijf bijeenkomsten plaats, waarvan je verplicht bent er vier bij te wonen. Mocht je door omstandigheden een les of intervisiebijeenkomst hebben gemist, dan zorg je er zelf voor dat je intervisiegroep je voldoende bijleert. Als intervisiegroep krijg je geregeld een gezamenlijke opdracht om uit te voeren. Ook wordt er van je verwacht dat je het geleerde in de dagelijkse praktijk tussen de lessen door blijft oefenen. Certificering Om in aanmerking te komen voor een certificaat word je op een aantal criteria getoetst: je hebt minimaal 13 lesdagen gevolgd je hebt voldaan aan de minimaal vereiste bijeenkomsten met je intervisiegroep je hebt de theoretische toets met goed gevolg afgelegd je hebt in een persoonlijke presentatie je kennis en vaardigheden van NLP getoond. Wanneer aan alle eisen is voldaan zal een NLP Practitioner certificaat worden overhandigd. Wie geeft de opleiding? De opleiding wordt gegeven door Lara van den Hooff. Na haar jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, werd zij yogadocent en emotioneel lichaamswerk therapeut. In 2003 kwam ze in aanraking met NLP en ze werd direct enthousiast door de praktische toepasbaarheid, de snelle resultaten, het gemak en het plezier waarmee ze mensen kon begeleiden. Zij werd opgeleid tot een professionele NLP coach- en trainer, hielp mee aan de ontwikkeling van een NLP coachopleiding en ontwierp een opleiding waarin NLP en Lichaamswerk werden samengevoegd. Haar NLP certificaten zijn erkend door de American Board of Neuro Linguïstic Programming. Daarnaast is zij ook opgeleid tot trainer Systemisch Werk. Zij geeft geregeld familie- of thema opstellingen, verwerkt de methode in coaching en traint ook andere coaches hierin. De combinatie van kennis, ervaring en eigen levenslessen geeft diepgang aan mijn werkwijze en heeft mij eigenlijk wel tot een expert in bewustwording- en veranderingsprocessen gemaakt. Lara is een betrokken en inspirerende begeleider met een flinke dosis humor, maar ook met diepgang. Het heeft haar voorkeur om met kleine groepen van maximaal 12 personen te werken. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en kan zij, waar nodig persoonlijke begeleiding bieden.

5 Praktische Informatie Lesdata Les 1 5 oktober 2013 Les 2 19 oktober Les 3 2 november Les 4 16 november Les 5 30 november Les 6 14 december Les 7 4 januari 2014 Les 8 1 februari Les 10 8 februari (!) Les 11 1 maart Les maart Les maart Les april Afstudeerdag 10 mei Lestijden zaterdag van uur Kosten 1450,- bij inschrijving vóór 20 september ,- bij inschrijving na 20 september 2013 De bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief koffie, thee, soep, fruit en syllabus. In overleg is gespreide betaling mogelijk. In dat geval wordt de totaalprijs met 5% verhoogd. Locatie De Graaf la Bey, Eendrachtstraat 31 te Apeldoorn Aanmelden Je kunt je aanmelden door bijgaand inschrijfformulier volledig ingevuld op te sturen naar: Lara van den Hooff Het Kasteel PZ Apeldoorn of via de website Na de aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur. Wanneer je betaling binnen is, is je opleidingsplaats gegarandeerd. Lees voor de annuleringsvoorwaarden de toegevoegde algemene voorwaarden. Informatie over de opleiding Je kunt een vrijblijvend en kosteloos persoonlijk gesprek aanvragen om meer informatie te ontvangen en te kijken of de opleiding bij je past. Een andere mogelijkheid is je aan te melden voor de gratis informatieavond. Deze vindt plaats op: Dinsdagavond 18 juni 2013 van uur Locatie: De Graaf la Bey, Eendrachtstraat 31, 7335 CD Apeldoorn. Aanmelden bij Lara van den Hooff, info@laravandenhooff.nl telefoon :

6 Trainingsvoorwaarden inzake de NLP Practitoner Opleiding, geleid door Lara van den Hooff 1. Deze trainingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Lara van den Hooff en deelnemers c.q. opdrachtgevers aan deze opleiding. 2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen bindend als ze schriftelijk zijn bevestigd door Lara van den Hooff. 3. De overeenkomst komt tot stand doordat de deelnemer een inschrijfformulier van de opleiding van Lara van den Hooff ondertekent, schriftelijk of per Een deelnemer heeft het recht deelname aan, of de opdracht voor een training te annuleren per aangetekend verzonden brief of per een door Lara van den Hooff bevestigde De deelnemer kan de training tot 14 kalenderdagen voor de eerste trainingsdag annuleren tegen annuleringskosten (10% van de deelnamekosten). 6. Bij annulering korter dan 14 kalenderdagen voor de eerste trainingsdag of als de deelnemer na de eerste trainingsdag de deelname beëindigt of om andere redenen niet aan de training deelneemt, betaalt hij de volledige deelnamekosten, ook de eventueel nog openstaande termijnen van een gespreide betaling. 7. De deelnemer kan zich laten vervangen door een andere deelnemer die wordt aangedragen door de afzeggende deelnemer in overleg met Lara van den Hooff. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 8. De deelnemer dient het deelnamegeld voor aanvang van de opleiding te voldoen. In overleg is gespreide betaling mogelijk. 9. De reis- en verblijfskosten zijn niet bij de deelnamekosten inbegrepen, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld. 10. De deelnemer is bij niet tijdige betaling verplicht aan Lara van den Hooff in redelijkheid gemaakte gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten te vergoeden. 11. Lara van den Hooff heeft het recht om met duidelijke opgave van redenen een training of trainingsdag te annuleren of voor een gekwalificeerde vervanger te zorgen. Indien er geen vervanger is wordt de deelnemer in de gelegenheid gesteld om de trainingsdag in te halen op een later, door Lara van den Hooff vastgesteld tijdstip. 12. Lara van den Hooff heeft het recht om de training later te laten starten dan aangekondigd indien het deelnemersaantal te laag is om de kwaliteit van de training te waarborgen. 13. Alle door Lara van den Hooff ontwikkelde trainingsmaterialen mogen op geen enkele wijze worden gepubliceerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. 14. Lara van den Hooff spant zich in om de gegeven training naar beste inzicht en vermogen uit te (laten) voeren. 15. Lara van den Hooff is niet aansprakelijk voor materiële- en vermogensschade, noch voor indirecte schade of letsel bij deelnemers aan een training, noch bij derden die op enigerlei verband houden met de werkzaamheden die Lara van den Hooff verricht, behoudens grove schuld of opzettelijke nalatigheid van Lara van den Hooff zelf. 16. De aansprakelijkheid van Lara van den Hooff vervalt, indien Lara van den Hooff langer dan 1 jaar nadat het voorval bekend is geworden dat tot de aansprakelijkheidsstelling heeft geleid, aansprakelijk wordt gesteld. Lara van den Hooff, Coach & Trainer Het Kasteel 788, 7325 PZ Apeldoorn info@laravandenhooff.nl telefoon: Kvk: / BTW:

7 Inschrijfformulier NLP Practitioner 2013/2014 Hierbij schrijf ik mij in voor de NLP Practitioner Opleiding bij Lara van den Hooff in Apeldoorn Naam man/vrouw Voorletters en roepnaam Straat en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoon privé/ mobiel Telefoon werk Geboortedatum Beroep/ werkveld Reden van deelname Hoe ben je aan de informatie voor deze opleiding gekomen? Ik heb de deelnamekosten overgemaakt op rekeningnummer t.n.v. Lara van den Hooff o.v.v. NLP Practitioner 13/14 Stuur mij een nota Stuur de nota niet naar mij maar naar dit adres: Laat, als je bedrijf of instelling betaalt, a.u.b. bij de betaling je naam vermelden! Ik heb de trainingsvoorwaarden gelezen en ga ermee akkoord Datum Handtekening: Dit formulier zenden aan: Lara van den Hooff, Het Kasteel 788, 7325 PZ Apeldoorn

NLP PRACTITIONER 2016

NLP PRACTITIONER 2016 2016 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van ISEMI is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

NLP PRACTITIONER 2015

NLP PRACTITIONER 2015 2015 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van the Sphere is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NTI NLP, zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951

Algemene Voorwaarden NTI NLP, zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951 , zoals 15 augustus gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken te Alkmaar, onder depotnummer 37065951 Artikel 1 Definities 1.1. Deze Algemene Trainingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

De opleiding tot NLP Practitioner

De opleiding tot NLP Practitioner De opleiding tot NLP Practitioner Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP ) wordt gedefinieerd als: de structuur van de subjectieve ervaring en wat daaruit verwacht

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact!

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact! NLP Practitioner Opleiding Communiceer en coach met impact! Wat een dag, DE goeroe Richard Bandler heeft mijn papiertje getekend, en DE beste docente ever genaamd Tara heeft deze overhandigd. En DE leukste

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ACT INSIGHT

ALGEMENE VOORWAARDEN ACT INSIGHT ALGEMENE VOORWAARDEN ACT INSIGHT ACT INSIGHT is niet verantwoordelijk voor druk-, zet- of typefouten of als door technische storingen de prijs, data of andere informatie van trainingen, coaching of andere

Nadere informatie

Avondcursus kennismaken met NLP

Avondcursus kennismaken met NLP Avondcursus kennismaken met NLP Voor mensen die meer inzicht in zichzelf en anderen willen krijgen en zich verder willen ontwikkelen, is dit een prima inleiding in NLP! Waarnemingsstructuur: zintuiglijke

Nadere informatie

Minor NLP: Opleiding Technician en Practitioner

Minor NLP: Opleiding Technician en Practitioner Minor NLP: Opleiding Technician en Practitioner Faculteit Economie en Management Minor NLP: Opleiding Technician en Practitioner NLP NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren (Bandler en Grinder,

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact!

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact! NLP Practitioner Opleiding Communiceer en coach met impact! Wat een dag, DE goeroe Richard Bandler heeft mijn papiertje getekend, en DE beste docente ever genaamd Tara heeft deze overhandigd. En DE leukste

Nadere informatie

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact!

NLP Practitioner Opleiding. Communiceer en coach met impact! NLP Practitioner Opleiding Communiceer en coach met impact! Wat een dag, DE goeroe Richard Bandler heeft mijn papiertje getekend, en DE beste docente ever genaamd Tara heeft deze overhandigd. En DE leukste

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Servant Leadership Practitioner

Servant Leadership Practitioner Servant Leadership Practitioner Een 10-daagse training Servant Leadership voor leidinggevenden en professionals in dienstverlenende organisaties en beroepen Postbus 4 2060 AA Bloemendaal info@nivsl.nl

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap Programma Persoonlijk leiderschap Bereiken wat je wilt Bereiken wat je wilt Iedere dag weer zijn wij allemaal bezig onze gestelde doelen te realiseren. Soms bewust maar meestal onbewust. Hoe krijg jij

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming Studieprogramma 2015 Lelystad, april 2015-1 - Inleiding... 3 Hoe en waarom NLP leren?... 4 Subjectiviteit en ervaring... 4 Trainen en ervaren... 4

Nadere informatie

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond

Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Hiermee kun je je aanmelden voor een individuele presentatiecoaching op een door jouw gewenst dagdeel: ochtend middag avond Spies&Spreken biedt je graag een vaardighedencoaching aan op het gebied van presentatie

Nadere informatie

Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken.

Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken. Blz 1/9 CTC: COACH THE COACH Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken. Groeien door verdiepen Je bent professioneel coach of coachen is een

Nadere informatie

Servant Leadership Practitioner

Servant Leadership Practitioner Servant Leadership Practitioner Een 10-daagse training Servant Leadership voor leidinggevenden en professionals in dienstverlenende organisaties en beroepen Postbus 4 2060 AA Bloemendaal info@nivsl.nl

Nadere informatie

Systemisch werken voor onderwijsprofessionals

Systemisch werken voor onderwijsprofessionals Systemisch werken voor onderwijsprofessionals Ze tje n o d ig? Nie u we in zich ten in je zelf? Waard e to evo e ge n aan gro ep sp ro ce ssen? Sy ste m isch werke n vo or o n d e rwijsp ro fe ssio n als

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming TM

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming TM Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming TM Informatie en studieprogramma 2016 aanmelden: splendesco.nl/nlp-practitioner Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud van fouten. Inleiding

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau.

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau. Blz 1/8 DE KRACHT VAN EEN COHERENT HART - DEEL 2 14 december 2013 24 januari 2015 Ben je ook zo gegrepen door het Hartcoherentie-'virus'? Oftewel: merk je ook hoeveel profijt je hier in je dagelijkse leven

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit

& Academie voor NLP. Business NLP Basics. Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit & Business NLP Basics Basisopleiding in Persoonlijke Effectiviteit hovelingsjanse is de interdisciplinaire organisatie die meerwaarde biedt op het gebied van veranderen: door van dichtbij die verandering

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

NLP MASTER PRACTITIONER

NLP MASTER PRACTITIONER 2016 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERDIEPEND De NLP Master Practitioner opleiding is een verdieping in je professionele ontwikkeling. In deze opleiding wordt je meester in communicatie- en gedragsverandering.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Breda, 3 maart 2018 Artikel 1. Definities 1. Aanbieder: Edwin Dekkers, Training, Coaching & Teamontwikkeling, hierna aan te duiden als EDTCT 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Lichaamsgericht dagen

Lichaamsgericht dagen Lichaamsgericht dagen Workshops over de kracht van adem. Trainer Het leven van Marian van Breukelen staat in het teken van bewegen en van verbinding tussen lichaam en geest. Ze heeft zo'n dertig jaar

Nadere informatie

Professioneel Effectief & Persoonlijk

Professioneel Effectief & Persoonlijk Professioneel Effectief & Persoonlijk Data & Prijzen Opleidingen 2013-2014 w010113ep Academie voor NLP is onderdeel van Personal Development Janse Overzicht opleidingsaanbod - NLP Practitioner - NLP Master

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016)

Wiskunde A. Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde A Amsterdam Fashion Institute Communicatie Communication and Multimedia Design Opleidingen van Economie en Management Toegepaste Psychologie september

Nadere informatie

Wat is NLP en wat kan ik ermee?

Wat is NLP en wat kan ik ermee? Neuro Linguïstisch Programmeren jouw opleiding jouw training jouw coaching Wat is NLP en wat kan ik ermee? Persoonlijke ontwikkeling Echt veranderen Je dromen realiseren De beste versie van jezelf worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Aumm Instituut en Aumm Opleidingsinstituut

Algemene voorwaarden Aumm Instituut en Aumm Opleidingsinstituut 27 september 2011 Algemene voorwaarden Aumm Instituut en Aumm Opleidingsinstituut Artikel 1: Definitie 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Aumm Opleidingsinstituut

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland

Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland 1. Ethische Code Opleidingen en workshops worden gegeven conform de Ethische Code van het Tarab Instituut International. Deelnemers kunnen altijd vooraf,

Nadere informatie

NLP-practitioner. Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox.

NLP-practitioner. Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox. NLP-practitioner Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox. Geef vorm aan jou mooiste wereld Mindable is een begrip als het gaat om bewustzijnsontwikkelingstrainingen en effectieve communicatie.

Nadere informatie

Wiskunde B voor Techniek

Wiskunde B voor Techniek Wiskunde B voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Wiskunde B vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Management & Organisatie

Management & Organisatie Deficiëntiecursus 2014-2015 instroom 2015-2016 Management & Organisatie Economie en Management opleidingen Media, Informatie en Communicatie (DMCI) Logistiek en Economie (Techniek) september 2014 Deficiëntiecursus

Nadere informatie

NLP Practitioner: De weg naar succes!

NLP Practitioner: De weg naar succes! NLP Practitioner: De weg naar succes! Kracht ervaren en gebruiken Sneller en diepgaander communiceren Emoties leren beheersen Onderscheidend zijn Genieten van het leven Jouw eigen weg leren gaan Waarom

Nadere informatie

Opleiding Equine Assisted Coach

Opleiding Equine Assisted Coach Je wilt van het werken met paarden en mensen je beroep maken? Jezelf, anderen en paarden beter leren kennen? Samen met paarden, mensen helpen? Opleiding Equine Assisted Coach De intuïtief ontwikkelde coach

Nadere informatie

De kracht van NLP. Praktische informatie Data: 12, 13 mei en 10 juni 2014. Investering: 450,- inclusief koffie, thee, lunch en syllabus

De kracht van NLP. Praktische informatie Data: 12, 13 mei en 10 juni 2014. Investering: 450,- inclusief koffie, thee, lunch en syllabus De kracht van NLP 13-1-2014 De kracht van NLP Hoe werken jouw denkpatronen, je taalgebruik en hoe beïnvloeden deze elementen jouw gedrag? Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over deze wisselwerking.

Nadere informatie

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen?

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht (5 dagen) In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling

Nadere informatie

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B (instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Cursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam. 21+-toelatingsexamenkandidaten

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Definities KIKI TRAINING & COACHING-s KIKI TRAINING & COACHING Training & Coaching is de werknaam van MILIKIVI BV. Educatieve diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Aumm Beroepsopleiding PRT

Algemene voorwaarden Aumm Beroepsopleiding PRT 2 september 2015 Algemene voorwaarden Aumm Beroepsopleiding PRT Artikel 1: Definitie 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Aumm beroepsopleiding PRT (hierna te

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Dialoog tussen mens en paard

Dialoog tussen mens en paard Dialoog tussen mens en paard Opleiding tot Kinder DialoogCoach Prospectus Een goede coach ziet mogelijkheden Opleiding tot DialoogCoach 2014/2015/2016 Inhoud Welkom... 3 Doel... 3 Opleiding tot DialoogCoach...

Nadere informatie

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Deficiëntiecursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Nadere informatie

Leiderschap in Contact

Leiderschap in Contact Waar ideeën en activiteiten rond ziel en zakelijkheid samenkomen op een prachtige plek, vanuit een geïnspireerd netwerk 4-daagse training: Leiderschap in Contact Constructief verbinden in de professionele

Nadere informatie

01 Kritische zelfreflectie Een coach of manager of leidinggevende die anderen naar verandering of groei wil stimuleren of brengen moet ook de bereidheid hebben naar zijn of haar eigen functioneren te

Nadere informatie

Management & Organisatie

Management & Organisatie Deficiëntietoets 2014-2015 instroom 2015-2016 Management & Organisatie Digitale Media en Creatieve Industrie september 2014 Deficiëntietoets Management & Organisatie 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

21 + -Toelatingsonderzoek

21 + -Toelatingsonderzoek Examentraining Instroom februari 2015 Management & Organisatie Voor het 21 + -Toelatingsonderzoek Bedrijfseconomie deeltijd Bedrijfskunde MER deeltijd Commerciële Economie deeltijd Human Resource Management

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK

Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Cor van Leeuwen Zelfleiderschap HIGH QUALITY PEOPLE HAVE HIGH QUALITY LIVES KWALITEIT, SUCCES EN AUTHENTICITEIT IN LEVEN EN WERK Benut je vermogens en verhoog je authentieke impact. Vrijheid, onafhankelijkheid,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Praktische Informatie NLP Trainer Opleiding

Praktische Informatie NLP Trainer Opleiding Praktische Informatie NLP Trainer Opleiding Opleiding tot INTERNATIONAL CERTIFIED NLP TRAINER Algemeen De gehele opleiding tot gecertificeerd NLP trainer is gebaseerd op het NLP trainersmodel van het New

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 olv Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden Focus Group Seminar Focus Group is een workshop gefocust op creatieve

Nadere informatie

NLP Business Practitioner Training

NLP Business Practitioner Training NLP Business Practitioner Training Sturen met Emotionele Intelligentie Bent u toe aan een doorbraak? Wat levert NLP u op? Inspiratie en focus Persoonlijke effectiviteit Communicatieve kracht Persoonlijke

Nadere informatie

BIJZONDER TALENT, BETER GEKEND Deel 1. Training voor hoogbegaafden

BIJZONDER TALENT, BETER GEKEND Deel 1. Training voor hoogbegaafden BIJZONDER TALENT, BETER GEKEND Deel 1 Training voor hoogbegaafden BIJZONDER TALENT, BETER GEKEND deel 1 Training voor hoogbegaafden Inleiding De training Bijzonder Talent, Beter Gekend deel 1, bestaande

Nadere informatie

Natuurkunde voor Techniek

Natuurkunde voor Techniek Natuurkunde voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Natuurkunde vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt?

Nadere informatie

People s Business Jobmarketing Training voor Professionals

People s Business Jobmarketing Training voor Professionals Jobmarketing, je weet wat je wilt en dan?! In uw werk op het gebied van loopbaan- en reïntegratiebegeleiding staat u samen met uw cliënt dieper stil bij wat hij of zij kan en wil in het werk en bij de

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1. Deze Algemene Trainingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Het NLP Instituut B.V. (hierna te noemen: Het NLP

Nadere informatie

NLP: communicatie & coaching

NLP: communicatie & coaching NLP: communicatie & coaching NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) wordt als communicatietechniek gebruikt in verschillende vakgebieden: verandermanagement, educatie, training, sales, persoonlijk leiderschap,

Nadere informatie

Cursus in Gestalt-psychologie.

Cursus in Gestalt-psychologie. Cursus in Gestalt-psychologie. De grondbeginselen uit de gestalt-psychologie en -therapie bevatten een schat aan kennis en wijsheid. Ze zijn zeer praktisch toepasbaar op persoonlijk vlak en in werksituaties

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen het Instituut voor Interventiekunde,

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Dialoog tussen mens en paard

Dialoog tussen mens en paard Dialoog tussen mens en paard Opleiding tot DialoogCoach Prospectus Een goede coach ziet mogelijkheden Opleiding tot DialoogCoach 2015/2016 Inhoud Welkom... 3 Doel... 3 Opleiding tot DialoogCoach... 3 Voorwaarden

Nadere informatie

Sterk in communicatie. Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past?

Sterk in communicatie. Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past? Sterk in communicatie Wil je effectiever communiceren en je beïnvloedend vermogen vergroten op een wijze die bij je past? Sterk in communicatie (5 dagen) In veel functies en ook in je privéleven staat

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Professionele Communicatie / 30-12-2014 1

Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Professionele Communicatie / 30-12-2014 1 Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Professionele Communicatie / 30-12-2014 1 Opleiding Persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie Deze erkende opleiding combineert drie doeltreffende en bekende

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Alexander Concept

Aanmeldingsformulier Alexander Concept Voorkeur trainingsdatum: Stuurt u deze vragen geheel ingevuld en ondertekend aan ons terug. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om samen met u te bespreken of u klaar

Nadere informatie

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen:

DEEL A: Specifieke bepalingen voor incompanytrainingen: Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 De Academie voor Praten met Kinderen: opleidingsinstituut dat training en opleiding verzorgt, zowel incompany als op basis van open inschrijving. De Academie voor

Nadere informatie

Basic Life Coaching. Het beste uit jezelf naar boven halen. Copyright 2013 Health Balance Group

Basic Life Coaching. Het beste uit jezelf naar boven halen. Copyright 2013 Health Balance Group Basic Life Coaching 2014 Het beste uit jezelf naar boven halen Copyright 2013 Health Balance Group Wat houdt Basic Life Coaching van de Health Balance Group in? Een Health Balance Group Life Coach is een

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

HET TETA SEMINAR Passie voor Leiderschap & Verandering

HET TETA SEMINAR Passie voor Leiderschap & Verandering HET TETA SEMINAR Passie voor Leiderschap & Verandering HET TETA SEMINAR een buitengewone aanpak De meeste management seminars zijn gericht op het veranderen van het gedrag. Blijvende gedragsveranderingen

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Rotterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie